כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
-
באיזה שעה הבגרות מחר במתמטיקה עבור שאלון 05 ?
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
בערך באיזה מחיר אני יכול למכור את הדברים הבאים : לוח אם - Gigabyte GA-8PE800-L (845PE) - ATX מעבד - INTEL Pentium 4 - 2.4 - 512K Cache, 400Mhz FSB זיכרון - 256 MB לא יודע של איזה חברה אבל בטח לא משהו מיוחד . כרטיס מסך - GeForce4 MX440 - 64mb DDR מארז - SPL 6049 דיסק קשיח - 60 GB ( חברה לא ידוע )
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
צריך את עזרכתם בפתרון השאלה הזאת לא הצלחתי. תודה רבה לכל העוזרים (מצטער על הציור אני גרוע בפוטושופ ) נתון: משולש ABC שווה שוקיים (BA = BC) משולש CDE הוא ישר זווית ( 90 = EDC>) BF אנך ל AC (הדרכה: העבירו אנך מנקודה K לקטע BF, ומנקודה B לקטע EK . כבר ציירתי בסרטוט) צ"ל : DK + DE = 2BF
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
משהו יודע מתי יוצאת העונה השניה של אבודים,אם בכלל? משהו בכלל מכיר תסדרה?
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אהלן אני לאדעתי לאיזה פורום זה שייך אז אמרתי הכי טוב כללי ושהמנהל יעביר (סורי) אמא שלי רוצה לקנות GPS לאוטו שלה עכשיו יש לנו את הפלאפון QTEK שהוא גם PPC אבל אמא שלי בחיים לא תסתדר עם PPC אז אני מחפש מקום שמוכרים מכשיר GPS לא שצריך להתקין תוכנה במחשב כף יד ולחבר לאנטנה מישהו מכיר אתר או חנות? תודה!
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
ב-ksp אין, בקליק אין..... אומרים לי מקליק שיש מחסור ב-G5, למה, מישהו יודע משהו? עריכה: בנועה בדקתי ואכן יש להם במלאי אבל הם אמרו שהם מביאים את זה בשקית ולא בקופסא, מעניין למה???
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני רוצה להקים עצומה שנשלח לממשלה על בתי עסק שמרמים אנשים ונוהגים בלקוחות שלהם בחוסר הגינות בתקווה שיקימו משטר על עסקים כאלה, אם מישהו יודע לבנות כזה דבר באינטרנט שכולם יוכלו להיכנס ולחתום ואז אני אשלח את זה לכנסת. משהוא יודע ומוכן לתרום, יש כל כך הרבה אנשים שנפלו בפח ובזבזו אלפי שקלים על מוצרים שעסקים לא לוקחים אחריות ואז לא מחליפים מוצרים פגומים וממציאים לך תרוצים שהכבל IDE דפוק בלוח אם, שהמאורר של הספק הוחלף ודברים כאלה. מי שמעוניין ויודע לבנות כזה דבר יבורך! זה למען כולנו!!!! תודה.
-
- 11 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום רב, אני כרגע במקום עבודה שאין לאן להתקדם בו .יש עבודה במשרד הביטחון בתפקיד שעשיתי בצבא,אני נכנסת לשם דרך כח אדם ולא כעובדת מדינה. הבעייה היא שאני מתכננת לעשות פסיכומטרי פעם שנייה והעבודה במשהב"ט היא 5 ימים בשבוע ויהיה לי קשה לשלב,מצד שני זאת אולי דריסת רגל? חשוב לי לציין שכרגע אני עובדת 6 פעמים בשבוע וחשבתי גם על האופציה לבקש מהמקום הנוכחי לעבוד פחות ימים-אולי יתנו ואולי לא. אני ממש לא יודעת מה לעשות ואשמח לעצות=] נ.ב שאלות נוספות: 1. האם כשאני נכנסת למקום ממשלתי דרך כח אדם אפשר להתקדם? 2. יש אפשרות לעבור מהכוח אדם ישירות למשרד הבטחון לאחר זמן מה או שאין סיכוי?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני יכול להגדיר באווטלוק מצב שבו ההודעות שאני מקבל בgmail הודעות אז הם יגיעו לאאוטלוק?
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הקורנפלקס החדש של גירס אוף וור בקרוב בחנויות http://www.g4tv.com/xplay/videos/35316/Comedy_Grains_of_War.html (:
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
המספרים הראשוניים התגלו כשמרניים מעט יותר מדי, ועכשיו מתברר כי הכוח מתעורר הוא שיאן ההכנסות הגדול ביותר בסוף השבוע הראשון באולמות קולנוע, מאז ומעולם בדיסני כנראה יאהבו את השגיאה הזאת: המספרים הראשונייםאודות ההכנסות של 'מלחמת הכוכבים: הכוח מתעורר' בסוף השבוע הראשון בבתי הקולנוע שהופצו בהוליווד היו בדיעבד צנועים מדי, ועתה לאחר שעודכנו במספרים המלאים והרשמיים מסתבר – הסרט הצליח לשבור את השיא של 'עולם היורה' גם להכנסות הבינלאומיות לסוף השבוע הראשון, אפילו ללא עזרתו של השוק הסיני. פרק 7 במותג העל שיצר ג'ורג' לוקאס הכניס בסופו של דבר כ-248 מיליון דולר בארה"ב בשלושת ימי ההקרנה הראשונים, במקום כ-238 מיליון דולר לפי ההערכות המקדימות, ובכך שבר את השיא הקודם ב-40 מיליון – …
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אני מחפש אתר(ים) בעלי רשימות מצעדים של מוזיקת האוס, דאנס ומוזיקה שחורה בעיקר מצעדים אירופיים.
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
אני לא מבין מה הולך פה נכנסתי לאתר שיש בו הרבה מודים למחשקים, עכשיו כל מוד שאני מנסה להוריד מפנה אותי לאתר המזורגג הזה. עשיתי להם טובה ונרשמתי. אבל זה לא מספיק, כל פעם שאני מנסה להוריד משהו הוא שולח אותי לדף של רישום בתשלום!!! מה הולך פה לכל הרוחות??
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אוקיי שלום... אני רועי והפלאפון שכתוב למטה הוא בכלל לא הפלאפון שלי..... בכל מקרה! אנ יבן אדם שלא משנה מה אני מקבל וזה בדרך כלל דברים שהם מאוד חושבים לי פשוט לא עובדים! לפני חודש קניתי מעבד 2.6C קיבלתי אותו אחרי כלכך הרבה המתנה שPCH דפקו אותי ובערך חודשוחצי אחרי שהזמנתי אותו קיבלתי אותו מספק אחר חיברתי הכל הדלקתי תמחשב ההארדדיסק הרוס סבא קנה לי עוד אחד הוא לא עבד החלפתי אותו (בינתיים עבר חודש בערך עם כל ההחלפות) קיבלתי תמוחלף הכל עובד! (חודשיים וחצי המתנה) כעבור שבוע שזה היה לפני כמה ימים נשרף לי הספק..... קיבלתי תרמקולים ADA880 שלי הם לא עבדו במחשב שלי במשך השבוע רק ביום האחרון כי גיליתי שהPCI\AGP לא היה נעול על 66MHZ עכשיו קניתי כבל RCA למיניפלאג מונו הוא לא עובד (אני במ…
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום,אני מתכנן לקנות הרבה משחקים ומכשירים דיגיטליים בקרוב ורציתי לדעת איפה הכי טוב לקנות.. יש טיסה לאירופה שלא נראלי כל כך משתלמת, בדיוטי פרי המחירים יקרים אבל באילת המחירים זולים לא? מישהו פה היה באילת או גר באילת ובדק מחירים זולים של משחקים? אשמח לתשובות תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/4187183.stm לפי נוסחא מדעית ! הגיעו למסנקה לאחר חישובים כי ה 24 לינואר, יום שני הקרוב, הוא היום הכי גרוע בשנה, ולכן הכי טוב זה פשוט להישאר במיטה ולישון....
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
תפתחו את מעריב עסקים של היום בעמוד 6. הכותרת: "ערוץ אגו ישדרו קרבות UFC" oh yeah!
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
הממ שלום לכולם היום במקרה נתקלתי במושג "קוד דה וינצי" כשעשיתי עבודה על לאנרדו דה וינצ'י. אחרי כמה שעות נקלתי במשוג הזה גם בטחת הפרסומות של HOT. רציתי לקבל יותר פרטים על זה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני הולך בצבא לקורס נתמ"ם (ניהול תשתיות מערכות מידע) ורציתי לדעת קצת פרטים מאנשים שבטח מכירים לגבי המקומות שמשרתים בהם ובעיקר איפה יוצאים הכי טוב... כל פרט שיש לכם לספר על הקורס ובעיקר על הסדיר ספרו לי....
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
הזמתי מחנות כל שהיא מעבד AMD 64 3200 , לפני יומיים אמרתי כבר, יאללה נקח כפול ליבה אמרתי לחנות שמעו, במקום המעבד שלקחתי שימו לי כפול ליבה. עכשיו, מדיי פעם נכנסתי לאתר ראיתי שזה עדיין לא עודכן לא ממש התייחסתי לזה, אבל היום בבוקר זה כן עודכן, אבל במחיר החדש שעלה התקשרתי אלהם ישר, אמרתי להם ביום שבקשתי ממכם לשנות זה היה עדיין במחיר הישן מה פתאום המחיר הזה לא,צריכים לפנות למנהל.... דיברתי עם המנהל ובסוף איך שהוא וותרתי כבר, אבל עכשיו שוב חטפתי עצבים , כי זה מה זה מרגיז, הרגע שוב שלחתי להם מייל בקשר לזה, לא בא לי לבטל את ההזמנה כי יש עוד משהו שהזמנתי משם, וגם דיי אין לי כוח להתווכח איתם יש לי עוד הזמנה ממקום אחר של עוד כמה דברים, אולי אני אזמין מהם גם מעבד,אבל הם…
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
יש לי את השיר ROCK LIKE THAT שמגיע עם האלבום הכפול של TECH N9NE.... עכשיו.. אני לא מוצא לזה את המילים... עזרה!
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אז ככה, ביום ראשון הקרוב ב"קרפל" בהרצליה פיתוח תהיה מסיבת קרנבל ברזילאית, ואני מחפש סרטים שאני אוכל להראות שם של הקרנבל. חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי כלום. עכשיו אני פונה אליכם ושואל, מישהו יכול להשיג משהו? תודה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-