עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Jules Winnfield,

מה אתם יכולים לספר לי עליו? מה הוא סיפר/טען?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  2. Started by TermiNal,

סוף סוף הקטין בן 12! אבל זה לא אומר שאנלא טוב מספיק כדי ליהיות בצוות החדשות ;D. אחרי ההפתעות מהחברים והמסיבה אליה אני זז בעוד כחמש דקות, החלטתי לחלוק גם איתכם את היום המגניב 8) KK Thx

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  3. Started by 1,

כמה עולה משלוח, והאם אני יכול ללכת לקחת בצעמי תחלקים, אם כן איפה החנות נמצאת? איזה עיר איזה כתובת.

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  4. זה באמת מטרה חשובה תיכנסו לאתר הבא, אומרי ילד ישראלי בן 3 צריך תרומה למלחמה בסרטן. 10 שניות לוקח לך לשליחת אס אמ אס מכל מכשיר פלאפון ותרמת לאומרי 5 שקלים לפחות. תקישו את גודל התרומה במספר בתוכן ההודעה, מ 5 ועד כמה שתרצו ותשלחו למספר 4242. http://www.omri.org.il/ * תעשו מצווה לעצמכם ותשלחו אס אם אס. * אחרי שאתם שולחים אס אם אס אתם תקבלו אישור שתרמתם. * אם אתם יכולים תעבירו ברשימת איי סי קיו.

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  5. שלום רב אני צריך עיתון בסגנון של הjerusalem post באנגלית לאחי בן ה12 הוא צריך להשתפר באנגלית ע"י קריאה אז חשבנו לעשות לו מנוי לזה אבל לפני כן, יש לכם המלצות אולי לאלטרנטיבות שיכולות להיות יותר טובות? יותר מתאימות לגילו? תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  6. Started by Decktor,

לא אל תדאגו לא הולכים לעשות סרט הוליוודי על זה מישהו פשוט ישב על המשחק שיחק את כולו והקליט את זה ואחר כך ערך את זה בשביל שזה יראה כמו סרט (לא רואים את הממשק וכו') לפי דעתי זה קלאסיקה אמיתית http://www.gamershell.com/download_12100.shtml דרך אגב האופציית הורדה הראשונה לא עבדה לי אז השתמשתי בשנייה (רוסיה) אני מנחש שזה בעייה בשרת של הולנד

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  7. http://music.yahoo.com/promos/howardstern

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  8. Started by pocket,

למחוק בבקשה

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  9. Started by heya,

http://img258.imageshack.us/my.php?image=abcd.jpg זה בספר של בני גורן שאלון 002 עמ' 205 שאלה 4 למי שתוהה. התשובה עד כמה שזכור לי היא 75.11 תודה עריכה: אוקיי מצאתי פיתרון

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  10. Started by elite group,

מישהו יודע אם מותר לבטל עסקה עד 14 יום גם אם התחייבתי בפון ?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  11. משהו יודע מתי יוצאת העונה השניה של אבודים,אם בכלל? משהו בכלל מכיר תסדרה?

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  12. כאשר אני מחבר את הנגן לUSB אני מקבל שלושה צלילים מהירים, מה זה אומר? *הנגן הפסיק להיות מזוהה על ידי המחשב אחרי שעשיתי לו עדכון קושחה

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  13. Started by kfirlion,

ב-ksp אין, בקליק אין..... אומרים לי מקליק שיש מחסור ב-G5, למה, מישהו יודע משהו? עריכה: בנועה בדקתי ואכן יש להם במלאי אבל הם אמרו שהם מביאים את זה בשקית ולא בקופסא, מעניין למה???

14. Started by idofr,

הייייייי אנשים טוב שמעתי שאפשר להוריד את יומטוב בצורה חוקית דרך קשת וגם אין לי כוח להכנס לקאזה (יש שם איזה וירוס) אז אנשים בבקשה לינק או משהו עידו IR

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  15. אני יודע שזה לא נהוג לפרסם פה פשוט אני מאשקלון ורכשתי לפניי כשבועיים את ה gatewatch ליום הולדת(מפנדה) ואחד הסנסורים היה דפוק הם אומרים לי שאני צריך לשלוח את המוצר אלייהם (מה שאומר שאני צריך לשלם משלוח של כ45 שח על מוצר דפוק שלהם) או שאני יגיע אלייהם מאשקלון לקיסריה (כשעתיים וחצי נסיעה) בכל אופן אני מתכנן קניה גדולה של רכיבי מודינג ומאווררים אני רוצה למצוא חנות(עם אתר אינטרנט כמובן) אחרת שנמצאת באיזור הדרום/מרכז ת"א, ראשון,חולון שלא יהיה ממש רחוק ממני שאני יוכל ליסוע אם יהיו לי בעיות במוצרים ולא כמו פנדה שזה כמעט בלתי אפשרי בשבילי. תודה לעוזרים. נ.ב אם לא ניתן לפרסם חנויות גם הודעות בפרטי יתקבלו בשמחה..:]

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  16. אני חושבת שזה היה פרומו (או פרסומת) למונדיאל, לא זוכרת איזה שנה בדיוק. ראו שם אימון של נבחרת, כשהמאמן שורק כל הנבחרת נופלת לרצפה וצועקת...מישהו יכול לאתר לי אותה? תודה.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  17. Started by gimdy,

איך משלמים אם מבצעים הזמנה מהאינטרנט ? כשהמחשב מוכן או ביום ההזמנה? אם זה ביום ההזמנה וזה דרך האינטרנט אז משלמים ע"י העברה בנקאית ?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  18. יש קרונות שבהם מובילים סחורה, דברים קפואים - צריך קרון מיוחד, קרון הקפאה מצאתי אזכור לזה בויקיפדיה העברית לא הצלחתי למצוא את השם של זה באנגלית אם אתם מכירים את הסיפור הבא ויכולים לעזור לי למצוא תיעוד שלו (אם הוא אי פעם קרה) זה יהיה עוד יותר טוב אני לא ממש אחפור על זה כי זה ארוך, אבל בקצרה - מישהו נכנס לקרון הקפאה - כנראה באוסטרליה, נתקע שם למשך כמה ימים, וכמובן, קרון הקפאה זה קר מאוד, הוא ידע שנגזר עליו למות - אי אפשר לפתוח קרון הקפאה מבפנים, הוא החליט לתעד את תהליך המוות שלו מקפיאה גילו את הגופה שלו כמובן, הוא מת, כמו שהוא ידע שיקרה, אבל תא ההקפאה בכלל לא פעל אתם מוזמנים להגיד שזה בולשיט, אבל זה לא העניין (אגב, הסיבה שאני אישית בכלל טורח לחפש את זה היא שלא שמעתי …

19. שלום לכולם. יש בפי שאלה, אולי קצת מוזרה בנוגע לצריכת החשמל של המחשב שלי. יש לנו בבית כמה מחשבים שמחוברים ברשת ולא מיזמן היצטרף עוד מחשב חדש לעסק. עכשיו אנחנו (אני ואחי) משאירים כמה מחשבים שיעבדו גם בלילה (לדוגמה כשאנחנו מורידים משהו) וכשאבא שלי הבין שעכשיו עוד מחשב יצטרף "לזלילת החשמל" בבית הוא לא היה הכי מרוצה מהמצב (נסכם זאת כך: הוא לא רצה אפילו את המחשב עצמו ) עכשיו שאלתי היא, מהיא כמות החשמל שהמחשב החדש "יזלול" (נגיד, לשעה לדוגמה). או שעם לא תוכלו להגיד לי זאת, אז אולי להשוות את צריכת החשמל למכשיר חשמלי אחר בבית.? זהו המיפרט מחשב שאמור "ליזלול" את החשמל intel pentium 3 1005 Mhz (7.5 X 134) לוח אם- asus cusl2-c זיכרון ראם-384MB sdram כרטיס מסך- NVIDIA gef…

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  20. שלום אני מחפש אתרי חדשות באנגלית עם RSS בנושאים הבאים: מחשבים: כללי, חומרה, תוכנה, רשתות ואבטחת מידע, משחקים, נושאים ב development של תוכנות ומשחקים מוסיקה: בעיקר מטאל כל העידכונים על שינוים בהרכבים,הוצאת אלבומים חדשים,פירסום הופעות וכו' אם יש לכם עוד נושאים מעניינים אתם יכול להציע. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  21. במסגרת הבגרות במחשבים אנו אמורים לבנות אתרי אינטרנט אני רוצה לבנות אבל אין לי שמץ של רעיון אסור שיהיו אתרים על מחשבים מוסיקה ספורט וכד' מישהו יכול להושיע ?!?!?!?!

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  22. השאלה בכותרת... ולידיעתכם, השיר לא בשבילי

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  23. Started by Gonk,

http://www.loveit-or-leaveit.com/flash/postingandyou.html (פלאש באנגלית)

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  24. Started by MDtgif,

מישהו מכיר חנות וירטואלית או רגילה טובה למחשבים. היה לי נסיון טוב עם פנדס אבל אולי משהו חמק ממני. תרגישו חופשי להמליץ

• 1 תגובה
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים