עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by kai,

אני מעוניין לקנות את הפאד steelpad 4d בארץ ואני לא יודע מאיפה, אתם יודעים מאיפה בארץ אני יכול לקנות\להזמין אותו ?

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  2. Started by Tommy,

לא ידעתי בדיוק איפה לשאול והגעתי למסקנה שזה המקום... אני רוצה לעלות פרוייקט וצריך תמונה של WCPUID ואני לא יודע איך לעשות שזה יקח רק את התמונה של החלון שלו ולא את כל הדסקטופ מישהו יכול לעזור לי? *****הסתדרתי*****

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  3. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אז ככה לאחרונה קניתי טלויזית LCD לסלון בגודל 32 . וראיתי על המסך כל מיני פסים . אמרו לי שזה קשור להארקה בבית, ושצריך להזמין את הטכנאי של HOT בשביל שיתקין לי איזולטור . אז הזמנתי טכנאי הוא התקין לי איזולטור אבל עדיין היו פסים על המסך . אז הטכנאי אמר לי שאני צריך לנתק את הארקה בשקע שעליו אני מחבר את הTV . ובאמת אחרי שניתקתי אותה כבר לא היו לי פסים על המסך . האם זה מסוכן לחבר טלויזיה לשקע שאין בו הארקה ? זה יכול לשרוף אותה או משהו ? כשהטכנאי היה אצלי בבית שכחתי לבקש ממנו שיתאים לי את השלט של הוט לטלויזיה . מישהו יודע באיזה קוד אני צריך להשתמש בשביל להתאים את השלט ? מדובר בטלויזיה של סמסונג LA32A450 . תודה מראש .

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by ofekd23,

שלום אני צריך בבקשה עזרה בהכנה לראיון עבודה זאת הפעם הראשונה שלי ואני לא מוצה שום אתר שיש בו שאלות שיכולים לשאול אותי בראיון עצמו אם מישהוא עשה ראיון כזה יודע על שאלות ששואלים ויכול לתת לי גם תשובות תודה רבה אם משהוא מכיר שאלות שיכולת לעזור לי הוא פקודות cmd תודה תודה תודה

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  5. Started by H.I.V,

שלום אני צריך לקבל כסף מח'ול אבל אני צריך לתת את הפרטים הבאים IBAN Swift/BIC or Routing Number אני בבנק דיסקונט מישהו יכול להסביר לי מה זה 2 הדברים האלה שהם מבקשים?

6. אמממ...השאלה שלי היא כמה עולה חופשי חודשי של סופרבוס? אני גר ברמלה ואני צריך להגיע ללה גרדיה כל בוקר, מה יותר שווה לי לקנות? כרטיסיות או חופשי חודשי ולמה? והאם מגיע לי הנחה מהעיריה בקשר לנסיעות? תודה!

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  7. Started by a556,

היי מישהו מכיר את המיני דיסק MZ-R500 של סוני? הוא תומך ב MP3???? מישהו הזמין פעם מהאתר www.minidisco.com ??. אם אני מזמין משם יש על זה מכס בהנחה שהמיני דיסק עולה 173 דולר????. תודה אלון

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אני צריך קצת עזרה עם מציאת קרובי משפחה, סבא שלי היה בשואה, וניצל ממנה, מאז הוא אף פעם לא שמע או ראה את המשפחה שלו, לאחרונה נודע לו שמישהו בעיר בסביבות מולדתו עם אותו שם משפחה כמו שלו מחפש אותו, וביקש ממני לנסות ולמצוא את האדם הזה(שם, כתובת, טלפון שלו, כל דבר...) העיר היא טארנוס בפולין, באנגלית Tarnow || וויקיפדיה -http://en.wikipedia.org/wiki/Tarn%C3%B3w בכל מקרה, אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא טלפון, פקס, אימייל או כל דבר שיוכל לעזור לי במציאת רשימת אנשים שגרים בעיר הזאת כדי שאני יוכל לאתר את האדם בעזרת השם משפחה שלו אני יודה לו מאוד תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני צריך לנסוע לכפ"ס , אני צריך לדעת איזה קו מגיע עד לקניון ומאיפה... תודה.

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  10. שלום לכולם אני בכיתה יא' ואני לא יודע מה קורה איתי אחרי הלימודים אני מתכנן ללמוד הנדסת מחשבים הבנתי שזה הרבה זמן זקוק להמלצה שלכם למקצוע טוב שמכניס הרבה תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  11. לגרסא:3.4.0 build 1145 אם זה לא קשור לפה תעבירו בבקשה תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  12. Started by musari,

יש תוספת שמראה לך מי קורא לך תאוואי למי שיכול לתת קישור או תשם של הפלאג.... תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  13. Started by doker,

מישהו יכול להביא לי מידע על הגרוזינים שלא עושים מטבח על הנוהל הזה?? בבקשה זה דיי דחוף

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  14. Started by QQQ,

שלום, אני משרת בגדוד בתותחנים בתור חובש/לוחם. לקראת סוף אימון מתקדם הוציאו אותי לחובשים. ניסיתי את מזלי בלהשאר בהדרכה. כמובן שהגדוד (יותר נכון הקרפ״ג) לא הסכים לוותר עליי, למרות שבבה״ד 10 רצו אותי ואף לחצו. חזרתי לגדוד שלי בתור חובש בתאג״ד. כעת אחרי חודשיים שאני פה, אני יודע שרמת ההסתגלות שלי לגדוד ולמקום היא נוראית. אני כבר במצב שבמשך למעלה מחודש אני עצוב כל היום, לא מוצא עניין או הנאה בשום דבר בערך, נוטה להזניח את עצמי, לא נפתח תכלס לאף אדם שאני נמצא איתו, חווה תשישות קיצונית שחזקה ברמות שקשה לתאר כל הזמן, מתעצבן מכל שטות בערך, מנסה להיות כמה שיותר מנותק מהסביבה שלי, מנתק קשר עם החברים הכי טובים שלי, נמנע מכל דבר חברתי כמה שאפשר, מוצא את עצמי אומר ״לא איכפת לי״ בלי סוף,…

• 40 תגובות
    • 9k צפיות
  15. גוגל שלחו לי מיכתב היום בקשר לקבלת כסף מהם יש לי חשבון יוטיוב ,שבחלק מהסירטונים אפשרתי פירסומות בגדול שלחו לי מיכתב עם הוראות חיבור לGOOGLE ADSENSE יש במיכתב 4 STEP ובסוף מיספר PIN המיכתב ניראה אמיתי וכתוב בריבוע בימקום בול "INTL PRIORITY AIRMAIL U S POSTAGE PAID JAMAICA NY PERMIT NO 9114 " בקיצור לאנשים עם ניסיון בתשלומים מגוגל ,אני צריך לדעת עם זה אמיתי או לא אני אמור לקבל דולרים בודדים ,אבל יהיה נחמד לדעת שזה אמיתי לא ביקשו מיספר חשבון או ויזה ,אבל לא רוצה לתת את הסיסמה למיל לכל אחד בתודה מראש קרירין

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by dror_gh,

יש לי נגן MP3 שתומך בליריקס. אני צריך אתר שממנו אני אוכל להוריד קבצי LRC או דרך אחרת . אשמח לעזרה. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  17. אני מחפש איזה פקולטה,אוניברסיטה פתוחה וכו' שאפשר ללמוד שם בזמן הצבא... אין לי מושג כמה זה עולה, ואיך אפשר להירשם,ואיך הולך העניין עם מבחנים ושיעורים שצריך לבחור וכל זה... מישהו יכול לעזור לי בעניין? אני מחפש בסה"כ קורס למבוא לתולדות יפן,אני לא יודע אם מעניין אותי כרגע תואר,אני רוצה ללמוד בשביל עצמי... זה המקום היחיד באוניברסיטת ת"א,אבל מה אני צריך לעשות כדי להירשם לדבר כזה?? http://www.tau.ac.il/humanities/yedion/07-08/eastasia,m/courses/ תודה!!

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  18. טוב אז יש לחברה שלי עוד מעט יומולדת ואני רוצה לקנות לה גיטרה קלאסית (היא חופרת לי שהיא רוצה גיטרה כבר מלא זמן) הקטע הוא שהיא לא יודעת לנגן והיא צריכה משהו טוב למתחילים אבל שיהיה איכותי ובגודל מלא כדי שהיא תחזיק גם אחרי שהיא תלמד לנגן. מיותר לציין שאני בעצמי לא מבין בזה כלום , אז אני צריך עזרה ממי שכן מבין ויכול להמליץ לי על חברה+דגם שיתאימו התקציב שלי הוא 500 ש"ח +\- , מקווה שתוכלו לעזור

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  19. Started by m_g,

איך הולך הקטע עם הסמ''ק או הכוחות סוס, במידה ואין לי בכלל רישיון לאופנוע? יש הגבלה מסוימת? ואם יש לי 5 שנים רישיון על אוטו אני צריך לעשות שוב תיאוריה בשביל אופנוע? ואחרי שעשיתי רישיון לאופנוע אני צריך וותק של תקופה מסוימת לפני שאני משדרג את הרישיון לאופנועים כבדים (1000 סמ''ק) בבקשה רק מי שבטוח בעצמו 100% שיענה, אני כבר ממש מבולבל מכל הסיפור.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום אני רוצה לקנות רמקולים ומגבר לרכב סיריון 2001 יש לי כבר רדיו דיסק של JVC והרמקולים שיש באוטו פשוט באיכות על הפנים http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=40736 אני חדש בזה ולא יודע מה עדיף קדמיים אחוריים 5 וחצי 6x9 ? בעיקרון יש לי 1200-1300 שקל להוציא על זה מה אתם ממליצים? תודה מראש. נ.ב אפשר הסבר קצר מה זה קומפוננט ולאן זה מתחבר?

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  21. Started by yossi21,

אחד התחביבים שלי זה לרכב על סקייטבורד, ומאז הפעם האחרונה שרכבתי עבר הרבה זמן. אני רוצה לחזור לזה עכשיו ואני צריך סקייט חדש, אני ברמת מתחיל. אני מחפש משהו טוב ולא יקר מידי. צריך את עזרתכם, תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי חור בכל העניין של מוליכים ושיטת התמונות (זה מה שקורה כשמבריזים), לא ראיתי מספיק דוגמאות ולכן חסרה לי האינטואיציה של כיצד לתקוף בעייות מהסוג הנ"ל... הבעיה: נתונים שני מישורים חצי אינסופיים מוליכים ומאורקים הנפגשים בזווית של 60 מעלות. מטען q נמצא במרחק a מישר המפגש של המישורים (מהצד של הזווית בת ה60 ולא של זו בת ה 300). השאלה היא מהו הפוטנציאל החשמלי במרחב. כמובן שבכל החתך של המרחב שבו הזווית בין המישורים ה300 מעלות הניחוש העלוב לפתרון משוואת לאפלס +קיום תנאי שפה יניב פוטנציאל אפסי, הבעיה היא כמובן בחלק השני של המרחב. אינני מצליח בעליל למצוא קונפיגורציה של מטעני דמה (שיהיו כמובן בצד השני של המרחב (זה בעל ה300 מעלות)) שיאפסו לי את הפוטנציאל על המישורים......דרושה ראייה…

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  23. נתון ריבוע משני קודקודים שלו יוצא משולש שווה שוקיים שזווית הראש שלו היא 30 מעלות. צריך לחשב את הזווית שנוצרת אם נחבר את קודקוד הריבוע עם הזווית הנ"ל. אפשר לפתור את התרגיל עם משפט חוצה זווית אבל זה לא נקרא כי התרגיל הוא לפני החומר של הפרופורציה. תודה רבה לכל העוזרים!

• 40 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. הנושא: דמיון משולשים. שאלה קצת מוזרה אבל המורה שלי אמר שהיא קשה רצח. נגיד שדף זהו ריבוע.[ABCD] E - אמצע צלע הריבוע AD. F - אם נקפל את הדף [הריבוע] באופן הבא: מחברים את הנקודה C עם הנקודה E אז נקודת החיתוך של הדף עם הצלע AB תסומן בF. צ"ל : AF = 2BF תמונה : http://img90.imageshack.us/img90/5107/68771140gx0.jpg תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.