עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. זה פשוט מוזר הבן אדם דפוק וסימו לב גם לכתוביות :screwy: :screwy: http://www.youtube.com/watch?v=DpASGmMTZe8&watch_response

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  2. מגיע עם טאקן מקורי. מגיע עם צ'יפ לצרובים. עם כל הכבלים שהגיעו באריזה. כרטיס זיכרון. שלט מקורי רוטט. ועוד שלט לא מקורי.

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  3. אני רוצה לשלוח מכתב לABIT העולמית כמובן באנגלית מישהו יכל לעזור לי בבקשהההה? זה יהיה ממש מהר :-*

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  4. Started by Fertilizer,

אני מחפש מקום ממולץ לרשום כמה דומיינים אני רוצה רק לרשום דומיין ללא כל שטח אכסון או משהו אחר בשלב זה, אנא המליצו לי על מקום?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  5. Started by X-BLADE,

אם נתונה לי פונקציה f החסומה על הקטע [a,b] ורציפה על (a,b) ,האם נכון לומר שהפונקציה g המוגדרת ע"י: רציפה על [a,b] ואיך אני מוכיח זאת?? יתרה מכך, כדי לדבר על g בכלל יש להוכיח את קיום הגבולות החד צדדיים הללו! איך עושים זאת?? אני זקוק לטענה הזו לגבי g על מנת להשתמש בעובדה שהיא רציפה על קטע סגור ומכך להסיק שהיא אינטגרבילית דארבו שם, ובגלל שf נבדלת ממנה במספר סופי (2) של נק' אז גם f אינטגרבילית דארבו שם. הבעיה היא שאת אינטגרביליות f על הקטע הסגור קשה להוכיח, כי היא לא בהכרח רציפה במידה שווה על [a,b] בניגוד לg הריציפה על הקטע הסגור ולכן ע"פ משפט קנטור היא רבמשי"ת שם [כך בדיוק מוכיחים אינטגרביליות של פונקציות רציפות על קטע סגור] האם יש דרך פחות בעייתית להוכיח את אינטגרבילי…

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  6. Started by Le0n,

אני צריך כמה שיותר חניות לחלקי מחשבים בארה"ב אם יש לכם בבקשה תפרסמו..

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  7. התוכנית שהייתה יום שישי 1 בטלויזיה

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  8. Started by genia,

.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  9. Started by yosda-boy,

שלום רב, לא מזמן ראיתי סרט אימה והוא היה ממש טוב, ואני רוצה להראות אותו לחברים שלי העלילה בסרט היא : כתבת ספרדית הצטרפה לצוות כבאים לכל הלילה, ובאמצע הסיור הזעיקו את הכבאים לדירה אחת לפרוץ דלת. הכתבת הצטרפה אליהם כאשר הם פרצו את הדלת הם מצאו אישה שנראית חיוורת, כאשר השוטר בא אליה היא נשכה אותו. אחרי כמה זמן הם גם גילו שהממשלה החליטה לנעול אותם שם כי יש חשד שיש שם איזה חיידק או משהו. ואז הם מגלים שהילדה של אחת מהדיירות בבניין היא המקור למחלה/חיידק. אשמח עם מישהו יכול להיזכר בשם של הסרט, בתודה מראש Mystery .

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  10. Started by kinggil,

http://img31.imageshack.us/img31/4396/security2cz.jpg מצחיק.

11. לכתבה: http://cars.walla.co.il/?w=//1054871 לצפייה ערוץ Eurosport (ערוץ 57) בשעה 23:30 8) יום שבת 00:30 יום ראשון 00:00 (למי שרוצה יש גם שידורים חוזרים, תבדקו) צפייה מהנה!

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  12. שאני נכנס לאתר של ג'יגה ביט כדי להוריד דריבירים יש לי מאסיה או מאירופה מה לבחור? או אמריקה שכבובן זה לא יתאים.. אז מה לבחור?

• 8 תגובות
    • 620 צפיות
  13. נראה שאין בו מספיק אפקטים ולא חושב שאפשר להקליט את עצמך ולנגן על זה בחו"ל תמורת 200$ אפשר לקנות את ה GT-10 החדש (שנראה לי יותר מדיי מיקצועי)

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  14. Started by ofirr,

יש המלצה לשירים חדשים? נמאס לשמוע את אותו הלופ כל הזמן. פופ/דאנס/קיצבי/ רגוע - תרגישו חופשי. תודה.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  15. Started by Wingedbull,

אני רוצה משהו מהנה בשילוב נהיגה. חשבתי על משהו בסגנון של Blackfield 2 אלבום משנת 2007. מאוד אוהב. רציתי המלצה על עוד אלבומים של להקות בסגנון שלהם פחות או יותר, עם מוזיקה נעימה לאוזן שתתן חוויה לנהיגה במקביל. אלבומים משנת 2007 ומעלה אני אשמח לקבל. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  16. שלום! רציתי לשמוע עם נתקלתם בפעולות מענינות בבית-ספרכם, מצד מועצת התלמידים. אני מקווה, שהפעולות \ רעיונות לפעויליות שהייתם רוצים שיהיובבית ספרכם ישמשו לי כהשראה לפעולות נוספות. ד"א הייתי רוצה גם לדעת איפה (אם קרה מצב שכזה), הייתם צריכים את המועצה והיא לא היתה שם בשבילכם. תודה מראש למגיבים.

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  17. כל השירים באייפוד שלי חרושים ואני מתכונן לחדש אותו מעט. לאחרונה התאהבתי בלהקה ARCH ENEMY [בעיקר באלבומם האחרון והמשובח rise of the tyrant]. אני לא מכיר הרבה להקות ולכן אשמח לרשימה של להקות באותו הסגנון [אני לא מכיר את כל הלהקות הגדולות של הסגנון הזה אז הגיע הזמן] ואשמח גם לאלבומים. אשמח גם לקבל שמות של להקות פאוור מטאל בסגנון של DRAGONFORCE [רק בלי האורגן המחורבן מאחורי כל שיר]. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  18. לא באמת אבל בערך.. צריך עזרה מכין דיסק עם שירים כמו... אין אין אין חגיגה, לאבא שלי יש סולם... או או או או חולה על כדורגל או או או או חבל לי על הזמן יש לכם עוד רעיונות לדברים בסגנון??

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  19. Started by h_yoav,

http://www.supuzzle.com/supuzzle.swf מי שיודע לפתור את החידה הזאת שיתן פתרון אני כבר משתגע... תודות למי שיתן

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  20. Started by MOFRA,

יש מילה שמשמעותה שיגעון גדולה מישהוא פה יודע אולי את המילה הזו ועוד ביטוי ששכתי איך אומרים אותו משמעותו עליה(סיבה) למלחמה תעזרו לי בבקשה מי שיכול

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  21. טוב אז ככה הלילה הזה היה מאוד מעניין התחלנו מדיון מאוד מפגר,מצחיק ומוזר שפתחה רונית ילדה חמודה שבאה ליראות מה אנחנו חושבים עליה כי היא שמעה מאח שלה דברים טובים שאמרנו (אמרתם) עליה אחרי 8 דפים שעלו מאוד מאוד מאוד מהר (יותר מההודעות של הרעידת אדמה!) נעלו אותנו וכך הגיע לסופו דיון מחוק לגמרי אח"כ היא פתחה עוד ת'ראד כדי להגיד שלום ומישום מה נעלו אותה (זה דווקא היה בלי סיבה!! ) ועכשיו אני בא ללכת לישון ואני רואה איזה 15 איש מחוברים לפורום אז אנשים בכיית אני נישארתי כדי לדבר עם ידידה שלי באיי סי אבל משום מה אני לא חושב שזה מה שכול ה15 עשו אז כאילו למה השעה??? לכו לישון!!! טוב אז בטח ינעלו אותי עכשיו או שכול מיקרה אף אחד לא יגיב אבל מראש לילה טוב לכולם נ…

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  22. Started by SkiOrDie,

שלום לכולם! אני מחפש המלצה ל-2 ספרים: 1. ספר ללימוד Windows XP. (לא משהו יותר מידי מסובך, מדובר בגבר בן 70+ שכבר 15 שנה לא נגע במחשב.) 2. ספר ללימוד עבודה עם התוכנה Word. (ברשותי OfficeXP, למקרה שזה משנה.) אני מקווה שזה הפורום המתאים לנושא זה. בתודה מראש, עמית.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  23. Started by SweeT_EviL,

עשיתי לפני שנתיים בערך אולי שלוש שעורים לקטנוע 50 סמק ועשיתי טסט אחד ונכשלתי בו ולא המשכתי- לא הוצאתי רישיון לאופנוע. וחשבתי שהשנה כשאני יגיע ל18 אני יוציא לעד 500 סמק ורציתי לדעת אם אני צריך לעשות שעורים או שאני יכול ישר לעשות טסט..?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  24. Started by aldema,

לאחותי יש יום הולדת 12 היום ואני מחפש אתרים עם ברכות יפות ללא תשלום... למישהו יש רעיונות לאתרים ואולי גם למתנה(הבנות שביניכם -אם יש פה...) תודה מראש

25. איך אני מגדיר בOutLook את הGmail שלי?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.