עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני יודע שקיים אתר שמספק ב*חינם* שירות של שחרור נעילת "sim lock" למכשירי Nokia אונליין, ואני מעוניין לדעת את כתובתו אנא ממי שיודע שירשום או ישלח לפרטי אם בכל זאת יחליטו לנעול, כי למנהלים פה יש אצבע קלה על כפתור ה"נעילה" ;D נ.ב: ככל הידוע לי, שחרור הנעילה הזאת הינה חוקית!!!

• 11 תגובות
    • 5.3k צפיות
  2. יום ראשון הבא אני צריך להגיש את הביוטופ, ואני דיי צריך עזרה בקשר לעבודה, כלומר איך להכין אותה וכו'... היה עוזר לי למצוא עבודת ביוטופ מוכנה ובכך לראות את המבנה והרעיון... מישהו יכול למצוא לי עבודה כזאת?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by marking,

נו אז מה אתם עומדים לעשות לכבוד השנה החדשה אני עדיין לא החלטתי

• 37 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. קניון שלם רק למחשבים. אלפי חנויות ודוכנים מוכרים מבורג ועד למחשב שלם. אתה הולך ולא מאמין, עשרות חנויות מוכרות רק מעבדים, אינטל ו AMD אתה יכול להשיג 286 386 ועד המעבדים האחרונים של אינטל עשרות חנויות אחרות מוכרות רק מסכי מחשב והלהיט החדש מסכי WIDE וגם בנישאים. תמונת מסך נהדרת. דבקים טרמים מאווררים זיכרונות והכל בטונות, מחשבי כף יד בחצי המחיר מישראל, פחדתי לקנות. צילמתי כמה תמונות ודי בהיחבא, בקניונים של בנגקוק אסור לצלם ויש שלטים, הפחד מזיופים מכתיב יד קשה.

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by Ran B,

יאללה תפתחו ערוץ 22, תיקחו את העיתון, במקרה שזה מעריב - אז - "מעריב היום" עמוד האחרון. במקרה שזה ידיעות אחרונות - אז - "24 שעות" עמוד אחרון. או יש פה את התמונות של הדף עם הסימונים.. 8) אחרי התוכנית, תרשמו כאן את התוצאות של זה, אם יש לזה תוצאות או משהו.. 8) בהצלחה!

• 36 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

למה כמעט כל המעבדים החדשים הבאים של אמד נקראים אל שם ערים חחחח איה צחוק... http://www.hardocp.com/image.html?image=MTA3MTYxOTQ4MFJIMVdIVkpyRDlfMV8zX2wuanBn :

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  7. Started by hellyeahmofo,

היה פעם אתר שנקרא e-srael אני לא זוכר איך הלכה הכתובת , אבל מספר צירופים שניסיתי לא עבדו ואני מניח שהוא כנראה גווע אבל אני אישור סופי מישהו זוכר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. חבר שלי מעוניין לקנות תוכנה ללימוד תיאוריה, מישהו מכיר אחת טובה?

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by darkman,

חחחחחחחחחחחחח אני לא הייתי מעסיק אותו אפילו בתור מנקה שירותים מחקתי הרבה פרטים מזהים אבל העיקרון נשאר

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by iakovl,

אני רוצה למצוא אתר עם תמונות ש/ל בשביל להכין שבלונה למחשב. אבל אין כל כך הרבה הצלחה בלמצוא אתר כזה (תמונות אני מוצא, לא קשה). עזרה בבקשה

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  11. Started by Ran B,

באו נעשה איזה מין טבלת יאוש, לראות איזה אירועים יש, מתי המפגש ה10 ;D, מתי החופש הבאה? כמה שאין לי כוח לחזור לשגרת החיים והלימודים.. :-\ תודה למי שעוזר!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by iakovl,

מה השכר מינימום כיום. בכלל ובמיוחד לגיל שלי , 16. וגם אני זוכר מאיפה שהוא (אין לי מושג מאיפה ) שאנשים שעובדים בכלים (שטיפת כלים) אמורים לקבל שכר מוגדל. לא בטוח בקשר לזה אבל צריך לבדוק.

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  13. Started by iakovl,

תראו אני כבר חודש מנסה למצוא לעצמי נושא לעבודת גמר, ו... לא יוצא כלום. המורה כל הזמן לוחצת לתחום הביוטופ' וסוצי'. אני חייב עזרה. תגידו על מה עשיתם את העבודה שלכם, או תנו לםחות רעיונות לעבודת גמר.

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  14. Started by darkman,

למישהו יש אתרים מומלצים למה משעממם בשיעורים....

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  15. Started by hellyeahmofo,

מחפש אתר ישראלי שנותן free hosting ה geocities הישראלי בקיצור

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  16. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

האם יש מחר שביתה או לא? ???

• 115 תגובות
    • 9.9k צפיות
  17. Started by RoyShefy,

הדבר

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  18. Started by TyFon,

מה מצב? אני חדש בפורום, אני מקווה לעזור ולהשתתף. שמעתי שפיספסתי מפגש , לא נורא אני יבוא במפגש הבא.

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  19. Started by DrowNz,

אהלן חברה, אני חייב בדחיפות תמונות של Penny Lancaster , תודה ענקית למוצא (לינק, תמונות) DrowNz

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  20. כשאראגון וכוחותיו מגיעים לשער של מורדור (כדי ליצור הטעיה) הם רכובים על סוסים. אך שחוזרים לסיצנת הקרב עצמה - הסוסים נעלמים באורח מסתורי וכל הכוח שהיה רכוב על סוסים נלחם על רגליו. כל הסוסים נעלמו! כאילו הם צילמו את הסיצנה עם הסוסים ואח"כ ויתרו עליהם בקרב עצמו... ואמרו "אה... מה זה משנה... אף אחד לא ישים לב"

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. אז עוד שנה מסתיימת לנו עכשיו ורציתי לדעת מהו הדבר האלקטרוני שבאמת עשה וכבש את שנת 2003? תנו (אם יש לכם..) את שלושת המקומות הראשונים שלכם (ואם אפשר אז תסבירו למה דוקא בחרתם את המקום הראשון)

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  22. Started by R0ck,

עשרים ושישה טראקים איכותיים מתוך המשחק... מומלץ בחום!

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  23. Started by JAMOOS GADOL,

שלום גולשים יקרים מי כמוכם (במיוחד הגולשים בפורום הזה..) לא נתקל או לא מעורה בכל הנושא המעניין והשנוי במחלוקת של המוזיקה הפיראטית באינטרנט! תהיתי לעצמי מה קרה איתה השנה? לא באתי שוב להתווכח כמו שחלק מכאן מאוד אוהבים לעשות (או יותר נכון "להצדיק" את עצמם או לא יודע מה..), באתי רק לקבל מידע ממי שיודע מה קורה בנושא הזה בשנה האחרונה שעכשיו מסתיימת... מה עושים כדי לעצור את התופעה? עושים משהו בכלל? האם משהו השתנה בשנה הזאת בנושא הזה? לטובה או לרעה? ובכלל כל פיסת מידע על הנושא הזה בשנה האחרונה אני אשמח! (ד"א - נא לא לפרסם כאן שום הורדות חוקיות זה לא במקום להזכירכם והת'ארד הזה לא בא לעסוק בזה אלא רק במה שקורה עם הנושא של המוזיקה הפיראטית)

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  24. Started by Ewingum,

http://www.innergeek.us/geek.html מבחן שבודק את רמת הגיקיות. אל תבהלו מהאורך, השאלות והאפשרויות קורעות מצחוק (את הגיקים מבינינו לפחות ;D ) למה כמעט מושלם? אין שם אפשרות לסמן שאה אוסף היטסינקים :-\ תכתבו את התוצאות שלכם, לי יצא 21.89349% - Geek (גיק מרמה שנייה מתוך 8)

• 41 תגובות
    • 3.9k צפיות
  25. Started by Joolmus,

אנשים אני חייב בוק ריפורט באנגלית, אבל לא על ספר גדול או משהו (לא משהו כמו הארי פוטר או שר הטבעות וכאלה..).. משהו פשוט (עדיף לא מוכר) שלוקחים מהספריות של בי"ס Stage 5 או 6 מכסימום (אפשר גם Stage 4 אם הספר לא מוכר P:)... גם הבוק ריפורט לא צריך משהו רציני.. אני בסה"כ צריך לכתוב 5-6 שורות על התוכן ולעשות עוד איזה משהו קטן.. אבל לא משהו מסקול סאקס או עבודות כי המורה שלי חכמה מידי בשביל זה.. אם יש למישהו בוק ריפורט על ספר ברמה שרשמתי למעלה, מספיק שיהיה בו איזה סיכום יפה על הספר ואני יסתדר בתודה מראש!!! אם למישהו יש אז או שיגיד פה או שיוסיף אותי לICQ #179324998

• 0 תגובות
    • 5.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים