כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,642 דיונים בפורום זה
-
היי לא ידעתי איפה לפתוח את זה. בעצם אני לא בטוח שזה קשור לפורום :-X במקרה כזה אפשר לנעול. לעניין... אני מחפש צידנית חשמלית, מקרר נייד או כל אמצעי אחר שאוכל לקרר בעזרתו נוזל אל מתחת לטמפ' החדר (בלי צידניות קרח או כל דבר מתכלה אחר; אין צורך בניידות). התקציב - כמה שיותר זול, 300 מינוס. אפשרי? תודה, un|que
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אשמח ליעוץ:) אנחנו גרים בקומה מתחת לאדמה.. אנחנו רוצים להיכנס לאינטנרט דרך הנק' חמה (לא מעוניינים בקו אינטרנט).. עברנו כמה וכמה חברות ובכולם אין קליטה טובה. יש למישהו רעיון מה לעשות? ממליצים על מגבר קליטה?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
:o :o http://img481.imageshack.us/my.php?image=forummessagefile10967804bn.jpg :lol:
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
-
יש את ה"חוט" הזה שבו אנשים שמים לינקים לאפלקציות שלהם. במקרה שלי זה המשחקים שלי. יש לי הרגשה שאף אחד לא ממש קורא את הפוסט ההוא. אוליי בעצם הפעילות בפורומים פה היא די נמוכה. או שרק האפלקציות שלי לא מעניינות ושל אחרים דווקא כן. המצחיק הוא שכל המתלהבים שמפרסמים את האפלקציה שלהם לא טורחים לבדוק אפלקציות של אנשים אחרים. ואז גם אף אחד לא בודק את שלהם. אז יש טעם בכלל לכתוב פה על הפיתוחים שלי או שזה סתם מציק? או שפשוט אנשים רגילים לא להסתכל על אותו דיון ולכן בכלל לא יודעים על האפלקציות האלה מלחתחילה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה: בדצמבר 2008 שדרגתי למהירות 4M ושילמתי 82 לבזק ו-65 לנטויז'ן. לפני שבועיים קיבלתי מכתב מבזק ששודרגתי ל-5M והמחיר עלה ל-106 ש"ח לחודש עם התחייבות לשנה. היום מצאתי זמן לברר איתם את החיוב והם טוענים שקיבלו קובץ שידרוגים מנטויז'ן שכלל אותי בתוכו. מה שמוזר פה זה שנטויז'ן לא חייבו אותי בחודש שעבר (כי אני אמור לקבל 3 חודשים בחינם, כלומר עד מארס אני לא משלם לספק). אתם מבינים, נטויז'ן העלתה לי את המהירות (בדקתי ובאמת יש לי 5M) אבל על דעת עצמה. מה כדאי לי לעשות עכשיו?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
איך אייבורי? ו-ksp? ואיפה זה זיגזג? ויש עוד חנויות טובות?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בסביבות ה10 ספרי לימוד של קורס MCITP שלמדתי בג'ון ברייס לא מזמן. הספרים הם של מייקרוסופט כמובן. רציתי לדעת כמה הם שווים אם בכלל? אני יודע שהספרים האלה חדשים עולים כמה מאות שקלים טובים. אשמח לחוות דעת תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מזה הדבר הזה לא הצלחתי להבין מזה נותן לי? היסתכלתי באתר שלי יס ולא הבנתי כלום מיזה אפשר הסבר? איך נירשמים ? מזה נותן? זה עולה כסף?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל ולא מצאתי משהו ברור. אם מישהו יכול לתת הסבר קצר בצירוף שירטוט זה יהיה מצויין. זה דיי דחוף (עבודה שמשכתי בערך חודש וחצי). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
כך כבר מספר שנים שאני פה באתר והיו כמה דברים שהציקו לי לדוגמא מדוע צריך ללחוץ על "הראה תגובות חדשות להודעות שלי" על מנת לראות אם הגיעו תגובות ולא שיופיע מספר או סימון שיש תגובות חדשות דבר נוסף יש תרדים שהגבתי בהם מלפני חודשים שאינני מעוניין להיות מיודע בנוגע אליהם לדוג' "ת'רד Super PI, ו-3DMark הגדול" כל פעם שמישהו מגיב אני צריך לראות את זה בהודעות חדשות למרות שכבר נמאס לי מזה וישנם עוד כמה רעיונות לשיפור שאני אוסיף בהמשך אשמח לשמוע את דעתכם והאם יש לכם גם רעיונות נוספים?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
אם אני קונה עוד חבילה אז יש לי במקום עוד 60G עד שאני מנצל אותם ?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
טוב זה הולך ככה : a ו b הן זויות חדות המקיימות : a+b=60 3sin a =2sin b מצא את הזויות a ו b . תודה למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם! הגיע לידי קטע קצר "משיר" מאוד נחמד.. ניסתי לחפש לפי המילים, אבל לא מצאתי כלום. העלתי את הקטע לאתר, אם מישהו מכיר אז אשמח לדעת את השם. תודה מראש Install [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
האם המכס עדיין בשביתה? היזמנתי איזה חלק מארצות הברית ואני מחכה לו ממש הרבה זמן
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
אז עכשיו אני לא יכול לקבל שיחות מחברה שלי המכשיר זה SK 1400 מישהו יכול לעזור לי לגלות את הקוד? אגב אני כבר שולל את האפשרות של להוציא את הקוד ממנה בכוח עריכה: פירמוט לא בא בחשבון (יותר מידי סודות מדינה) סליחה
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
יש לי רדיאטור ישן בבית שהוצאתי מהמזגן הישן שלי יש שם נחושת ואלומיניום אם אני לא טועה. רציתי לשאול בכמה אני יכול למכור אותו ואיפה אני מאזור רחובות. כמה זה שווה? תמונות: תודה :]
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
http://www.clieuk.co.uk/dodge.html אני הגעתי ל-21 שניות בינתים.
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
אולי זה לא המקום, ואני מצטער אם זה המצב אבל לדעתי הפורום באתר בשם: אודיו וקולנוע ביתי פשוט לא קולנוע ביתי ולא נעליים (מצטער על הביטוי) הוא פשוט אודיו. מירב ההודעות שם הן פשוט על אודיו וגם התשובות הן רק על אודיו שאלות בקשר לנושאים הקשורים ל HTPC או טלוויזיה נענות בספק, (לאו דווקא השאלה ששאלתי) , אלא כאשר חיטטתי בארכיון פשוט התבררה לי התמונה המלאה אני בסה"כ אדם פשוט ך ההצעה שלי אולי פשוט להפריד בין הפורומים או ל"השיג" אנשים יותר מבינים בכל הקטע של הHTPC, כרטיסי טלוויזיה וכה.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
-
טוב, אז אחרי שמצאתי בספרייה עותק מעלה אבק של הסרט המופתי אקסמן 2 עלו בי געגועי נוסטגליה עזים לסדרה המצויירת ששודרה בערוץ הראשון ( כל יום בשעה שלוש וחצי). מישהו יודע את מספר העונות של הסדרה המדוברת ( אני זוכר מספר עצום של פרקים כולל כמה בחלל עם חייזרים וכמה שמשלבים מסעות בזמן ) ואם יש מקור טוב לראות את כל הפרקים ברשת? חוץ מזה אין ספק שמגנטו שולט
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב אנשים טובים.. רציתי לדעם אם מישו פה מכיר חנות טובה אמינה וזולה בסביבת רמת גן.. אני מחפש לקנות מחשב דיי פשוט לאמא שלי.. מחשב משרדי.. דיי ממוצע רק שיהיה חזק... אני מחפש חנות טובה בסביבה שלי.. או אפילו איזה אתר מומוצלץ שאפשר להזמין ממנו.. תודה מראש.. אלון !
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, . ברשותי נגן מיני-דיסק במצב מצויין, לא השתמשתי בו הרבה בכלל. החלטתי למכור אותו, בגלל שאני לא משתמש בו הרבה. במידה ומישהו מעוניין לקנות ממני, שיפנה אלי ל-ICQ שמספרו: 532570, או למסנג'ר: miky48@zahav.net.il. תמונה להמחשה (ככה הוא נראה בדיוק):
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום האתר שלנו רץ היום על אחסון של goDaddy. ואנחנו לא מרוצים אבל זה בסדר כי כבר נגמר לנו הזמן שרכשנו. אני מעוניין בחברת אחסון ידועה אם מספר חבילות במחירים ממוצאים לפי המלצתכם. רצוי שרת לא ישראלי, אבל אם אתם מכירים שרת ישראלי עם מחירים יחסית טובים כמובן שאשמח לדעת עליו =) תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-