עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by dudik007,

אחרי שאני נרשם לאתר ומביא את הכרטיס אשראי שלי אני לא מבין ולא יודע איך לראות אם יש משלוח לישראל וכאלה.. איך זה עובד כל העסק הזה מישהו יכול לעזור?..

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  2. Started by huhxd,

שלום לכולם, אז ככה, אני בכיתה יב' וכמו שאתם יודעים יש בגרות בע"פ. בחרתי לעשות על חומרת המחשבים והתפתחותה בשנים האחרונות. אני צריך כמה שיותר כתבות שמדברות בעניין (כמובן באנגלית). אשמח לכל עזרה שהיא. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. יום ראשון אני הולך לאורנג' בשביל להוציא מהם כמה מכשירים חדשים (3) בשבילי, ושאר המשפחה שלי יש שני מבצעים די מעניינים האחד הוא 3 מכשירי נוקיה 3100 השני הוא 2 מכשירי מוטורולה E1000 במקרה 1 , לכולנו יהיו מכשירי נוקיה במקרה 2 , לשנים מאיתנו יהיה מוטורולה ולשלישי משהו אחר דעות על הדגמים בבקשה

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  4. יש לי כסף מיותר ואני רוצה לקנוות דיסקים של אומנים מוכרים וטובים של רוק אני מתכוון למשהו בסגנון STEVE VAI,JOE SATRIANI, MALMSTEEN אילו אלבומים טובים אתם מכירים של נגיד VAI בקיצור אני פשוט רוצה את השירים הכי טובים של האומנים ההכי טובים של הרוק והפסט פיקינג. תוזה לכל המגיבים

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  5. Started by aracer,

שלום רציתי לדעת עם החנות IQPC אמינה ועם יש פה מישהו עם נסיון איתם?

• 3 תגובות
    • 447 צפיות
  6. שלום, אני בכיתה ט', ואני צריך להרשם למגמה לשנה הבאה. יש לי כבר 4 יח"ל מתמט' ו5 יח"ל אנגלית. עכשיו למגמות: פיזיקה (5יח"ל) + מכטרוניקה (5 יח"ל) + מחשבים (1 יח"ל מוגבר) = 11 יח"ל. כימיה (5 יח"ל) + ביולוגיה(5 יח"ל מוגבר) + מחשבים (1 יח"ל) = 11 יח"ל. מה אתם חושבים שיעבור לי בהמשך החיים (יענטו אני לא הולך ללמוד את זה באוניברסיטה או משהו, פשוט מה חשוב יותר ע"י מוסדות לחינוך גבוה ו/או מקום עבודה טוב)? אני רוצה להיות טייס ( :smoke:) ואני יודע שפיזיקה ייתן לי יתרון, אבל הייטק זה מכטקוניקה וכל זה..מקום עבודה טוב יותר? תתקנו אותי אם אני טועה בכל מיני דברים...אני פשוט כל כך מבולבל בזמן האחרון..

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by DeadByDawn,

מה עדיף מהשניים : שניהם במצב מצוין חדשים (היו בשימוש אני קונה מאנשים..המכשיר שלי דפוק) נוקיה 3650 ב 500 ש"ח או Motoroala E1000 חדש באריזה עם כל הציוד שלו,לא היה בשימוש ב 850 ש"ח ??

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  8. אהלן. אני כיום מנוי באסקייפ, ויש לי חשבונות ממש מנופחים (מאוד) לאורנג' למספר מסוים שאני מתקשר אליו ממש המון, והחלטתי לעשות משהו ולקנות שני מכשירים שיהיו במסלול משפחה עם מינימום הוצאות. המכשירים האלה יהיה אך ורק(!!) לשיחות ביניהם, ללא יוצא מן הכלל. זאת אומרת שאני מחפש מסלול משפחה/יעדים נבחרים איכותי ביותר שיהיה לי איזה 0 אג' או משהו כזה. האם אתם מכירים מבצע/מסלול/משהו שיהיה איכותי לזה? (ולא אני לא מתכוון ללכת עם ווקי טוקי של מאבטחים סטייל לבנת בטון).. תודה רבה לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  9. יש לי מכשיר נוקיה 3330 (עם זה המספר הנכון) די ישן ורציתי להחליף למכשיר (עדיפות לזול אבל טוב) חדש יותר ראיתי שהאלפא די זול, האם שווה לי לקנות אותו? הייתי רוצה לשמוע עליו דעות מאלו שיש להם אותו תודה

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  10. Started by hitman123,

אני מחפש צימר בגליל או גולן, בכללי באיזור צפון ל8-10 איש. אולי מישהו מכיר צימרים טובים לכמות אנשים כזאת ? בעיקר רצינו להשכיר וילה, אבל יוצא יקר מדי. נ.ב. זה ל NOVIY GOD. תודה רבה לכל העוזרים.[br]פורסם בתאריך: 20.09.2010 בשעה 17:59:41 מישהו ?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  11. סוף החודש אני רוצה לטוס לאירופה, להתחיל באמסטרדם להמשיך לצרפת, ולחזור לארץ מלונדון. כך שבכל עיר בערך אני יהיה יומיים שלושה לכל היותר. צריך עזרה בלהבין איך עוברים ממדינה למדינה, כמה עולה וכ'ו.

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  12. Started by yot,

בבקשה, אם אתם יכולים תפתרו את זה על דף, תיסרקו ותציגו כאן. צריך לפתור את זה עם הדלתא, ואני לא מצליח, תודה למי שיעזור.

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  13. Started by edeNF,

צריך את עזרכתם בפתרון השאלה הזאת לא הצלחתי. תודה רבה לכל העוזרים (מצטער על הציור אני גרוע בפוטושופ ) נתון: משולש ABC שווה שוקיים (BA = BC) משולש CDE הוא ישר זווית ( 90 = EDC>) BF אנך ל AC (הדרכה: העבירו אנך מנקודה K לקטע BF, ומנקודה B לקטע EK . כבר ציירתי בסרטוט) צ"ל : DK + DE = 2BF

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  14. http://www.tgp-il.net/Reviews/iAudio_G3_U2/F003-U2.MP3 אני צריך לדעת מי הזמרת ששרה תשיר הזה בבקשה אם אתם יודעים?...

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  15. בבקשה על תנעלו תשמידו את הנושא הזה חח אז ככה שנה שעברה כיתה י' קיבלתי לעשות שתי עובודות על ספרי קריאה בספרות ולא עשיתי אותם אז המורה שלי אמרה לי לעשות אותן בחופש ואני עצלן / לא קורא ספרים לא מתחבר לזה.. בקיצור אני צריך להגיש לה את זה תחילת שנה ולא קראתי עוד שום ספר ובבקשה מישהו יכולל בבקשה אני מתחנן לשלוח לי שתי עבודות בספרות על ספר קריאה לא משנה מה הציון העיקר לעבור מצידי 55 60 חח תודה מראש לעוזרים בבקשה על תנעלו את הנושא הזה

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  16. היי חבר'ס!! תחרות החיוכים של אורביט מתקרבת לסיומה, ואני מנסה לעלות לגמר שלהם, כאשר היום זה יום ההצבעה האחרון! פתאום שמתי לב שכן אישרו את התמונה שלי והיא משתתפת!! כל מי שמוכן ורוצה לעזור מוזמן לבוא ולהצביע לי בלינק הבא: http://orbit.msn.co.il/vote.asp?UserID=NDA4MDI1NjM אם אני זוכה במכונית אני מבטיח לכולם סיבוב.. חחחח עד כמה שיכנסו במיני!! תודה מראש לכל מי שמוכן לעזור! :-* אגב הם מגרילים פרסים גם בין המצביעים..

• 69 תגובות
    • 4.3k צפיות
  17. אני רוצה לצייר על הקיר איזה ציור ... משהו כמו דרקון סיני או משהו בסגנון... אשמח לקבל אולי אתרים עם תמונות כאלה תודה משהו בסגנון הזה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  18. Started by Aviko,

לא מצליח לעלות תמונה אעלה בקרוב

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  19. Started by wow,

הפונק' היא במונה - X בריבוע במכנה - שורש של (X בריבוע מינוס 1) הנגזרת הראשונה יצאה לי טוב והיא במונה - X בשלישית מינוס 2X במכנה - (X בריבוע מינוס 1) - וכל זה בחזקת אחד וחצי. צירפתי קובץ עם הפונק' עם 2 הנגזרות,הראשונה כמו שאמרתי יצאה לי טוב רק שעשיתי לה מכנה משותף אבל אני לא מצליח להגיע לשנייה. מישהו יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  20. Started by none,

נתון: BF||AD AE||BC צ"ל MP x MC = MD x MR

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by אמיר יצחקי,

שלום,אתם יכולים בבקשה לזהות לי מי זאת הבחורה בתמונה הבאה: http://img115.imageshack.us/img115/3173/61925541sj8.jpg תודה

22. יש שתי שאלות שאני פשוט לא מצליח. 1) נתונים שני גבולות: הגבול של f של x כאשר x שואף לאינסוף הגבול של f של אחד חלקי x כאשר x שואף לאפס מימין הוכיחו כי אחד מהם קיים אז גם השני קיים והם שווים. 2) תהי f: (An)X^n+...+(A0) ________________ (Bm)X^m+...(B0) כאשר An וBm שונים מאפס. הוכיחו שהגבול של f באיינסוף קיים אמ"מ n<=m. מהו הגבול כאשר m=n?? אין לי מושג איך להתחיל... תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by moses_23,

שלום! קיבלנו לקרוא את המחזה Trifles http://www.vcu.edu/engweb/eng384/trifles.htm אני לא מבין את הסיפור יש מישהו שלמד את הסיפור בתיכון שיכול לספר לי עליו בקצרה? ועוד ארצה לשאול אותו כמה שאלות. תודה!

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  24. אני לא מצליח להבין מאיפה הגיע 0.3 וולט 0.69 וולט. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Born2Kill,

שלום, בפעם האחרונה שעשיתי חיבור לא ממש הצלחתי לעשות אותו בצורה הנכונה, אז אם מישהו פה טוב בהבעה שייגיד לי איך אני עושה חיבור טוב (2 עמודים של חיבור). זה החיבור (עמ' 5/נושא 4 "סובלנות בספורט"): http://meyda.education.gov.il/sheeloney_bagrut/2004/1/HEB/905031.PDF[br]פורסם בתאריך: 11.12.2007 בשעה 20:02:23 סליחה על ההקפצה, אבל זה דיי דחוף.... :

• 0 תגובות
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.