עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Coca Cola,

הניגון של הפסנתר זה בנפרד? יש כזה? אם אין אז איך קוראים לשיר\זמרת? תודה.

2. Started by No buddy,

יש לי כמה שאלות כלליות בנושא הפורום... 1. איך אני מוסיף\מקבל עוד כוכבים מתחת לפרופיל שלי ? 2. איך אני מצטט מישהו? ...ואיך אני מצטט רק חלק מהדברים של שמישהו הזה? ... תודה מראש !! ;D :asthanos: :AR15: :AR15:

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  3. בתודה מראש ;D

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  4. Started by shuy,

איך Redemption משתלבת שם, מבחינת הזמנים? (כלומר אם אני רוצה לראות במרתון את כל העונה, האם עדיף להתחיל מ-Redemption?).

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  5. http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=90334 הידיעה הזאת פשוט שפכה אותי. במיוחד אחרי הביטחון של החברה.

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  6. שלום רב, מזה זמן אני שוקל להגיש מועמדות לעתודה האקדמאית. עשיתי פסיכומטרי, יצא מצויין, ויש לי בגרויות טובות, אז אני לא חושב שתהיה לי בעיה להתקבל לפקולטה שארצה. השאלה היא במה לבחור? בעיקרון אני מתעניין בתחומים אלקטרוניקה ומחשבים. קראתי קצת על הנדסת מחשבים, אבל לא הבנתי עם איזה ידע אני בעצם אצא משם. כך גם לגבי הנדסת חשמל ומדעי המחשב. אשמח לדעת מהם ההבדלים בינהם. כמו כן, איזו אוניברסיטה עדיפה לדעתכם, בן גוריון או הטכניון? אני גר בערד, אז יש עדיפות לבן גוריות מבחינת קירבה. השאלה היא האם המוניטין של הטכניון מוצדק ושווה להסתבך עם מעונות? אשמח אם תוכלו לענות על השאלות בתודה מראש, עדי.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  7. Started by ron1979,

בעיקרון אני יכול אבל זה יקח לי זמן שכרגע אין לי אותו.. מדובר בלוח P35C ,מארז סונטה 3. מערך רייד 0 . יש פה מישהו שיודע להרכיב מחשב ורוצה לעשות כמה גרושים? מצאתי, תודה.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  8. תוכנית המוטוריקה המפורסמת ביותר בעולם שאיבדה את שלושת המנחים שלה לטובת אמאזון, ליהקה את ג'ואי מהסדרה חברים בתור אחד מצמד המנחים החדש שלה אם אתם אוהבים טלוויזיה ואוהבים רכבים, כנראה שאין צורך להציג בפניכם את Top Gear – התוכנית האלמותית של חברת BBC הבריטית שעד לפני כשנתיים הונחתה בהצלחה רבה בידי ג'רמי קלארקסון, ריצ'רד האמונד וג'יימס מיי. כל זה השתנה לאחר שקלארקסון האקסצנטרי איבד עשתונות ותקף עובד הפקה, "זכה" לפיטורים מה-BBC לאחר סאגה לא קצרה – ולאחר מכן נחת, יחד עם שני הקולגות שלו שבחרו לפרוש מ-Top Gear גם הם, אצל לא אחרת מאשר אמאזון האמריקאית, בדרך ליצירת תוכנית מוטוריקה בגישה ובשם חדשים. המותג והתוכנית Top Gear נותרו אצל ה-BBC, שמצידה הכריזה כי שדרן הרדיו ה…

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  9. Started by HaEsrimVeArba,

לחבר שלי מת לפני שעה או שתים העכבר, היכן ניתן להשיג בראשון עכבר בשעה כזו?

• 9 תגובות
    • 640 צפיות
  10. Started by mrdjmo,

מה החשיבות של הצורות הגיאומטריות של הרכבים השונים במחשב ,לדוגמה : למה הדיסק קשיח מלבני , למה דיסק עגול , למה הסוללה עגולה..... וכו . אני מעוניין לשמוע מכם את הסיבה לכך .

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  11. Started by Rhx,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3346692,00.html מומלץ לקרוא, אחלה ראיון.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  12. שאתה אומר למישהו קבל ח"ח מזה אומר ה ח"ח הזה בבקשה זה דחוף תודה!

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  13. פיליפס, בייביליס, פנסוניק, וכו' . תקציב - 300 ש"ח. מתגמש גם על יותר מ-300. תודה.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  14. Started by BlackTalon,

אני עומד לפרמט ת'מחשב וזאת פעם ראשונה שאני עושה את זה לבד...אז אם יש לכם טיפים\עצות אני אשמח לקבל. 1. הורדתי דריבר למסך (לא כרטיס מסך המסך עצמו) וזה שלושה קבצים ולא פועל דרך התקנה עצמית. איך אני מתקין אותם? מה יקרה אם אני אפרמט אתקין הכל והדריבר של המסך לא יהייה מותקן? 2. אני צריך דריבר ללוח אם? כי חיפשתי ולא כ"כ מצאתי...אז אם כן איפה אני מוצא? נ.ב-אתם יכולים להעיף מבט במפרט

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  15. Started by intel suck,

השנה אני אמור ללמוד את שאלון 005 (כיתה יא) אני צריך עצות להאם יש קורסים טובים שיכולים להכין אותי לבגרות או שבכלל עדיף מורה פרטי תודה יום טוב

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  16. (חשבתי שזה יותר קשור לכללי מאשר לאקטואליה...) הגזימו קצת אה? תעשו חיפוש בגוגל ותכתבו "french militery victories" ותראו מה יוצא ;D הנה עוד קצת בעיות...

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  17. Started by MasterDK,

למנהלים עברתי על חוקי הפורום שראיתי שאין חוק שאוסר דברים כאלה. אם אכן יש חוק כזה או שזה אסור וזה חוק לא כתוב או כל סיבה אחרת תענלו את הנושא הזה ואני מטער אם עברתי על אחד מהחוקים. מטרת המשחק פשוטה: אני זורק מילה ראשונה וכל אדם אחרי זורק את המילה הראשונה שעולה לו בראש מהמילה שלי לדוגמא: אני כותב: לימון אדם אחרי כותב:צהוב אדם אחריו כותב:שמש וכו' תנסו במלי מילים גסות ירידות וכו' זה יכול להיות נחמד וזה גם יכול להיות רע ולהינעל. אני מתחיל: מקלדת

• 9 תגובות
    • 640 צפיות
  18. אני מחפש סדנת שוק הון למתחילים -איך כמה למה איפה וכו' באורך של עד שבוע (אני מתכנן לקחת בסוף אוגוסט) מישהו יכול להמליץ על משוה מנסיון?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  19. נניח והיו נותנים לך לקחת אוטו "בהשאלה" לכמה ימים... והיו אומרים לך שאתה צריך לבחור רק אחת מבין כל המכוניות האלו.. מה היית בוחר? אני אישית הייתי בוחר בפורד פיאסטה אחלה אוטו..מחזיק שנים ולא נהרס חחח אבל הייתי רוצה באמת Nissan Skyline או Porsche 911 אבל...............בחירה שלכם

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  20. מישהו יודע מה התאריך העברי של "יום זכויות האם"? בשביל השיעורים...

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  21. אפילו לא בשם אלקודץ ? אז מה הם רוצים מירושליםם ?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  22. Started by timac,

סתכלו שנייה שאלה בהסתברות: ציון ממוצע 75 סטיית תקן 15 שאלה:מהו הציון ש0.75 מהציונים נמוכים ממנו? איך אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  23. Started by pc student,

אני מדבר אל האנשים שעדיין אין להם pci express חברה חשבתי פעם נכון שרק למעבדים החדשים יש pci express ה לגבינו משתמשי האטלון אקס פי והנפורס 2 מה החברות חושבות שבאמת ישימו ראדאון איקס 300 se ביחד עם אטלון 64 מה הם נפלו על הראש או משהוא (אני לא מנסה להעליב אלא להסביר שהם לא מתחשבים בנו)

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  24. אם כן רציתי לשאול כמה שאלות בקשר לצבא

• 0 תגובות
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים