עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Dark Respect,

כששותים קפה או משקה אנרגיה תוך כמה זמן הקפאין משפיע (נותן מרץ\מבטל עייפות)? לכמה זמן בערך? והאם בתום ההשפעה העייפות מוגברת?

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by oha8,

היי יש לי כל מיני חלקי מחשב משומשים, שני ניידים ישנים (אחד לא תקין) ועוד קצת ציוד וכבלים. חוץ מלנסות למכור אותו ביד 2 יש עוד אופציה? לפי דעתי זה ישן מדי לטרייד זון, מה גם שניסיתי למכור שם בעבר ללא הצלחה. בעבר מסרתי חלק למטרה טובה אך כרגע יעזור לי מאוד לקבל קצת כסף על זה. אני מודע שמדובר על מעט כסף. ראיתי מודעות על כאלה שקונים לפירוק /מיחזור .... כמה בערך מקבלים בשיטה הזאת? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  3. יש לי תמונה בבית שרשום עליה בכתב מחובר כמה דברים שאני לא מצליח לפרש. זה כמובן יכול להיות ברוסית אנגלית או לא יודע מה... הנה התמונות: By ravidha, shot with Canon PowerShot A590 IS at 2009-11-26 By ravidha, shot with Canon PowerShot A590 IS at 2009-11-26 By ravidha, shot with Canon PowerShot A590 IS at 2009-11-26 By ravidha, shot with Canon PowerShot A590 IS at 2009-11-26

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by MotherShip,

אז אחרי שוויתרתי נכון לעכשיו על קניית מחשב חדש למרות כל התכנונים, והתחלתי ללמוד נהיגה, ואני חוסך בכל הכוח לאוטו הגעתי למסקנה שנכון לעכשיו אופניים יכולות להתאים לי מאוד, אני נוסע המון במוניות למרחים של 5~10 קילומטרים, ואם אני אחליף את הנסיעות האלה באופניים שיעלו בסביבות ה1000 ש"ח אז אחרי כמה חודשים ה1000 ש"ח האלה יחזרו אליי+ זה יותר בריא+ החוויה הרבה יותר כיפית מנסיעה במונית עם כל האנשים והנהג ששומע מזרחית ...... אז לעניין - בעקרון הבנתי שרצוי בתקציב כזה לקחת יד שניה, השאלה עד כמה זה משתלם ? מהו אחוז המחיר של יד שניה בהשוואה לקניה הראשונית? אם מדובר באופניים שנקנו ב6000 ש"ח ועכשיו נמכרות באלף אז כן זה מאוד מאוד שווה, אבל אם זה אופניים שנקנו ב1500 ונמכרות ב1000 אז אני אעדיף…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by aldema,

איזה פלאפונים מרשת "פלאפון" תומכים בBLUETOOTH ? ? ? פשוט אני רוצה לקנות דיבורית שהיא BLUETOOTH ואני חייב פלאפון מרשת פלאפון.. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  6. שלום רב לכולם. אחרי מספר ימי הולדת רצופים שבקושי חגגתי אני רוצה באמת לחגוג יום הולדת כמו שצריך. הבעיה היא שאני לא מכיר מקומות טובים לזה. אני מתלבט בין משהו בסגנון אריסטוקרט (מי שלא מכיר זה מין ספא אם אוכל, הייתי שם בשביל 200 שקל לבן אדם לדעתי ממש לא מקבלים תמורה הולמת, האוכל שם לא משו גם) לבין לשבת באיזה מקום בסבבה אבל שיהיה אוכל טוב ורצוי לא יקר מדי. הציפיות למשו כמו 10 אנשים פלוס מינוס ולכל בנאדם 100-150 שקל. כמו שכבר ציינתי רצוי באיזור חיפה והקריות, סיכוי נמוך מאוד שנסע יותר רחוק. תודה רבה רבה מראש לכל העוזרים.

7. Started by Alex89,

אני רוצה לפרסם אתר בעולם לא רק בארץ איזה דרכים חינמיות יש לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  8. Started by PropHat,

http://www.youtube.com/watch?v=DbYtqAWDF2U זה פשוט לא יוצא לי מהראש!!! ד"א הבנתי ש"Gunther" זאת בעצם בת.. יש מצב?

9. Started by ohadico,

יש לי צורב תקול שאדיין חלה עליו אחריות . מי מוצא לי בבקשה את האתר של LG שאני יוכל ליצור איתם קשר כי אני לא יודע איפה המשרדים שלהם בארץ כדי שיחליפו לי את הצורב שלא מצליח להידלק.. כאילו שאני לוחץ על הכפתור לפתיחת הכונן זה לא עובד ובדקתי והבעיה בצורב עצמו ולא בחיבור...

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  10. Started by i-kramba,

אם אני קונה פקס ואני צריך מספר לפקס .מה אני צריך לשלם עליו תשלום חודשי לבזק או להוט ?

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  11. היי פתחתי לא מזמן עסק קטן והייתי שמח אם תתנו חוות דעתכם על הכרטיס שאני עומד להדפיס אני לא מעצב גרפי, עשיתי כמיטס יכולתי בעזרת פאוור פוינט, אז נא התחשבותכם כל פידבק והצעות לעזרה יתקבלו בברכה תודה נתי עוד עיצוב של הלוגו כמובן שעל הכרטיס יופיע גם טלפון ואתר אינטרנט

• 53 תגובות
    • 5.6k צפיות
  12. Started by infer73,

כמו בכותרת, האם מישהו מכיר את האתר www.suntekstore.com? לפי מה שכתוב באתר, הם גם אתר ששולח מהונג קונג בחינם לכל העולם (כמו DX) בעקרון אני רוצה סוללה חדשה לפאלם (Palm Zire 71) ושם יש כזאת ב-5$, שזה בערך 100 שקל זול יותר מכל דבר שמצאתי בארץ (וקצת יותר זול ממה שמצאתי בארה"ב, אבל משלוח משם סתם יהיה סיוט [למרות שזה קטן. האם אפשר לשלוח כזה דבר בסתם מעטפה?]) תודה...

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  13. אם מישהו מכיר מקום טוב, אם לומד במקום טוב עם מרצים טובים ומחירים סבירים? אז אנה ממכם שטפו אותנו בזה. ;D

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  14. אשמח לביקורות על החנות.. אני רוצה להזמין משם כמה רכיבים למחשב... האתר שלהם: http://www.foxpc.co.il/ תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by avi2014,

מסקרן אותי לדעת למה כשמורידים סרטי dvdrip או סרטים בפורמט דומה יש את הפסים השחורים הגדולים האלה?? למה זה מועיל? והאם יש דר להעלים אותם עם תוכנה כל שהיא? (**מקווה שזה לא ווארז.)

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Dark Respect,

שלום התחלתי להרוויח כסף ולהוציא כסף במסגרת עסקית ואני צריך לתת חשבוניות מס לעסקים שאני עובד איתם עקב כך החלטתי לפתוח תיק במס הכנסה ויש לי כמה שאלות הפעולות שעשיתי עד פתיחת התיק במס(אני כחודש בעסק הזה) ההוצאות, וההכנסות, אני אצטרך להכניס אותם לחשבונות? במידה וההוצאות לא רשומות על שמי (רשומות על כרטיס האשראי של אבא שלי) כיצד זה יוסדר? האם במסגרת העסק אני אוכל להמשיך להשתמש בכרטיס האשראי של אבא שלי לצורך הוצאות? (הוצאות שקל מאד להוכיח שהן לטובת העסק - פרסום) תודה גדולה לעונים המנוסים שפעם היו מתחילים כמוני ומישהו מנוסה עזר להם

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  17. משחק ההרפתקאות החדש Stray הוא משחק עם נשמה (או תשע). הוא עוקב אחר עלילותיו של חתול ג'ינג'י שמנסה לשוב הביתה. בדרך הוא יצטרך לרוץ, לזנק, ליילל ולנמנם בעודו משוטט בעיר עתידנית קודרת המאוכלסת ברובוטים. התוצאה היא משחק קצר אך מקסים שיותיר רושם עמוק על מי שישחק בולכתבה

18. אני לומד בבית ספר דתי (לא ישיבה .. יש בנים ובנות בבית ספר ולומדים באותה הכיתה), בית ספר ממלכתי דתי קוראים לזה, עכשיו המורה והמנהל אומרים לי שאני צריך להסתפר, אז אני שואל האם הם יכולים להכריח אותי? כי אני לא עושה צבעים בשיער או פנים מוגזמים, והבית ספר הזה רוצה שאני יסתפר

• 21 תגובות
    • 5.6k צפיות
  19. Started by KoDkOd,

מזל טוב ועוד הרבה שנים שמחות ועליזות לך, ושתגיע לגדולות[כמו עכשיו ;D] וכהרגל האתר אני מקדישה לך... :-* אוי אופס ננסה שוב אני מקדיש לך... שמנמן מקפץ

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. יש דרך שאני יוכל לעשות שלא יראו כמה חברים יש לי וגם שלא יראו את הרשימת חברים שלי? אם נניח מישהו כותב לי על הקיר משהו שאני לא אוהב ואני לא רוצה שחברים שלי וגם אנשים שהם לא חברים שלי יראו את זה אז אני יוכל למחוק את זה? דרך אגב אין לי פייסבוק אבל אני רוצה לפתוח אבל אני מתלבט בגלל שחשוב לי הפרטיות ואני יודע ששמה אין כל כך פרטיות.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. חברת G.Skill מפתיעה אותנו פעם נוספת עם השקת דגמים חדשים נוספים ומהירים במיוחד - הן בנפח של 24GB לכל מודול והן בנפח 48GB לכל מודוללכתבה

22. Started by Lost Spirit,

ענק :lol:

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אחרי שקיבלה את האחריות על פלטפורמת המחשוב הזעירה שהגתה וטיפחה יצרנית השבבים - אסוס תנסה להפוך את המותג שלה לשם נרדף עבור גיימינג מתקדם באריזה קטנהלכתבה

24. Started by nimrodim,

האתר נעלם... החברה עדיין קיימת?

• 3 תגובות
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים