כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
אפילו כתבתי לה המנון : סוזי היא כל יכולה סוזי היא האלה כבשה על 4 מהלכת ולא ממש מעניינת אותה השלכת גם המזג אוויר לא כל כך נורא כל עוד נקריב קורבנות לסוזי האלה .
-
- 8 תגובות
- 987 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2870163,00.html או למי שעצלן פנסיונר בריטי בן 72, שלא הבחין כי אחיו שעימו התגורר מת, גר עם הגופה במשך 18 חודשים. האיש, הרברט סילבר, הסביר לשוטרים שהגיעו לבית כי אכן לא ביקר מזה תקופה ארוכה בחדרו של האח, ולכן לא הבחין במותו. (רויטרס) עכשיו, גופה מתחילה להסריח אחרי כמה שעות לפי מה שהבנתי, חבר שלי אומר 3-4 ימים עכשיו בבמוצע הגופה הייתה אצלו 540 ימים הוא לא הריח משהו מסריח12#? והוא גם לא שאל אף פעם אם הוא רוצה משהו לאכול, לשתות משהווווו ללכת איתו לשחק בריג' או בינגו????????
-
- 11 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני מחפש כתובית לסרט חייל קטלני אם קורט ראסל או באנגלית soldier הכתובית או בארנגלית או בעברית (עדיף עברית). תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום , אתמול הייתי בחנות מחשבים בעיר שלי (כפר סבא) הלכתי לקנות הארדיסק WD 80GB , באותה הזדמנות אבי גם רצה לשדרג את הלוח שלו ואת המעבד שלו ואמרתי לו שלא כדאי כאן וכל השטויות שכולנו יודעים. המחיר של ההארדיסק היה סביר , אבל החלטתי שאני ישאל את המוכרת(שד"א מהתרשמותי היא מבינה טוב מאוד בחומרה) מה לגבי מעבדי AMD , שאלתי אותה למה הם לא משווקים מעבדי AMD , והיא לא היססה וישר ענתה לי "כי זה זבל" בטון כזה מוחץ... התחלתי קצת להתווכח איתה ואז שאלתי אותה למה AMD זה זבל... היא ענתה שהם מתחממים וגם הם לא משווקים את המעבדים עם הגופי קירור האמיתיים וגם בגלל שהם נותנים אחריות שנה אז זה אומר שאם יש אחריות שנה אז הרכיב הוא רכיב לא אמין... ככה גם לגבי EPOX ואביט וכל שאר החברות המוכרות... בגל…
-
- 31 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, קיבלתי אתמול את הטופס לקבלת תעדות זהות בדואר, עכשיו, התופס הזה הוא לקבלה דרך בית ספר, ואני לא רוצה דרכם (סיבות שלי), עכשיו שאלתי היא, אם דרך ביצפר אני יכול לקבל, אז דרך הלשכה הקרובה לביתי יש אפשרות גם? אני בן 15.5 עכשיו, 16 יהיה רק בעוד כ-6 חודשים, אבל רצות שמועות שהחליטו לתת לכל ילדי 88 תעודת זהות גם אם אין להם 16, יש אמת?
-
- 48 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
אחות של אישתי חוזרת לארץ עוד מעט ואני רוצה לנצל את ההיזדמנות ולקנות איזה כרטיס...זה חייב להיות כרטיס כדי שיוכל לעבור במכס בלי בעיות...! האפשרויות הם: כרטיס קול audigy 2 עוד 512 ram אני לא רוצה כרטיס מסך כי יש לי כבר fx5600 ואני מרוצה ממנו חוצמזהאני חוסך את הכסף הגדול למסך חדש LCD אם יש לכם רעיונות אנא אחרים לדברים שאפשר לקנות אנא שתפו אותי בתודה נועם
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בן 16 גר ביוקנעם עילית מקום הכי שקט בארץ ואין כימעט חנויות איך ילד כמוני יכול להרוויח כמה גרושים?
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני צריך פלאייבאקים לשירים הבאים: איגי וקסמן - אין לי מה לומר לך גלי עטרי - חזקה מהרוח יהודה פוליקר - שם בעפר ותכלת חייב דחוף! בכל דרך אפשרית! (ICQ, מסנג'ר, אתר, אידונקי, קאזה)! ואם אין פלאייבאקים אז אפשר בבקשה תווים לפסנתר של השירים הנ"ל! תודה!
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
http://www.tekzoned.com/games/simon/index.html זכרונות ילדות.. רק שעכשיו אי אפשר לקחת אותו ולזרוק אותו על הקיר.. עזבו אותכם פינגווין, יש לנו פה פיראנות.. http://leo.sumy.ua/prikol/games/fishy.swf
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
גם כשאתם מנסים להכנס ל PCH הוא דורש מין סיסמה כזאת? או שזה רק אצלי?
-
- 10 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני צריך שמות או מס' טלפון של היבואנים הבאים בבקשה: היבואן של ABIT היבואן של יונדאי (המסך Q17) והיבואן של Thermaltake Highest Xaser III V1000A תודה רבה רבה לכל העוזרים ומצטער על פתיחת ההודעה הקודמת.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת האם מישהו שהזמין אי פעם מוצרים מהאתר של Jab Tech ולא עשה משלוח לכתובתו בארץ אלא למכר שלו בחו"ל? אני רוצה לעשות הזמנה ואני לא יודע אם ניתן לעשות את הדבר. אשמח אם מישהו ישתף אותי בכל מידע חיוני שהוא בנושא.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על כמה דברים והמחירים שלהם שקניתי באיביי (הודות לאמא שלי בארה"ב) CANON A70 250$ HERCULES ATI RADEON 9800PRO 237$ LEXAR HIGH SPEED X12 256 CF 56$ ועוד כמה דברים שכרגע הם במכרז AUDIGY 2 ZS 50$ APPLE IPOD 5GB 130$ אני מקווה לזכות !!!!! הלוואי
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
ממליץ על כל האלבום!!!!! ממש טוב... ממליץ על השירים האלה מתוך האלבום, עם אתם לא מתכוונים לקנות את האלבום! 01-monkey_see_monkey_do-freehitty 06-come_on_in_(ft_d12)-freehitty 07-doe_rae_me_(uncut)-(ft_d12)-freehitty אלבום עם מעט שירים אבל פשוט מצויין!!!!!!
-
- 33 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
Canon EOS 10D + juicy stuff and more! *קבלו אותי!* View from the bright side... A blimp! כולנו מרוצים? כמה מאות מטרים מערבה, שעות הערב, חוף בוגרשוב - ת"א (לקינוח) :
-
- 9 תגובות
- 786 צפיות
-
-
הזמנתי לוח אם של ABIT IC7 MAX 3 , מסך של יונדאי Q17 ומארז Thermaltake Highest Xaser III V1000A המוכר אומר שאין להשיג בארץ הוא אמר הלוח אולי מישהו יכול לתת לי את המס' של היבואנים זה דחוףףף תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 570 צפיות
-
-
לא מזמן סיימתי בגרות חורף בהצלחה 4 יחידות , ועכשיו אני רוצה להשלים ל5 יחידות ולעשות בגרות קייץ .. יש כל מיני קורסים לזה כמו לחמן וכו , רציתי לדעת אם יש פה משהוא שיש לו נסיון בזה ואם הם ממליצים משהוא מסויים ..
-
- 34 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום קיבלתי צו גיוס ל15 יולי. עכשיו אמרו לי שהחודש הזה זה חודש של גיוסים לקרבי!!.. הפרופיל שלי לא גבוה אך הקב"א די גבוה אז זה נראה לא ממש היגיוני.. האם יש צדק בנאמר לי? אנא הבהירו לי את הדברים. תודה מראש.
-
יש לי אפשרות לבחור ללמוד את זה שנתיים, אני לא יודע מה זה זה , זה אלקט'?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
http://www.bursaking.co.il זהו משחק שנותנים לך 100000 שקל וירטואלים ואתה אמור להשקיע בבורסה עוד שנה יבדקו למי יש תתשואה הכי גבוהה והוא יקבל 100000 שקל אמיתים אני אישית לא מבין בזה כלום אבל בחרתי לפי שמות בנתים הפסדתי רק 40 שקל חפיף נראה כיף... כל אחד מוזמן להגיד במה הוא השקיע ================================== http://planet.nana.co.il/Tar2003/bursa.jpg
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הייייייי אנשים טוב שמעתי שאפשר להוריד את יומטוב בצורה חוקית דרך קשת וגם אין לי כוח להכנס לקאזה (יש שם איזה וירוס) אז אנשים בבקשה לינק או משהו עידו IR
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
-
מאיזה גיל תאוריה ? מאיזה גיל שיעורים ? מאיזה גיל טסט ? גם על אופנוע צריך לדעת על המנוע ? איזה תאוריה יותר קלה ? איך עושים טסט על אופנוע הרי לא יכול להיות לידך מישהו ? מה הגיל שאתה יכול להוציא תרשיון ותהחיל לנהוג בדיוק ? מלווה ?! מותר להרכיב מישהו מאחורה ? בבקשה תענו לי על הכל תודה
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-