כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אני אחראי מחשוב בחברה מאיזור ר"ג ומחפש טכנאי קבוע לתיקונים ושדרוגים בלפטופים שלנו. בתור התחלה יש לי משהו פשוט: יש לי לפטופ י.ב.מ (Think pad - R52) ויצאו לי 2 מקשים מהמקלדת. אני מחפש מישהו (מאיזור המרכז בלבד) שיודע להרכיב את המקשים האלו בחזרה. ziv770@gmail.com
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מה אנשים עושים כשהם בהיי, בקאטלות, בסרטים בשאנטי ובשלל שמות גנאי חוץ מלפתוח אשכול בפורום (אחיייייי אני עףףףףףף)
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
עכשיו שהתחלתי לעשות את השיעורים, נזכרתי שאין לי מושג איך עושים את זה כבר (בעצם יש לי מושג, אבל אני צריך שמישהו ירענן לי את הדרך). אז... התרגיל: א. הישר y=3 חותך את הפרבולה y=19-x^2 בשתי נקודות. מצא את משוואות המשיקים לפרבולה בנקודות החיתוך עם הישר. ב. הראה ששני המשיקים נפגשים בנקודה (0;35) לגבי א', הבנתי שצריך להציב y=3 במשוואה של הפרבולה ואז יוצאות שתי נקודות. אבל אני לא זוכר איך מוצאים אח"כ שיפוע מהנקודות כדי שיהיה אפשר למצוא משוואת ישר (באמצעות m, x1;y1). זכור לי גם משהו לגבי לגזור, אבל אני לא זוכר מתי ואיפה צריך לגזור, אז אם מישהו יוכל להזכיר לי, אני אשמח תודה
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הסתכלתי קצת בDEALEXTREME והפנסי XREE שלהם. אני מתעניין בפנס קטן של 1AAA או בטריה דומה נטענת בשביל צרור המפתחות. יש למישהו חוות דעת על החנות ועל הפנסים שלהם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
או קיי תראו כבר מזה חודש שהאתרים כולם!!! משתגעים או שזה רק בנטוויזיון ולא רק אצלי אצל המון אנשים יש אירורים לפעמים צריך ללחוץ פעמים על אותו אתר שיפתח כלומר זה עושה פעולה נעצרה או משהו כזה... יש המון בעיות מה זה????
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
החלטתי לשאול שאלה כזאת בHWZONE כי יש פה מבינים בכל התחומים. למבינים שבניכם איך הגיטר הזאת? http://www.ibanez.co.jp/world/country/frame_uk.html וכמה היא שווה לדעתכם? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
בעוד שאני משוכנע, ואני אשאר לעמוד על כך - שהארצות הסקנדינביות הן שוודיה, נורווגיה ודנמרק (פוליטית), שוודיה ונורווגיה (גאוגרפית), שוודיה, נורווגיה וגרינלנד (גאולוגית), אני גם בטוח שפינלנד (וכמו שאמרתי, גם אלאנד) היא בשום פנים ואופן לא חלק מסקנדינביה. רק ממבט על התרבות שלהם והלשון, והתעלמות מהשיער הבלונדיני והעיניים הכחולות - אפשר לראות שאין כמעט שום דימיון בין שני הגושים הללו. לצערי, זהו ויכוח מתמשך ביני, בין המורה ושאר התלמידים, וגם בין הספר שאיתו אנחנו לומדים. ובקרוב יתקיים מבחן על זה. קראתי על זה אלפי מאמרים שמחזקים את דעתי, ואני בטוח שתושבים הנורדים בעצמם יודעים זאת. בכל זאת, אולי תועילו להגיד את דעתכם? יכול להיות שאני טועה, אחרי הכל. תודה!
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
האם ניתן לקבל אזרחות כפולה בספרד לתושבי ישראל ? האם בטור אזרח ישראלי ניתן לפתוח שם עסק חוקי ולנהל אותו ? האם ניתן לקנות בית שם בטור אזרח ישראלי ,? אולי למשיהו יש מידע לגבי מחירי בתים וכו (מחירים כללים ),אני יודע שמשכורת ממוצעת שם היא 14 אלף דולר לשנה (יותר גבוהה מישראל ב 4000 אלף).
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
לדוגמה : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3439717,00.html אילו אנשים אחראיים לפיתוחים כמו זה שבכתבה - האם אילו אנשים שלמדו רפואה, ביולוגיה, ביוטכנולוגיה או ביוכימיה? אני בהתלבטויות מה ללמוד לתואר ראשון ואני, על פי ההתפתחויות, בוחר מה מעניין אותי יותר ומצאתי שאני רוצה ללכת לכיוון של פיתוחים כאלו. האם המשכורת בתור אדם שעוסק בדברים כאלה היא גבוהה [במידה והוא מצליח כמובן] ואיזה מקצוע משלב הייטק ורפואה\ביולוגיה [ואם יש אז גם ביחד עם כימיה] ויש לו ביקוש ומשכורות טובות בארץ. תודה מראש :-)
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אבא שלי עובד כנהג מונית, ויש לו מונית בבעלותו, אני יכול לנהוג בה ? ידוע לי שכדי לעבוד כנהג מונית, צריך להוציא רשיון מיוחד (מגיל 21), אבל זה כולל גם נהיגה שלא בתפקיד ? אם אני לדוגמא, בעל רשיון רגיל, מעוניין לנהוג בלבד, אני יכול לעשות את זה ? או שאי אפשר בכלל לנהוג על רכב שמוגדר כמונית, ללא רשיון מתאים ? אין לי כ"כ למי להפנות את השאלה הזאת חוץ מפה, אולי אני אתפוס איזה שוטר תנועה ואשאל, אבל בנתיים זה המקום היחיד - בדקתי טיפה, והחוק היבש, אומר שאסור. יש מצב שיש אפשרות בכל זאת
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול אם מישהו התנסה עם החנות MDK למצלמות דיגטליות? אני רוצה לקנות את המצלמה פנסוניק TZ5 בהתחלה חשבתי לקנות עם אחריות יבואן רשמי, שהוא יורוקום. אבל יש חוסר ליורוקום וכבר שבועיים אני מנסה להשיג ואין. אז ראיתי את המצלמה הזאת באתר של MDK התקשרתי אליהם והם נשמעים מקצוענים, מישהו קנה מהם? ואם החנות הזאת לא טובה, יש המלצה לחנות אחרת? תודה מראש, אריאל
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום חברי פורום יקרים, לאחרונה החדר שלי עבר שיפוץ, את רוב הדברים אירגנתי, נשאר לי קיר די ריק, שביינתים כמו שתראו בתמונה לא בדיוק איחסנתי ואירגנתי אותו כמו שצריך. אמרו לי לעשות שם או פינת ישיבה, או לשים איזה שידה עם מראה, או שולחן קטן, אבל לא יודע, פינת ישיבה יכולה לסגור את החדר יותר מידי, שידה לא בטוח שזה מתאים עם כל מה שכבר יש בחדר (מיטה, שולחן מחשב, "מזנון" קטנטן מתחת לטביזיה. לא יודע אם כדאי להפציץ יותר מידי. אני אצרף תמונה ואבקש ממי שיכול לעזור לי ולייעץ אולי מה הוא היה עושה, תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
פעמיים ניסיתי לשים הודעה עם סקר זה מראה שהכל בסדר, אבל אני לא מוצא את ההודעה.
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
איך אני מבקש לקבל עידכונים במייל לאחר פירסום הודעה? אני לא מוצא את ההגדרות בעת שליחת הודעה, אני רוצה לקבל מייל על תגובה.
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היייי שוב שמעו אני רוצה לקנות את השילוש ואולי כרטיס מסך מאיזה אתרים אתם ממליצים לקנות (עדיף בחו"ל)
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
-
אם למשל אני רוצה לשלוח 10 תמונות לחבר שלי. אני חייב כל פעם ללחוץ על הוסף קובץ וככה לעשות 10 פעמים? אין שיטה יותר מהירה? (חוץ מלכווץ את התמונות ולשלוח בתור קובץ אחד...)???
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני רואה שהרבה ממליצים לקנות מחשב וחלקים באתר iqpc.co.il המחירים של הרכיבים שם ממש זולים ואני כאדם שלמד כשאתה משלם ממעט כסף אתה אוכל אותה. דוגמא: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3186&Pname=Gskill מה אתם אומרים עליהם? למי יש ניסיון עימם?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
לא בטוח שזה במקום: אני צריך שרת זול שיתן לי בסביבות ה100MB(הSVN שלי כרגע 3.4MB Smile ) ויתן לי גישה REMOTE דרך SSH/RDP/NX או כל דרך אחרת,כל מה שאני צריך זה שיהיה זול יהיה BANDWIDTH לא רע,אמין ושאני יוכל להריץ עליו SVNSERVE כדאי לספק לי ולחבר שלי גישה לSVN,כרגע הSVN הוא במחשב שמחובר לאינטרנט רגיל לכן לעשות CHECKOUT ממנו זה סיוט. אפילו לא צריך הרבה RAM או CPU(בUNITS או מה שזה יהיה) כי כל מה שזה יריץ זה SSH+SVNSERVE ועוד כמה שטויות בעתיד. למישהו יש פיתרון טוב יותר? חשבתי על SVN על GMAILFS אבל לא בטוח כמה טוב זה יעבוד. בבקשה אני זקוק לזה להמשך פרוייקט לא קטן שאני עושה. ראיתי אפילו HOSTING פעם לPYTHON ב1$ לחודש אבל לא נדמה לי שזה טוב. בבקשה תעזרו לי פה. תודה נ.ב.:השר…
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אני מחפש לשדרג קצת את המחשב שלי (יש לי 512MB ראם DDR ואני רוצה להוסיף לו ג'יגה). עברתי קצת על המחירים באייבי ולמרות שסימנתי בצד Worldwide יש בהרבה: Ships to: United States, Canada וכדומה איך אני יכול לסנן את כל אלה?
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מישהו יודע איך קוראים לאלבום? בוויקיפדיה כתוב שיש אלבום שקוראים לו פרל ג'אם מ2006 אבל אח שלי טוען שהם הוציאו אלבום שהו חידוש של שירים ישנים שלהם השנה מישהו מכיר?
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני צריך לשכור דירה לשבועיים בסנט פטרבורג, או לחלופין אכסנייה, התקציב שלי לא גדול ואני רוצה למצוא אתרים או כל אמצעי אחר כדי לשכור שם דירה, התקופה המדוברת היא אמצע יולי, אשמח לכל סוג של עזרה בנושא. בתודה מראש לכולם, אופיר ישראלי.
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
כמו שכתוב האימייל שלי הוא סתם מילה שהמצאתי ואני רוצה לשנות למשהו יותר פשוט
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
סרטון מצחיק/מטומטם/מגעיל... אתם תחליטו (אותי זה הדהים והיה גם כמה קרטועים של צחוק). בקיצור זוכרים את הבדיחות לך... עם פינצטה? לחברה האלה גם זה לא יעזור... יש קטעי ערום:"בלחיצה על הלינק למטה אני מצהיר שאני מעל גיל 18 ואין לי שום עיניין לתביעה את בעל האתר הזה או את האדם המדהים הזה ששם את הלינק ובגללו יש לי סיוטים" לינק: http://www.filecabi.net/host/file/penis-howard-stern/wmv מסכנים
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-