כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,584 דיונים בפורום זה
-
אני כבר זמן רב מחפש את השיר הזה וכל מה שאני מכיר זה קטע ממנו, http://goldberg--online.com/sample.mp3 זה קטע מן השיר, אבקש להתעלם מן המילים ולהתייחס למנגינה עצמה, מי שיודע מאיזה שיר זה לקוח אשמח לדעת ואודה לו מאוד!!!
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי לא מזמן מערכת באוטו שלי עם מסך נגיעה שיש לה תמיכה בGPS. ברשותי גם מחשב כף יד עם GPS מובנה יחד עם התוכנה NAVNGO. ניסתי להעביר את כרטיס ה-SD מהמחשב כף יד אל המערכת אך משום מה היא לא קוראת את הקבצים, ועל אלו שהיא כן קוראת היא כותבת (unsupported file). עכשיו זה די הגיוני אם מתחשבים בעובדה שאין מערכת הפעלה תומכת ל-NAVNGO במערכת. מישהו יודע מה עושים? איזו תוכנה מתאימה? אני לא מתכוון לשלם 2100 ש"ח על כרטיס SD 256 עם עוד תוכנה נוספת עליו לאחר שכבר שלמתי בעבר על NAVNGO
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
-
מישהו עוד נתקל בבעיה הזו ?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
פשוט גועל נפש. חילקו לנו בבית ספר משלוחים לראש השנה שהיינו אמורים לחלק לקשישם בשכונה, וילד אחד בשיכבה שלי (שלא אציין את שמו) פשוט לקח את המשלוח לעצמו ואכל אותו!!!. אני מזועז עד עכשיו, פשוט אין מילים בפה. לא מבין איך היה לו לב לעשות את זה
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
זהוווו יצאתי באמת לחופש אין יותר השלמות אין כלום ממחר אני באמת בחופש (well... לא באמת כאילו יש מלא דברים ללמוד אבל זה כבר יהיה בבית) בכול מיקרה רק רציתי להגיד לכולם חג שמח וחופש מהנה!!
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
סעמק ערס ביקשתי הזמנה לINDEA וחסמו אותי בטורנטליץ' איזה באסה
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, בקרוב יוצאת גרסה חדשה של מוד של hl2. אני רוצה לעלות את המודעות של כלל השחקנים שיש להם hl2/css/hl2ep1/hl2ep2/dods/hl2dm/tf2 (כל משחק עם המנוע של source) רציתי לדעת אם אתה יכולים לתת לי כמה אתרים עם פורומים של משחקים? על מנת שאני אוכל להציג את המאמר שלי בנושא. כמו: gamer vgames playzone כמובן שגם פה זה נחשב, שהרי יש מחלקה שלמה למשחקים. לא חובה שיהיו כל כך גדולים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
mms://a1745.l2047352420.c20473.g.lm.akamaistream.net/D/1745/20473/v0001/reflector:52420
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום כולם כבר יש לי תמחשב החדש שלי שבועיים ואני רוצה לדעת איך הוא מה אתם חוושבים AMD64 Atlon +3200 clowhummer Epox 8KDA3 Rev 2 A-DATA PC3200 1024 mb (2x512) Sapphir Radeon 9800 Pro 128 mb 256 bit Tt LanFire Black WD ide 8mb buffer 80gb 7200rpm Tt Butterfly 480W APFC lite on dvd black NEC flopy מקדלת סוסה של קוונטום בצבע שחור כסוף מהזיגזגונים קטודה של סאבמן כחולה כבלים עגולים של טרמינלטק ומסך של מאג 786 pfs מה אתם אומרים ? בקרוב אני מחליף כאן תעכבר גולה כנראה ל ie 4 עם פאנק
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
במפה http://samorost2.net/
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה קניתי אוזניות HPM 70 IN EAR של סוני אריקסון...לצערי הרב, הדגם שקניתי לא הגיע עם גומיות בגדלים שונים, כפי שזה נמכר במקור. מכיוון ואני לא יכול להסתדר עם גודל גומיות האוזניות הנוכחי, החלטתי לחפש באתרי קניות ברשת. באתר EBAY מציעים הרבה חבילות של גומיות לאוזניות המדוברות, כולל משלוח לארץ. הבעיה שלי, היא שאני חייל עם כרטיס אשראי ישראלי. אם לקצר את השאלה - רציתי קצת הסבר כיצד ואיך ניתן לקנות דרך אתר EBAY? האם ניתן לקנות דרך PAY PAL? מה זה בכלל PAY PAL ואיך פותחים חשבון? גם שמעתי שקיים כרטיס אשראי "ווירטואלי" שניתן להטעין אותו בסכום כסף מסוים ולהשתמש בו ככרטיס בינ"ל. אשמח אם תסבירו לי דרכים, ע"מ שאוכל גם אני להנות ממותרות המאה ה-21 ולהתחיל לקנות דרך האינטרנט
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
כותרת. יוצא בסביבות 10:00.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מזלט לחובב האייפודים שלנו יום הולדת 16 שמח הרבה שמנמנים קופצים כאן
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אהלן. יש לי 10MB באינטרנט וFF עם שליחת SMS מוריד לי על 400-500 שהוא היה מוריד לי במקס'. האם זה גם לך ככה? האם זה קשור לזה שהם שינו את החבילות שלהם? שאפשר רק שבוע? אז אפשר להסיק שיש להם הרבה משתמשים וכתוצה מכך יש עומס. תודה, אריאל
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
קיבלתי זימון ל8. יש כאן עוד מישהו עם אותו התאריך ? (יש כאן מישהו שהולך לשם בכלל :?)
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
יש לי ויזה אקשן עד גיל 18 כבר איזה חודשיים יש לי משהו כמו 1500 שקל ואבא שלי מכניס לי 400 כל חודש. האם אני יכול להזמין מוצרים דרך אתרים ישראלים? וכמה אני יכול להוציא בחודש? כי אבא שלי לא הסביר לי כל כך טוב , הוא אמר שאני לא יכול ביום יותר מ-400 או משהו כזה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3654833,00.html כל תושבי הדרום, טווח של 40km, יקבלו 10 נקודות תוספת לציון, בנוסף להארכת זמן. מתאים רצח ;D
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איזה תחנות רדיו אתם ממליצים ואתם אוהבים לשמוע בסגנון אלטרנטיבי\רוק ישראלי\טראנסים ואלקטרוני. פשוט לא שמעתי רדיו בכמה שנים האחרונות... אז אני מכיר רק גלגלצ גלצ רדיו חיפה וג' תחנות רק מחיפה-ת"א תודה
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אוקיי, אז לא בניתי אתר מאז שהייתי בן 14 (כמעת 10 שנים), כך שאני זקוק למעט מידע עד שהכל יסתדר לי בראש. אז ככה: קניתי דומיין מאתר LiveDNS. יש לי שרת בחו"ל כבר די הרבה זמן שאני משתמש בו לדברים כמו העברת קבצים דרך FTP וSeedBox. עכשיו, לפי הממשק של אתר LiveDNS, האופציה היחידה להפנות דף מהשרת לדומיין כדי להוות Main Page, כרוך בתשלום של 170 ש"ח.. אני כבר מתחיל לחשוב שעשיתי טעות שלא הלכתי על Box.co.il כי נראה לי שLiveDNS רודפי בצע (תתקנו אותי אם אני סתם משמיץ). מכאן אני תקוע. אני בעצם רוצה לחבר חלק מהשרת לדומיין בצורה שהעמודים באתר יהיו בתקן mysite.co.il/main/main.html ולא קישור למקום אחר (אם זה לא מובן מאליו), וגם כמובן ליצור חשבון אימייל תחת הדומיין החדש. אני לא מאמין שזה אמור…
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני אולי ימכור תמחשב רק אם מעבד אחר... וכרטיס מסך גיפורס 4 טיטניום 4400 מה אתם אומרים אל 3200 ש"ח אל החלקים האלה... AMD AthlonXP 1800+ Zalman CNPS 7000B Cu Epox 8RDA3I Rev 3.1 2x256MB DDR333 GeIL Value 40GB HD Toshiba DVD x16x48 LG x52x32x52 MSI GeForce 4 Ti 4400 128MB DDR VIVO Midi com case with 400watt psu Zalman ZM80D-HP מה אתם אומרים אני ימצא משיהו חחח וזה מחיר שווה למשחב כזה לא חחח אם אני ימצא מישהו שיקנה אני יוכל לקנות AMD Athlon 64 3000+ MSI K8N Platinum Zalman CNPS 7000B Cu OCZ 512MB DDR PC3200 Raidmax 868 case Nec ND 2510A Zalman ZM80D-HP רד דיסק יש לי חדש WD 120GB וככה יצא לי דיל מעולה לא?? :-\ אל תדאגו בקשר למצוא נאשים אני ימצא חחח אנ…
-
רואים שם מה קורה , וכל ההכנות ... Click Here
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
מישהו עבד עם WALLA PAY ? אני יכול להשתמש בזה באתרים אחרים? זאת אומרת, אני יכול לתת לאנשים למכור ולקנות אחד מהשני באתר שלי באמצעות WALLA PAY או שלא? קראתי איפה שהוא שניתן להשתמש בזה רק באתר של וואללה, זה נכון?! (אם כן, אז זה כל כך מטומטם מבחינת וואלה כי עד שבונים פה בארץ משהו כמו PAYPAL אז הם לא נותנים לאף אחד להשתמש בזה מחוץ לאתר שלהם) אני אודה לכל מי שיוכל לתת לי קצת פרטים....
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-