כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,579 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לבנות מקלדת בעצמי כמובן שחוץ מהסוויצים והלוח המתוכנת של המקלדת (את זה אני קונה) אני רוצה להכין הכל בעמי הפד ליד המעטפת והkeycaps אני מחפש חומר שיתקשה שיוצקים אותו לתבנית ושהיה חזק כמו פלסטיק ולא כבד מידי כמו בכל המקלדות אם למישהו יש כזה אני אשמח שתשלחו
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
מישהו יודע מה המחיר של הPSP בסין בדולרים או שקלים? האם אפשר לעדכן לו את הקושחה לגרסא האנגלית? האם הכיתובים על המכשיר עצמו הם בסינית? תודה.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
בבית הספר שלי עורכים ערב בנושא גבורת העורף במלחמת לבנון 2. הכיתה שלי אחראית על הערב. אנחנו רוצים לערוך סרטון בנושא. לכן,אנחנו מחפשים באינטרנט כתבות וסרטונים בוידיאו או תמונות בנושא "גבורת העורף במלחמת לבנון 2" אשמח אם תשלחו לי סרטונים או תמונות בנושא (למשל כתבה על חלוקת מצרכים בעת המלחמה,השארות במקלטים וכל דבר שקשור לגבורת העורף) . אשמח לקבל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
Watch this movie to decide which OS u want ;D
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מאמר חדש עשה ניסוי מעניין שקשור לתורת הקוונטים ולחקר התודעה. התוצאות מראות שאחת התיאוריות הידועות שטוענת כי תודעה נוצרת בעקבות מדידה קוונטית, כנראה אינה נכונה.לכתבה
-
- 0 תגובות
- 211 צפיות
-
-
הכוונה היא לדוגמא אני ניכנס לשולחן שם הימור ואחרי כמה זמן זה פשוט עושה לי לבד פולד, כאילו שהמשחק מתקדם בלעדי יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים פעם היה לי אתר של צחוקים כאלה שאנשים אוהבים להפחיד אנשים תמימים שהולכים באמצע הרחוב אני חייב את האתר הזה הוא היה מזה מצחיק. אני יתן דוגמא: אנשים עוברים ברחוב ויענו שוטר אומר להם שברח מגן החיות אריה אז הוא שואל אותם אם הם ראו אז הם אמרו שלא ואז אחרי איזה 4 צעדים מתום השיחה קופץ להם נמר כזה מבובה והם מתים מפחד. תודה רבה לכל העוזרים אלי.
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה כסא תלמיד/עבודה לא יקר , 200 ש"ח למחשב שיהיה מרופד - לא מנהלים. יש לי כרגע כסא מנהלים שעלה לי בזמנו 400 ש"ח והוא ענק, גדול ולא נוח כל כך.
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
http://www.bokershock.co.il/?site=99 הפשל את מכנסיך כוון למטרה תן מלוא כוח הזרם לכיוון המדורות
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הסרט החדש בכיכובו של השחקן הוותיק מוביל את רשימת המועמדויות בטקס הפרסים הנחשב ביותר. האם הוא סוף סוף יקבל את הפסלון שהוא כל כך רוצה, או שמקס הזועם ישדוד אותו? ב-28 בפברואר יערך טקס פרסי האקדמיה לקולנוע, האוסקר, בפעם ה-88 שלו – הפעם בסימן הסרט The Revenant('האיש שנולד מחדש' בתרגום עברי מעט תמוה), אשר גרף הכי הרבה מועמדויות, וגם נחשב בעיני רבים לסרט אשר סוף סוף יעניק אוסקר ראשון בקריירה לליאונרדו דיקפריו. פרט ל-The Revenant, שקיבל 12 מועמדויות לפרס הסרט הטוב ביותר, הבמאי הטוב ביותר (האם זו גם תהיה הזכייה השנייה ברצף של אלחנדרו גונסלס איניאריטו? קצת קשה להאמין), שחקן המשנה הטוב ביותר, הסינמטוגרפיה, ההפקה, התלבושות, האודיו האפקטים ואחרים, גם סרטי המדע הבדיוני מקס הז…
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מישהו מכיר מקום שניתן להוריד או לצפות ב IDC9 IDC10 וDSM-IV ??
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני רוצה תמונה מש מגניבה משהו בסט כזה...רק שלא יהיה מסובך מידי...אני חשבתי על משהו בסגנון דרקון יורק אש.... אם למשהו יש אז אתם מוזמנים להעלות תמונות...
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
למשהו פה יש ת'נגן הזה? למי שיש בבקשה לפנות אלי בהודעה פרטית. גימלים יוגרלו בין הפונים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
-
לא מתלהם אינפורמטיבי ולעניין http://shulit.com/what-is-money/
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
ביצוע שלי, אשמח לחוות דעת הוגנת מצדכם! הראל יפת בביצוע לשיר "נולדת בשבילי" של אייל גולן תודה
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יצרנית החומרה הוותיקה השיקה דגם DDR4 מעודכן - ואנחנו לקחנו אותו לסיבוב בדיקה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתעתד להיות בשישי שבת הקרובים בתל אביב ואשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא אכסנייה שקרובה מרחק הליכה מבית ציוני אמריקה ברחוב אבן גבירול בתל אביב. שם ומספר טלפון של המקום. תודה.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
כל הזמן אנחנו עוסקים בפוליטיקה (טוב, לא כולנו..) שומעים מה זה אמר למי, ומי קילל את מי (ומקווים למכות, אבל אחרי שניה נזכרים שזה בלתי אפשרי :\ ) הנה קצת סאטירה, איך אומרים את זה בהיכל התרבות.. "שחיטת פרות קדושות" קודם כל, נתחיל בממשלת קדימה. אריאל שרון מקים לנו מפלגה. הנה התמונה הברורה ביותר מזווית הצפיה המובנת ביותר לעתיד עם המפלגה: שלי יחימוביץ': מה שכולם היו רוצים: (בצחוק.. אני מאחל רפואה שלמה לשרון, ושמח שביבי נבחר) מה עשו מהתמונה הזו.. טוב, נזרום ;D פרס מעלה מחשבות לאחר ההפסדה בפריימריז בעבודה: ואל תשכחו את המצב בארץ: בשביל זה, צריך להצביע קדימה: ללא מילים: ... עצוב: וזה נגמר בבכי.. וגם בדם.. :lol: לא רלוונטי להיום א…
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
Hi, I would greatly appreciate if you could view this website: https://denisv5601.wixsite.com/stat-2 And fill out this short questionnaire (please view on your computer and not on your mobile phone) https://forms.gle/3fy3SoFpUWcEUCkK6
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול להשיג פרטים על הפסטיבל "בראשית" שנערך בצפון?? תודה מראש, יאן.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 277 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, בגלל שאין לי PAYPAL ואבא שלי לא מוכן לשלם עבור דבר כזה (הוא מתנגד לשלם על דברים כאלו ) , חבר שלי שבא מרומא קונה בשבילי מנוי לאיזה אתר שאבחר (כמובן שאני אשלם..). שמתי לב שהמון דברים מועלים ל-RS .. אך רציתי לדעת אם אתם ממליצים על איזשהו אתר מסויים אחר . והאם המהירות של RS היא מקסימלית? וכמה הגבלת הורדה ליום (GB PER DAY ) .. נ.ב - אם זה מ-RS כנראה אני אקח את החבילה ב 7 יורו.. תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 302 צפיות
- 1 follower
-