כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
ישנן לא מעט יציאות שברובן חוזרות על עצמן במחשבים הניידים, והאמת אין לי מושג למה הם משמשות. אני אשמח אם אנשים כאן יסבירו לי לגבי היציאות הבאות: TV RF, RJ11, RJ45, S-Video, VGA, DVI, Firewire, HDMI (דוגמה להסבר: USB -אפשר לחבר לUSB עכבר,מקלדת,מצלמת אינטרנט, נגנים וכו') תודה מראש יגאל
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
האם J&R בארה"ב מקבלים כרטיס אשראי ישראלי, או שהם מהחנויות שרוצות כרטיס המקושר לחשבון בארה"ב ?? תודה
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מה כדאי
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב אך איני מעוניין בקניית מחשב קומפלט וגם לא בדרך שבו "מרכיבים" מפרט בחברות כמו אייבורי,KSP,אלוף המחשבים וכו'. אני רוצה לקבל קצת מידע לגבי הרכבת מחשב,אילו רכיבים צריכים להיות מתואמים ומסונכרנים אחד עם השני(איזה דברים צריך לקחת בחשבון,כיצד בוחרים כל רכיבלוח אם במהיריות שונות עם מעבדים ספציפיים,זכרונות מתאימים לעבודה וכו'). מי יכול לתת לי מענה/להפנות אותי לגורמים רלוונטיים?? תודה לכם חבר'ס
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
פרט קטן ומפתיע שגיליתי שצפיתי ב Watchmen בקולנוע David Hayter המדובב את solid snake בסדרת המשחקים Metal Gear http://en.wikipedia.org/wiki/David_Hayter הוא אחד משני תסריטאים של Watchmen http://en.wikipedia.org/wiki/Watchmen_(film) גם אחראי על התסריטים של X-Men1\2 The Scorpion King
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני צריך למצלמה 4 סוללות AA.השאלה מה ההבדל בין 1600 mAh ל2700?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
למה לא משדרים משחקים מענינים של הליגה האיטלקית??? לא שידרו יובנטוס-אינטר עכשיו לא משדרים יובנטוס-מילאן במקום זה משדרים לי משחקים של קבוצות תחתית שמשעממים לך תחיים
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש קרונות שבהם מובילים סחורה, דברים קפואים - צריך קרון מיוחד, קרון הקפאה מצאתי אזכור לזה בויקיפדיה העברית לא הצלחתי למצוא את השם של זה באנגלית אם אתם מכירים את הסיפור הבא ויכולים לעזור לי למצוא תיעוד שלו (אם הוא אי פעם קרה) זה יהיה עוד יותר טוב אני לא ממש אחפור על זה כי זה ארוך, אבל בקצרה - מישהו נכנס לקרון הקפאה - כנראה באוסטרליה, נתקע שם למשך כמה ימים, וכמובן, קרון הקפאה זה קר מאוד, הוא ידע שנגזר עליו למות - אי אפשר לפתוח קרון הקפאה מבפנים, הוא החליט לתעד את תהליך המוות שלו מקפיאה גילו את הגופה שלו כמובן, הוא מת, כמו שהוא ידע שיקרה, אבל תא ההקפאה בכלל לא פעל אתם מוזמנים להגיד שזה בולשיט, אבל זה לא העניין (אגב, הסיבה שאני אישית בכלל טורח לחפש את זה היא שלא שמעתי …
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום. הבנתי שיש איזשהי דרך להפוך את הפליסטיישן ל-dvd ובכך לראות סרטים. אודה למי שיעזור לי לעשות את זה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
http://mekusharim.co.il/news_read.asp?tid=80426 אתם מוזמנים לקרוא ולהגיב ד"א אתם מכירים אתרים סטייל יוטיוב וכאלו אבל של סיפורים? ז"א שיתוף סיפורים ברשת?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני מענויין להדפיס משהו כמו 1000 מדבקות סטיקרים כאלה מישהו מכיר בית דפוס באזור חיפה והמפרץ שיהיה מוכן לעשות עבודה כזו?
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר לי מזה האירגון\לוגו הזה? אני רואה אותו בכל חור... http://www.obeygiant.com
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
-
אולי אתם יודעים ואולי לא אני לקוח של נטוויז'ן והוט ומרוצה מהמהירות משירות הלקוחות ומהמחיר בקיצור אני ממש לא רואה אותי עובר לחברה אחרת במצב הזה אז ככה היום התקשרתי אליהם שהאינטרנט שלי לא עובד ואז העבירו אותי לתמיכה טכנית באמצע השיר נזכרתי שצרבתי ביוס של לוח אחר ונתקתי, לאחר כמה דקות נחשו מי מצלצל אלי? נציג של נטוויז'ן ושואל אותי אם התקשרתי אז אמרתי שכן וכבר מצאתי את הבעיה ופתרתי והוא צוחק איתי ועושה לי חח... רוצה לעבוד פה אז אמרתי לו ח.. כן. טוב תודה רבה ביי|ביי בקיצור זה נחמד שנציג חוזר אלי וככה צוחק איתי וכל זה רק רציתי לשתף אותכם ואם גם לכם היו מקרים דומים
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
בשנה האחרונה די קיבלתי כיוון למה אני שאני רוצה לעשות בחיים,ללמוד,חשבתי על עריכת ווידאו וכל הנלווה לזה. בעיקר כי אני לומד עריכת ווידאו בבית הספר וצילמתי וערכתי 2 סרטים בעבר. איפה אני יכול ללמוד אחרי צבא עריכת ווידאו,שאני אצא מהלימודים עם משהו,בסיס כל שהוא לעבוד בחברה. יש לציין שזו פעם ראשונה בכלל שאני חושב ללכת לאוניברסיטה ולא כ"כ מבין איך העניין הולך,תארים וכו' ומה זה באמת נותן לי חוץ מידע,שיעזור לי למצוא עבודה.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
הלכתי היום בפעם הראשונה, היה טוב מאוד.. סתם רציתי לשמוע חוויות של אנשים שהולים לזה יותר זמן ממקומות אחרים בארץ? (אני הייתי באימון בנהריה)
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני צריך אחריות טובה על חלקים בעיקר. כלומר למשל אם לוח אם/זיכרון/מעבד לא תקינים - החלפה ללא חקירות/בלבולי שכל מיותרים. אני סטודנט שגר בעיר ואני מעדיף אחריות מחנות קרובה יחסית. יש להדגיש שאני לא זקוק לאחריות בסגנון "לא עולה לי הווינדוס"/"יש לי וירוס", אלא תקינות חלקים בלבד. ידוע לי על סניפי KSP ו-IVORY אך לפי הבנתי הם מעט בעייתים. אשמח לשמוע על ניסיונות אישיים עם חנויות בבב"ש.
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
למישהו יש מושג למה הנורית ההצהובה מהבהבת כל הזמן כשהוא עובד? הוא גם לא מקרר משהו חדר קטן...יש קשר?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
תגידווווו..... יש לכם מושג איך אני מנקד את המילים שאני רושם דרך המקלדת ?! כאילו נגיד אני רושם ת'אות א ואני רוצה שהיא תהיה מנוקדת בזה ? ? ? ? ? ....אבל שזה יהיה מתחת לאות...אני לא מצליח...שכחתי איך מנקדים דרך המקלדת עצמה...יש קיצורים לזה...תנסו לעזור אם אתם יודעים חחחח תודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, קניתי מפרט ב-IQPC ולאור כמה מפרטים שראיתי פה, ובהם היה רשום בסוף, למשל: מחיר: ¤426 מחיר סופי לאחר הנחה: ¤4589 (שווי ההנחה: ¤172) המחיר כולל הרכבה ובדיקה במעבדת החברה. אז איך יש כאן הנחה ובאחרים אין?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום: האם ניתן להעלות כיום ליוטיוב סרטונים שאורכם עולה על 15 דקות בלי בעיות?
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אבל במקום pl ו2 RCA זכר אני צריך PL ו2 RCA נקבה... מישהו יודע איפה? תודה...
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
Ha Ha Ha Ha!!!!! אני בספטמבר בתערוכת ECTS בלונדון, ואתם תקועים פה בארץ. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-