כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
מי קובע כמה ספורטאים נשלחים מכל מדינה לתחרויות בינ"ל? ישראל (או כל מדינה אחרת) יכולה לשלוח כמה מתחרים שהיא רוצה לאליפות אירופה בג'ודו או אליפות העולם באתלטיקה או שחיינים לאולימפיאדה? יש גוף שמפקח ומציב רף? אם כן-מה הקריטריונים?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
היי P: יש לי משפט אחד בעברית, שאני ממש רוצה לתרגם לאנגלית, אבל משום מה אני לא מצליח לגרום לזה להשמע טוב המשפט הוא: "גם זה יחלוף במהרה כלא היה" הבעייה, שאם מתמקדים שנייה במשמעות של המשפט, נורא קשה לתרגם אותו באותו אופן לאנגלית. אם מישהו יצליח, אני נורא אודה לו
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
ערב טוב! לאחרונה נרשמתי לקורס MCITP בג'ון ברייס - של טכנאי PC. במקור רציתי להגיע לקורס המתקדם יותר - של מנהל הרשתות, אבל נציג המכירות הצליח לשכנע אותי שעדיף לי קודם כל לבצע את הקורס הבסיסי ורק אז לעבור לקורס המתקדם יותר. השבוע התחלתי את הקורס, קיבלתי את החוברות, והתחלתי לדפדף בהן... וגיליתי שחלק דיי ניכר מהחוברת אני מכיר לא רע בכלל... אך יחד עם זאת - ישנם "חורים" בידע שלי, שכמובן מבוסס על נסיון אישי שלי ללא השכלה פורמאלית קודמת. כשהעליתי את העניין בפני הנציג, הוא הציע לי להגיע לשיעור הבא ולשבת איתו לפני השיעור ולנסות לאבחן אם הידע שלי אכן מספיק לצורך הקורס המתקדם יותר. אני חייב לציין שאני לא מכיר את מבני הקורסים של מייקרוסופט או את מבחני ההסמכה, ואני לא יודע איזה חלק מהטע…
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
נראה לי הכי מתאים לשאול פה. מגיל צעיר אהבתי כל מה שקשור למחשבים, אבל אף פעם לא היה לידי מישהו שמבין שממנו יכולתי ללמוד\לפתח את הידע. תמיד קינאתי באלה שתמיד ידעו את הפיתרון לכל בעיה במחשב, שידעו להכנס במחשב למקומות שה' יודע איך הם נכנסו אליהם... [כל מה שקשור למושגים שונים, איך המחשב בנוי, וכל מה שמסביב]. אני מתכננת ללמוד מחשבים, ורציתי לדעת אם יש למישהו מושג מהם הדרישות? המלצות? כמובן יש גם רצון לעבוד בעבודה שכוללת התעסקות עם תוכנות מחשב וכ'ו... האם יש לזה דרישה כיום? אילו עבודות יש הקשורים למחשבים? [כדי שאוכל לבחור לאיזה כיוון ללכת]. אני באמת רוצה להצליח בזה ואני מקווה שלא מאוחר בשבילי...[בת 19 ]. אשמח לשמוע דעות.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה עם לוח יד שנייה, אני כבר כמה פעמים ניסיתי להכניס לשם מודעה, כל פעם זה טוען ובסוף חוזר לעמוד הראשון בבניית המודעה. כבר עברו יומיים והמודעה שלי עדיין לא מופיעה.
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני טס בתחילת אפריל לחופשה קצרה יחסית בארה"ב - שבועיים וחצי. כמעט שבוע ביוסטון (שבוע רסלמניה 25 אם זה מעניין מישהו) + 9 ימים בניו יורק. התכנון הוא לקנות את החלקים הבאים: - Core I7 920 (בתקווה את הD0, אם יהיה זמין כבר) - CORSAIR DOMINATOR 6GB (3 x 2GB) DDR3 CL8 - יש אופציה לשני קיטים, לא סגור. - EVGA GeForce GTX 295, כנראה גם את ה Backplate. - Asus P6T Deluxe עכשיו לשאלה הגדולה, חשבתי לעשות הזמנת אקספרס מNew Egg אבל אמרו לי שאפשר רק עם כרטיס אשראי אמריקאי... זה נכון? יש לי בינלאומי, זה לא מספיק? במידה וזה נכון, יש לכם המלצות לחנויות אחרות? חנויות אמיתיות יהיה תכלס עדיף על אתרים, אבל אם זה אתר טוב ואמין אני אשמח גם. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
קניתי מחשב והוא כבר אצלי שבוע בערך , רציתי לומר המון תודה לכל מי שעזר וייעץ ! אני מרוצה מהמחשב עד השמיים ... קניתי מT.M.S (למרות שהחנות ממוקמת בצפון - אני גר במרכז) אני חייב לציין שאני מאד מרוצה מהשירות , חשבתי שהיה לי בעיה בלוח אם , הם באו עד לכאן עוד ביום של ההספקה של המחשב , ניסו לסדר את זה ולא הצליחו , באותו יום הוא כבר ניסה להשיג לוח אם חלופי אך לא היה במעבדה בת"א אז הוא שלח לי את זה למחרת מק.מוצקין וזה הגיע לת"א יום אחרי החליפו לי את הלוח אם הראו לי שהכל עובד, אפילו התקשרו אחרי שחזרתי הביתה לשאול אם הכל בסדר , אומנם זה שירות רגיל שמקבלים באירופה אך בישראל כולנו יודעים שזה נדיר ולכן חשבתי לציין זאת , עוד דבר זה שהם שדרגו לי את הזכרון כי מה שהזמנתי אזל להם וזאת ללא…
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
רציתי לדעתמאיפה אני משיג א תהשירי שהשמיעו בסדרה the contender ... אם למישהיו יש ואתם או מכיר את השמות של הזמרים אשמח לקבל ליאור,
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מעצבן נורא
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
אני יודע שיש תגובות אבל מה הכוונה צפיות למה מצפים? ישמח לקבל הסבר תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי מסמך שכל האותיות שבוא יתהפכו מימין לשמאל איך אני מסדר את זה
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום ! לאחר התלבטויות רבות החלטתי לנסות להרכיב מחשב חדש בעצמי במקום קניית מארז שלם חדש, ובכך גם לנצל חומרה ישנה שברשותי. רציתי לשאול איזה חנויות \ אתרים מומלצים לרכישת חומרה למחשב ( כל הרכיבים השונים מלוח אם זכרונות וכו'...) האתר של אקסלנט נראה נחמד אך המחירים נראו טיפה גבוהים. אשמח לשמוע על כל אתר שטוב לדעתכם, או חנות באיזור ירושלים. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
מדובר על שלושה שירים של להקה ישראלית חדשה, שעדיין לא התפרסמה... כך שמדובר במשהו חוקי, כי עדיין הגנת זכויות או מה שזה לא יהיה על השירים... גם קיבלתי "אישור" מהגיטריסט בלהקה... אני רוצה בעצם להביא את הקישורים לשירים לכל מיני אנשים, אז אני צריך שהלינקים יעמדו למשך זמן מה... תודה
-
- 6 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
ואם אין בארץ.. אז יש איפשהו בחו''ל מקום ששולח לארץ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אחד הדברים הכי מצחיקים שראיתי! http://www.youtube.com/w/Special-Olympics?v=tUMLymDveHw&feature=Featured&page=1&t=t&f=b
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=6031070369 זה של piratebay
-
- 8 תגובות
- 569 צפיות
-
-
http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני מת לייבא את הרייזר פלסמה והאקזקט מייט עכשיו ראיתי שבארצות הברית ביחד הם 70$ ובארץ הם יותר כמו 700 שקל ורציתי לדעת אם יש חנות מחו"ל ברשת שמוכנה לשלוח אותם לארץ.? נ.ב: אמזון לא שולחת אלקטרוניקה אל מחוץ לארה"ב או אנגליה
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
מחר זה היו האחרון שאני יכול לקנות את הכרטיס ואני חייב אותו דחוף למחר, אזאם מישהו מכיר חנות בעפולה שמוכרת כרטיס ל PS2 שיגיד בבקשה איך קוראים לה ואיפה היא נמצאת ואם יש אתר אז זה יותר טוב, תודה מראש ולילה טוב...
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
תודות למשתמש BLUESKY
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=124&msgid=58068091 :lol:
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-