כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
היייי שוב שמעו אני רוצה לקנות את השילוש ואולי כרטיס מסך מאיזה אתרים אתם ממליצים לקנות (עדיף בחו"ל)
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם! נרשמתי לחבילה של 3 חודשים היום וחוץ מאתר ישראלי בשם I-DOWN אני לא מוצא שום אתר נורמאלי שמספק לינקים ל RAPIDSHARE עם תכני DVDRIP. (חס וחלילה לא מדובר על ווארז) בקיצור - כל מי שיש לו חשבון אני אשמח אם ישתף אותי באתרים הקבועים שהוא נעזר בהם כי האתר הישראלי צולע בלשון המעטה... תודה רבה לכל מי שיעזור!!! נועם
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
דיייייי אני לא מחפש שטוץ שצוץ מוץ ! מזה פה קיבוץ אנ'קצת לחוץ.. מחפש תירוץ להנכס ל פיפ! פיפ! הכל מצונזר פיפ! מזה פה מנזרררר כן כן לא כן לא אני מתחפן לא כן כן לא! כן כן הגענו לבית 2.. הכל פה מלא ערסים מתחילים להריד ידיים דיי כבר אלימות דיי כבר לך תמות קיבינימוט כן אני יודע יצא לי בעיוות כי אני מחפש תירוץ להכנס ל פיפ! פיפ! הכל מצונזר פיפ! מזה פה מנזר ? כןכן לא כן... ? כןכן לא כןן!?!?! כןכן הגענו לבית שלוש אני מתחיל לתת בראש כוסיות שמוסיות קונפות העיקר לכבוש.. הכל כבר מוכן אמצעי מניעה את העכוז מניעה אני מוכן לכניעה כי אני בסך הכל מחפש תירוץ להכנס ל פיפ! פיפ! הכל מצונזר ! מזה פה מנזר ? פיפ! פיפ! כן אני מתחרפן לא כן כן לא כן כן כן הגענו לבית הסופי הרפס בפי סימנים חשודים נראי…
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אם למשל אני רוצה לשלוח 10 תמונות לחבר שלי. אני חייב כל פעם ללחוץ על הוסף קובץ וככה לעשות 10 פעמים? אין שיטה יותר מהירה? (חוץ מלכווץ את התמונות ולשלוח בתור קובץ אחד...)???
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=POqKaqFNp4A תודה מראש את הלינקים לפרטי...
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אהלן, אם משהו מכיר פורום בנושא טאבים או תווים, באנגלית או עברית לא משנה, אשמח מאוד לקבל קישור זקוק לזה דחוף תודה!!!!!
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
קניתי את הדגם הבא: http://www.trailspace.com/gear/la-sportiva/thunder-gtx/ מישהו יודע איך הוא או איך החברה La sportiva בכלל? איזה נעלי הרים יש לכם?
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שמתי לב שאם אני מעביר למישהו כסף, המישהו הזה יכול לראות את הכתובת שלי , איך אני מבטל את האפשרות הזאת?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! אני מיתכוון ליקנות מחשב , ואני מחפש חנות טובה ואמינה לקנות בה . אם מישהו מכם מכיר חנויות מחשבים באיזור נהריה או קריות או כרמיאל ושם בסביבה , בבקשה ממכם אנא תגידו את שם החנות ומיקומה. אם אני עובר על איזשהו חוק מחוקי הפורום תגידו לי בבקשה (פשוט אין לי זמן להספיק לקרוא את החוקים, אני פשוט מאוד ממהר). תודה רבה לכולכם. אפשר גם ליפנות לאייסי. 342034567. תודה.
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ידוע שהוא עבד על אטארי וזהו בערך... אשמח לעזרה אם תצליחו [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
If you are honest this tells the truth -- it's pretty good. Write your answers on a piece of paper, and NO cheating!! The answers are at the bottom. 1. Which is your favorite color: red, black, blue, green, or yellow? 2. Your first initial? 3. Your month of birth? 4. Which color do you like more, black or white? 5. Name of a person of the same sex as you. 6. Your favorite number? 7. Do you like California or Florida more? 8. Do you like a lake or the ocean more? 9. Write down a wish (a realistic one). When you're done, scroll down. (Don't cheat)....... :+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+: Answers: 1. If you chose: Red - You are alert and your life i…
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=-8fa9yKQeTY&mode=related&search= מומלץ לצפות בכול השבע. Enjoy.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מה קורה?? ההתחייבות שלי עם אורנג הסתיימה , התקשרתי אליהם והם נתנו לי מחיר של 108 עם חודשיים חינם על מהירות 8 מגה זה יקר נכון ?? כי ראיתי פה מישהו שהציעו לו בבזק בינלאומי 39 מה אתם אומרים ?? דיברתי עם השימור גם זה מה שהם נתנו .
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
hi !! can you tell about good p.c shop in jerusalem not ? :D" chaperim"
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
-
הבקשה בכותרת תודה מראש slim_shady
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש אחרי תמונה גדולה של הסמל של צה"ל באינטרנט, וחיפוש מעמיק בגוגל לא הניב תוצאות. אם מישהו יוכל למצוא לי גירסה גדולה של הסמל (בערך 700X400) , אני אודה לו מאוד. דוד
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
"Extreme Ironing - the latest danger sport that combines the thrills of an extreme outdoor activity with the satisfaction of a well pressed shirt." http://www.extremeironing.com ;D ;D
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אחותי עלתה לא מזמן לכיתה א' ואני צריך לקחת אותה כל יום באוטובוס :'( זה כזה באסה כל החיים שלי הלכתי עם חברים עושה צחוקים, זה נגמר :-\ זה כאילו ההורים שלך קשרו אותך לשלשלאות! עוד מישהו סובל מי זה?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
מצטער על הכותרת הכללית.. רציתי לדעת איזה יחידות בצבא של מחשבים יש שלא צריך שום ידע מוקדם ושהיחידה עצמה תעזור מאוד באזרחות.. יחידה כמו שתיארתי זה ממר"ם לדוגמא נכון?? מלמדים אותך הכל שם לפי מיטב הבנתי .. אם יש לי פרופיל קרבי אז אני עדיין יכול ללכת לממ"רם או ליחידות מחשבים אחרות?? מי שהולך לקד"צ של ממר"ם זה רק אנשים עם ידע מוקדם?? אשמח גם אם תפרטו על יחידות 8200 ,שחקים ול"א.. תודה וסליחה על חוסר הידע.
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מאחר ואין ערוץ (רשמי) לאתר חשבתי שאני אפתח אחד, לדעתי יכול להיות נחמד אם יהיה ערוץ שיהיה לחברי הפורום איפה לבוא ולבקש עזרה בנושא כלשהו (למשל בנושא תקלות וכו'), לדבר על הנושאים השונים בפורום או סתם לדבר. מה שאני לא בטוח לגביו זה השרת, אני חושב שהרבה מהאנשים פה גיימרים אז בטח מלא משתמשים בquakenet... אז אני חושב שזה שרת טוב לפתוח בו את הערוץ, בנוסף לכך יש לQNET את כל הבוטים והנוחות הנדרשים כדי לנהל שרת וכו'... אם יש לכם הצעות וכו' אז תציעו ואל תתבישו (אולי לעבור לשרת אחר, הצעות לשיפור וכו') הערוץ הוא hwzone# וכולם מוזמנים להצטרף. בנתיים מה שעלינו לעשות זה לגייס כמה שיותר אנשים ולהשיג Q. (אולי יהיו שם אנשים שלא קשורים לקהילה או סתם אנשים, זה כדי שנשיג Q יותר מהר). irc://irc.…
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4/1034895 בבקשה על תכתבו שמות של חנויות בדיון כדי לא לחרוג מחוקי הפורום
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה,אני מתאמן באגרוף תאילנדי מס' שנים ולא מזמן התחלתי בנוסף ג'ודו/סמבו.כיוון שלא מצאתי ג'יו-ג'יטסו איכותי באשדוד והג'ודו לא מספיק בשביל עבודת קרקע, אני מחפש מישהו שיודע BJJ ברמה סבירה כדי להתאמן יחד ולאמן אחד את השני.מחפש שותף לאימוני ערב מאוחרים מאיזור אשדוד, אימוני עמידה וג'יו ג'יטסו/גראפלינג (קליל, בלי לרצוח אחד את השני).זמין לאימונים בין השעות 22:00 - 00:00, אולי אפילו טיפה מוקדם יותר, תלוי באותו יום.אשמח אם תיצרו איתי קשר כאן באשכול או בהודעה פרטיתאני בן 30אשדוד בלבד
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
זה רק אני או שהיועצת המשפטית לראש הממשלה (משמאל) הייתה בקלות לוקחת את התפקיד הראשי בTHE DARK KNIGHT בגירסאה הפמיניסטית שלו?!
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-