עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by oryano1,

כשאני פותח את הדפדפן קופצת לי הודעה מסרגל הכלים שאומרת: internet explorer is currently running with add-ons disabled. click here to manage, disable, or remove your add-ons ניסיתי להדליק את כל ההרחבות ולכבות ולהסיר ושום דבר לא עוזר...מה אפשר עוד לעשות??? תודה

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  2. שבוע טוב לכולם, כמו שבכותרת, אני מחפש אתר שיש בו רשימה של השירים הכי חדשים/ הכי נשמעים שיש בעיברית. תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  3. אחי זה כל כך קשה להביא את ה SK7 לארץ? כמה זמן זה לוקח ? בחיאאת אני קונה 2 לבד ומביא עוד 10 חברים.. אני מחכה.

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  4. אני פותח פורום נרגילות...שקשור בהכל כדים , ראשים , צינורות , גחלים , טבק ועוד... אם בא לכם קצת לקדם את הפורום וללמוד דברים חדשים... זאת הכתובת: הפורום נמחק תנעלו אם אתם חושבים שזה מין "פורום מתחרה" תגידו לי אני יצנזר את הכתובת...

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  5. Started by Green,

היי שאני מצלם ווידיו על ידי צילום מסך ומדביק את זה בצייר אני מקבל מסך שחור רציתי לדעת איך אני יכול לשמור תמונה? תודה

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  6. Started by silky,

שלום רב, האם מישהו פתח פעם את המכשיר ויודע איך הוא עובד? סתם מתוך סקרנות(ולא מתוך מחשבה פלילית וכו').

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  7. מישהו מכיר אתר שיש בו מידע על צמחים, בעיקר צמחי בית, על הטיפול שלהם איך להשקות עוד'...?

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  8. Started by fireskill,

חחח משהו שם לב לדגל למעלה מאחורי הלוגו של hw ךםך רק עכשיו שמתי לב

9. Started by whodosntlikeomri,

חברה אם אני קונה נגן MP3 בארה"ב יש איזה שהוא חנות שהייתם ממליצים? ראיתי ש compuplus בסדר

10. Started by 47,

זהו זה, היום רשמית נשבר לי הזיין מהבית ספר והחלטתי שזה בדיוק הזמן המתאים לחפש אלטרנטיבות. אני השנה בט', ולפי מה שהבנתי משנה הבאה אני יכול לצאת ממערכת החינוך הרגילה ולעשות בגרות באקסטרני. יש פה אנשים שלמדו במערכת כזאת, ומוכנים לשתף אותי בדעתם? מה האפשרויות שלי, וכמה זה אמור לעלות?

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  11. Started by roKp,

אני זקוק נואשות לאתר שיכול לספק תחזיות מזג אוויר בצלזיוס לגבי אזור גוש דן. תודה!

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  12. Started by The_overclocker,

;D היום אני בן 18 !

• 8 תגובות
    • 582 צפיות
  13. Started by dvirf1,

היי, שמתי לב שמחירי האוזניות בארץ די יקרים. החלטתי לקנות אוזניות מ dealExtreme. אני לא חובב מוזיקה מושבע, אבל עם האוזניות הנוכחיות שלי אני בקושי יכול לשמוע משהו כשאני נוסע ברכבת. הפרמטר הכי חשוב לי לאוזניות יהיה עוצמת שמע נורמלית. מכיוון שאני לא מבין באוזניות החלטתי לשאול כאן - על איזה פרמטר טכני עליי להסתכל כאשר אני רוכש אוזניות בשביל לדעת שהן יספקו ווליום נורמלי?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  14. Started by UNDERDOG,

מהו ה webcache של בזק באימיול?<

15. שלום! מה השיר הכי "חזק" לדעתכם במוזיקה הישראלית? לדעתי: "מי ידע שכך יהיה"-עוזי חיטמן או בועז שרעבי. אריאל

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  16. Started by nehmia,

למשהו אולי יש תמונה של הסמל של נשק ביולוגי אני צריך את זה לעבודה ןלא מצאתי כלום ברשת.... זה נראה כמו כל מיני עיגולים די יפה....

17. Started by shaul,

בוא נצא מנקודת הנחה שעל המשלוח עצמו עלי לשלם 10$ אבל מה עם המיסים, בהנחה שאני מזמין חומרה כלשהי באממממ...100$

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  18. כיודע ,בארצות הברית יש הרבה דרכים ללקחת מ אדם פשוט את מספר האשראי שלו ... כיום אמא שלי ניתקלה באותו תופעה שיחה טלפון בארץ על פרס שהיא בדיעבד קיבלה, היא רק צריכה לשלם דמי השתתפות ... זה נהיה קצת חריג כי לפעמים יש להם שברירי מידע עליך כדי לבנות אאיזשהוא אמון ... אמא שלי הוסיפה ואמרה שאותו סיפור היה לחברה שלה ומרוב תמימותה נתנה את מספר האשראי שלה ...וכך לנמחקו כ 3000 שקלים ... בבקשה ...תידעו את ההורים שלכם ואת סביבכם ...כדי לא ליפול קורבן למעשה שפל כזה ..... (אני כתבתי ...זה לדעתי חשוב ...) נ.ב יכול להיות שזה לא חדש ....אבל כדי לדעת ....

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  19. וואלה קניתי אותו סביבות אוגוסט 06 נדמה לי, אני יודע שהיה בנזונה אז סתם רוצה לדעת אם עדיין נחשב טוב או שכבר לא משהו -אנלא מעודכן בגלל הצבא, אגוז כבוד לוחם אם - DS4 ספק - LIBERTY 500 זכרונות - OCZ 2GB 800 MHZ CL4 כ. מסך - RADEON X1900XTX מעבד- Intel® Core2 CPU 6300 ד. קשיח - WDC WD2500KS-00MJB0 מארז - GIGABYTE AURORA צורב דיוידי לא כזה קריטי איזה משהו של פיוניר לא עושה בעיות מבסוט ממנו דווקא תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  20. Started by icebreak,

http://www.inethouse.net/cleanscreen.swf

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  21. Started by aleXtazi,

אתמול היתיי ב הוםסנטר וראיתי שם דרמל של wolf ב 270 שקל מקבלים אותו עוד 128 חלקים כדאי לקנות אותו?? ועל מה צריך להסתכל שקונים דרמל??

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  22. עוד חודש יוצאים כל הכרטיסי מסך החדשים ובקרוב גם יתחיל כל הPCI אקספרס או משהו כזה וDDR2 כדאי לחכות או לקנות עכשיו?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  23. טוב, אני רואה שיש פה מתקפה של אנשים לא קשורים / הזויים / לא יודע איך להגדיר זאת ששואלים בפורום מחשבים על דברים לא ברורים, אז תרשמו פה בפורמט של: כותרת דיון לינק לדיון (ואולי מיני לינק לאיזה חלק הכי הזוי בו) (ואולי ממתי הוא) לכל דיון הזוי שראיתם פה בפורום. domiel, ואחרים, אנא להקפיד על הפורמט מלמעלה... "הנה אחד:" לא עומד בהם, אם אין כח, אז עדיף לא להגיב בכלל. (ומצחיק מאוד)

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  24. אוקיי אני מתאמן ושאלתי היא האם ביצים מזיקות לכבד, בעיקרון לרוב אני מבודד את החלבונים ואוכל נניח 3 חבונים ו1-2 חלמונים... אני מניח שהחלמון מזיק יותר אבל אני שואל כדי להיות בטוח, אם אני אוכל למשל 4 חלבונים + חלמון אחד זה מזיק? כי ידוע שאסור לאכול מספר רב של ביצים ביום. בכל אופן עד כמה מזיק? האם חלבון לבד בר אפקט זהה לביצה שלמה? וכמה באמת מותר לאכול ומה מידת הנזק שיכולה להיווצר? תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  25. Started by Cereal Killer,

אהלן מחפש המלצות לחנות ספרים מכוונת או סתם אחת בצפון עם מבחר טוב של מד"ב/פנטזיה שאפשר לקנות בה סדרות שלמות במכה... תודה!

• 0 תגובות
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.