כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
המשיח היגיע או זה כחלון ?? גם הוזלה של דמי הקישוריות וגם קנסות מופחתים ?? יופחתו קנסות יציאה בסלולר גם ללקוחות קיימים? גם לקוחות עם חוזים קיימים לא ישלמו קנסות יציאה של אלפי שקלים, כך אישרה היום וועדת השרים לכלכלה. החברות יוכלו לגבות דמי יציאה שגובהם 10% מהחשבון הממוצע, כפול מספר החודשים שנותרו. ההחלטה עדיין צריכה לעבור הצבעה בכנסת, במסגרת אישור חוק ההסדרים ב-31 בדצמבר http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3949713,00.html
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.metacafe.co.il/watch/366481/most_amazing_magic_trick_turn_1_into_100/
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.metacafe.com/watch/152624/criss_angel_and_half_a_woman/%3E אני לא יודע איך איך עשו את זה אבל פאק זה נראה טוב!
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני מצטער אם זה לא יצא לכם נכון אבל לי זה יצא נכון כל 20 הפעמים שניסיתי וכמה פעמים אפילו חשבתי על 2 מספרים וזה הוציא את שניהם.... :o http://www.zooloo.co.il/fun/magic/Hresults1.asp ואם אתם מצליחים לגלות איך זה עובד אז בבקשה תגיבו כי חבר שלי ואני התערבנו שזה קסם ואני אמרתי שזה משהו ממוחשב שפועל על איזה טריק...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מכיוון שאי אפשר לעלו את הקובץ.. (DOC) אני אעלה את זה ידנית זה הולך לעשות לכם צמרמורת! חשבו על אות מסויימת. . . . . . אמרו אותה בקול בזמן שאתם מדפדפים למטה. . . . . . . . תמשיכו... אל תעצרו................... . . . . . . . . תחשבו על בעל חיים שמתחיל באות שבחרתם. . . . . . . . . אמרו את שם בעל החיים בזמן שאתם מדפדפים למטה. . . . . . . . . חשבו על שם של איש או של אישה שמתחיל באות האחרונה של בעל החיים שבחרתם. . . . . . . . . כמעט סיימנו. . . . . . . . . עכשיו, סיפרו את מספר האותיות של השם או של בעל החיים על האצבעות של היד שלא אוחזת בעכבר. . . . . . . . שימו את היד שספרתם איתה מול עיניכם. . . . . . . . שימו …
-
- 8 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
במו שכולם יודעים יש (שוב) טורניר של קספרוב נגד המחשב המשחק השלישי עומד כרגע במהלך החמישי אפשרי לצפות בו ב ESPN או כמו שאני עושה דרך התוכנה של www.chessclub.com צריך פשוט לעשות להתקין אותה לעשות Login בתור Guest אפילו לא צריך לפתוח יוזר ואז בחלון Console לכתוב observe 1 נ.ב. במשחק הראשון היה תיקו המשחק השני קספרוב היה במצב מעולה עד שהוא עשה טעות קטנה ואז זה הפך לטבח אז הניקוד כרגע עוד על 1.5:0.5 לטובת המחשב
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אהלן, אני בעניין של לעשות קעקוע (ראשון) וממש מתפתה לקעקע את הלוגו של הלהקה האהובה עלי: <-------------------------------------------------- חשבתי לקעקע את הלוגו הבא: אבל כמה חברים אמרו שזו טעות לקעקע להקה לכן חשבתי לקחת את הלוגו, להוריד את הטקסט שאומר Orphand Land ולהחליף אותו בשם שלי Nir Azuelos באותו סגנון. ככה אני לא מקדיש יותר מדי ללהקה (כדי לא להתחרט) אבל עדיין משאיר את האמנות המהממת של הלוגו.. לדעתכם זה אפשרי? אמן ממוצע יכול להחליף את הטקסט בצורה "אמיתית"? רעיונות אחרים אולי? אגב, כמה דבר כזה יכול לעלות ואיפה לדעתכם בגוף הכי כדאי לקעקע? אני חשבתי על הזרוע, קצת מתחת לכתף. ולבסוף, יש סטודיו שאתם ממליצים עליו באזור המרכז? עדיפות לראשל"צ. תודה עדכון 21/11 -…
-
- 44 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
-
האם יש הבדל בין השניים כשזה נוגע לשריפת שומנים ושיפור יכולות באימון? (אני מדבר על שתיה של כחצי שעה לפני האימון)
-
- 6 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות לחברה שלי מתנה מיוחדת ליום הולדת. כפי שאתם רואים בכותרת אני מחפש מקום שעושה הדפס תמונה דיגיטלית. אשמח לשמוע מקומות שאתם ממליצים עליהם עם עדיפות לאזור הצפון, או אפילו מרכז. תודה,
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
השקה חלומית נוספת לעולם סרטי הקומיקס עם הפרק השלישי בהרפתקאותיו של הגיבור האמריקאי האולטימטיבי שנת 2016 ממשיכה להיראות כמו שנת הפריצה הגדולה של אולפני דיסני, אשר ממשיכים לספק לנו להיטי ענק בקצב מסחרר. כעת מדובר על קפטן אמריקה: מלחמת האזרחים(Captain America: Civil War), אשר הושק בסוף השבוע הקודם בשווקים המרכזיים שלו בצפון אמריקה ובסין – ועומד כעת על הכנסות כוללות מטורפות של כ-765 מיליון דולר בכל רחבי העולם, כשבועיים מאז שהחל להיות מוקרן לראשונה. ההכנסות הללו גבוהות כבר עכשיו מסך ההכנסות הקולנועיות של סרטי קפטן אמריקה הקודמים, ועם ציונים מכובדים מאוד מהמבקרים והצופים כאחד – הפרק השלישי בעלילותיו של הגיבור הפטריוטי צפוי כעת להמשיך ולשבור קופות בשבועות הקרובים, בדרך…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. מצאתי קפיץ יד בבית בדרגה קשה יחסית ואני מעוניין לעבוד קצת עליו. לא מצאתי מידע בשום מקום, ובשום מקום אין התייחסות מיוחדת למכשיר. אז איך אפשר להתאמן כמו שצריך? תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 14.2k צפיות
-
-
היי. לפני כמה זמן, חברת החשמל החליטו להחליף אצלי בבית את המונה הישן עם הדיסק המסתובב בפנים, למונה דיגיטלי. יש לציין כי הדבר נעשה אפילו בלי להודיע לנו לפני, כשראינו שיש הפסקת חשמל, יצאנו החוצה וראינו את מי שביצע את ההחלפה. המונה נמצא בארון אחד ביחד עם מפסקי החשמל של הבית. יש לציין כי לא ראיתי אם הוא התעסק עם משהו נוסף מלבד המונה עצמו. מאז ההחלפה, שמתי לב שהמפסק הראשי קופץ לעיתים קרובות כאשר מחוברים הרבה מכשירי חימום, או לדוגמא רדיאטור ודוד. כמובן שהדבר אמור לקרות כאשר קיימת צריכת חשמל מוגזמת, אך לפני ההחלפה החשמל לא קפץ אף פעם עם אותה כמות של מכשירים פעילים. השאלה כרגע היא למי לפנות? האם לחשמלאי, או שמא יכול להיות קשר לעבודה שביצעה חברת החשמל והם האחראים לעניין? תודה.
-
- 13 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
היי אנשים, מה קורה? כ"כ הרבה זמן שלא יצא לי להיות פה... לאלו שעדיין לא יודעים, אני עזבתי משום שהייתי צריך לעלות על מדים ולתרום קצת גם במקום אחר זאת הייתה עזיבה מהירה, משום שהיו לי כמה דברים לא צפויים(גיוס מוקדם), לכן לא יצא לי להגיד שלום כמו שצריך. ובנוסף לא יצא לי להתחבר בכלל מאז, כי לא התאפשר לי מבחינת זמנים. בכל אופן, אני מקווה שהקהילה כאן פורחת והתווספו עוד אנשים איכותיים לזון. אז שיהיה לילה טוב לכולם! (כן כן, שעה הזויה, אבל בשעה הזאת מצאתי את הזמן להיכנס קצת..)
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
http://www.idobarkan.com/katzav.html זה עננננננק! שנונים...
-
- 10 תגובות
- 903 צפיות
-
-
-
בתור הנדסאי האם כדאי לצאת לקצונה? מה היתרונות והחסרונות? לפי מה שאני יודע, אחרי זה אפילו אם אני חוזר ליחידה שלי אני כבר לא אעסוק במקצוע אלא יותר בדרים יותר כללים כמו הדרכה ופיקוד. יוצא שההנדסאי לשווא..?
-
- 11 תגובות
- 20.6k צפיות
-
-
^^^ כמו שהכותרת אומרת...אפשר קצת מידע לגבי מסלול זה והאם כדאי ללכת לשם? תודה
-
- 10 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שואל בשביל חבר.הנדסאי אלקטרוניקה שכבר שנתיים ו 4 בשירות שרוצה לצאת לקורס קצינים טכניים.הוא לא מעוניין להמשיך במסלול צבאי, אלא לעשות את המינימום של הקבע שמחייבים אותו ואז לצאת מהצבא.השאלה היא כזו1. בתור קצין שיצא מהצבא, עד כמה זה משפיע בראיונות העבודה העובדה שהיית קצין טכני?2. מה המינימום של הקבע שאתה מחויב לחתום?יש בכלל לטעם לצאת לקצונה טכנית אם אין כוונה להמשיך במסלול צהלי עד לפנסיה(בתאוריה)?את התשובות של החבר אני יעביר לפה.תודה על כל פיסת מידע שתוכלו לספק.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
ב11 ל12 אני מתגייס, יש לי טירונות חודש 02, ואז קורס קצינים, ואז קורס לוגיסטיקה ואז קורס שדה משהו כזה בקיצור כל התהליך לוקח 13 חודשים, זה נחשב קורס קצינים מזורז, ואני צריך לחתום קבע 7 או תשע חודשים.... מישהו פה התנסה בזה? אני ממש לא יודע לתוך מה אני נכנס ואני לא רוצה לבזבז את כל השירות במשהו משעמם, בא לי קצת אקשן
-
- 131 תגובות
- 15.7k צפיות
-
-
שלומות, ביום שני(הראשון בספטמבר) יש לי זימון ל: "מבחני התאמה לאשכול: קצונה יעודית בחיל התקשוב - קצין קשר גדודי". לפני כמה ימים הגיע עד אליי בחור חביב בשם ברק אשר סיפר לי על החיל, בנסיון(די עלוב האמתי) לשווק אותו ואת התפקיד. מישהו יכול לשפוך קצת אור על התפקיד? החיל? חפרו חופשי. כמו כן, במכתב הזימון כתוב שיש להביא את הדברים הבאים: א. הזמנה זו ב. תעודת זהות ג. כלי כתיבה ד. אישור רפואי חתום ע"י רופא המשפחה ה. בגדי ספורט ונעלי ספורט ו. ציוד לינה אז השאלה שלי בנוגע לציוד היא כזאת: מה זה בגדי ספורט ונעלי ספורט ומה זה ציוד לינה? מישהו יודע כמה זמן זה המיונים? אם יש להביא ציוד לינה אני מניח שזה כולל גם לינה במקום, השאלה היא כמה זמן אחרי זה זה גם נמשך... תודה מראש!
-
- 23 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
אין מה להגיד אני חוקר מצ"ח יכול לצאת ב3.10.06 להכנה לקצונה של החייל שלי הבעיה היא שעכשיו יש לי המון ספקות בקשר לנושא הזה אז מה אתם אומרים? קצין או לא קצין
-
- 33 תגובות
- 13.3k צפיות
-
-
קיבלתי זימון לגיבוש של זה.... מה זה,והאם זה דורש קד"צ-קבע?
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-