כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,584 דיונים בפורום זה
-
יש לי ספק אצל KSP שיש לה חנות בירושלים אבל הבנתי שהשרות שלה על הפנים ואת רוב הדברים היא מייבאת בעצמה כך שלך תדע איפה היא ממשת את האחריות... ויש לי גם ספק אצל מור לוי אבל אין חנות בירושלים... אני מחפש אז חנות מחשבים עם אפשר להיות ספק שלהם או סתם מקום רק לספקים, שממוקמים בירושלים . חשבתי על CD LOG הם נראו לי מקצועיים אבל שוב אין להם חנות בירושלים... =\ אשמח לאיזה מקום(לא על איזה חנות שהקימו אתמול), תודה.
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לטוס מחר יום שני 1.8 לאילת מנתבג בערך משעה 7 בערב. ממה שביררתי מצאתי ש ארקיע 350 שקל 9 בערב http://www.arkia.co.il/click/cl_4003.main?p_domestic_yn=Y&p_dstn_groupsn=11&p_two_direct_yn=N&p_dep_dstnsn=9_TLV&p_dstnsn=48&p_start_date=01%2F08%2F2005 ישראייר 244 ב 4 וחצי http://www.israir.co.il/product_flight.asp?id=67711&type=5&ref_url= אל על יש ב 8 ארבעים וחמש לא מצאתי כמה כסף http://www.elal.co.il/default.asp?V_DOC_ID=29&V_LANG_ID=2 האם יש עוד חברות תעופה זולות? או דילים זולים אזור ה 200 שקל? אני טס לבד בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק את רמת האבטחה במחשב שלי אפשר אתרים שבודקים את האבטחה שלי כי אני לא משתמש בFIREWALL עכשיו שמתי את המובנה שלXP (כמו סינמטיק וכד')
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום אנשים - מישהו מכיר במקרה איזה טריק לעשות Right Shift ל16 ביט (מוסיפים 0 משמאל) עם פחות מ16 מוקסים שמקבלים 16 כניסות של ביט אחד? לא עושים Shift של ביט אחד, אלא מספר מסויים של ביטים לפי הקלט
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
ומתי ?? חייב לדעת
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם ! מחשבים תמיד עיניינו אותי ומשכו אותי, בייחוד אחרי שגיליתי את עולם התיכנות (ואת המשכורות שלהם תמיד רציתי לראות את עצמי יושב איפשהו ומתכנת עבור איזה חברה בעלת שם, חושב על רעיונות חדשים לפתח, שיקדמו את העולם בדרך זו או אחרת.. אולי קצת הגזמתי.. אבל מה שאני מנסה להגיד הוא שזה מעין חלום שכזה.. כמו ששואלים ילד בן 10 מה הוא רוצה להיות שהוא יהיה גדול.. והרוב עונים אסטרונאוט.. אז החלום שהיא הוא פיתוח, בעל חשיבות, בעולם המחשבים.. טוב אני חושב שהרקע הזה מספיק.. עכשיו אחרי שסיימתי את התיכון קיבלתי את ההזדמנות להגשים את חלומי הקטן.. קיבלתי הזדמנות ללמוד באוניברסיטה את המקצוע: אינפורמטיקה - תיכנות. רציתי לשאול אתכם מה בידיוק אלמד שם? האם יש מתמטיקה ברמה גבוהה? (למה …
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בזיהוי שם של תמונה מסויימת ושל הצייר שלה... מצטער על האיכות, צילמתי עם הפלאפון - הדיגיטאלית עושה לי בעיות, אני אנסה אחר לצלם עם הדיגיטלית שוב. נ.ב: התמונה עקומה בכוונה, אני מוצא את זה יפה יותר ככה תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום רב, אני כרגע במקום עבודה שאין לאן להתקדם בו .יש עבודה במשרד הביטחון בתפקיד שעשיתי בצבא,אני נכנסת לשם דרך כח אדם ולא כעובדת מדינה. הבעייה היא שאני מתכננת לעשות פסיכומטרי פעם שנייה והעבודה במשהב"ט היא 5 ימים בשבוע ויהיה לי קשה לשלב,מצד שני זאת אולי דריסת רגל? חשוב לי לציין שכרגע אני עובדת 6 פעמים בשבוע וחשבתי גם על האופציה לבקש מהמקום הנוכחי לעבוד פחות ימים-אולי יתנו ואולי לא. אני ממש לא יודעת מה לעשות ואשמח לעצות=] נ.ב שאלות נוספות: 1. האם כשאני נכנסת למקום ממשלתי דרך כח אדם אפשר להתקדם? 2. יש אפשרות לעבור מהכוח אדם ישירות למשרד הבטחון לאחר זמן מה או שאין סיכוי?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
נניח יש מנוע חשמלי שרשום עליו 48v 450w ומנוע חשמלי שרשום עליו 48v 1000w מה השוני בינהם ואיך הוא יבוא לביטוי בפעולה (צריכת חשמל?כוח?)
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
-
שלום מישהו שמע או מכיר את החנות http://www.gcomputer.co.il ויכול להמליץ ולשבח או לספר לי סיפור זוועות על איך הם לא כיבדו את האחריות או ברחו לו עם הכסף לג'מאיקה? תודה
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אז יש לי אוסף בקבוקים מינאטוריים ובקרוב מאוד אני בונה להם מדפים שישבו בצורה יפה יותר לבנתיים מפוזרים על הסיפריה שלי.. כולם חלק 1: כולם החלק השני: תמונות כללי מקרוב... --------------------------------------- --------------------------------------- --------------------------------------- --------------------------------------- --------------------------------------- --------------------------------------- האחרונה והחביבה עליי: הויסקי שלי עם העקרב.. רציתי לדעת אם גם לכם יש אוסף בסגנון ומה דעתכם על שלי ובכלל מה אתם אוספים תעלו תמונות שנראה..
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
הסאגה של פורצי המשחקים הסינים נמשכת: זמן קצר מאוד אחרי הצהרה על פרישה לתקופה של שנה או יותר, הודעה חדשה מספרת על פוטנציאל לנצחון על שיטת ההגנה המתקדמת ביותר בשוק הגיימינג מבולבלים? גם אנחנו. קבוצת הפריצה הסינית 3DMGAME ממשיכה לספק לנו כותרות, עם התנהגות מוזרה והכרזות נגדיות שמפתיעות בכל פעם מחדש. כעת, אחרי הכרזה רשמית לכאורה על פרישה מעסקי פריצת והפצת המשחקים לשנה שלמה ("על מנת לבחון את ההשפעה על המכירות החוקיות"), מה שהוביל אוטומטית להנחה כי מדובר בהרמת ידיים מנסיון לפרוץ את הגנות הקבצים האימתניות של חברת Denuvo אשר מגינות על יותר ויותר משחקים חדשים בפרופיל גבוה – מובילת הקבוצהפירסמה הודעת חדשה, בה היא מבטיחה להוכיח בקרוב שהטכנולוגיה המדוברת של Denuvo והמשחקים …
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
הייי אני יודע שיש כמה אתרים כאלו שאפשר להגדיר למה מה אני אוהב לשמוע כיום והם יבואו לי עם עוד הצעות אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על כמה כאלה בכיוון של רוק אבל לא כבד מידי אם למישהו פה יש המלצות אז הדברים שאני שומע היום זה בעיקר: the killers ill nino breaking benjamin the calling three door down the proclaimers (אני יודע שהסגנון לא ממש קשור אבל הסקוטים האלה מדהימים! :) ) תודה
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
ישנן לא מעט יציאות שברובן חוזרות על עצמן במחשבים הניידים, והאמת אין לי מושג למה הם משמשות. אני אשמח אם אנשים כאן יסבירו לי לגבי היציאות הבאות: TV RF, RJ11, RJ45, S-Video, VGA, DVI, Firewire, HDMI (דוגמה להסבר: USB -אפשר לחבר לUSB עכבר,מקלדת,מצלמת אינטרנט, נגנים וכו') תודה מראש יגאל
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
האם יש מע"מ/מכס/תוספת תשלום כלשהי בהבאת רמקולים (במקרה שלי Z10) לארץ? מישהו טס לחו"ל (בולגריה) ואני מתכוון להגיד לו לקנות את הרמקולים שם במחיר סביר - גג 140$. ואני צריך לדעת אם יש תוספת תשלום על הרמקולים.. כי אם כן צריך לדעת "להסתדר"...ואם כן מישהו יודע כמה? לגבי כבל החשמל, הוא יתאים גם לארץ, כן? אירופי...
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כמה שאלות שמעניינות אותי כבר כמה זמן. נגיד בנאדם רוצה להרזות[לאו דווקא לרדת במשקל, אלא להרזות מבחינת הגוף]. מה יעזור לו יותר: א. לרוץ ריצה קצרה יחסית[2000-2500 מטר] אבל הכי מהר שהוא יכול[נניח 13 קמ"ש]. ב. לרוץ מרחקים ארוכים יותר[3500-4000 מטר] אבל במהירות איטית במעט[נניח 11.5-12 קמ"ש]. מה יעזור לו להרזות יותר, לשרוף שומנים וקלוריות, מהר יותר? ובצורה יותר בריאה ויותר משמעותית[כלומר בצורה יותר מורגשת]? תודה מראש נ.ב יש להתעלם מכל נושא הדיאטות והשטויות האלה... רק מבחינת הריצה נטו מה יותר ישרוף שומנים ודברים כאלה.
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
רוצה להיות יורגן קלינסמן? רוצה להיות חוזה פקרמן? רוצה להיות קרלוס אלברטו פריירה? רוצה להיות סוון גוראן אריקסון? אם כן, זה המקום בשבילך. ליגת החלומות של המונדיאל נפתחה - http://www.mondial.coo.co.il .
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, קיבלתי צו ראשון לעוד חודשיים בערך ואני ממש (אבל ממש) רוצה להגיע לקורס טיס, כרגע הדרך היא ארוכה מאוד ואני אאלץ להשקיע ולתת הכל בצו הראשון. האם תוכלו להוסיף לי ולתת לי כמה טיפים על מה לשים דגש ומה חיוני ביותר עבור מטרתי? האם יש איזה שהוא ספר או תרגילים בכל נושא שהוא שאני יכול לעשות או לקנות בשביל שיעזרו לי ? אשמח לכל תשובה מפי יודעי דבר ואנשים שעברו אתזה. בתודה מראש והמשך ערב טוב, שנה טוב ינון
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
hi !! can you tell about good p.c shop in jerusalem not ? :D" chaperim"
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
ברור שמנפחים קצת את הדברים (ולא יודע למי יש אינטרס לעשות את זה) אבל עדיין סרט מעניין לראות איך המשטרה לפעמים מתנהלת. בכל אופן זה מכיל תמונות שהשופט אמור לראות ולכן אין שם את הדברים המעניינים באמת.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יכול להיות שבקרוב אני עובר לadsl, והמודם שיש לי בכבלים, הוא שלי. כאילו לא בהשכרה, אלא שייך לי. מה אני עושה איתו? למכור לא נראה לי שמישהו יקנה, ותבל בטח לא יתנו לי עליו החזר או משהו, אז אין מה לעשות? מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שמעו, לפני כמה ימים פתחתי פה ת'ארד על החנות BIGPC הנה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=284254.0 ---------------------- ביום ראשון התיקשרתי ל IQPC (לאחר שהזמנתי מהם את 1950XT של HIS ביום חמישי) ושאלתי אותם משהו לגבי האחריות ואחרי זה שאלתי אותו אם יש סיכוי שהוא יהיה מוכן באותו יום, הוא ענה שלא והוא אמר שמחר יהיה את זה (יום שני)... למחורת היתקשרתי ושאלתי באיזה שעה זה יהיה מוכן אז הם אמרו שזה מתעכב ושזה יהיה רק מחר (יופ שלישי)... ביום שזה כבר היה אמור להגיע וגם ביום שנגמרו 4 ימי העבודה היתקשרתי אליהם שוב ושאלתי באיזה שעה יהיה אפשר לקחת את המוצר והם ענו שיש בעיה עם המלאיי של הכרטיס וכנראה שהם לא יוכלו להשיג אותו בזמן הקרוב. אחרי שכבר היית מבעוס וזה אמרתי אולי א…
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום רב. ביום חמישי (3.8) אני נתתי את המחשב שלי לתיקון במרדנית בגלל כמה בעיות (איתחל את עצמו מחדש בלי כל אזהרה, צורב צרב במהירות איטית ביותר, דיסק רגיל על X48 בחמש דקות כשאמור לקחת דקה וחצי). אני גר בחיפה, אני מבין שעכשיו זה לא זמן אידיאלי להביא את המחשב לתיקון אבל האחריות נגמרת ב-12 באוגוסט. עכשיו, מן הסתם אין כמעט לקוחות שמביאים את המחשב לתיקון למעבדה. כשהבאתי לו את המחשב ביום חמישי הוא לקח אותו, שם על הרצפה ואמר שבאמצע השבוע הבא (עכשיו כבר הזה) הוא יהיה מוכן. היום אני מתקשר אליו והוא אומר שיהיה מוכן רק בתחילת שבוע הבא. השאלה היא: האם משך תיקון המחשב בנסיבות קיימות הוא סביר או לא ? (לדעתי אמור לקחת מקסימום 2-3 ימי עבודה)
-
- 10 תגובות
- 625 צפיות
-