עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by neil4,

האם אתם כל היום מול המחשב וזהו החבר הטוב ביותר שלכם ובלי אינטרנט אין לכם מה לחפש??? אתם חננות!! ענו כן או לא

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  2. Started by yotamoo,

אנשים אחרי שנה במגמת מחשבים שזה מה 8) שעשיתי הגעתי לתוצאות טובות יותר מכל החברים שלי, אבל אני לא יודע אם הן טובות בכללי... פרסמו את התוצאות שלכם (אם זה מתאים לפורום הזה ) בכל מקרה שלי הן: 2 קטן, 20 בינוני ו-72 גדול

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ChronoDog,

אומר זאת מראש: אם אסור "לפרסם" כאן, אז אנא סלחו לי כי לא מצאתי סעיף כזה בכללי הפורום ומחקו הודעה זו. בכל מקרה, לאחרונה FM הפך לבלאגן אחד גדול, מלא באנשים שבקושי יודעים משהו על מחשבים, ומטרתם היא למלא את דפי הפורום בבולשיט גמור רוב היום... מודים שהשתגעו מזאת והחליטו לתת באן לכל אדם שני, בלי להתחשב ב-שום- דבר... משהו מטורף בקיצור. אז כמה מ"מובחרי" המקום החליטו שדי, נמאס לנו לסבול את ה*** הזה, הבה ונעשה משהו משלנו, ללא כללים וחוקים, מקום שיכיל אנשים טובים ויודעים ויהיה פשוט מקום שנעים לבלות בו את הזמן... אז נוצרה קהילה יחסית קטנה של כ-20 אנשים שפעילים שם רוב הזמן, כולל אותי... הבעיה היא שכפי שאני רואה, כמה מחברי הקהילה החלו להימאס אחד על השני, וזה לא תחיד נגמר בטוב, לכן ח…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני טס לפילדלפיה בעוד שבועיים, מישהו מכיר שם חנויות לחלקי מחשב? בעיקרון אני רוצה לקנות את msi 9800 pro, ועדיף לקנות כבר שם, אני מעדיף שלחנות יהיה אתר שאני יוכל לראות את המחירים לעשות השוואה...

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  5. Started by Elevation,

איך החתימה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  6. קיבלתי אישור רפואי מאורטופד שיש לי את הבעיות הבאות: * כאבי גב תחתון * כף רגל שטוחה * כאבים בכף רגל * עקמת אילו "הנחות" אני יכול לקבל בצה"ל?

• 42 תגובות
    • 18.4k צפיות
  7. Started by ^DaRk-MiNd^,

הנה עוד דורי מת אשר מולבש על השיר Azar Azar אין הרבה קשר בין מילה למילה, אין הרבה קשר בין הכתוב לנשמע, אבל מעלה חיוך http://planet.nana.co.il/amitush5///azarazar.html

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  8. Started by PhP dUdE,

http://pikachize.eye-of-newt.com/pika.cgi?url=www.hwzone.co.il ;D

• 18 תגובות
    • 973 צפיות
  9. Started by The-Fox,

האלן חברה יום טוב... אתמול בלילה עבדתי על חתימה חדשה משהו שיהיה יותר רסטתי ויפה, ושיהיה אפשר להכניס בו יותר פרטים. אז הכנסתי כל מיני דברים לפוטושופ והנה מה שיצא.. רוצה לשמוע תגובות אולי אפילו שיפורים אם אפשר... תסתכלו למטה ;D | | | | …

• 19 תגובות
    • 942 צפיות
  10. לכל החבר'ה שלא היו לוקחים לפטופ לסיני: א.מכריחים אותי ללכת ב. חברה שלי לא יכולה לבוא ג. צריך לחבק משהו בלילה ד. אני אקרע מגעגועים וזהו הדרך היחידה הנורמלית להעביר ת'זמן בחדר במלון. האם יש כאן יודעי דבר? תודה

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  11. Started by Holography,

היי, לא נרמדתי היום והאינטרנט שלי קצת ישתגע עקב התקנת Service Pack 2. ברוב שעמומי החלטתי לעשות לוגו לאתר בASCII תגידו מה אתה חשובים: אגב,זאת סקיצה ראשונית אם יהיה ביקוש אני ישפר. http://planet.nana.co.il/ZERO-HOUR/sasdafcvxz.TXT אני מקווה שהלינק יעבוד

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. לשחק כשמשעמם. מי שרוצה - dark_respect@hotmail.com

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  13. אני רוצה לעבור הסבה (לאקדמאים) לתחום המחשבים. אני מאד אוהב את תחום החומרה (אבל נראה לי שאין בזה יותר מדי עבודה) ובכלל, כל עולם המחשבים נראה לי מרתק. מה המלצותיכם? איזה תחום כדאי ללמוד? (פרמטרים חשובים בשיקול - זמן לימוד, עניין, פוטנציאל עבודה, פוטנציאל התפתחות בתחום) איפה כדאי ללמוד? איזו מסגרת ? כמה זמן? בקיצור - המון שאלות, בהרבה נושאים..... ??? אני אשמח לכל התייחסות וכל המלצה - חיובים או שלילית. תודה!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. על איזה טרקטורון נוסע DMX? אני מתכוון לכחול הזה... כמה סמק וכמה אמור לעלות כזה? ועוד שאלה למי שראה מטריקס רילודד(2) על איזה אופנוע טריניטי נוסעת? כנ"ל כמה סמ"ק וכמה אמור לעלות. אני רק יודע שהוא של דוקאטי....אופנוע חייה ביותר... שומעים את העוצמה! מכחה לתשובות... תודה!

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  15. איפה אני יכול למצוא מיול יד שנייה?

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אני יביא את המחשב הנייד שלי איתי ? הכוונה שלא יתחילו לחטט בו ולבדוק מה יש בו וכל זה.. כי אני נוסע לארה"ב ואני לא רוצה להשתעמם במשך 12 שעות.. למישהו יש פרטים? חשוב לי...

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by qpalzm,

שלום, מישהו יודע איך אפשר למדוד את צריכת החשמל של המחשב?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by MacGyver,

אם אני מעוניין לקנות מקלדת לוג'יטק יקרה יחסית עדיף באירופה או בארץ??? וגם מישהו מוכן לתת לי שמות של חניות בגרמניה חוץ מ MEDIA-MARKT..... איתן

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by IG,

מישהו יכול לתת פרטים על הנעשה בחודש הכי מגעיל שיהייה לי השנה? (טוב נו, אולי לא מגעיל כמו תקופת המבחנים...) אני רוצה לדעת למה להתכונן: כמה אני אצתרך לרוץ ביום... ( מה ההבד לבין סטודנט לפני ואחרי תקופת מבחנים? 5.5 ק"ג: +5 בשומן מהפיצות והישיבה של 16 שעות ביום, +0.5 בשערות... והווה חבל להיפרד מהליפה שגידלתי במשך ה3 חודשים האחרונים :)

• 61 תגובות
    • 9.2k צפיות
  20. נבחרת ישראל בביסבול (כן יש כזאת נבחרת) עלתה לראשות הבית עם מעזן של שתי ניצחונות ואפסד אחד לגרמניה (הקבוצה החזקה באירופה). אין לזה שום הזכור לזה כלי תקשורת בארץ, וזה ממש מרתיח אותי. חבר שלי היה אמור לסוע לאליפות הזה, אבל הוא נופה מהנבחרת בגלל שהוא בצבא (הוא פיצ'ר). הספורט הזה בארץ לאט לאט מתפתח למגיע לרמות גבוהות, ועדיין אין שום היזכר לזה באף כלי תקשורת, אני מכיר אפילו שחקן ישראלי ששיחק באחד הקולג'ים הטובים בג'ורגיה. אבל לסקר את ליגת ההוקי גלגיליות (How give a F#ck) ערוץ חמש יכול לסקר, או עוד כמה ענפים מטומטמים.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Bullmerian,

אני חדש פה אז... אני בן 14 ואני רוצה להתחיל אם בחורה. אבל אין לי ממש מושג איך להתחיל נגיד ואני פוגש מישהי בקניון ואני רוצה להתחיל איתה, מה להגיד לה? נגיד ואני אוהב מישהי מהכיתה שלי, איך כדאי להתחיל איתה? תודה לעונים...

• 82 תגובות
    • 5.8k צפיות
  22. Started by harry,

שלום, קיבלתי לפני כמה ימים פלאם IIIX והוא עובד, הבעיה היא שאין לי עברית... כאילו לפלאם היה בהתחלה עברית חוקית של כלנית אבל זה נמחק לפני הרבה זמן, ודוד שלי נתן לי את זה בגלל שאין לזה עברית. לאבא שלי יש פלאם M515 אז ניסינו להעביר באינפרא אדום את העברית של כלנית, אבל היא הייתה נעולה. (אין לפלאם IIIX את העריסה למחשב בגלל זה כל הצרות..) אז הורדתי מאיזה מקום את העברית של כלנית , העברנו בסינכרון לפלאם של אבא שלי והוא העביר לי את הקובץ באינפרא אדום, העביר אבל עדיין הוא לא מוכן להדקין, וגם הרס לאבא שלי את הפלאם בדרך אבל הצלחנו לתקן... חשבתי להעביר את העברית של כלנית דרך העריסה אבל אין לי!!! אבל יש לי מחשב נישא של IBM עם אינפרא אדום, אז חשבתי אולי אפשר איך שהוא להעביר נתונים דרך ה…

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  23. Started by darkman,

http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=33773&page=1 עמוד שני אווווו מסכן היה לו חלום איזה תירוץ עלוב לפי דעתי אסור לשתף אותו בתחרויות בין לאומיות כי הוא לא ישראלי. ממש בושה אמן שהוא יראה תתארד הזה למי מאיתנו אין חלומות זה לא אומר שאנחנו לא צריכים להתגייס

• 85 תגובות
    • 4.5k צפיות
  24. אחרי רמאויות של משרד הרישוי ,קנוניות ושקרים ,עברתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אחרי שעברתי את אותו קקה לאוטו!!!!!

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  25. Started by FARKASH7,

אני בטוח שכמה ממכם כבר ראו את הסרט למרות שהוא עדיין לא הגיע לקולנוע בארץ ספרו איך היה הסרט טוב לא טוב? כי הוא נראה ממש נחמד בטריילר אבל מאז מטריקס 2 ו3 טריילרים הם לא מדד בשבילי אז שווה ללכת?

• 10 תגובות
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.