עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כנ"ל. תודה לעזורים.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. או שיקח עוד מלא זמן וזה סתם מופיע באתר של פנדה?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  3. Started by RoyShefy,

אוקיי שלום... אני רועי והפלאפון שכתוב למטה הוא בכלל לא הפלאפון שלי..... בכל מקרה! אנ יבן אדם שלא משנה מה אני מקבל וזה בדרך כלל דברים שהם מאוד חושבים לי פשוט לא עובדים! לפני חודש קניתי מעבד 2.6C קיבלתי אותו אחרי כלכך הרבה המתנה שPCH דפקו אותי ובערך חודשוחצי אחרי שהזמנתי אותו קיבלתי אותו מספק אחר חיברתי הכל הדלקתי תמחשב ההארדדיסק הרוס סבא קנה לי עוד אחד הוא לא עבד החלפתי אותו (בינתיים עבר חודש בערך עם כל ההחלפות) קיבלתי תמוחלף הכל עובד! (חודשיים וחצי המתנה) כעבור שבוע שזה היה לפני כמה ימים נשרף לי הספק..... קיבלתי תרמקולים ADA880 שלי הם לא עבדו במחשב שלי במשך השבוע רק ביום האחרון כי גיליתי שהPCI\AGP לא היה נעול על 66MHZ עכשיו קניתי כבל RCA למיניפלאג מונו הוא לא עובד (אני במ…

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  4. פשוט תענוג. אני אהבתי את הערוץ הזה מאז ומעולם, סדרות איכותיות, קצת יותר מדי פרסומות אבל... בקטנה. צפיה מהנה.

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  5. ? ואם מישהו יודע מה הסיכויים של כל אחד לזכות ? תודה

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. Started by H.I.V,

אני לא מבין כל כך בזה אז אולי תוכלו לעזור לי לתקגם את זה: all times are Eastern-check your listings for times in your area December 16th - 9:00 pm איזה שעה זה אצלנו בארץ?

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. המטרה של הסקר היא לתת מענה לשאלה האחרונה של כל רוכש מחשב: איפה לרכוש את המחשב? איזו חנות מספקת את השירות הטוב ביותר? אני מקווה שזה יעזור להרבה אנשים... notTheguy

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by Holy,

חושבים שיחליפו לו לחדש באחריות?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  9. Started by pssheba,

בתאריך 21-7-03 קניתי דרך מכרז של חברת "סאקאל" באינטרנט נתב (odem-natav) מסוג d-link דגם di-604 . בתאריך 1-11-03 פסק הנתב לעבוד ! התקשרתי לחברת "סאקאל" בטל. 1-700-705-006 ואחר המתנה ממושכת מאוד נעניתי ע"י פקידה שהפנתה אותי ל "אודם" בטלפון 03-9540010. פניתי לטלפון הנ"ל ונעניתי שעלי לפנות ל "כרמי" בטלפון: 051-923971. פניתי לטלפון הנ"ל וענה לי משיבון. השארתי את הפרטים שלי אך כרמי לא התקשר. ניסיתי שוב ושוב לדבר עם כרמי עד שהצלחתי לתפוס אותו והוא ביקש שאשלח את הנתב ל: פריימן 20, אזור התעשייה הישן, ראשל"צ. שלחתי את הנתב לכתובת הנ"ל בתאריך: 10-11-03. שבוע מיום משלוח הנתב, לא שמעתי מחברת "אודם" ולפיכך התקשרתי אליהם לוודא שהנתב הגיע ולשאול מה קורה עם הנתב. נעניתי שכשהנתב יתוקן, י…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. העבירו לי את התראד מאקטואליה אבל בכל זאת אני לא אוהב להשאר חייב ... מה יש נכון שזה לא קשור אבל בכל זאת ממש אני שיכור מרוב שימחה ;D כי בוקה לקחה שוב DALE BOCA

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. חנות טובה, מקצועית, אמינה, ועם מבחר. זולה? כן, גם. פלונטר (הישנים לפחות) הם על הפנים-קטסטרופה, עם פנדה שמעתי שיש בעיות, KSP רוצים 80 שקל משלוח, מוכנים להביא רק ביום שישי וגם אצלם אין מבחר. למיר יקרים ואני שונא את השם שלהם (מזכיר לי סמור, beats me ) אני רק רוצה חנות בלי התחכמויות. לא רוצה את הכי זולים - שיהיה מחיר ממוצע - אבל שיהיו נחמדים, יביאו לי בדיוק את מה שאני מבקש ובזמן. לעזאזל, לאן הגענו שבנאדם רוצה להוציא כסף אבל לא יכול.

• 10 תגובות
    • 886 צפיות
  12. Started by Lethal_Acid,

אני מחפש לקנות בארץ או בחו"ל שעון מהדגם הבא:g3310d-8a2. אם אני קונה ב חו"ל כמה מכס אני ישלם אליו?

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  13. Started by omri_ro,

מחפש אתרים ישראליים למכירת ציוד יד שנייה (משהו כמו EBAY) תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  14. Started by BrAvE_HeArT,

זה מה שקורה כשמתקינים windows 98 על מטוס- מקבלים מסך כחול

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by well,

הזמנתי מהם דיו חלופי למדפסת וטונר לפקס. בחבילה היו חסרים פריטים והדיו מדפיס צבעים לא נכונים (אדום במקום כחול). לאחר שהתקשרתי אליהם, נאמר לי שהם לא מטפלים בדיו והם לא יפצו אותי. אנא הזהרו.

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  16. Started by captaincaveman,

והכל בשביל כמה SAVE GAMES ו-EMAILS http://www.deadharddrive.com/

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  17. Started by e.t,

סתם הוראות ששלחו לי במייל, לטיפול בכונן קשיח שעושה בעיות: http://w1.270.telia.com/~u27007970/ghetto.htm תגידו, האחריות תופסת במקרה כזה? ;D

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  18. הזדעזעתי. כן, אני עדיין מחפש את הפרובוקציה; את הבריחה, הדבר אשר יבדיל אותי מכולם ויעלה אותי לעננים. כמו שאביב גפן כתב בזמנו "אנחנו דור מזוין", אני מחפש איפה אני נכנס פה. תראו, אינני עושה כלום עם עצמי חוץ מלהשמיד את הסיכויים שיש לי לעתיד ורוד ויפה. בתיכון שלי, אם אני שוקד מספיק, לא כל כך הרבה אני ממריא. אבל אני מרגיש שאני לא יכול לחייב את עצמי למערכת כזו צפופה של לימודים. לא יודע למה, אני מתרץ את זה בדביליות שלי, אני לא יודע אם אני כועס על עצמי, מרחם על עצמי או מנסה להעניש את עצמי. או בעצם, אם כבר להעניש אז את ההורים שלי. אני אומר לעצמי שאני לא מנסה אפילו להצליח בלימודים כי אז יקום אבא שלי (שדרך אגב אני מאוד מכבד אותו ומעריך אותו, אבל למרות זאת אינני חושב שאני מרוצה מהי…

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  19. Started by Bessmertniy,

להקה חמודה ביותר וזהו ... נסו)) ספרדים מטאליסטים , למי ששומע רוק\מטאל... לא מת על דברים כאלו אבל הם נשמעים אחלה...יש להם אחלה חומר טוב וכייף לשמוע אותם שרים בספרדית יש להם מילים שנשמעות כאילו הם אומרים "חרא" וזה מצחיק

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  20. Started by someone,

היום היו רוחות חזקות מאוד... ורציתי לדעת עם מישהו שמע בחדשות או מכיר איזה אתר שכתוב שם מה יהיה המצב מחר?.. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by gshhar,

I just want BANG BANG BANG

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Shadowman,

שאתם אוהבים אולי גם אנחנו.... בקיצור אני יתחיל... www.hwzone.co.il

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  23. קיצור קיבלתי את ההרדיסק הזה ואני מנסה לעבוד לפי ההוראות שכתובות על המדבקה אבל הכבל IDE של ה-40 פינים פשוט לא נכנס, וגם החיבור מולקס סתם תלוי באויר נסיתי עם המון כוח וזה פשוט לא נכנס לא מבין את זה ;D

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by MoRtZkInG,

מידי פעם אני מגלה במיקרה אתר נוסף שעוסק בOC, מודינג וחומרה. כל אתר מוסיף עוד קצת לידע שלי, וגונב לי עוד קצת זמן... למרות שבאופן פעיל ורציף אני קורא רק את HWZONE אני עובר מידי פעם על החדשות גם באתרים אחרים בעיברית בכל מקרה חשבתי שזה יהיה נחמד אם תגידו לי אם יש עוד אתרי חומרה בעיברית מכוון שריאיתי שכמה מחברי הפורום הזה פעילים גם באתרים אחרים. טוב אלה האתרים שאני מכיר: www.hwzone.co.il וכל מילה מיותרת, הגלריה שווה ביותר והOCDB הכל כך נחמד ומועיל http://www.pc-spot.co.il שבנתיים ב"שיפוצים" אבל היה מקור נחמד http://www.pctip.co.il שדרך אגב, דרכו שמעתי על HWZ ולפי מה שהבנתי מקושר לפנדה. http://techno.co.il/ אתר נחמד עם ביקורות והשוואות נחמדות (וגם הכתבה על החלון המואר...) http…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום לכולם, נתקלתי במקרה בו בחיבור הספק ללוח (חיבור ה-ATX) נוצרה חריכה משמעותית ונראית לעין. ספק הכח פישל ולקח איתו את לוח האם בכך שהתיך את חיבור החשמל של לוח האם. שני המוצרים באחריות. אז מי אשם? מה לעשות כשהיבואן של לוח האם רואה את החריכה ואומר זה לא בעיה של הלוח. כביכול הוא צודק, אבל מה אמור לעשות הלקוח? דעתכם ועצותיכם בבקשה. תודה לכולם!

• 3 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים