עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מעוניין לדעת את שמה של הזמרת שהופיעה שם , שמה הפרטי יעל (יעלי) והיא אירחה במופע את דין דין (ההיא מהשיר של עידן רייכר) אז עם מישהו או מישהיא ראו ויודע פרטים אנא שתפו תודה מראש

• 10 תגובות
    • 646 צפיות
  2. אני רוצה לקנות מארז שאין בארץ ואני לא יודע אילו חנויות שולחות דברים לארץ.. ניסיתי בe-bay אבל גם שם זה רק לus תודה על העזרה מראש....

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  3. שלום חברי פורום יקרים, לאחרונה החדר שלי עבר שיפוץ, את רוב הדברים אירגנתי, נשאר לי קיר די ריק, שביינתים כמו שתראו בתמונה לא בדיוק איחסנתי ואירגנתי אותו כמו שצריך. אמרו לי לעשות שם או פינת ישיבה, או לשים איזה שידה עם מראה, או שולחן קטן, אבל לא יודע, פינת ישיבה יכולה לסגור את החדר יותר מידי, שידה לא בטוח שזה מתאים עם כל מה שכבר יש בחדר (מיטה, שולחן מחשב, "מזנון" קטנטן מתחת לטביזיה. לא יודע אם כדאי להפציץ יותר מידי. אני אצרף תמונה ואבקש ממי שיכול לעזור לי ולייעץ אולי מה הוא היה עושה, תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  4. אני רוצה לשלוח מייל למערכת של וואלה בגלל שהמייל שלהם לא כול כךל תומך במוזילה אבל בשום מקום לא ראיתי את המייל שלהם יענו את הכתובת שאליה אני צריך לשלוח אותו מישו יודע??

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  5. Started by מישהו שלא מצליח להיכנס,

שלום אנשים - מישהו מכיר במקרה איזה טריק לעשות Right Shift ל16 ביט (מוסיפים 0 משמאל) עם פחות מ16 מוקסים שמקבלים 16 כניסות של ביט אחד? לא עושים Shift של ביט אחד, אלא מספר מסויים של ביטים לפי הקלט

6. Started by gahnoon,

לכל המוכשרים בפורום נראה מה תוכלו לעשות עם התמונה הבאה:

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  7. Started by RoyShefy,

זה בטח שטות של למיר מחשבים וזה לא יכול ליהיות: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=523 ואלה: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6245 למה לא קניתי את זההההההההה: http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={A82D5703-7A30-44AD-B8CE-F3C770B465E6}&details_type=1&itemid={5C3DC57A-DFC4-4E06-8D15-E621756FD7FA} 2500 שקל! זה מעט!

8. Started by VL,

יש איזה תוכנה או אתר לצרכים שאני מחפש ? תודה ויום טוב.

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  9. היי אני חושב שזה ישום פרקטי בהחלט . מצורפת כתבה , תהנו . http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3788931,00.html

10. Started by Culandur,

אני מתכנן לקנות כרגע כמה סרטי אנמיה/מנגה אני מבקש מם המלצות לסרטים כאלו תודה איגור

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  11. אז יש לי אוסף בקבוקים מינאטוריים ובקרוב מאוד אני בונה להם מדפים שישבו בצורה יפה יותר לבנתיים מפוזרים על הסיפריה שלי.. כולם חלק 1: כולם החלק השני: תמונות כללי מקרוב... --------------------------------------- --------------------------------------- --------------------------------------- --------------------------------------- --------------------------------------- --------------------------------------- האחרונה והחביבה עליי: הויסקי שלי עם העקרב.. רציתי לדעת אם גם לכם יש אוסף בסגנון ומה דעתכם על שלי ובכלל מה אתם אוספים תעלו תמונות שנראה..

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  12. אני חושבת שזה היה פרומו (או פרסומת) למונדיאל, לא זוכרת איזה שנה בדיוק. ראו שם אימון של נבחרת, כשהמאמן שורק כל הנבחרת נופלת לרצפה וצועקת...מישהו יכול לאתר לי אותה? תודה.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  13. Started by amirsource,

שלום לכולם!!! שמי אמיר אני חדש בפורום הזה גיימר קטן(: ואני חדש בכל הנושא של המחשבים לעומק^^ ויש לי כמה שאלות כלליות שברצוני לישאול אתכם: דבר ראשון אני רואה בכל המאמרים פה שיש מושגים שאני ממש לא מכיר... כמו SLI שיכול להיות שזה כמו לקחת 2 כרטיסי מסך ולשלב בינתיים(אני מנחש),ועוד מושגים רבים,אם מישהו יכול להביא לי מילון לדברים האלה אני ממש יודע לו! וכמובן מושגים בסיסיים כמו מטרות של חלקים במחשב וכו'. בחופש הגדול שנראה רחוק באופק אני מתכנן לעבוד להרוויח לפחות את ה5000-6000 שקל ולקנות לי מחשב חדש ,אבל בינתיים אני רוצה להבין יותר בסוגים של כרטיסי מסך,מעבדים,לוח אם וכו'... (כדי שלא ירמו אותי\= מה שנהוג ביותר לעשות פה בארץ). כמו כן אם פירסמתי בפורום לא נכון אני ממש מיצטער על כך,אם…

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  14. Started by m0sh,

טוב חברה היום בלילה אני נוסע לאיביזה לתקופה ארוכה של חודשיים ! אם יהיו תקלות או שפשוט ימאס לי אני יחזור לפני אבל זה לא נראה לי יקרה... אז תשמרו על עצמכם ועצה שלי תקפצו לאיי מספר אחת בעולם

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  15. סרטון מצחיק/מטומטם/מגעיל... אתם תחליטו (אותי זה הדהים והיה גם כמה קרטועים של צחוק). בקיצור זוכרים את הבדיחות לך... עם פינצטה? לחברה האלה גם זה לא יעזור... יש קטעי ערום:"בלחיצה על הלינק למטה אני מצהיר שאני מעל גיל 18 ואין לי שום עיניין לתביעה את בעל האתר הזה או את האדם המדהים הזה ששם את הלינק ובגללו יש לי סיוטים" לינק: http://www.filecabi.net/host/file/penis-howard-stern/wmv מסכנים

16. Started by Lanzar,

http://www.youtube.com/watch?v=bJ3tb0Xb968&feature=related אני רוצה את השיר הזה !!! מה השם שלו ? בבקשה... עריכה, מצאתי, לכל המעוניין JET - Look What You've Done

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  17. Started by FatalZero,

יש למשהו סיכומים איכותיים לבגרות ההולכת וקרבה של היסטוריה א'? או אילו שהם אתרים שמציעים חומר מאורגן ומסודר ע"פ סדר כרונולוגי?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  18. Started by No-way,

בני כמה אתם? ? ?

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  19. [shadow=red,left]Mark Morison - Return Of The Mack[/shadow]

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  20. Started by shimmi1982,

האם מישהו יודע על אתרים כמו HWZONE,PCARENA,PCSPOT ? אתרים מעולים- יש עוד כאלה בעברית? (עם דגש על חדשות ומידע בנושא חומרה,OC,מודינג- ממש כמו האתרים האלה)? מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  21. Started by MATTAN,

אחים שלי הקמתי שרת ftp והוא עושה לי קצת בעיות אצלי הוא עובד אבל אצל אחרים לא אתם מוכנים ללחוץ על הלינק ולהגיד לי עם הוא עובד תודה! ftp://80.178.71.158 שם מישתמש :test סיסמה:12345 תודה לכל הבודקים נ.ב שרת זה בעתיד יוכל לאכסן כל מיני קבצים שמשתמשים בפורום ירצו להעלות אך לא ימצאו אכסון וכדומה'

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  22. שלום חבר'ה, קיבלתי צו ראשון לעוד חודשיים בערך ואני ממש (אבל ממש) רוצה להגיע לקורס טיס, כרגע הדרך היא ארוכה מאוד ואני אאלץ להשקיע ולתת הכל בצו הראשון. האם תוכלו להוסיף לי ולתת לי כמה טיפים על מה לשים דגש ומה חיוני ביותר עבור מטרתי? האם יש איזה שהוא ספר או תרגילים בכל נושא שהוא שאני יכול לעשות או לקנות בשביל שיעזרו לי ? אשמח לכל תשובה מפי יודעי דבר ואנשים שעברו אתזה. בתודה מראש והמשך ערב טוב, שנה טוב ינון

23. כאלה שלא מתפרקים או נראים כמו סמרטוט. בחיפה. תודה

• 3 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים