עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by tfo,

זה באג זמני או שסגרו את זה?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  2. Started by redti,

אז ככה..אני כבר שנה וקצת בצבא יש לי מפקדת שאני סובל ממנה מינואר זאת אומרת 10 חודשים עוד מעט..היא אצלנו בתפקיד ממאי 08 (שנה ו5 חודשים) והיא בדרגת סרן , היא ממלאת תפקיד שלישותי , אני אוכל ממנה כריזות של החיים אני יכול לשבור קירות שאלתי היא לאלו מביניכם שאולי יודעים, כמה זמן אפשר למלאות תפקיד כאילו כמה זמן אפשר לעשות אותו דבר אפילו אם אתה מסרב להתקדם או שלא מקדמים אותך..בכל זאת היא נושקת לשנה וחצי באותו תפקיד , וזה תפקיד שני שלה כסרן אם אני לא טועה והיא לא מראה סימנים כאילו היא הולכת בקרוב

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  3. Started by Delapro,

שלום. אני הזמנתי בחנות אחת כמה מוצאים לפני יותר משבוע וחצי, וכל פעם הם אומרים עוד כמה ימים, המוצרים עוד לא הגיעו וכו' וכך כבר שלוש פעמים. תוך כמה זמן המוצרים אמורים להגיע לחנות ?

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  4. אני מקבל המון המון התראות ... ממש הצפות במייל שלי על תגובות חדשות בנושאים שונים שאפילו לא ביקשתי...! מדוע ?! ואיך אני מבטל את זה ? זה כבר ממש מעצבן. תודה רבה ! שבת שלום !

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  5. Started by Decktor,

במו שכולם יודעים יש (שוב) טורניר של קספרוב נגד המחשב המשחק השלישי עומד כרגע במהלך החמישי אפשרי לצפות בו ב ESPN או כמו שאני עושה דרך התוכנה של www.chessclub.com צריך פשוט לעשות להתקין אותה לעשות Login בתור Guest אפילו לא צריך לפתוח יוזר ואז בחלון Console לכתוב observe 1 נ.ב. במשחק הראשון היה תיקו המשחק השני קספרוב היה במצב מעולה עד שהוא עשה טעות קטנה ואז זה הפך לטבח אז הניקוד כרגע עוד על 1.5:0.5 לטובת המחשב

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  6. ככה, המתג של הדוד שמש שלנו הלך (נשברה חתיכת פלסטיק בפנים). בכל מקרה קנינו חדש. יש לנו מתג שכולל את המתג עצמו ועוד נורה מעליו (לא על המתג, מעליו). החיבור של החשמל ממש מוזר שם, חיברתי את המתג החדש כמו שהקודם היה וזה עובד (מין הסתם), אבל מישהו מוכן להסביר לי... צירפתי תמונה של החיבורים. מגיע מלמעלה (מהדוד שמש אני מניח) שני כבלים, אחד אדום ואחד שחור. מלמטה (אני מניח שזה מהארון חשמל) מגיע 2 חיבורים לבנים ואחד אדום. החיבורים הולכים כמו שזה מופיע בציור (אפור = לבן) השאלה שלי זה למה יש כל כך הרבה חיבורים? לא אמור להיות שניים של מתח ואחד של הארקה? עריכה: אני רק אסביר את הציור, הריבוע הכחול התחתון זה המתג (שלו יש ארבע חיבורים) הריבוע הכחול העליון זאת הנורה (שני חיבורים) [attachment…

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  7. איפה ניתן להוריד בשבילו באינטרנט משחקים?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  8. Started by Mesatla,

http://il.youtube.com/watch?v=ZS4mcAALUBY

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  9. Started by yair_gobani,

שלום לכולם 8) אתם יכולים לרשום לי כ12 טרנסים "שיקחו" כ90 דקות ושיהיו משנת 02 ו03 , בתודה מראש, יאיר

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  10. Started by Electric Boom,

שלומות, שלחו לי מביתן חיל הים דרקישה לפקסס להם בדיקת אק"ג חוזרת לקראת הגיבוש(עשו לנו ביום מיונים) לא ידוע לי על בעיית לב או משהו[...] אבל הרופא משפחה שלי הזהיר אותי שיציקו לי הרבה בחיים על אבחוש, כי אין לי שומן שיבודד את ה"רעש" (לדבריו) מצד שני לא הוצמד לי סטטוסקופ שם ככה ש... אולי התרגשתי או משהו, בכל אופן הם אמרו שהבדיקה לא תקינה ואני צריך לחזור עליה אצל רופא משפחה(עשיתי אצלו לפני כמה חודשים, הכל היה יופי טופי) רציתי לדעת האם למישהו היה בעיות עם העסק? עם המזל שלי עוד יעיפו אותי מהגיבוש על חובש כסיל או משהו כזה... לבקש מהרופא שלי לתרגם לי ת'בדיקה, ככה ש"תעבור על בטוח" אצלהם? אין לי כוח לבלאגנים עכשיו...

11. Started by MilkMan,

http://www.metacafe.com/watch/242161/lucky_to_be_alive_compilation/

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  12. Started by uriya,

האם זה נכון ש-אם אני מתקשר מישראל למישהו בארה"בת עם ספק מקומי כגון AT&T , T-MOBILE וכו' ץ האם הוא ישלם על השיחה הנכנסת? תודה לעוזרים אוריה

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  13. יום עצוב. :'( :'( /www.elitetorrents.org/

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  14. Started by G.P.S,

שלום מישהו יכול להביא לי שם של תוכנה שבעזרתה אני יכול לצלם את מה שאני עושה במסך (סרטון וידאו)?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  15. Started by shuy,

איך Redemption משתלבת שם, מבחינת הזמנים? (כלומר אם אני רוצה לראות במרתון את כל העונה, האם עדיף להתחיל מ-Redemption?).

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  16. יש לי חדר קטן אני מעוניין לקנות את המזגן הזה כי הוא הכי יעיל למרות זאת רציתי לדעת כמה חשמל יגיע לי לא בוטח בהם

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  17. Started by pain_killer12,

חבר'ה איך אני מוכיח שלכל קבוצה חסומה יש מינימום ומקסימום. ז"א אני יודע שזה ברור, השאלה איך אני כותב את זה כמו שצריך? תודה רבה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  18. Started by Shadowman,

משהוא מכיר אולי פתרון בעברית או באנגלית עדיף עברית לקוביה ההונגרית?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  19. שלום לכולם הודעה זאת מיועדת לבעלי רישיון נהיגה: אנא חיתמו על העצומה שהכנתי אתמול בנושא העלאת המהירות המותרת בכבישים הבין עירוניים, נושא שידוע אצל כל חובב רכב. ביחד נצליח (אולי) לשנות את החוק ההזוי הנהוג כיום. אם אפשר, פרסמו עצומה זאת בכל דרך אפשרית המקובלת כיום, ע"מ לצבור חתימות נוספות. אשתדל להפיץ ברוב הפורמים. כמו כן, אשמח להערות, אני יכול לערוך את העצומה בכל עת. קישור לעצומה ולפרטים: http://www.atzuma.co.il/petition/stio/1 תודה לכולם, גיא.

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  20. http://video.yahoo.com/video/play?vid=e625e97b18a35d7ed006579e70e8a471.1855152&cache=1 ועוד סרטון גדול בקבוק וודקה ב25 שניות http://uniquepeek.com/viewpage.php?page_id=469

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  21. היי חברה יש לי מחר מיונים לגאמא..והיתי רוצה לדעת בערך מה יהיה שם! כפי שכבר הבנתי יהיה שם מבחן על מחשבים באופן כללי, מבחן תכנות שצריך לתכנת 2\4 תוכניות ב C \PASCAL ומבחן אסמבלי! אולי מי שהיה במיונים האחרונים או שזוכר שאלות יכול להגיד איזה תוכניות היה עליו לכתוב? איזה שאלות היו על מחשבים כללי ועל מערכות הפעלה? על מה כדאי לחזור בכללי ו ב c? תודה רבה מראש! מקווה שתגיבו

22. Started by Crash5,

האם ניתן לקבוע שם כתובת שהיא לא הכתובת המגורים שלי בישראל, אלא הכתובת שאליה אני רוצה שהחבילה תגיע בארה"ב? אם מישהו יוכל להנחות אותי, אני אשמח מאוד. תודה.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  23. שלום וברכה, לא מזמן השתחררתי כהנדסאי תעו"נ בהתמחות יצור ומעוניין להשתלב בשוק העבודה האזרחי. כרגע אני מתקשה להשתלב. אשמח לשמוע מאנשים פה שיש להם ניסיון, במיוחד מי שמהנדס או הנדסאי שכבר השתלב. או לחילופין אשמח לקבל מס' פלאפון של אחד המקורבים שלכם שנמצא בשוק האזרחי כמהנדס/הנדסאי תעו"נ...

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  24. Started by avigp,

הי אני מתעניין בלימודי בדיקת תוכנה מישהו מכיר מקום בשם "האקריו" הם מתחייבים להשמה בעבודה בסוף הקורס ובכלל לגבי מקומות אחים מומלצים תודה מראש לעוזרים שבוע טוב

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  25. Started by HaEsrimVeArba,

לחבר שלי מת לפני שעה או שתים העכבר, היכן ניתן להשיג בראשון עכבר בשעה כזו?

• 9 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.