כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
מה המצב!?!?! קודם כל אני חדש פה.... שנית כל....המלצה לשיריי רגאיי\ראם רגוע...וכל הסגנון הזה... Dj ASS
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
זה אומר לרשום CODE איזשהו XXX אין שום CODE
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
מחר אני עושה אבחון לבדוק אם יש לי ADD (אני רציתי, לא המלצה של הבצפר). זה באמת משנה מה הם יגידו? יש לזה משמעות כלשהי? ריטלין בכל מקרה אני לא אקח, ואני משש לא זקוק להערכת זמן במבחנים או הקלות כאלה. כדאי בכל זאת לעשות? יש לזה משמעות בתעודת הבגרות? תודה!
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
אני וחברתי סטודנטים ואנחנו מחפשים איך לחגוג את השנה החדשה. אנחנו שנה+ ביחד, רצינו לנסוע לאילת בחמישי בצהוריים ולחזור בשישי (בלי מלון) ולמצוא שם איזו אטרקציה לשנה החדשה (ספינה שעושה שייט כזה אולי?) אבל אנחנו לא מוצאים שום דבר שאפשר לסגור מראש וזה קצת סיכון לסוע לשם להגיע לקראת ערב ולהתחיל לאלתר מהר, וסתם לבשבת באחד הבארים בטיילת יהיה פספוס (אנחנו גרים בדרום, אבל עדיין נסיעה וזה). דברים כמו ספא וכו' עשינו כבר אשמח להצעות לדברים מיוחדים, בסביבת הדרום-מרכז. דברים לכל הלילה כדי לחזור מחר בבוקר מתאים ביותר, מבחינת תקציב תלוי בתמורה, אבל לא להגזים יותר יותר מידי (בכל זאת סטודנטים) נ.ב. דברים כמו ללכת למועדון\פאב לא יתאים\מסיבה באחד המועדונים לא בסגנון, רצינו משו מיוחד
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
^^^^ השאלה בכותרת מישהו מכיר תוכנה שאפשר להפוך קובץ וידיו RMVB ל AVI חיפשתי ולא מצאתי תודההה
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אני זוכר שהיו עם האתר בעיות והוא ירד, אבל עכשיו שחיפשתי סוללות נטענות מצאתי אותו כדאי לרכוש משם? מישהו קנה מהם בזמן האחרון? ולמה לא כתוב לי כמה עולה משלוח?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום כולם !!! הקמתי קבוצה במשחק UT ששמה The_UT_Knights אני מחפש מצטרפים\יריבים לפרטים צרו איתי קשר באיי סי קיו... ביי
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש תמונות של "סביבות עבודה" או שולחנות או סטנדים של מערכת קולנוע ביתית .. במקרה שלא הבנתם משהו כזה - http://www.pcarena.org/viewPicbig.asp?pic=kolnoaPC.jpg מקווה שתעזרו לי , זה למטרה חשובה . בתודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום מישהו כאן משתמש בping.fm לעידכון הטוויטר שלו ושאר האתרים הללו? שמתי לב שלאחרונה זה שולח ג'יבריש למספר אתרים. ומספר אתרים כלל לא מקבלים את עידכון הסטטוס. מישהו נתקל בזה?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום מאז ומתמיד אני זוכר בפורום הזה דגלו לא לעשות דברים לא חוקיים ולא איזה גזל של זכויות יוצרים וכו' כעקרון אני תומך בגישה הזאת , אבל רציתי לשאול איך אתם נוהגים עם ספרי מדע . אם נניח בחיפוש בגוגל פשוט מופיע ספר להורדה או מקוון , אבל בחנויות דורשים עליו מחיר מלא של 100-200 שח . האם תורידו את הספר או שתקנו מחנות ?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
- 1 follower
-
-
עכשיו הייתה רעידת אדמה לאיזה 20 שניות.. חח איזה קטע אני קולט את עצמי זז עם הכסא מי עוד הרגיש?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/gallery/thumbnails-186.html מוזר לאללה אין תמונות! עצוב.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
יש לי שאלה: מהירותו של מטוס נוסעים ושל מזל"ט הן זהות 360 קמ"ש מסת המזל"ט היא 20 ק"ג ומסת מטוס הנוסעים היא 20,000 ק"ג צריך לחשב את ארגיית התנועה של המטוס ושל המזל"ט אז על פי הנוסחה והחישובים יצא לי שאנרגיית התנועה של המטוס היא 100,000,000 ג'ול ואנרגיית התנועה של המזל"ט 100,000 ג'ול זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אתה ילד או מה??? מי ישמע אני סוחר סמים כולה שאלתי שאלה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=283490.0
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעלות לשם קובץ של 1.7 מגה. מישהו מכיר מקום שאפשר לעלות אליו קבצים גדולים ממגה ולעשות אליהם קיצר ? תודה
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם. הנני סטודנט לתואר ראשון במתמטיקה שימושית באוני' בר-אילן. לאחר הצבא, ישנו סיכוי כי ארצה לעבור ללימודים במוסד אקדמי אחר בארץ, לתואר שני, ואולי אף למקצוע אחר. מנסיון הסטודנטים כאן, או מהיכרותם עם סטודנטים אחרים, לתואר ראשון או שני, מה חשיבות תעודת הבגרות בנסיון קבלה לתואר שני? ולתואר ראשון? תודה רבה על כל עזרה.
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=489221653835413043 נ.ב. הכנופיה נתפסה כך שאתם יכולים לישון בשקט
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
פשוט אני מחפש דגם מסוים שלהם,ואני רוצה לדעת את מכירו
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי ב1.1.2007 (תאריך מושלם לא ?? ) צו ראשון אחרי דחייה של שנה אני קצת חושש מישהו יודע מה עושים בהתייצבות הזאת?
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אותי זה לא יזיז מהאתר, אבל יש מצב שזה ימשיך כל השבוע? :'( :'( :'(
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
טוב לא נעים בכלל למרות שסירבתי לעשות מבחני הסמכה (פשוט חפירה והתגלמות חוסר תועלת) יצא שקיבלתי מתנה 1000 שקל רק למבחן זה או אחר. אז המלצה בבקשה אם אפשר למבחן מועיל (רק מבחן בלי קורס) שהרף עלויות בחינה זה באזור 1000 - 4000 ש"ח ושלדעתכם גם יועיל במשהו לאחר מכן. יש לי ניסיון עם רשתות, מחשבים (חומרה ותוכנה), נגעתי גם בנושא של מחשבים ניידים וסלולרי. חוץ מזה הייתי בתיכון במגמת הנדסת תוכנה אבל זה בלתי נסבל לחלוטין אז משהו קליל אם תוכלו למליץ לי ולעזור לי אז תודה. אגב איזור הצפון, טבריה\חיפה וכיו"ב.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת איך אורגים דברים כי אני רוצה לארוג משהו , זה יותר מקורי מלקנות
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
http://www.bitsandpieces.com/depts/id-2.html כמו באתר הזה, רק חנויות בארץ?... מישהו מכיר? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום ברצוני לבקש את המלצתכם, אני מעונין להקים אתר אינטרנט עסקי כולל מכירות והזמנות דרך האתר ראיתי רשימות של בוני אתרים, אבל אני לא יודע במי לבחור. אם יש לכם נסיון או ידע כלשהו על בוני אתרים מקצועיים אנא ידעו אותי אני מעונין להקים אתר מקצועי... ואני צריך בוני אתר שגם הם יהיה טובים ומקצועים בתודה מראש על העצות
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-