עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ori14,

בשבוע האחרון לא היה לי משהו לעשות ואיכשהו הגעתי לאתר הזה: mega64.com יש להם הרבה סירטונים מצחיקים בנושא של משחקי וידאו (וחלק קצת פחות), אני די בטוח שיש פה כמה שמכירים את זה אבל לאלו שלא... כדאי לנסות. דרך אגב, הנה אחד הסירטונים האחרונים שראיתי, זה די הצחיק אותי http://mega64.com/2008/06/19/wii-fit-makes-you-hot/

2. לא ידעתי אם זה שייך לאחד הפורומים האחרים אז כתבתי בפורום זה. לפני כמה זמן הייתי בחנות TNT, ושמתי לב שבתא ההלבשה ישנה מנורה שנראה לי שהיא מקנה גוון (אולי אדמדם מעט) הגורם לעור הגוף להראות שזוף יותר ממה שהוא באמת. יש למישהו מושג על מה אני מדבר, איך זה נקרא, האם דמיינתי, איפה קונים את זה? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  3. קניתי ליפני יומיים Nokia 3510i ושמתי טפט יפה כזה של Taz הבעיה היא שאני לא מצליח להוריד את הכתב הזה באמצע המסך יש שם שלוש שורות בראשונה העליונה רשום Orange בשניה האמצעית רשום שוב orange ובתחתונה רשון "חזק" אז רציתי לדעת איך מורידים את כל הכתב הזה שיראו רק את התמונה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  4. שלום לכולם היום הייתי במיונים לתפקיד מאבחן פסיכוטכני וגיליתי שזה דווקא תפקיד די נחמד וקליל ובאופן עקרוני אין לי בעיה לעשות אותו. בכל מקרה, עברתי את השלב הראשון(ועכשיו יש לי רק לעבור וועדה). מהרגע שאני נכנס לוועדה והלאה אין לי אפשרות לחתום וויתור ככה שאני צריך לחשוב טוב טוב אם זה מה שאני רוצה לעשות. אבל הבעיה היא שאני גר בכפ"ס, ולהגיע לתל השומר(שם נמצאת לשכת הגיוס) כל בוקר הלוך חזור זה סיפור של 6 אוטובוסים ויותר, ככה שזה די בעיה, וגם תמיד יש את הסיפור של "אולי אני אקבל תפקיד יותר טוב אם אני לא אלך לזה?" ויש לי גם אפשרות לבקש לשרת רחוק מהבית ואז אני יכול גם לגור בבית החייל שזה כמו אכסניה נחמדה שכל החיילים גרים ביחד. בקיצור עד יום שלישי אני צריך להחליט מה אני עושה ואין לי מו…

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  5. Started by tom123,

אני צריך שמות או מס' טלפון של היבואנים הבאים בבקשה: היבואן של ABIT היבואן של יונדאי (המסך Q17) והיבואן של Thermaltake Highest Xaser III V1000A תודה רבה רבה לכל העוזרים ומצטער על פתיחת ההודעה הקודמת.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  6. Started by idofr,

יווווווווווווווו זהו אחרי 3 וקצת שעות שניה (או יותר נכון 2 והרבה) התעוררת י(דווקא די ערני ) לבצפר יצאתי למטבח להכין משו לאכול ופתאום אני רואה את השמש בצבעים של זריחה אז חשבתי לעצמי "אמ....מה הולך פה?! אני באמת אמור להיות ער בשעה כזאת?? זה לא הגיוני !! בטוח יש טעות" לקח לי איזה דקה לשכנע את עצמי שהכול בסדר ואני צריך להתארגן ולעוף ו.....זהו אז אחרי מקלחת שינייים וכול שאר הדברים שצריך לעשות בבוקר אני עף מפה לבצפר .......נדבר אחרי אגאדיר בייייי לכולם בוקר טוב (אגב אין לי מושג מה אני עושה פה בשעה כזאת אבל רציתי לשמוע מוסיקה וזה בא לי טוב עם המוסיקה אז.....)

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  7. שלום, רציתי לדעת אם מישהו ראה או מכיר או סתם עכשיו מחפש ומוצא במקרה מחקר שבודק את ההבדל בפגיעה בראייה בין עבודה ממושכת מול מסך LCD למסך CRT. ידוע כי ישנו הבדל וישנם מסכים שמצריכים מאמץ יתר לעבודה עימם וכאלה עם פחות, שאלתי האם מישהו מכיר מסמך מחקרי שכזה שמצביע על הבדלים בריאותיים לעין. תודה

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  8. אחרי שראיתי לפני איזה 3 שעות את הפרק אני מבין עד כמה הסדרה הזאת מעולה... יש פה עוד מישהו שראה? ספוילר למי שלא ראה: מה הזריקו למייקל? מה בדיוק צרלי הביא לקלייר להזריק? מי היה בסירה? או מי מסתתר בבטן שלה? (דזמונד לדעתי). מה הסיפור של מיס קלו? למה האחרים מתחזים כפי שוולט תיאר? וזה רק בשליפה...

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  9. אבא שלי מחפש קליפים של מוזיקה טונסאית.יש איזה אתר שאפשר להשיג ממנו קליפים כאלה?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  10. Started by x-boy_24,

שלום . אני כרגע לומד יג טכנאים . עוד מעט מסתיימת השנה . השנה הזאת לא כל כך למדתי ולא נראה לי שאני יעבור את כל המבחנים של הטכנאים . עוד בתחילת השנה חשבתי לעזוב את זה ולהתגייס . המימון של הלימודים הוא של הצבא (כ80 % הם משלמים ) וזה יוצא משהו כמו 5אלף לשנת לימודים. עכשיו אני חושב לא להמשיך יד ופשוט להתגייס ואז להמשיך ללמוד אחרי הצבא . אמרו לי שלימודים של טכנאים והנדסאים במגמת רכב (או מכונות) עולה 20 אלף שקל , זה נכון ? וכשמסיימים את השירות הצבאי אמרו לי שאפשר לקבל כסף מהצבא בשביל לימודים זה נכון ? אני בכלל לא רציתי להמשיך ללמוד . המשכתי בגלל לחץ שהיה עליי מהמשפחה . מה ההבדל אם אני ימשיך ללמוד עכשיו או אחרי הצבא ? אחרי הצבא זה יהיה יותר נוח בגלל שזה לימודי ערב . תודה לע…

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  11. לא ידעתי איפה להוסיף את הנושא הזה, לכן כתבתי אותו כאן =] . אני מחפש לקנות מצלמת וידיאו, שתהיה איכותית, עדיף על DVD או כרטיס זיכרון, ושיהיה נוח להחזיק אותו! מחפש משהו בסביבות ה900+ - . תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  12. מישהו מכיר אתר שיש בו מידע על צמחים, בעיקר צמחי בית, על הטיפול שלהם איך להשקות עוד'...?

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  13. אז עוד שנה מסתיימת לנו עכשיו ורציתי לדעת מהו הדבר האלקטרוני שבאמת עשה וכבש את שנת 2003? תנו (אם יש לכם..) את שלושת המקומות הראשונים שלכם (ואם אפשר אז תסבירו למה דוקא בחרתם את המקום הראשון)

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  14. היי לאחורנה אני לא מצליח להתחבר דרך האטלוק לבדוק מייל בספיימק. גם לשלוח לא יוצא לי מהאטלוק. מישהו יכול לתת לי את ההגדרות, לא הצלחתי למצוא באתר שלהם. תודה L.A

• 8 תגובות
    • 624 צפיות
  15. Started by sababchik,

לפני חודש קניתי מפוקספיסי את כל ערכת המחשב וחשבתי שהמעבד יהיה לי טוב לOC בפועל המעבד גרוע מאוד לOC (צורך מתח מאוד גבוה ביחס לעליית ביצועים) השאלה שלי האם אני יכול לבקש מהחנות להחליף לי את המעבד?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  16. Started by 47,

זהו זה, היום רשמית נשבר לי הזיין מהבית ספר והחלטתי שזה בדיוק הזמן המתאים לחפש אלטרנטיבות. אני השנה בט', ולפי מה שהבנתי משנה הבאה אני יכול לצאת ממערכת החינוך הרגילה ולעשות בגרות באקסטרני. יש פה אנשים שלמדו במערכת כזאת, ומוכנים לשתף אותי בדעתם? מה האפשרויות שלי, וכמה זה אמור לעלות?

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  17. Started by VL,

אני צריך כתבה אני לא יודע איפה כתבו אותה (וואלה , ווינט , אן אר ג'י וכו'...) הכתבה על גבר בן 50 שנפצע באורך אנוש מנפילת לבנה על ראשו מיום רביעי שעבר בתאריך 13.9.06 קוראים לבנאדם מרקו חיים (הוא דוד של אמא שלי =\ הוא נפטר כבר) תודה למי שימצא אתרים שיכול להיות בהם את הכתבה: www.walla.co.il www.nana.co.il www.ynet.co.il www.nrg.co.il מי שמכיר עוד שינסה למצוא , תודה =]

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  18. Started by RayZ,

אני מקווה שמותר לפתוח תר'ד כזה. אבל יש פה מישהו עם חברת שרתים,או איזה רסיילר שמוכן לאחסן אותי חינם תמורה לפרסום ועזרה ענקית? בקשר לזה כבר נדבר.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  19. בפעם הבאה אפשר לשקול לשים דם במדפסת במקום הצבע האדום, זה בטוח יהיה יותר זול מלקנות דיו מקורי: http://www.gizmodo.com/gadgets/peripherals/hp-ink-costs-more-than-human-blood-booze-212444.php לי אישית יש לייזר, אבל זה עדיין, ממש, ממש מרגיז.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  20. Started by uzi_sch,

העכבר החדש לנשים - להיט! לחצו על התמונה על מנת להגדיל (בלי שקל תשעים). [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  21. Started by idofr,

איך קוראים לשיר מהפרסומת של TNT ???????????? בתודה עידו

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  22. טוב אז ככה.. בדומינו.. מי מתחיל? כאליו איך מחליטים מי מתחיל? למי שיש 6 6 או 5 5 או 4 4 או ..... ? או שפשוט מגרילים מי מתחיל ואז הוא פשוט שם משו על השולחן? ועוד שאלה, נגיד כשמישו לוקח אבן מהקופה, אז תורו שוב נכון?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  23. אין לי עוד פרטים להוסיף, בבקשה שזה יהיה מהר, אני חייב לדעת מתי המועד ב' מחר (היום)!!

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  24. Started by sdfzxc,

http://www.youtube.com/watch?v=eBXal1GAA4A ביצוע יפה ל STOP MOTION

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  25. Started by Ran B,

אחד הטובים ! http://www.youtube.com/p.swf?video_id=kKGxaol4qws&eurl=&iurl=http%3A//static13.youtube.com/get_still.php%3Fvideo_id%3DkKGxaol4qws פשוט גדול! ;D WTF? אפילו לא שמתי לב שכבר פירסמו את זה. סורי. (אפשר למחוק/לנעול)

• 4 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים