כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח את התרגילים האלה ויש לי מחר בוחן עליהם , @___@ מה יותר גדול : 1) שורש של שלוש + שורש של שש או שורש של 17 ,אם תצליחו תראו לי את הדרך 2) שורש של 7 + שורש של חמש או שורש של 2 +שורש של 12 גם כאן אם תצליחו תראו לי איך תודה גדולה לעוזרים !
-
- 10 תגובות
- 752 צפיות
-
-
צריך עזרה במתמטיקה- אתר עם פתרונות לא אתר פותרים תודה 8)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני נפתר מכל החזקות ומגיע לתשובה ? 9m^5 - 29m^4 + 90m^3 + 106m^2 + 45m - 5
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מישהו יכול להראות לי איך פותרים את התרגיל הזה, כי לא הצלחתי, החומר הוא מעגל כללי. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום, מישהו מוכן להזכיר לי בבקשה כיצד יש לכתוב מכתב רשמי ומכתב לחבר? מה צריך להיות הניסוח המדיוק? ומה ההבדל בינהם? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי מחשב מחנות כלשהי לפני יומיים...לא משנה מה שם החנות המחשב עלה לי 1680 שקל לפי המפרט שהוצע לי והמחיר שבאתר אני אמור לקבל את המחשב ביום ראשון הקרוב עכשיו היום נכנסתי לאתר במיקרה וראיתי שהמחיר ירד ל 1610... עכשיו רציתי לדעת מה קורה בעיניין זה האם אני צריך לשלם ביום ראשון 1680 במזומן או 1610 ?
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום . אני הייתי עובד בהלחמות ובזמן האחרון התחלתי להלחים הרבה וגם בבית ומרוב כל העשן של הבדיל אחרי כל יום שאני מלחים יש לי כאב ראש נוראי .. עכשיו אני יודע שיש פה בפורום כמה שמלחימים אז חשבתי אולי למישהו יש פיתרון , אני צריך משהו "שיעלים" את העשן מהפנים שלי חשבתי על מאוורר אבל זה מציק לי בידיים , יש אולי איזה שואב עשן קטן או משהו? כל פתרון יתקבל בברכה תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עליתי לשלב שני של תחרות רפואת הלב דרך הטכניון , ונתנו לנו מעין ספר כזה שמתוחו אנחנו אמורים ללמוד 170 עמודים ולהיבחן על זה. המבחן הוא שבועים אחרי פסח , יש למישהו עצה כיצד עליי ללמוד את החומר , רק לקרוא לסכם ממ <? ישנם 44 פרקים בספר .
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
חשבנו על רודוס או על איה נאפה, התאריכים הם בין ה-3.7 ל 7.7 זאת אומרת 4 ימים.. עכשיו בכל מיני אתרים כמו גוליבר אני רואה שיש מבצעים כאלה "מהיום להיום", ככה שזה יוצא זול כמו נסיעה לאילת (כולל טיסה, כל החבילת נופש). שווה לחכות עד יום לפני ביולי כדי להזמין איזו חבילה כזאת? כל מה שמנסים להזמין מהיום יעלה הרבה יותר יקר. דוגמא: http://www.gulliver.co.il/GulliverPackagesFamily/content/Results.aspx?destinationId=RHO יש שם אחלה מבצעים אבל כשרוצים לראות מחירים לחודש הבא המחירים מסריחים יותר. מישהו כאן שנסע יודע איך הוא עשה את זה?
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי, מישהו יכול לעזור לי, אני צריך להוריד שירים מהאתר הזה: http://www.havesov.net/musicenter.html כעיקרון פעם היה אפשרות להורדה עכשיו ביטלו את זה לא יודע למה. מי שלא הבין מה זה אז זו תוכנת פלאש שהיא מעין פלייליסט וכרגע אפשר רק לשמוע דרך האתר, אני מחפש איך להוריד למחשב בשביל להעביר לי את זה לMP3. אני משער שיש איזשהיא תוכנה שאפשר לעשות זאת בעזרתה. תודה רבה מראש זה חשוב לי מאוד.
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי EMAIL בוואלה ואני צריך שלוח למישהו הודעה ויש לו HOTMAIL . עכשיו כשאני לוחץ על "שלח" אז זה מראה לי למעלה פס אדום וזה לא שולח. מישהו יודע לה זה ככה ? ואיך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם. סיימתי סוף סוף יא, נשאר לי רק הבגרות בלשון. אז ככה, אני דיי חושש בקשר לבגרות כי אני לא יודע כלום על ה"פועל". כל הנושאים האחרים אני יודע, חוץ מה"פועל" שבו אני בכלל לא יודע מזה גזרות. והנושא הזה הוא תופס 25 נקודות בבגרות, שזה המון וחבל לי לבזבז אותם. מאיפה אני יכול ללמוד בחינם על נושא ה"פועל" בלשון? יש איזה אתר לימוד טוב שמלמש הכול על הנושא? אני חייב עזרה, כדי לעבור את הבגרות הזאת! תודה זה מאוד חשוב לי.
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
טוב אז ככה, הבצפר שלו בהיותו בצפר מיוחד חצי פרטי ומעצבן במיוחד, לא עושה את הבגרות הרגילה בהיסטוריה אלא בגרות מיוחדת במסגרת כיתה יא' אנחנו צריכים להגיש עבודה בת 4 פרקים שהיא מהווה 60% של יחידה לבגרות, עכשיו אנחנו צריכים נושא שיהיה משהו שקרה בעולם בין 1914-1939, ואני צריך עזרה בבחירת נושא, וכן גם שאלת חקר וראשי פרקים, אז עם מישהו יוכל לתת לי רעיונות טובים לנ"ל (נושא,שאלת חקר וראשי פרקים לעבודה [4 פרקים{מבוא וסיכום לא נחשבים נדמה לי}]) שיהיו על משהו שקרה בתקופה שהזכרתי (רק משהו שלא קשור לגרמניה, יותר מדי אנשים עושים על זה אז אני לא מעוניין) אני אודה לו מאוד אהה וגם אם למישהו יש במקרה עבודה אז... טוב אני לא רוצה להכניס רעיונות לראש של אף אחד,אבל אני לא אתנגד ואני אודה לו אפיל…
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום חברים! במסגרת אירוע שאני מפיק, יש לי צורך באיזושהי אטרקציה פירוטכנית, כמובן שמדובר על משהו ברמה המקצועית, לא נפץ שמדליקים עם גפרור ובורחים, אלא זיקוקים, עם הצתה חשמלית, אלחוטית או חוטית לא מאד קריטי. בקיצור, יצא לי לראות במספר אירועים את הזיקוקים האלה שמניחים על מעין טריגרים כאלה, ושבלחיצה על שלט הוא מפעיל אותם והם פשוט נותנים ג'ט של ניצוצות כלפי מעלה לדקה או קצת פחות. עם כל הכבוד, שייגדל לי דקל על היד, אני אשלם לבנאדם 700 שקל על פאקינג שישה זיקוקים של דקה. חיפשתי ולא מצאתי הסברים ומקורות לתפעול העניין, מה שאני ראיתי מאירועים וממקומות שונים, מדובר על קופאת חיווט קטנה, שלפי הבנתי המעגל ומערכת השלט רחוק, פועלת ע"י מערכת של אזעקת רכב אני מעוניין כמובן בהרכבה …
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה לי יש זכרונות INFINEON 333 ושכן שלי קנה עכשיו מחשב עם A-DATA 400 המעבד שלו זה סלרון 2400 והמעבד שלי בקרוב יהיה AMD ATHLON 166@200 ואצלו בכל מקרה הזכרון ינוצל ב200מגהרץ בלבד (FSB100) ולי יהיה טוב DDR400 עכשיו זה בן אדם מבוגר שלא מבין כל כך במחשבים אבל אני עוזר לו המון ועושה לו "ג'סטות" אז יש סיכוי שיסכים מה עוד שהוא פרנואיד והוא קצת יפחד לקחת את העסקה הזאת כי הזכרון משומש... חבר שלי אמר שבניסוח הנכון שכן שלי יסכים, ואני גרוע בניסוחים אני יבוא אליו הביתה וישמע הכי גרוע בעולם....
-
- 17 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אז ככה כמה ילדים החליטו להציק לי ולעוד כמה (הילדים שהציקו בערך בגיל שלי), עכשיו אני צריך עזרה בתכנון נקמות מקוריות ומביכות, למישהו יש רעיון?
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
סדרה מוגדרת ע"י כלל הנסיגה a1= 3/11 an+1=3an/(3-4an מגדירים סדרה נוספת bn=(3-7an)/an א) הוכח שהסדרה BN היא חשבונית ב) נתון: an=-3/25 מצא את סכום הסדרה bn. הצלחתי להוכיח את א. ההפרש הוא +4 אבל נתקעתי ב ב תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
"סדרה מוגדרת ע"י כלל הנסיגה: A(n+2= 4A(n+1) -3A(n) נתון A7=362 A5=38 מצא איזה מספר יש להוסיף ל A6 כדי ששלושת המספרים: A5,A6+X,A7 יהוו שלושה איברים עוקבים בסדרה חשבונית" אני יודע שA6+X שווה לממוצע של A7 וA5 כי הם מספרים בסדרה חשבונית. לכן האיבר האמצעי שווה 200. אבל פה נתקעתי. אם מישהו יודע ויכול לעזור אני מאוד אודה לו. נ.ב בתשובות כתוב שX=81
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אהלן קבלו את הסודוקו המצורף... הוא אמיתי ופתיר לכל החכמולוגים... בואו נראה מי יכול לפתור את הדבר הזה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי, אז למי שלא יודע קוראים לי iakovl ואני מכור כבד של אנימה. עד כמה כבד? תוך חודש אני חוצה את קו ה 1T (לאלו שלא מבינים = 1024 גיגה) כלומר יש לי הרבה מאוד אנימה... את כל העסק הזה אני שומר על המחשב ועל דיסקים של DVD העניין הוא שמרוב DVD אני לא מצליח לשמור על סדר שלהם בשביל מעקב אחרי כל האוסף שלי יש לי את ANIDB עם בסיס הנתונים שלי בפנים (בלי זה אין לי מושג מה הייתי עושה) אבל מרוב דיסקים שמסתובבים בין מס' קייסים אני כבר מבולבל קייס אחד של 144 מלא לגמרי קייס שני של 188 מתמלא במהירות אני אפילו לא יודע כמה יש בו. אני צורב תוך כדי שאנחנו מדברים בשביל להוריד קצת חומר גמור מהמחשב שלי לDVD השאלה שלי היא איך אני יכול לעקוב אחרי כל זה אשמח לקבל רעיונות מכם
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה קטנה. יש לי סרט קצר (רבע שעה) שאני רוצה להוסיף לו כתוביות, אבל אני לא מסתדר עם התוכנה. מישהו יכול אולי לסנכרן לי את הכתוביות? יש לי קובץ word שמכיל אותן. בתודה מראש, עמיר שחר.
-
- 0 תגובות
- 428 צפיות
-
-
ערב טוב. לפני מספר חודשים בערך עברתי מבזק להוט בתשתית הטלפון בלבד(באינטרנט אני עדיין בזק) בא טכנאי וחיבר לי כבל TRS לקיר איפה שהחוט של האנטנה נמצא .. עכשיו כדי לקלוט ערוצים כמו 1,2,10 וכד' אמרו לי שאני חייב לסרוק ערוצים בשלט והבעיה שאני לא מצליח לעשות את זה דרך השלט ואין לי כפתורים בטלוויזיה עצמה. הצלחתי לסרוק בטלוויזיה קטנה אחרת שיש לי ויש לה גם שלט משלה שלא פועל על הטלוויזיה השניה.. http://www.telepeled.co.il/products/35250 זה השלט.. והטלוויזיה היא גם של לנקו.(יש אותה בהרבה בתי מלון ,ולא ..לא גנבתי אותה חח ) יחסית לטלוויזיה שנמצאת בהרבה בתי מלון הייתי מצפה לקצת הסברים ברשת עליה אבל נאדה. אני לוחץ בשלט על MENU ואין לי דרך להמשיך משם ללחוץ על סריקה.. למרות שהאופ…
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום D: אני מחפש שירים בשביל לעדכן את הפלייליסט שלי D: אם אפשר המצלות על מוזיקה קלאבינג, האוס, טראנס ופסיכודלי D: תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 425 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת מה צריך בשביל להוציא תעודת ברוקר, כמה עולה מה צריך הכל. איפה אני יכול לברר את זה? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי בוחן על מדרון בפיסיקה, ולמצוא שקול מערכת והכל אני יודע, אבל יש שאלה אחת שלא הבנתי איך אני פותר אותה, אשמח להסבר גוף הנמצא על מדרון. בין הגוף לבין המדרון פועל חיכוך בעל מקדם חיכוך של 0.4. מצא מהי הזווית המינימלית בה יתדרדר הגוף אם לא פועלים במערכת כוחות חיצוניים. אני מניח שיש נוסחה לכך? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-