עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by DONALDDUCK,

היי אני חדש בפורום.... יש לי בעיית פצעים חמורה ביותר.... (בגרות) עד היום לא היו לי כמעט פצעים... 0 גורניש! אני בן 18 וחצי ולפני כמה חודשים באו לי כמה פצעים פה ושם... קטנים כאלה לא קריטים והם עברו אבל בחודש האחרון זה התחיל להתפרץ... במיוחד על הגב וכתפיים!! ואני מתחיל להתשגע... אני כול יום הייתי הולך לים... יוצא עם ידידות שלי... אני אפילו אמרתי לחברה שלי שאני לוקח ממנה פסק זמן... אני נגעל מעצמי !!! :'( מישהו יודע על טיפול מהיר ויעיל?!? לייזר או משהו?!?! אני מוכן לשלם כול סכום כסף!! אפילו עשרת אלפים שקל.... רק להיפטר מזה !!!!! :2gunsfiring: כדורים אני לא בולע אז אין לכם טעם להציע לי תרקוטן או איך שלא קוראים לזה?!?! :'( :'( :'( ??? :'( בבקשה HELPPPPPP ME GU…

• 13 תגובות
    • 925 צפיות
  2. Started by someone,

אני לא יודע בדיוק מה המידה של חוזק מגנטים, ומה נחשב חזק ומה פחות, או מה המחיר בכלל... אז אם אפשר קצת מידע על זה, ומאיפה אפשר לקנות , זה יעזור לי מאוד. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  3. שלום לכולם, האם יש חנויות בתחנה המרכזית בירושלים שמוכרים בהם כבלים של וידאו / אודיו משהו כמו 10 מטר ? (אני מדבר על 2 כבלים, אחד RCA {שקע של אוזניות בצד אחד ושתי בננות בצד השני}, והשני בננה בכל צד {אפ קוראים לזה בננה }) כי אני שומע פה שיש הרבה חנויות אלקטרוניקה שם... (או שמדובר על תל-אביב?) ואם מישהו מכיר את האזור, אני אשמח לשם של חנות, ולדעת אם היא זולה. תודה רבה לעוזרים, וצום קל.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by YinnoN,

אבא שלי נוסע לשם במסגרת עסקים ואני מתכנן לבקש ממנו לקנות יל מחשב חדש משם (a64 אולי אני יהיה בר מזל ל939 (-: ) מישהו מכיר חנויות ? מה המחירםי שם ? הם זולים מפה בהרבה נכון ? תודה.

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by Money_Man,

KSP או פנדה או נועה מחשבים או זיגזג? מישהו כבר קנה פעם מאחת החברות? ......איך השירות? האחריות? האמינות? תודה מראש! נ.ב. באיזה חנות ניתן לעשות קומבינציה...יענו לקנות חלקים מחנות אחת...עוד אחרים מחנות אחרת...ואז לתת לחנות אחת להתקין רכיבים של אחרת?

• 18 תגובות
    • 7.7k צפיות
  6. היי לאחותי יש עוד שמונה ימים יום הולדת והיא ממש רוצה מכונית, אבל חשבתי לקנות דגם גדול של מכונית ובפנים לחבר לה רמקולים קטנים שיתחברו לMP3 (המאוד ישן שלי) ואז לתת לה. אני לא יודע איפה מוכרים דגמים (פעם מכרו באוטודיפו, יש לי אוסף קטן) אבל כבר לא יודע איפה מוכרים. אני מעדיף שיהיה ג'יפ (בשביל המקום בתוכו) אז אני זקוק לעזרה דחופה ביותר. אם יש לכם הצעות למתנות אחרות תקציב 300+- שקל אז אשמח לדעת מה הרעיון. בתודה מראש Install

• 42 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2937026,00.html זה מפחיד!! רשום שם גם שמחלת הסרטן יתפוס מקום ראשון בטבלה ומקרי המוות ממחלות לב יהיה במקום השני... זה מפחיד!! במיוחד אותי כי אצלי במפשחה כמעט כולם מתו מסרטן!! משני הצדדים אצלי רוב המשפחה מתה מסרטן וזה די מפחיד אותי!! :'( :'( :'(

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by re5pect,

1.אחרי כמה זמן הגיעה החבילה? (הזמנתי את המשלוח של ה3 דולר) 2.האם קיבלתם את זה במעטפה? 3.אם מישהו הזמין מפיי פל (pay pal) זה נשלח לכתובת המצויינת בחשבון? *למי שלא יודע lsdiodes זה אתר שמוכר כל מיני סוגים של לדים ולדים ub במחירים מצחיקים-לד ub לא ברמה גבוהה מהרגיל עולה 50 סנט-2.5 שקל בערך והמשלוח הכולל עולה 2 דולר-10 ש"ח www.lsdiodes.com

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  9. מישהו יכול להמליץ לי על דיסקים טובים? thx

• 14 תגובות
    • 750 צפיות
  10. חוץ מכל הדברים הרגילים כמו חי צומח דומם או איקס איגול... משחק שאני מכיר שאפשר לשחק עם דף משבצות המטרה היא לסגור ריבועים, כל אחד בתורו מדגיש צלע של משבצת בצבע שלו (כל אחד בצבע אחד כמובן, ככל שיש יותר אנשים אפשר לשחק על שטח יותר גדול) שמישהו סוגר משבצת הוא צריך להדגיש עוד צלע אחת. שתנסו תבינו... ואם מישהו סוגר שטח של שתי משבצות למשל זה לא נחשב כאילו הוא סגר שתים, הוא צריך לסמן גם את הקו האמצעי ביניהם בדוגמא למשל, בצד שמאל למעלה השחקן הירוק סגר משבצת, אז הוא ממלא אותה בשורה השלישית יש דוגמא לסגירה של שתי משבצות שעדיין לא נחשבת, כי צריך להדגיש את הקו שיש שם, ואז זה ייחשב כשתי משבצות יש למישהו רעיונות אחרים?

• 59 תגובות
    • 13.9k צפיות
  11. Started by slim_shady,

אני צריך אתרים של כתוביות.... מכירים??? (סאב סנטר, סבס וכאלה....) תודה מראש! ;D

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  12. Started by ratzabi,

http://www.weed.ru/temp/catglobus.swf אני אור לכם אם אתם נכנסים אתם לא מפסיקים לצחוק! עליי!

• 12 תגובות
    • 809 צפיות
  13. טוב אז ככה יש לי רשיון לאוטו וגם יש אוטו אבל בעיית החנייה והפקקים ממש משגעות אותי ואני רוצה לעשות רשיון לאופנוע כבד הבנתי שאם יש לי וותק מסויים בנהיגה על אוטו אז מספיק לי רק מבחן שליטה ואני לא צריך טסט השאלה היא מה מספר השנים שאני צריך להיות בעל רשיון על אוטו בשביל לענות על הקריטריון הזה? הבנתי גם שלמי שיש רשיון על 50 סמק יכול לעשות מבחן שליטה גם אם אין לו וותק של כמה שנים האם זה נכון? ומה הזמן שצריך להיות לי רשיון על 50 סמק בשביל לענות על הקריטריון הזה? אם באמת למי יש רשיון על 50 סמק צריך רק מבחן שליטה אז האם כדאי לי לעשות עכשיו(עוד אין לי 18) רשיון על 50 סמק ואז כשיגיע 18 לעשות רק מבחן שליטה או לחכות עד גיל 18 ולעשות טסט מלא על כבד? תודה לעוזרים ושנה טובה

• 45 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. אחרי שבועיים מפרכים של חזרה מבית ספר... ציפייה לאותה התראה שהחבילה שלי הגיעה מלאה בכל טוב ערך המוצרים 150$ ערך המשלוח 50$ היום זה קרה... הגעתי הביתה עייף כתמיד ועל השולחן ראיתי מכתב רשום מהיר אקספרס מהדואר שבו היה 3 העתקים של הקבלה שנכתבה ביו יורק באותו זמן שעשיתי את ההזמנה הוספתי הערה או יותר נכון בקשה לכתוב שערך החבילה קטן מ-50$ כדי שלא האלץ לשלם מס ובאמת הנשמות :-* כתוב שערך החבילה ה-10$ ועוד דף בכותרת גדולה כתוב הזמנה לשחרור דבר דואר הודעה ריאשונה שבו כמה פרטים של ההזמנה וכל מיני סעיפים על שחרור מהמכס בעברית כמובן... קצת בלבול מוח... מישהו יודע מה אני אמור לעשות כעת?

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  15. השיר של אופנת הבגדים GOLF MEN & WOMEN שהוא בספרדית או משהו כזה...... עם המאפיונר שהכוסית דופקת לו את האוטו...

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  16. Started by 111111,

ברצוני לקנות חלקים באריהב אבל באתר לא רשום איך אפשר להזמין האם יש עוד חנות מקוונת לאלקטרוניקה? תודה

• 10 תגובות
    • 717 צפיות
  17. Started by ORANGEJUICED,

עד שהיה פה ת'רד אחד שכולם השתתפו בו.. סוגרים אותו זה כזה מנהג שלכם לסגור ת'רדים שמצליחים?!?! אני לא מבין?!?!

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  18. לפני שאני רושם תשאלה המלאה אני מבקש לא להיכנס פה לוויכוח סרק שייגרמו לת'רד להסיגר רק למי שיש תשובה מלאה שייתן לי אותה .. עם לא נא לא להיכנס לוויכוחים אז ככה: אני יהודי ואני לא מאמין בה' לא שומר כשרות לא כלום!!! אטיאיסט בקיצור!!! והשאלה מציקה לי הרבה זמן למה אלוהים נתן ל 6 מיליון יהודים למות?!?!?!?!??!?!? ועוד דבר... אני לא מבין מה זה השטויות האלה שחזיר זה לא כשר?!?! למה מה קרה ?!?! הוא כמו כול חיה אחרת.. אפילו הלב שלו הוא הכי קרוב למבנה של האדם.. ומייצרים ממנו אינסולין לחולי סוכרת.. תראו כמה דברים הוא תורם למדע.. מה זה השטויות האלה שהוא לא כשר?!?!?!?!?? גם את זה תסבירו לי בבקשה ??? אני שאלתי אנשי דת וחלקם שתוקו!!! פשוטו כמשמעו וחלקם אמרו לי שהוא ישן וגם שאלתי…

• 273 תגובות
    • 27.7k צפיות
  19. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אוקי קודם כול,יש לי ידידה מאוד יפה שרוצה להירשם לדוגמנות עכשיו עשיתי חיפוש בגוגל ומצא רק זבל! היא בת 15 וחצי והיתי רוצה מאוד אתר שאפשר לקבל שם פרטים כמו דרישות,טלפון וכאלה!

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  20. Started by slim_shady,

אתם יודעים זה כמו ההמלצת משחקים רק המלצת שירים.... (את האמת פשוט אין לי שירים בכלל אז פתחתי את זה כדי שיהיה לי ולכולם מה לשמוע...) ;D ;D ;D (ואם זה יצבור תגובות אז אני מציע לעשות את זה סטיקי) Iron Maiden - Fear Of The Dark 2pac - Life Goes On

• 29 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by noambaum,

אני מת על מכוניות משופרות...פשוט להיסתכל אני לא ממש מבין. אז אם למישהו יש אתרים או לינקים לסרטים בנושא אני בטוח שאני ועוד חבר'ה פה בפורום יהנו אז יאללה תציפו!

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  22. ??? newegg.com עושה משלוחים לארץ? ועוד שאלה: כמה עולה בדר"כ משלוח כזה, במקרה שלי אני רוצה להזמין רמקולים 5.1! תודה! עריכה:------------------ זה מה שאני רוצה להזמין: http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=36-116-137&depa=0 *אני יודע שפתחו כבר תרדים על הנושא הזה אבל זה היה מזמן ויכול להיות שעוד אתרים ה"צטרפו" לאלה ששולחים לארץ!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. כלומר אם חבר שולח לי כ.מסך לארץ באמצעות fedex האם אני אצטרך לשלם איזה שהוא מס? אם כן אז בבקשההההההה לפרט איזה מס וכמה באחוזים בתודה מראש מנהלים-לא ידעתי לאן לשייך שאלה זו

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by dbx22,

האם לגדל שיח גראס זה חוקי? בלי למכור כמובן. תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. הלכתי לרופא והוא אמר שזה יעבור אם הזמן... אז אולי למישהו פה היה מקרה כזה והוא יודע מה לעשות... . (זה הסממילי היחיד עם דם...) תודה מראש! ;D

• 25 תגובות
    • 6.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים