כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
http://hwzone.co.il/news/1152599560/41209/ http://hwzone.co.il/sales/ באמת רעיון מעולה, ואם אפשר שיהיו גם מוצרים רגילים במחירים שפויים, אז עוד יותר טוב.
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
וחבל טוב נו לפחות יש לנו ארד וזהב :jump:
-
- 8 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש מצב שמישהו יביא לי הזמנה / משתמש ל torrentbytes או http://www.torrentleech.org/ כי אני לא מצליח להירשם כבר שבועיים !!!! בבקשה אם למישהו יש ... תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת. אני צריך משהו קרוב לאשדוד למרות שזה לא הכי חובה. מה אומרים על אייבורי בתור יבואנים? את ההרכבה פיזית אני עושה לבד כי אני פחות סומך על אנשים שינגעו לי במחשב. אני צריך שירות, מחירים סבירים (כמובן שאם זול יותר יותר נחמד אבל הכיוון לאמינות), ושלא יסגרו בזמן הקרוב (אחריות) ושלא "דוחפים" לאנשים רכיבים מחודשים כמו ***. תודה יבגני
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
בחינם? או שיבקשו כסף?.....אני מדבר על הכבל הלבן הזה שמתחבר בין הממיר לשקע בקיר..
-
- 8 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת מדוע בהוספת הפרויקטים לא מופיעים המעבדים החדשים של AMD בסוקט AM2 עם 65NM? רציתי רק לדעת מתי שזה יתעדכן, כי אני מעוניין להוסיף פרויקט על הX2 4000+ 65NM והלוח לא מעודכן כבר כמה זמן.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
חברה אם מישהו פה אולי רוצה להיפטר מספה יד שנייה לאימון חזה תכתבו בבקשה אני מחפש בנרות (תמורת תשלום כמובן). תודה.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
איפו אני יכול לקנות סליבים ושיהיה קאוב לראשון אם אפשר או ערכה גם של סלבים וכלים לחילוץ מולקס
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם יש רקעים של הבחורות והדמויות מהכרטיסים של ספיר ג'יקוב ושאר היצרניות שמייצרות כרטיסים מבוססים ATI .. חיפשתי את זאתי או זה לא יודע איך לקרוא לצפרדע הזה אבל לא מצאתי.. http://www.maplin.co.uk/images/Full/a98gh_new.jpg אשמח אם מישהו ימצא רקע של משהו בסיגנון מאחר וזה רזולוציה גדולה ותמונה אבקש להעלות על אתר ולא לשים אותם פה שלא יווצר בלאגן בתראד תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי ,מומלץ בחום, כדאי לקרוא עד הסוף: גיליתי דרך מדהימה לקבל אחלה מבצעים והנחות וגם לעשות מזה לא מעט כסף, יש חברה חדשה שנקראת SMS4MONEY, אשר מצרפת מנויים לשירות פרסומות לטלפון הנייד וכמנוי אתה מקבל מבצעים מעולים בתחומי עניין רבים ומגוונים ובנוסף על כל מבצע שנשלח אליך אתה מרוויח כסף!!! מגניב נכון,רגע זה לא ניגמר , אחת הדרכים להרוויח עוד כסף (עוד הרבה כסף) היא ע"י צרוף החברים שלך להיות מנויים בשירות, כי עבור כל הודעה שהחברים מקבלים מי שצרף אותם גם מרוויח כסף, אני פונה אליך לא בשביל לעשות עליך כסף (האמת... גם אבל לא רק בגלל) אלא כי גם אתה יכול לעשות כסף. זה ממש בהתחלה וככל שמצטרפים יותר מוקדם ככה הסיכויים להרוויח כסף גדולים יותר, יש אפשרות להרוויח עד 14,500 ¤ בחודש וזאת להזכי…
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-
-
לא מצויירת, שודרה לפני כ-12-15 שנים, מעיין דרמת אימה-מסתורין שכזאת בסגנון טווין פיקס. לשחקנים היה מבטא דרומי (דרום ארה"ב), ומשפט אחד חזר שוב ושוב בסדרה "THERE'S SOMEONE AT THE DOOR". מישהו זוכר?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום,ראיתי את הסרט השינוי עם החייזרים,אבל איך רושמים את השם שלו באנגלית?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום..אני בכיתה ז'..אני תלמיד טוב ואני מעולה באנגלית..אבל ליתר ביטחון אני בטוח שאתם יודעים אנגלית יותר טוב..כי אתם יותר גדולים.. אשמח אם תגידו לי אם רשמתי הכל כשורה: My favourite holiday is Rosh Hashana. We celebrate Rosh Hashana,because according to the Jewish religion it marks the beginning of the new year. Jews from all over the world go to the synagogue and pray. We also listen to the blowing of the Shofar(the ram's horn). Before Rosh Hashana we send greeting cards to our freinds and family,and with then a happy new year. At Rosh Hashana we eat the head of the fish,to be the first and not the last. We dip an apple in honey-for a sweet year. We also eat pomegranates. ת…
-
- 8 תגובות
- 598 צפיות
-
-
קיבלנו עיסקה מ YES לאינטרנט, אחרי כמה ימים שדיברנו איתם שוב הם אמרו שזו טעות ולא ניתן לתת לנו את העיסקה הזאת ביקשתי עכשיו לדבר עם המנהל שם, השאלה שלי האם יש תוקף לשיחה שבה נתנו לנו את העיסקה (אפילו שזו "טעות" שלהם) ואיך אני יכול לאיים עליהם ולאלץ אותם, לקיים אותה.
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
קניתי מברגה עם מטען לבטריות בארה"ב. על המטען רשום : INPUT : 120 VAC ~60Hz 0.58A OUTPUT: 7.2-14.4V DC 1.9A 1.9A האם אני יכול לחבר את המטען ישירות לרשת החשמל בארץ ??? האם המטען עלול להתקלקל אולי הסוללה??? אם לא , האם יש מתאם שמעביר מ 220 ל 120 ???? משהו זול ??
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אהלן. יש לי בעיה בפייסבוק שקשורה לפלאש. אולי אתם יכולים לעזור לי. כאשר אני מסתכל באלבומים של אנשים אחרים, ואני לוחץ על התמונה עולה לי התמונה במן "JAVA", שמאחורי התמונה שחור.. כרגיל כמו אצל כולנו (שאגב, חבל שפייסבוק שינו מהישן לזה..) אבל הבעיה היא למה שכאשר אני סוגר את התמונה (על ידי לחיצה על הדפדפן בצד) עולה לי ההודעה הבאה: אין ניתן לחסום את ההודעה המעצבנת הזאת? לעיתים היא גורמת לפיירפוקס להתקע. תודה.
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש את Apple אבל אני רואה שאין של את הטריילר של הארי פוטר החדש, זאת אומרת שהוא לא משחרר מהר, יש אתר כלשהו של טריילרים שאתם מכירים חוץ מיזה ומשל דונקי עם איכות תמונה יפה בעדיפות לHDTV? תודה
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
מישהוא יודע איל אני מוריד מהמסך את הסלקום שכתוב מתחת לשעון במוטורולה C350?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שבקרוב יהיו ממירים חדשים ו נוכל לבחור כל דבר מתי שבא לנו איזה חזק זה עכשיו אני מבין למה חות מתקשרים אלינו כל יום ו מציעים הצעה חדשה ,מפחדים!
-
- 8 תגובות
- 598 צפיות
-
-
רק אני לא הבנתי את הסוף? למה צי'ף היה כזה מנייאק ובסף חנק אותו עם הכרית וברח בעצמו לבד? עוד מלכחתילה הוא שיחק אותה חירש ומוגבל, אבל אחר כך הוא התוודא בפניו הוא רצה לעשות לו מוות קל שלא יסבול אולי? מה זה שתי הצלקות שהיו לו בראש? הוציאו לו חצי גולגולת או מה ? ולשם מה בכלל עשו לו את החישמול באמצע הסרט? בגללל שהוא התפרע? אני יודע שזה עוזר בפסיכיאיטריה, נגד אנשים פסיכוטים, אבל מה זה בידיוק משרה? מתקן גלי חשמל במוח? מרגיע את הבנאדם ? קיצר מי שראה את הסרט(ואני מאמין שהרבה ראו) יודע על מה אני מדבר
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי כמה מאות באזור האלף שאני לא רוצה להכניס לתכנית חסכון בבנק בגלל שזה סכום פעוט, רציתי לדעת מה דעתכם על איפה להשקיע את הכסף, אולי במניות? אבל מי מה איזה איפה? יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
קישור לכתבה: http://www.news-israel.net/Article.asp?Code=14860 עכשיו הליקוים תוקנו (לפחות זה מה שאמרו) אבל עד עכשיו כן אכלנו את המזון הזה
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך דק 17" של חברת הרקיולס ואני מעוניין לחפש אותו בחנויות בחו"ל שמבצעות משלוחים גם לארץ אתם יכולים בבקשה להפנות אותי לאתרים כאלו (אם יש בכלל?!) תודה.
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות כלליות בנושא הפורום... 1. איך אני מוסיף\מקבל עוד כוכבים מתחת לפרופיל שלי ? 2. איך אני מצטט מישהו? ...ואיך אני מצטט רק חלק מהדברים של שמישהו הזה? ... תודה מראש !! ;D :asthanos: :AR15: :AR15:
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-