עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.youtube.com/watch?v=pPNgzz870F4&feature=Views&page=1&t=t&f=b

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  2. שלום כולם כבר יש לי תמחשב החדש שלי שבועיים ואני רוצה לדעת איך הוא מה אתם חוושבים AMD64 Atlon +3200 clowhummer Epox 8KDA3 Rev 2 A-DATA PC3200 1024 mb (2x512) Sapphir Radeon 9800 Pro 128 mb 256 bit Tt LanFire Black WD ide 8mb buffer 80gb 7200rpm Tt Butterfly 480W APFC lite on dvd black NEC flopy מקדלת סוסה של קוונטום בצבע שחור כסוף מהזיגזגונים קטודה של סאבמן כחולה כבלים עגולים של טרמינלטק ומסך של מאג 786 pfs מה אתם אומרים ? בקרוב אני מחליף כאן תעכבר גולה כנראה ל ie 4 עם פאנק

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  3. Started by NiTRo37,

שלום רב , הייתי רוצה לעצב את החדר שלי ולשים בו אורות ניאון (כמו השלטים האלו , כמו הניאונים שמתחת למכוניות) עכשיו , יש לי כמה שאלות: א- האם זה אפשרי? ב- האם זה יצרוך המון חשמל? ג-עלות גבוהה? כמו כן , הבנתי שצריך להתייעץ עם חשמלאי מוסמך לגבי זה , האם זה נכון? תודה ויום טוב .

• 8 תגובות
    • 650 צפיות
  4. Started by XCG120,

רציתי לשאול מה הגודל של דיסק התקנה של WINDOWS 7 ULTIMATE 64 שאמור להיות?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  5. Started by Track,

אוקיי, אז לא בניתי אתר מאז שהייתי בן 14 (כמעת 10 שנים), כך שאני זקוק למעט מידע עד שהכל יסתדר לי בראש. אז ככה: קניתי דומיין מאתר LiveDNS. יש לי שרת בחו"ל כבר די הרבה זמן שאני משתמש בו לדברים כמו העברת קבצים דרך FTP וSeedBox. עכשיו, לפי הממשק של אתר LiveDNS, האופציה היחידה להפנות דף מהשרת לדומיין כדי להוות Main Page, כרוך בתשלום של 170 ש"ח.. אני כבר מתחיל לחשוב שעשיתי טעות שלא הלכתי על Box.co.il כי נראה לי שLiveDNS רודפי בצע (תתקנו אותי אם אני סתם משמיץ). מכאן אני תקוע. אני בעצם רוצה לחבר חלק מהשרת לדומיין בצורה שהעמודים באתר יהיו בתקן mysite.co.il/main/main.html ולא קישור למקום אחר (אם זה לא מובן מאליו), וגם כמובן ליצור חשבון אימייל תחת הדומיין החדש. אני לא מאמין שזה אמור…

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  6. Started by Jules Winnfield,

מה אתם יכולים לספר לי עליו? מה הוא סיפר/טען?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  7. Started by TermiNal,

סוף סוף הקטין בן 12! אבל זה לא אומר שאנלא טוב מספיק כדי ליהיות בצוות החדשות ;D. אחרי ההפתעות מהחברים והמסיבה אליה אני זז בעוד כחמש דקות, החלטתי לחלוק גם איתכם את היום המגניב 8) KK Thx

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  8. יש לי סיבה טובה לחשוב שהשנה ישימו לנו במתכונת את הבגרות של שנה שעברה ולכן אני מחפש את הבגרות של שנה שעברה כי אם זה נכון אז זה ממש יעזור לי, ואם זה לא נכון - אז גם זה טוב.. האם קיימים אתרים באינטרנט עם הבחינה או שזה הכל מוכרים בחנויות? תודה

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  9. כי אני מעוניין לשחרר את ה T191 שלי שהוא נעול לסלקום. אבל איפה יש פורומים דומים כמו שבנוקיהפרי שפשוט נותנים IMEI וזה משחרר?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  10. תגידו לי מזל טוב.... החנות היא פויינט בכפר סבא... תבואו לבקר...עם יש לכם שאלות תשאלו בפרטי או פה... (רצוי בפרטי) אבל אני שם רב הרבה עם המוכרת שניה . אני אחראי שם על משחקים ונגני MP3

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  11. Started by Decktor,

לא אל תדאגו לא הולכים לעשות סרט הוליוודי על זה מישהו פשוט ישב על המשחק שיחק את כולו והקליט את זה ואחר כך ערך את זה בשביל שזה יראה כמו סרט (לא רואים את הממשק וכו') לפי דעתי זה קלאסיקה אמיתית http://www.gamershell.com/download_12100.shtml דרך אגב האופציית הורדה הראשונה לא עבדה לי אז השתמשתי בשנייה (רוסיה) אני מנחש שזה בעייה בשרת של הולנד

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  12. יש את pic.co.il אבל משום מה לוקח לו להעלות תמונה של 3 מגה בחצי שעה או יותר יש עוד אתרים שמאפשרים לאחסן תמונות גדולות במיוחד? ------------------------------ טוב מסתבר שכדי להעלות מהר יש להתחבר לאתר, הבעיה נפתרה, אבל בכל זאת, בשביל לדעת להבא, איזה עוד אתרים מאפשרים דבר נחמד זה? אה כן - בחינם כמובן [חוץ מפליקר].

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  13. Started by genia,

.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  14. ממש הורדה מגעילה.. אפילו מהאתר שלהם ...

15. אשמח לשמוע המלצות לשירים קלאסים בסגנון ראפ והיפהופ. לא שירים חדשים, אלא כאלה שהספיקו להפוך לשירים קלאסים שמייצגים בכבוד את סוג המוזיקה הזה. תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  16. Started by hellyeahmofo,

.

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  17. אני הורדתי Theme לXP איך אני שם אותם בלי תוכנות?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  18. Started by navk2,

מצאתי את זה באאחד הפוסטים בפורום, זה יותר מתאים לכאן כי זה לא מהמשחק זה סירטון שמישהו הכין ניראה לי... קרדיט ל BLINKER !

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  19. Started by blackorder,

נניח יש מנוע חשמלי שרשום עליו 48v 450w ומנוע חשמלי שרשום עליו 48v 1000w מה השוני בינהם ואיך הוא יבוא לביטוי בפעולה (צריכת חשמל?כוח?)

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  20. תודה..!

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  21. אורח ברק דהן

מישהו מכיר את האתר הזה שתירגם ומתרגם תוכנות לעברית? אני כבר לא מוצא אותו... חיפשתי פעם בגוגל ומצאתי, עכשיו אני לא מוצא... please anyone?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  22. Started by kinggil,

שלום, חזרתי אתמול מאיטליה ואני יכול להגיד רק דבר אחד איכס!!!!. הדרום מלוכלך מלא גנבים הכול מקושקש ומוזנח. מקומות יפים הייתי אבל לא שווה ללכת לשם, ההתנהגות שלהם מגעילה ולא נחמדה בכלל. מכוניות הכי נמכרות שם זה: פיאט,לנצ'יה,אלפה רומיאו,מרצדס,במו,פרארי,טויוטה,מאזדה זהו. עכשיו חזרתי ויש לי קבלת פנים לא נעימה כל הזמן נופלות פה פצצות

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  23. Started by Guarding angel,

שהולך ככה בערך: ladys ladys night\light i can see your love in your burning eyes

24. רעידת אדמה רביעית בתוך שבועיים בשעה 9:38 הורגש הרעש באזור ירושלים. העוצמה - 4 בסולם ריכטר, המוקד - ים המלח. בפעם הרביעית בשבועיים האחרונים הוצפה מערכת ynet בפניות גולשים, שחשו את האדמה רועדת: "זה לקח חמש-שש שניות. פתאום אתה קולט שהכל זז" בפעם הרביעית בשבועיים - שוב האדמה רעדה: בשעה 9:38 שוב הוצפה מערכת ynet בפניות גולשים - כולן מאזור ירושלים - שדיווחו כי חשו את האדמה זעה. רמי הופששטר, ראש המכון הגיאופיזי, אישר כי אכן, מדובר ברעש אדמה, שעוצמתו 4 בסולם ריכטר. המוקד היה גם הפעם בים המלח. אביעד, שעובד בפארק ההיי-טק שבשכונת הר חוצבים, חש היטב בתזוזה: "חוויתי כבר את הרעידות הללו בתקופה האחרונה, זה היה בערך באותה עוצמה. זו כבר שגרה, זה אפילו נחמד. הבניין כולו זז". עודד אייל ממעל…

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  25. Started by icebreak,

http://www.weirdhat.com/swsimultaneously/stuff.php :kopfpatsch:

• 0 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים