כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לצייר על הקיר איזה ציור ... משהו כמו דרקון סיני או משהו בסגנון... אשמח לקבל אולי אתרים עם תמונות כאלה תודה משהו בסגנון הזה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
-
הפונק' היא במונה - X בריבוע במכנה - שורש של (X בריבוע מינוס 1) הנגזרת הראשונה יצאה לי טוב והיא במונה - X בשלישית מינוס 2X במכנה - (X בריבוע מינוס 1) - וכל זה בחזקת אחד וחצי. צירפתי קובץ עם הפונק' עם 2 הנגזרות,הראשונה כמו שאמרתי יצאה לי טוב רק שעשיתי לה מכנה משותף אבל אני לא מצליח להגיע לשנייה. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 422 צפיות
-
-
-
שלום,אתם יכולים בבקשה לזהות לי מי זאת הבחורה בתמונה הבאה: http://img115.imageshack.us/img115/3173/61925541sj8.jpg תודה
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
יש שתי שאלות שאני פשוט לא מצליח. 1) נתונים שני גבולות: הגבול של f של x כאשר x שואף לאינסוף הגבול של f של אחד חלקי x כאשר x שואף לאפס מימין הוכיחו כי אחד מהם קיים אז גם השני קיים והם שווים. 2) תהי f: (An)X^n+...+(A0) ________________ (Bm)X^m+...(B0) כאשר An וBm שונים מאפס. הוכיחו שהגבול של f באיינסוף קיים אמ"מ n<=m. מהו הגבול כאשר m=n?? אין לי מושג איך להתחיל... תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! קיבלנו לקרוא את המחזה Trifles http://www.vcu.edu/engweb/eng384/trifles.htm אני לא מבין את הסיפור יש מישהו שלמד את הסיפור בתיכון שיכול לספר לי עליו בקצרה? ועוד ארצה לשאול אותו כמה שאלות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין מאיפה הגיע 0.3 וולט 0.69 וולט. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בפעם האחרונה שעשיתי חיבור לא ממש הצלחתי לעשות אותו בצורה הנכונה, אז אם מישהו פה טוב בהבעה שייגיד לי איך אני עושה חיבור טוב (2 עמודים של חיבור). זה החיבור (עמ' 5/נושא 4 "סובלנות בספורט"): http://meyda.education.gov.il/sheeloney_bagrut/2004/1/HEB/905031.PDF[br]פורסם בתאריך: 11.12.2007 בשעה 20:02:23 סליחה על ההקפצה, אבל זה דיי דחוף.... :
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני גר ביקנעם ואני צריך להגיע לרחוב הזה באתר אגד לא רשום רחוב הצורן מה אני צריך להכניס שם?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך להגיע לרמת החייל בתל אביב לרחוב הברזל או משהו בקרבתו. אני מגיע עם רכבת מכיוון צפון וחיפשתי דרך דן ואגד ולא מצאתי קו שיוצא מאחת התחנות שבתל אביב. מצאתי את קו 12 בלבד של דן אך הקו האחרון מתל אביב יוצא בעשר בבוקר ככה ואני צריך יותר מאוחר. מישהו יכול לעזור ולכוון אותי באיזו תחנת רכבת לרדת בתל אביב ואיזה קו אוטובוס עליי לקחת ומאיפה?
-
- 2 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
אבא של חבר שלי ביקש ממני לעזור לו עם מכשיר Psion 3a. מדובר במעין organizer-מילון ישן מאוד (מ-1993!), אבל גם משוכלל מאוד. למכשיר 2mb של RAM והוא כולל מספר יישומים כמו מעבד תמלילים, יומן וכו'. יש לו אפשרות חיבור למחשב להעברת וגיבוי הנתונים. הבעיה היא שיום בהיר אחד, נעלמה התצוגה. פותחים את המכשיר ומדליקים אותו, אבל לא רואים כלום. צלילים הוא עדיין עושה כך שהוא עוד עובד (וכנראה גם מכיל את הנתונים שהיו עליו). הנתונים האלה חשובים לו מאוד. פנייתי היא קודם למי שיש לו מכשיר כזה וכבל חיבור למחשב - אם יש מישהו כזה והוא מוכן לעזור במשימה של העברת הנתונים למחשב, זה יהיה מצויין. אם לא, האם אתם מכירים מעבדות אלקטרוניקה טובות ואמינות שאפשר למסור להן את המכשיר ע"מ שיחליפו לו את התצוגה? למכ…
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלומות. כמו שפעם הגעתי אליכם לבקש עזרה בקשר לעבודה בנושא קרינה, עכשיו אני מגיע אליכם באותו נושא רק כמה שינויים. דבר ראשון ,העבודה הוגשה מלפני חודש וסימתי אותה תוך 3 שעות ולפי דעתי, היא העבודה הכי טובה בבית ספר [מי שמעונין לראות אותה שישלח לי הודעה בפרטי] אך המצג שהכנתי לא היה מספיק טוב והצעתי למורה להכין אחד חדש. מה שאני צריך זה להכין בריסטול שעליו יש תמונות וכיתוב או משהו כזה, ושזה יהיה קשור לקרינת רנטגן ובריאות [דגש ענק על נזקי קרינת איקס על גוף האדם] ואני אשמח מעוד לקבל ממכם עזרה משום שעד כה לא עלה במוחי הקטנטן אפילו רעיון אחד... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אז נכון אני צריך רעיונות ***מקוריים*** למתנות חג אבל אני צריך בין 2 בחורות... אחת קונה לחברה שלה מתנה לא אני לחבר שלי נגיד... תודה רבה לכולם יאלה לשפוך רעיונות יניב
-
- 0 תגובות
- 404 צפיות
-
-
הייייייייייייייייי כולם דודה (שלי ) עוד מעט באה לארץ לחופשה קצרה והיא רוצה להביא לנו קצת בגדים (פולנים, מה לעשות!? אבל העיקר הכוונה) עכשיו פעם אחרונה היא שלחה לי איזה ארמני והסתדרנו איכשהו לפי הגבוה אבל הוא עוד לא הגיע לארץ ואמור להגיע בימים הקרובים, אבל עדיין חולצה זה פחות בעיה הקטע הוא שמכנסיים צריך להיות יותר מדוייק ואין לי מושג אם אני מידה 29-30 ב"לי קופר" בארץ, איזה מידה אני יהיה ב"לי וויס" או "ארמני" בניו יורק....אם למישו פה יש מושג ויכול לעזור בבבקשהההה.... ועוד משו המידות של "לי קופר" זה מידות סטנדרטיות אז יש על מה לדבר אבל אבא שלי לובש שטויות שאין להם סטנדרט ("זיפפר" אם מישו מכיר) אז איך אני יכול להגיע לאיזה מידה הוא כמו שצריך?? בתודה עידו
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
הייתי פזיז מידי והורדתי את הקובץ PATRIOT.EXE מהאתר ש"פורץ" לאתרי החמאס. איך אני יכול להיות בטוח שהסרתי את המטרד לחלוטין?
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
בפקולטה למדעי הטבע נערכו שתי מבחני. שלושת רבי מהסטודנטים עברו את המבחן הראשון . ידעו כי ההסתברות שתלמיד יעבור את המבחן השני בהינתן שהוא עבר את הראשון גדול פי 3 מההסתברות שהוא כבר את השני בהינתן שהוא לא עבר את המבחן הראשון. מה ההסתברות שתלמיד יעבוא את המבחן הראשון בהינתן שהוא עבר את השני?? תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
העלתי תמונה ואין לי מושג איפה אני לוקח את הכתובת. ההעלאה הצליחה וזה מה שיש לי.
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
www.warez-bb.org אחרי ההרשמה הוא לא שולח לי את הקוד הפעלה לאימייל. אח שלי הקטן המעצבן הזה אומר שהוא יודע למה והוא יגיד לי רק אני אשלם לו 5 שקל...כמעט הבאתי לו חמש כאפות... מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה? ואם הוא הצליח לקבל משתמש מאושר והכל אז שיביא לי אותו או יגיד איך
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
סופ"ש נעים לכולם, כרגע בת דודה שלי אמרה לי שנפרץ לה משתמש של Gmail ו-Facebook. קיימת דרך להחזיר את המשתמשים הנ"ל ובאיזה צורה? פשוט לא מאמין שיש עד כדי כך אנשים משועממים. המשך יום נעים לכולם!
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בן 19, ויש לי רשיון חצי שנה. אחות של אמא שלי מתחתנת בבאר שבע, ואנחנו גרים בבית שאן. אין לנו אוטו ומונית עד לשם זה הון תועפות. אז אמא שלי העלתה רעיון שנשכיר אוטו ואני ינהג לשם, אך אין לי נסיון בתחום הזה. דוד אמר כדרך אגב שאם ההשכרה תירשם על שמי אז יקחו יותר כסף כי אני נהג חדש, ואם זה ירשם על שמו (יש לו רשיון 10 שנה) אז יעלה במחיר הרגיל, זה נכון? מאיזה חברה הכי מומלץ להשכיר באיזור מגורים שלי? (בית שאן) -אני מוכן לנסוע עד לחיפה כדי לקחת את האוטו, לא יותר. על מי כדאי לרשום את האוטו? אצטרך להשכיר ליומיים, אשמח אם תמליצו לי על אוטו נורמלי, שלא יהיה יקר, ושלא יהיה גרוטאה, ושכמובן יהיה בחברה עם שם טוב. תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
פיספסתי 3 שיעורים במקצוע האלקטרוניקה כאשר לימדו את נושא התקני הזיכרון, מישהו מוכן להביא לי לינקים בנושא שמסבירים באופן הכי בסיסי את נושא ההתקני זיכרון? (או שמוכן להסביר במילים שלו) וגם אשמח לקבל תרגילים, כי לא מצאתי באף בגרות שעברה התקני זיכרון ומשום מה דחפו דווקא לנו למיקוד התקני זיכרון...
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
נקלעתי לוויכוח אוד גדול אם חברים שלי על האם טוב טוב הגמד הוא גמד? אני טוען שלא פשוט צריך להסתכל עליו ולראות שהוא פטריה מייצרת אנטיביוטיקה בשם שושו השועל אתם יכולים לעזור לי בבקשה?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
באחד מהפרקים בסדרת פינקי והמוח צירפו עכבר שמן וצהוב, מישהו זוכר איך קוראים לו? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
הטראק לקוח מהתוכנית רמזור עונה 3 פרק 4 השמח מאוד אם תעזרו לי ותגידו לי מה השם של השיר תודה רבה לעוזרים! עזרה בזיהוי טראק
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-