עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום חברי פורום יקרים, לאחרונה החדר שלי עבר שיפוץ, את רוב הדברים אירגנתי, נשאר לי קיר די ריק, שביינתים כמו שתראו בתמונה לא בדיוק איחסנתי ואירגנתי אותו כמו שצריך. אמרו לי לעשות שם או פינת ישיבה, או לשים איזה שידה עם מראה, או שולחן קטן, אבל לא יודע, פינת ישיבה יכולה לסגור את החדר יותר מידי, שידה לא בטוח שזה מתאים עם כל מה שכבר יש בחדר (מיטה, שולחן מחשב, "מזנון" קטנטן מתחת לטביזיה. לא יודע אם כדאי להפציץ יותר מידי. אני אצרף תמונה ואבקש ממי שיכול לעזור לי ולייעץ אולי מה הוא היה עושה, תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  2. Started by MicroChip,

היי אני חדש מקווה להשתלב...המשך יום נעים.

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  3. כבר בזמן האחרון כל הגלישה הזאת באתר יאוש גדול לא בא לך להכנס לאתר עד שניפתח כל דף ועמוד הרבה זמן ,כבר העלנו את הנושא הזה כמה פעמים מה קורה כאן, מה זה אף אחד מהאתר לא יכול לסדר את זה מה יש כאן מיגבלה כל האתרים עובדים טוב אפילו שהם עמוסים מאוד רק פה זה מעפן ואיטי למי צריך להגיד מאנשי הצוות מה הם עושים בעיניין הזה ,10 פעמים כתבתי לצוות האתר אף אחד לא ענה פעם אחת אפילו לאט לאט אני ניכנס פחות לאתר מרב הזחילה שבו כמו לפני 10 שנים מי שאחראי על הפורום הזה שיעביר את זה לאחראי האתר

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  4. אשמח לשמוע המלצות לשירים קלאסים בסגנון ראפ והיפהופ. לא שירים חדשים, אלא כאלה שהספיקו להפוך לשירים קלאסים שמייצגים בכבוד את סוג המוזיקה הזה. תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  5. Started by Gizmo_Gizmo_New,

פעמיים ניסיתי לשים הודעה עם סקר זה מראה שהכל בסדר, אבל אני לא מוצא את ההודעה.

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  6. Started by hellyeahmofo,

.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  7. בשיר הזה יש כמה שירים שאני רוצה לדעת מה השם שלהם.... אפשר לשמוע את השיר כאן: http://www.youtube.com/watch?v=jCI9tdvFaN0 השירים מופיעים בזמנים הבאים: שיר ראשון: 0:33 שיר שני: 2:04 תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  8. פניתי בשאלה בפורום, ומישהוא השאיר לי הודעה. כאשר פניתי אליו קיבלתי את ההודעה הבאה: תכתובת: סליחה, זה היה מישהו אחר מהצוות. אנחנו עושים משמרות. בכל מקרה, יש לנו מומחה שמתעסק ה- שרתים כאלה. אם הוא יסכים לעזור החינם יופי. אם לא - נאמר לך. תקבל תשובה כבר מחר. בברכה, צוות PC4PC אכן מנצלים את הפורום הפתוח ע"מ לקדם עסקים. אז למה הם משתתפים בפורומים? פירסומות זה מחוץ לפורומים.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  9. http://www.mivzakon.co.il/fun/bb.aspx?b=315 חבר שלי שלח לי את זה, ורציתי שתראו. יש שם גם כמה חיילים אמריקאים אגב. זה לא עוד איזה דיון פוליטי או כל משהו בסגנון הזה. אני פשוט רוצה שתסתכלו בתמונה הראשונה ותסבירו לי מה מחמוד הקטן מחזיק ביד שמאל!?

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  10. אני רואה שהרבה ממליצים לקנות מחשב וחלקים באתר iqpc.co.il המחירים של הרכיבים שם ממש זולים ואני כאדם שלמד כשאתה משלם ממעט כסף אתה אוכל אותה. דוגמא: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3186&Pname=Gskill מה אתם אומרים עליהם? למי יש ניסיון עימם?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  11. Started by 1nstall,

היי אחרי שהייתי ב"אוטומוטור" התרשתמתי מאוד מהמופעים של סובארו, אז התחלתי לחפש משחקים באינטרנט שקשורים למוכניות. מצאתי כמה, ואת זה הכי אהבתי. http://www.shockwave.com/sw/content/rr2detonator תהנו.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by Vindicator,

זה המערכת קירור שלי, הישר מהגטו.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by wooper,

הי אני עשיתי את הבחינה הראשונה על ווינדוס 7 שזה windows 7 configuration mcitp כל הכיתה עשתה את הבחינה במכללה. כנראה שם של מישהו אחר נקלט שעשיתי את הבחינה כולנו נרשמנו על אותו מחשב עכשיו שאני נכנס לאתר של מיקרוסופט יש את ההסמכה רק לא על שמי לא שמתי לב לזה עברו כבר חודשיים מאז מה אפשר לעשות? האימייל והרחוב שמצוין שם נכונים שלחתי להם הודעה לתמיכה מקווה שיהיה בסדר אם לא נעדכן

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  14. Started by MATTAN,

אחים שלי הקמתי שרת ftp והוא עושה לי קצת בעיות אצלי הוא עובד אבל אצל אחרים לא אתם מוכנים ללחוץ על הלינק ולהגיד לי עם הוא עובד תודה! ftp://80.178.71.158 שם מישתמש :test סיסמה:12345 תודה לכל הבודקים נ.ב שרת זה בעתיד יוכל לאכסן כל מיני קבצים שמשתמשים בפורום ירצו להעלות אך לא ימצאו אכסון וכדומה'

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  15. Started by aldema,

אחרי שהחלטתי שאני זקוק קצת ל $$$ (אני אסתפק גם בשקלים חדשים..) החלטתי להתייעץ ולנסות לקבל עזרה ממכם אנשי HWZONE.. אני בן 16.5 ואני מחפש עבודה(לא מקדונלדס) שתהיה לי לכל חופשת הפסח ושתהיה אצל מעסיקים או משהו עצמאי.. אז אני אשמח אם תזרקו רעיונות: אני בינתיים חשבתי רק על אולי לימוד אנשים זקנים איך לעבוד בWORD או לגלוש באינטרנט \ לפתוח איזה חוג לילדים(אשמח לרעיונות לחוגים..).. בבקשה תהיו רציניים .זה מאוד חשוב לי.תודה.

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  16. Started by Oranili,

אני עובד על קווי וה2 האחרים על אלחוטי - נטו גלישה

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  17. כאלה שלא מתפרקים או נראים כמו סמרטוט. בחיפה. תודה

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  18. אמאזון השיקו באופן נסיוני, שירות חדש ומעניין. המטרה שלו היא לבנות מאגר של אנשים שמוכנים לעשות מטלות שלמחשב עדיין קשה לעשות באופן אוטומתי, ולהציג בפניהם כל מני מטלות בנושאים שונים (כמו זיהוי תמונות למאגר ה A9 YELLOW PAGES שלהם, חיפוש מידע באינטרנט על רכבים למאגר המכירות שלהם וכו'). על כל ביצוע של מטלה מסויימת, יש מחיר נקוב (כרגע לפי מה שראיתי די נמוך, פחות מדולר למטלה, למרות שרובם כרגע די מהירות). ברגע שמזמין המטלה מאשר את הביצוע שלה, אתה מקבל את הכסף לחשבון שלך באמאזון (שאתה גם יכול למשוך החוצה, לא בדקית את התנאים במפורט). מדובר בקונספט די מעניין, שנמצא כעת בשלבי ניסיון, ולא ראיתי שיושם עד כה ע"י חברה כו כגדולה באופן כלכך רחב, מעניין לראות מה יצא מזה. אם אתם משתתפים בז…

19. Started by uzi_sch,

חבל שאי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה! http://lazyme.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=225232

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  20. Started by LazyBoy,

תפתחו את מעריב עסקים של היום בעמוד 6. הכותרת: "ערוץ אגו ישדרו קרבות UFC" oh yeah!

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  21. Started by roniok,

שלום אני רוצה לבנות לוח ארקייד. רציתי לדעת מהן המידות לחורים לג'ויסטיקים ולכפתורים נ.ב רציתי לדעת מה ההבדל בין ה j-stik לבין ה t-stik לבין הt-stik plus של ultimarc ?? ומה המושג spring pressure אומר?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  22. Started by wow,

או עוד ספר של אותו המחבר כי שמעתי שיש משהו.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  23. סליחה מראש על הנושא האולי קצת שנוי במחלוקת, אבל אני לא מכיר עוד קהילה שיכולה להפיק תוצאות ראויות לשמן כמו הקהילה שלכם. כמו שאתם יודעים, מעטים הם הדברים שאי אפשר להשיג באינטרנט, אבל למצוא מידע ראוי ברשת היא אומנות בפניי עצמה. ועכשיו הבעייה: אני וחבר סיימנו לפניי 3 חודשים את השירות הצבאי, ואנחנו מעוניינים להרוויח כסף כמה שיותר מהר ולטוס לחו"ל. (הלימודים מתחילים באוקטובר כך שלא נשאר הרבה זמן), אבל כמו שאתם יודעים שאיפות לחוד (אגב הת'רד על העישון... ), ומציאות לחוד. חוץ מזה לשנינו יש גם שאיפה\חלום\רצון מטופש של ילדים מפגרים\משאלה להשתתף בסרט כחול. (כל מי שלא מלאו לו 18 מתבקש לעזוב את עמוד הת'רד ;D סתם סתם סתם...) אז חשבנו למה לא לשלב את שתי השאיפות ולהרוויח כסף תוך כדי…

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  24. http://video.yahoo.com/video/play?vid=e625e97b18a35d7ed006579e70e8a471.1855152&cache=1 ועוד סרטון גדול בקבוק וודקה ב25 שניות http://uniquepeek.com/viewpage.php?page_id=469

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  25. אני חייב דחוף מסיבות לא עקרוניות לפה עד היום בערב פאן על רמה יש מקום באיזור חיפה\קריות שיהיה פתוח בערב שיש לו פאנים של איתמר? אם לא... יש פאנים מומלצים אחרים שאפשר להשיג? באמת תודה.. מקווה שמישהו פה יודע...

דיונים חדשים בפורומים