עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני נוסע שבוע הבא לתאילנד ורציתי לקנות שם זכרונות וכרטיס מסך. מישהו יודע אולי איך המחירים שם ואם זה משתלם?

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  2. Started by love-its-my-name,

שלום, לפני משהו כמו חודש מישהוא הביא פה קישור לאחתר שמסביר דברים בפיסיקה ... חיפשתי את האתר הזה שוב אך ללא הצלחה... מישהו יכול לעזור לי? האתר היה מלא בהסברים בוידאו שהסבירו על חורי תולעת תאורית המיתרים ועוד כמה דברים.. אשמח אם תעזרו לי תודה מראש וביי

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  3. ככל הנראה שזה אמיתי, מישו פעם אכל את זה? מה המשקל? כמה זה עולה?

• 38 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. Started by OR007,

כמו שאתם רואים, ערב הסילבסטר ואני תקוע עם משוואות בטריגו' שכל החברים שלי בטח רצים שיכורים על איזה חוף, די דחוף לי העניין, המבחן מחר, ותבינו כמה הוא חשוב אם אני נשאר בבית... למשוואות - tan2x+4tan4x=1 sin2x-sin6x=2cos^2 2x - 1 tan^2 x = 1 - cos2x תודה לכל העוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by king-of-cats,

שלום אני חדש... באתי כי שמעתי שזה פורום טוב... אז מה בדיוק הולך פה??

• 10 תגובות
    • 758 צפיות
  6. Started by Culandur,

greetings

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  7. או קיי חברה אז ככה, חבר שלי היום בא אלי לפני שיעור C ושאל אותי אם אני רוצה להבריז איתו. ממש לא היה לי כח לשעתיים מעבדת C (סתם שיעור גלישה באינטרנט) אז קראנו לעוד 2 חברים והלכנו איתם לטייל בשטח בית הספר. כבר טיילנו במקומות שביקרנו בהם פעמיים אבל עכשיו החלטתי לצלם הכל אז הנה התמונות (תהנו): פסל נחמד להתחלה: שלט נחמד: עוד אחד: מקום מוזר עם גנרטורים מוזרים וחביות כחולות או מה שזה לא יהיה: בדרך מצאנו קצת פסולת כימית: תמונה של הפסולת הכימית: שביל ברזל מוזר סגנון HALF-LIFE: תמונות של ה-SILOים שמהם יוצאים טילים גרעיניים או משהו בסגנון (חבל שלא יכולתי לצלם את החלק העליון של הדברים האלה כי זה ממש גורם להם להיראות כמו מתקני שיגור טילים): מחסנים מוזרים:…

• 45 תגובות
    • 4.3k צפיות
  8. Started by hellyeahmofo,

ידוע לי שהפרוצדרה עולה 100 דולר אם משפחה מבקשת להוציא , כל אחד מבני המשפחה צריך לשלם מאה דולר?

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  9. Started by desert,

האם כבל סריאלי יכול לשחרר SIM חסום או קוד PUK?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by odyssiea,

היי ראיתי פה באתר אוסף של שבלונות יפות אבל אין מבחר רחב אם יש למישהו או יודע איפה אפשר להשיג אשמח לקבל תודה

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  11. Started by I_S,

http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200312302152371029&id=200312302153176456&user=ilia200 דרך אגב זה מטיול שנתי של יא' למי שמתעניין.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by x-dude,

רוצים טיפ? קבלו את זה http://users.pandora.be/Psychotic_Kenshin/grappig/Ramzi.wmv

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by GiZmo,

איך קוראים לשיר הפתיחה של זומביט...מישהו יודע ? תודה

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  14. Started by FARKASH7,

שמעתי שיש תוכנה מחשב שדרכה אפשר לדבר אם אנשים בטלפון בחינם ויש לי שתי שאלות בנושא 1.האם התוכנה הזאת באמת קיימת? אם כן מאיפה אני יכול להוריד אותה? 2.האם זה באמת בחינם?

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  15. Started by x-dude,

איך אני שולך הודעות SMS מ ICQ ל Orange? תודה.

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  16. Started by SOLIDUS SNAKE,

כמה פרסומות שנויות במחלוקת http://www.adage.com/news.cms?newsId=39422

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  17. Started by ONKYO,

שלום אני רוצה לדעת אם מישהו התנסה או אולי יודע דברים על הליכים כאלה מסוג של גניבה מאתרים וכו' הסיפור הוא כזה גנבו מהאתר שלי באנר (שהוכן על ידי המעצב שלנו, ובתשלום כמובן) ומערכת, ולחצנים של המערכת (כמו פאנל כזה, שיש לו 7 לחצנים, לפי ימי שבוע) להפתעתי ראיתי אותם באתר אחר אני רוצה לדעת מה אפשר לעשות? וגם כיצד מוציאים זכויות יוצר על אתר וחלקים ממנו? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  18. Started by hellyeahmofo,

אני ניגש בקיץ 2004 לפסיכומטרי יש לי ספרי הכנה של "קידום" מקיץ 1999 השאלה שלי היא האם לפי דעתכם , החמש השנים שנים האלה פירושם שהספרים ישנים מנסיונכם אבקש לדעת , מה הורידו , מה הוסיפו בחמש שנים האחרונות וגם בכלל האם אתם חושבים שהבחירה שלי ללמוד לבד היא נכונה והאם יש איזה טיפים?

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  19. אני יודע שקיים אתר שמספק ב*חינם* שירות של שחרור נעילת "sim lock" למכשירי Nokia אונליין, ואני מעוניין לדעת את כתובתו אנא ממי שיודע שירשום או ישלח לפרטי אם בכל זאת יחליטו לנעול, כי למנהלים פה יש אצבע קלה על כפתור ה"נעילה" ;D נ.ב: ככל הידוע לי, שחרור הנעילה הזאת הינה חוקית!!!

• 11 תגובות
    • 5.3k צפיות
  20. יום ראשון הבא אני צריך להגיש את הביוטופ, ואני דיי צריך עזרה בקשר לעבודה, כלומר איך להכין אותה וכו'... היה עוזר לי למצוא עבודת ביוטופ מוכנה ובכך לראות את המבנה והרעיון... מישהו יכול למצוא לי עבודה כזאת?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by marking,

נו אז מה אתם עומדים לעשות לכבוד השנה החדשה אני עדיין לא החלטתי

• 37 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. קניון שלם רק למחשבים. אלפי חנויות ודוכנים מוכרים מבורג ועד למחשב שלם. אתה הולך ולא מאמין, עשרות חנויות מוכרות רק מעבדים, אינטל ו AMD אתה יכול להשיג 286 386 ועד המעבדים האחרונים של אינטל עשרות חנויות אחרות מוכרות רק מסכי מחשב והלהיט החדש מסכי WIDE וגם בנישאים. תמונת מסך נהדרת. דבקים טרמים מאווררים זיכרונות והכל בטונות, מחשבי כף יד בחצי המחיר מישראל, פחדתי לקנות. צילמתי כמה תמונות ודי בהיחבא, בקניונים של בנגקוק אסור לצלם ויש שלטים, הפחד מזיופים מכתיב יד קשה.

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. Started by Ran B,

יאללה תפתחו ערוץ 22, תיקחו את העיתון, במקרה שזה מעריב - אז - "מעריב היום" עמוד האחרון. במקרה שזה ידיעות אחרונות - אז - "24 שעות" עמוד אחרון. או יש פה את התמונות של הדף עם הסימונים.. 8) אחרי התוכנית, תרשמו כאן את התוצאות של זה, אם יש לזה תוצאות או משהו.. 8) בהצלחה!

• 36 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

למה כמעט כל המעבדים החדשים הבאים של אמד נקראים אל שם ערים חחחח איה צחוק... http://www.hardocp.com/image.html?image=MTA3MTYxOTQ4MFJIMVdIVkpyRDlfMV8zX2wuanBn :

• 9 תגובות
    • 720 צפיות
  25. Started by hellyeahmofo,

היה פעם אתר שנקרא e-srael אני לא זוכר איך הלכה הכתובת , אבל מספר צירופים שניסיתי לא עבדו ואני מניח שהוא כנראה גווע אבל אני אישור סופי מישהו זוכר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.