עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Jules Winnfield,

השיר בסוף פרק 6 בעונה 7 שיר מוכר נראה לי שמעתי משהו כמו : we can find out the sonas woo hoo...

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  2. Started by mrsph666,

שלום. לאחרונה יצא לי להיחשף ל... אם תרצו - מדע החיזור אחרי נקבות, שנקרא בייבמאסטר(אינג). מצאתי אתר (www.babemaster.co.il), שם מציעים קורסים בתשלום ו\או מפגשים. ברצוני ללמוד את זה דרך האינטרנט - אילו אתרים יש עוד (ללא תשלום)? גוגל לא עזר לי הרבה... שמעתי ממישהו שהוא למד את רב הדברים (הוא תותח בקטע הזה, אבל לי ממש אפשרות ליצור איתו קשר) מהאינטרנט. מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. ועוד שאלה באותו נושא - עם איזה תכונות אתם נעזרים בגוגל/ג'ימייל? פעם הצלחתי לקבל תזכורת ביומן שלהם למייל. לפני כמה ימים ניסיתי שוב ולא קיבלתי תזכורת. יודעים איך בדיוק עושים את זה? איך מקבלים תזכורת להודעות במייל לפי תאריך ונושא?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by avivlyaviv,

^^^^^

• 8 תגובות
    • 4k צפיות
  5. עולם המדע הבדיוני הקולנועי של ג'יימס קמרון ממשיך לתפוח, ויכלול כעת גם פרק חמישי שיהיה ככל הנראה הקדמה לשובר הקופות הענק שהגיע בשנת 2009 הוליווד התאהבה עד מעל הראש בסדרות ארוכות ומסועפות של סרטים שחולקים יקום עלילתי, כך נראה – וכעת בנוסף ל'מלחמת הכוכבים', עולם הקומיקס של Marvel, עולם הקומיקס של DC Comics ואפילו העולם של סרטי 'מהיר ועצבני', גם הסרט הכניס ביותר אי פעם, אווטאר (Avatar), יהפוך לסדרה גדולה וגרנדיוזית. ג'יימס קמרון, היוצר, הבמאי, התסריטאי והמפיק של סרט הפעולה-מדע בדיוני, ששבר את כל השיאים עם הכנסות בינלאומיות של יותר מ-2.7 מיליארד דולר (בעיקר תודות לטכנולוגיה חדשנית שהחזירה את תלת המימד הסטריאוסקופי לחיינו, למשך מספר שנים) – הודיע כי ישיק לא פחו…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by תינוק22,

שלום ,אני מחפש עזרה בזיהוי סרט עם שחקנית מפורסמת שבו בחור שהוא צלם מכיר בחורה צעירה דרך האינטרנט ובסוף הוא מזמין אותה אליו ,והיא מאשימה אותו שהוא רצח איזה בחורה ואחרי שהיא לוכדת אותו בביתו היא מאיימת עליו שהיא תחתוך לו את הביצים , אני יודע שזה נשמע מפגר אבל זה סרט דרמה יחסית חדש . תודה מצאתי , הסרט נקרא : Hard Candy בכיכובה של Ellen page .

7. יש את המשוואה סטנדרטית AX^2 +BX +C איך הולכת השיטה המהירה למצוא את אותה המשוואה בצורה של (X+a)(x+b) תודה לעונים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Alex89,

האם אני יכול לעשות כך שאני יוכל לשלוט ברוחב המסך של ה LCD מהשלט של YES?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by wow,

העלתי תמונה ואין לי מושג איפה אני לוקח את הכתובת. ההעלאה הצליחה וזה מה שיש לי.

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  10. Started by nnfyrbsnss,

שבוע הבא אני קונה מחשב חדש (סוף סוף) ואני מתכוון לקנות מskypc את המפרט הבא: http://www.skypc.co.il/cart_print.asp?cartID=D3737DD4-C067-41B6-A77A-7198992235F9 האם המחיר הוא למזומן? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  11. Started by nir007,

שלום.. האמת אני לא יודע אם זה מתאים לכאן אבל בכל אופן אם לא אני השמח אם תעבירו את זה למקום המתאים. אוקיי אז ככה: אני רוצה להקים עסק שקשור במחשבים (אני לא מתכוון לחנות מחשבים) אלהה אני מתכוון אולי יותר בשפות תיכנות/אבטחת אינטרנט. השמח לעצות..

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  12. Started by Oreus,

שלום לחברי הפורום, האמת לא מצאתי שום פורום מתאים לשאול את השאלה הזאת, לכן החלטתי שכאן זה המקום הנכון. אני בקרוב מאוד שוקל להתחיל לימודים של אבטחת מידע, קורס רשתות בג'ון ברייס ולאחר מכן הקורס המתקדם שלהם לסייבר ואבטחת מידע. מישהו שמע דברים טובים/לא טובים על ג'ון ברייס? האם כדאי להתחיל ללמוד שם? שאלה נוספת, לפני שאני מתחיל ללמוד את עניין אבטחת המידע, מה אני צריך להתחיל ללמוד בבית על מנת לבוא קצת יותר מוכן? אם מישהו יכול להכווין אותי בנושא אני אשמח מאוד, תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  13. Started by אמיר יצחקי,

והנה בגירסת הילד השמן המקפץ http://www.youtube.com/watch?v=esPS86pjAL8&mode=related&search= ;D

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. 1. 2. 3. 4. סליחה שהגודל לא בדיוק מתאים

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by mabsut,

שלום, אם יש לי פרופיל 45 (רפואי, לא נפשי) אני אוכל לקבל זימון לגאמ"א? ומה בנוגע לממר"ם? פרופיל 45 זה בסדר בשביל זה? תודה

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. אני בן 17, התאריך גיוס שקיבלתי הוא 21 לנובמבר 2004, עברתי את הצו הראשון- פרופיל 82, קב"א 51, ואמרתי שאני לא מוכן ללכת לקרבי בגלל סיבות משפחתיות וגם אני בעצמי לא רוצה ואני יעשה הכל לא ללכת לשם אם ישבצו אותי בקרבי. אז ככה, המצב המשפחתי שלי הוא שאבא שלי נפטר לפני שנתיים, ואנחנו במשפחה- אמא אחותי הגדולה, אני , אחותי הקטנה ואח קטן בן 3. היום קיבלתי שאלון העדפות ולהפתעתי ראיתי שרשום שנצאתי מתאים ליחידות השדה!!! אבל אני דרשתי לא ללכת לקרבי, ואני חושב שמגיע לי הקלות בגלל שאין לי אבא, ביקשתי ללכת משהו עם מחשבים או אלקטרוניקה... האפשריות שיש לי שם הם: חטיבת הצנחנים, דודבדן, משמר הגבול, גבעתי, שריון, נח"ל, תותחנים, נ"מ, גולני ועוד... אני בכלל לא מתאים לקרבי מבחינת כושר גופני, ואני …

• 60 תגובות
    • 5.5k צפיות
  17. הסיבה שאני שואל את זה היא סקרנות, תמיד ידעתי שאופנוע הוא כלי מאד מהיר. אבל ראיתי avatar של מישהו פה עם BMWK1200S שעושה 2.8 0-100 וזה גרם לי לתהוות מה הוא האופנוע הכי זריז? אני דיי בטוח שיש יותר מהירים ממנו, כי אחרי הכל, 1200 ס"מק זה מאד כבד.. או אם אפשר להפנות אותי לאתר עם מידע על האופנועים השונים, כמו האתרים שיש על מכוניות אקזוטיות supercars וכדומה תודה!

• 51 תגובות
    • 4.4k צפיות
  18. Started by Googleness,

הזדמנות לתקן שגיאה היסטורית, הצביעו בפלות היום! http://www.baflot.co.il/index.php

• 27 תגובות
    • 5.3k צפיות
  19. אהלן, אני רוצה לגלות כתובת של אדם מסויים. יש לי: מס' טלפון בבית. מס' פלאפון. שם מלא. עיר. ניסיתי את הפונקציית חיפוש אנשים של b144 אבל הוא לא מופיע במאגר שלהם.. מה ניתן לעשות? תודה.

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by ccc,

יש לי אפשרות לבחור ללמוד את זה שנתיים, אני לא יודע מה זה זה , זה אלקט'?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  21. Started by RainbowInBlack,

אני קונה כשיו מחשב חדש, וגיליתי שצצו להן מיליון חנויות מחשבים... פוקס פיסי , טי בי אס, אלוף מחשבים , ועוד שונות ומשונות. למישהו יש המלצות כלשהן ? זה חשוב לי, אני רוצה להזמין היום או מחר כבר תודה

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  22. היכן מופיע בתנ"ך ששר תפקידו להיות שופט?

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. Started by Dark_Phantom,

למישהו היה ספק בכלל? אני מקווה שעכשיו לא נראה אף אחד משניהם על מרקם הטלוויזיה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2885342,00.html

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  24. Started by eliezer,

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  25. Started by bagetrek,

האזנה נעימה : Winamp: http://hot.gillex.net/listen.pls Media Player: http://hot.gillex.net/listen.m3u Hot-FM

• 3 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים