עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תישמעו תעזרו לי לזהות את האישה הבא: אני יודע שהיא מהאתר הזה http://www.skins.be/ אבל מי זו? [attachment deleted by admin]

2. Started by SpiritKnight,

לפני שבוע וחצי בערך הייתי בועדה והיה לי לחץ דם גבוה. שלחו אותי לקופ"ח עם הטופס המפורסם של ה-10 בדיקות, אבל אתמול קיבלתי זימון חוזר לועדה עם הערה להביא את הטופס של הלחץ דם, לתאריך 30.4. לפי כל שאר הבדיקות שעשו לי בפעם הראשונה היו תקינות, אז מה הסיבה שקיבלתי את הזימון החוזר? האם יש אפשרות פשוט להעביר בפקס, כמו שהרופא אמר, ולוותר על התענוג המפוקפק? אם לא, האם ניתן להקדים? תודה

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  3. http://hwzone.co.il/community/index.php?action=post;board=7.0

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  4. Started by stone cold,

השאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  5. עזרו לי המון במפרטי מחשב ובהמון פורומים פה לקנות מחשב חדש... קניתי אותו וקיבלתי.. עכשיו אני צילמתי את הכל ובאתי לתת תגובות וחוות דעת, פשוט אין לי מושג איפה לפרסם את זה.. למה אין פורום מדיה או "פרסמו את המחשב שלכם ~_~" מישהו יודע איפה אני יכול לפרסם? תודה!

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  6. Started by davidz85,

שלום, בשבוע האחרון נתקלתי באיטיות מטורפת בגלישה באינטרנט, במהירות הורדה לא תקינה, פינגים פחות או יותר יציבים. בהתחלה חשבתי שזה בזק בינלאומי, אבל ביררתי איתם והם תיקנו לי איזה הגדרה שלא הייתה מכוונת טוב בחשבון שלי ספציפית, אבל כשניתקתי את החייג ובדקתי מהירות מול התשתית הוט, גיליתי שבמקום 375 אני מקבל במקרה הטוב מהירות של 260-300. דיברתי אולי 3 פעמים עם תומכים שלהם והם ניסו (או שלא) כל מיני דברים אבל בסוף התומך האחרון נכנע והודה בפניי שזה העומס על הכבל שמקשר בין השרת שלהם לבניין שלי ולאיזור כולו, ואין מה לעשות לגבי זה. אז על מה אני משלם להם 80 ש"ח בחודש? ניסיתי לבדוק דברים אחרים, כמו לנסות מודם אחר, להחליף כבל רשת, לשנות הגדרות במחשב עצמו, לחזק את כל הכבלים והמגברים של הבית…

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  7. מגיע עם טאקן מקורי. מגיע עם צ'יפ לצרובים. עם כל הכבלים שהגיעו באריזה. כרטיס זיכרון. שלט מקורי רוטט. ועוד שלט לא מקורי.

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  8. אני רוצה לשלוח מכתב לABIT העולמית כמובן באנגלית מישהו יכל לעזור לי בבקשהההה? זה יהיה ממש מהר :-*

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  9. Started by A-10,

שלום לכולם קשה שלא להיזכר איך אי אילו "מובילי דעה" בין גולשי האתר מיהרו להספיד את INTEL עם יציאת מעבדי הרייזן וה - TR של AMD. "אורות דולקים עד מאוחר" ו"הם גמרו את הסוס" ועוד כהנה וכהנה. נו, המציאות קצת שונה, מסתבר ... https://www.calcalist.co.il/calcalistech/article/hkhklhnqf?ref=ynet

10. אני יודע שזאת שאלה שמן הסתם כבר טחנו אותה...אבל אני צריך לקנות מחשב חדש בקרוב ואני רוצה לדעת איפה הכי כדאי לי לבדוק ברצינות. לפני שנתיים קניתי מחשב נייד אצל ksp ולמרות שהמחשב עצמו מצויין נתקלתי שם בכמה דברים שממש עצבנו אותי: 1.היחס של המוכר היה כאילו הוא עושה לי טובה שהוא מסכים למכור לי. 2.הם לא גמישים בגרוש!המחירים באתר שלהם הם רק בתשלום מזומן(מחשב ב8400 ש"ח בתשלום אחד במזומן?!),אין מערכת התקנה,מחשב אינו כולל שום דבר שבמקומות אחרים נחשבים לדברים בסיסיים(כמו מערכת הפעלה,כרטיס רשת וכו'). 3.שמעתי שלא משתלם לקנות אצלהם מחשב שלם. אז איפה אתם ממליצים לקנות?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  11. Started by dj_horse,

שלום! אני מעוניין לדעת מה השם של השיר שנישמע בערך כך ohhh we living on...ohhh we living on...take my hand we make it i swear'ohhhh.... בנוסף רציתי למי שיודע איך קוראים לשיר של רובי וויליאמס שהוא שיר עם מישהי שבקליפ הם הולכים על מדרגות כאלה,למי שמבין. ושם אחרון של שיר its geeting hot in here..so..so take off all your clothes תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  12. Started by sgt_flippy,

האם אתם עושים איזה מפגש בקרוב או משהו דומה? כי אם כן תחשבו איזה מצוין זה היה - נוכל לפגוש את דרור חזן וללכת איתו ביחד לחפש עבודה באופיס דיפו או באג מה אתם אומרים ?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  13. Started by LL@SS,

שלום, אז כפי שציינתי בדיון אחר, הנה השיר המקורי שלי, שיר שכתבתי והלחנתי, לועזית כמובן, כלים חיים שהקלטתי אצלי בסטודיו הביתי הם גיטרות לכל סוגן וקלידים, תופים ושאר האפקטים יצרתי בקיובייס, פרי דימיוני כמובן, בקיצור הכל שלי חוץ מהשירה של אחי המוכשר, מקווה שתהנו, ותגובות תתקבלנה בברכה, תודה מראש! האיכות ירדה ב100000000 רמות בגלל היוטיוב, אם מישהו יוכל לומר לי על הדרך איך אני שומר על האיכות אני אשמח, כי אתה תישמעו קצת דיסטורשיינים חח. http://il.youtube.com/watch?v=Suqnl-1yWMc&feature=channel_page

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  14. Started by ccc,

יש לי אפשרות לבחור ללמוד את זה שנתיים, אני לא יודע מה זה זה , זה אלקט'?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  15. אני בשניות אלו עורך עם חברי (יובל קובל Yuvalkob מהפורום) סרט מאוד חשוב ואנחנו צריכים אתר עם פרסומות מצחיקות, ממש לא חשוב באיזו שפה... זה ממש ממש דחוף ואני בטוח שיש אתר כזה אז בבקשה תעזרו לנו! :saint:

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  16. Started by yigael_o,

נשיא AMD לשעבר: " AMD יכולה לחגוג עוד שנה, אבל הניצחון שלהם יגיע רק באמצעות הוצאת מוצרים טובים לשוק. כרגע נראה שבשדה הזה דווקא אינטל נותנת את הטון והיא מצליחה להוציא לשוק מוצרים במהירות רבה יותר". " http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3291486,00.html

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  17. באדיבות walla: מיוחד לחנוכה: זריקת סופגניות על נבחרי העם ;D קישור ישיר למשחק- HERE

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  18. Started by kill_b7,

במשרד החינוך כתוב אתם יודעים אם גם ציונים בכימיה וספרות יתפרסמו באמצע יולי?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  19. Started by NiTRo37,

יש למשהו אתרים טובים לבאנרים הקטנים האלו של משתמש , לדוג': ATI USER AMD USER וכל זה.....

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  20. קיבלנו עיסקה מ YES לאינטרנט, אחרי כמה ימים שדיברנו איתם שוב הם אמרו שזו טעות ולא ניתן לתת לנו את העיסקה הזאת ביקשתי עכשיו לדבר עם המנהל שם, השאלה שלי האם יש תוקף לשיחה שבה נתנו לנו את העיסקה (אפילו שזו "טעות" שלהם) ואיך אני יכול לאיים עליהם ולאלץ אותם, לקיים אותה.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  21. שלום אני עולה לכיתה י"א רציתי עכשיו כשאני עוד בחופש ללכת לקורס פסיכומטרי אבל מרוב כל המיכלות שיש אני כבר לא יודע במה לבחור?? מי יותר טוב??? מי הכי זול??? וכו... חשוב לציין שאני גר בהרצליה! תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  22. משו כזה.. חפשתי במדריכים ואני לא מוצא.. יכול להיות שמחקו את זה? :\

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  23. Started by R3,

??

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  24. יש את Apple אבל אני רואה שאין של את הטריילר של הארי פוטר החדש, זאת אומרת שהוא לא משחרר מהר, יש אתר כלשהו של טריילרים שאתם מכירים חוץ מיזה ומשל דונקי עם איכות תמונה יפה בעדיפות לHDTV? תודה

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  25. אני באמת לא מבין למה אנשים ממשיכים להתווכח על הנושא הנ"ל. כל אחד והצרכים האישיים שלו, הצרכים של אח שלי הקטן לא מתקרבים אפילו לרמה של GF2!!! אבל הצרכים שלי עוברים את מה שה6800UE\X800XTP יכולים לתת, קשה לי להסתפק בפחות מ50-70FPS ב1600X1200 עם פילטרים על 4X-2X. כל אחד והצרכים שלו! ואין אפילו למה להתווכח על זה, אבל הבעיה שאנשים משפיעים על אנשים אחרים ללכת אחריהם ולקנות ATI או NVIDIA! שתמיד צריך להשאר נטרלי ולעשות מה שהלב\ראש או הבנצ'ים ( ) קובעים. לבדוק את כל הכיוונים, ולדעת מה הכי מתאים לאותו בן אדם, גם אם זו איכות התמונה המדוברת וגם אם אלו הביצועים המושלמים לכל אחד. אסור להגיד היי, תקנה ATI, או יאללה, לך על NVIDIA. צריך לפרוס ולהציג את כל העובדות, היתרונון והחסרונו…

• 7 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים