עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני רוצה לקנות מכשיר אורנג' דור שלישי וראיתי את הנוקיה 6680 אבל המכשיר יקר ראיתי גם את הe1000 והוא לא הכי משהו... אז רציתי לקבל ממכם הצעות על מכשירים שאפשר לקנות בחו"ל שיעבדו בארץ ויהיה אפשר לצרוב להם עברית שיהיה דור שלישי וברמה של 6680 וגם שיהיה כמה שיותר קטן כי הנוקיה 6680 בכלל לא קטן ואפילו לא ממוצע. וגם כל דבר שצריך לדעת על יבוא מכשיר מחו"ל אני ישמח אם תגידו לי אז תודה מראש... (ודרך אגב אני בימים הקרובים אני יהיה תקוע בלי מכשיר אז מחכה לתשובתכם המהירה תודה מראש!)

2. אני יודע שאני אמור לתלות הודעה בTRADEZONE אבל אני רק רוצה לדעת אם מישהו מכיר חנויות שמוכרות את הציוד?

• 23 תגובות
    • 6.8k צפיות
  3. http://www.nargila.co.il/Products/19/naked-woman.asp מה אתם אומרים שווה קניה?

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  4. Started by POD,

מישהו יכול להמליץ לי על אתר שהוא קנה ממנו? עשיתי סקר ומצאתי את זה שווה לקנות באינטרנט, חצי מחיר ממה שחברות הסלולר מציעות (אורנג' לפחות). תודה.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  5. Started by almogas,

שלום אני רוצה לקנות את ה 944 אבל הבנתי שהוא לא משהו אז אני מחפש המלצות לפלאפונים בחברת סלקום.. אז כך חשוב שיהיה צבעוני באיכות גבוה שיהיה עם מצלמה באיכות טוב.. שיהיה קטן עם שעון מעורר ושיהיה איכות צליל גבוה בסביבות 20 פולי אז בבקשה תמליצו לי על פלאפונים.. אני חשבתי על ה סמסונג 944 ונוקיה 6230 אז תגידו מה דעתכם עליהם ואם יש המלצות אחרות אז תכתבו.. תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by someone,

קודם כל ברשת אורנג', כי כבר יש לי טלפון ישן שאני יכול לעשות עליו TRADE IN, וגם אני יוכל לעשות את מסלול החיילים, ואני רוצה שהמקסימום הכללי של הטלפון (עם כל ההורדות מחיר שיהיו מהטרייד והחיילים) ייצא 30-40 שקל מקסימום.. למישהו יש המלצות?

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  7. הייתי רוצה לקבל ממכם המלצות על פלאפון טוב מרשת פלאפון .. בעיקרון הדרישות זה מצלמה טובה כמה שאפשר , לא צריך בכלל דור 3 רק מצלמה בלי קשר , מחיר , צלצול חזק של הפלאפון ( יש פלאפונים שמצלצלים לא שומעים אותם בכלל ) ושאר ירקות . הנה הקטלוג של פלאפון עם המכשירים שלהם : http://www.pelephone.co.il/catalog.asp?catId=164&fId=128 חשבתי על ה-LG8380 , יש כזה לחבר אבל הצלצול נורא חלש .. זה נכון או שהוא פשוט לא יודע לכוון את עוצמת הצלצול? תגידו מה דעתכם עליו / תציעו הצעות אחרות . תודה רבה רבה לעוזרים!

• 53 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. Started by slip,

לכבוד היום הולדת של אמא שלי חשבתי לקנות לה דיונאה שזה הצמח הטורף היחיד שאני יודע את שמו ורציתי לשאול אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות אחד כזה או צמח טורף אחר בתחומי ירושלים,ועוד שאלה איך מטפלים בו וכמה מאכילים אותו ובמה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. היי לכולם, אני אדם שחולה על נשקים, והדבר הכי קרוב שאני יכול לירות זה M-16 ארוך ומחורבן כל חצי שנה. אז חשבתי לקנות רובה אויר חשמלי שעובד בדיוק כמו האמיתי. כמו כן אני משוגע דווקא על M4 FlatTop עם כל מיני תוספות. כגון: ידית אחיזה מקדימה, פנס ולייזר בצדדים וכוונת Red Dot. אני יודע שאפשר לקנות פה בארץ רובים כאלה, אבל הבעיה איתם שהם נטענים עם קפיץ והם רק מפלסטיק, הרובה שאני רוצה לקנות הוא מברזל מלא, כולל החלקים שבפנים. זה הרובה שאני רוצה לקנות: http://pyramydair.com/cgi-bin/model.pl?model_id=1548 עכשיו השאלה שלי היא כזו, האם הרובה הזה יעבור במכס? ואם כן, כמה עוד אני אצטרך להוסיף (בערך)?... כי אם אני לא טועה, ראיתי לפני כשנה-שנתיים בתחנה מרכזית אוטובוס/רכבת בחיפה רובה אויר חשמלי…

• 51 תגובות
    • 25.3k צפיות
  10. אני מחפש תיק קשיח או סמי-קשיח (בעל מסגרת קשיחה עטופה בבד), במימדים של פחות או יותר 90*15*5 ס"מ. עדיפות לקשיח, רצוי מרופד או כזה שאפשר להדביק לתוכו ריפוד בצורה הרצויה. מישהו יודע איפה מוצאים דבר כזה?

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  11. שלום לא מזמן רכשתי לפטופ חזק למשחקים, השימוש העיקרי שלי הוא צפיה בסרטים, משחקים כבדים ברשת כגון WoW או Call of duty וקצת youtube. אין לי צורך בהורדה של מחשקים או סרטים מכיוון שיש לי מחשב נפרד לכך. אבל כשאני נוסע ברכבת או נמצא במקום ללא אינטרנט עלה לי הרעיון לקנות נטסטיק. עשיתי קצת בירורים, הסתכלתי בפורומים ולא קיבלתי תשובה חד משמעית. לאיזה חברה כדאי לפנות , אולי משהו ללא התחייבות ? או שמועות על חברות שפתאום מורידות לך את מהירות הגלישה ואין ביכולתך לעשות דבר ? מחיר טוב עם חבילת גלישה טובה ? אני מאמין שיותר מ 15 ג'יגה לחודש אין לי שימוש. אז מה כדאי לעשות ? כל עצה תתקבל בברכה תודה

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. אהלן, הסיבה שאני אשאל את השאלות הבאות היא שאני הולך לקנות את העכבר הנ"ל יד שניה מאחד מחברי האתר אשר זכה באחד מהעכברים הנ"ל, ופשוט לפני שאני עושה את זה רציתי לדעת כמה דברים על העכברים שחולקו. א', יש להם אחריות? אם כן, היכן ניתן לממש אותה במידה וצריך? ב'. מגיעים עם קבלה כל שהיא? אם לא, איך אני מוכיח לחנות שהוא נקנה אצלהם במידה ואני צריך אחריות[ויש אחריות]. ג'. האם האריזה עטופה באיזה שהוא ניילון אטום כל שהוא שמוכיח שהאריזה מעולם לא נפתחה? כי המשתמש שרוצה למכור לי אותו הבטיח לי שהוא מעולם לא פתח את האריזה ולא השתמש בעכבר.. מעדיף תשובות חד משמעיות ע"י אחד המנהלים שראה את העכברים שחולקו בהגרלה הנ"ל ולא השערות כמו "אני חושב ש..." תודה רבה רבה לעוזרים!!, -ג'ו

13. Started by omerha,

לפני חודש בערך גלשתי באתר וירטואלי של AMD עם כול השותפות שלה למגזר העיסקי אתר מדהים ביופיו אז קראתי שם וכו'... ונרשמתי לאתר ו... היום הגיע אליי בדואר ישיר הביתה חולצה של AMD מגניבה ביותר רק חבל שהיא ב XL , צריך להשמין . כנראה יועדה לאמרקאים

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  14. רוצה לשים קיצור של זה איפה שנמצא השעון.. אתם יודעים.. בטאסקבר או איך שלא קוראים לזה.. איך שמים שמה את זה?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  15. Started by LeftRight,

הגודל של החדר שלי זה 2.80X4.50 ואני רוצה לעשות משהו בסגנון של החדר של ][ U S A lR ][/\][ רק בלי כל הבידודים והדברים האלה.. למישהו יש תמונות ברורות מהחדר שלו? אני רוצה לקחת השראה מהחדר שלו

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by BIGmaMA,

תנו עצות עצות איך אני עושה את זה? עד עכשיו עשיתי לו כל מיני אפקטים ורודים ,סגולים ... אני רוצה שהוא ישרף לתמיד ! תעזרו לי !

• 38 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by Southpark,

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  18. האלן חברה.. לפני שבוע חזרתי מטיול בחול - 8 ימים באמסטרדם, 4 ימים במיכנן! היה מדהים! זאת פעם הראשונה שלי באירופה המערבית ופשוט התאהבתי! הנופים,הרמת חיים והתרבות שם פשוט הדהימו אותו לטובה, עכשיו אני די מבין למה "לא כל כך אוהבים אותנו" - כי אנחנו מגיעים לחול ומשוויצים בתרבות הישראלית שלנו.. תארו לכם מצב שעומדים בתור למוזיאון, כולם עומדים בשקט,בתור ופתאום אתה שומע: "משה! אני הולכת להשתין, אתה בא איתי?".. קיצקוץ היה קשה לחזור לארץ! את האמת למרות כל האטרקציות של אמסטרדם את גרמניה אהבתי יותר! טוב אני הלכתי להוציא אזרחות אירופאית ואתם בינתיים מוזמנים לראות את הסרטון שערכתי ותמונות מהטיול! http://www.rushparty.com/euro/eurotrip.wmv http://www.rushparty.com/euro/euro.h…

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  19. אני תלמיד י"ב 5 יח"ל ובא לי להרוויח קצת כסף מהצד, יש לי ממוצע ציונים מעל 95 ואני מרגיש שהאנגלית של הבית ספר באה לי ביותר מידי קלות. הבעיה היא שאני עובד עם האינטואיציה ולא עם החוקים האלו של הPresent simple וכדומה (שאותם אני גם כמעט לא זוכר משום שמעולם לא טרחתי ללמוד אותם) השאלה שלי בעצם, זה עד איזה כיתות כדאי לי להתחיל ללמד? וכמה נחשב מחיר סביר לשיעור? חשבתי להתחיל מיסודי ואולי אחרי חודש אם ילך טוב אני "ירחיב" לחטיבת ביניים. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. שלום ב4-5 ינואר יהיה לי יום גיבוש לסטי"לים דבורה וממה שקראתי באיטרנט אני בשוק כגון מדברים של תא הצפות,סירת ההקאות,הכשרת הצלה מהים שזורקים אנשים לים ומטביעים אותם :-\,משהו שצריך להעבור דרך חור בלי לגעת בחבלים עד שכולם מצליחים ואם לא אז הכול מהתחלה וכו וכו בגלל שזה יום גיבוש הראשון שלי ואחרי שקראתי את מה שאנשים כתבו בעניין הזה אני רועד ונמצא בשוק מכול זה כאילו בכוונה רוצים להטביע אנשים.... ודברים כאלו מחר כנראה אני צריך להיפגש איפהשהוא אם הזה שיסביר לי הכול אבל עדיין לא תיאם איתי בפרטים יותר אז אנשים יכולים לתת לי מידע יותר מפורט על הדברים האלו ומה יעשו לי בכללי ביום גיבוש הזה? ואם זה יעזור במשהו אני המשכתי ללמוד לאלקטרוניקה וזה טכנאי בסטי"לים דבורה

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by aleXtazi,

http://www.nrg.co.il/online/11/ART1/566/963.html עוד שיר שעשו מהמנגינה של אנה בוט

• 31 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by aleXtazi,

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1472600 עוד אחד חחח

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Moty_p,

עד היום למרות כל השנים אני מוצא את עצמי מריץ צחוקים עם חברים דודים וקרובים על התוכנית מ.ק 22 שהיתה פעם חשבתי לפתוח אתר אינטרנט ועמוד בפייסבוק שקורא ליוצרי התוכנית לעשות עונה שניה שלפחות 90% מהארץ (לפי דעתי) רוצים אבל אז הבנתי שאני לא יהיה יכול לנהל את האתר כפי שצריך ואולי גם זה לא יהיה רלוונטי כי יוצרי התוכנית כבר לא עוסקים יותר בתחום אז אני שואל אותכם: מה אתם אומרים: 1) כדי בכל זאת לנסות לפתוח את האתר? (כי בכל זאת לבנות אתר עולה כסף על חשבון האכסון בשרת כל שהוא + דומין) 2) האם שאני יעשה זאת תצתרפו? 3) לאיפה הכי רחוק נראה לכם שזה יגיע? 4) נראה לכם שאחרי כך כך הרבה זמן זה יהיה אפשרי בכלל לעשות עונה שניה? 5) והאם נראה לכם שבסופו של כל התהליך הארוך.. אכן נקבל עונה שנ…

24. שלום אני עולה לכיתה י"א רציתי עכשיו כשאני עוד בחופש ללכת לקורס פסיכומטרי אבל מרוב כל המיכלות שיש אני כבר לא יודע במה לבחור?? מי יותר טוב??? מי הכי זול??? וכו... חשוב לציין שאני גר בהרצליה! תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  25. Started by elad76,

אני רוצה לרכוש יותר ידע כדי לעזור לאנשים פה אז אפשר בבקשה איזה מאגר מידע על חומרה:כרטיסי מסך לוחות אם מעבדים וכו'.

• 10 תגובות
    • 936 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.