עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by the king2006,

שלום ... איך אני יכול להוציא נגיד חשבוניות דרך המחשב כמו באייבורי מחשבים ?? יש תוכנה או איך זה ?? תודה

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  2. Started by Armageddon1,

אבטחת מידע וניהול רשתות תקשורת cisco , microsoft MCITP CCNA\P עד כמה זה משתלם להשקיע כסף וזמן וללמוד את הנושאים הנ"ל ? אני די מתעניין בתחום אבל ללא רקע ברשתות וכ'ו לאיזה משכורת אפשר לצפות כשעובדים בתחום (הכוונה שכבר מתבססים ועובדים מספר שנים) ?

3. איזה מסולולים יש להנדסאי תוכנה באוניברסיטאות? האם הנדסאים זכאים למשהוא באוניברסיטה או רק במכללות? ומה עם האוניברסיטה הפתוחה?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by harry,

שלום, קיבלתי לפני כמה ימים פלאם IIIX והוא עובד, הבעיה היא שאין לי עברית... כאילו לפלאם היה בהתחלה עברית חוקית של כלנית אבל זה נמחק לפני הרבה זמן, ודוד שלי נתן לי את זה בגלל שאין לזה עברית. לאבא שלי יש פלאם M515 אז ניסינו להעביר באינפרא אדום את העברית של כלנית, אבל היא הייתה נעולה. (אין לפלאם IIIX את העריסה למחשב בגלל זה כל הצרות..) אז הורדתי מאיזה מקום את העברית של כלנית , העברנו בסינכרון לפלאם של אבא שלי והוא העביר לי את הקובץ באינפרא אדום, העביר אבל עדיין הוא לא מוכן להדקין, וגם הרס לאבא שלי את הפלאם בדרך אבל הצלחנו לתקן... חשבתי להעביר את העברית של כלנית דרך העריסה אבל אין לי!!! אבל יש לי מחשב נישא של IBM עם אינפרא אדום, אז חשבתי אולי אפשר איך שהוא להעביר נתונים דרך ה…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  5. Started by ariel-ro,

אתם חייבים לראות את זה: http://il.youtube.com/watch?v=2XTGBOKqccw יכול ליהיות שזה ישן, אבל זה אחד הדברים היפים תהנו

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  6. Started by Amit_Alcobi,

הנה תוכנית שלא ידעתי לכתוב בבקשה עיזרו לי לפתור את התרגיל. התרגיל: בבית החולים ישנן מתנדבות, העובדות 6 ימים בשבוע, ובכל יום שתי משמרות נתוני הקלט (עבור חודש שלם, 30 יום) הם שלשות של: -מס' משמרות (1 או 2) -מס' היום בשבוע (1...7) -מס' התנדבות, שעבדו באותו יום ובאתה משמרת כאשר יש לחשב ולהציג: - היום בשבוע בו עבדו סה"כ הכי פחות מתנדבות (אם יש יותר מיום אחד אז יש להציג את כולם). -בהנחה שכל מתנדב מקבל בכל משמרת ארוחה העולה 20 ש"ח לבית החולים מהו הסכום הכולל ששילם בית החולים עבור כל הארוחות לכל החודש. א. (5 נק') בחר משתנים עיקריים, הגדר את טיפוסיהם, ותאר את תפקידם. ב. (7 נק') בצע פירוק של הבעיה לתת משימות כך שכל תת משימה תיפתר באמצעות פרוצדורה או פונקציה. הקפד לציין בכל פונקציה …

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  7. Started by UNDERDOG,

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  8. היי אני מחפש חנויות לציוד היקפי כמו מקלדת ועכבר באזור המרכז אבל שיהיה אפשר להתנסות בהם כמו לשחק בG15 או בrazerdeath adder כי זה חשוב מאוד לנסות לפני שקונים

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by Culandur,

האם מישהו מכיר מעבדות לתיקון מסכים באזור חיפה-עפולה-נצרת?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  10. Started by timac,

יש מצב שמישהו יביא לי הזמנה / משתמש ל torrentbytes או http://www.torrentleech.org/ כי אני לא מצליח להירשם כבר שבועיים !!!! בבקשה אם למישהו יש ... תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  11. שלום רב, אני חבר בצוות ההפקה של תוכנית נוער שתשודר בערוץ הקהילתי שלנו, ולקחתי על עצמי את תחום המחשבים. לכן, אני מבקש ממכם לרשום פה כל מני שמות של תוכנות קטנות (לא תוכנות שכל אחד מכיר), אתרים שמצאו חן בעינכם ומשחקים קטנים. בתודה מראש, עדי רובין.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  12. Started by LL@SS,

שלום, אז כפי שציינתי בדיון אחר, הנה השיר המקורי שלי, שיר שכתבתי והלחנתי, לועזית כמובן, כלים חיים שהקלטתי אצלי בסטודיו הביתי הם גיטרות לכל סוגן וקלידים, תופים ושאר האפקטים יצרתי בקיובייס, פרי דימיוני כמובן, בקיצור הכל שלי חוץ מהשירה של אחי המוכשר, מקווה שתהנו, ותגובות תתקבלנה בברכה, תודה מראש! האיכות ירדה ב100000000 רמות בגלל היוטיוב, אם מישהו יוכל לומר לי על הדרך איך אני שומר על האיכות אני אשמח, כי אתה תישמעו קצת דיסטורשיינים חח. http://il.youtube.com/watch?v=Suqnl-1yWMc&feature=channel_page

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  13. אני מקבל המון המון התראות ... ממש הצפות במייל שלי על תגובות חדשות בנושאים שונים שאפילו לא ביקשתי...! מדוע ?! ואיך אני מבטל את זה ? זה כבר ממש מעצבן. תודה רבה ! שבת שלום !

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  14. אני בבית אולי אני יעשה משהו עם חברים.

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  15. באדיבות walla: מיוחד לחנוכה: זריקת סופגניות על נבחרי העם ;D קישור ישיר למשחק- HERE

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  16. Started by Lost Spirit,

אין לנו ספרים ואין לנו חומרים כלל והמורה החדש החליט לזרוק עלינו שיעורים, אני בטח שהחומר הנל הוא בסיס וכמובן הוא הצבה פשוטה בנוסחה, אבל אין לנו כלום, שום חומרים. השאלה היא - הנל ניצה במרחק 2 מטר ממראה מישוארית, וברצוניך לצלם את דמותך המשתקפת במראה. לאיזה מרחק יש לכוון את המצלמה על מנת שתתקבל תמונה חדה? נמק. עכשיו דברים שלא הבנתי: א. מה זה לאיזה מרחק? ב. f=r/2 זה נכון? מה שאומר לכוון למרחק פיקוס 1 מטר? אשמח אם מישהו יעזור לי פה, תודה.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  17. Started by wons,

יום חמישי סוף סוף קניתי מחשב חדש בIVORY, המפרט הוא: מארז כסוף שחור דלת צד שקופה, רציתי לקנות יותר פשוט אבל היו להם רק מארזים קטנים פחות מזה... ספק כוח EZCOOL 400W REAL צורב SATA DVD X18 דואל לייר מעבד2.66GHZ 1333MHZ FSB E6750 של אינטל לוח אמ של ג'יגה ביט GA-P35-DS3L כרטיס מסך גם של ג'יגה ביט עם מעבד מסידרת 8600GT של אנבידיא ו128 ביט, 256 MB ראם שלוש HD קניתי 250GB, 16MB BUFFER SATA2 זיכרון ראם התלבטתי בין ג'יגה של זיכרון במהירות 1066 או 2 גיגה של 800 לבסוף הלכתי על ראם של OCZ שני סלוטים של גיגה במהירות 800 כרטיס טלביזיה PVR150 עם שלט MCE מסך של LG 22 אינץ' עכבר ומיקלדת אל חוטיים של מיקרוסופט : MICROSOFT DESKTOP1000 כבל מאריך של 5 מטר USB לשימושים שלי רוטר חוטי DLINK604 …

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  18. איזה אתרי קניות אמינים יש בארה"ב? שמעתי על NEWEGG ו-AMAZON... מי עדיף? יש לי קרובים בארה"ב... אני יכול לתת את כתובתם או משהו ואז החבילה תשלח להם, והם ישלחו אליי? מה בדיוק אני צריך למלא שזה יקרה? תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  19. Started by Little_AKA_Or,

שלום, רציתי לדעת אם יש לכם אתרים טובים שאפשר לצפות בהם בסדרות כמו Southpark ו- Family Guy באינטרנט. לי אישית יש את Alluc.org אבל למען האמת, האיכות שם די חרא. לפני כמה זמן קישרו אותי לאתר ששכחתי את הכתובת שלו, אתר עם רקע בצבע תכלת כזה שמאפשר צפייה בכאלו סדרות אונליין עם איכות ממש טובה? מישהו מכיר ויכול לתת לי לינק?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  20. סמסונג מאכזבת משתמשים עם עיכוב משמעותי בהשקת One UI 7, מעלה שאלות לגבי מחויבותה לעדכונים מהירים ומשאירה מיליוני משתמשי גלקסי מאחורלכתבה

21. Started by ravid,

שלום לכם פורום נכבד מישהו כאו יודע איפה אוכל להשיג כבל נתוינים לפלאפון טי 720 שבפלאפון ?? באסקייפ זה עולה 380 שקל וזה טיפ טיפה יקר מדיי!! מצאתי רק חנות אחת שעולה מאה שקל אבל זו חנות של הזמנה באינטרנט ואני צריך חנות מוחשית? מישהו יודע מאיפה?? תודה רבה רבה לעזור!!

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  22. יש לי עבודה קטנה לעשות על הספר ובין השאר התבקשתי שם לציין מהו משך היצירה-כלומר מבחינת זמן התקשיתי קצת להעריך בכמה זמן מדובר, וההקדמה שלו בילבלה אותי-בקטע שהוא אומר "וכבר 84 יום לא העלה בחכתו ולו דג אחד" מישהו שקרא/מכיר את הסיפור יכול לעשות הערכה גסה בערך כמה זמן נמשכת שם העלילה? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  23. Started by RoyShefy,

הדבר

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  24. Started by רינת22,

יש אתר חינמי למחירון של אוטו? תודה

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  25. אז ככה, אחרי שנפלתי מהמיונים במודיעין התגייסתי ככלל צהלי בלי לדעת לאיזה תפקיד אני מיועד. אני אמור לראות קצין מיון בשבוע הקרוב, הבעיה היא שאני לא יודע לאיזה כיוון לפנות.. אני רוצה תפקיד מעניין, מאתגר, שאני אשכרה ארגיש שאני עושה עם עצמי משהו בצבא. אם התפקיד שווה את זה לא אכפת לי לישון בבסיס כל השבוע ולחזור סופש"ים. יש לציין שכרגע אני שואף גם לצאת לקצונה ואני לא פוסל חתימת קבע. אני פונה אליכם כדי לקבל המלצות לתפקידים מעניינים שכדאי לבקש אותם, בבקשה תעלו פה כל תפקיד טוב שעולה לכם לראש, רצוי כמובן גם תפקידים שיוכלו לעזור לי בעתיד ( כאלה שיש להם דרישה גבוהה בצבא או כאלה שיכולים לתרום באזרחות ). תודה

• 2 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים