עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אם כן, בהצלחה! מקווה שזה יהיה מהיר כמו המגן ויקח גם פחות מ10 דקות ;D (מה שלא נראה לי כי זה בוחנת אחת גם לכל טכ"מ וגם לכל מדעי המחשב מה שיאיט את הבחינה בעל פה :-\)

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  2. נעלמו לי כל הפורומים ההתחלתיים יעני אלה שבראש הרשימה אוברקלוקינג מודינג וכו' זה קרה לעוד מישהו?

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  3. אני ניסיתי כמה פעמיים ביומיים האחרונים ופשוט לא מצליח זה מפנה אותי למשהו עם spotting ונותן שגיאה אני ממש רוצה לדעת בקשר למה הראיון האישי שזימנו אותי אליו...

4. Started by elvisalive,

הקוד ברכב לא עובד לא יודע מה קרה לו אי אפשר להקיש את הקוד אז אני לא יכול להתניע את הרכב בגלל זה מה אני יכול לעשות ?

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by darkman,

אני גולש לי בתארד הזה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=113537.from1111843219;topicseen#msg948292 כאשר עברתי לעמוד השלישי העברתי חלון לקאזה(תנחשו מה הורדתי...) פתאום אני שומע מהרמקולים תשיר שיש בתארד באשמת ENCODER אף פעם לא קרה לי כזה דבר ופתאום אני שומע תשיר חשבתי שהMPAA עלו עלי :-[ זה היה כל כך מפחיד התחלתי לבדוק מה רץ במחשב איזה תוכנות פעולות ובסוף במקרה גיליתי שזה מאותו FLASH ENCODER תיזהר פעם הבא לפני שאתה שם משהו כזה.

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  6. Started by Zinger777,

היי, אני ראיתי לפני כמה שנים (לא יותר מ10 שנים) סרט אקשן-קומדי נחמד שאם אני זוכר נכון העלילה מתרחשת באיזור ארה"ב-מקסיקו מדובר על איזה מאפיונר הונגרי (או שהיה לו מבטא הונגרי?) שחטף איזו מישהי ודרש בתמורה כופר. אני זוכר קטע מעולה שהוא והאבא/בעל של האישה דיברו בטלפון והשיחה הייתה מקוטעת אז שמעו משהו בסגנון של: 2 *רעשים* girls *רעשים* 1 *רעשים* cup. אני ממש ממש רוצה לראות את הסרט הזה, אני זוכר שהיה ממש נחמד, אבל איך קוראים לו...? תודה מראש למצילים, Zinger777.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. יותר עצוב שקנו את זה.... http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2933240866&category=1469 למה לעזעזל אנשים קונים דולר מסכן ב-1.04$ ?! http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3030328731&category=376&rd=1 אם נעזוב לשנייה את זה שקנו את זה, אני לא יודע מה יותר מצחיק, זה שהוא באמת מנסה למכור את זה או התיאור... http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2934653625&category=1467&rd=1

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. יש להם מוצר טוב? אני שוקל לעבור לבאנדל...

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by תמיד מחייך,

http://www.ourcolony.net/index.aspx

10. לא בטוח שזה במקום: אני צריך שרת זול שיתן לי בסביבות ה100MB(הSVN שלי כרגע 3.4MB Smile ) ויתן לי גישה REMOTE דרך SSH/RDP/NX או כל דרך אחרת,כל מה שאני צריך זה שיהיה זול יהיה BANDWIDTH לא רע,אמין ושאני יוכל להריץ עליו SVNSERVE כדאי לספק לי ולחבר שלי גישה לSVN,כרגע הSVN הוא במחשב שמחובר לאינטרנט רגיל לכן לעשות CHECKOUT ממנו זה סיוט. אפילו לא צריך הרבה RAM או CPU(בUNITS או מה שזה יהיה) כי כל מה שזה יריץ זה SSH+SVNSERVE ועוד כמה שטויות בעתיד. למישהו יש פיתרון טוב יותר? חשבתי על SVN על GMAILFS אבל לא בטוח כמה טוב זה יעבוד. בבקשה אני זקוק לזה להמשך פרוייקט לא קטן שאני עושה. ראיתי אפילו HOSTING פעם לPYTHON ב1$ לחודש אבל לא נדמה לי שזה טוב. בבקשה תעזרו לי פה. תודה נ.ב.:השר…

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  11. Started by zeez100,

הי זקוק לעזרתכם יש לי 2 בעיות בדאר של הוט מייל 1. מקבל כל דאר פעמים .2. השעון של הדאר לא תואם את השעה האמיתית האם מישהוא מסוגל ראשית לפתור לי את בעית קבלת הדאר פעמים השעון פחות חשוב אשמח עם איזה פריק מחשבים יפתור לי את הבעיה היות ומהתמיכה של מיקרוסופט אין ישועה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by artyom,

יש בגרות חוזרת/קיץ או מה שזה לא יהיה? כי מרוב טיפשוטי שכחתי ממנה... היא הייתה ביום שישי ב23 וחשבתי שזה ב30.... FUCK FUCK FUCK FUCK עזרה דחוף תודה מראש

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  13. Started by ngc224,

שלום. אני מלואימניק ורוצה לטוס לחו"ל, בעקרון לא הזמינו אותי שנתיים, וספק אם יזמינו עכשיו... אבל רציתי לשאול האם צריך ליידע את הצבא שברצוני לנסוע לחו"ל ולקבל אישור לזה ? או שאם אין לי צו אז אני יכול לצאת חופשי ? (ברור שאני יגיד למפקד שלא יזמין אותי בטעות)

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  14. יש לי כמה פעלים שששחכתי את הפרוש שלהם: VOULOIR POUVOIR METRE ENVIE IL FAIT BEAU ועוד 2 שאלות: 1) מתי שמים פועל בעבר במשפט? (למשל מ JE COMPRENDRE ל JE COMPRI) 3)מה החוקים של פעלים שחלים על עצמך ? (כמו SE FACHER) ואיך זה תקף בעברית (דוגמאות- רק מעברית) ואני צריך תרגום למשפט הבא: (אפילו אם הוא לא נכון) POURQUOI te fais des problems tu te connais

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  15. Started by H.I.V,

ראיתי אותו ומאוד אהבתי מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  16. Started by לוח שנה,

שלום, אני שוקל להתפטר ממקום עבודה שהתחלתי בו, ויכול להיות שזו תהיה להם בעיה למצוא לי מחליף. האם יש בעיה להתפטר כי פתאום לא בא לי? תודה.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. ראיתי את הידיעה הזו לפני כמה דקות בחדשות ערוץ 10, והעסק הזה כ"כ :pissed: ! מילא באזרחי, שם עדיין לא יצאו מהשוק של ווינדואוס 95, HOW THE F**CK מאפשרים לחיזבלאט להגיע למחשבי צה"ל ?!! כאילו הם לא שמעו על הצפנות ? ולא, WEP לא נחשב . אני לא מבין איך בשנת 2006, לא מצליחים לעצור חיזבלון עם לאפטופ וכרטיס רשת ?!! איפה כל יחידות המודיעין המפוצצות ?! גרר..... אני ממש מחזיק את עצמי.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by NETANELKOREN,

שלום. אני נכנס לפעמים לאתרי קתלוגים למכירות חלקים למחשבים כמו זאפ,נועה מחשבים,משהו עם PC בסוף אתר ישראלי. אז ככה לפעמים אני הולך להתקלח לאכול וחאותי הקטנה מגיעה למחשב ונוגעת בו אז האינטרנט פתוח באתרי קנייה של חלקי מחשב אז שאני מגיע אני רואה שהיא סגרה לי חלונות ופתחה חלונות באינטרנט אז הפחד שלי הוא שהיא חייבה אותי באיזה שהוא מוצר ועוד אז השאלה שלי היא אם חס וחלילה היא הזמינה מוצר מאחד האתרים אז נכון היא צריכה לעשות על חשבון הכרטיס אשראי האם זה נכון. והאם יכולים לחייב אותי על ידי המחשב אפילו בלי הקוד של הכרטיס אשראי אלה דרך איתור המחשב דרך האינרנט הוא שאולי הם יתקשרו לספקית אינטרנט שלי ושאלו אותה איפה אני גר האם יכול להיווצר מצב כזה. הייתה בשבוע האחרון זאיזה שהוא אתר מכירו…

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  19. שלומות, רציתי לחלוק איתכם חוויה לא נעימה, ואולי יתפתח בעקבותה דיון. לפני כשבועיים לערך התחלתי לעבוד במקום מסויים שאת שמו לא אזכיר מסיבות מאוד ברורות. הופניתי למקום על ידי חבר שלי שעובד שם כבר זמן רב ומאוד מרוצה. כבר מלכתחילה ידעתי כי ה"בעלים" שהוא גם המנהל הוא בן אדם טיפה משונה, כאשר הנקודה הבולטת ביותר הייתה כי הוא עובד לפי "תורתו העסקית" של מר ל.רון האברד, הלא הוא "אבי" דת הסיינטולוגיה. לא ייחסתי לנתון זה יותר מדי חשיבות, שכן אני מאמין גדול ב"איש איש באמונתו יחיה", וכל עוד הוא לא מנסה לשכנע אותי להצטרף למשהו, הכל בסדר מבחינתי - שיהיה בודהיסט מוסלמי עם נגיעות של הדת האצטקית מבחינתי. עבדתי בערך כשבוע כאשר הבעלים היה מאוד מרוצה מן העבודה, וכך גם הלקוחות, התחלתי להתחבר עם ה…

• 49 תגובות
    • 13k צפיות
  20. Started by bennash,

אני אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא את הדיון: "חיבור משקפים בתלת ממדי למחשב עם כרטיס" בתעריך 9/7/2013 שאני פתחתי. בתודה מראש bennash.

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  21. Started by מר מקלדת,

זה מזוהה ב-User Agent כ-Windows NT 6.1. (ויסטה מזוהה כ-6.0, XP כ-5.1, 2000 כ-5.0). אצלכם בצד זה מזוהה כ-Windows NT.

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by IlanF,

זה לא סתם כפתור ALT, הוא עובד קצת שונה, אז למה הוא בעצם משמש?

• 2 תגובות
    • 4.5k צפיות
  23. Started by Guy King,

שלום, אני נוסע לירושלים ביום ראשון ושני הבא. רציתי לדעת אם יש חופשי-יומי באוטובוסים בירושלים, האם האוטובוסים מקיפים את כל ירושלים וכמה זה עולה. ראיתי באתר של אגד שיש "אוטובוס תיירים" כזה, אבל חופשי חודשי עולה 45 שקל . אז אני מחפש את הפשוט אם יש

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by CaTaLuNy,

סתם משהו שמעניין אותי,האם הם נפתחים או שלא?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  25. Started by lmlm,

זה מה שקורה ביפן בקרוב בישראל http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=110136

• 1 תגובה
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים