עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני צריך למצוא את הפתרון הכללי למשוואה הבאה. איך אני עושה את זה ומה זה ה-dy הזה?

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  2. אני בטוווווח שהאתר הזה יכול לתת לי הרבה מעבר למה שאני יודע לנצל בו. איך אני מוצא סרטים לפי קטגוריה ושנה? לדוגמא, כל מה שמקוטלג כקומדיה שיצא בשנת 2006. תודה!

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  3. בציור זה מתוארת מכונית, שמסביבה 2 מעגלים. הראשון במרחק 15 צעדים מהמכונית, והשני 25 צעדים מהמכונית. מישהו יכול בבקשה לסמן בבקשה על המעגלים איפה רואים את הולך הרגל ואיפה לא? תודה רבה לעוזרים. :remybussi: דרך אגב, איך אני מדביק תמונה שנמצאת על מחשבי בגוף ההודעה כדי שתוכלו לראות למה אני מתכוון? ???

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by gshhar,

אם יש לי למשל מסה מולרית של תרכובת כלשהי והיא יוצאת 26.320g\mol ואני רוצה לחשב כמה mol יש לי ב-100 גרם של התרכובת,איך אני עושה את זה? פשוט מחלק את ה-26.320 ב-100?

• 7 תגובות
    • 648 צפיות
  5. Started by ORrrr,

שלום חברה, פרסמתי מוצר באיביי ואתמול מישהו קנה אותו, מארה"ב. עכשיו ניסיתי לחפש אבל אני לא מצאתי, מה הדרך הטובה ביותר לשלוח את החבילה? דואר ישראל בנתיים ראיתי שהכי זול UPS 100$! מישהו אולי יודע איך אני שולח דרך יו פי אס שלא יעלה כל כך הרבה? תודה מראש, אור.

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  6. Started by FARKASH7,

יש לי מחר מבחן-בוחן על שני ספרים, חצוצרה בוואדי והתפסן בשדה השיפון. לא קראתי עמוד אחד מהספרים האלה לפי מה שהמורה אמרה זה רק בוחן כדי לבדוק אם קראנו בחופש או לא, שאלות על השמות של הדמויות קצת עלילה ודברים בכאלה, מבחן אמריקאי. אני צריך סיכום קטן על הדמויות, עלילה. אם מישהו יכול לתת פה אחד או להפנות אותי זה יעזור לי מאוד. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  7. ערב טוב וחג קציר שמח (למרות שנגמר).. אני צריך להגיש עבודה למחר, ומה שאני צריך זה אנשים שהתנסו ויש להם ידע בתחומים הנ"ל ומבינים. אוקיי, אז נתחיל, אני צריך את הדרישות לכל תפקיד, מהם הכישורים, הידע והניסיון, שדרושים לכל אחד מהתחומים הנ"ל. אודה לכם אם תעזרו ! תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  8. Started by ccc,

אני רוצה להתחפש להר... (קטע אישי בבית ספר) איך עושים את זה? מה המצרכים ? אופן ביצוע ? עזרה בתכנון בבקשה... TNX !

• 9 תגובות
    • 934 צפיות
  9. חברה צריך עזרה אני צריך להכניס עוד מחשב לחדר וזה אומר עוד מסך אבל הבעיה זה שהוא CRT וזה די ענק התרגלתי לLCD אין לי ממש רצון להשקיע בנוסף אז אני מצרף כמה תמונות תנסו לעזור לי החדר שלי הוא 220 ס"מ על 300 ס"מ די קטן זה הממד יש לי שולחן גדול אם הLCD , המחשב עצמו ועוד מסך CRT שאני זורק אותו עוד מעט לבני דודים שישרפו להם העניים קצת מהקרינה חשבתי אולי לשים את המחשב מתחת לשולחן ואולי בכלל לחבר אותו לשולחן עצמו מלמטה כיחידה אחת ולעשות איזה מחשב שולחני חח חשבתי להוסיף שולחן מאחורי אבל אז יהיה לי מרווח של מטר +- מהשולחן השני לכיסא זה מספיק אבל אז החדר סגור לגמרי יש לי אפשרות להוסיף אולי מדף שיתחבר לשולחן מצד ימין אבל אני לא יודע אם הוא יחזיק את הCRT ובכלל איפה אני ישים את המקלדת …

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  10. אם תוכלו לעזור לי בכמה משפטים בתרגום לאנגלית אני אשמח: בהמשך לשיחתנו נכון להיום לאחר חודש החבילה עדיין לא הגיעה. עפ"י הפרטים שנתת לי הכתובת שלי אצלכם נכונה,לאחר בדיקה בדואר אצלי החבילה לא נמצאה לפיכך יש לי כמה שאלות: 1 אם אתם שולחים לי את החבילה שוב האם אני יחוייב בדמי משלוח שוב ? 2 אם אני רוצה להוסיף עוד פריט למשלוח האם אני עדיין יהיה חייב לשלם דמי משלוח או שאפשר יהיה להוסיף עוד פריט ללא דמי משלוח אשר כאמור שילמתי כבר בפעם הראשונה ?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by wow,

1 Let's head across the floor. 2 Bauer's 5'11", blond hair,160 pounds. 3 This is Hayes. Possible 20 on Bauer.|How would you like me to proceed? 4 Then about the key card. I didn't know this|was gonna happen. You have to believe that.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אהלן.. טוב, אז שבוע הבא אמורים להתחיל לבנות לי את החדר החדש, אז התחלתי לתכנן אותו בנתיים.. מידות החדר הם 5.50X2.40, אבל ישנם מספר מגבלות שלא ניתן לשנות, מיקום הויטרינה\חלון\דלת\מיקום הארון\מדפים הקיר (פרטים בתמונות) אני כבר די סגור על התכנון של החדר, אבל יש מספר בעיות שלא כל כך מצאתי פתרון. כמו מיקום המקררון (ליד הדלת) שמתי את כל הציוד המתוכנן כבר בתמונות, חוץ משידה שאמורה להיות ליד המיטה, וספה\פופים שאמורים לבוא אחרי המיטה (בין המיטה לטלוויזיה) אופפסס.. עכשיו שמתי לב ששחכתי לשים את המזגן, בכל מיקרה הוא אמור לבוא מעל המראה שליד הארון. אז הינה לינק לתמונות: http://s221.photobucket.com/albums/dd309/eitvrdt/NewRoom/ אז בבקשה, תזרימו הצעות לשיפור, או בכלל, לשנות את כל הסידור.…

• 33 תגובות
    • 4.4k צפיות
  13. Started by feint,

שלום, לא יודע אם זה המקום לפרסם את זה, אבל זה היה נראה לי הכי הגיוני. ניתנה לי משימה בעבודה לתכנן מחדש את חדר המעבדה שלנו הכולל בערך 12 ארונות של שרתים. חיפשתי חומר בנושא לגבי תכנון חדר שרתים אבל כל מה שמצאתי עולה כסף. יש למישהו מקור מידע טוב לגבי תכנון חדר כזה? מבחינת חשמל, קירור, כבלים שעוברים מתחת לריצפה וכו'? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  14. Started by kobi_af,

שלום אני צריך פה עזרה קטנה בתרגום המשפטים הללו נסו להיות מדויקים ככל האפשר תודה 1.He is fortunate to have been passed the exam 2.She regrets having been visited by some friends 3.She avoided being visited by friends 4.She seemed to have visited 5.They finished having had courses

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  15. Started by longboard,

אני בונה אתר יש פה מישהו שיוכל לתרגם לי את זה לאנגלית בבקשה? התחלתי להתייאש, מכיוון שבמשך השנים חקרתי הרבה מאוד בנושא, וחשבתי שניסיתי את כל הדרכים האפשריות להרזות ולהוריד במשקל,ובכל זאת נשארתי כמו שאני,קמה בבוקר מסתכלת במראה ולא אוהבת את מה שאני רואה.לאחר כל ארוחה, וכל דבר שהכנסתי לפה הרגשתי הרגשה רעה ואפילו התחלתי לשנוא את עצמי,וחשבתי כבר שלעולם לא הרזה. המסע לירידה במשקל לפני שנתיים כשהתחלתי לחקור על נושא ההרזיה באינטרנט ובפורומים, הכרתי מישהי שגם סובלת מעודף משקל ורוצה להרזות,והתחלנו לדבר בקביעות על השיטות שכל אחת מנסה כדאי להרזות.לפני חודשיים במקרה קיבלתי ממנה אימייל לאחר תקופה ארוכה שלא דיברנו,באימייל היא כתבה על השינוי שהיא עברה בחודש האחרון,ומה שראיתי הייה מדהי…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by LazyBoy,

אהלן, יש לי חבר אמריקאי שעושה עבודה על ערב הסעודית (במסגרת קורס PR) והוא מבקש עזרה עם תרגום של מספר מילים. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  17. אז תודה לכל מי שעוזר המדריך אינו ממש מובן לי זה מדריך לשידור דרך תוכנה בשם וירטואל דיג'י(3.1) אותה רכשתי לא מזמן Hi wrbrownline, It's actually all really simple to set up when you know how . Here's what you need to do: In order to stream your broadcast you need to download and install a DSP plugin that is compatible with VDJ. From what i've seen, VirtualDJ works with the Shoutcast DSP plugin (mp3) and the ICEcast DSP plugin (ogg). I use the Shoutcast pluggin, so for the purpose of this post i'm gonna refer you to all the Shoutcast goodies you need to broadcast your VDJ mixes succesfully. To download the Shoutcast DSP pluggin installer go here: http://www.shoutcast.com…

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  18. Started by Zeev86,

אני מנסה לשחזר משתמש באתר dreamspark.com התבקשתי על ידי תמיכת האתר לצלם את המידע הבא: A scanned copy of your current transcript or course list מה הכוונה כשהם רושמים transcript? (השתמשתי במילון אבל זה לא כל כך עזר לי)

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  19. קניתי משהו באיביי , לא משנה למה החזרתי לו את המוצר ...... אז הוא זיכה אותי בפאי פאל , קיבלתי אימייל כזה אני מחכה כבר שלוש שעות ועדיין לא נכנס התשלום לפאי פאל , למה זה ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש תמונה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by KKK,

הנה התרגיל http://www.fps.co.il/picture.php?id=1151402692.JPG התרגיל נמצא בספר של בני גורן-מתמטיקה חלק ה' שאלון 035005 בעמוד 209 תרגיל 47 תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  22. Started by Lirux,

עוד איזה שבוע יש לי מבחן שיקסע כמה יחידות אני יעשה במתמטיקה 4 או 5... בכל מקרה אני צריך עזרה בפתירת התרגיל הזה: ישבתי עליו ולא הצלחתי לפתור! תודה לכל מי שיעזור

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  23. התרגיל: "נתונה סדרה חשבונית. שבה מספר זוגי של איברים. הפרש הסדרה הוא 4. סכום האיברים במקומות האי זוגיים הוא 120 וסכום האיברים שבמקומות הזוגיים הוא 152. א. חשב את מספר איברי הסדרה ואת a1 [איך כותבים במקלדת שה1 יצא קטן כזה מתחת לאות ד"א?] ב. מצא את הנוסחה לאיבר הכללי an. ג. מצא את הנוסחה לסכום Sn." ותעשו טובה ואל תזרקו סתם מספרים כי את התשובות יש לי גם בספר. אני צריך שתראו לי דרך ותסבירו איך הגעתם לפתרונות תודה

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  24. Started by moses_23,

אנשים...אני זקוק דחוף לעזרה! אני שכחתי את כל מה שלמדתי השנה במתמתיקה!! אז הנה בעיה אחת שסרקתי עם תשובות אני לא זוכר איך לעשות את זה. בבקשה תעזרו לי תודה! אשמח גם לקבל הסבר איך מצאתם את תחום ההגדרה של הפונקציות וכל השאר. ושוב תודה! http://img201.echo.cx/img201/2936/q35fs.jpg

• 14 תגובות
    • 931 צפיות
  25. Started by HiperPsY,

http://stwww.weizmann.ac.il/g-phys/new_site/final05/el-blich.doc התרגיל הרבעי. תודה מראש..אני ממש מתקשה בתרגיל הזה.. :-\

• 0 תגובות
    • 491 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.