כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,584 דיונים בפורום זה
-
הזמר נשמע בריטי ואני מת על הקול שלו. למישהו יש מושג איך קוראים לו? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
הגעתי איכשהו לאתר הבא: www.peteranswers.com. השאלה שלי היא איך הוא עובד ואיך עשו את זה כל כך חכם?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
-
אני צריך עזרא בבחירת כיסא למחשב איפה לקנות כיסא שיחזיק כמה שנים ויהיה נוח לישיבה ממושכת באזור המרכז
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
"Extreme Ironing - the latest danger sport that combines the thrills of an extreme outdoor activity with the satisfaction of a well pressed shirt." http://www.extremeironing.com ;D ;D
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אני קורא אדוק של סדרת הספרים של לי צ'יילד, ומאוד שמחתי לשמוע שעובדים על סרט. אבל מאוד התעצבנתי לגלות מי השחקן שישחק את ג'ק: לא אחר מטום קרוז הגמד! דבר תמוה לכל מי שמכיר את הדמות, שמתוארת בכל הספרים כענק ציני ושרירי. רק אותי זה מרגיז ?! לינק לטריילר:
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
איך רושמים באנגלית:" הנסיך אמר כמה מילות תודה לאורחים"
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
-
שלום, אני צריך את הספר שבאתר הזה http://www.adwordssecrets.co.il/ מישהו יכול לעזור לי איפה אני יכול למצוא אותו כי כמה קנו את הספר ובטוח שזה מסתובב ברשת אז חבל שאני ישלם עליו 80 דולר שהאמת אין לי אותם. אני באמת יודה לכול מי שיעזור לי. עוד דבר שחשוב יש את הפרק הראשון הוא בחינם ואני לא מחפש אותו אלא את הספר כולו.(הפרק הראשון הוא כ2.5 מ"ב) תודה. מנהלים אם זה לא מתאים לפה אנא תעבירו! וכול האנשים שאומרים שזה לא חוקי אל תשכחו שאתם מורידים סרטים ושירים חופשי בלא חוקיות.
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
כמה עולה משלוח, והאם אני יכול ללכת לקחת בצעמי תחלקים, אם כן איפה החנות נמצאת? איזה עיר איזה כתובת.
-
שלום, אני מעונין בקורס לבורסה וניירות ערך. מישהו יודע איפה ניתן למצוא קורסים אלה? מוטב לציין כי אין לי בגרות ולא תארים כאלה או אחרים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
קצת חיפשתי ולא מצאתי ספרות טובה בנושא. אני מחפש מדריך מקיף בנושא בעוד חודש אני משתחרר ומתחיל לעבוד בהיטק. קיבלתי הצעות מכובדות ביותר ואני רוצה להבין כמה כסף לשים בחיסכון מה ההבדל בין החסכונות השונים ומה הכי מתאים לי.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מישהו באזור המרכז יכול להלוות לי לוחץ לכבל רשת? מוכן להשאיר ערבון או מה שצריך תודה אז מה ? אין צדיקים בסדום??
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני וחברים שלי מתכננים לטוס לאנשהו לפני הצבא. הבעיה שאנחנו מתבלטים בין קוס לאיה נפה, מצד אחד יש שמועות שבאיה נפה יותר שמח אבל מצד שני בקבוק קולה עולה שם 20 ש"ח... ואם כבר מישהו היה שם אז תמליצו לי גם על מלונות (אנחנו מתכוונים להיות במלונות הכי זולים, אלה של ה400$ לטיסה+ מלון אבל בכל זאת בטח יש משהו נורמלי יחסית שם). תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אני מניח שהרבה מכם מכירים את האתר הזה... רציתי לבדוק אם גם לכם קורה הרבה פעמים שאתה מורידים משהו משם ואז מתברר שהקובץ (זיפ) פגום ? זה ממש מעצבן שעד שמוצאים משהו נחמד הוא לא עובד למשל בicon's בערך 90% לא עובדים ! מישהו יודע אולי איך אפשר לפתור\לסדר את זה ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מרגיש ממש לחוץ בזמן והזמן עצמו טס לי במהירות האור. החלטתי שאני כנראה לא מנהל את הזמן שלי נכון ושאם אני אמצא דרך טובה לנהל אותו אז אני אחסוך הרבה יותר זמן. אז אני מבקש ממכם לתת טיפים לניהול זמן טוב (אני בן 17 , ביתספר במרחק נסיעה די רחוק , אין חברה). אחד הגורמים להרגשה של ביזבוז זמן הוא שאני לא מצליח להתמיד או בכלל להכריח את עצמי לעשות משהו (= עצלן מוות) ואז יוצא מצב שאני מבטיח לעצמי שעה ש'עכשיו אני הולך ללמוד' אבל בסופו של דבר אני בקושי אפילו רואה את המחברת. אז הבקשות: -טיפים לניהול זמן. -טיפים כדי להכריח את עצמי (פחות חשוב בתראד הזה לדעתי).
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום חברי פורום יקרים, לאחרונה החדר שלי עבר שיפוץ, את רוב הדברים אירגנתי, נשאר לי קיר די ריק, שביינתים כמו שתראו בתמונה לא בדיוק איחסנתי ואירגנתי אותו כמו שצריך. אמרו לי לעשות שם או פינת ישיבה, או לשים איזה שידה עם מראה, או שולחן קטן, אבל לא יודע, פינת ישיבה יכולה לסגור את החדר יותר מידי, שידה לא בטוח שזה מתאים עם כל מה שכבר יש בחדר (מיטה, שולחן מחשב, "מזנון" קטנטן מתחת לטביזיה. לא יודע אם כדאי להפציץ יותר מידי. אני אצרף תמונה ואבקש ממי שיכול לעזור לי ולייעץ אולי מה הוא היה עושה, תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אנשים אני צריך עזרה במציאה של הקעקוע על ידו של Jin Kazama הידוע מטורניר הTEKKEN אני חושב לעשות קעקוע כזה, או משהו בסגנון אבל כמה שלא חיפשתי, לא הצלחתי למצוא תמונה טובה של הקעקוע, ככה שאני אוכל להדפיס אותה ולראות איך זה יושב לי על היד. אם מישהו מוצא, מכיר או יודע על קישור לתמונה טובה של הקעקוע שלו שישים פה. תודה רבה !!!
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש קורא ספרים דיגטלי עם מסך 7 אינץ' במחיר עד 900 ש"ח. אשמח לקבל הצעות! תודה !
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
מצאתי את האתר הבא שמאפשר לעלות עד 5GB http://www.yourfilelink.com/ אני רק לא יודע עד כמה הוא אמין
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי מספר שאלות על השרות הזה אבא שלי מעוניין לפתוח עסק בחול זהו אתר אינטרנט שמציא משהו ללקוחות והתשלום הוא ככל הנראה יהיה באמצאות פאיי פאל עכשיו הבעיה היא שהם לא עובדים עם ישראל יש איזו שהיא דרך למשוך כסף מפאיי פאל עם אתה נמצא בישראל? שמעתי שצריך לפתוח חשבון בנק במדינה שפאיי פאל עובד איתה ופשות לעשות העברה בנקאית בן החשבון בחול לחשבון שלו בארץ יש עוד דרכים?
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המשקה הזה תוצרת הארץ? אני יודע לרוב יש את המשקה של VILLA MASA..שהוא הכי איכותי. היום במקרה מישהו הביא לי 2 בקבוקים של המשקה הזה, תוצרת הארץ של חברת הכורמים... איך הוא יחסית? אני לא מצפה למשהו איכותי אבל כמה לא איכותי כבר זה יכול להיות, זה ליקר לימונים, במיוחד שהמקורי עולה 70 ש"ח...וזה אני מתאר לעצמי 30. מה שכן הבקבוק נראה גדול ומכוער חחח. עוד לא ניסיתי לטעום אבל אני גם לא מכיר את הטעם של המקורי ככה שאין לי מקום להשוואה..
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, חזרתי אתמול מאיטליה ואני יכול להגיד רק דבר אחד איכס!!!!. הדרום מלוכלך מלא גנבים הכול מקושקש ומוזנח. מקומות יפים הייתי אבל לא שווה ללכת לשם, ההתנהגות שלהם מגעילה ולא נחמדה בכלל. מכוניות הכי נמכרות שם זה: פיאט,לנצ'יה,אלפה רומיאו,מרצדס,במו,פרארי,טויוטה,מאזדה זהו. עכשיו חזרתי ויש לי קבלת פנים לא נעימה כל הזמן נופלות פה פצצות
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי ראיון עבודה .. אני לא אנקוב בשם .. אני רק יודע שזה במתן תמיכה לאינטרנט וכו' שירותי אינטרנט ...... רציתי לדעת איזה שאלות טכניות יכולים לשאול אותי ? אמרו לי שיש מבחנים טכניים השאלה היא באיזה רמה ?
-
- 8 תגובות
- 625 צפיות
-