כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
היום ניקיתי תמגירה שאני שם בא תדריברים והתוכנות שלי וראיתי הרבה זבל שאני בחים לא ישתמש יותר דריברים של עכברים ישנים תוכנות ישנות וכו ומענין אותי לדעת מה אתם עושים איתם סך הכל יום אחד הארד דיסק ימות וצריך לפחות תדיסק התקנה של מערכת ההפעלה
-
- 9 תגובות
- 624 צפיות
-
-
http://www.memorypc.co.il - Memory PC - האם מישהו מכם רכש בעבר מוצר כלשהו מהחברה הזו? - מהו טיב השירות והאמינות של החברה; האם אכן קיבלתם את אותו מוצר שרכשתם? האם היא כיבדה את האחריות שהונפקה לכם עבור מוצר שרכשתם ללא דפי?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום! רכשתי מחשב חדש לפי מפרט שבניתי איך אני יכול לדעת שכל הרכיבים שבחרתי הם הרכיבים שמותקנים אצלי במחשב :-\
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
ובכן כאשר נרשמתי לאתר של astonsehll, והתחלתי לשאול שאלות, גיליתי כתובת IP של בחור רציני שעונה שם תשובות לעניין. הכתובת מפנה לאתר שלו, שעובד עם Pentium 100 עם 32Mbyte זיכרון. שימו לב למפרט המלא של מערכת הפעלה: http://80.56.233.248/server.php
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעלות לשם קובץ של 1.7 מגה. מישהו מכיר מקום שאפשר לעלות אליו קבצים גדולים ממגה ולעשות אליהם קיצר ? תודה
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מישהו עם ניסיון יודע אם העוצמת צילצול של הסמסונג 944 חזקה כמו הסמסונג 624?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
חיפשתי ב mtv.com הכל שם חצי דקה :-\
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
מנגינה שמזוהה עם הצרפתים... יש אותה בפרסומת לביטוח ישיר, ואם זכור לי נכון גם ב Psychonauts בשלב עם פרד (ווטרלו) מישהו יודע על מה מדובר?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
יש לי מכשיר 3100 שניקנה באורנג' ואני רוצה לפתוח אותו לסלקום אז מה הקוד פתיחה שלו?? (זה לא קשור לכאן) תודה לעונים..!
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
כמו עולם בכיתה יא' נדרשים כולם להגביר מקצוע אחד או יותר בשביל לסיים בגרותצ מלאה, או יותר מכך. אני בחרתי להגביר כימיה + רובוטיקה, הסיבה היא שאת המקצוע רובוטיקה אני אוהב אבל אי אפשר להגביר אותו לבד, הוא חייב לבוא עם עוד מקצוע כמו כימיה, פיזיקה או מחשבים, אז כמו שאמרתי הגברתי שני מקצועות... ההתלבטות שלי התחילה אחרי שקיבלתי את המערכת, יש לי זמן אם אני רוצה להמשיך או להעיף את רובוטיקה עד מחר, המערכת עם רובו' - 3 ימים מסיים בתשיעית, יומיים בשביעית, יום בשישית וכל יום מתחיל ב-8:15 כמו שאתם רואים זה די הרבה שעות (44) ובלי רובוטיקה זה - 3 פעמים בשבוע מתחיל ב-10 , 3 יומיים מסיים בשישית, יומיים בשביעית ויום אחד בתשיעית (אם אני לא טועה) אז השאלה שלי היא האם כ"כ כדאי להגביר את רובוטיק…
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא ואני יודע שיש פה כמה שמבינים במכוניות.. אז אפשר עזרה בבקשה? יונדאי אקסנט GL שנת 95 4 דלתות 1600 סמ"ק יד שניה אוטומט
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה למלא את טופס הרישום לאוניברסיטת בן גוריון (דבר שמצריך תואר בעצמו), ונתקלתי בקושי מסויים. אני רוצה להירשם להנדסת תוכנה בתור עדיפות שלישית, והבנתי שזו תוכנית דו מחלקתית. השאלה היא מה אני אמור לרשום ב"קוד מחלקה" וב"שם מחלקה"? המחלקה למדעי המחשב, המחלקה למערכות מידע? שתיהן ביחד? באיזה סדר? בתודה מראש, עדי.
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
מישהו יכול להגיד לי איפה אני יכול למצוא ברכה כזו? תודה וחג שמח!
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
בציור מתוארים הישרים : Y=2X-3 ו Y=-X-2 הקטע ab מאונך לציר ה X ואורכו חמש מצא את שיעורי הנקודות A ו B .
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם, בזמן האחרון התחלתי להתעניין במספר קורסים והכשרות בתחום המחשבים. במשך זמן זה, מצאתי מספר תחומים: DATABASE, ניהול והנדסת רשתות, תוכנה. ברשותי ידע רב בתחום החומרה בלבד והכרות מצויינת עם OFFICE, WINDOWS והרשת. רציתי לשאול את אלה שכבר עברו את ההכשרות הנ"ל ואת אלו שמתעניינים בהם, מה כדאי לדעת? למה יש הכי ביקוש? מה הכי משתלם? בנוסף, איפה כדאי ללמוד ? איזה מסלולי הכשרה טובים? אשמח לכל עזרה ודעה אבל שתהיה עניינית. תודה, דן
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
http://news.walla.co.il/?w=//869591 אני מנסיון שאני עושה הפסקות ארוכות משתית משקאות מוגזים יורד במישקל ומרגיש יותר טוב ואיך חברה רצינית כמו קוקה קולה מצפה שיאמינו שהיא מוכרת מוצרי בריאות אני לא מבין
-
אני מניח שהחדשים לא מכירים אותי, אבל לאחר תקופה ארוכה מידי של חוסר פעילות אני חוזר (:, אני עברתי לפנימיה למדעים ואומנויות בירושליים (הוילה הגדולה ליד מלחה (: ואני עושה עבודה בפיזיקה על היטסינקים, אז אני צריך חומר, כל לינק וכל פיסת מידע רלוונטי יתקבל בברכה. אני מקווה שיהיה לי זמן להמשיך להיות פעיל באתר. naorai ;D
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
תראו כמה צילומי ארכיב יפים שהשגתי של האתרים הגדולים של ישראל בהתחלה: ואללה ב1996: ואללה ב 1998 : הפעם הראשונה של גוגל , ב1998: מעריב בהתחלה, 2001 : נענע ב1999 : האתר נטקינג (ז"ל) שנפל מסיבה לא ברורה, אבל הספיק להיות אחד הגדולים, 1998: ולסיום, מישהוא זוכר את האתר הקטן והנחמד הזה??? (2001) : תאמרו מה דעתכם על התמונות!!! ואם יש לכם גם צילומי ארכיב יפים תוכלו לשים אותם פה? (במיוחד של כאלה מתקופת ה BBS )
-
-
לכל האמנים יש לי נעל אתלטיקה שאני רוצה לעבוד עליה כפרוייקט להצגה. אני רוצה לצבוע את הסולייה (100 אחוז פלסטיק קשיח עם מסמרים לאחיזה במסלול) בצבע כרום ואת הUPPER (מעין עור כזה) בזהב. איזה חומרים הכי טובים לכל חלק ? איך אני שומר שהוא יהיה עמיד במים+לא יתקלף ? לצבוע עם ספריי מיוחד ? איזה פיניש לשים ? במה להשתמש על העור ? כל מידע יעזור תודה !
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אהלן... לכל מי שעשה את הטעות, וניגש היום לפסיכומטרי... רציתי לשאול איך היה לכם המבחן? לדעתי המבחן היה ממש קשה, במיוחד באנגלית שהייתה ברמה ממש גבוהה, וגם הכמותי והמילולי היו ממש מעצבנים... בכל מקרה, שתפו את החוויות שלכם.
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי! בשבוע וחצי האחרונים, כמעט כל קובץ ששולחים GMAIL מכווץ אותו לזיפ אוטומטית משום מה(כנראה הם החליטו שככה הם ירוויחו עוד קצת רוחב פס\מקום בHDD).. עכשיו ב90% מהקבצים ששולחים לי ואני מוריד אותם, פותח את הזיפ ומה אני מגלה? CORRUPTED!!! גם לכם זה ככה??? עריכה: תענו גם אם זה לא קורה לכם!!
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-