עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1337219 עם ככה היו מעבירים את השיעורים בכיתות ישראל הייתה תופסת את המקום הראשון בממוצע הציונים העולמי.

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  2. שלום רב, מחפש קלטות וידאו לצפייה אישית בלבד של השעשועון "עשינו עסק" ששודר בזמנו בשנים 94-96 בהנחיית אברי גלעד בערוץ 2. אם מישהו בעבר הקליט או מישהו שיודע מאיפה אפשר להשיג כזה דבר אודה לכם אם תגיבו. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  3. היי חברים לחלק מדגמי הארמור יש מאורר 230 בצד על החלון המאורר הוא שקוף ועם לדים (לרוב כחולים ) אני צריך את המאורר הזה ... ממש ממש ממש צריך.. מצד שני , יש לי בדיוק את אותו המאורר רק בצבע שחור ובלי לדים (גם של טרמלטק ) מישהו מוכן להחליף איתי ? (להזמין אותו מחו''ל זה פרוצדורה לא קטנה בישבילי , במיוחד שאני נוב בהזמנות ) צרפתי תמונה של המאורר המדובר... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  4. Started by A-10,

שלום לכולם קשה שלא להיזכר איך אי אילו "מובילי דעה" בין גולשי האתר מיהרו להספיד את INTEL עם יציאת מעבדי הרייזן וה - TR של AMD. "אורות דולקים עד מאוחר" ו"הם גמרו את הסוס" ועוד כהנה וכהנה. נו, המציאות קצת שונה, מסתבר ... https://www.calcalist.co.il/calcalistech/article/hkhklhnqf?ref=ynet

5. Started by weissby,

איזה באסה איתכם הכי דיכאתם אותי, אני כבר בניתי ללכת לKSP כי ראיתי שזול שם עכשיו אני רואה תאשכול של מאיזה חנויות להתרחק.. בקיצר..איפה כדאי לקנות? במחירים נורמליים? מקום אמין? ואני גר בחיפה..למקרה שאתם מציעים חנויות יותר מקומיות כאלה..

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  6. Started by Gohan,

אני רוצה לקנות שם archos av420. תודה.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  7. בבקשה לא לצחוק אם אני שואל שאלות מטומטמות.זאת מכירה ראשונה שלי באתר הנ"ל . יש לי מספר אייסיקיו קצר ,ממש יפה xyx ואני רוצה למכור אותו באיביי אך יש לי כמה שאלות: 1.איך אני יודע שמי שאני נותן לו את המספר נותן לי את הכסף? (איך עושים את זה? אני נותן לו תמספר במסנג'ר או משהו והוא נותן לי כסף בפאי פאל? ) 2.הבנתי שכדאי למכור לאנשים עם rate טוב.(זאת אומרת שיש להם אחוז מכירות גבוהה ושהם לא גנבים או משהו בסגנון) 3.יש טיפים למכירות באיביי ? דברים שכדאי להמנע מהם? זיהוי אנשים שלא כדאי למכור להם וכו יתקבלו בברכה! תודה רבה רבה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  8. Started by spotash,

איזה סרטים טובים מציגים בקולנוע עכשיו???

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  9. שלום, אני רוצה למכור כרטיס מסך מדגם : Point Of View 7600GS 256MB PCI-E וספק כח ג'נרי JSPTech PS-05 PSU 500W 12cm fan 24pin retail כמה לדעתכם הם שווים כיום? כמובן שהם במצב מצויין, ללא תקלות והיו בשימוש כמעט שנה.. תודה.

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  10. Started by Culandur,

האם מישהו מכיר מעבדות לתיקון מסכים באזור חיפה-עפולה-נצרת?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  11. מישהו מכיר אלבום שדומה ל-Converting Vegetarians (CD2) THE OTHER SIDE? לא יודע איך בדיוק נקרא הסגנון הזה, אבל זה מן צילאאוט משולב עם טרנאס בקטנה..

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  12. Started by HeaT-SinK,

לעדשות מגע יש חסרונות כל שהן לפי דעתכם? מה ההבדל בין רכות לקשות ? מישהו מכיר תחברה חניטא או משהו יצרנית עדשות ?

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  13. Started by SOLIDUS SNAKE,

אם אתם גרים בקוריאה או יכולים להשיג את הערכה הנה משהו שאפשר לבנות http://www.wowrobot.co.kr/enter/dEnterWebData/KHR-1/khr1_a.wmv http://www.wowrobot.co.kr/Shop/index.php?var=Good&Good_no=234 - בקוריאנית אפשר לתרגם ב AV מחיר בשקלים : 5600

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  14. לדעתי הכוון הוא יותר לpink floyed.. הנה הקטע: http://planet.nana.co.il/pctip/sasha.mp3 תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  15. תודה

16. Started by Mesatla,

אני לא צוחק- תצפו בכל הסרטונים אחד אחרי השני AWESOMENESS מובטח (לא צחוק באמת ) חלק 1 חלק 2 חלק 3 חלק 4 חלק 5

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  17. Started by maverick,

יש לקרוא לפי סדר המספרים משמאל לימין.

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  18. Started by MS-D,

שלום ! רציתי לבקש ממכם , כמובן עם זה אפשרי לתת לי קישור לגלריית התמונות מן מסיבת ה-Lan Party האחרונה של 3dv , הבעיה שלי שאני לא יכול לעשות באתר שם מישתמש - ואני פשוט חייב ליראות את התמונות .. אשמח לקבל לינק לתמונות או אולי איזה שם משתמש שלא פעיל וכך אני אצליח לראות את התמונות . תודה מראש לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  19. Started by JHONLEV,

אבא שלי קנה יאכטה,,, ועכשיו הוא רוצה לשים רמקולים בתוכה, עכשיו הוא קדח חורים לרמקולים וסידרק מקום והכל אבל ברגע שהוא הפעיל אותם הוא גילה שהמצפן השתגע, ואז הוא נזכר שליד הרמקולים ( בקיר הפנימי) יש את המצפן . אבא שלי רוצה לדעת איך אפשר להפריד את השדה המגנטי של הרמקולים בבלוק נחושת , זה יעזור ? איזה רעיון אתם מציעים!? תודה רבה רבה רבה לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  20. Started by asichen,

מישהוא יודע איל אני מוריד מהמסך את הסלקום שכתוב מתחת לשעון במוטורולה C350?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  21. Started by Internal,

שבקרוב יהיו ממירים חדשים ו נוכל לבחור כל דבר מתי שבא לנו איזה חזק זה עכשיו אני מבין למה חות מתקשרים אלינו כל יום ו מציעים הצעה חדשה ,מפחדים!

• 8 תגובות
    • 622 צפיות
  22. Started by Crash5,

אני רוצה לקנות כמה דברים למודינג ואני לא ממש מכיר אתרים ממולצים. אשמח אם אנשים שרכשו בעבר והיו מרוצים ימליצו לי, תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  23. שלום לכולם טכנית אם יש לי טלויזיה חכמה או סטרימר, ואינטרנט דור חמישי סלולרי בבית, ואני רוצה לצפות בטלויזיה, לדוגמא של פרטנר, האם אני יכול להוריד את האפליקציה שלהם כמובן בתשלום ואוכל לראות טלויזיה?

24. Started by y_a_n_i_k,

עדיף לקיבולת בלתי מוגבלת ועם ממשק קליל.... תודה! יאן.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים