עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש לי ממיר של הוט, ורמקולים של מערכת סטריאו, אני רוצה לשים את הרמקום למעל הממיר, האם זה יכול לפגוע במכשירים הנל? אם כן, באיזה מהם? תודה מראש ערן.

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  2. Started by hichkock,

מישהו מכיר אתר טוב שאני יכול להשיג ממנו דברים שונים להורדה בחינם לטלפון הנ"ל? (משחקים, צילצולים, שומרי מסך.... וכ"ו). תודה מראש!

3. Started by TaZeR,

שלום לכולם, יש תרגיל שאני מנסה לפתור כבר כמה שעות ולא מצליח (בני גורן הנדסה חלק ב', עמוד 301 תרגיל 18). בגלל שיש לי עכשיו בעיות עם הסורק, אני לא אוכל להעלות לכאן תמונה של התרגיל. למישהו יש את הספר ויכול לעזור לי?! תודה מראש, בן

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  4. Started by overload,

היה פעם מאגר ענק (ע-נ-ק) של תמונות שצולמו מרחובות בערים גדולות בארצות הברית, כמו GOOGLE MAPS אבל במקום תמונת לווין תמונה מהרחוב של המבנה. זה היה באתר שנקרא A9, עכשיו ניסיתי להיכנס אליו כדי לבדוק איזה כתובת במיאמי וכנראה שהאתר הפסיק לספק את השרות הזה. http://maps.a9.com/ מישהו יודע עם התוכן נמכר לחברה אחרת או אם יש דרך להשתמש בו? תודה וחג שמח.

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  5. Started by VINERA,

מאוד יעזור לי ספרים של ccna של חברת סיסקו בהם אוכל להעזר כדי להתכונן למבחנים, כי מאוד קשה לי ללמוד וליקרוא דרך המחשב תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. אני רוצה לקנות מחשב חדש ולא יודע מאיזה חנות לקנות... (לא חנות וירטואלית)..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by rogbi,

לא משהו שמתחרה בפורם הזה רק משהו לשפר את האנגלית ושהיה מעניין תודה

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  8. שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש כבר מספר חודשים אתר מסוים שאני לא זוכר את הכתובת שלו ואני נואש כבר האתר מכיל הרבה מנגינות מהז'אנרים השונים לטריילרים של סרטי הוליווד, אני רק זוכר שהעיצוב של האתר היה אדום אנא מכם עזרו לי למצוא את האתר

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  9. Started by PsyGuy,

אני מחפש חנות דפוס באיזור דיזינגוף תל אביב המטרה היא להדפיס כמה תמונות שיש לי במחשב ולעשות מהם פוסטר כמה זה אמור לעלות ואיפה יש חנות כזאת?!

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  10. שלום לכולם מעוניין למצוא כתוביות ברוסית שאוכל לצרף לסרט.... מיועד לאבא של חברה שלי. אני דובר עם עיברית (עם קצת הבנה ברוסית) אשמח בעזרתכם... :yelclap:

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  11. Started by אמיר יצחקי,

נחמד להיזכר

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  12. Started by kikkler,

יש למישהו מושג מי המבצע של הקטע הזה? אני יודע שזה ביצוע יחסית חדש לסטאנדארט ותיק בשם autumn leaves, ושזה מבוצע ע"י זמרת באנגלית. אחרי הקטע שכתבתי פה זה ממשיך למנגינה המוכרת. http://img1.tapuz.co.il/forums/29626297.mid

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  13. Started by matrix66,

כמו שהכותרת אומרת... התחלתי לרוץ פעמיים בכל שבוע בתחילת החורף עם חולצה תרמית, וחיפשתי חולצה לריצה לתקופה של האביב-קיץ מצאתי אחרי חיפוש את החולצה הבאה שנראית לי די סבבה אבל לא מצאתי מקום שמוכרים אותה... http://gearup.co.il/476/adidas-response-running-tshirt-%D7%97%D7%95%D7%9C%D7%A6%D7%AA-%D7%A8%D7%99%D7%A6%D7%94-%D7%90%D7%93%D7%99%D7%93%D7%A1-%D7%A8%D7%99%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%A1/ יש למישהו מושג איפה אפשר להזמין אותה? או המלצה לחולצה אחרת? (בדגש על חולצה ולא גופייה..) תודה רבה.

14. ישמח לקבל קצת אינפורמציה לגבי הדבר הזה חייב אשראי בין לאומי? ואם כן מה עלי לארגן רק ישראכרט בין לאומי ואיך יוצרים יוזר? ישמח עם תוכל לתת לי קצת מידע,מיכוון שאני חדש בזה הבנתי גם שאפשר לקנות דרך PAYPAL הרבה דברים באינטרנט זה אמין?מובטח? תודה מראש eliran23

• 1 תגובה
    • 4.3k צפיות
  15. Started by Alexkmr,

???

16. Started by Slash87,

אני רוצה לקנות את זה http://www.music123.com/Electro-Harmonix-Tube-Zipper-153313-i1124709.Music123 הבנתי מהאתר שזה כולל משלוח עד לארץ... אבל מישהו יכול להגיד לי כמה אני אצטרך לשלם על זה כולל מכס ומעמ והכל הכל?!??! תודה

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  17. Started by hagay,

קיבלתי את הטלפון לפני כמה ימים ודבר ראשון הוא מעולה רציתי לדעת האם מישהו יודע איך להעביר קליפים שיש לי במחשב לפאלפון שאני יוכל לראות אותם? הטלפון תומך ב mpeg 4 וב 3gp הבעיה היא שכעשר אני מעביר לפאלפון רואים ממש גרוע.. ואם אני משפר את האיכות אז הקליפ זז ממש ממש לאט , אבל רואים מצויין.. האם יש איזו תוכנה או איזה דרך שאפשר להעביר לפאלפון את הקליפים ועדיין לראות אותם באיכות צפיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  18. Started by tascam,

שומר מסך נישלט עכבר ! http://www.planetdan.net/pics/misc/georgie.htm

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  19. Started by longboard,

מישהו בבקשה יכול לתרגם לי במדויק מה נאמר פה? The order was canceled and we issued a refund in the amount of 481.90 ILS to your purchasing credit card card on January 20, 2012 for the returned items. Please allow 3 business days for this credit to be applied to your credit card, and 1-2 billing cycles for the credit to be reflected on your credit card billing statement

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  20. אהלן, אני מחפש המלצות לחנויות שעוסקות במוצרים לחיות מחמד.. לא ממש אכפת לי איפה החנות תשב כל עוד היא עושה משלוחים.. יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  21. Linkin Park Pendulum *איכות נמוכה

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  22. Started by udipr,

הי מחפש עזרה לגבי שיטות צמצום של טוטו. אלגוריתם \ נוסחאות או משהו כזה. תודה.

23. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ליפני מיספר ימים נירשמתי לחוג של הוקי על רולר ורציתי לדעת אם יש מקום שאוכל ליקנות ציוד כמו מגנים,מקל,דיסקיט,וכדומה.... במיחירים הכי זולים. באזורים רחובות,אשדוד.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים