כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
http://www.weed.ru/temp/catglobus.swf אני אור לכם אם אתם נכנסים אתם לא מפסיקים לצחוק! עליי!
-
- 12 תגובות
- 814 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי רשיון לאוטו וגם יש אוטו אבל בעיית החנייה והפקקים ממש משגעות אותי ואני רוצה לעשות רשיון לאופנוע כבד הבנתי שאם יש לי וותק מסויים בנהיגה על אוטו אז מספיק לי רק מבחן שליטה ואני לא צריך טסט השאלה היא מה מספר השנים שאני צריך להיות בעל רשיון על אוטו בשביל לענות על הקריטריון הזה? הבנתי גם שלמי שיש רשיון על 50 סמק יכול לעשות מבחן שליטה גם אם אין לו וותק של כמה שנים האם זה נכון? ומה הזמן שצריך להיות לי רשיון על 50 סמק בשביל לענות על הקריטריון הזה? אם באמת למי יש רשיון על 50 סמק צריך רק מבחן שליטה אז האם כדאי לי לעשות עכשיו(עוד אין לי 18) רשיון על 50 סמק ואז כשיגיע 18 לעשות רק מבחן שליטה או לחכות עד גיל 18 ולעשות טסט מלא על כבד? תודה לעוזרים ושנה טובה
-
- 45 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אחרי שבועיים מפרכים של חזרה מבית ספר... ציפייה לאותה התראה שהחבילה שלי הגיעה מלאה בכל טוב ערך המוצרים 150$ ערך המשלוח 50$ היום זה קרה... הגעתי הביתה עייף כתמיד ועל השולחן ראיתי מכתב רשום מהיר אקספרס מהדואר שבו היה 3 העתקים של הקבלה שנכתבה ביו יורק באותו זמן שעשיתי את ההזמנה הוספתי הערה או יותר נכון בקשה לכתוב שערך החבילה קטן מ-50$ כדי שלא האלץ לשלם מס ובאמת הנשמות :-* כתוב שערך החבילה ה-10$ ועוד דף בכותרת גדולה כתוב הזמנה לשחרור דבר דואר הודעה ריאשונה שבו כמה פרטים של ההזמנה וכל מיני סעיפים על שחרור מהמכס בעברית כמובן... קצת בלבול מוח... מישהו יודע מה אני אמור לעשות כעת?
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
השיר של אופנת הבגדים GOLF MEN & WOMEN שהוא בספרדית או משהו כזה...... עם המאפיונר שהכוסית דופקת לו את האוטו...
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
ברצוני לקנות חלקים באריהב אבל באתר לא רשום איך אפשר להזמין האם יש עוד חנות מקוונת לאלקטרוניקה? תודה
-
- 10 תגובות
- 724 צפיות
-
-
עד שהיה פה ת'רד אחד שכולם השתתפו בו.. סוגרים אותו זה כזה מנהג שלכם לסגור ת'רדים שמצליחים?!?! אני לא מבין?!?!
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
לפני שאני רושם תשאלה המלאה אני מבקש לא להיכנס פה לוויכוח סרק שייגרמו לת'רד להסיגר רק למי שיש תשובה מלאה שייתן לי אותה .. עם לא נא לא להיכנס לוויכוחים אז ככה: אני יהודי ואני לא מאמין בה' לא שומר כשרות לא כלום!!! אטיאיסט בקיצור!!! והשאלה מציקה לי הרבה זמן למה אלוהים נתן ל 6 מיליון יהודים למות?!?!?!?!??!?!? ועוד דבר... אני לא מבין מה זה השטויות האלה שחזיר זה לא כשר?!?! למה מה קרה ?!?! הוא כמו כול חיה אחרת.. אפילו הלב שלו הוא הכי קרוב למבנה של האדם.. ומייצרים ממנו אינסולין לחולי סוכרת.. תראו כמה דברים הוא תורם למדע.. מה זה השטויות האלה שהוא לא כשר?!?!?!?!?? גם את זה תסבירו לי בבקשה ??? אני שאלתי אנשי דת וחלקם שתוקו!!! פשוטו כמשמעו וחלקם אמרו לי שהוא ישן וגם שאלתי…
-
- 273 תגובות
- 28.1k צפיות
-
-
אוקי קודם כול,יש לי ידידה מאוד יפה שרוצה להירשם לדוגמנות עכשיו עשיתי חיפוש בגוגל ומצא רק זבל! היא בת 15 וחצי והיתי רוצה מאוד אתר שאפשר לקבל שם פרטים כמו דרישות,טלפון וכאלה!
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אתם יודעים זה כמו ההמלצת משחקים רק המלצת שירים.... (את האמת פשוט אין לי שירים בכלל אז פתחתי את זה כדי שיהיה לי ולכולם מה לשמוע...) ;D ;D ;D (ואם זה יצבור תגובות אז אני מציע לעשות את זה סטיקי) Iron Maiden - Fear Of The Dark 2pac - Life Goes On
-
- 29 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מת על מכוניות משופרות...פשוט להיסתכל אני לא ממש מבין. אז אם למישהו יש אתרים או לינקים לסרטים בנושא אני בטוח שאני ועוד חבר'ה פה בפורום יהנו אז יאללה תציפו!
-
- 9 תגובות
- 881 צפיות
-
-
??? newegg.com עושה משלוחים לארץ? ועוד שאלה: כמה עולה בדר"כ משלוח כזה, במקרה שלי אני רוצה להזמין רמקולים 5.1! תודה! עריכה:------------------ זה מה שאני רוצה להזמין: http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=36-116-137&depa=0 *אני יודע שפתחו כבר תרדים על הנושא הזה אבל זה היה מזמן ויכול להיות שעוד אתרים ה"צטרפו" לאלה ששולחים לארץ!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כלומר אם חבר שולח לי כ.מסך לארץ באמצעות fedex האם אני אצטרך לשלם איזה שהוא מס? אם כן אז בבקשההההההה לפרט איזה מס וכמה באחוזים בתודה מראש מנהלים-לא ידעתי לאן לשייך שאלה זו
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הלכתי לרופא והוא אמר שזה יעבור אם הזמן... אז אולי למישהו פה היה מקרה כזה והוא יודע מה לעשות... . (זה הסממילי היחיד עם דם...) תודה מראש! ;D
-
- 25 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר בידור כלשהו, שיעזור לי להעביר את הלילות הקרים בח"א. בהתחלה חשבתי על מחשב נייד, אבל מחשבים איכותיים יקרים מידי. עכשיו אני חושב על נגן DVD נייד או משהו בסגנון. כמובן שאני פתוח להצעות אחרות. התקציב עד 3000 - 4000 ש"ח. יש המלצות?
-
- 44 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/p1000/default.asp?came=10&UrlAdd=hot%5Fsale%5Fproduct%2Easp%3Fg%5Fid%3D3274242
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
או שעדיף לקנות מ GET IT. ראיתי פעם כתבה על NET ACTION אצל רפי גינט (שזה כמובן לא דבר טוב) ואני מטלבט אם כדאי להזמין מהם כסא. :-\
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=18537 AMD התחילה לשלוח את המעבדים הזולים מהסידרה 939 !! ובקרוב יתחילו להופיע גם אצלנו ! אז למי שדחוף לו שיחכה קצת , ולא יצטער! (אני לא יודע עם זה שייכך לפורום או לא אבל זה טוב שאנשים יכנסו יוראה את ההודעה הזאת לפני שהם רצים לקנות מחשב )
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי בעיה , אני מתגייס במרץ 05 , ועוד איזה חודש-חודשיים אני טס , כנראה עד לגיוס, ואני נמצא אצל קרובים מבוגרים שאין להם שימוש באינטרנט , ואני רוצה לעשות אינטרנט מהיר ,לא משנה איזה נראה לי 750 , עכשיו ,הבעיה היא לא הספק אלא התשתית שהיא או כבלים-ערוצי זהב , או בזק. והבעיה היא שהשימוש של האינטרנט יהיה רק לאיזה חודש חודשים מה שומר שאם אני יעשה אינטרנט אני יתנתק וזה אומר שיהיה לי קנס על הפרת חוזה. על כבלים אין על מה לדבר הקנס אצלם עולה 400 שקל , ואין בכלל אפשרות לעשות הקפאת מנוי. אצל בזק אני לא יודע אם אפשר לעשות הקפאה וכמה זמן אפשר אבל אני יודע שדמי הקנס הם 200 שקל. מישהו יודע אולי? יש למישהו פיתרון יותר טוב מכל הסיבוכים האלו?
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
כל מה שמצאתי זה אמני ישראל, ואני לא מזהה את כולם.. מישהו מכיר איזה אתר שכותב את כל מי שמשתתף?
-
- 0 תגובות
- 425 צפיות
-
-
היי היום מצאתי את הסרטון הזה זה סירטון על השיר המפורסם עם האוטובוס, ותדליקו רמקולים!!!
-
- 9 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שמעתי ממספר מקורות, שפטור קבוע מנעליים צבאיות פוסל מהרבה מאד תפקידים. לאן ישלחו אותי? איזה תפקיד יתנו לי? יש לי סיכוי להגיע לדרג ד'? כבר הבנתי שלא אוכל לעבוד על מטוסים ומסוקים (תודה לאל. זה התפקיד הכי גרוע בצה"ל. כבר עדיף להיות טבח)
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, היום חברים אספו אותי מהבית ונסענו למסיבה אלטרנטיבית. החננו את האוטו לא רחוק מהמועדון, לקחתי את המזומנים ותעודת הסטונדט מהתיק ואת התיק דחפתי מתחת למושב מנסיון קודם שאמא שלי השאירה את התיק שלה מתחת למושב והחנתה ליד השוק... נעמדנו בתור, נכנסנו, רקדנו, שתינו, נהנינו, פגשנו חברים מכל הארץ וגם פגשתי אנשים מהיסודי והיה סבבה. הסתובבתי ודיברתי עם מלא חברה', אח"כ יצאתי לדבר עם עוד מישהו מוכר בחוץ ואז המסיבה התחילה לדעוך והלכנו לאוטו לחפש את החברים שלי. ראינו אותם שוכבים באוטו עם פרצוף חצי מת ומלא זכוכיות שבורות על המושב האחורי. "לקחו את התיק שלך". כמה כיף לשמוע. מוזר שלא לקחו נגן MP3 בשובי 3000ש"ח אבל את התיק שלי לקחו... ככל הנראה פרצו בגלל התיק ולא נעים לי מצד אחד ומצד ש…
-
- 36 תגובות
- 2.4k צפיות
-