עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום כולם אני בכתה ט' ולקראת פסח יקחו את כול מי שרוצה ללכת למגמת מחשבים בתיכון שאני הולך עליו לבחינה (תיכון ראשונים) קיצר אני לא יודע מה ישאלו אותי \ יבחנו אותי בו , האם מישהו יודע על מה ? מה יבקשו ממני לעשות ? כי זה מאוד חשוב לי תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  2. שבת שלום. אחותי אמורה לחזור בקרוב מתאילנד, וביקשה ממני לבדוק את עניין הoverweight. מישהו יודע מה המגבלה שם? וכמה קנס משלמים? אני מדבר על הנמל תעופה בתאינלד. תודה מראש Install

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  3. Started by gshhar,

אם אני רוצה להזמין איזשהו משהו מחו"ל האם אני חייב ויזה בינ"ל? האם ישנה דרך אחרת חוץ מזה?

4. Started by avokadoman,

רציתי לשאול אם מישהו יודע אם אפשר לקנות את הPDR-880 בגירסה ללא כונן קשיח ופשוט להוסיף לו בניפרד. אם כן אז איזה כונן זה 2.5 או 3.5. תודה .

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  5. Started by uzi_sch,

robert gitelman- club99 15.6.2007 robert gitelman- club99 15.6.2007 tracklist: 01. three drives- greece 2000 (muskat nuss mix) 02. liquid soul- the source (atmos remix) 03. priority q- mirror of my memoery (icone rmx) 04. neal scarborough- madagascar (sophie suger rmx) 05. adrian ivan- before sunset (yanave remix) 06. pascal feliz- from inside the speaker 07. synergy- the anthem 2007 (jesselyn remix) 08. bas & ram meets massimo nocito- trancesetterz nl 09. nunrg- last experience (giuseppe ottaviani remix) 10. airbase- roots 11. marcel woods- lemon tree DOWNLOAD: 1) robert gitelman- club99 15.6.2007: http://www.sendspace.com/file/553k6o vote for robert gitelman on the …

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  6. יאללה, כבר עברנו את המצלמות המעפנות של שנת 2003-2005 שבקושי היית רואה דרכן משהו, וג"כ שהצד השני זז כמו רוח רפאים... דיי, עבר הזמן של זה, אנחנו ב2011, אני רוצה לקנות פעם אחת ולתמיד מצלמה טובה, ראוייה, ואיכותית. ברכות.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  7. Started by King Of Action,

סתם רוצה לדעת , אם מישהו פה היה בניצנים ואם כבר באחת מממסיבות הקלאב שהיו (היו שניים עד כה) או מתכוון ללכת לאחת משני המסיבות שיהיו ? ואפילו אם לא הייתם בקלאב אלא במשהו אחר ספרו גם . וכמו כן , למי שהיה , שיספר אם הוא נהנה וכל זה . בתודה .

8. Started by timac,

שנה שעברה הוצאתי פנקס עבודה האם הוא תקף גם לשנה הזאת? שנה שעברה הייתי בן 16 היום אני 17 אם זה משנה.. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  9. Started by PeteRoy,

שלום אני מחפש מערכת שיכולה לעשות את הדברים הבאים: Requirements: 1. Web platform. 2. Ability to send SMS reminders. 3. Ability to send Email reminders. 4. Ability to send the same reminder to multiple recipients. 5. Ability to schedule multiple occurrences for same reminder with different times / dates (Example: Remind me on Tuesday 10 AND Wed 11)

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  10. Started by The_overclocker,

לחץ כאן

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  11. http://antimult.ru/antimults/antitoons/001smokekills/view.htm

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  12. Started by oleg4444,

אני רוצה את הדעות שלכם בקשר לצורת קירור מהירה מאוד למכשיר שמקפיא כל דבר בכמה שניות (ההפך של מיקרו-גל-כלומר מקפיא בשניות) אני צריך רעיונות לצורת קירור במכשיר המקפיא הזה,מה ההיתם ממליצים? אני כבר חשבתי על שימוש בחנקן נוזלי....אשמח לקבל עוד רעיונות

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  13. Started by avivlyaviv,

אני רוצה לעשות תואר/לבחור במגלמה של חשמל, אבל לא חשמל תאוריתי אלה חשמל מעשי, ממש לבנות דברים וגם שאני ידע איך לעשות אותם... ואבל איך קוראים לזה?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  14. Started by IlanF,

מה זה השיר בסרטון הזה : http://www.valkieser.com/web/movieclip_1.html

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  15. אז ככה אני מחפש טלפון יד שניה שיהיה נחמד בהתחלה חשבתי על 6600 של nokia אבל אז ראיתי את חיי הסוללה שלו שהם דיי קצרים ואז ראיתי את ה motorola e398 שיש לו פונקציות מאוד דומות וחיי סוללה מאוד מרשימים , אבל אחר כך קראתי עליו שיש לו קרינה מאוד גבוה ומסוכנת והוא מאוד איטי ומייגע. אני רוצה bluetooth , בעיקר מסך צבעוני שינגן צלצולי MP3 מצלמה לא חובה חיי סוללה דיי חשובים התקציב שלי זה סביבות ה 600 שקל את המוטורולה ניתן להשיג ב 500-550 הנוקניה 600-550 תודה לכל עוזרים, מצאתי עכשיו גם מישהו שמוכר Z1010 SONY ERICSSON גם נראה מאוד נחמד קצת שמן, אבל עם הרבה פונקציות שאני רוצה http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_z1010-421.php

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  16. לפי ההגדרה של חציון, עבור רצץ מספרים ממויין החציון ימצא במקום N/2 כאשר N הוא סך כל המספרים בסדרה. כמו ההגדרה של חציון היא גם מספר הנמצא במרכז הסדרה בצורה כזאת בצד שמאל של הסדרה המספרים יהיו קטנים או שווים לחציון ובצד ימין גדולים או שווים חציון. אם כך מה יהיה החציון בסדרה הבאה: A = {1, 1, 1, 1, 1, 2, 3} לפי ההגדרה הראשונה זה 1, אבל זה לא מתאים להגדרה השנייה. איפה אני טועה? עריכה: לא משנה הסדרתי ><

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  17. NVIDIA השיקה באופן רשמי את RTX 4060 ואנחנו בודגמים את הדגם שלך GIGABYTE על מערכת אחת חדשה עם Core i9 13900K ואחת ותיקה עם RYZEN 7 2700X - עד כמה גדול הפרש הביצועים?לכתבה

18. יש איזה אתר שנותן לשחק על הכסף שיש לכם בחשבון E-GOLD אתה מהמר על חצי דולר עד 10 דולר מהחשבון ולפי המספר של ההעברה של הכסף + המאיות של השעון באתר מקבלים כסף אם יוצא נגיד שהמספר של ההעברה הוא 845687436 לוקחים את הספרות האחרונות 36 והמאיות בשעון של האתר הן 087 אז עושים 3 + 6 + 8 + 7 = 24 אז הספרה היא 4 ויש שם טבלה לפי אחוזים לכל ספרה מספרים זוגיים הם הפסד ואי זוגיים הם רווח מי שרוצה לנסות שייכתוב אני אתן לו את האתר בהודעה פרטית זה נחמד לשחק על כסף שגם ככה לא תקבלו אף פעם

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  19. Started by talsa,

חברה, יש לי עבודה בלימודים דחוף להיום ,

20. This is a personal decision, but women age faster than men, and most men date girls 1, maybe 2 years younger than them while in college. A common approach seems to be, step 1: graduate. Step 2: marry college sweet heart. Step 3: 20 years later, divorce for a younger, more virile spouse model. Shouldn't you just mess around for 20 more years and then find your wife? Seems like a better financial decision. Or am I just way too shallow?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  21. אמאזון לא שולחים את רובם לארץ, אני מחפש חנות אחת עם מבחר גדול של כל מני סוגי מפרטים ולעשות את הכל בקניה אחת

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  22. אני רוצה לבנות מארז מפרספקס הפרספקס הוא בעצם מחזיק את כל המחשב שיהיה יציב וחזק ויעמוד תחת עומס המשקל הכבד ואני לא רוצה ממש שיראו את כל התוכן של המארז את החוטים בצדדים וכל המאוררים המאולתרים שם והחיתוכים שיוצאים לפעמים עקומים בפרספקס.. עכשיו אני רוצה לכסות את כל המארז בשכבות של מתכת על הפרספקס אבל אין לי מושג איזה מתכת כדאי לי לשים? אני מעדיף שיהיה יותר קל לחתוך אותה מאשר כמו שיש במארזים , שאני יתעסק פחות בכל החיתוכים וכל זה.. אז אני לא כל כך מבין במתכות אולי אתם תוכלו לעזור לי לבחור את סוג המתכת שמתאימה בשביל זה.. יש לכם הצעות? ועוד משהו.. האם כדאי גם לעשות שכבה בתוך המארז להארקה או שזה בסדר ולא צריך? הלוח אם יכול להתחבר רק לפרספקס וזה לא יהרוס את הרכיבים? תודה ל…

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  23. Started by Salwaby,

http://dsy.co.il/goodnews.htm חחח אתר של חדשות טובות מצחיק , כל מה שאנחנו רוצים לשמוע ובחיים לא נשמע

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  24. Started by yosda-boy,

שלום רב, לא מזמן ראיתי סרט אימה והוא היה ממש טוב, ואני רוצה להראות אותו לחברים שלי העלילה בסרט היא : כתבת ספרדית הצטרפה לצוות כבאים לכל הלילה, ובאמצע הסיור הזעיקו את הכבאים לדירה אחת לפרוץ דלת. הכתבת הצטרפה אליהם כאשר הם פרצו את הדלת הם מצאו אישה שנראית חיוורת, כאשר השוטר בא אליה היא נשכה אותו. אחרי כמה זמן הם גם גילו שהממשלה החליטה לנעול אותם שם כי יש חשד שיש שם איזה חיידק או משהו. ואז הם מגלים שהילדה של אחת מהדיירות בבניין היא המקור למחלה/חיידק. אשמח עם מישהו יכול להיזכר בשם של הסרט, בתודה מראש Mystery .

• 4 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים