עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן אני לא זוכר מי אבל נראה לי מזדה עשתה פרסומת בעיתון שמי שקונה מכונית שלה מקבל מכונית מיני כזאת היא עם מנוע רגיל ויש לה מזגן ורדיו הכל נורמלי רק שהיא קטנה לילדים כזה והיא פתוחה זה ממש איכות הייתי קונה רק את המכונית הקטנה בלבד! מי יכול לעזור לי ולהגיד של מי המכונית הזאת?

• 10 תגובות
    • 999 צפיות
  2. Started by shuy,

אני מכין דיסק לידידה שלי שאוהבת מוסיקה קיטשית (WHATEVER THET MEANS) עכשיו אני צריך רשימה של שירים שיכולים להחשב קיטשים...(כי לי לא עולה שום דבר כרגע וגם אני לא ממש בטוח מה נחשב קיטש ומה לא) תודה!

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  3. Started by The_overclocker,

;D היום אני בן 18 !

• 8 תגובות
    • 575 צפיות
  4. Started by X_Dror,

מה קורה כולם? אני מחפש כתבות באינטנרט שמצביעים על היות מדינתינו מדינה יהודית או דמוקרטית. ניסיתי כבר לחפש בכמה אתרים אבל החיפושים לא הניבו תוצאות רבות. תודה רבה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  5. http://store.warnervideo.com/whv.product.asp?upc=085393367121 כן... עוד חודשיים 7/12 אני גאה לעשות פרסומת למשהו שאני הולך לקנות מה אתם חושבים על זה? מי קונה גם? הבעיה שבינתייים אפשר לעשות רק pre-order לארהב ואני רוצה תגירסה האמריקאית של זה... כי שהם עושים את זה בעברית הם הורסים 10 דיסקים מושקעים... 60 דולר פרטים נוספים בוידאו קליפ: http://whatisthematrix.warnerbros.com/trailer/trailerplay.html?id=ultimatematrix&type=windows&speed=300000

6. Started by MacGyver,

אני ממש מתחנן........! אני שובר את הראש איך קוראים לשיר הצרפתי הזה שרץ כל הזמן ברדיו .... שיר מהיר כזה...... איתן

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  7. Started by Spirit Crusher,

המאמר נלקח מפורום מתופפים בהיידפארק. מומלץ לקרוא ולהפנים. "נו, אז על מה כל הסיפור?" קשה להסביר עד כמה האזניים הם איבר רגיש. אף אחד לא חושב לבהות בשמש כמה שעות בלי למצמץ, נכון? אבל זה בדיוק מה שאתם עושים כל פעם שאתם הולכים למועדון - רק לאזניים. השמיעה שלנו מבוססת על שערות רגישות בתוך האוזן הפנימית (ב"שבלול"). כשאנחנו חשופים לרעש חזק ומתמשך, השערות הללו נחלשות, נשברות ומתות, ואז אף רופא בעולם לא יכול לשקם אותן. מה שהרוס - הרוס לתמיד, באופן בלתי הפיך. מכשירי שמיעה לא "מסדרים" את האזניים כמו שמשקפיים מסדרים את הראייה. הם מגבירים את הצליל בשביל השערות ששרדו. "מה כבר יכול לקרות?" אתם לא רוצים לדעת... הרבה טועים לחשוב שהנזק הוא "בסך הכל" הנמכת השמע, "הורדת הווליום", אבל הפגי…

8. הדברים הכי חשובים שאני צריך לדעת? (מי שלא יודע מי זה ארקאדיה אלו היבואינים של אייריבר בישארל ,אז עם אני יתקבל (Please lord!) אני יוכל לסדר לכם הנחות לנגני אייריבר ) אז מה לדעתם דברים חשובים שאני צריך לדעת? כאילו אני מאוד בקיע בתחום הזה שם נגני ה mp3 והכל ...ובמיוחד הנגנים של אייריבר ... יש לדעתכם איזה מושגי בסיס או יסוד שאולי אני לא מכיר וצריך לדעת עם כן תרשמו אני יראה מה אני יודע או לא יודע. ומודה לכל אחד שיעזור.

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. כי לא מצאתי בארץ.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  10. תמיד שנאתי את זה..עכשיו אני זקוק לזה

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני עומד להזמין מאיזה אתר כמה מוצרים מארה"ב הם שולחים בפדקס....עכשיו השאלות שלי הן כאלה: 1. מה הסיכוי שהחבילה תתפס ואני אצטרך לשלם מכס? 2. כמה אחוזים מסכום הקנייה זה מכס? 3. מה הסכום שעד אליו אני יכול לקנות בלי לדאוג גם אם יתפסו את המשלוח?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by PhP dUdE,

אהלן אני צריך את הצבעים שיש על בגדי מלחמה עדיף של חיל הים האמריקני אבל אפשר גם דוגמאות ירוקות,תודה.

13. Started by gal1,

איזה אתרים של דברים למחשב כמו רמקולים וכאלה עושים משלוחים לארץ?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אם למישו יש מושג איזה מבחנים אלו יהיו , או מידע נוסף שיכול לעזור....

• 12 תגובות
    • 10.9k צפיות
  15. לדעתי הכוון הוא יותר לpink floyed.. הנה הקטע: http://planet.nana.co.il/pctip/sasha.mp3 תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  16. היי בן-דוד שלי שלח עכשיו במסנג'ר בקשה שאני אכין לו דיסקים של שירים של מהיר ועצבני1\2 וNFSU אני מכיר רק את ACT A FOOL. זקוק להמלצה של שירים דומים או באותו סיגנון. תודה מראש Install

• 10 תגובות
    • 803 צפיות
  17. Started by ORrrr,

זה בכוונה או שסתם משעממם : ;D

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  18. Started by The_overclocker,

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  19. איפה קונים רכיבי אלקטרוניקה בת"א\הרצליה? תודה

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. סתם רציתי לדעת (עוד שנה וחצי ככה יש לי אוטו בעזרת השם) רציתי לדעת איפה קונים את כל השיפורים, ספוילר אגזוז מגנז וכל אלה אשמח לדעת גם טווח מחירים וגם דברים חוקיים ותרחיבו על הנושא של דברים חוקיים, לא חוקיים אם אפשר :auto:

• 51 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. אז ככה היום הייתי בלטרון במיני ישראל ופתאום קפץ לעיני שלט חביב, והרי הוא... אני כמובן חייב לציין שבחיים לא נתקלתי בשלט כה שנון , וכמובן שעד רגעים אלו ממש אני מנסה לרדת לסוף דעתו של שלט זה, אך ללא הצלחה...

• 9 תגובות
    • 747 צפיות
  22. היי ביום ראשון בקרוב אני מתחיל ללמוד בבר-אילן כדי לעשות את הבגרותביתה י', אז אני רוצה להיות מוכן ללימודים, מה אניצריך לדעת לפני שאני ניגש ללמוד שם? בתודה מראש Install

23. Started by Rule The Pc,

אהלן יאללה! תרשמו! http://my.ynet.co.il/queen2005/

• 57 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. שלום רב לכל בעלי נוקיה 6600. יש לי שאלה מה אני רואה בתמונה כדי לנסות לעזור לחבר בחו"ל עם תקלה במכשיר. אני צריך לדעת מה אומר כל פרט בתמונה. סוללה מיקום כריטס SIM מיקום כרטיס זכרון מיקום ועוד מה שאתם רואים ואני פיספסתי תודה L.A [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 832 צפיות
  25. אולי נתארגן כולנו וכל אחד יתרום את החלק שלו, תוכנה, מכניכה, אלקטרוניקה, ונכתוב מדריך לרובוט מסכן, לא משהו מקצועי, אלא רובוט כזה שיש לו מטרה אחת. כולכם מוזמנים לתת רעיונות. אני חשבתי על רובוט שמביא את השלט ;D... או שמביא פחית קולה ;D... או אולי נגזים ונתכנן רובוט ריגול? ......... בבקשה, אם כולכם תגידו שאני חי בסרט ושזה בלתי אפשרי, זה באמת יהיה בלתי אפשרי! אז בואו לפחות ננסה... הנה משהו... http://www.acroname.com/robotics/gallery/gallery.html

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.