כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,573 דיונים בפורום זה
-
שלום חבובים.. אני לא הולך לשעמם אותכם במגילה אז אני אנסה לקצר. אוקי אני מגיע לתחנה יורד הולך לרחוב ז'בוטנסקי כמו שאמרו לי מה אני רואה בית פרטי.. הסתובבתי שעה הגעתי עד לאזור התעשיה שלהם נראה לי:\ ואז התקשרתי לKSP קיצור זה בכלל מתחת לעזריאלי.. טוב הזמנתי הכול טוב ויפה אני אמור להגיע לקחת את זה מחר:> דרך אגב תגידו לי להתחדש:>> אוקי אבל דבר אחד אני לא מבין מאיפה יש לבורגר ראנץ את החוצפה שלהם?! אני בא מגיע איזו פרחה אחת מסתובבת במקום במקום לקבל את ההזמנה שלי,אני אומר סילחה אולי תקבלי את ההזמנה היא אומרת רגע בסדר אני מחכה ומה היא עושה?!?!!??!מסדרת את השער ליד סלון יופי ומסתובבת ליד החיילים כאילו שהם שמים ז*ן עליה. קיצור קיבלתי את ההזמנה מה אני אגיד הצ'יפס היה מגעיל הבו…
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש ל אבא שלי מאזדה לאנטיס ,ביום אחד אני ואבא שלי הלכנו לראות משחק כדורסל ושחזרנו ראינו שהעלימו לנו את כל הארבע.(גם כי זה לא מחובר בברגים). אני ואבא שלי הלכנו למאזדה והם אמרו לנו שכעלה חדשים עולים 300 שקל, אז אבא שלי אמר ש זה לא שווה את זה.! וגם האוטו נראה מגעיל ככה בלי זה. בקיצור רעינו בACE יש סט חלופי לכול סוגי הרכבים ב 120 שקל, האם שווה לקנות את זה או שזה מתפרק מהר ונשבר ???. תודה. :auto: מי שלא יודע מזה חישוקים ישתמונה למטה.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום דרעקי (שמשום מה אנשים מסויימים עדיין חושבים שקוראים לו DarK-MinD) חוגג יומולדת 17! אז מזל"ט! תפסיק לאכול כ"כ הרבה ולהיות כזה שמן. :cwm39: עכשיו כשאתה יכול לגשת לטסט, הלוואי תיכשל... :auto: ו-Jesus Christ! תתחיל לעבוד! ;D and with no further delay: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ואחד לשנה הבאה: מזל טוב עמרי!
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין דברי מודינג מג'ב טק, מאוררים קטודות גרילים ועוד כל מיני למודינג שאני מתכנן. ואני צריך לדעת מיסים כמו מע"מ או כל מס אחר [מיסים כמו על מוצרי חשמל גדולים אני יודע שעל ציוד מחשבים אין] אבל מע"מ אני אצטרך לשלם?? מאיזה סכום? חלק אומרים לי שזה מעל משקל מסויים וחלק מעל סכום מסויים אז מישהו יכול לעזור לי אני קונה בערך ב 50-60 דולר על איזה סכום אני אשלם מע"מ או כל מס אחר תעזרו לי בקשה... תודה
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
כולנו התפעלנו לפני מספר שבועות מהתוצאה המדהימה של רועי שפי ב AQUAMARK03 - http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=18;action=display;threadid=63983;start=0 אך לפני דקות אחדות, במהלך שיטוטים ברשת האינטרנט עליתי על התרד הבא באחד מהאתרים המפורסמים והגדולים בעולם ל OC - ב EXTREMEOVERCLOCKING מסתבר - שידידינו רועי פרסם את התוצאות שלו גם שם - אלא ששם - אנשים קצת בדקו לעומק את התוצאות שלו ולא קנו את הסיפור שלו שהכרטיס כבר לא עובר OC כל כך טוב עכשיו ..... לפחות לא היה רושם HWZONE.CO.IL.. http://forums.extremeoverclocking.com/showthread.php?t=94031&page=2&pp=20 אחרי כל התמיכה של סטינגד במהלך הת'רדstinger שווה לבדוק את הכרטיס שלו גם כן... בטח גם הוא זייף פה ו…
-
- 117 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
התמונות צולמו על ידי רן (biodome) תמונה אחת שווה אלף מילים.(טוב זאת אולי יותר) Porsche Carrera GT Nisan 350Z (ורונן-RnGKay) Skoda fabia WRC סתם איזה אופנוע כבד. קובי (KoM) משחק PS2 (צריך להשיג תוצה טובה ומי שמשיג הכי טוב מנצח ב PS2) סובארו אימפראזה טורבו: אופנעי Ducati 1000ds Honda S2000 מי שרוצה את כול התמונות (ויש הרבה) שיכנס לאייסי!
-
- 110 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
-
אנשים אני חייב עזרה צילמתי את הפורשה מהאוטומוטור תמונה בת זונה שאני מסתכל בthumbnails שיש בACDSEE50.0 אני רואה את התמונה שלמה סתכלו פה: www.tomz.us/kipper/tumb.gif וכשאני פותח את התמונה: http://www.tomz.us/kipper/GT4.JPG חצי תמונה אפורה!!! אין אפשרות להציל את התמונה הזאת זה היה אמור ללכת להדפסה לפוסטר ענק לחדר שלי :}!!!! אנשים אם מישהו יודע להציל כזה דבר בבקשה!!!!!!
-
- 35 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי אני זקוק לעבודה לבית-הספר, מידע על פרטיות הילד. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי מידע מדוייק על פרטיות הילד. אולי אתם מכירים אתרים שיש בהם מידע יל פרטיות הילד? אם כן, אנה תנו לי לינק, בבקשה!
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל ללמוד לנגן (אני יודע קצת אבל אני רוצה להיות טוב!)אז אני מחפש לקנות עכשיו גיטרה קלאסית, חיפשתי כבר בחנויות כמו כלי זמר וכל מיני כאלה באיזור דיזינגוף סנטר/בוגרשוב אבל לא מצאתי משהו טוב.. תקציב של בערך 300-400 שקל אמרו לי שאפשר למצוא גיטרה לא רעה בכלל במחיר הזה(יש ראשונה..) אז בבקשה אם אתם מכירים חנויות או אתרים שמוכרים דרכם גיטרות אז תרשמו אותם פה.. גם המלצות יתקבלו בברכה
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
איש אחד נכנס לאיזה חנות. מוכר סיני זקן יושב בפינה, מעשן מקטרת. האיש מסתכל על כל מיני דברים, ומרים בסוף עכבר נחושת מלא אבק. המוכר בא אליו, לוקח לו את העכבר מהיד, מנקה אותו טוב טוב, ומחזיר ללקוח. האיש שואל את המוכר למחיר, והלה משיב בקול שקט: "הו, עכבר זה מיוחד מאוד. חמישים שקלים מחירו, ומאה שקלים סיפורו." הלקוח מתלבט, מוציא חמישים שקלים, ומשלם בעד העכבר בלבד. כשהוא יוצא מהחנות המוכר קורא אליו: "מחר בבוקר אתה תבוא לקנות ממני גם את הסיפור." האיש מחיך לעצמו, והולך לדרכו. פתאום הוא מבחין שמאחוריו הולכים חמישה עכברים קטנים. הוא ממשיך ללכת, ומגלה עוד ועוד עכברים, גדולים יותר, שעוקבים אחריו. האיש מתחיל להילחץ, ומאחוריו הוא רואה משהו כמו חמש מאות עכברים בכל הגדלים שלא מרפים מ…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. ברצוני לברר את כתובת החנות המקוונת של הדיוטי פרי בנמל תעופה בן גוריון. תודה לעוזר
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שמעתי את השיר לא מזמן ולא חשבתי שהקליפ יהיה כזה מצחיק! למי שלא ראה, אפשר ליראות את הקליפ בwow.walla(במהירות ואיכות סבירה בלי תקיעות- משהו נדיר בוואלה), מומלץ! 10/10 אני כבר מת שיצא האלבום החדש שלהם שיצא ב27 באפריל, אני ישר רץ לחנות לקנות אותו...
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום ! רציתי לבקש ממכם , כמובן עם זה אפשרי לתת לי קישור לגלריית התמונות מן מסיבת ה-Lan Party האחרונה של 3dv , הבעיה שלי שאני לא יכול לעשות באתר שם מישתמש - ואני פשוט חייב ליראות את התמונות .. אשמח לקבל לינק לתמונות או אולי איזה שם משתמש שלא פעיל וכך אני אצליח לראות את התמונות . תודה מראש לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
שלום לכולם קיבלתי הצעת עבודה מעכשיו לקיץ מאבא שלי שהוא עובד באוניברסיטה להקים אתר על המחלקה שהוא מנהל עכשיו הוא אמר לי שהם רוצים אתר על רמה והם ישלמו לי משהו כמו 1300 ש"ח על העבודה ועכשיו להתלבטות אני יודע לעצב בצורה גרפית טובה אך הקטע של ה- html שלי דיי חלש זאת אומרת אני יכול לבנות ולעצב אתר בפוטושופ אך להפוך אותו ל html אני לא ממש יודע חוץ מאשר שאני יודע ששולחים את זה ל- איימג רדי ושם אני מגדיר כול דבר אבל מצדד שני להתחיל להתעסק בזה זה נחמד אך לא יותר מזה.... ורציתי לשאול אתכם מה אתם הייתם עושים במצב שלי! בתודה מראש אוהד! ;D
-
- 13 תגובות
- 908 צפיות
-
-
-
-
מישהו רואה את הסידרה הקונפלקיט האחרון שמשודר מדי פעם בערוץ YTV ... מה קורה אם הסידרה מאתמול שמתי לב שאין יותר פרקים!! מישהו יודע איך זה ניגמר כי אני נישארתי תקוע בפרק 31 יצאו עוד פרקים וכמה?
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם שני האתרים יש שם מחירים זולים מאחרים יש סיבה? מבקש תשובה בהקדם האפשרי www.oyes.co.il www.b99.co.il
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני רוצה את הדעות שלכם בקשר לצורת קירור מהירה מאוד למכשיר שמקפיא כל דבר בכמה שניות (ההפך של מיקרו-גל-כלומר מקפיא בשניות) אני צריך רעיונות לצורת קירור במכשיר המקפיא הזה,מה ההיתם ממליצים? אני כבר חשבתי על שימוש בחנקן נוזלי....אשמח לקבל עוד רעיונות
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מישהו הזמין מהאת הזה? איך השרות שלהם? כמה בערך עולה משלוח לארץ? ??? ??? ???
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
-
-
למי שמכיר, וגם למי שלא, מומלץ מאוד לראות את הקליפ הזה, פשוט קורע. http://stage.co.il/Stories/290169
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-