עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן, אני רוצה להזמין מוצר חומרה כלשהו לכתובת בארה"ב אך אני רוצה לשלם עם הכרטיס האשראי שלי, שמן הסתם משוייך לכתובת כאן בארץ. האם יש אתרים אשר מאפשרים לעשות רכישה כזאת? והאם Newegg מאפשר שליחת מוצרים לכתובת שונה מכתובת התשלום? תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  2. בני הזוג צ'אנג, שהיגרו לעיר וושינגטון לפני שבע שנים, ביקשו לממש את החלום האמריקני ולפתוח עסק משלהם: מכבסה. אולם, בשנתיים האחרונות חייהם הפכו לסיוט בעקבות תביעה שהוגשה נגדם בסך 65 מיליון דולרים - הכל בגלל זוג מכנסיים שהלכו לאיבוד. התביעה הוגשה על-ידי רוי פירסון, שופט פדראלי במקצועו. מקור: Ynet http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3395429,00.html

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  3. Started by J0HNiE,

אני בתור חצי אמריקאי חצי ישראלי אני מת על ספורט אמריקאי (הוקי, בייסבול, פוטבול) ובמיוחד בייסבול, פשוט משחק מצויין מכל הבחינות.. יצא לי גם להיות במשחק בייסבול אחד של הChicago White Sox Vs. Toronto Blue Jays וכל מי שחושב שהמשחק הזה משעמם טועה, במגרשים בארה"ב תמיד יש מה לעשות אם משעמם והמשחק פשוט עובר בלי שאתה שם לב אפילו זה פשוט תענוג לראות... *אני אישית אוהד את הYankees אז סתם רציתי לדעת אם יש עוד שאוהבים בייסבול??

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  4. אני צריך שתסבירו לי את השלבים להגיע לפיתרון בשאלה כזו, כי אני למדתי סדרות חשבוניות, אבל עדיין לא למדנו על בעיות.. ומחר המתכונת ואני רוצה שיהיה לי "מקרה ביטחון" למקרה שאני לא יצליח שאלה אחרת. לדעתי זה יהיה לכם דיי קל..

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  5. 8.5 GB?? ועדיף באזור המרכז אם מישהו יודע ואם זה לא קשור תעבירו את ההודע בבקשה לפורום המתאים

6. Started by R3,

??

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  7. Started by DL,

שמעתי שאפשר להשיג כרטיסי טיסה ממש זולים אם מזמינים ברגע האחרון, מישהו שניסה את זה יכול לאמר לי אם זה עובד? אני רוצה לטוס לניו יורק בתחילת החופש הגדול, התאריך המדוייק לא חשוב לי , ואני צריך לדעת אם כדאי לי להזמין עכשיו בשביל יותר מ 1000 דולר, או לחכות עד לרגע האחרון, ולנסות להשיג בזול יותר. אתם חושבים שיש סיכוי להשיג ככה כרטיסי טיסה לשלושה שבועות? כי כשאני בודק את הזמנים של כרטיסים זולים עכשיו זה רק לארבעה ימים או שבוע, ותיכננתי חופשה הרבה יותר ארוכה מזה, ואני לא בטוח שאפשר להזמין כרטיסים לחופשה ארוכה ברגע האחרון... עצה של מישהו שניסה את זה ממש תעזור לי, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  8. Started by One Man Crew,

רק אני לא הבנתי את הסוף? למה צי'ף היה כזה מנייאק ובסף חנק אותו עם הכרית וברח בעצמו לבד? עוד מלכחתילה הוא שיחק אותה חירש ומוגבל, אבל אחר כך הוא התוודא בפניו הוא רצה לעשות לו מוות קל שלא יסבול אולי? מה זה שתי הצלקות שהיו לו בראש? הוציאו לו חצי גולגולת או מה ? ולשם מה בכלל עשו לו את החישמול באמצע הסרט? בגללל שהוא התפרע? אני יודע שזה עוזר בפסיכיאיטריה, נגד אנשים פסיכוטים, אבל מה זה בידיוק משרה? מתקן גלי חשמל במוח? מרגיע את הבנאדם ? קיצר מי שראה את הסרט(ואני מאמין שהרבה ראו) יודע על מה אני מדבר

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  9. http://news.yahoo.com/news?tmpl=story&u=/050914/ids_photos_ts/r2587077477.jpg http://news.yahoo.com/news?tmpl=story&u=/050914/ids_photos_ts/r404176213.jpg בזמן עצרת האו"ם אתמול, הוא לא יכול להתאפק אז הוא כתב מכתב לשרת החוץ בו הוא מבקש אישור לצאת להשתין באמצע האספה... מעניין מה היתה התשובה שלה...

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  10. אני כרגע מוריד דרך התוכנה לאחר שנרשמתי בהצלחה לשרת USNET עכשיו איך אני מגדיל תמספר חיבורים שלי? זה נותן לי רק עד 2 חיבורים (connections) ושנרשמתי אז רכשתי תחבילה של ה-streams 8 ואיך אני יודע בדיוק מה מהירות ההורדה שלי כי בתוכנה רשום למטה מצד ימין... לדוגמא: 260kbps/30kBps אז איך אני יודע על כמה אני מוריד בדיוק? וזה הגיוני שאני מוריד על 30? אני אמור להוריד על כל הפס! יש לי אינטרנט 2 מגה וכל ההורדה אמורה להסתיים בערך עוד 22 שעות גודל ההורדה היא 2.37 ג'יגה יש מצב שלא מילאתי טוב תפרטים בתוכנה?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  11. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3724404,00.html תגידו לי אתם, כן, אתם העורכים שם ב-YNET, אפילו שקט יחסי במדינה כמו שלנו, גם זה לא מתאים לכם? אתם לא חושבים שקצת נסחפתם, כן, גם אני רואה חדשות וכל ה"תרבות\בידור" אפילו מעלה חיוך בידיעה שאין להם משהו אחר לשדר עליו. עריכה: מבול התגובות לא איחר להגיע, ב-Ynet, לא כאן, כאן יבש כמו מדבר.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  12. אני מחפש אתר שאפשר להוריד רקעים wallpapers אבל לא ללחוץ ולהוריד כל תמונה אלה בקבוצה ב zip ובחינם מעדיף תמונות טבע/נוף

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  13. משהו מכיר את ה-LG 820 של פלאפון??? http://www.pelephone.co.il/itemDetails.asp?pgid=1284&catID=164&tmpltId=27&fId=128 איך הוא בתור מכשיר חדש?? שווה משהו? יש יותר טובים יחסית למכיר (35 שח לחודש...)

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  14. מישהו מכיר את ROCKING MUSIC של MARTIN SOLVIEG? אני רוצה לדעת מי זה זה ששר שם אני מחפש שיר שלו כבר הרבה זמן.זה לא MARTIN SOLVIEG שר זה מישהו אחר תודה

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  15. יש לי עבודה קטנה לעשות על הספר ובין השאר התבקשתי שם לציין מהו משך היצירה-כלומר מבחינת זמן התקשיתי קצת להעריך בכמה זמן מדובר, וההקדמה שלו בילבלה אותי-בקטע שהוא אומר "וכבר 84 יום לא העלה בחכתו ולו דג אחד" מישהו שקרא/מכיר את הסיפור יכול לעשות הערכה גסה בערך כמה זמן נמשכת שם העלילה? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  16. שלום, יש לי שאלה למחר שיכולה לזכות אותי בנקודות לציון הסופי, ואני לא כל כך מצליח לפתור אותה... הוכח באינדוקציה: הביטוי n^2+6n+4 אינו מתחלק ב-8 ללא שארית. (בני גורן, מתמטיקה חלק ו', ע"מ 108 תרגיל 106). תודה לפותרים (וגם לאלה שניסו ).

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  17. Started by glassmoon,

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  18. Started by IG,

המקורי של בלאק סאבאת' עד כמה שאני יודע. עכשיו שמעתי קאבר של פנטרה לשיר הזה (שאישית אני מאוד אוהב בביצוע של סאבאת' עם עוזי :-*), והזמר בקאבר לא נשמע כמו הזמר של פנטרה... מעין חיקוי של אוסבורן (עם קול מגעיל ולא קשור) או משהו כזה... מישהו יודע על מי מדובר? אגב, לעבור בצורה חדה מפנטרה לאייס אוף בייס- לא מומלץ... לגאנז & רוזס, לעומת זאת- מאוד מומלץ

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  19. בקלטת או בדיוידי

20. קודם כל, מגיע לי מזל טוב, עברתי טסט שני אחרי תיאוריה ראשונה וקיבלתי את הרישיון ביום רביעי.. היום היה לי ויכוח עם חבר על ההגבלים.. אז יש לי שאלה.. מה הם כל ההגבלים והחוקים שאני צריך להקשיב להם מרגע קבלת הרישיון? תודה מראש, EliaV-PeretZ.

21. Started by Cyron,

אבא שלי נוסע לארה"ב (פלורידה) עוד שבועיים ואני מעוניין להביא מעבד, כ.מסך וזכרונות. מישהו מכיר אתרי מכירות בארה"ב כדי שאני יכול לראות בערך את טווח המחירים ? תודה.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  22. 1: האם אפשר לשדרג/לעדכן את הגרסה של הפלפון(שלי הוא NOKIA 6310I) ככה שהוא לא יראה רק את ה 10 שיחות האחרונות שלא נענו/נכנסות/יוצאות אלא להגביל את זה ל -1000 או משהו גדול יותר? 2: בפלפון שלי יש BLUETOOTH, האם אפשר לשלוח SMS דרך ה BLUETOOTH איכשהו? בברכה לעונים

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  23. אנו ימים ספורים לפני השקת פלטפורמת מעבדים חדשה של אינטל ו-AMD מוצאת עיתוי מעניין עם שלל הכרזות מעניינות עבור מעבדיה הקיימים וגם טיזר למעבד חדש בסדרת X3D האגדית לגיימינגלכתבה

• 2 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים