כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,684 דיונים בפורום זה
-
To limit number of jerks who want to have an account here, you'll have to answer one simple question: Given the sequence: M, T, W, T, F... - What's the next letter? רעיונות יתקבלו בברכה
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
לא שנוסטלגיה זה רע, פשוט אחרי השדרוג של הפורום היקר שלנו לפני שבועיים כל ההודעות שמופיעות לי שם הן מהמאה הקודמת. אני מאמין שזה קרה לכולם. יש דרך לעשות "נקרא" על הכל? או לפחות שהעמוד יציג את כל ההודעות שאסמן לבד כי לעבוד על 50 עמודים זה לא סימפתי.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני אפתח בהצהרה שאין לי שום ידע בשיווק ושום ידע בפרסום, עם זאת אני מעוניין לקבל רעיונות מהחבר'ה פה בפורום על פרסום ויצירת קשר עם לקוחות פוטנציאלים דרך האינטרנט. עכשיו ללב הנושא - אבא שלי הוא קבלן עצמאי, והוא ומחשבים לא הולכים ביחד (בלשון המעטה), אז לקחתי על עצמי פרוייקט קטן לעזור לו לפרסם את העסק באינטרנט ולהגיע ללקוחות פוטנציאלים ומכרזים שונים. עצות?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
http://cool.berber.co.il/CoolStuff/New_Stuff/2002/10/14/drive%20carefully.pps
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני לפני רכישת לאפטופ. רציתי לקבל חוות דעת בנושא אמינות ושירות של www.skak.co.il
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
-
לרגל עשור לתוכנית. מישהו יודע מה המקומות 10 - 5 ? #4 DR. DRE 2001 #3 THE FUGEES - IN THE SCORE #2 EMINEM - THE MARSHALL MATHERS LP #1 OUTKAST - שלושת האלבומים שלהם...
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום חברים, ידוע למשל, שהרבה חנויות בארץ מוכרות אוזניות cx300 מזוייפות. באיזה עוד רכיבי חומרה ידוע לכם שיש זיופים וצריך להיזהר לפני שקונים? אני חושב שאם תיתנו אינפורמציה על המוצרים המזוייפים שנפוצים בארץ זה מאד יעזור לכל החברים וגם לאנשים הפשוטים ש"נופלים ברשת הזיופים". תודה מראש וכל הכבוד על האתר המקצועי.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הקורסים האלה? איך הם נחשבים? ודרך אגב המיונים קשים?
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
פעם אחת ראיתי את הסרטון הזה בtech-tv ועכשיו נזכרתי בו ואני חייב להוריד אותו(או לפחות לראות אותו בחלון גדול יחסית. יש את הסרטון הזה באתר של טק טיוי אבל בריבוע פיצי כזה שלא רואים כלום). תודה מראש למוצאים
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום חברים במשך כמה שים השתמשתי בכרטיס לצפייה והקלטת שידורים עם התכנה הצורפת לכרטיס לא השתמשתי בשלט המצורף כי הכל היה אפשרי עם העכבר. היום עברתי למדייה סנטר בחלונות 7 ואז אני מתבקש לחבר את השלט. את השלט מצאתי אבל העין שמחוברת לכרטיס אבדה האם יש אפשרות לחבר את המדייה סנטר ללא השלט?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מצאתי כמה דברים במחיר מדהים!!!!!!!! עכשיו רציתי להירשם ולשאול שאלות אבל צריך לרשום את הכ. אשראי ואני לא רוצה יש פה מישהו שיש לו חשבון ולא אכפת לו שאני ישאל דרכו את השאלות? ועוד משהו, המשלוחים רק בארה"ב, אפשר גם לשלוח לארץ?
-
- 9 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני צריך את הטופס ושכחתי לקחת אותו היום אחרי הבגרות.... וחוץ מזה מה התוצאות שיצאו לכם בתרגילים?
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
חינמיות, של רוק: ביטלז, U2, Gn'R, מטאליקה וכו... לא וואלה... תודה :DJsmile:
-
רק אני שמתי לב לזה שבעמוד הראשי מפורסמות הודעות נעולות? עוד רשום "נושאים החמים של היום" מה ההגיון בזה? לדוגמה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=421953 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=422081 בכלל המון הודעות שאני רואה ננעלות כי הן מיצו או כי אנשים בלבלו בשכל אבל אם יש לאנשים עוד מה להגיד למה להשתיק? ואם כבר אז לפחות שלא יפורסמו בעמוד הראשי זה לא נראה טוב. אני מקווה שלא תאכלו אותי תכלס איכפת לי מהאתר והפורום אחרת לא הייתי מתאמץ להגיד את זה.
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
אהלן לכולם לצערי פספתי את מועד ההרשמה, ואני מאוד רוצה להשתתף במרוץ. אם יש מישהו מאזור המרכז שמוכר את ערכת ההשתתפות, אשמח אם תיצרו איתי קשר! תודה רבה, יואב
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני מעוניין לנסות ציוד היקפי מחשב כמו מקלדת ועכבר במו ידי ולראות איך זה מול מסך עם משחקים מישהו פה מכיר חנויות באיזור המרכז שאפשר לנסות שם חופשי כולל הגה וגיימפאד? אם מישהו מכיר גם חנות לנסות נגנים כמו אייפוד טאץ' אני אשמח מאוד
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הארנבים משתלטים על העולם מי מישהו מוכן להסביר על זה קצת........... O0 O0 O0 O0 O0 :coolman: :coolman: :cwm39: :DJsmile: :cwm39: :clown: :bunny: :gorgeous: :gorgeous: :gorgeous: :funn: :funn:
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
טוב אז הכותרת אומרת הכול ..... אתם צריכים לצאת מהר מהבית .. אין אוכל מוכן ואין לכם כוח להכין... סבתא לא באה בחשבון ... האחיות לא בבית... מה עושים ? מכינים משהו זריז ככה... וזה בדיוק המטרה של תראד קצת דבילי אבל אני שרוצה שתפציצו במתכונים שהם: קלים מהירים לא דורשים הרבה וכמובן טעימים! ובבקשה לא לרשום בסיגנון פיתה עם שוקולד..... או חביתה נקווה שזה יהיה תראד מעניין...
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אהלן מחפש המלצות לחנות ספרים מכוונת או סתם אחת בצפון עם מבחר טוב של מד"ב/פנטזיה שאפשר לקנות בה סדרות שלמות במכה... תודה!
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
המצאתי שאלה טיפשית, סתם כי לא היה לי מה לעשות באותו רגע. אבל בכל זאת היא שאלה פילוסופית עמוקה . מה אתם הייתם מעדיפים להיות שר הטבעות או שר המטבעות?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אמממממ אני רוצה להיות נחמד למורה ולהביא לכיתה סרט ודף עבודה שקשור לסרט אז חשבתי אוליי יש אתרים מוכנים עם עבודות
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-