עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by asichen,

מישהוא יודע איל אני מוריד מהמסך את הסלקום שכתוב מתחת לשעון במוטורולה C350?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  2. Started by Alex89,

אני מחפש מנוע , כמו E107, לבניית אתרים. מכירים?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  3. יום ראשון אני הולך לאורנג' בשביל להוציא מהם כמה מכשירים חדשים (3) בשבילי, ושאר המשפחה שלי יש שני מבצעים די מעניינים האחד הוא 3 מכשירי נוקיה 3100 השני הוא 2 מכשירי מוטורולה E1000 במקרה 1 , לכולנו יהיו מכשירי נוקיה במקרה 2 , לשנים מאיתנו יהיה מוטורולה ולשלישי משהו אחר דעות על הדגמים בבקשה

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  4. יום עצוב. :'( :'( /www.elitetorrents.org/

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  5. Started by genia,

בטעות

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  6. Started by RTTW,

אז מישהו פה מכיר את היצרן הקוריאני הזה? מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  7. Started by shaul,

בוא נצא מנקודת הנחה שעל המשלוח עצמו עלי לשלם 10$ אבל מה עם המיסים, בהנחה שאני מזמין חומרה כלשהי באממממ...100$

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  8. Started by kinggil,

מי ששמע על הסרט על המשפחה שנחטפה באמריקה על ידי עבמים, יחשוב שהוא לא אמיתי, אני לא יודע מה לחשוב הסרט נראה ממש ממש אמיתי כתבו בבקשה אגב הסרט נמצא על ידי בן דוד שהייה בדיוק בבית של המשפחה והשאיר איתו מצלמה פועלת שצלימה את כל מה שקרה. זה הייה בדיוק בחג כל שהוא לא זוכר איזה

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  9. אהלן, לאחרונה קניתי אוזניות HPM 70 IN EAR של סוני אריקסון...לצערי הרב, הדגם שקניתי לא הגיע עם גומיות בגדלים שונים, כפי שזה נמכר במקור. מכיוון ואני לא יכול להסתדר עם גודל גומיות האוזניות הנוכחי, החלטתי לחפש באתרי קניות ברשת. באתר EBAY מציעים הרבה חבילות של גומיות לאוזניות המדוברות, כולל משלוח לארץ. הבעיה שלי, היא שאני חייל עם כרטיס אשראי ישראלי. אם לקצר את השאלה - רציתי קצת הסבר כיצד ואיך ניתן לקנות דרך אתר EBAY? האם ניתן לקנות דרך PAY PAL? מה זה בכלל PAY PAL ואיך פותחים חשבון? גם שמעתי שקיים כרטיס אשראי "ווירטואלי" שניתן להטעין אותו בסכום כסף מסוים ולהשתמש בו ככרטיס בינ"ל. אשמח אם תסבירו לי דרכים, ע"מ שאוכל גם אני להנות ממותרות המאה ה-21 ולהתחיל לקנות דרך האינטרנט

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  10. שלום לכולם, הנה הגיע השעה ואני עובר דירה ועל כן פניתי לאתר GETIT לקניית מזרן דרך מכירה פומבית הגשתי הצעה במכירה והמתנתי , ככול הנראה היה יום חלש ככה שלא היו הצעות למעט שלי עד.....באופן מפתיע ביותר לשניה האחרונה של המכירה בו איזה ב.ע הגיש הצעה ולאלץ אותי להגיש הצעה נגדית ובכך עלה מחיר המזרון ב 100 שקלים. אז נכון שהמזרון עלה לי 500 ש"ח פחות ממחיר השוק אך האם אין הגשת ההצעה בשניה האחרונה תמוהה ואולי מדובר בגורם פנימי במערכת המוביל מהלך זה. בנוסף לכך בעת פנייתי לספק ביקשתי לשדרג המזרן והמוכרנית נסתה לסחוט ממני עוד 100 ש"ח על מחיר השדרוג באתר בטענה שה"סוכן " מוריד מחירים. ולבסוף ךחוצפה הגדולה מכולם - המשלוח באת לקחת = איבדת את האחריות איפה נשמע הדבר בושה וחרפה אבקש לשמוע דעתכם…

11. Started by The_overclocker,

קיבלתי זימון ל8. יש כאן עוד מישהו עם אותו התאריך ? (יש כאן מישהו שהולך לשם בכלל :?)

12. http://www.rex.co.il/article.php?sid=61 :lol: תקראו! לצערנו זה באמת קרוב למה שקורה עם המחשבים...

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  13. Started by BARAK911,

לוח אם - Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI Chipset 650SLI 500 עולה חדש מעבד - Q6600 900 עולה חדש קירור למעבד - THERMALTAKE MAXORB 200 עולה חדש זיכרון - 3X1GB 667 300 עולה חדש מארז - MID עם חלון שקוף ושלושה מאווררים 200 עולה חדש כרטיס מסך - 8800GTS 320MB עם THERMALTAKE DUORB עולה חדש 1700 (אבל היום אפשר לקנות כרטיס שווה לו בביצועים ב-700) +200 לקירור כונן אופטי - צורב DVD X16 150 עולה חדש ספק - LIBERTY 400W 350 עולה חדש ***אין דיסקים קשיחים!*** סה"כ לחדש - 3500 אחריות: מעבד-כל החיים קירור למעבד-שנתיים זיכרון-כל החיים מארז-אין כרטיס מסך-שנתיים כונן אופטי-שנה ספק-שנתיים מה אתם אומרים? נ.ב - זה המקום המתאים לנושא?...

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  14. http://gamez.nana.co.il/Article/?ArticleID=379696#Scene_1

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  15. martin luthor king - i have a dream איפה אני יכול להשיג סרט שמראה את זה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  16. אחים שלי שבוע הבא אני מתחיל ללמוד בקורס ל טכנאי PC ורשתות תקשורת MCDST מה אתם אומרים על הקורס הזה ?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  17. ;D חג שמח!

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  18. Started by X-BLADE,

אם נתונה לי פונקציה f החסומה על הקטע [a,b] ורציפה על (a,b) ,האם נכון לומר שהפונקציה g המוגדרת ע"י: רציפה על [a,b] ואיך אני מוכיח זאת?? יתרה מכך, כדי לדבר על g בכלל יש להוכיח את קיום הגבולות החד צדדיים הללו! איך עושים זאת?? אני זקוק לטענה הזו לגבי g על מנת להשתמש בעובדה שהיא רציפה על קטע סגור ומכך להסיק שהיא אינטגרבילית דארבו שם, ובגלל שf נבדלת ממנה במספר סופי (2) של נק' אז גם f אינטגרבילית דארבו שם. הבעיה היא שאת אינטגרביליות f על הקטע הסגור קשה להוכיח, כי היא לא בהכרח רציפה במידה שווה על [a,b] בניגוד לg הריציפה על הקטע הסגור ולכן ע"פ משפט קנטור היא רבמשי"ת שם [כך בדיוק מוכיחים אינטגרביליות של פונקציות רציפות על קטע סגור] האם יש דרך פחות בעייתית להוכיח את אינטגרבילי…

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by yot,

שלום, אני מיועד לשירות במסלול מובחר, ולא מזמן נכנסתי לאתר "עולים על מדים" וראיתי שיש לי אפשרות להירשם לעתודה. החלטתי לנסות להירשם למרות שלא ניגשתי לפסיכומטרי. נרשמתי למשהו דיי מפוצץ, משפטים וקרימינולוגיה, ולפני כמה ימים מסתבר שהתקבלתי על תנאי - לגשת למבחן הפסיכומטרי הבא שמתקיים ב-10-11 לאפריל. מה לדעתכם כדאי לי לעשות? לנסות לגשת לפסיכומטרי (יש לי מספיק זמן ללמוד בכלל?) או לוותר על עתודה? תודה מראש (אני לא מצפה להחלטות בשבילי, אלא מין התייעצות כזו...)

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  20. Started by oba3k,

בעיקרון כל דבר אלקטרוני וזול יכול לעניין אותי. מישהו מכיר/שמע על מקום זול וטוב שם?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  21. Started by zurkin1232,

שמעתי היום ברדיו שיר חמוד, ואני רוצה לדעת מה שמו (ומי המבצע). זו איזו גרסת דאנס/האוס (אף פעם לא ידעתי להגדיר ז'אנרים ). בכל אופן משתמשים שם בסימפול מתוך השיר "don't stop till you get enough" של מייקל ג'קסון. יש את הסימפול, ואז הזמר אומר "stop" (או אולי "don't stop") והמוזיקה עוצרת לרגע, ואז ממשיכה. מישהו יודע (על אף התיאור המעורפל...)? עריכה: הנה קטע מהסימפול שדיברתי עליו... מי שמכיר את השיר מיד יזהה לדעתי.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  22. Started by UNDERDOG,

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  23. כל המפרטים האלה שאנשים קונים (אני קניתי מחשב והוא בדרך אלי) מה עושים בקשר למערכת ההפעלה?? אני צריך לקנות? להתקין? מה מתאים למחשב שלי? מה אני לעזעל עושה עם זה? תודה רבה זה ממש חשוב

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  24. בבקשה לא לצחוק אם אני שואל שאלות מטומטמות.זאת מכירה ראשונה שלי באתר הנ"ל . יש לי מספר אייסיקיו קצר ,ממש יפה xyx ואני רוצה למכור אותו באיביי אך יש לי כמה שאלות: 1.איך אני יודע שמי שאני נותן לו את המספר נותן לי את הכסף? (איך עושים את זה? אני נותן לו תמספר במסנג'ר או משהו והוא נותן לי כסף בפאי פאל? ) 2.הבנתי שכדאי למכור לאנשים עם rate טוב.(זאת אומרת שיש להם אחוז מכירות גבוהה ושהם לא גנבים או משהו בסגנון) 3.יש טיפים למכירות באיביי ? דברים שכדאי להמנע מהם? זיהוי אנשים שלא כדאי למכור להם וכו יתקבלו בברכה! תודה רבה רבה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  25. OGLE-2005-BLG-390Lb http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3206934,00.html http://he.wikipedia.org/wiki/OGLE-2005-BLG-390Lb "עתידו של האדם הוא בחלל. מושבות על המאדים, אסטרואידים כחומרי גלם וכמובן - מסעות למערכות שמש אחרות. כל יום שאנו מעכבים את התוכניות הללו, קטן הסיכוי שהמין האנושי יישרוד בטווח הארוך. "

• 4 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים