עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by genia,

קצת באיחור אבל נזכרתי ששנה שעברה היה באתר שלרגל חודש אוקטובר שחררו מדירכים וכל מיני כאלה שעסקו בOC מה קרה לזה?

2. אני מחפש אתר חינמי שאפשר לעלות אליו קובץ של מעל 3GB ויותר,מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  3. שלום , רציתי להזמין משהו מחו"ל והבעיה שאני לא מצליח להתקשר למספר שרשום להם באתר: 08703509408, יש איזה קוד שאני צריך להקיש לפני המספר הזה נכון ? אגב החנות נמצאת ב Address: BECS Software Solutions 74-75 Victoria Road Great Yarmouth Norfolk. NR30 3BA UK אז איך אני מדבר איתם ?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  4. Started by HaEsrimVeArba,

דודתי המתגוררת במוסקבה אוהבת את הארץ ומרבה לבקר בה, היא לא מעוניינת לפחות כרגע לעלות לארץ אבל כדי לפשט את כל תהליך הויזות וכו' היא רוצה לקבל אזרחות ישראלית. מי יודע איך מוצאים אזרחות?

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  5. Started by ForresT,

היי,שאלה קצת טיפשית מהסיבה הפשוטה שבחיים לא הזמנתי שום דבר באינטרנט,קל וחומר מאתר בחו"ל.. אני מעוניין להזמין את האלבום הבא: http://www.amazon.com/Gods-War-Manowar/dp/B000MQ3U5O/ref=pd_bbs_sr_1/102-9984558-4236902?ie=UTF8&s=music&qid=1186656212&sr=8-1 המחיר הוא 13 דולר. כמה אמור לעלות משלוח לארץ,תוך כמה זמן זה מגיע ומה המחיר הסופי? תודה מראש.

6. תראו איזה אתר מצאתי הוא מסביר איך לעשות שיחות חינם הוא גם בעברית וגם עובד בישראל http://www.free-calls.co.nr/

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  7. Started by approx,

אז מיהו הסטיג ? (הלבן לא השחור)

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  8. Started by payback,

סרט שהיה ב-HOT Gold (זכה באוסקר) עם שחקנים מפורסמים מאוד שם הסרט בקירוב: "[glow=red,2,300]לאהוב אף פעם לא מאוחר[/glow]" או "[glow=red,2,300]אף פעם לא מאוחר לאהוב[/glow]" חיפשתי ב-IMDB לא מצאתי תוצאה טובה. אולי המחרוזת שהקלדתי לחיפוש לא מדויקת בכל אופן, אני ממש חייב למצוא את השם של הסרט.

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  9. Started by pure perfection,

שלום ... אני לא יודע איך נוצר לי live profile אבל אני רוצה למחוק אותו איך אני עושה את זה?? תודהה

10. איזה מסולולים יש להנדסאי תוכנה באוניברסיטאות? האם הנדסאים זכאים למשהוא באוניברסיטה או רק במכללות? ומה עם האוניברסיטה הפתוחה?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  11. Started by Raped,

זה אפשרי עם אני יביא כרטיס מסך מחול?? יעצרו לי את זה במכס או משהו עם אני יפרק אותו לחלקים וישים במסוודה בתוך הבגדים יעזור משהו?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  12. למי שזוכר היתה פרסומת של חפצים זזים ומזיזים חפצים אחרים והיו שדיברו על השאלה אם זה אמיתי או מצוייף אז הנה האמת http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=63150&sid=10 מעניין מי יעתיק את זה הפעם (והמבין יבין) ;D

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  13. אני מחפש שם של סרט לא חדש, בו אדם לבוש בחולצה לבנה ומכנס שחור פוטר מעבודתו במפעל ליצור פצצות והוא חוזר לביתו, שבעצם הוא כבר לא נשוי ואסור לו להתקרב לאשתו לשעבר ולבתו. בדרך הוא עובר במכולת, שם הוא לא בדיוק מרוצה ממחיר של פחית והורס את כל החנות. אח"כ נכנס לחנות מוצרי צבא של נאצי והורג אותו וגם מבקר בסוג של מקדונלס. בסוף שוטר יורה בו והוא נופל למים כשבידו רובה מים. ככה בערך הולך הסרט, מישהו אולי ראה אותו וזוכר את שמו? תודה!

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  14. אז ככה היום קיבלתי מחבר שלי מוטורולה C350 ואז עכשיו אני יושב וקולט שיש למכשיר חיבור USB ,אז חיברתי והXP זיהה שיש מכשיר מחובר ושזה מוטורולה C350 אבל צריך דרייברים בישביל זה שהייתי רוצה לדעת מאיפה אני משיג זה א . עוד דבר זה , מה אפשר לעשות עם זה שהוא מתחבר למחשב ?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  15. Started by timac,

סתכלו שנייה שאלה בהסתברות: ציון ממוצע 75 סטיית תקן 15 שאלה:מהו הציון ש0.75 מהציונים נמוכים ממנו? איך אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  16. Started by MiniMizer,

http://nimportequi.com/v_d_o/lecteur.swf?vid=126 ;D אתם יכולים גם לשנות את המספר למספרים אחרים (יש המון סרטונים), דוגמאות מוצלחות הן 105, 110, 111, 114... תמצאו עוד לבד

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  17. Started by !_Evil_!,

שיר כזה שאישה שרה משו כזה "אלה אלה אלה ססואה" בצרפתית שיר ממש מוכר... מצטער על התרגום המפגר אבל זה מה שאני זוכר

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  18. Started by pazer005,

אשמח אם תיצור איתעי קשר, יש לי מספר שאלות אלייך מספר icq: 156306764 מייל: pazer@nana.co.il ניתן כמובן לשלוח הודעה פרטית פה או משהו כזה.

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  19. Started by LL@SS,

שלום, אז כפי שציינתי בדיון אחר, הנה השיר המקורי שלי, שיר שכתבתי והלחנתי, לועזית כמובן, כלים חיים שהקלטתי אצלי בסטודיו הביתי הם גיטרות לכל סוגן וקלידים, תופים ושאר האפקטים יצרתי בקיובייס, פרי דימיוני כמובן, בקיצור הכל שלי חוץ מהשירה של אחי המוכשר, מקווה שתהנו, ותגובות תתקבלנה בברכה, תודה מראש! האיכות ירדה ב100000000 רמות בגלל היוטיוב, אם מישהו יוכל לומר לי על הדרך איך אני שומר על האיכות אני אשמח, כי אתה תישמעו קצת דיסטורשיינים חח. http://il.youtube.com/watch?v=Suqnl-1yWMc&feature=channel_page

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  20. Started by H.I.V,

שלום כל פעם שאני מנסה לעשות רכישה עם כרטיס אשראי אני נתקל בסירוב בגלל שכבר השתמשתי בו יותר מידי בזמן האחרון אז אני רוצה לדעת מתי זה אמור להתחדש? מדובר בויזה דרייב ולא מצאתי על זה מידע בשום מקום אחר אז אני ינסה את מזלי פה תודה

21. Started by TomeK,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, אני כבר שבוע מחפש את השם של השיר ולא מוצא באף מקום. אודה אם מישהו יוכל לעזור בזיהוי השיר. בתודה, תומי

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  22. Started by Koko Ben Hamin,

שלום..אני בכיתה ז'..אני תלמיד טוב ואני מעולה באנגלית..אבל ליתר ביטחון אני בטוח שאתם יודעים אנגלית יותר טוב..כי אתם יותר גדולים.. אשמח אם תגידו לי אם רשמתי הכל כשורה: My favourite holiday is Rosh Hashana. We celebrate Rosh Hashana,because according to the Jewish religion it marks the beginning of the new year. Jews from all over the world go to the synagogue and pray. We also listen to the blowing of the Shofar(the ram's horn). Before Rosh Hashana we send greeting cards to our freinds and family,and with then a happy new year. At Rosh Hashana we eat the head of the fish,to be the first and not the last. We dip an apple in honey-for a sweet year. We also eat pomegranates. ת…

• 8 תגובות
    • 628 צפיות
  23. בעיקר אני מדבר על google adsense, תמיד רציתי להתעסק בזה אבל כל המידע באינטרנט הוא בסיסי בלבד, אם יש שם של ספר טוב שנותן טיפים מועילים אני אשמח לשמוע. תודה

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  24. בסרט ללכת על המים משמיעים איזה 2 שירים שלו. מישהו יודע אולי איזה שירים אלו?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  25. Started by shay18,

רציתי כבר לקנות בקיי.אס.פי אבל הרצי חיפוש בפורום ואומרים שבשום אופן לא לקנות מהם ושהם מוכרים זבל וכו'...אז אני צריך ממכם המלצה לחנות טובה ואמינה ורצוי מאוד שתהיה רשת ובעיר שלי(פתח תקווה) אני לא רוצה לקנות מחנות בודדת כי המחשב הקודם שלי נקנה מכזאת והיום הוא בזבל והחנות איננה.. תודה!

• 9 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים