כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
http://store.warnervideo.com/whv.product.asp?upc=085393367121 כן... עוד חודשיים 7/12 אני גאה לעשות פרסומת למשהו שאני הולך לקנות מה אתם חושבים על זה? מי קונה גם? הבעיה שבינתייים אפשר לעשות רק pre-order לארהב ואני רוצה תגירסה האמריקאית של זה... כי שהם עושים את זה בעברית הם הורסים 10 דיסקים מושקעים... 60 דולר פרטים נוספים בוידאו קליפ: http://whatisthematrix.warnerbros.com/trailer/trailerplay.html?id=ultimatematrix&type=windows&speed=300000
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני ממש מתחנן........! אני שובר את הראש איך קוראים לשיר הצרפתי הזה שרץ כל הזמן ברדיו .... שיר מהיר כזה...... איתן
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
המאמר נלקח מפורום מתופפים בהיידפארק. מומלץ לקרוא ולהפנים. "נו, אז על מה כל הסיפור?" קשה להסביר עד כמה האזניים הם איבר רגיש. אף אחד לא חושב לבהות בשמש כמה שעות בלי למצמץ, נכון? אבל זה בדיוק מה שאתם עושים כל פעם שאתם הולכים למועדון - רק לאזניים. השמיעה שלנו מבוססת על שערות רגישות בתוך האוזן הפנימית (ב"שבלול"). כשאנחנו חשופים לרעש חזק ומתמשך, השערות הללו נחלשות, נשברות ומתות, ואז אף רופא בעולם לא יכול לשקם אותן. מה שהרוס - הרוס לתמיד, באופן בלתי הפיך. מכשירי שמיעה לא "מסדרים" את האזניים כמו שמשקפיים מסדרים את הראייה. הם מגבירים את הצליל בשביל השערות ששרדו. "מה כבר יכול לקרות?" אתם לא רוצים לדעת... הרבה טועים לחשוב שהנזק הוא "בסך הכל" הנמכת השמע, "הורדת הווליום", אבל הפגי…
-
- 34 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הדברים הכי חשובים שאני צריך לדעת? (מי שלא יודע מי זה ארקאדיה אלו היבואינים של אייריבר בישארל ,אז עם אני יתקבל (Please lord!) אני יוכל לסדר לכם הנחות לנגני אייריבר ) אז מה לדעתם דברים חשובים שאני צריך לדעת? כאילו אני מאוד בקיע בתחום הזה שם נגני ה mp3 והכל ...ובמיוחד הנגנים של אייריבר ... יש לדעתכם איזה מושגי בסיס או יסוד שאולי אני לא מכיר וצריך לדעת עם כן תרשמו אני יראה מה אני יודע או לא יודע. ומודה לכל אחד שיעזור.
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כי לא מצאתי בארץ.
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
תמיד שנאתי את זה..עכשיו אני זקוק לזה
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עומד להזמין מאיזה אתר כמה מוצרים מארה"ב הם שולחים בפדקס....עכשיו השאלות שלי הן כאלה: 1. מה הסיכוי שהחבילה תתפס ואני אצטרך לשלם מכס? 2. כמה אחוזים מסכום הקנייה זה מכס? 3. מה הסכום שעד אליו אני יכול לקנות בלי לדאוג גם אם יתפסו את המשלוח?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני צריך את הצבעים שיש על בגדי מלחמה עדיף של חיל הים האמריקני אבל אפשר גם דוגמאות ירוקות,תודה.
-
- 7 תגובות
- 566 צפיות
-
-
איזה אתרים של דברים למחשב כמו רמקולים וכאלה עושים משלוחים לארץ?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם למישו יש מושג איזה מבחנים אלו יהיו , או מידע נוסף שיכול לעזור....
-
- 12 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
לדעתי הכוון הוא יותר לpink floyed.. הנה הקטע: http://planet.nana.co.il/pctip/sasha.mp3 תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי בן-דוד שלי שלח עכשיו במסנג'ר בקשה שאני אכין לו דיסקים של שירים של מהיר ועצבני1\2 וNFSU אני מכיר רק את ACT A FOOL. זקוק להמלצה של שירים דומים או באותו סיגנון. תודה מראש Install
-
- 10 תגובות
- 796 צפיות
-
-
-
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
איפה קונים רכיבי אלקטרוניקה בת"א\הרצליה? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
סתם רציתי לדעת (עוד שנה וחצי ככה יש לי אוטו בעזרת השם) רציתי לדעת איפה קונים את כל השיפורים, ספוילר אגזוז מגנז וכל אלה אשמח לדעת גם טווח מחירים וגם דברים חוקיים ותרחיבו על הנושא של דברים חוקיים, לא חוקיים אם אפשר :auto:
-
- 51 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אז ככה היום הייתי בלטרון במיני ישראל ופתאום קפץ לעיני שלט חביב, והרי הוא... אני כמובן חייב לציין שבחיים לא נתקלתי בשלט כה שנון , וכמובן שעד רגעים אלו ממש אני מנסה לרדת לסוף דעתו של שלט זה, אך ללא הצלחה...
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי ביום ראשון בקרוב אני מתחיל ללמוד בבר-אילן כדי לעשות את הבגרותביתה י', אז אני רוצה להיות מוכן ללימודים, מה אניצריך לדעת לפני שאני ניגש ללמוד שם? בתודה מראש Install
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אהלן יאללה! תרשמו! http://my.ynet.co.il/queen2005/
-
- 57 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום רב לכל בעלי נוקיה 6600. יש לי שאלה מה אני רואה בתמונה כדי לנסות לעזור לחבר בחו"ל עם תקלה במכשיר. אני צריך לדעת מה אומר כל פרט בתמונה. סוללה מיקום כריטס SIM מיקום כרטיס זכרון מיקום ועוד מה שאתם רואים ואני פיספסתי תודה L.A [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אולי נתארגן כולנו וכל אחד יתרום את החלק שלו, תוכנה, מכניכה, אלקטרוניקה, ונכתוב מדריך לרובוט מסכן, לא משהו מקצועי, אלא רובוט כזה שיש לו מטרה אחת. כולכם מוזמנים לתת רעיונות. אני חשבתי על רובוט שמביא את השלט ;D... או שמביא פחית קולה ;D... או אולי נגזים ונתכנן רובוט ריגול? ......... בבקשה, אם כולכם תגידו שאני חי בסרט ושזה בלתי אפשרי, זה באמת יהיה בלתי אפשרי! אז בואו לפחות ננסה... הנה משהו... http://www.acroname.com/robotics/gallery/gallery.html
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רכב יונדאי אקסנט יד 3 117 אלף קילומטר צבע כסף שנת 97 רציתי לדגעת עם משהו יודע עם זה רכב אמין טוב ? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
השגתי לפני רבע שעה את השירים לתת ואמא, וממש אהבתי אותם. זה בדיוק סגנון השירים שרציתי. אתם מוכנים בבקשה הלמליץ לי על שירים עבריים נוספים בסגנון הזה? של בועז שרעבי, שלומי שבת וכל אלה? תודה. לא שירים באנגלית, רק בעברית.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השנה אני מסיים תיכון, ומסיבות רפואיות (שאני לא אזכיר אותם פה), אני לא הולך לצבא (סיבות רפואיות רציניות, לא סתם השתמטות, אז אל תתחילו להטיף לי על זה פה בבקשה). אז ישר אחרי התיכון, אני רוצה להתחיל ללמוד באונברסיטה. חשבתי על להיות אח מוסמך בבית חולים. ואני רוצה עכשיו לברר פרטים על זה, מה הדרישות לקבלה לאוניברסיטה? כמה שנות לימוד? וכל הדברים האלה. אבל אין לי מושג את מי לשאול. אתם יודעים במקרה איפה אני יכול לברר?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מספיק עם הת'רדים על מכוניות, הבנו שאתם coolים זה רוצה לדעת איפה מנוע זה רוצה לדעת איזה צבע זה רוצה לדעת איזה גיר שיפט חלס, גם כולם פה בני 12 עם רשיון לקורקינט על מנוע מדברים על פרארי
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-