עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by dolev16,

שלום, אני רוצה לרכוש מקרר(ככל הנראה סמסונג) בקרוב ורציתי לקבל המלצות על רשתות חשמל טובות ואמינות עם שירות מצוין באזור פתח תקווה והסביבה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. נפתח פה לפני מס' ימים שירשור על ספרים שהשפיעו על חייכם, חשבתי לעצמי- למה לא גם על סרטים או סירטונים/קליפים. אתם מוזמנים לשתף כאן את הסירטונים אם הם מ-יוטיוב או שמות של סרטים שהשפיעו עליכם ולציין איך הם השפיעו על חייכם.

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  3. Started by צבי דגן,

שלום, ראיתי בטלוויזיה שנפתחה תערוכה נחמדה של מחשבים ישנים ("ענתיקות"), הם בקשו תרומות. יש לי לתרום שני מחשבי "אמיגה" וציוד נלווה. האם מישהו כאן יכול לעזור לי ליצור איתם קשר? טלפון, מייל או כל קשר אחר. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. NIKE SHOX TURBO IV [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  5. לא יצאה שום הודעה... היום הייתה שביתה בחטיבות הביניים אני לא מבין אם היא נמשכת או לא... מישהו יודע משהו??? תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  6. Started by tisan4us,

שלום חברה אני צריף דחוף שירי סלסה שהולכים במסיבות שתביאו לי קישוים או שמות כי יש לי מסיבה שישי הבא חברה בבבבבקשה זה דחוף מלך, פשוט מלך מי שעוזר !

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  7. Started by FIRE-KID,

שלום עשיתי היום 07 ואני חייב לשפר 06 (50),אני יגש במועד ב' קיץ שיבוא עלינו לטובה : 1.המיקוד של מועד א' הוא כמו של מועד ב'? - המיקודית של מריאן ואידית כהן מעולה אז אפשר פשוט לקנות 006 של הקיץ?או שיהיה גרסה למועד ב? תודה.

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  8. כמו שרשום ^^^ הבגרות ב 14:00 אז בהצלחה!!! אני רק בכיתה י"א אבל רוב בתי הספר מגישים ב-י"ב

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  9. שנה טבוה ומתוקה לכולם ושפע ברכות אושר עושר וכושר לכול עם ישראל ושלא יהיו השנה בעיות טרור בע"ה והתחממות יתר שנה טובה

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  10. Started by Milford Cubicle,

ניסיון נואש של AOL להפחיד כמה שיותר אנשים ולגרום להם לשדרג לגירסת הפירסומות של ICQ.... http://www.vgames.co.il/news-single.asp?PressID=4000

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Norm4nde,

צונזר ע"י אחראי המשמעת. אסור לפרסם דיונים של חנויות על גבי הפורום.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by noambaum,

אז איפה ?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  13. Started by YAIR,

http://www.idiotboxtv.com/ אל תעבירו ואל תגנזו שקצת יצחקו החברה - זה אתר גדול

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  14. Started by Born2Kill,

אילו מספרים/מספר הקידומת שלהם חינמית? כלומר אם אני מתקשר אליהם אז חברת הסלולר שלי לא לוקחת לי עליו כסף.

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  15. Started by Stingray,

האם יש סכנה כלשהי באכילת סטייקים פעם ביומיים?? (לא באופן קבוע...נגיד יכול להיות ששבוע אני לא יאכל סטייקים ואז בשבוע אחרי פעם ביומיים -שלושה)

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  16. אני מחפש עבודה בתחומים האלה כרגע אני שולח הצעות דרך האתר jobmaster כבר חצי שנה ואף פעם אפילו לא היתקשרו מהמקומות האלו וזה מוזר לכן אני מבקש מכם המלצות לאתרים תודה מראש

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  17. Started by ZorD,

שלום לכולם. מכיוון שלמחשב שלי אין את הכוח הדרוש בכדי להריץ חלק את הדאמוים של 3D Mark 2005 וליראות את כל הסירטונים בעלי הגרפיקה המדהימה שבו, רציתי לדעת אם יש כמה סירטונים מוקלטים שמראים את הסירטונים של התוכנה 3D Mark כאשר הם זזים בצורה חלקה? (מעין הקלטה ממחשב שיכול להריץ את כל הסירטונים חלק) אם מישהו יודע מהיכן אפשר להשיג סירטונים כאלו בבקשה שתפו אותי, אשמח מאד. Thanks

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  18. Started by SweeT_EviL,

נכון יש את הTOP 250 של הסרטים? אז יש דבר כזה באתר שלהם לסדרות?

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  19. Started by eranmoses,

אני מעוניין ללמוד קורב webmaster בגון ברייס משהו יכול להמליץ או להסתייג?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  20. http://www.youtube.com/watch?v=JNEgr6ua6VQ

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  21. תכונות עיקריות: נגן MP3 מובנה המאפשר העלאת קבצי MP3 מהמחשב האישי למכשיר מצלמת דיגיטלית לצילום סרטי וידאו ותמונות. רדיו FM תמיכה בהרחבת זיכרון באמצעות כרטיסי MicroSD מסך באיכות של 65,000 צבעים הורדת אנימצמיות וצלצולים מפורטל תוכן ומוצרים ספיקר מובנה משמש גם כזיכרון נייד לאחסון קבצים מהמחשב האישי משיבון פנימי ותזכורן תכונות נוספות: צבע: כסוף, ורוד, תכלת תפריט: עברית, אנגלית, רוסית צלצולים: כרטיס קול באיכות 32poly ספר טלפונים: ספר טלפונים עם 999 שמות ומספרים דפדפן פנימי: דפדפן WAP מובנה במכשיר זה התכונות שלו... מה אתם אומרים עליו? שווה לקנות אותו ?

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  22. Started by prelly,

אני חדש פה :-) מקווה להנות ורק רציתי להגיד היי. ולקוות שאתם לא כמו הפורום הקודם שהייתי בא (אני לא יגיד את שמו) שהאנשים בפורום היו כל כך אנשים מגעילים. :-)) אז הייי!!! גבר גבר

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  23. עשיתי הזמנה של כמה פוסטרים וחולצה עברו כבר שבועיים וחצי ועוד לא קיבלתי.. אם מישהו הזמין בעבר משם אני ישמח לשמוע חוות דעת וכמה זמן לקח לזה להגיע...(ו-או מאיפה לוקחים את זה)

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  24. מתל אביב (רמת החיל) לרחובות? משהו מכיר.. ? ואיפה אפשר לבדוק את זה???

• 1 תגובה
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.