כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,556 דיונים בפורום זה
-
אסור לדבר על חנויות אז ההודעה נערכה, בכל אופן מי שמכיר את החנות: http://www.e-buy.co.il ויש לו ניסיון איתה, יכול לתת דיעה אם היא אמינה או לא, אני אשמח לשמוע במסרים אישיים.
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
קהל היעד הוא גיל 30+, לא טראנסים (יש לי מספיק כבר יותר ממה שצורך) ולא פסיכודלי.. הכי טוב משהו עם קצב שאפשר לנענע ת'תחת. כל דבר איכותי יתקבל בברכה, מה שהולך חזק בעיקרון זה: האחים בלוז והביטלז אבל אני רוצה גם לשים דברים חדשים יותר מהשנים האחרונות, כל עוד שהם 'יסמפטו' את זה. תודה למגיבים! בברכה אבינועם
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשמוע עם נתקלתם בפעולות מענינות בבית-ספרכם, מצד מועצת התלמידים. אני מקווה, שהפעולות \ רעיונות לפעויליות שהייתם רוצים שיהיובבית ספרכם ישמשו לי כהשראה לפעולות נוספות. ד"א הייתי רוצה גם לדעת איפה (אם קרה מצב שכזה), הייתם צריכים את המועצה והיא לא היתה שם בשבילכם. תודה מראש למגיבים.
-
- 7 תגובות
- 613 צפיות
-
-
<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>שלום,</p><p>יש לי נוקיה 6100 הבעיה אצלו החלה היום הוא נדלק לשניה עד שאפשר להכניס את הקוד ואז נכבה, האם למישהו קרתה את הבעיה הזאת והוא יודע איך לפתור אותה?</p><p>ועוד שאלה איפה אני יכול להוריד תוכנה שיכולה לעשות FLASH למכשיר ומאיפה אני מוריד את גרסאת ב FIRMWARE?</p><p> תודה</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
סיפרו לי שיהיה מיום ראשון בערב עד בערך יום רביעי או משהו כזה , מבצע ברשת א.ל.מ קנייה ללא מע"מ כל התקופה הזו. ניסיתי לחפש את האתר שלהם לא הצלחתי. האם למישהו יש את האתר שלהם או יודע על המבצע הזה? כי אני בדיוק רוצה לקנות טלויזיה לחדר אז זה יוצא איזה 700 ש"ח הנחה. תודה. טל.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
http://www.gamestation.co.il/Product.asp?productid=482 תקראו בתיאור
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי לא מזמן מערכת באוטו שלי עם מסך נגיעה שיש לה תמיכה בGPS. ברשותי גם מחשב כף יד עם GPS מובנה יחד עם התוכנה NAVNGO. ניסתי להעביר את כרטיס ה-SD מהמחשב כף יד אל המערכת אך משום מה היא לא קוראת את הקבצים, ועל אלו שהיא כן קוראת היא כותבת (unsupported file). עכשיו זה די הגיוני אם מתחשבים בעובדה שאין מערכת הפעלה תומכת ל-NAVNGO במערכת. מישהו יודע מה עושים? איזו תוכנה מתאימה? אני לא מתכוון לשלם 2100 ש"ח על כרטיס SD 256 עם עוד תוכנה נוספת עליו לאחר שכבר שלמתי בעבר על NAVNGO
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני מצטער, אני יודע שזה לא המקום אבל חיפשתי בכל מקום ולא הבנתי איך שולחים הודעה פרטית?
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 מכשירים לאוטו (היו בשימוש 3 חודשים בערך) אחד: Pilot SKY-R800 http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1210&CategoryID=156&Page=2 + שלט באריזת פלסטיק סגורה המוצר השני, רדיו דיסק + סלוטים לSDCARD, USB לא מצאתי את החברה.. כתוב על זה SD MultiMediaCard DVD/VCD/CD/MP3/MP4 PLAYER/RECEIVER G T DUMMCO1 GTE כמובן שאין אחריות והם לא באריזות המקוריות שלהם, אבל מה שבטוח שהם עובדים! אני צריך הצעת מכיר עבור כל אחד מהם מכיוון שאני לא בקיא בתחום הזה ואין לי ידע בגרוש! P.S אל תשימו לב לתאריך של התמונות.. המצלמה הדפוקה שלי לא עובדת טוב ותמונות שצלמתי לפני 5 דקות רשום 2008
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני מחפש ספר איכותי בחדו"א א' עם הסברים מפורטים, דוגמאות פתורות ותשובות. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר חלק מהחברים שלי בפייסבוק לקבוצה אחרת, שהיא לדוגמה לא תוכל לראות את הWALL שלי. איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
קצת חיפשתי ולא מצאתי ספרות טובה בנושא. אני מחפש מדריך מקיף בנושא בעוד חודש אני משתחרר ומתחיל לעבוד בהיטק. קיבלתי הצעות מכובדות ביותר ואני רוצה להבין כמה כסף לשים בחיסכון מה ההבדל בין החסכונות השונים ומה הכי מתאים לי.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
לאחרונה מופיעים לי כל מיני "סטאטוסים" של מעיין דף בפייסבוק, לא אישרתי חברות של החרא הזה או משהו מעולם! הבעיה שזה לא USER או משהו כזה וזה פשוט לא מפסיק להופיע לי, זה מציף לי את הפייסבוק וזה מציק בעין. אם יש למישהו רעיון איך לחסום את החרא הזה אנא רשמו פה. הדף נקרא NextMusic.me - שירים להורדה
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
+ האם מי שמשרת בצפון "ינפוש" בכלא 6 ומי שבדרום בכלא 4? או שאין קשר בין הדברים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
כול פעם שאני בא להזמין מהאתר שלהם זה מה שאני רואה: [br]פורסם בתאריך: 1.06.2009 בשעה 19:58:33 מישהו יודע
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היי אני מחפש לוחות של רכב יד שנייה (חוץ מיד2 והומלס). תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני רוצה משהו מהנה בשילוב נהיגה. חשבתי על משהו בסגנון של Blackfield 2 אלבום משנת 2007. מאוד אוהב. רציתי המלצה על עוד אלבומים של להקות בסגנון שלהם פחות או יותר, עם מוזיקה נעימה לאוזן שתתן חוויה לנהיגה במקביל. אלבומים משנת 2007 ומעלה אני אשמח לקבל. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
סתם משהו שמעניין אותי,האם הם נפתחים או שלא?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני ועוד 2 חברים רוצים לטוס לדיל הבא - http://www.coltour.co.il/index.php?action=p338416 או בקיצור 6 לילות בלונדון משחקים - ליברפול-ארסנל, מנצסטר-ווברהמפטון וצלסי-פורטסמות'... רציתי לשאול ממישהו שהיה שם כבר האם שווה להוציא 8100 שקל לפני בזבוזים והכל בשביל זה?? מי שיכול לתת קצת המלצות מה יש לעשות שם שייתן, חוץ מזה כמה כסף בערך צריך בשביל לחיות שם טוב?? ואיך הפאבים נכנסים שם גם מתחת ל18?? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
משחק חזק ;D http://www.2people.co.il/downloads/nassaralla/ שיחקתי קצת הגעתי ל 5131 לחצו רווח להחליף נשק
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש מילה שמשמעותה שיגעון גדולה מישהוא פה יודע אולי את המילה הזו ועוד ביטוי ששכתי איך אומרים אותו משמעותו עליה(סיבה) למלחמה תעזרו לי בבקשה מי שיכול
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
איך אני יודע כמה אזהרות יש לי ? יש אולי איזה שהוא מד שמראה לי ?
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש שיר שיש לו תמישפט הזה ומיתחת לפני השטח קול גופם רועד מאוד לא יוכלו ליפרד שוב לנצח כי ליבם יקום וימרוד אני חושב שזה שיר של יהודית רביץ מישהו מכיר תשם של השיר?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני מחפש קליפים נחמדים כמו מה שציינתי.. בעיקר בנושא מחשבים. מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
סתם שאלה , מה אתם חושבים.
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-