עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לכתבה בYנט: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3016062,00.html

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  2. אני יודע שלא מזמן נפתח פה דיון כזה. מהדיון לא קיבלתי את התשובה הדרושה לי. ולכן אני פותח אחד חדש. השאלה היא האם כדי ללמוד תיאוריה לפני נהיגה או ללמוד תיאוריה יחד אם הנהיגה? כמה עולה תאוריה ואיך לומדים אליה? כמה שיעורים צריך בשביל ידיני? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  3. Started by weissby,

האם יש פה כללים שאפשר קצת לגמש אותם? לדוגמה נושא שטח החתימה.. כי אומרים שאם זה תמונה אז זה חייב להיות עד 300X100 ועד איזשהו נפח כל שמה KB לא זוכר כמה.. האם ניתן לעבור את זה קצת? למשל יש לי חתימה של 350X150 ואני שואל את זה כי ראיתי אצל כמה משתמשים חתימות די גדולות ואצל אחד אפילו ראית חתימה שהרוחב שלה זה יותר מ600 פיקסלים.. תודה

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  4. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך את כתובת ה STREAM שלהם כדאי להקליט כמה שירים,אבל לרדיו אפשר להיכנס רק דרך האינטרנט ולא דרך הווינאמפ...

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  5. בבקשה אם מישהו יוכל להשיג לי שם משתמש וסיסמה לאתר הבא http://educationforums.cet.ac.il/COMMON/LOGIN/Login_Form.asp?sThisPage=%2FForums%2FIndex%2Easp%3FFID%3D27289%26nCategoryID%3D0%26nFatherForumID%3D27261&sHomePage=%2F&bAllowVisitor=0&nProjectID=117232&sBackPage=http%3A%2F%2Feducationforums%2Ecet%2Eac%2Eil%2Fforums%2Findex%2Easp%3FAsp%3D403%26FID%3D27261%26nSubProjectID%3D0%26bFillMsgFields%3DFalse%26nOwnerID%3D0%26nFillterUserID%3D117234%26Index%3D59k7%26sSearchText%3D&nSiteClientID= פשוט יש שם פורום של מורים לכימיה ששם הם מפסרמים בחינות מיקוד וכל אלה שאני רוצה לתרגל איתן. אולי גם המורה שלי פרסמה שם אבל זה לא רלוונטי :-) טוב נו זה כן.... אשמח לפניות …

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  6. ראיתי לפני כמה זמן בחדשות שיש אנשים בצרפת מטורפים ואתלטים לא נורמאלים שעושים קפיצות מטורפות. אתמול ראיתי את הסרט "פרבר 13" (סרט אחד הטובים מומלץ מאוד) בסרט הזה יש כל מיני פעלולים וקפיצות של האנשים האלה. מישהו יכול להגיד איך קוראים לספורט הזה ולקבוצת אנשים הזאת? יש לה אתר או איזה סרטונים????? *תודה רבהההה מראש

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  7. ^ ^ ^ ^ היה לפני איזה 5 דקות..

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  8. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

צריך אתר שיתרגם עברית לערבית. תודה.

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  9. מתי הפרק הבא של פריסון ברייק זה לא אמור להיות היום!!

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  10. Started by daniel0089,

היי, למה נעלו את התראד הראשי לזיהוי שירים? טוב כל מקרה, הקלטתי חלק מהשיר ואני צריך את השם שלו בבקשה. הינה לינק להורדת הקובץ:http://rapidshare.com/files/385251391/record.mp3.html תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  11. Started by Alexkmr,

לאן נעלמו 120 גיגה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  12. קצת חיפשתי ולא מצאתי ספרות טובה בנושא. אני מחפש מדריך מקיף בנושא בעוד חודש אני משתחרר ומתחיל לעבוד בהיטק. קיבלתי הצעות מכובדות ביותר ואני רוצה להבין כמה כסף לשים בחיסכון מה ההבדל בין החסכונות השונים ומה הכי מתאים לי.

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  13. שלום חבר'ה. יש לי 14 בקבוקים של אלכוהול בחדר, ועוד כמה בבית, מוודקות, וויסקים, ליקרים וכו'. אני רוצה להתחיל ללמוד לעשות שילובים (בלי קורס ברמנים), סתם שבאים חברים או לשתות לבד איזה שילוב טעים ונחמד ולא לדפוק סתם שוטים. יש איזה אתר, מדריך משהו בסגנון שיכול לעזור לי? נגיד אני שם באתר את רשימת הבקבוקים שלי והוא אומר לי איך ניתן לשלב ? תודה

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  14. האם ניתן לקבל אזרחות כפולה בספרד לתושבי ישראל ? האם בטור אזרח ישראלי ניתן לפתוח שם עסק חוקי ולנהל אותו ? האם ניתן לקנות בית שם בטור אזרח ישראלי ,? אולי למשיהו יש מידע לגבי מחירי בתים וכו (מחירים כללים ),אני יודע שמשכורת ממוצעת שם היא 14 אלף דולר לשנה (יותר גבוהה מישראל ב 4000 אלף).

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  15. Started by 1tanai,

ששולח לפלאפון מבזקים חינם

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  16. Started by J0n1,

יש איזה סרט שראיתי לפני כמה שנים, סרט מצחיק דפוק ואני לא מוצא אותו ברשת. מסופר על צעיר שקנה קונדומים בבית מרקחת אבל בטעות קנה XL, הוא זרק את זה לפח ואמא שלו גילתה את זה. הידיעה הופצה בכל האזור שבו הוא גר ומאז כולם חושבים שיש לו ענק. אני זוכר שהוא עובד בדיינר. חוץ מזה לא הרבה.. מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  17. יש את pic.co.il אבל משום מה לוקח לו להעלות תמונה של 3 מגה בחצי שעה או יותר יש עוד אתרים שמאפשרים לאחסן תמונות גדולות במיוחד? ------------------------------ טוב מסתבר שכדי להעלות מהר יש להתחבר לאתר, הבעיה נפתרה, אבל בכל זאת, בשביל לדעת להבא, איזה עוד אתרים מאפשרים דבר נחמד זה? אה כן - בחינם כמובן [חוץ מפליקר].

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  18. השאלה בכותרת. תודה מראש.

19. אני רוצה לשלוח מייל למערכת של וואלה בגלל שהמייל שלהם לא כול כךל תומך במוזילה אבל בשום מקום לא ראיתי את המייל שלהם יענו את הכתובת שאליה אני צריך לשלוח אותו מישו יודע??

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  20. Started by No_Man,

יש לי את מהדורת הזהבשל הארי פוטר - ספרים 1-4 בכריכה קשה, מהדורת הזהב, ממוספרים מאותה סדרה (בעברית). לפי מה שהבנתי, הערך שלהם כיום הוא לא כמו הספרים הרגילים (אי אפשר להשיג אותם בשם חנות, הכל נמכר). מישהו יודע מה הערך שלהם פחות אויותר היום, והאם הערך הזה צפוי לעלות בעתיד (אפילחו בטווח הרחוק)בקיצור, מה עדיף - למכור או לשמור ?

21. Started by klayton,

אפילו ברגעים הכי אינטימיים

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  22. Started by alexpir,

אני צריך לעשות את הבדיקות הבאות ספירת דם PT, PTI, INR איפה אני עושה אותם ?

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  23. Started by פריאור,

8)אל תחשבו ששחכתי אתכם, פשוט.... אמ.. המחשב שלי שבק חיים, הוא נלקח לבית חולים(מה שנקרא, טכנאי), והטכנאי גילה שלמרות עודף הוירוסים, המחשב שלי שרוף, פשוט בגלל נפילת מתח שהייתה לנו לעיתים תקופות בבית.. וזהו... מה איתכם אנשים חכמים? סיימתי י"ב וכבר החופש משגע אותי..

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  24. Started by lion03,

אז ככה קבעו לי תאריך גיוס 9.8.06 אבל הפרופיל שלי הוא 45 בגלל משקל ואני בן יחיד ואני רוצה לשרת ביחידת שדה לא משנה מה לצורך העיניין על בעיה הראשונה אני עובד ושניה אני מתכוון לפתור על ידי חתימה אבל אני רוצה לדעת אם אני עדיין יכול לשנות את הדברים הנ"ל או שזהו אני אהיה תומך לחימה?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  25. אז כמו שנאמר בכותרת, יש לי מחר את הבחינה, ואני תקוע עם קטע לא מובן. תוכלו לתרגם לי אותו בבקשה?? (לתרגם מילה במילה זאת לא בעיה, הקושי שלי זה לצרף אותם למשמעות אחת). 20th Century Literature: The second world war, an intervening economic depression of great severity, and the austerity of life in Britain following the second of these wars help to explain the quality and direction of English literature in the 20th century. The traditional values of Western civilization, which the Victorians had only begun to question, came to be questioned seriously by a number of new writers, who saw society Breaking down around them. Traditional literary forms were often discarded, and …

• 2 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים