עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן! אז ככה, חלקכם המועט מאוד יודעים על בלוג שניהלתי בתפוז לפני שנה או שנתיים תחת השם "אופניק שולט", שם הבלוג היה "דברים שכתבתי אמש" ולפני זה נקרא "חכמת הבייגלה של אופניק", אקיצר, עקב איומים על חיי הסרתי ת'בלוג שהיה בו (לא יותר מידי) מידע רגיש שנוגע אלי ולא רציתי שגורמים מסוימים יגיעו אליהם. בגלל שלא הייתה מערכת שתאפשר לי להוריד מהאוויר יותר מ100 רשומות במכה, ולעשות את זה אחד אחד לוקח הרבה זמן פשוט מחקתי את כל הבלוג, ברוב טיפשותי. לפני כמה דקות מצאתי איזה ניסיון שלי לגבות את הבלוג שהופסק באמצע, עם 37 עמודים, כאשר אני מניח שיש עוד איזה 30 עמודים ככה לבלוג. אני יודע שיש כל מיני אתרים באינטרנט שמתיימרים לשמור ארכיונים של פורטלים וכאלה, אבל אני לא יודע עד כמה זה מפותח בארץ. …

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  2. Started by kinggil,

http://img31.imageshack.us/img31/4396/security2cz.jpg מצחיק.

3. Started by Guarding angel,

הוא הולך בערך ככה: WE JUST DEEPER COULD BE ANYWHRE... LIFE GOES ON... SO BRING IT ON SO BRING IT ON... השיר הוא מן האוס\דאנס כזה בסיגנון של השירים של LASGO ועוד דאנסים מוכרים אולי קוראים לשיר DEEPER אך לא הצלחתי לזכור את השם של הזמר\פרוייקט תוכלו לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  4. לפי מה שהבנתי זה פאב . . . מי מרחיב ? תודה.. דרך אגב אני בחמשוש מהצבא

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  5. Started by THE FOX,

הייתי רוצה לדעת איך הולך כל הקטע של הקנייה מEBAY? ואיך זה הולך בתחום של המשלוחים מחול? למשל אם אני רוצה לקנות מעבד המשלוח יגיע לסכומים גבוהים? ??? ואם יש מכס על מוצרי מחשב בארצנו בכלל?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  6. Started by casio222,

יש לי משתמש בטורנט ליץ' וראיתי שמדברים פה על האתר הרבה ומבקשים הזמנות, אז החלטתי לשאול פה כמה שאלות... 1) מתי אני יכול לחלק הזמנות לאנשים אחרים וכמה?? (לפי מה שהבנתי, שבועיים באתר, ratio מעל 1 ו UP מעל איזה 15GB.... זה נכון??) 2) מה זה הסלוטס האלה שמופיעים באתר שנכנסים.... תודה על העזרה! ;D

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  7. Started by eliranl,

זה מוריד לי לאט ואני צריך איזה מדריך שיסדר לי את זה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  8. אוקיי נכון יש את הכפתור SET לשלט בשביל לכוון את השלט שיפעל על הטלוויזיה עצמה ולא על הממיר? אז איך אני יודע מה הקוד? (מישהו לחץ בטעות על SET וזה נדפק..) תודה

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  9. Started by The_overclocker,

http://video.google.com/videoplay?docid=-5864097001633806354

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  10. Started by The_overclocker,

קיבלתי זימון ל8. יש כאן עוד מישהו עם אותו התאריך ? (יש כאן מישהו שהולך לשם בכלל :?)

11. Started by yoni1234,

תגידו למישהו יש איזה אתר או פורום שאפשר להציע למכור שם דברים שיש לך יד שניה וכדומה..??

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  12. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.archive.org/details/night_of_the_living_dead לפי המה שאני רואה זה פסדר לא ווארז תראו גירסת ה-MPEG2 תופסת 4.1 גיגה סאמק!! הוכחה קטנה: Note: Because director Romero has forgotten to put a copyright notice on the end titles of the movie's initial prints, Night of the Living Dead has lapsed into the public domain over the years. (Okay, the legalities are a bit more complicated than that, but the film's public domain status is a fait accompli.) Therefore anyone can - and probably has - released a copy of the movie for sale

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  13. Started by The_overclocker,

נראה יותר הזוי מפרק של SOUTH PARK (בעצם אולי לא כ"כ ) http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/4489792.stm

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  14. אני למשל מוריד מ Bittorrent ו- emule אבל האם כדאי גם להשתמש ב Kazaa? חוץ מזה, אתם מכירים אתרי שיתוף טובים ל bittorrent?

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  15. Started by ward,

אם אפשר אם יש למישהו אתר או משהו להציע לגבי פתרון בגרויות מתמטיקה שאלון 006 משנת 1995 עד 2005 אני אודה לכל העוזרים תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. אני חייב שתגידו לי אני ממש לא יודע מה זה חחח ובאיזה הקשר ראיתי את זה במעבדים ובכרטסי מסך לדוגמא

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  17. שלום, אני מחפש יצרן של חמגשיות כאלה, כמו בארוחות חמות, מכירים? מפלסטיק ומאלומיניום, האלומיניום גג 35 אגורות ליחידה הפלסטיק גג 1.10 ש"ח ליחידה תודה רבה רבה רבה למי שיכול לעזור

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Rיה,

יש לי samsung sgh-s410i i-mode ואני רוצה משחקים לפלאפון הזה מאיפה אפשר להוריד בחינם..... (אני מעביר דרך הבלוטוט')

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  19. Started by avivlevy,

תששששששש ראיתם את גיל ריבה O0 את הצלב שיש אליו ונינט איך עשו אותה נראת כמו סבתה מננע . חשבתי דווקא שיהיה יפה אבל ..... זה לא קרה

• 1 תגובה
    • 423 צפיות
  20. במסגרת התרחבות MICROSOFT לכל נושא מוצרי הרשת (כתחרות ל GOOGLE/YAHOO), במסגרת מה שידוע כקמפיין ה LIVE שלה (שיש שם כמה דברים מגניבים כמו ניהול דומיינים לדואר בחינם, HOTMAIL חדש מהשבוע ועוד - למי שמתעניין אני יכול לפרט). קבלו את המתחרה ב GOOGLE MAPS: DISNEY LAND: http://local.live.com/default.aspx?v=2&ss=disneyland&cp=33.812121~-117.918979&style=o&lvl=2&scene=1129794&sp=aN.33.812923_-117.917136_Drained%20lagoon_They%27re%20replacing%20the%20old%20submarine%20ride%20with%20a%20Finding%20Nemo-themed%20ride.~aN.33.813201_-117.917853_The%20Matterhorn_~aN.33.813477_-117.918299_Teacups_~aN.33.813209_-117.918351_Alice%20in%20Wonderland_~aN.33.811125_-117.917…

21. יש איזו שהיא אפשרות להעביר תמונות מהפלאפון אל האינטרנט (כלומר למחשב), ללא אינפראדום או כבל? יש אולי איזה שהוא אתר ברשת שנכנסים אליו דרך הפלאפון, ואז אפשר להעלות תמונות ולראות אותן במחשב?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  22. Started by x-boy_24,

שלום אני מחפש תמונות של nvidia או של ati חיפשתי באתרים שלהם אבל כולם שם מכוערים פעם היו לי כאלהה תמונות אבל אני לא מוצא אותם והיום גם תמונות של אינטל וכאלה אז יש איזהשהו אתר ששם יש תמונות כאלה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  23. Started by Jack_g,

אני צריך מערכת פורומים בעברית לאתר שאני בונה. איזה מערכות חינמיות אתם מכירים וממליצים ובמה עשו אותם? תודה. עריכה: יש פורומים שתומכים בעברית אבל בעצם באנגלית? כי זה בעצם הדבר האידיאלי בשבילי.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  24. אני רוצה לצייר על הקיר איזה ציור ... משהו כמו דרקון סיני או משהו בסגנון... אשמח לקבל אולי אתרים עם תמונות כאלה תודה משהו בסגנון הזה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  25. http://www.americancomedynetwork.com/FLASH/my_menorah.htm תקשיבו למה שהם אומרים וגם תשימו לב לפרטים..אני נקרעתי מזה וגם שהעץ קריסמס נכנס נקרעתי תגובת

• 1 תגובה
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.