כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
-
-
קצת הסתבכתי עם זה ואני צריך עזרה כמה שיותר מפורטת, תודה
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
מישהו יודע איך קוראים לאלבום? בוויקיפדיה כתוב שיש אלבום שקוראים לו פרל ג'אם מ2006 אבל אח שלי טוען שהם הוציאו אלבום שהו חידוש של שירים ישנים שלהם השנה מישהו מכיר?
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
טוב אז ככה הלילה הזה היה מאוד מעניין התחלנו מדיון מאוד מפגר,מצחיק ומוזר שפתחה רונית ילדה חמודה שבאה ליראות מה אנחנו חושבים עליה כי היא שמעה מאח שלה דברים טובים שאמרנו (אמרתם) עליה אחרי 8 דפים שעלו מאוד מאוד מאוד מהר (יותר מההודעות של הרעידת אדמה!) נעלו אותנו וכך הגיע לסופו דיון מחוק לגמרי אח"כ היא פתחה עוד ת'ראד כדי להגיד שלום ומישום מה נעלו אותה (זה דווקא היה בלי סיבה!! ) ועכשיו אני בא ללכת לישון ואני רואה איזה 15 איש מחוברים לפורום אז אנשים בכיית אני נישארתי כדי לדבר עם ידידה שלי באיי סי אבל משום מה אני לא חושב שזה מה שכול ה15 עשו אז כאילו למה השעה??? לכו לישון!!! טוב אז בטח ינעלו אותי עכשיו או שכול מיקרה אף אחד לא יגיב אבל מראש לילה טוב לכולם נ…
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
כמו http://www.allmoviewalls.com http://www.skins.be http://www.bikewalls.com http://www.desktopmachine.com תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לעזור לחבר שיש לו בעיה עם הלימודים בתיכון שלו. הבעיה היא שבמקצוע מסויים המורה נוהגת לעשות רק מבחן אחד לסמסטר ולקבוע על פיו בלבד את הציון בתעודה. בסמסטר הראשון קיבל 75 אך בסמסטר השני נעדר ממנו מסיבות כאלה ואחרות, לכן קיבל בו 0. חשבון פשוט אומר ש-75 חלקי 2 = 37, כלומר ציון שלילי. השאלה שלי היא האם קיים איזה חוק, תקנה או לא יודע מה שמעגנים את מספר המבחנים המינימלי בסמסטר? האם מותר לקבוע גורל של סמסטר שלם ע"פ מבחן בודד? אני ממערכת החינוך נפרדתי כבר לפני 6 שנים, בתקופתי היה נהוג לעשות לפחות שני מבחנים בסמסטר בכל המקצועות (מדובר באותו תיכון) אך הרבה דברים יכלו להשתנות מאז. אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא, וכמובן שלינקים להוכחת התשובה יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
פרט קטן ומפתיע שגיליתי שצפיתי ב Watchmen בקולנוע David Hayter המדובב את solid snake בסדרת המשחקים Metal Gear http://en.wikipedia.org/wiki/David_Hayter הוא אחד משני תסריטאים של Watchmen http://en.wikipedia.org/wiki/Watchmen_(film) גם אחראי על התסריטים של X-Men1\2 The Scorpion King
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שמעו... אני גר ברמלה...צריך להגיע לבית הספר אורט סינגאלובסקי שנימצא בדרך הטייסים בתל אביב (ליד יד אליהו) מהי הדרך הכי זולה להגיע לשם? מישהו לומד בבית הספר הזה פה?...כי יש לי כמה שאלות בשבילו תנו את כל הדרכים (כרטיס חופשי חודשי....עד איפה אני מגיע...מה אני לוקח...איזה קו, חברה...) תודה
-
- 9 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם. המארז וחלקי המחשב שלי מעט מאובקים ואני רוצה לנקות אותם. יש לכם טיפים לתהליך? אני יודע שאסור להשתמש במברשות וכו כי זה יוצר חשמל סטטי, מתפחות למיניהם נדבקות לחלקים, ומים ממש לא באים בחשבון. רעיונות אחרים?
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אהלן חברים, בלי נדר בחודשים יולי/יוני אני מתכנן לטוס עם חברים למזרח לתקופה לא ידועה.. כל מי שעשה טיול בסגנון הזה יעזור לי מאוד בעצות/טיפים/אתרים/ציוד וכו' כל תשובה תתקבל בברכה! תודה
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
ליפני איזה חודש היתי בקולנוע ותמיד ליפני שהסרט מתחיל יש את הפירסומות של הסרטים שיהיו בקרוב. עכשיו היה שם סרט אחד מצוייר עם איזה סופר מן שבהתחלה הוא מנסה ליבוש את החוגרה על המיכנסיים שלו איזה חצי שעה.. משהו כזה ולא מצאתי בשום מקום את זה... תודה לעוזרים :-*
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני הייתי רוצה לראות REMAKE לHALLOWEEN של JOHN CARPENTER, אני יודע שיצא HALLOWEEN השנה שעברה ב2007 של רוב זומבי, אבל לא ממש אהבתי את השחקנים והאווירה הייתה גרועה יחסית לסרט הראשון, היייתי רוצה לראות REMAKE כמו שצריך. בנוסף לזה הייתי מאוד רוצה להיות REMAKE לALIENS, לפי דעתי הסרט הכי טוב שאי פעם יצא.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
Ha Ha Ha Ha!!!!! אני בספטמבר בתערוכת ECTS בלונדון, ואתם תקועים פה בארץ. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, בקרוב יוצאת גרסה חדשה של מוד של hl2. אני רוצה לעלות את המודעות של כלל השחקנים שיש להם hl2/css/hl2ep1/hl2ep2/dods/hl2dm/tf2 (כל משחק עם המנוע של source) רציתי לדעת אם אתה יכולים לתת לי כמה אתרים עם פורומים של משחקים? על מנת שאני אוכל להציג את המאמר שלי בנושא. כמו: gamer vgames playzone כמובן שגם פה זה נחשב, שהרי יש מחלקה שלמה למשחקים. לא חובה שיהיו כל כך גדולים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לפעמים עודף ידע מקשה על קבלת ההחלטות אני עומד לרכוש מחשב חדש מגלישה באינטרנט אני לומד שיש לקוחות רבים שאינם מרוצים מיחס ואיכות המוצרים בכל מיני חנויות. רציתי לדעת איפה אני יכול לקנות מחשב בביטחה ממקום אמין באיזור ראשון ת"א רמת גן. תודה
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אישתי עובדת במלון דיוויד אינטרקונטיננטל וכשביל גייטס היה שם השבוע לפחות 10-15 אנשים התקשרו למלון וביקשו את האימייל שלו כי הם רוצים לשלוח לו קורות חיים .
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
קודם כל, מגיע לי מזל טוב, עברתי טסט שני אחרי תיאוריה ראשונה וקיבלתי את הרישיון ביום רביעי.. היום היה לי ויכוח עם חבר על ההגבלים.. אז יש לי שאלה.. מה הם כל ההגבלים והחוקים שאני צריך להקשיב להם מרגע קבלת הרישיון? תודה מראש, EliaV-PeretZ.
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
ולא רק כל הקורסים של מיקרוסופט... אפשרי בארץ למצוא משהו שהוא לא קשור לעיצוב ? (כל דבר שלא יהיה, אבל מקינטוש)
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אני קורא אדוק של סדרת הספרים של לי צ'יילד, ומאוד שמחתי לשמוע שעובדים על סרט. אבל מאוד התעצבנתי לגלות מי השחקן שישחק את ג'ק: לא אחר מטום קרוז הגמד! דבר תמוה לכל מי שמכיר את הדמות, שמתוארת בכל הספרים כענק ציני ושרירי. רק אותי זה מרגיז ?! לינק לטריילר:
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מה אנשים עושים כשהם בהיי, בקאטלות, בסרטים בשאנטי ובשלל שמות גנאי חוץ מלפתוח אשכול בפורום (אחיייייי אני עףףףףףף)
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום. אני באמצע דצמבר טס לארה''ב. נאמר לי שאם יש לי דרכון צרפתי איני צריך לפנות לקונסולה לקבוע ראיון ולשלם אגרה של 500 ש''ח. התהליך מתבצע בעצם בנתב''ג ששם אני ממלא טופס. האם זה נכון? יש לי דרכון צרפתי חדש + דרכון ישראלי מחודש. האם כל מה שאני צריך לעשות זה רק לנוח ורק בנתב''ג למלא טפסים או שהטעו אותי? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
-
אגידו לי אנשים מישהו אולי יודע כמה זמן וכמה שאלות יש למבחן A+ 220-302 "מערכות הפעלה"? ואם יש בכולם כך?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-