עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MeTaLhAmMeR,

יש שיר דיי ישן שנשמע בסגנון דאנס כזה (אם ככה מגדירים אותו?) יש זמרת בפיזמון ויש מקהלה קטנה שמלווה אותה אחרי כל מילה שהיא אומרת בחלק מהפיזמון בשיר והשיר הולך ככה... אתם בטח מכירים רק שאני לא יודע למי שייך העיבוד: time... time goes by... so slow, when youre... when youre gone אני חושב שמאחורי הביצוע המקורי עומד איזה רמיקס ואת הרמיקס הזה אני מחפש תודה לכם

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  2. Started by Lirux,

זה שיר דיי ישן ומפורסם...הוא הולך ככה... זאת השורה הראשונה: The moment i saw you... ואז בפזמון זה ככה: forever, forever... ועוד כמה מילים

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  3. אני פשוט לא ידוע איפה לחפש , כמה וכמה פעמים אני שומע שירים שנאמרים בהם כול מני דברים בלטינית (כמו תפילות). כמו למשל (זה מAssassins Creed): http://www.youtube.com/watch?v=VjW0-PMHAXU מתחיל ב1:20

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  4. Started by KaPuT,

הספר נכתב על ידי אייזק אסימוב ואני זוכר קטע מסויים בוא שהיה מדובר על מחשב מרכזי בוושינגטון ששולט על החיים של התושבים ועל כל המדינה,זה בערך כל מה שאני זוכר מהספר. תודה מראש למי שיעזור לי למצוא את השם של הספר ויעזור לי לקרוא אותו סוף סוף.

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  5. לסרט קוראים בעברית "הכדור מת מצחוק", הוא מהיוצרים של סאוט'פארק על 2 טמבלים שממציאים משחק מן שילוב של כדורסל וכדור בסיס.

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  6. יש פירסומת של אי הפיתויים בערוץ ביפ בHOT ואני מת אל הSOUNDTRACK ברקע. מישהוא פה יודע מה שם השיר?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  7. אחותי עושה עבודה על זה, חפשתי בגוגל שעה ולא מצאתי כלום, וקיוויתי שתוכלו לעזור לי

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, אני צריך למצוא תמונות של מכוניות שהיו בישראל בשנות ה50. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  9. Started by david32,

אני מחפש פה ובגוגל ואני לא מצליח למצוא... היה לא כול כך מזמן איזה תראד על מישהו שעשה מין יומן מלחמה הומוריסטי בפלאש והעלה את זה לאינטרנט. מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  10. אני תריך עזרה למצוא כל מידע אפשרי על הגרסה הזאת של הווייפר. תודה

• 29 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by gshhar,

שאלה 2.

• 13 תגובות
    • 725 צפיות
  12. טוב אז החלטתי להזמין משם כמה לדים ונגדים בשביל הפרויקט שלי. הבנתי שהם עושים משלוחים לארץ אבל אני לא יודע איזה משלוח אני צריך לבחור שם? אם מישו יכול לעזור לי בזה אני ישמח מאוד תודה מראש

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  13. Started by Chymes,

העלתי תמונה עם מספר תרגילים. אני מבקש רק תשובות סופיות. תודה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 782 צפיות
  14. יש לי מן מד כזה אם תרצו שאני יכול לבחור תמקום שהסמן יעמוד עליו עכשיו סימנתי את ההתחלה כ10% ואת הסוף כ100% עכשיו הערך שהוא 10% זה 35 והערך של ה100% זה 5 (כלומר יורד...) עכשיו אני צריך איזשהי דרך למציאת האחוז שהסמן מראה כלומר אם הסמן נמצא בסוף - כלומר הערך שלו 5 אז הוא יראה שזה ב100% עוד דוגמא אם הסמן שלו נמצא בהתחלה - כלומר הערך שלו 35 אז הוא יראה שזה ב10% או אם הסמן באמצע הוא יראה יראה 55% (זה האמצע מ10% עד 100%) והערך שלו יהיה 20(נראה לי) אני מקווה שהבנתם... אתם יכולים לקחת את הערך שבו נמצא הסמן כX

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  15. Started by joni,

המחיר של ק"ג אחד של תפוזים וק"ג שני של תפוחים ביחד 6 .העלו את מחיר התפוזים ב50% ואת מחיר התפוחים הקטינו ב 25% כמה עולים שני ק"ג תפוזים ו4 קילו תפוחים

• 11 תגובות
    • 798 צפיות
  16. שלום. אני צריך להגיש למחר מלא תרגילים ויש כמה דברים שנתקלתי בהם ולא הבנתי איך אני פותר. לדוגמא, יש לי את המשוואה: mx²+(m+2)x+4-m=0 והם מבקשים ממני למצוא שני שורשים ממשים, עשיתי את זה (דלטה > 0) ואז הם מבקשים ממני: מצא לאילו m שני השורשים הממשיים שליליים, איך אני עושה את זה? תודה!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by joni,

אני לא מצליח את התרגילים האלה ויש לי מחר בוחן עליהם , @___@ מה יותר גדול : 1) שורש של שלוש + שורש של שש או שורש של 17 ,אם תצליחו תראו לי את הדרך 2) שורש של 7 + שורש של חמש או שורש של 2 +שורש של 12 גם כאן אם תצליחו תראו לי איך תודה גדולה לעוזרים !

• 10 תגובות
    • 761 צפיות
  18. צריך עזרה במתמטיקה- אתר עם פתרונות לא אתר פותרים תודה 8)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Shoko,

איך אני נפתר מכל החזקות ומגיע לתשובה ? 9m^5 - 29m^4 + 90m^3 + 106m^2 + 45m - 5

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  20. Started by Born2Kill,

מישהו יכול להראות לי איך פותרים את התרגיל הזה, כי לא הצלחתי, החומר הוא מעגל כללי. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 941 צפיות
  21. שלום, מישהו מוכן להזכיר לי בבקשה כיצד יש לכתוב מכתב רשמי ומכתב לחבר? מה צריך להיות הניסוח המדיוק? ומה ההבדל בינהם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  22. שלום לכולם הזמנתי מחשב מחנות כלשהי לפני יומיים...לא משנה מה שם החנות המחשב עלה לי 1680 שקל לפי המפרט שהוצע לי והמחיר שבאתר אני אמור לקבל את המחשב ביום ראשון הקרוב עכשיו היום נכנסתי לאתר במיקרה וראיתי שהמחיר ירד ל 1610... עכשיו רציתי לדעת מה קורה בעיניין זה האם אני צריך לשלם ביום ראשון 1680 במזומן או 1610 ?

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  23. Started by x-boy_24,

שלום . אני הייתי עובד בהלחמות ובזמן האחרון התחלתי להלחים הרבה וגם בבית ומרוב כל העשן של הבדיל אחרי כל יום שאני מלחים יש לי כאב ראש נוראי .. עכשיו אני יודע שיש פה בפורום כמה שמלחימים אז חשבתי אולי למישהו יש פיתרון , אני צריך משהו "שיעלים" את העשן מהפנים שלי חשבתי על מאוורר אבל זה מציק לי בידיים , יש אולי איזה שואב עשן קטן או משהו? כל פתרון יתקבל בברכה תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by joni,

עליתי לשלב שני של תחרות רפואת הלב דרך הטכניון , ונתנו לנו מעין ספר כזה שמתוחו אנחנו אמורים ללמוד 170 עמודים ולהיבחן על זה. המבחן הוא שבועים אחרי פסח , יש למישהו עצה כיצד עליי ללמוד את החומר , רק לקרוא לסכם ממ <? ישנם 44 פרקים בספר .

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  25. חשבנו על רודוס או על איה נאפה, התאריכים הם בין ה-3.7 ל 7.7 זאת אומרת 4 ימים.. עכשיו בכל מיני אתרים כמו גוליבר אני רואה שיש מבצעים כאלה "מהיום להיום", ככה שזה יוצא זול כמו נסיעה לאילת (כולל טיסה, כל החבילת נופש). שווה לחכות עד יום לפני ביולי כדי להזמין איזו חבילה כזאת? כל מה שמנסים להזמין מהיום יעלה הרבה יותר יקר. דוגמא: http://www.gulliver.co.il/GulliverPackagesFamily/content/Results.aspx?destinationId=RHO יש שם אחלה מבצעים אבל כשרוצים לראות מחירים לחודש הבא המחירים מסריחים יותר. מישהו כאן שנסע יודע איך הוא עשה את זה?

• 3 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.