כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע ,איפה צריכים טכנאי מחשבים באזור נתניה,חדרה? אני כבר מחפש זמן מה ולא ממש מוצא,רציתי לשאול אם מישהו כאן יודע איפה אפשר למצוא עבודהכזו,או שידוע לו על חברות או חנויות שמחפשות טכנאי. חשוב לציין שאני חסר הסמכה מיקצועית,אבל נמצא 5 שנים בתחום החומרה והתוכנה ובעל ניסיון רב. בצבא זה היה התפקיד המשני שלי.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני מחפש אתר שממנו אפשר לשלוח הודעות בחינם לאורנג' , פעם היה אפשר לשלוח מ ICQ אבל ביטלו את זה :-\ אז האם מישהו מכיר משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
לדעתי הכוון הוא יותר לpink floyed.. הנה הקטע: http://planet.nana.co.il/pctip/sasha.mp3 תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=//597348 : לדעתי אם אסור לשחק כדורגל בתחתונים אני מניח שאין סיבה לתת לה לשחק בלבוש שהיא רוצה. יש חוקים בכדורסל, שחלק מהם זה הלבוש, אי אפשר לכופף את החוקים לכל אחד עם מקרה מיוחד הרי..
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
עליכם לתת פקודות קצרות ולעניין כגון: קפוץ, תרקדי, תתחבקו, תשירו, דברו, תתפשטי(תראו מה קורה) וכדומה http://www.otherway.co.il/?CampID=44&BannID=44_1&rightURL=OK נחמד מאוד
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
מי שאהב את הראשון יאהב את השני A-W-E-S-O-M-E אדיר בדיוק כמו הקודם.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
אהלן. יש לי בעיה בפייסבוק שקשורה לפלאש. אולי אתם יכולים לעזור לי. כאשר אני מסתכל באלבומים של אנשים אחרים, ואני לוחץ על התמונה עולה לי התמונה במן "JAVA", שמאחורי התמונה שחור.. כרגיל כמו אצל כולנו (שאגב, חבל שפייסבוק שינו מהישן לזה..) אבל הבעיה היא למה שכאשר אני סוגר את התמונה (על ידי לחיצה על הדפדפן בצד) עולה לי ההודעה הבאה: אין ניתן לחסום את ההודעה המעצבנת הזאת? לעיתים היא גורמת לפיירפוקס להתקע. תודה.
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
הייי, קיבלתי היום iPod Video חדש והתאכזבתי לגלות שהוא לא מגיע עם מטען לחשמל אלא עם כבל USB למחשב מה הם דפוקים!? אם מישהו רוצה לצאת לטיול עם הנגן או משהו כזה? הוא לא יוכל לשמוע בגלל שאין לידו מחשב!?! קיצר באסה.. זה ככה אצל כולם?? זה הגיע בקופסא שחורה דקה כזאתי..
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שבקרוב יהיו ממירים חדשים ו נוכל לבחור כל דבר מתי שבא לנו איזה חזק זה עכשיו אני מבין למה חות מתקשרים אלינו כל יום ו מציעים הצעה חדשה ,מפחדים!
-
- 8 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בחודש הקרוב ואני בודק חנויות... המחירים שלהם נראים טובים והכל.. הם באשדוד שזה יחסית קרוב אליי.. מישהו פעם קנה אצלהם? אשמח גם לקבל המלצות אחרות באיזור אשדוד,רחובות.. לפי מה שהבנתי מהפורום הזה מKSP עדיף להתרחק.. וגם מIVORY לא?
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
איזה חנויות עושות משלוחים מארה"ב לפה.? יש אפשרות בניואג לשלם בויזה בינלאומית והמשלוח יהיה לארה"ב?? יש לי משיהו מארהב שאני יכול לשלוח אליו והוא יביא לי את החבילה...איזה חנות יכולה לעושת את זה? תודה רבה...350$ בגג זה אמור לעלות?
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
עדיף לקיבולת בלתי מוגבלת ועם ממשק קליל.... תודה! יאן.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
המקורי של בלאק סאבאת' עד כמה שאני יודע. עכשיו שמעתי קאבר של פנטרה לשיר הזה (שאישית אני מאוד אוהב בביצוע של סאבאת' עם עוזי :-*), והזמר בקאבר לא נשמע כמו הזמר של פנטרה... מעין חיקוי של אוסבורן (עם קול מגעיל ולא קשור) או משהו כזה... מישהו יודע על מי מדובר? אגב, לעבור בצורה חדה מפנטרה לאייס אוף בייס- לא מומלץ... לגאנז & רוזס, לעומת זאת- מאוד מומלץ
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
זה בקשר להוצאה מחודשת של פרק אחד של סדרת טלויזיה הם הוציאו RELEASE עם איכות משודרגת ותראו מה הם כותבים ב NFO We want to respond to the accusations of re-encoding the hV release of Weeds s02e02. We didn't re-encode anything, the similar cropping issue was due to an artifact at the beginig of the show that fucked the auto-cropping utility up. As a prooof, we have in the sample dir a ts sample from the show that wasn't included in the hV release. As for us being late with the explanation, we have a life. Cheers. ואם מישהו חושב שזה לא מצחיק אז הוא כנראה לא מכיר קבוצות הפצה..
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני מתכנן (בעזרת ה' - שיצא לפועל) להגיע ולהשתתף בתחרות המודינג ;D מי יודע - אולי נזכה במשהו לאחר כל כך הרבה השקעות.. :'(
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אפשר לשים בו כרטיס מיקרו SD של גי'גה או שהוא מוגבל בנפח?
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
בכותרת.....בבקשה! זה שהיה בארץ נהדרת...... תודה ענקית מראש! איתן
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המספר טלפון של התמיכה של חברת לוג'יטק בארץ?
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
-
יש שיר דיי ישן שנשמע בסגנון דאנס כזה (אם ככה מגדירים אותו?) יש זמרת בפיזמון ויש מקהלה קטנה שמלווה אותה אחרי כל מילה שהיא אומרת בחלק מהפיזמון בשיר והשיר הולך ככה... אתם בטח מכירים רק שאני לא יודע למי שייך העיבוד: time... time goes by... so slow, when youre... when youre gone אני חושב שמאחורי הביצוע המקורי עומד איזה רמיקס ואת הרמיקס הזה אני מחפש תודה לכם
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
רשום שם שעבור דמי הצטרפות של 99 ש"ח בשננה אני מקבל מחירים של 50, 200 וכו' עבור DVD, טלוויזיות וכדומה. השאלה עם זה מחיר סופי או הצעה, כי הצעה זה ברור שלא שווה. מישהוא ניסה את זה?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-