כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי לפני שנה מחשב במקסימוס בפתח תקווה ועכשיו האתר שלהם לא נמצא ואין שירות בטלפון שלהם.. מישהו מכיר את החברה והאם נפלתי לעוקץ או משהו כזה? ישנה תקלה בחומרה של המחשב ורציתי ליצור איתם קשר. תודה
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכם אני שדרן אז חיפשתי לי מיקסר טוב במחיר סביר מצאתי את המיקסר BEHRINGER MX 602A חיפשתי עליו קצת וגיליתי שהוא עולה 600 שקל הלכתי לחבר של אחי והיה לו מיקסר כזה שלא היה בשימוש והוא מכר לי ב150 שקל אני שדרן רדיו אז בקרוב אני קונה קונדנסר C1 גם של ברינהגר =]
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
היי, קנית איזה משהו באיביי לפני שבועיים ואני רוצה לדעת איפה זה נמצא או מתי זה יגיע..? איפה אפשר לראות את הפרטים? אדם
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תעזרו לי מישהו בבקשה אני לא מבין את תנאי ההסכם של ואלה. כתוב שם ביטול עקב פגם מה לעזעזל זה "עקב פגם"? אני הצעתי הצעה במכירה קבוצתית ואחרי חצי שעה רציתי לבטל שלחתי להם מייל שאני רוצה לבטל אני לא מבין מה כתוב שם והעם ההצעה שלי היא עקב פגם או לא הנה הקישור לתנאי ההסכם שלהם ועם מישהו יכול להסביר לי זה יהיה ממש טוב תודה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/mall_help.asp?mode=1&questiobId=67
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אולי זה כבר מאוחר, אבל כמו שאומרים "אף פעם לא מאוחר" - לפני כשבועיים קניתי נוקיה 6230 בסלקום. זהו מכשיר סלולרי מצויין עם המון דברים שימושיים, כגון: מצלמה, וידאו, נגן MP3 (גם ללא אוזניות), צלצולים 24 פולי, צג צבעוני 65K, משחקי ג'אווה, בלוטוט', רשמקול, רדיו, אפשרות להרחבת הזיכרון באמצעות כרטיס זיכרון MMC (לא יקר) והרשימה יכולה להמשיך עד מחר. בקיצור, אם אתם הולכים לשדרג או לקנות בקרוב מכשיר סלולרי, ברשת סלקום או אורנג', ויש לכם כסף - הייתי ממליץ לכם ללכת על ה-6230. החיסרון היחיד, לדעתי - אי אפשר לערוך שיחות וידאו, וחבל.
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
קניתי עוד נייד שיהיה בתיכנון לקנות עוד 2 אחד לייד המיטה ואחד בעמדה של הדיג'יי תהנו ...איך ניראה סבבה לא? הרבה מסכים.. [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כן,כן... אחרי הרבה התלבטויות,קניתי עכבר לוג'יטק טראקבול חדש זה עכבר ממש מדהים,אחד העכברים הנוחים ביותר. יש עליו ביקורת כאן באתר.
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
קודם כל פלאפון מדהיייייייייים אין לי מילים לתאר עד כמה שהוא מדהים ! מצלמה סופר איכותית, MP3 מעולה, אוזניות איכותיות מאוד, רדיו FM מצוין, 512 מגה ! צבעוני ויש בו THEMES, בקיצור הייתי אומר שהוא פלאפון מושלם אם הוא היה 3G.... עכשיו, איך אני משנה את הכותרת CELLCOM במסך הראשי בפלאפון ? יש CELLCOM בגדול ומתחת לזה עוד CELLCOM בקטן יותר... אני רוצה לשנות אותם למשהו יותר "אני" איך אני עושה זאת ?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה החדש שנכנס לסלקום.. רציתי לדעת אם אני יכול לשים בפלאפון הזה אייקונים כי לא הצלחתי בשום מקום וה cellcom cellcom הזה במסך מעצבן אותי.. ניסיתי גם אייקון ריק דרך ג'וני וואפ לא הלך...
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
איך אני יכול לממש את האחריות ? הצורב נקנה לפני חצי נשה LG 40X16X40 ופלונטר נסגרו
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
-
טוב השאלה כבר בכותרת...... אני אפרט... שעון של המעצב Charles Sernard שעון יוקרתי ביותר לצעירים......עכשיו יש מתחתיו מדבקה עם השם של המעצב והפרטים של השעון והשעון נראה טוב מאוד ואני מרוצה ממנו אבל איך אני יודע אם באמת קיבלתי את השעון האמיתי או את הזיוף? יש הרבה זיופים של שעונים אבל רציתי לדעת אם יש דרך לגלות אם הוא זיוף או לא.........קיבלתי אותו במתנה אבל בכל זאת איך אני מגלה? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי איזה משהו ........עזרה....
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכם , האם כל דבר שאני מזמין מחול אני צריך לשלם עליו מע"מ או מס מסוים ?? כי אני מזמין מחול מכשיר שהוא נחשב מכשיר רפואי קטן אני צריך לשלם עליו משהו פה? תודה
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
רוסיה מטילה על ענקית הטכנולוגיה קנס אסטרונומי שגדל מדי שבוע - סכום שגדול מערך כל הנכסים בכדור הארץ - בגין חסימת ערוצי טלוויזיה רוסיים ביוטיובלכתבה
-
- 1 תגובה
- 410 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחובר לספקית אינטרנט כלשהי בהתחייבות לשנה (עד אמצע מרץ), התשלום החודשי שלי הוא 110 ש"ח. בגלל המון בעיות טכניות אני מעוניין להתנתק מהם. בשימור לקוחות הנציג אמר לי שאני אצטרך לשלם קנס יציאה של 110 שקל כפול 3.5 חודשים (שזה מה שנשאר לי). נשמע לי ממש לא הגיוני שהקנס יציאה שווה לתשלום הרגיל שנשאר לי, כי מן הסתם באותה מידה אני יכול לשים את היוזר שלי בצד ולשלם אותו הדבר. מה החוקים בעניין הזה? למי אני יכול לפנות בלי שזה יקח 3.5 חודשים עד שיעזרו לי? תודה רבה.
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו אולי יודע כמה הקנס על הורדת נוסעים בכביש? בצורה לא חוקית. תודה רבה.
-
- 21 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
המשיח היגיע או זה כחלון ?? גם הוזלה של דמי הקישוריות וגם קנסות מופחתים ?? יופחתו קנסות יציאה בסלולר גם ללקוחות קיימים? גם לקוחות עם חוזים קיימים לא ישלמו קנסות יציאה של אלפי שקלים, כך אישרה היום וועדת השרים לכלכלה. החברות יוכלו לגבות דמי יציאה שגובהם 10% מהחשבון הממוצע, כפול מספר החודשים שנותרו. ההחלטה עדיין צריכה לעבור הצבעה בכנסת, במסגרת אישור חוק ההסדרים ב-31 בדצמבר http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3949713,00.html
-
- 29 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.metacafe.co.il/watch/366481/most_amazing_magic_trick_turn_1_into_100/
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.metacafe.com/watch/152624/criss_angel_and_half_a_woman/%3E אני לא יודע איך איך עשו את זה אבל פאק זה נראה טוב!
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני מצטער אם זה לא יצא לכם נכון אבל לי זה יצא נכון כל 20 הפעמים שניסיתי וכמה פעמים אפילו חשבתי על 2 מספרים וזה הוציא את שניהם.... :o http://www.zooloo.co.il/fun/magic/Hresults1.asp ואם אתם מצליחים לגלות איך זה עובד אז בבקשה תגיבו כי חבר שלי ואני התערבנו שזה קסם ואני אמרתי שזה משהו ממוחשב שפועל על איזה טריק...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מכיוון שאי אפשר לעלו את הקובץ.. (DOC) אני אעלה את זה ידנית זה הולך לעשות לכם צמרמורת! חשבו על אות מסויימת. . . . . . אמרו אותה בקול בזמן שאתם מדפדפים למטה. . . . . . . . תמשיכו... אל תעצרו................... . . . . . . . . תחשבו על בעל חיים שמתחיל באות שבחרתם. . . . . . . . . אמרו את שם בעל החיים בזמן שאתם מדפדפים למטה. . . . . . . . . חשבו על שם של איש או של אישה שמתחיל באות האחרונה של בעל החיים שבחרתם. . . . . . . . . כמעט סיימנו. . . . . . . . . עכשיו, סיפרו את מספר האותיות של השם או של בעל החיים על האצבעות של היד שלא אוחזת בעכבר. . . . . . . . שימו את היד שספרתם איתה מול עיניכם. . . . . . . . שימו …
-
- 8 תגובות
- 616 צפיות
-
-