עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by kikkler,

סרט לא רע בכלל - הרבה מתמטיקה ויותר הרבה טירוף אומנם נהפך למעט מופרך לקראת הסוף, אבל עדיין שווה בזכות הבימוי האדיר של הגדול מכולם

2. Started by vner@,

שימו לב - לאחר שהגיע המשלוח האחרון מ JAB, אני פותח מחדש קניה קבוצתית; דמי המשלוח הבסיסיים הם 15$, והם יחולקו שווה בשווה בין כל המשתתפים בקניה (קחו דוגמא ל-5 משתתפים - המשלוח יעלה 3$ בלבד לכל אחד). ההזמנות יהיו של דברים בסיסיים, כמו סליבים, כבלים, גרילים, מאווררים, וכו'... העלות הכוללת מוגבלת למספר עשרות דולרים, לכן כל הקודם זוכה !!! התשלום יתבצע מראש ע"י המחאת דואר. פניות יתבצעו אלי ב ICQ 142741672

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by HeaT-SinK,

יש לי 2 שאלות - לפי תמונות ולפי הפרסומת עם צביקה פיק (פרסומת מפחידה) הפלאפון אמור לדלוק כאשר משחקים - משהו כזה א- מתי הוא נדלק ככה? זה פאנל מיוחד שצריך לקנות ? ב. על הצג של הפלאפון יש 3 שורות . 1. סלקום 2. סלקום 3. הפרופיל שלי .... אפשר להוריד אחת מהשורות של ה CELLCOME ?! כי זה ממש מציק - אני לא רואה את הרקע יפה !! (בסלקום אמרו לי שלא אבל חייב להיות קוד טכנאי או משהו שאני אוכל להוריד אותו)

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  4. אני מחפש בעיקר תמונות נוף ושמיים. יש לכם לינקים לגלריות \ אתרים ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  5. Started by rk666,

סקר באיזה איזור אתם גרים ובאיזו עיר, תכתבו בתגובות אני בכפר סבא.

• 70 תגובות
    • 5.2k צפיות
  6. Started by Sifo Jen,

http://www.indic.co.il/default.aspx למי שמכיר את השירות הדיי ותיק שקיים בארצות הברית, עכשיוו יש מקביל לו בארץ. נראה שווה מאוד, אני שוקל לעשות שם מנוי.

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  7. Started by shibby15,

עכשיו עברה מעלי (פ"ת) סערת ברקים מטורפת!! התחלתי לראות הבזקים ולאט לאט הסערה עברה מעל ראשי, היא כללה גשם עז ביותר והמשיכה בכיוון מזרח... אויייי כמה אני מצטער שלא הייתה ליידי המצלמה הדיגיטלית שלי, בחשיפה של 3 שניותצ היו נכנסים שני הבזקים לפחות! אני ממש מקווה שמישהו הצליח לצלם את זה, זה ממש ממש מדהים! קצב של ברק בשניה כמעט! מש ממש מדהים. אגב לא היה אפילו רעם אחד, אני לא מבין את זה.......... יום שישי ה13 נחמד לכולכם

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. אחת מהן היא בפרק שאל עובד בשמירה בתיכון פולק, ו"הצמיג" גונב את הגביע שאל זכה בו כשהבקיע 4 טצ'דאונים במשחק אחד, ה"צמיג" נותן לאל כדור פוטבול ואומר לו שאם יעבור אותו הוא יקבל את הגביע, ברגע שאל נכנס בו ברקע מתנגת מין מוזיקה רגועה כזאת...זוכרים ? השנייה מופיעה תמיד לפני שהם מתחילים (או אל מתחיל) להרביץ למישהו (שיר מפורסם כזה), בד"כ בא אחרי המשפט Let's rock... תודה (רבה רבה רבה) לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  9. http://news.walla.co.il/?w=/0/505214

• 9 תגובות
    • 891 צפיות
  10. Started by status,

a=b / *a a^2=ab / -b^2 a^2-b^2=ab-b^2 (a-b)(a+b)=b(a-b) / : (a-b) a+b=b b+b=b 2b=b / :b 2=1 איך זה יתכן? המורה שלנו למתמטיקה נתן לנו את ההוכחה הזאת ואמר שיש שתי אפשרויות: 1) שכל המתמטיקה שלנו קורסת ברגע זה.. 2) שמשהו לא נכון בהוכחה הזאת... אני לא רוצה להאמין שהמתמטיקה קורסת כרגע, אז למישהו יש רעיון איפה הטעות פה?

• 29 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. Started by urielka,

hay do someone have a program to play .amr music on palm zire 71 10x

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  12. Started by MiniMizer,

להורדה ;D

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by darkman,

אם מישהו מכיר באיזור כפר סבא אני יודע שיש בנתניה חנות אבל זה רחוק מידי אני צריך גם תלוח וגם המברג-מפלף הזה מה שכן אני צריך חנות שיש לה במלאי

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  14. Started by -==BarDuGo==-,

תנו לי בבקשה לוחות לקניית מחשבים (אני ציך שרת) חיפשתי כבר בכל מיני לוחות ולא מצאתי כימעט כלום עים אתם מכירים אז בבקשה תירשמו תודה!!!

15. Started by ccc,

אומרים לי תביא את המכשיר שלך, תקח חדש ממבחר של איזה 5 סלולרים ועוד תקבל 10 שקל החזר כל חודש... אני מניאק אם הם לא לוקחים איזה סכום סמלי של איזה 900000 שקל... מה התנאים? יש לי סלקום כבר איזה שנה ומשהו.. ואני מדבר ב150 שקל ~~~ בחודש

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  16. Started by maverick,

אני זוכר שגיליתי בצו ראשון שאני לא רואה חלק מהמספרים על הכרטיסיות והתבאסתי. כאן תוכלו לגלות אם אתם עיוורי צבעים או לא. http://my.ynet.co.il/pic/color_blind/

• 34 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by nas,

לא ממש בטוח איפה זה מתאים אז שמתי בכללי , אני מחפש וירוס שדופק קבצי MP3 ... הגיע הזמן לקחת את מלחמת הווליום שלנו צעד אחד קדימה ולדפוק לה איזה 5 אלף שירים

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  18. אני מחפש מקום שאני יכול להרכיב בוא ג'וק לplay station 2 באזור נתניה שיהיה מקצועי תודה

19. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם. רציתי שתעזרו לי לזהות שיר מתוך מהיר ועצבני 2. אז ככה, בדיוק שרום והבחור הלבן הזה שכחתי את שמו נכנסים לדיסקוטק של המליין ההוא יש מנגינה ורציתי לדעת איך קוראים לטראק...? תודה רבה מראש, דודי הסטלן.

20. Started by RoyShefy,

http://www.guides.co.il/ אתם תאהבו 8)

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  21. Started by Ran B,

http://www.clarkson.edu/~wirkusf/stfu.swf

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. זהו זה,עכשיו זה רשמי: 21 בספטמבר זה יוצא בארצות הברית וקנדה (בכל העולם עדיין אין תאריך סופי),החבילה תכלול 4 דיסקים (3 סרטים ודיסק רביעי תוספות). לידיעה הרשמית http://www.starwars.com/episode-iv/news/2004/02/news20040210.html

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  23. Started by Fkl0ster,

ממש לפני מספר דקות...

• 111 תגובות
    • 8.8k צפיות
  24. Started by manbot,

רציתי לשחק עם חבר RA2 באינטרנט ואז גיליתי שאבד לי הדיסק(ים). אז איפה אפשר לקנות? אני מקווה שעוד מוכרים :'(

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  25. Started by RoyShefy,

האתר לא עובד לי מה הטלךופן??

• 3 תגובות
    • 506 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.