עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם אני בכיתה יא' ואני לא יודע מה קורה איתי אחרי הלימודים אני מתכנן ללמוד הנדסת מחשבים הבנתי שזה הרבה זמן זקוק להמלצה שלכם למקצוע טוב שמכניס הרבה תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  2. לגרסא:3.4.0 build 1145 אם זה לא קשור לפה תעבירו בבקשה תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  3. Started by musari,

יש תוספת שמראה לך מי קורא לך תאוואי למי שיכול לתת קישור או תשם של הפלאג.... תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  4. Started by doker,

מישהו יכול להביא לי מידע על הגרוזינים שלא עושים מטבח על הנוהל הזה?? בבקשה זה דיי דחוף

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  5. Started by QQQ,

שלום, אני משרת בגדוד בתותחנים בתור חובש/לוחם. לקראת סוף אימון מתקדם הוציאו אותי לחובשים. ניסיתי את מזלי בלהשאר בהדרכה. כמובן שהגדוד (יותר נכון הקרפ״ג) לא הסכים לוותר עליי, למרות שבבה״ד 10 רצו אותי ואף לחצו. חזרתי לגדוד שלי בתור חובש בתאג״ד. כעת אחרי חודשיים שאני פה, אני יודע שרמת ההסתגלות שלי לגדוד ולמקום היא נוראית. אני כבר במצב שבמשך למעלה מחודש אני עצוב כל היום, לא מוצא עניין או הנאה בשום דבר בערך, נוטה להזניח את עצמי, לא נפתח תכלס לאף אדם שאני נמצא איתו, חווה תשישות קיצונית שחזקה ברמות שקשה לתאר כל הזמן, מתעצבן מכל שטות בערך, מנסה להיות כמה שיותר מנותק מהסביבה שלי, מנתק קשר עם החברים הכי טובים שלי, נמנע מכל דבר חברתי כמה שאפשר, מוצא את עצמי אומר ״לא איכפת לי״ בלי סוף,…

• 40 תגובות
    • 9.1k צפיות
  6. גוגל שלחו לי מיכתב היום בקשר לקבלת כסף מהם יש לי חשבון יוטיוב ,שבחלק מהסירטונים אפשרתי פירסומות בגדול שלחו לי מיכתב עם הוראות חיבור לGOOGLE ADSENSE יש במיכתב 4 STEP ובסוף מיספר PIN המיכתב ניראה אמיתי וכתוב בריבוע בימקום בול "INTL PRIORITY AIRMAIL U S POSTAGE PAID JAMAICA NY PERMIT NO 9114 " בקיצור לאנשים עם ניסיון בתשלומים מגוגל ,אני צריך לדעת עם זה אמיתי או לא אני אמור לקבל דולרים בודדים ,אבל יהיה נחמד לדעת שזה אמיתי לא ביקשו מיספר חשבון או ויזה ,אבל לא רוצה לתת את הסיסמה למיל לכל אחד בתודה מראש קרירין

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by dror_gh,

יש לי נגן MP3 שתומך בליריקס. אני צריך אתר שממנו אני אוכל להוריד קבצי LRC או דרך אחרת . אשמח לעזרה. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  8. אני מחפש איזה פקולטה,אוניברסיטה פתוחה וכו' שאפשר ללמוד שם בזמן הצבא... אין לי מושג כמה זה עולה, ואיך אפשר להירשם,ואיך הולך העניין עם מבחנים ושיעורים שצריך לבחור וכל זה... מישהו יכול לעזור לי בעניין? אני מחפש בסה"כ קורס למבוא לתולדות יפן,אני לא יודע אם מעניין אותי כרגע תואר,אני רוצה ללמוד בשביל עצמי... זה המקום היחיד באוניברסיטת ת"א,אבל מה אני צריך לעשות כדי להירשם לדבר כזה?? http://www.tau.ac.il/humanities/yedion/07-08/eastasia,m/courses/ תודה!!

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  9. טוב אז יש לחברה שלי עוד מעט יומולדת ואני רוצה לקנות לה גיטרה קלאסית (היא חופרת לי שהיא רוצה גיטרה כבר מלא זמן) הקטע הוא שהיא לא יודעת לנגן והיא צריכה משהו טוב למתחילים אבל שיהיה איכותי ובגודל מלא כדי שהיא תחזיק גם אחרי שהיא תלמד לנגן. מיותר לציין שאני בעצמי לא מבין בזה כלום , אז אני צריך עזרה ממי שכן מבין ויכול להמליץ לי על חברה+דגם שיתאימו התקציב שלי הוא 500 ש"ח +\- , מקווה שתוכלו לעזור

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  10. Started by m_g,

איך הולך הקטע עם הסמ''ק או הכוחות סוס, במידה ואין לי בכלל רישיון לאופנוע? יש הגבלה מסוימת? ואם יש לי 5 שנים רישיון על אוטו אני צריך לעשות שוב תיאוריה בשביל אופנוע? ואחרי שעשיתי רישיון לאופנוע אני צריך וותק של תקופה מסוימת לפני שאני משדרג את הרישיון לאופנועים כבדים (1000 סמ''ק) בבקשה רק מי שבטוח בעצמו 100% שיענה, אני כבר ממש מבולבל מכל הסיפור.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום אני רוצה לקנות רמקולים ומגבר לרכב סיריון 2001 יש לי כבר רדיו דיסק של JVC והרמקולים שיש באוטו פשוט באיכות על הפנים http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=40736 אני חדש בזה ולא יודע מה עדיף קדמיים אחוריים 5 וחצי 6x9 ? בעיקרון יש לי 1200-1300 שקל להוציא על זה מה אתם ממליצים? תודה מראש. נ.ב אפשר הסבר קצר מה זה קומפוננט ולאן זה מתחבר?

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  12. Started by yossi21,

אחד התחביבים שלי זה לרכב על סקייטבורד, ומאז הפעם האחרונה שרכבתי עבר הרבה זמן. אני רוצה לחזור לזה עכשיו ואני צריך סקייט חדש, אני ברמת מתחיל. אני מחפש משהו טוב ולא יקר מידי. צריך את עזרתכם, תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי חור בכל העניין של מוליכים ושיטת התמונות (זה מה שקורה כשמבריזים), לא ראיתי מספיק דוגמאות ולכן חסרה לי האינטואיציה של כיצד לתקוף בעייות מהסוג הנ"ל... הבעיה: נתונים שני מישורים חצי אינסופיים מוליכים ומאורקים הנפגשים בזווית של 60 מעלות. מטען q נמצא במרחק a מישר המפגש של המישורים (מהצד של הזווית בת ה60 ולא של זו בת ה 300). השאלה היא מהו הפוטנציאל החשמלי במרחב. כמובן שבכל החתך של המרחב שבו הזווית בין המישורים ה300 מעלות הניחוש העלוב לפתרון משוואת לאפלס +קיום תנאי שפה יניב פוטנציאל אפסי, הבעיה היא כמובן בחלק השני של המרחב. אינני מצליח בעליל למצוא קונפיגורציה של מטעני דמה (שיהיו כמובן בצד השני של המרחב (זה בעל ה300 מעלות)) שיאפסו לי את הפוטנציאל על המישורים......דרושה ראייה…

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  14. נתון ריבוע משני קודקודים שלו יוצא משולש שווה שוקיים שזווית הראש שלו היא 30 מעלות. צריך לחשב את הזווית שנוצרת אם נחבר את קודקוד הריבוע עם הזווית הנ"ל. אפשר לפתור את התרגיל עם משפט חוצה זווית אבל זה לא נקרא כי התרגיל הוא לפני החומר של הפרופורציה. תודה רבה לכל העוזרים!

• 40 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. הנושא: דמיון משולשים. שאלה קצת מוזרה אבל המורה שלי אמר שהיא קשה רצח. נגיד שדף זהו ריבוע.[ABCD] E - אמצע צלע הריבוע AD. F - אם נקפל את הדף [הריבוע] באופן הבא: מחברים את הנקודה C עם הנקודה E אז נקודת החיתוך של הדף עם הצלע AB תסומן בF. צ"ל : AF = 2BF תמונה : http://img90.imageshack.us/img90/5107/68771140gx0.jpg תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  16. אני צריך למצוא את הפתרון הכללי למשוואה הבאה. איך אני עושה את זה ומה זה ה-dy הזה?

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  17. אני בטוווווח שהאתר הזה יכול לתת לי הרבה מעבר למה שאני יודע לנצל בו. איך אני מוצא סרטים לפי קטגוריה ושנה? לדוגמא, כל מה שמקוטלג כקומדיה שיצא בשנת 2006. תודה!

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  18. בציור זה מתוארת מכונית, שמסביבה 2 מעגלים. הראשון במרחק 15 צעדים מהמכונית, והשני 25 צעדים מהמכונית. מישהו יכול בבקשה לסמן בבקשה על המעגלים איפה רואים את הולך הרגל ואיפה לא? תודה רבה לעוזרים. :remybussi: דרך אגב, איך אני מדביק תמונה שנמצאת על מחשבי בגוף ההודעה כדי שתוכלו לראות למה אני מתכוון? ???

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by gshhar,

אם יש לי למשל מסה מולרית של תרכובת כלשהי והיא יוצאת 26.320g\mol ואני רוצה לחשב כמה mol יש לי ב-100 גרם של התרכובת,איך אני עושה את זה? פשוט מחלק את ה-26.320 ב-100?

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  20. Started by ORrrr,

שלום חברה, פרסמתי מוצר באיביי ואתמול מישהו קנה אותו, מארה"ב. עכשיו ניסיתי לחפש אבל אני לא מצאתי, מה הדרך הטובה ביותר לשלוח את החבילה? דואר ישראל בנתיים ראיתי שהכי זול UPS 100$! מישהו אולי יודע איך אני שולח דרך יו פי אס שלא יעלה כל כך הרבה? תודה מראש, אור.

• 10 תגובות
    • 899 צפיות
  21. Started by FARKASH7,

יש לי מחר מבחן-בוחן על שני ספרים, חצוצרה בוואדי והתפסן בשדה השיפון. לא קראתי עמוד אחד מהספרים האלה לפי מה שהמורה אמרה זה רק בוחן כדי לבדוק אם קראנו בחופש או לא, שאלות על השמות של הדמויות קצת עלילה ודברים בכאלה, מבחן אמריקאי. אני צריך סיכום קטן על הדמויות, עלילה. אם מישהו יכול לתת פה אחד או להפנות אותי זה יעזור לי מאוד. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  22. ערב טוב וחג קציר שמח (למרות שנגמר).. אני צריך להגיש עבודה למחר, ומה שאני צריך זה אנשים שהתנסו ויש להם ידע בתחומים הנ"ל ומבינים. אוקיי, אז נתחיל, אני צריך את הדרישות לכל תפקיד, מהם הכישורים, הידע והניסיון, שדרושים לכל אחד מהתחומים הנ"ל. אודה לכם אם תעזרו ! תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  23. Started by ccc,

אני רוצה להתחפש להר... (קטע אישי בבית ספר) איך עושים את זה? מה המצרכים ? אופן ביצוע ? עזרה בתכנון בבקשה... TNX !

• 9 תגובות
    • 944 צפיות
  24. חברה צריך עזרה אני צריך להכניס עוד מחשב לחדר וזה אומר עוד מסך אבל הבעיה זה שהוא CRT וזה די ענק התרגלתי לLCD אין לי ממש רצון להשקיע בנוסף אז אני מצרף כמה תמונות תנסו לעזור לי החדר שלי הוא 220 ס"מ על 300 ס"מ די קטן זה הממד יש לי שולחן גדול אם הLCD , המחשב עצמו ועוד מסך CRT שאני זורק אותו עוד מעט לבני דודים שישרפו להם העניים קצת מהקרינה חשבתי אולי לשים את המחשב מתחת לשולחן ואולי בכלל לחבר אותו לשולחן עצמו מלמטה כיחידה אחת ולעשות איזה מחשב שולחני חח חשבתי להוסיף שולחן מאחורי אבל אז יהיה לי מרווח של מטר +- מהשולחן השני לכיסא זה מספיק אבל אז החדר סגור לגמרי יש לי אפשרות להוסיף אולי מדף שיתחבר לשולחן מצד ימין אבל אני לא יודע אם הוא יחזיק את הCRT ובכלל איפה אני ישים את המקלדת …

• 2 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.