כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,641 דיונים בפורום זה
-
בסקירה זאת אנו מביטים על מוצר זיכרון נוסף מהעידן החדש וביצועיו עם מעבדי הדור ה-12 של אינטל - Vengeance DDR5 של Corsairלכתבה
-
- 0 תגובות
- 369 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני צריך משדר שישדר סרטים\מוזיקה מהמחשב לטלווזיה. חשוב שהמשדר יהיה אקטיבי במרחק של כ- 15 מטר ושישדר באיכות טובה... צריך כרטיס מסך AiW בשביל זה ? אם אין לי AiW אני אוכל להקליט דרך זה ? זה נכנס דרך USB ? והכי חשוב , איפה משיגים אחד כזה וכמה זה עולה... אני תריך שרק יענה על הדרישות , לא מעבר ורצוי שיהיה כמה שיותר זול ! תודה רבה רבה ...
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום אני צריך לחשב סטית התקן ואני יודע שהמחשבון יודע לחשב את זה אוטומטית המורה ידע להגיד לנו אך עושים את זה עם הדגם הישן יותר (570MS) אבל לי יש את הדגם "המשוכלל" יותר ואני לא יודע אך לעשות את זה(וגם הוא) אני מאמין שצריך להיות דרך משהו אולי יודע זה ממש יעזור לי... תודה מראש עריכה מצאתי בסוף צריך לעבור משהו כמו 4 תפריטים בשביל להגיע לזה :\
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 373 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
אני מחפש לקנות מכונת תספורת לעיצוב זקן במחיר של עד 200 שקל בערך ראיתי את Philips G370 שהיא נראית די טובה עם הרבה אביזרים, למישהו יש ניסיון איתה? ויש את הרמינגטון HC600 שהיה אותה לחבר ואני יודע שהיא ממש טובה אבל יותר לתספורות
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני הולך על קילו/ שניים וזה יוצא בסופי יותר מ-100 דולר. במידה וייתפס במכס יעשו עם זה בעיות?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש איזה כתובת שמסרבת להימחק. יש אפשרות להוריד מרשימת התפוצה באופן ידני דרך האימייל של גוגל?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
איזה ספר/ים מומלצים ללמידה עצמית של 5 יחידות פיזיקה ומתמטיקה?
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
LOL=Laughing Out Loud למי שלא הבין זוהי פרודיה על שלושת סרטי המטריקס, לכל סרט פרודיה של דקה וחצי שתיים ככה משלו. זה לא יצא עדיין אבל יש פרסומת טיסר אז תורידו לכם. http://mushiko.tripod.com 8) שימו לב!!! אפשר לשמור לעצמכם את התמונות מהאתר הם איכותיות מאוד ברזולוציה 1280*1024 אז תשמרו ותשתמשו כרקע, וגם תגיבו בבקשה ותרשמו לי ציון או מה שתרצו על הפרסומת! ;D
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
איך התוצאות האלו ב PCMark05 בשביל המחשב הנייד? System Configuration General Information Operating System Microsoft Windows XP 32-bit DirectX Version 9.0c Mobo Manufacturer IBM Mobo Model 18349LG AGP Rates (Current/Available) 1x / 1x, 2x, 4x CPU Intel Pentium M 1497 MHz Physical / Logical CPUs 1 / 1 MultiCore 1 Processor Core HyperThreading Not Available FSB 400 MHz Memory 1008 MB Display Information Graphics Chipset Generic VGA Driver Name Intel® 82852/82855 GM/GME Graphics Controller Driver Version 6.14.10.4308 Video Memory 59 MB Core Clock N/A Memory Clock N/A Hard Disk Information Model HTE726060M9AT00 Connection IDE Capacity 57.23 GB Bus Type …
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני הולך למדור מיכון... אין לי שמץ של מושג מזה, אני רק יודע שזה בלשכת הגיוס בגבעתיים. מישהו שמע על הדבר הזה???
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
http://www.mult.ru/projects/mas/mults/mult_87.html מאסאניה, למי שמכיר. ;D
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
-
ברשותי מספר שאלות אודה לכם אם תוכלו לענות לי עליהן: א. מה המודעות של הורים ברחבי העולם (ארה"ב, אירופה, אוסטרליה וכו') לסכנות של התכתבויות בתוכנות IM (מסנג'ר, אי.סי.קיו וכו') ? ועד כמה הם מודאגים מכך ? האם הם מוכנים להפר את הפרטיות של הילד? ב. האם הם טורחים להתקין תוכנות פיקוח ועיקוב אחרי ילדיהם ? ג. מה היעילות של התוכנות האלו ? (מלבד תוכנות שחוסמות ומתריעות על שימוש באתרי סקס וכו') למשל בהתכתבויות. ד. מה יכולות הסינון של תוכנות כאלה, למשל כשהילד מתכתב עם זר האם הורה יכול לראות זאת בזמן אמת או בדיעבד ? והאם הוא צריך לעבור על כל ההתכתבות של הילד עם הזר ? או שהוא מקבל רק את החלק החשוד ? תודה
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
+ ספר אם צריך שהחומר יהיה כמו שמלמדים במכללות לדוגמה: https://www.johnbryce.co.il/training-courses/ניהול-רשתות-תקשורת-ותשתיות-ענן-–-mcsa איזה קורסים אני צריך לקחת? https://www.cbtnuggets.com/search האם ניתן לגשת למבחן עצמאית וכמה זה עולה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום שוב למי שזוכר אותי ולמי שלא אני סטודנט באוניברסיטת בן גוריון ואני משתתף במחקר בפסיכולוגיה חברתית כחלק מהתואר שלי. אני אשמח אם תענו על השאלון השני במחקר, גם מי שענה כבר על הראשון. המחקר הוא מחקר בשיתוף אוניברסיטת בן גוריון ואוניברסיטת מיינץ בגרמניה בסוף השאלון גם יש הסבר על מה המחקר. תודה לכל מי שעונה זה ממש יעזור לי בלימודים https://www.soscisurvey.de/Experiment1israel/
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מקלדת בעצמי כמובן שחוץ מהסוויצים והלוח המתוכנת של המקלדת (את זה אני קונה) אני רוצה להכין הכל בעמי הפד ליד המעטפת והkeycaps אני מחפש חומר שיתקשה שיוצקים אותו לתבנית ושהיה חזק כמו פלסטיק ולא כבד מידי כמו בכל המקלדות אם למישהו יש כזה אני אשמח שתשלחו
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מישהו יודע מה המחיר של הPSP בסין בדולרים או שקלים? האם אפשר לעדכן לו את הקושחה לגרסא האנגלית? האם הכיתובים על המכשיר עצמו הם בסינית? תודה.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
בבית הספר שלי עורכים ערב בנושא גבורת העורף במלחמת לבנון 2. הכיתה שלי אחראית על הערב. אנחנו רוצים לערוך סרטון בנושא. לכן,אנחנו מחפשים באינטרנט כתבות וסרטונים בוידיאו או תמונות בנושא "גבורת העורף במלחמת לבנון 2" אשמח אם תשלחו לי סרטונים או תמונות בנושא (למשל כתבה על חלוקת מצרכים בעת המלחמה,השארות במקלטים וכל דבר שקשור לגבורת העורף) . אשמח לקבל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
Watch this movie to decide which OS u want ;D
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
מאמר חדש עשה ניסוי מעניין שקשור לתורת הקוונטים ולחקר התודעה. התוצאות מראות שאחת התיאוריות הידועות שטוענת כי תודעה נוצרת בעקבות מדידה קוונטית, כנראה אינה נכונה.לכתבה
-
- 0 תגובות
- 239 צפיות
-
-
הכוונה היא לדוגמא אני ניכנס לשולחן שם הימור ואחרי כמה זמן זה פשוט עושה לי לבד פולד, כאילו שהמשחק מתקדם בלעדי יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים פעם היה לי אתר של צחוקים כאלה שאנשים אוהבים להפחיד אנשים תמימים שהולכים באמצע הרחוב אני חייב את האתר הזה הוא היה מזה מצחיק. אני יתן דוגמא: אנשים עוברים ברחוב ויענו שוטר אומר להם שברח מגן החיות אריה אז הוא שואל אותם אם הם ראו אז הם אמרו שלא ואז אחרי איזה 4 צעדים מתום השיחה קופץ להם נמר כזה מבובה והם מתים מפחד. תודה רבה לכל העוזרים אלי.
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-