כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
פעם היה אתר בשם Haloo או משהו כזה. שהיית מכניס מ"ס טלפון והוא היה נותן לך כתובת( בארץ) יש למישהו מושג איך מגיעים אליו,או אתר דומה לזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני אוטוטו מתחיל בטיול המיוחל ברחבי העולם ואני וחברים שלי מחפשים אתר שבו נוכל לאחסן את כל התמונות שנצלם (הרבה הרבה תמונות) לצורך גיבוי. כמובן שכל התמונות יגובו גם על תקליטורים אך אנחנו מעדיפים להיות בטוחים ובמקרה של שחיקה, איבוד תקליטור יהיה לנו מאיפה להחזיר את המידע שאבד. רוב האתרים שניתקלתי בהם (Imageshack לדוגמא) אכן נותנים את האופציה לאחסון בלתי מוגבל של תמונות אבל אין את האפשרות להכניס 100 תמונות בפעם אחת, לכן סרבר עם גישה ל Ftp יהיה עדיף. לקנות הוסט זאת גם אפשרות (עדיף חינם למרות חוסר האמינות) אני מניח שהמחיר של ההוסט חלקי 5 לא יהיה כל כך נורא. עריכה : אחרי בדיקה של שרתי אירוח המחירים הנורמלים נגמרים ב 1000 מגה ואני בטוח שנצטרך הרבה יותר לכן זה גם לא עוזר. :-\
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
לפני חודש קניתי מפוקספיסי את כל ערכת המחשב וחשבתי שהמעבד יהיה לי טוב לOC בפועל המעבד גרוע מאוד לOC (צורך מתח מאוד גבוה ביחס לעליית ביצועים) השאלה שלי האם אני יכול לבקש מהחנות להחליף לי את המעבד?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
כן שאלה סתומה אבל אני נואש לדיסקים חבילה של 50 במחיר טוב לא יותר מ80שח... או ביכלל אם יש חברה אחרת במחיר טוב תגידו לי... תודה
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
אצלי רשום ברישיון נדרש מלווה עד ה 24/04/07 עכשיו השאלה היא כזאת..זה ניגמר ואז ב 24 אני יכול לסוע בלי מלווה? או שזה כולל את 24 אני קצת מבולבל כי לפי הדבר הזה ששמים בפורמים וזה מראה כמה ימים נישאר אם לשים אותו תאריך של היום נגיד רשום שם שכאילו זה ניגמר אבל שמעתי שזה כולל וככה אני כאילו מסתכן ועובר על החוק שאם אני יסע באותו יום למישהו יש תשובה?
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
זהו המסך שלי מזה כמה חודשים FIRMWARE אחרון http://img129.imageshack.us/img129/916/img0574hv6.jpg
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי אני חושב לעשות צניחה חופשית ואולי אפילו קורס שלם, אף פעם לא צנחתי.. הייתי רוצה לישמוע מאנשים שעשו את זה כבר אם זה שווה לעשות, ואם מישהו עשה קורס אז בכלל אני אשמח לישמוע. יש כאן אנשים שעשו את זה או שחשבו לעשות צניחה חופשית?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יכול ליהיות כזה דבר שיודעים כמה מאזינים יש לרדיו? אלה ששומעים את הרדיו דרך המקלטי רדיו שלהם?
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היום שלחו לי הזמנה להרשמה, נרשמתי ואז לא יכולתי להיכנס כתוב שהסרוור לא בסדר לחכות 30 שניות... כבר עברו הרבה יותר... משיהו יודע מה קורה איתו?
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מצאתי כמה דברים במחיר מדהים!!!!!!!! עכשיו רציתי להירשם ולשאול שאלות אבל צריך לרשום את הכ. אשראי ואני לא רוצה יש פה מישהו שיש לו חשבון ולא אכפת לו שאני ישאל דרכו את השאלות? ועוד משהו, המשלוחים רק בארה"ב, אפשר גם לשלוח לארץ?
-
- 9 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בהמלצה עבור טלפון נייד חדש.. הדרישות שלי ממנו הן: * מצלמה איכותית * איכות סאונד גבוהה * אפשרות לראות TV דרכו * שיהיה אותו בסלקום * שמחירו לא יחרוג מ2000 ש"ח תודה רבה לעוזרים. נ.ב: שקלתי את הW800I אבל אני מעוניין בהמלצות לניידים נוספים. שוב תודה ד"א, יש ירידות מחירים צפויות בקרוב או שינויים מהותיים בתחום שצפויים?
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני מנסה למכור את התופים שלי אבל אינני יודע כמה הם שווים . הם בקושי היו בשימוש . יש 5 תופים במערכת של חברת starion ויש היי-אט וקראש\רייד של חברת zildigian מישהו יכול לעזור לי לדעת כמה הם שווים. ממה שראיתי ביד 2 זה שווה 2000+
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
בסוף ההפסקה שלי בעבודה, לפני חצי שעה, ראיתי ביס את הסדרה הבית הלבן, בפרק שבו הבת של הנשיא נחטפת. מישהו יודע איך זה מסתיים? אין לי מושג מה העונה ומספר הפרק, אז לעבור על כל התקצירים של כל הפרקים והעונות נראה לי מוגזם :-X.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שבלחיצה אחת תבצע לי SAVE AS PDF תעלה את הקובץ לרשת ותספק לי קישור TINY URL. למישהו יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
אני לא זוכר מה מסמלת האות V בנוסחה של כא"מ מושרה בתייל: 3= BLV SIN ALFA אני יודע ש B זה שדה מגנטי ו L זה אורך בין נק' מגע של התייל עם הפסים. אבל יצא לי מהראש מה זה V מהירות או פוטנציאל?
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני שומע עכשיו את Mahadeva ואני ממש אוהב אותו,במיוחד במהלך נהיגה זה נשמע הרבה יותר טוב.. יש המלצות לעוד דברים טובים מהם?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1399&CategoryID=294&Page=1 או http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=751&CategoryID=232&Page=1 תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני מתלבט - כדאי לי לשלם 650 שקל ולקבל צ'יפ לXBOX כולל התקנה ואז לקנות ממישהו פרטי בנתניה משחקים ב50/60/80 ש"ח למשחק (תלוי באיכות הדיסק כי לפעמים יש פאק אחרי כמה הפעלות)?
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם... אם יש פה אנשים שיש להם מכשיר מאורנג או אפילו אנשים שעבדו במכירות שם יש לי שאלה... אני מעוניין לרכוש את המכשיר SE K800I עכשיו המכשיר עולה 36X58 שזה 2088 שח משהו כזה... עכשיו יש לי כרטיס ישרכרט דירקט...בכרטיס אני לא יכול לפרוס לתשלומים עכשיו השאלה האם אורנג מאפשרת לעשות הוראת קבע ל 36 תשלומים? יש אולי למישהו מושג?
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
קיבלתי ethernet switch של Dynamode SW240010-R אין בו ספק כוח (אמור להיות מובנה) אם למישהוא יש switch כזה או דומה אשמח לקבל רשימה של המתחים ולאיזה חיבור במעגל צריך לתת כל מתח
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שבוע שעבר נפתחה העונה הראשונה של wcg ultimate gamer תוכנית הריאלטי של עולם המשחקים. כנראה שבערוץ SCI-FI הבינו כי עולם הריאליטי הוא הטרנד הבא והחליטו להפיק את תוכנית הריאליטי חדשה. אז על מה בעצם מדובר, 12 מתמודדים על תואר הכבוד של אלוף העולם במשחקי קונסולות לצורך העניין ופרס של 100,000$ והששתתפות ב WCG העולמי מעבר לכך בכל פרק המתמודדים יבחנו בשני אספקטים המציאותי והמשחקי בהם הם יצטרכו להציג את כישורייהם גם בעולם האמיתי וגם בעולם המשחקים על משחק מסויים. שבוע שעבר הפרק היה על ROCK BAND 2 השבוע היה על VIRTUAL FIGHTER V. בסוף כל פרק ישנה הדחה שבה מתמודד הבחור החלש ביותר באותו פרק ומישהו אחר שנבחר ע"י הבחור החזק ביותר באותו פרק (כן יש גם בנות). את הפרקים המלאים ניתן לראות דרך ה…
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום יש לי שני HDD אחד SATA והשני IDE על ה IDE נמצא גם DVD מה שמוזר שאם אני פותח קבצים דחוסים בגודל 700 מגה זה נפתח ב17 שניות מ SATA TO IDE אבל זה ההפוך זה עולה ל 40 ואפילו 50 שניות מישהו יודע למז ה ככה ?
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2974726 ;D
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-