עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by AC/DC,

מה עושים בצב ראשון ? פירוט מלא ווקשה למה לא טכני ? (טכשוו'יץ)

• 45 תגובות
    • 4.4k צפיות
  2. www.simpsonsmovie.com אני אתחיל. מדהים שהצלחתי לשחזר גם את הטעם הרע שלי בבגדים ושילוב צבעים :-X

• 42 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. נסו ליצור לכם בדמיונכם מן סוג של כדורגלן חלומות.אל תחשבו על שחקן שכבר קיים. פשוט דמיינו לכם את הכדורגלן הטוב ביותר שאתם יכולים לדמיין .ממש צרו לכם שחקן חלומות משלכם. האם הוא טוב יותר ממראדונה?

• 7 תגובות
    • 567 צפיות
  4. Started by A-10,

https://www.calcalist.co.il/calcalistech/article/hytdczlta אפילו כאן באתר לא חסרים גולשים שראו את הנולד ...

5. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מישהו יכול לתת לי אתרים של כלאנים ל CS אני חיב כי יש לי קלאן ואני רוצה לירשום אותו.

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  6. Started by or,

היי אני רוצה לקנות מחשב נייד שלהם רציתי לדעת מה אתם חושבים על המוצרים שלהם בכלליות ואם יש למישו דעה על הניידים שלהם אז אפילו יותר טוב!

7. Started by Norm4nde,

לא ענו לי בפורום השני ששאלתי אז באתי לשאול פה ואני מכווה שתוכלו לעזור לי אני צריך עזרה/מדריך איך לצרוב לדי וי די . יש לי צורה dvd של nec הדגם הרגיל + nero 7 ultra edition . אני חושב שצריך להיכנס ל video/pic שם לבחור dvd-video ואז לצרוב אבל אני רוצה לצרוב כמה סרטים + תרגום באותו דיסק אשמח אם מישהו יכול לעזור לי תודה...

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  8. Started by dorke10,

שלום לכם, איני יודע אם זה הפורום הנכון,אבל יש לי בהחלט בעיית LOW LEVE... אני צריך לצרוב באופן חד-פעמי EPROM של פסנתר/סינטיסייזר אלקטרוני בתוכנת המעבד שלו. קיבלתי את הקובץ לצריבה מהיצרן בארה"ב. האם מישהו יודע היכן ניתן "לקבל שירות צריבה" באזור המרכז או ירושלים? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 6.4k צפיות
  9. Started by Kalman,

לקחתי 2 דיסקים של CD-R אותו גודל,על 2 הדיסקים צרבתי באותה הדרך ואת אותם השירים דיסק 1 - LG כתוב עליו 1-47X - עבד באוטו. דיסק 2 SILVER LINE כתוב עליו 52X - לא עבד באוטו. מה הסיבה?.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. לאחרונה אני מנסה להמיר סרטי קולנוע לפורמט MPEG כדי לצרוב אותם בSVCD. התחלתי את ההמרה והפסקתי אחרי כמה דקות כדי לפתוח את הקובץ ולראות את האיכות. וזה לא היה סביר. בכלל לא. אז בכל אופן, מה שאני מחפש זה המלצות על תוכנות להמרה, קונפיגורציה מומלצת ובכלל דעתכם על האיכות הסופית. ז"א, כשאתם יושבים ורואים את הDVD בטלויזיה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  11. היי, אני משתמש בנרו ורוצה לצרוב קובץ ISO ל-DVD... הבנתי שיש דרך שהוא "יפתח" את הקובץ בצריכה ואני אקבל דיסק של תוכנה רגיל מוכן להתקנה... יש מי שיכול להסביר לי איך עושים את זה שנייה? תודה מראש, אור.

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  12. Started by SHAY951,

אני וחבר שלי מנסים להעביר שירים למכשיר הטלפון החדש שלו SK SLIDER , אבל אנחנו לא מצליחים הוא דורש infrared adapterDRIVER ואין לי מושג מה זה ואיפה משיגים את זה, אין את זה בדיסק הדרייברים....ובגלל זה אי אפשר להעביר שירים... מאיפה אני משיג את זה ? חיפשתי ואני לא מוצא את זה אם למישהו יש את הפלאפון הזה והוא יודע, או סתם מישהו שיודע מה זה ואיפה להוריד, עזרה תתקבל בשמחה.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  13. Started by 00000,

כמה אפשרויות יכולות להיות למחרוזת עם ארבעה תווים אם כוללים את ה-ABC באנגלית ואת המספרים 0-9? 26( תווים באנגלית)+10 (מספרים)=36 משמע: 36.36.36.36 איך אני מחשב מכאן את מספר האפשרויות?

• 10 תגובות
    • 835 צפיות
  14. מי כאן יצא גבר וילווה לי אותו? פשוט שלי עושה בעיות וכשאני אחזיר אותו לחנות להחלפה זה יקח באיזור השבועיים. תודה!

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  15. Started by Screw_Master,

היי, בוקר טוב, שבוע טוב לכולם, צורב NEC כנראה דפוק של דוד שלי, וצריך חדש. היחיד שמגיע גם בלבן (עם פאנלים להחלפה) וגם מומלץ בסטיקי הצורבים הוא ה-ASUS DRW-2014L1T. ניסיתי את יגאל פקירי (שלקח עליו מחיר מאוד מופרז, ואני לא בטוח שדיברנו על אותו צורב), PC Mental ו-LogicPC. יש עוד איזה חנות שקרובה לקריית אונו (שקרובה בעצמה לאור יהודה, גני תקווה, יהוד, פתח תקווה...) ששווה לבדוק האם יש להם את הצורב במלאי? בינתיים הדוד משתמש בצורב שלי, אז אשמח אם תענו מהר תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  16. Started by IME3,

אני צריך לארגן לעצמי חשבון פייפאל בצורה חד פעמית לביצוע קנייה בסך 70 דולר אין לי חשבון בנק (היו לי בעבר פעמיים ושנייהם נסגרו מחוסר פעילות) אין לי כרטיס אשראי מה האפשרויות שעומדות לפני בדרך לארגן חשבון פייפאל שאוכל לבצע תקניה אולי אפשר לקנות פייפאל חד פעמי עם סכום מסויים שאני מפקיד במזומן או משהו כזה ואני אני אוכל להשתמש ברשת

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  17. שלום לכם אני צריך תוסף לFF שימנע כניסה לאתרים מסויימים שאני מגדיר.. או תוכנה חיצונית העיקר שיכנסו לאתר זה לא יכנס או שזה יציג ERROR... צריך בדחיפות תודה

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  18. יענו שיראו את זה: כי אני מנסה ביומיים האחרונים למצוא אתר שמארח בחינם שאוכל לשים עליו את הקבצים שלי (צריך ממש קצת מקום). כי מאז שקרס לי ה Web1000 שלי ואין לי מושג למה הוא לא עובד, אני נרשמתי לאיזה 5 אתרים ובכל אחד יש את הבעיות שלו, שלא לדבר על אי תמיכה ב Image Linking. אז אם יש למישהו אתר כזה להציע לי, לא משנה כמה הכתובת מסורבלת או קצת מקום (לפחות מס' מגבייטים) אז שיביא לי, תודה! נ.ב: שימו לב שאם תלחצו על הלינק הזה: http://www.geocities.com/michaelyoffe/hamster.gif אז תראו את התמונה בדפדפן - ואז גם ב hwzone כי זה נשמר על המחשב שלכם.

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  19. יש לי בעיה אני צריך אישור רפואי למחר בבוקר הבעיה היא שהקופת חולים ליד הבית שלי סגורה בין התאריכים 12-17 רציתי לשאול האם אני יכול להוציא אישור רפואי שאני כשיר לעבודה ממרפאה כללית אחרת שנמצאת במקום אחר? חשבתי אולי שרק במרפאה שליד הבית שלי הרופא מכיר אותי ויכול להוציא לי אישור רופא. אני צריך את זה דחוף אשמח לתשובות מהירות.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  20. בשנת 2000 לקראת הסילבסטר של 2001 השמיעו איזה שיר פופ בMTV בתדירות גבוהה מאוד קרוב לוודאי שהגיע גבוה בכל המצעדים בזמנו . אני מנסה להיזכר בו ולא מצליח לזכור מילים או נגינה שלו הוא היה משהו בסגנון דומה לשיר הזה של יש למישהו רעיון לשיר פופ להיט מאותה תקופה ? עברתי איזה שעה על הפלייליסט של יוטיוב עברתי על רשימת מצעדים לא הצלחתי לזהות .

• 15 תגובות
    • 5k צפיות
  21. מה המצב אנשים ?.. תראו ... אני בן 16 וחצי ומגיל 13 אני סובל מאקנה (פצעי בגרות) ברמה בינונית (אם אני לא טועה) ... איזו משחה לא ניסיתי כלום לא עובד והגעתי למסקנה שאין סיכוי שיעברו לי פצעי הבגרות ללא תרופה כמו רוקאטן . עשיתי בדיקת דם היום והתוצאות צריכות להגיע לרופאת העור שלי שתחליט איזה תרופה ובאיזה מינון אני אצטרך לקחת (לאחר שתבדוק אם הכל אצלי תקין ותמדוד לי גובה ומשקל וכל מה שצריך כדי לקבוע את המינון) . אני מניח שהיא תמליץ לי על רוקאטן אז פתחתי את האינטרנט וקראתי על הכדורים האלו והפחידו אותי התופעות לוואי שיש לה . הנה תמונה שכתובות בה כל תופעות הלוואי של התרופה http://img264.imageshack.us/img264/5117/img016fp9.jpg נבהלתי מהתופעות לוואי הנדירות . אני פוחד שיקרא לי משהו מש…

• 48 תגובות
    • 4.7k צפיות
  22. Started by TNT,

ברצוני לבקש דעה על החנות PCHARDWARE. אמינים? איך יחס? ..... מקווה זה זה מותר בפורום הזה לבקש בקשות כאלו.

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  23. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תודה!

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  24. לא משנה מצאתי, איזה גועל נפש ראיתי מלא מכוניות שנסעו שהייה צפירה(זונות בלאט).

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  25. Started by barzanger,

אני צריך לשאול אותם שאלה עקב בעיה שיש לי עם חנות אשמח אם יש להם תמיכה בארץ את המספר ואם לא מייל לתמיכה בחו"ל תודה מראש

• 4 תגובות
    • 970 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.