עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by TermiNal,

יש לי בקשה מיוחדת ובאמת לנחמדים שפה - אם מישהו אבל מישהו רציני שגם מבין יוכל לשבת איתי לפעמים באייסי ולהסביר לי על חומרה,שאני אבין יותר שאני אדע יותר ? אם אותו מישהו ירצה קצת כסף משהו אני אסכים לשקול את זה איתו ברצינות . בבקשה בבקשה,שמישהו ילמד אותי בתודה ענקית ! מראש תומר .

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  2. קיבלתי מי דוד בחו"ל כמה מאות דולרים עכשיו הכסף הוא בחשבון הפיי פאל שלי אני רוצה ליקנות כמה דברים למחשב ולבית אבל לא מוצא לעזעזל חנות :'( מישהו מכיר אולי איזה חנות און-ליין כלשהי שתומכת באמצעי תשלום פיי פאל? ??? נ.ב חוץ מי frozenCpu :s07: :s07: :s07:

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  3. הצגת תוצאות רק של מוכרים שמאפשרים משלוח בינלאומי. כלומר, יש את האפשרות בADVANCED SEARCH אבל אחרי כמה פעמים זה מתחיל לעצבן, האם יש אפשרות כלשהי בהגדרות הפרופיל שלי או כל דרך אחרת שאפשר להגיד לא להתעלם ממוכרים "לא רלוומטים"?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by kfirlion,

שלום, אני רוצה לדעת מתי משדרים את מירוצי הראלי..... אני לא מוצא אותם, פעם ראיתי והפסקתי והיום אני רוצה להמשיך לראות, אז משהו יודע מתי משדרים (איזה ערוץ, איזה יום....)?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  5. Started by 104952,

מלחמה בין עובדי משרד

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  6. Started by redti,

נחשו באיזה שיעור למדתי על זה?!

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  7. יש מקום דווקא בהרצליה - אל תציעו מקום אחד... ניסיתי לחפש בגוגול מלא מילות חיפוש.... אם תחפשו זה יימצא לכם אתר שנקרא SNOWROOM שמוזכר שם הרצליה אבל כשנכנסים אין איזכור להרצליה.... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  8. http://www.supersite.co.il/manzur/elmakais.mp3

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  9. Started by liron88,

שווה לי להחליף פלייסטשיין 2 עם ז'וק ו *זיכרון 8 מגבייט *מפצל 4 שחקנים *הגה +דוושה *2 ג'סטיקים מקוריים של סוני *9 משחקים תמורת PSp עם כרטיס זיכרון קטן של 32 מגה ו 5 מישחקים מקוריים באריזה?

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  10. Started by QQQ,

אם לגבי ישר מסויים יש לי נקודה (x1, y1), שיפוע (m) ומשוואה (y=mx+n), באיזו נוסחה אני יכול להשתמש כדי לחשב את האורך (d אני חושב?) של הישר?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  11. היי אני עושה בוק ריפורט באנגלית על שרה"ט שני הצריחים וכל מה שנוגע לגבי דמויות אני ממש גרוע בכל מקרה יש שאלה : מי היא הדמות או הדמויות המרכזיות ומה הופך אותם למרכזיות בסיפור אני לא רוצה שתעשו לי את הבוק ריפורט לכן אני ירשום מה שאני חושב ותגידו מה דעתכם : ארגורן ופרודו הדמויות המרכזיות כי בעצם בשני הסיפורים המרכזיים בכלל בטרילוגיה שזה המלחמה בין הכוחות ה"טובים" ל"רעים" ומסע הטבעת שמים את הפוקוס על ארגורן ופרודו, אראגורן מנהיג את הצד של ה"טובים" ונותן להם תקווה וכו' ופרודו הוא שליח הטבעת בעצם.. תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  12. Started by LOL,

יש לנו בתרגיל השבוע שאלה רשת שלא הצלחתי לפתור אם מישהו יכול לעזור לי זה יהיה נחמד ראובן, שמעון ולוי נמצאים במסיבה. הם מתבקשים להשתתף במשימה הבאה: לכל אחד מהם ישימו כובע על הראש בצבע אדום או ירוק כאשר ההסתברות לכל צבע שווה. כל אחד מהם יראה את צבע הכובע שעל ראשי שני חבריו, אך לא יראה את הצבע של הכובע שעל ראשו. לפחות אחד מהם צריך לנחש את צבע הכובע שעל ראשו. אם יותר מעוניינים לנחש את צבע הכובע על ראשם מותר להם אולם שלושתם יזכו בפרס אם אף אחד מהם לא טעה. החוקים הם: מהרגע ששמים עליהם את הכובעים, אסור להם להעביר מידע ביניהם בדרך כלשהי. עם זאת, לפני קבלת הכובעים, מותר להם להחליט על אסטרטגית ניחוש. (למשל: הם יכולים להחליט מראש שרק ראובן ינחש, והוא ינחש "אדום". דוגמה נוספת: הם יכול…

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  13. אני צריך לקנות 2 ג'ויסטיקים לפלייסטיישן 1 עכשיו אני כל הזמן רואה שמציינים שזה ל 2? למכשיר הראשון יש ג'ויסטיק מיוחד? אני לפי מה שזכור לי חבר שלי שקנה פלייסטיישן 2 השתמש בג'ויסטיקים של הפלייסטיישן 1 שלו? מישהו יכול להגיד לי חד משמעית?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  14. Started by Culandur,

אני מחפש כבל לחיבור הסלולרי שלי (siemens s45) לPC מישהו יודע איפה אני יכול לקנות? עדיף ברשת ועדיף בזול ;D

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  15. משחק חזק ;D http://www.2people.co.il/downloads/nassaralla/ שיחקתי קצת הגעתי ל 5131 לחצו רווח להחליף נשק

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  16. Started by 1nstall,

היי רציתי לקרוא את כל הסיפור שהיה עם מנהלי האתר ופנדה ומשום מה המנוע חיפוש לא מוצא לי אותו ( ואני יודע שהוא קיים כי קראתי אותו פעם אחת) אז מישהו מימכם יודע את הלינק לתרא'ד הזה שיכתוב לי אותו בבקשה. בתודה מראש Install

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  17. Started by moonjib,

לפני השיר! . כן , קיבלתי באן לשבוע. אממ...זהו, יאללה נמשיך. ככה, אני מחפש שיר המון זמן (חודש אחרי שהתחילו הלימודים) , איזה ילד מכיתה י' אצלנו הוא כאילו ה-d.j (לא מכיר יותר מדיי סקאזי בעיקר, אבל יש לו הקרצות טובות לפעמים = holyman-the last universe והשיר שאני מחפש). השיר הוא מעיין דאנס/האוס קליל כזה. הוא ממש ממש ממכר וקליט, והמילים היחידות שאי זוכר זה sun או the sun is shining (כמובן זמרת שרה). זה מה שאני זוכר. בתודה.

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  18. לא נהגים חדשים אלה נהגים צעירים בני 19ומעלה! תודה!

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  19. למי שזוכר היתה פרסומת של חפצים זזים ומזיזים חפצים אחרים והיו שדיברו על השאלה אם זה אמיתי או מצוייף אז הנה האמת http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=63150&sid=10 מעניין מי יעתיק את זה הפעם (והמבין יבין) ;D

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  20. מי זה האיתמר הזה, הוא פה בפורומים? תודה (: ( http://www.hwzone.co.il/gallery/album118 )

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  21. Started by mz155,

האם יש דרך כלשהי להעביר את הסרטים שהוקלטו במכשיר (yes MAX) למחשב או לHD חיצוני? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  22. בשנת 1999 בערך היה מאין טראק שהמילים היחידות שהיו בו הן: I've noticed you around ואז עוד כמה קשוקשים עם המשפט הזה ובסוף "Would you have sex with me?" תודה לכל המוצא!

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  23. Started by ShrekHunter,

שלום לכולם , שי לי בעיה . יש לי הארד דיסק ראשי שעליו מותקן הוינדוס ועכשיו חיברתי עוד הארד דיסק שעליו יש מידע שברצוני לשמור , אך אני לא יכול לגשת להארד דיסק כי הוא אומר לי לפרמט אותו. האם יש איזו דרך/תוכנה שבעזרתה אני אוכל לגשת לקבצים שנמצאים על ההארד דיסק השני שלי?? תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים