כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
איפה אני יכול לקנות אותם? יש כאן במקרה אולי מישהו שמוכר...אני מוכן לקנות את שניהם ואני באזור ראשון...? בעיקרון הכחול זה של אק"ים והצהוב זה של המלחמה בסרטן אני רוצה את שניהם..(אל תדאגו אני תורם גם חיצונית כל חודש) אם מישהו יודע אפה אני יכול לקנות אותם באזור ראשון? (מקוריים...לא חיקויים) תודה מראש לעוזרים ולאחראי הפורום בבקשה לא לנעול או משהו כזה..
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
פשוט סדרת תמונות ממש יפה.... אפשר ללחוץ על כל תמונה לראות הגדלה (וגם FULL SCREEN) באמצע העמוד אפשר לדפדף בין הזוכים של התחרות, בעמודים מספר 3 עד 5... פשוט מדהים... (תביאו לינקים לעמודים של התמונות בתחרות שהכי אהבתם, ואל תשימו את התמונות פה, הם גדולות מדי, פשוט תתנו לינקים). http://www.cgnetworks.com/story_custom.php?story_id=2765&page=3 ולמי שלא מכיר, האתר המעולה CGTALK http://www.cgtalk.com/ אחת לכמה ימים מוסיפים תמונות לעמוד הראשי למעלה של אנשי הפורום.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
-
בשעה טובה לחלקחם מייקרוסופט הכריזו על שיחרור הגרסה החדשה של מסנג'ר http://www.msn.co.uk/messengerbeta/Default.asp?MSPSA=1 תהנו
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מישום מה אני לא מצליח לפתור.. זה הולך ככה: במקום מסויים מדדו את הטמפ' המירבית במשך חודש ימים וקיבלו את התוצאות הבאות: הטמפ 28 29 30 31 32 33 מספר הימים 5 7 8 0 7 3 צריך למצוא את הטמפ הממוצעת ליום. תודה..
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אהלן מחפש המלצות לחנות ספרים מכוונת או סתם אחת בצפון עם מבחר טוב של מד"ב/פנטזיה שאפשר לקנות בה סדרות שלמות במכה... תודה!
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
היי! בשבוע וחצי האחרונים, כמעט כל קובץ ששולחים GMAIL מכווץ אותו לזיפ אוטומטית משום מה(כנראה הם החליטו שככה הם ירוויחו עוד קצת רוחב פס\מקום בHDD).. עכשיו ב90% מהקבצים ששולחים לי ואני מוריד אותם, פותח את הזיפ ומה אני מגלה? CORRUPTED!!! גם לכם זה ככה??? עריכה: תענו גם אם זה לא קורה לכם!!
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום חברים, ראשית תודה על העזרה הקודמת, אני מעריך כל מילה. שנית, אני יצרתי קשר עם חברת CORSAIR ונאמר לי שצריך לשלוח להם לארה"ב לשם החלפקת המוצר כחלק מהאחריות לכל החיים (המוצר נקנה שם בארהב). בקיצור שאלתי היא איך כדאי לשלוח ב חברת UPS, שואלים אם הוא עולה על 100$ ערך המשלוח, אמרתי כן זה 201$ שוויו היום בחנות בארהב, אז אמרו אוקי אז צריך להוסיף למחיר המשלוחשהוא 30$ עוד כ-36$ מטעמי מכס. כך שיוצא 76$ סך הכל למשלוח הזה של שני סטיקים מסכנים שאני גם מפחד שהמכס בכלל יגנוב לי אותם. חברת FEDX ביקשה אותו דבר. בדואר שלנו EMS עולה 58 ללא כל קשר לתוכלת החבילה כך נאמר באתר שלהם. נשמע מפתה...אם המוצר באמת מגיע ליעד במחיר כזה. שאלתי מה דעתכם? איך הכי כדאי לעשות זואת מניסיונכם? האם בכלל זה נ…
-
- 8 תגובות
- 571 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם... שיר הזוי שראיתי בפורום של חבר שלי.. " חייל של מאה הקלאנים" קניתי עכבר ועכשיו אני סוס ואין יותר מה לפחד קניתי פד וגם רמקולים ואין יותר מה לפחד אני עושה כל מה שכתוב בספרים אני חייל של מאה הקלאנים ויש לי אוזניות כאלו שחורות ויש להם איטום מזהב ויש לי חולצה יפה לבנה שכתוב עלייה If U c4n r34d 7h1s U r34lly n33d to g37 l41d אני מכיר בע"פ את כל הטקטיקות אני חייל של מאה הקלאנים פזמון: אז נכון שלא עשיתי צבא ונכון שלא שילמתי על סטים ונכון שחוץ מלקמפר לא עשיתי שום דבר בחיים אבל הרגתיי טרוריסטים ודקרתי "שוטרים" ואני לבוש בבגים לפני שנים אז אני מכור לא ממזמן נכנס לשרת נאב עם צ'יטים אפילו לא היה פוגע בראש ולמה הם לא מתחשבים אני דקרתי אותו ישר ב…
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
הקריאה היא למחשבים שנרכשו בין מרץ 2004 ומאי 2005, גם HP וגם COMPAQ. מהדגמים שבקישור הנ"ל http://bpr.hpordercenter.com/bpr/ מקור
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
על טורנט לי'ץ אז רציתי לשאול מה זה? בבקשה תעזרו..
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם. הנני סטודנט לתואר ראשון במתמטיקה שימושית באוני' בר-אילן. לאחר הצבא, ישנו סיכוי כי ארצה לעבור ללימודים במוסד אקדמי אחר בארץ, לתואר שני, ואולי אף למקצוע אחר. מנסיון הסטודנטים כאן, או מהיכרותם עם סטודנטים אחרים, לתואר ראשון או שני, מה חשיבות תעודת הבגרות בנסיון קבלה לתואר שני? ולתואר ראשון? תודה רבה על כל עזרה.
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני לא יודע מה לבחור... פיסיקה או ביולוגיה? אני בוחר באשכול א' אחד מאלו ובאשכול ב' אני בוחר כימיה. לא למדתי השנה לא פיסיקה ולא כימיה ז"א שאצטרך להשלים אותם אם אעשה 5 יחידות בהם וגם לא בטוח שאני אעשה את שניהם [שאני האשכולים] אלא אולי רק אחד שבו אני אבחר מבין השניים... אם אני עושה שני אשכולים, במה לבחור? ואם אני עושה אשכול אחד, במה לבחור מבין השניים שהצעתם? בתודה מראש, GSD.
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
משהו יכול להביא לי קשור לאתר שבו מראים תמיקוד (כי נכנסתי לאתר של מדרד החינות ולא מצאאתי)
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אבא שלי טס עוד שבוע לאנגליה כדאי לקנות משם חלקים למחשב?? אם כן מישהו מכיר חנויות שם ??? תודה !
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
במשבר הכלכלי שהיה בארה"ב בשנת 1929 האם היה לו השפעות על הכסף לדוגמא אינפלציה וירידה משמעית בערך הדולר? והאם משהו כן שגשג בתקופה זו של המשבר?מניות מסויימות שקשורות לתחום מסויים? זה לעבודה בהיסטוריה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
פשוט אני מחפש דגם מסוים שלהם,ואני רוצה לדעת את מכירו
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מזל טוב ! בהצלחה בלימודים, צבא ובתחביב הצילום. :biggthumpup: :alcoholic: :ylsuper:
-
- 8 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מה המצב!?!?! קודם כל אני חדש פה.... שנית כל....המלצה לשיריי רגאיי\ראם רגוע...וכל הסגנון הזה... Dj ASS
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אין לי מושג איך כותבים קורות חיים לפי איזה סדר ומה צריך להיות מישהו אולי יכול לעזור לי פה? וזה משנה ששליחת קורות החיים אני צריך לישלוח בדוא"ל ולא בכתב יד על דף? תודה לחברים העוזרים
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
זה כדאי (סטייל ערוץ הקניות) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
http://www.dubbed.rules.it/ תעשו:VIEW IT HERE ותיראו פרק פרק.
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
הסרטון היה עם ג'ים קארי אני זוכר שהיה דיי צעיר שהוא עם עוד 2 באוטו והם הולכים למסיבות "לתפוס" בנות. לבסוף הם הולכים לזקנות, זה קרע אותי יש למישהו את הקישור? תודה!
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אז זהו שמבחינת MP3 אני מסודר, אבל חסר לי לשמוע רדיו פה ושם, אני לא רוצה משהו בוקסה ולא משהו עם איכות זוועתית, ככה שהרדיואים של ה10 שקל עם לוגו של "סופר פארם" לא בא בחשבון מצד שני אני גם לא מתכוון להשקיע הרבה כסף באיזשהו נגן שמשולב, כי לא יהיה לי שום שימוש בו מעבר לרדיו, בקיצור אני מחפש משהו ביניים, שעדיין יתן עיצוב נורמלי ואיכות טובה, ומחיר שיצדיק קניה של "סך הכל רדיו". רב תודות (:
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום אני מתגייס מחר ויש לי אפשרות לקחת את Sony Ericsson T290i או Motorola C380 בחינם... כרגע יש לי Samsung c100 (סמסנונג 534) האם שווה לי בכלל לשדרג לאחד מהפלאפונים הנ"ל, כי לפי הת'רד הקודם שהיה בנושא, שניהם לא משהו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-