כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
שלום. אפשר בבקשה לדעת איזה מענקים סבסודים מקבלים בשחרור מצהל? תודה
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
מערכת המכירות יד שנייה של האתר די מצ'וקמקת, כאשר כל קטגוריה מלאה בדפים שאין בהם מוצרים כלל, מנגנון הוספת מוצרים מסורבל, ותיבות טקסט שמדי פעם מתבלגנות ודורסות זו את זו. (לפחות ב-IE) בהתחשב באיכותו הגבוהה של שאר האתר, אני משער שמדובר בשריד מיתולוגי מתקופה מוקדמת של האתר, ורציתי לדעת האם יש כוונה לשדרג אותו?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
-קניתי כונן חדש, מדוע התבקשתי לעשות לו פרומט? -מה ההבדל בין quick format ל format ? תודות!
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
ניתן לקבל כסף מתנה ע"י השימוש הרגיל שלכם באינטרנט. איך זה עובד ? על ידי צפייה בפרסומות למשך 30 שניות כל פרסומות, תקבלו 0.01$ וכל מי שהמלצתם עליו יביא לכם עוד כסף אפשר להגיע לעשרות דולרים בחודש יש אפילו כאלה שקיבלו אלפים. איך נרשמים? קודם כל צריך להרשם ל ALARMPAY: :nono: כדי שיוכלו לשלם לכם בצורה אלקטרונית, ואז תוכלו לפדות את הכסף בעזרת צק או כרטיס אשראי ואפילו להשתמש בו לצרכים שלכם. אחר כך תרשמו דרך האתר הזה: :nono: זה חשוב לשים אותי בתור ממליץ כדי שתקבלו בונוס התחלתי חברה זה עובד הנה חישוב זריז ביותר (וזה יכול להיות הרבה הרבה הרבה יותר): התוכנה צופה על 15 פרסומות כל יום = 0.15$ 20 אנשים תחתיך צופים בתוכנה ב-15 פרסומות כל יום = 3.00$ אתה מרוויח כל…
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך דק 17" של חברת הרקיולס ואני מעוניין לחפש אותו בחנויות בחו"ל שמבצעות משלוחים גם לארץ אתם יכולים בבקשה להפנות אותי לאתרים כאלו (אם יש בכלל?!) תודה.
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
כמו שהבנתם מצאתי שיר נחמד מאוד אבל מישום מה אין לו שם ויוצר וכלום הוא חמוד וממש אהבתי אותו השיר נימצא בחלקו בקישור http://www.klippel.de/aura/test.php?speaker_music=6+inch+driver%7EMusic+-+Pop&outputDevice=Aktivspeakers&experience=No אשמח אם תעזרו לי לימצוא את המלא תודה ANTIXRIST
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
יש את הסרט הזה כשהבנים מיתחפשים לבנות ומיצטרפות לאוחווה של בנות לא מקובלות,אז קיצר יש את הקטע שהם עולים לספינה ואז יש טרנס כזה,מה השם שלו? באנגלית שפ הסרט זה Sorority.Boys
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מישהוא יודע מה הכתובת של האתר שנותן ציוני בגרות {הגולש מכניס >.Z ומקבל את הציונים }תודה לעוזרים.......................
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
מישהוא מבין מה אומר החוק החדש? והאם תחזירו את הרכב לחברה לאחר הפגיעה בתנאים ?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
אז ככה, אחרי שנפלתי מהמיונים במודיעין התגייסתי ככלל צהלי בלי לדעת לאיזה תפקיד אני מיועד. אני אמור לראות קצין מיון בשבוע הקרוב, הבעיה היא שאני לא יודע לאיזה כיוון לפנות.. אני רוצה תפקיד מעניין, מאתגר, שאני אשכרה ארגיש שאני עושה עם עצמי משהו בצבא. אם התפקיד שווה את זה לא אכפת לי לישון בבסיס כל השבוע ולחזור סופש"ים. יש לציין שכרגע אני שואף גם לצאת לקצונה ואני לא פוסל חתימת קבע. אני פונה אליכם כדי לקבל המלצות לתפקידים מעניינים שכדאי לבקש אותם, בבקשה תעלו פה כל תפקיד טוב שעולה לכם לראש, רצוי כמובן גם תפקידים שיוכלו לעזור לי בעתיד ( כאלה שיש להם דרישה גבוהה בצבא או כאלה שיכולים לתרום באזרחות ). תודה
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום חבריי פורום יקרים לפני שנה הלכתי לצו ראשון וההורים שלי פחדו שיקבלו אותי לקרבי וביקשו שאני אגיד דברים שיקחו אותי לתפקיד אחר באלקטרוניקה או מחשבים , במשרד משהו אז כדי לעשות שלא יקבלו אותי לקרבי סיפרתי שטויות שאני לא יוצא מהחדר הרבה זמן , יש לי חבר אחד כו' עד היום נשלחתי לבדיקות בבריאות הנפש ולאט לאט התחלתי לתקן את עצמי כי הבנתי שאמרתי שטויות והיה סיכון שבכלל לא יגייסו אותי היום הוועדה האחרונה ורצו לשחרר אותי מהצבא בפרופיל 21, אחרי הרבה שכנועים שלי ושל אימי הם קיבלו אותי לצבא עם פרופיל 45 עכשיו אני רוצה לתקן טוטלית את המצב שיעלו לי פרופיל כי אין לי בעיות גופניות (למעט ראייה עם משקפיים לרחוק) מה אני יכול לעשות בשביל לתקן את המצב? אני אספר להם שההורים שלי הסיטו …
-
- 8 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי כולם =] מישהו יכול להביא לי מקור או משהו שמסבירים שם את שמ"א פרק יא'? תודה רבה ערב טוב לכולם!
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
הי אני מתעניין בלימודי בדיקת תוכנה מישהו מכיר מקום בשם "האקריו" הם מתחייבים להשמה בעבודה בסוף הקורס ובכלל לגבי מקומות אחים מומלצים תודה מראש לעוזרים שבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
כן כן, מחר זה קורה. המגן חוזרת לעונה אחרונה. סתם לידע כללי הפרק נקרא On the Jones האתר הרשמי: http://www.fxnetworks.com/shows/originals/the_shield/main.html שימו לב לתמונה הרקע של האתר - האם מדובר ברמז לסוף ידוע מראש?
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
לא שמעתי מעולם על האתר הזה וגם המבנה שלו נראה ממש ממש חובבני, אבל הם נותנים אחלה מחירים. למישהו יש ניסיון איתם?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי ברצוני לשנות קצת את פרטיי בICQ ומיכייון שיש לי את אותו ציור כבר הרבה זמן (שנתיים נידמה לי) החלטתי לשנות אותו, אני מחפש כל מיני אתרים או סתם ציורים שאתם מכירים שאני יכול להשים שם. תודה מראש Install ד"א זה הציור שיש לי כרגע: .· · . ´ ` ´‾`·. .·´‾`: '·. `·. .·´ .·' `:--·´ `·--:´ ;´`; `·. ' ' .·´ ; ; ;`·-·´; (‾' '‾)
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
MFF RINGTONES מאיפו אפשר להוריד בחינם אולי ? יש לי מכשיר SAMSUNG E630 והוא תומך רק ב MMF * חיפשתי אבל כל מה שמצאתי היה הורדה בתשלום.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
סתם שאלה , מה אתם חושבים.
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש איזה שיר של זמרת , אני חושב שזאת מירי מסיקה, שאני לא מוצא, המילים שאני זוכר בערך - מאמי, אני עוזבת עכשיו, זה לא משחק או חלום, אני .... בבקשה
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3346692,00.html מומלץ לקרוא, אחלה ראיון.
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
של אתרי מחשבים כמובן של חנויות גדולות שעושות משלוחים בכל ארה"ב ושיש להם חנויות בכל המדינה(רצוי) שיהיו אמינות וזולות
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3090326,00.html
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
אולי משהו יודע איפה יושב היבואן הראשי בישראל של AMD?? אשמח אם משהו יתן את כתובת וטלפון שלו בתודה מראש פרש
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
קצת באיחור אבל נזכרתי ששנה שעברה היה באתר שלרגל חודש אוקטובר שחררו מדירכים וכל מיני כאלה שעסקו בOC מה קרה לזה?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
אני עושה קליפ סוף שנה כזה [שנת הלימודים חח אל תתחכמו ] אני מחפש קול של לב פועם כזה כמו נגיד בפרסומת של המניעת תאונות דרכים זה כזה בום בום [הפסקה קצרה] ואז עוד פעם בום בום... אני חייב את הקול הזה להתחלה אז עם יש למישהו\מישהי \ יודע\ת איך למצוא את זה בבקשה אשמח עם תעזרו תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-