כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,556 דיונים בפורום זה
-
תחשבו על זה... אם יהיה כאן צ'אט, כולם יוכלו לדבר בזמן אמת, לשאול שאלות ולהגיב, להכיר אחד את השני ולא לחכות שעה עד שעונים לך על השאלה...
-
- 7 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שירות חדש של פרסום נכנס לארץ קוראים לו smser תירשמו דרכי ותתחילו לצבור כסף...זה עובד ככה: smser היא גוף שחברות פרסום כמו סתם דוגמא שטראוס וכאלה מפרסמת דרך טלפונים...על כל הודעה שמגיעה אתם מקבלים אגורה... אבל....על כל בנאדם שצירפתם אתם גם מקבלים עליו ועל כל בנאדם שהוא צירף...עכשיו תחשבו שכל אחד מקבל 10 הודעות ביום....יש לכם 10 אנשים שלכל אחד יש 10 שלכל אחד יש עוד אנשים וכבר הגעתם כמו רבים למאות שקלים שנשלחים לכם כל חודש בצ'ק...אתם עובדים כאילו כיחצנים...התקשרתי וביררתי כי גמאני הטלתי ספק...אבל לפי מה שהבנתי זה דבר אמין וחבר שלי מחיפה קיבל צ'ק של 600 שקל חודש שעבר... אז תנסו אין ממש מה להפסיד...! אולי כמה דקות מזמנכם... את הצ'קים מקבלים לפי מקום מגוריכם ועוד פרטים שאתם …
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אהלן אני זוכר שראיתי פעם סרט.. על מין זן של חיזרים משתלט על איזה ביצפר ואיזה תלמיד נרקומן מגלה שקראק הורג אותם.. אשמח לדעת את שם הסרט אם מישהו זוכר
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שאני נכנס לאתר של ג'יגה ביט כדי להוריד דריבירים יש לי מאסיה או מאירופה מה לבחור? או אמריקה שכבובן זה לא יתאים.. אז מה לבחור?
-
- 8 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום אני צריך להגיש עבודה בנאגלית והנושא שבחרתי הוא מחשבים. עכשיו אני צריך גראפים או סטטיסטיקות של שימוש במחשב נגיד החל משנת 1960 (אם אין אפשר יותר מאוחר). בבקשה זה נורא חשוב לי, לא הצלחתי למצוא שום דבר בגוגל. תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
כמו http://www.allmoviewalls.com http://www.skins.be http://www.bikewalls.com http://www.desktopmachine.com תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אחותי עלתה לא מזמן לכיתה א' ואני צריך לקחת אותה כל יום באוטובוס :'( זה כזה באסה כל החיים שלי הלכתי עם חברים עושה צחוקים, זה נגמר :-\ זה כאילו ההורים שלך קשרו אותך לשלשלאות! עוד מישהו סובל מי זה?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
או קיי תראו כבר מזה חודש שהאתרים כולם!!! משתגעים או שזה רק בנטוויזיון ולא רק אצלי אצל המון אנשים יש אירורים לפעמים צריך ללחוץ פעמים על אותו אתר שיפתח כלומר זה עושה פעולה נעצרה או משהו כזה... יש המון בעיות מה זה????
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אבל בא לי לבעוט למישהו בפנים. http://www.snopes.com/inboxer/outrage/master.asp
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום אני מחפש חנויות בחו"ל שעושות משלוחים לארץ. (אתר) אני מחפש בעיקר לכרטיסי מסך אז חשבתי לפתוח את הנושא פה.... תודה
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מישהו באזור המרכז יכול להלוות לי לוחץ לכבל רשת? מוכן להשאיר ערבון או מה שצריך תודה אז מה ? אין צדיקים בסדום??
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני אולי ימכור תמחשב רק אם מעבד אחר... וכרטיס מסך גיפורס 4 טיטניום 4400 מה אתם אומרים אל 3200 ש"ח אל החלקים האלה... AMD AthlonXP 1800+ Zalman CNPS 7000B Cu Epox 8RDA3I Rev 3.1 2x256MB DDR333 GeIL Value 40GB HD Toshiba DVD x16x48 LG x52x32x52 MSI GeForce 4 Ti 4400 128MB DDR VIVO Midi com case with 400watt psu Zalman ZM80D-HP מה אתם אומרים אני ימצא משיהו חחח וזה מחיר שווה למשחב כזה לא חחח אם אני ימצא מישהו שיקנה אני יוכל לקנות AMD Athlon 64 3000+ MSI K8N Platinum Zalman CNPS 7000B Cu OCZ 512MB DDR PC3200 Raidmax 868 case Nec ND 2510A Zalman ZM80D-HP רד דיסק יש לי חדש WD 120GB וככה יצא לי דיל מעולה לא?? :-\ אל תדאגו בקשר למצוא נאשים אני ימצא חחח אנ…
-
פתחתי היום דף, כתוב לי 2 אנשים אוהבים את העמוד ו-4 מדברים על זה איך אני מגלה מה כתבו, מה עוזר לי הנתון הזה?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
כנראה אני לא מאופס או משהו ומשום מה אני לא מצליח לפתור את הדבר הפשוט-למדי הזה: הוספתי שרטוט למטה כאשר S זה השטח הכתוב (= ל 228.42) X אורך Y רוחב קודם כל השרטוט שעשיתי נכון? איזה משוואות אפשר ליצור פה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
קיצר זה היה ממש מעצבן אתמול בערב אני נוסע ורואה ליד העיר שלי תחנה של אלון שמפרסמת בגדול מאוד שיש להם 25 אגורות הנחה... שזה הכי זול בסביבה, אצל כולם זה 15... אז ניכנסתי ומיליתי ב150 שקל... אחרי התידלוק אני מסתכל על המחיר שרשום במחשב של המשאבה.. והוא היה 6.27 והמחיר המלא הוא 6.42 חשבון פשוט שעשיתי יצא לי שזה 15 אגורות ואז אני מתחיל להיסתכל בתחנה ואני רואה בשלט אחד רשום 15 אגורות בשלט שני רשום 25 אגורות... ובכל מקום רשום משהו שונה... מה אפשר לעשות נגדם?
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מצאתי את האתר הבא שמאפשר לעלות עד 5GB http://www.yourfilelink.com/ אני רק לא יודע עד כמה הוא אמין
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
לוח אם - Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI Chipset 650SLI 500 עולה חדש מעבד - Q6600 900 עולה חדש קירור למעבד - THERMALTAKE MAXORB 200 עולה חדש זיכרון - 3X1GB 667 300 עולה חדש מארז - MID עם חלון שקוף ושלושה מאווררים 200 עולה חדש כרטיס מסך - 8800GTS 320MB עם THERMALTAKE DUORB עולה חדש 1700 (אבל היום אפשר לקנות כרטיס שווה לו בביצועים ב-700) +200 לקירור כונן אופטי - צורב DVD X16 150 עולה חדש ספק - LIBERTY 400W 350 עולה חדש ***אין דיסקים קשיחים!*** סה"כ לחדש - 3500 אחריות: מעבד-כל החיים קירור למעבד-שנתיים זיכרון-כל החיים מארז-אין כרטיס מסך-שנתיים כונן אופטי-שנה ספק-שנתיים מה אתם אומרים? נ.ב - זה המקום המתאים לנושא?...
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! שמי אמיר אני חדש בפורום הזה גיימר קטן(: ואני חדש בכל הנושא של המחשבים לעומק^^ ויש לי כמה שאלות כלליות שברצוני לישאול אתכם: דבר ראשון אני רואה בכל המאמרים פה שיש מושגים שאני ממש לא מכיר... כמו SLI שיכול להיות שזה כמו לקחת 2 כרטיסי מסך ולשלב בינתיים(אני מנחש),ועוד מושגים רבים,אם מישהו יכול להביא לי מילון לדברים האלה אני ממש יודע לו! וכמובן מושגים בסיסיים כמו מטרות של חלקים במחשב וכו'. בחופש הגדול שנראה רחוק באופק אני מתכנן לעבוד להרוויח לפחות את ה5000-6000 שקל ולקנות לי מחשב חדש ,אבל בינתיים אני רוצה להבין יותר בסוגים של כרטיסי מסך,מעבדים,לוח אם וכו'... (כדי שלא ירמו אותי\= מה שנהוג ביותר לעשות פה בארץ). כמו כן אם פירסמתי בפורום לא נכון אני ממש מיצטער על כך,אם…
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום. יש לי אתר פרטי. ויש לי גם חשבון ב google adsense. עם הזמן הצלחתי לצבור כבר סכום נאה של 150 דולר. גוגל שלחו לי גם מכתב עם מספר ה pin שלי. ועכשיו אני לא יודע איך להגיד להם שישלחו לי את הכסף בשיק. מילאתי כבר את כל הפרטים ב Tax Information. ואין לי Payment Holding, סימנתי את האפשרות - Please send my payments monthly.. אחרי כל זה, עדיין אין לי את האפשרות למשוך את הכסף. איפה נמצאת האפשרות הזאת? איפה מכניסים את המספר pin שלי? בלשונית Payment History זה אמור להיות, ואין. באמת תודה רבה לעונים, זה מאוד חשוב. המשך יום טוב
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אגידו לי אנשים מישהו אולי יודע כמה זמן וכמה שאלות יש למבחן A+ 220-302 "מערכות הפעלה"? ואם יש בכולם כך?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני מחפש מקום ממולץ לרשום כמה דומיינים אני רוצה רק לרשום דומיין ללא כל שטח אכסון או משהו אחר בשלב זה, אנא המליצו לי על מקום?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם לא בטוח שזה שיך לכאן אבל: במזל טוב קיבלתי היום את המחשב החדש שלי והירהרתי בשאלה: מהיא רשימת הדברים לביצוע בהנחה שהמחשב כבר מורכב, אבל לא התקינו עליו כלום. אז מה אתo אומרים? מה הרשימה המומלצת, החל בהתקנת מערכת הפעלה וכלה בהתקנת half life 2 או שיש דברים שהיתם בודקים או מתקינים אפילו לפני מערכת הפעלה? מה אתם אומרים? ואנא השיבו בפירוט מלא כולל דברים טרביאלים כמו האם היתם שמים אנטי וירוס ליפני או אחרי עידכונים קריטים של windows למשל. קדימה קחו את האתגר והמליצו לי ולאנשים אחרים על הצ'ק ליסט האולטמטיבי למחשב !!
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
הזמר נשמע בריטי ואני מת על הקול שלו. למישהו יש מושג איך קוראים לו? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני פשוט לא מוצא אפשרות כזו באייטונס! איפה זה נמצא ??
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-