כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
יש לי אייפון 3G והיום שידרגתי לגרסא 3.0 מאז יש אינטרנט באייפון גם כשאין WI-FI וגם יש E למעלה איפה שהשעון שזה סימן לאינט' עכשיו לפני יומיים התקשרתי לסלקום וביקשתי מהם לבטל את האינטרנט ולבטל את האפשרות הזאת בכלל שלא תהיה אפשרות... ובכל זאת יש לי אינטרנט עכשיו. מישהו יודע אם אפשר לבטל את זה דרך המכשיר? לכבות את זה? עד שאני אתקשר אליהם ואברר מה זה?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אני רוצה לשים בהודעה של הפורום צילום מסך איך אני עושה זאת?
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=EbbPYfW2s-E
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
חשבתי להתחיל ללמוד לאפיק מעבר במדעי המחשב באוניברסיטה הפתוחה. אני רוצה להגיע למדעי המחשב בבן גוריון וכרגע אני צריך לשפר בגרויות ופסיכומטרי, אז חשבתי במקום זה ללמוד באפיק מעבר. בשביל לעבור לבן גוריון צריך לעשות 7 קורסים של מדעי המחשב באו''פ ולקבל ציון מסויים. האמת שזה לא נראה בשמיים, אבל אני לא יודע אם אני בנוי לסגנון למידה שכזה ולכן חשבתי להתייעץ אתכם כי בטח יש פה כמה שלומדים באו''פ.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות כרטיס זיכרון למצלמה CANON A550? וכמה זה עולה??
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
אני צריך זיקוקים גדולים כמו שעושים ביום העצמאות אבל לא כל כך הרבה ליום הולדת איפה אפשר לקנות ?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
לפי ההגדרה של חציון, עבור רצץ מספרים ממויין החציון ימצא במקום N/2 כאשר N הוא סך כל המספרים בסדרה. כמו ההגדרה של חציון היא גם מספר הנמצא במרכז הסדרה בצורה כזאת בצד שמאל של הסדרה המספרים יהיו קטנים או שווים לחציון ובצד ימין גדולים או שווים חציון. אם כך מה יהיה החציון בסדרה הבאה: A = {1, 1, 1, 1, 1, 2, 3} לפי ההגדרה הראשונה זה 1, אבל זה לא מתאים להגדרה השנייה. איפה אני טועה? עריכה: לא משנה הסדרתי ><
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
נניח בבגרות באנגלית יש בוחן שנותן להעתיק - לכל אלה שנבחנו פחות או יותר באותה כיתה יש 100 באנסין ויש להם תשובות זהות/דומות - יש סיכוי שיפסלו להם לנבחנים את הציון והם יצטרכו להיבחן שוב? שואל לידע כללי, ד"א..
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
קודם כל שבת שלום לכולם! בזמן האחרון (שנה למעשה) מאוד התעניינתי במשבר הכלכלי,בבורסה..כל הירידות\עליות שערים כו . אין לי ממש מושג למה אבל אני פשוט אוהב לעקוב אחרי זה בחדשות.. דיברתי על זה לא מזמן עם אבא לי והוא אמר לי שאם אני רוצה נברר את העיניין של מניות ואולי אפילו נקנה . אין לנו ממש מושג בדברים האלו ובחיים לא קנינו מנייה .. אז כמה שאלות : 1)איך זה בדיוק עובד? כלומר איך אני יודע איזה מנייה יש לקנייה וכמה היא עולה? 2)דרך איפה אני קונה מנייה? 3)האם יש אתרים מומלצים בהם כדאי להתחיל לחקור את הנושא? אני מבקש להתייחס ברצינות לנושא.. אני לא ילד בן 2 עם דמי כיס אלא יש לי המון כסף בצד ואני מוכן להשקיע אותו .. וכן גם יש התעניינות עצומה מצד אבא .. תודה רבה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש דרך להזמין אחד כזה באינטרנט, או שרק דרך סוכני נסיעות?
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
-
-
-
מעניין אם מדובר על ברק או על אהוד. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3745498,00.html ועכשיו במעבר חד, אוהבים אנשים שמתו וזכו בפרס דארווין? תנו את הפייבוריט שלכם.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום לכם! שמעתי שיש כזה דבר אם יש לך ראוטר שאפשר לחבר במקום תקע החשמל תקע מתאים ואז אפשר לגלוש חוטית ברשת. רציתי לשאול מה המחירים של זה ומה האיכות(יש לי ראוטר) אריאל
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי שלח לי היום במסנגר לינק למשחקי און ליין חינמיים . מאחר והיה ממש משעמם בעבודה הקדשתי איזה שעתיים לשחק במשחקים האלה רק שהשעה 17:00 תגיע ואוכל ללכת הביתה חחח . אז הנה חברים תהנו http://www.net-games.biz/ ועוד אתר חמוד http://www.aquariumpassion.com/fish-games.html?fid=4
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אני מחפש מקום זול באירופה לצעירים שהוא לא מלא ישראלים כמו איה נאפה...שמעתי שבכריתים לא רע אבל החיי לילהלא משהו יש הצעות ?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
בסרטון רואים גמד הודי שרוקד כמו מייקל ג'קסון כזה ויש שם עוד הודי אחד (לא גמד) שמפעיל ועוצר את המוזיקה ובכל פעם שהמוזיקה עוצרת גם הגמד נעצר. ראיתי את זה פעם בוואלה נראה לי, מוכר למישהו?
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מוצר מסויים מחו"ל, כשהבעיה היא שהחנות לא מוכנה לשלוח את המוצר לארץ בגלל הגודל שלו (הם משתמשים רק בשיטת משלוח אחת, והיא מוגבלת במידות). חשבתי לבקש ממישהו בחו"ל שיקבל את המוצר וישלח לי אותו בעצמו, אבל לא מכיר אנשים באזור. רעיון אחר שעלה, יש חברות מסויימות שמוכנות לקבל למחסנים שלהם את המוצרים, ולשלוח אותם אליי בעצמם? מין תיווך כזה ביני לבין החנות. החנות ממוקמת בארה"ב, פנסילבניה.
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
שידרגתי ל2.5 מגה. איך אני בודק שזה עודכן?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני טס לגרמניה עוד שלושה שבועות והבנתי שיש מקומות שאפשר להשכיר רכבי ספורט בשביל נהיגה במסלול. מישהו מכיר דבר כזה בגרמניה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחר טס לצפון איטליה (מילאנו) ואני מתעניין אם יש משהו בסגנון של זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=165958.0 בדקנו בהתחלה אפשרות לשכור פרארי אבל זה לא מציאותי מבחינת מחיר ושאר ירקות תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איפה אפשר לדעת אם הוא ישודר שם ? לא מצאתי תודה
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
מחפש טלויזיה LCD בגודל 32\37 אינץ'... אילו חברות נחשבות טובות??.. 32 או 37 אינטץ'??...(יש הבדל חוץ מהגודל..?) אילו קריטריונים כדאי לבדוק לגבי המסך??... מה ההבדל בין100HZ לבין 50HZ והאם כדאי ??(כי שמעתי שבארץ אין שידורים ב100HZ) אם יש לכם נסיון בגדלים הנ"ל --אשמח אם תמליצו (או תזהירו)
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר אתר בו אני יכול לאתר מספר נייד לפי מספר נייח??? זה חשוב תודה
-
- 1 תגובה
- 10.5k צפיות
-
-
לשם מה זה בעצם? נניח הפריט שהזמנתי איכשהו לא הגיע, רק אם יש ביטוח אני יכול לבקש מהמוכר שישלח לי עוד אחד? האם זה באמת נחוץ? עד עכשיו קניתי רק פריטים עם משלוח מבוטח אבל לא באמת הייתי צריך לממש את זה... תודה
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-