כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
איפו אני יכול לקנות סליבים ושיהיה קאוב לראשון אם אפשר או ערכה גם של סלבים וכלים לחילוץ מולקס
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מישהו יודע איך קוראים לשיר הפתיחה ממלקולם באמצע? אם יש בכלל כזה....
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
Bluetech Shulman Shpongle Zero7 Aphex twin Entheogenic כל מיני כאלה... פשוט הגעתי למסקנה שכבר חרשתי על הכל, והייתי רוצה להרחיב תאופקים שלי אז כמה שמוזיקה יותר מוזרה הזויה אני אשמח לקבל את עזרתכם. תודה.
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום. כשאני רוצה למשל לגלוש בפורום מסוים, זה מראה לי הודעה "ל- Internet Explorer אין אפשרות להציג את דף האינטרנט"! הנה תמונה: ניסיתי לגלוש גם דרך פיירפוקס וזה מראה לי גם שגיאה. אני שואל אחרים אם זה נכנס להם לאותו פורום והם אומרים שכן! אז מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 618 צפיות
-
-
OK, אני צריך כמה רכיבים, ואני רוצה לקנות כמה שיותר מהם דרך קרוב משפחה בניו יורק. אני מבקש מכם שתמליצו לי על רכיבים במחירים שאני אציין, ותגידו לי באופן כללי, אם כדאי לי לקנות את הרכיבים בארה"ב, או שעדיף לקנות אותם בארץ (תתיחסו בבקשה לאחריות, לשכיחות התקלות...) אני ארשום את הרכיב, ואת הסכום המקסימאלי שאני מוכן להוציא עליו (בדולרים...) abit nf-7 v 2.0 - 65$ hec 475W - 70$ כרטיס מסך - 100$ כל המחירים הם +- 10$, אבל לא יותר! אם יש לכם המלצות משתלמות יותר, אז תציעו. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
קישור לכתבה: http://www.news-israel.net/Article.asp?Code=14860 עכשיו הליקוים תוקנו (לפחות זה מה שאמרו) אבל עד עכשיו כן אכלנו את המזון הזה
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
-
מה הנוסחה ל: (a+b)^3 במקרה שלי (x+4)^3 כלומר איך פותחים.. תודה
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני ראיתי שם שאין להם משלוחים לארץ.. אני יכול להביא להם כתובת בחול, אבל לשלם באשראי שלי? תודה
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אהלן! כתוב לי ברשימת ספרים, לתלמידי 5יח"ל במתמטיקה לקנות את הספר הבא: מתמטיקה חלק ג' בני גורן. עכשיו, הרצתי חיפוש וזה מראה שזה ספר ל3 ו4 יח"ל. אז צריך את זה או לא? ומשנה שעברה היה ספר שקוראים לו: אלגברה חלק ג'. אולי זה אותו דבר? אריאל
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
1. אני מעונין לקנות מקלדת ועכבר למחשב נייד, מאיפה אפשר להזמין (שישלחו לישראל)? יש איזו חנות בעולם שמוכרת בזול ועושה משלוחים לפה? 2. אני רוצה לעשות חבילת אביזרים למחשב נייד, חשבתי על מקלדת,עכבר,וכבל VGA, אבל מה עוד אפשר? בנוסף אשמח לדגמים של מקלדת ועכבר פשוטים וטובים למחשב נייד, לא יקרים... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני מתכנן (בעזרת ה' - שיצא לפועל) להגיע ולהשתתף בתחרות המודינג ;D מי יודע - אולי נזכה במשהו לאחר כל כך הרבה השקעות.. :'(
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
-
תודה חבר'ה... אז ככה, ראיתי כמה קטעים מסרט, ותהיתי עם מישהו יכול לעזור לי לזהות את הסרט. -קודם כל, זה סרט על זומבים. קטע ראשון: (מצטער עם אני קצת לא ברור, צפיתי בקטעים ללא קול ולא ממש הבנתי מה קורה) מסיבה... כלוב עם שני זומבים בפנים שקשורים בשרשרת... הרבה צופים מסביב... גבר זורק בחורה בכוח לתוך הכלוב, הבחורה נאבקת קצת עם הזומבים, ואז מגיע גבר, יורה בשני הזומבים ומציל אותה. קטע שני: גבר, לבוש בחליפה, יושב בתוך רכב אשר נמצה בחניון תת-קרקעי, בזמן הנהג שלו (כנראה) פותח את שער היציאה של החניון (הוא במרחק כמה מטרים מהרכב). כשהוא (הנהג) רואה זומבי מתקרב אליהם, אז הוא צועק לבחור שהיה במכונית משהו, ובורח דרך השער. הזומבי מתקרב למכונית, מנסה לשבור את החלון ולא מצליח, הבחור שולף אק…
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
Stupid Game Show Answers פשוט להיקרע מצחוק!
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
http://www.crazymonkeygames.com/swf/boxheadmorerooms.swf
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הייתה סידרה בשנות השמונים אני חושב שקראו לה "כל יכול" או "איש הכל יכול"....יצא מהמחשב כולו בכחול זוהר (שחקן בלונדיני יפיוף כזה) עם הסמן והמכונית המגניבה...איך קוראים לסידרה הזו,ויותר חשוב לי השם באנגלית. עריכה: לא משנה מצאתי!! Automan חחחחחחחחחחח גדול.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אתם יודעים שאת המארזים sunbeam transformer בפנדה הורידו מ-600 ל-400 בגללי שדיברתי עם האחראית ואמרתי לה שזה יקר לעומת אתרים אחרים והיא הורידה חחחחחחחחחחחחחחחחחח......................... :jump: :jump:
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
סרט חדש עומד לצאת : http://www.startrek.com/startrek/view/news/article/45415.html הבמאי הוא ג'.ג' אברמס מי שאחראי בין השאר על M:I 3 (כמו גם צוות ההפקה).
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה דברים: 1. נגיד יש לי מגן 60 ובבגרות אני מוציא 90, ציון המגן לא נכלל בציון הסופי? 2. אם אני עושה מועד חורף ומקבל ציון נמוך יותר, הציון הגבוה קובע? 3. אם 1 נכון ו-2 לא, ויצא 90 אבל החלטתי לעשות מועד ב' וקיבלתי 70, זה נכלל ועושה ממוצע?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אז ככה, השאלה היא: k(x^2+3)-2=2x(k-2) z וצריך למצוא לאילו ערכי K יש למשוואה שני פתרונות ממשים.. עכשיו, אם מישהו יוכל לכתוב לי את הדרך ואת הפתרון זה ממש יעזור לי כדי שאני אבין את העיקרון של זה.. תודה ענקית מראש
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני מתגייס עוד חודש וחצי, אז להצטרף למכון כושר עכשיו לא יהיה חכם (עדיף מאוחר מאשר אף פעם הא?)...כרגע אני במצב מוזנח לחלוטין (בחודשים האחרונים רצתי מעט אבל לא סדיר, החורף מוציא לי את החשק כנראה ) יש לי שרירי בטן עמוקים חלשים אז אני רוצה לעבוד על הבטן במיוחד יש לי תרגילים של הפזיותרפיה אבל חוץ מהם אני רוצה לחזק את הידיים ואת שאר הגוף אתם מכירים אתר שמסביר טוב או תוכנית טלויזיה בכבלים (יש לי HOT רגיל בלי חבילות)? ואל תגידו לי תעשה כפיפות בטן ושכיבות שמיכה, כי אין לי משמעת לזה יש לי הליכון ומתח בבית אז אני יכול להסתדר (לפחות בתחום הזה) אגב מצאתי במקרה את האתר הבא: http://www.feelgood.msn.co.il/feelgood/mudaut/fitness/default.htm מה דעתכם עליו?
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
חברה צריך עזרה אני צריך להכניס עוד מחשב לחדר וזה אומר עוד מסך אבל הבעיה זה שהוא CRT וזה די ענק התרגלתי לLCD אין לי ממש רצון להשקיע בנוסף אז אני מצרף כמה תמונות תנסו לעזור לי החדר שלי הוא 220 ס"מ על 300 ס"מ די קטן זה הממד יש לי שולחן גדול אם הLCD , המחשב עצמו ועוד מסך CRT שאני זורק אותו עוד מעט לבני דודים שישרפו להם העניים קצת מהקרינה חשבתי אולי לשים את המחשב מתחת לשולחן ואולי בכלל לחבר אותו לשולחן עצמו מלמטה כיחידה אחת ולעשות איזה מחשב שולחני חח חשבתי להוסיף שולחן מאחורי אבל אז יהיה לי מרווח של מטר +- מהשולחן השני לכיסא זה מספיק אבל אז החדר סגור לגמרי יש לי אפשרות להוסיף אולי מדף שיתחבר לשולחן מצד ימין אבל אני לא יודע אם הוא יחזיק את הCRT ובכלל איפה אני ישים את המקלדת …
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-