עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by pringles,

החלטתי לשפר את הציון שלי אני כבר לא לומד אני רוצה לעשות את הבגרות חורף שתיהיה אין לי ממי לנדב מידע על איזה נושאים נילמדים ואיזה ספרים משתמשים עם יש פה מישו שיכול אני אשמח תודה

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  2. Started by benor,

עכשיו יש זמן פנוי לפני הצבא. ערכתי כמה קטעים "מובחרים" וחברתי אותם. http://www.youtube.com/watch?v=gZm867vRHAc

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  3. "קוויקי" בערוץ 2 ב 11 בלילה ימי חמישי (עכשיו למי שקורא הרגע...) הרבה זמן לא צחקתי ככה במיוחד בפרק השני . פשוט חמוד ! חמוד חמוד חמוד !! ..המשחק ...התסריט ....פשוט בחירה מצויינת של שחקנים , טקסט , הכל ! מומלץ ! ואני לא אחד שרואה הרבה טלויזיה , פשוט התחברתי ונהנתי מאוד (דומה בהומור ל"חברים של נאור")

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  4. שלום רב אני צריך עיתון בסגנון של הjerusalem post באנגלית לאחי בן ה12 הוא צריך להשתפר באנגלית ע"י קריאה אז חשבנו לעשות לו מנוי לזה אבל לפני כן, יש לכם המלצות אולי לאלטרנטיבות שיכולות להיות יותר טובות? יותר מתאימות לגילו? תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  5. האם ניתן לקבל אזרחות כפולה בספרד לתושבי ישראל ? האם בטור אזרח ישראלי ניתן לפתוח שם עסק חוקי ולנהל אותו ? האם ניתן לקנות בית שם בטור אזרח ישראלי ,? אולי למשיהו יש מידע לגבי מחירי בתים וכו (מחירים כללים ),אני יודע שמשכורת ממוצעת שם היא 14 אלף דולר לשנה (יותר גבוהה מישראל ב 4000 אלף).

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  6. אם מישהו מכיר או לפחות מקום שבו אוכל לפרסם...

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  7. Started by aviaderi,

לכבוד יום כיפו מצאתי ברשת גרסה משעשת לפיוט "אדון הסליחות": פיוט של יום הכיפורים ל- web designer לפי נעימה זו או אחרת של אדון הסליחות ומסיבות שונות, לא לפי אלף-בית. מאת איתי הראבן web consortium רחום וחנון, חטאנו לפניך רחם עלינו זלדמן יודע כל נסתרות טוב ומיטיב לבריות ח?ט?אנו? ל?פ?נ?יך? ר?ח?ם ע?ל?ינו? לא עבדנו לפי סטנדרט מזמן לא קראנו a list apart השתמשנו בתג FONT התב?חב?שנו עם טבלאות ח?ט?אנו? ל?פ?נ?יך? ר?ח?ם ע?ל?ינו? our HTML didn't validate our javascript was out of date mozilla היה מ?פלץ מפחיד כתבנו קוד לדפדפן יחיד ח?ט?אנו? ל?פ?נ?יך? ר?ח?ם ע?ל?ינו? עד שקיבלנו אמונה שמנו space.gif בכל פינה האם דיננו כבר קצוב רק כי לא הפרדנו תוכן ועיצוב ? חטאינו נכבס נשתמש ב- CSS ח?ט?אנו? …

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  8. בקיצור רוצה להביא את האוטו הזה.. יש אנשים אמרו לי אוטו טוב ויש כאלה אמרו לי יש לו בעיה די שכיחה עם הראש מנוע. עכשיו אני שואל אתכם אולי לכם היה או יש את הרכב הנל. מה אתם אומרים. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  9. Started by pazer005,

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים או אם מותר לי לעשות את זה ואם לא אתם מוזמנים למחוק את ההודעה אבל... לא הרבה מכירים אבל יש אתר וויקי של ספרים ואחד הספרים שמצאתי שם זה על המחשב בקטע של בחירת חלקים, הרכב ואוברקלוקינג. אתם מוזמנים לראות http://en.wikibooks.org/wiki/How_To_Build_A_Computer

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  10. Started by x-dude,

לאלו שלא מעודכנים,הלהקה הגדולה מכולם הופיעה ב ozzfest,ומאחר שסולן הלהקה ברוס דיקינסון ירד על האסבורנים בכל הקטע של ה reality show שלהם ב MTV אז משפחת אוסבורן החליטו להשפיל את הלהקה....כמובן ללא הצלחה...ממליץ לקרוא לכל אילו שאוהבים רוק כבד. DIE OZZY!! UP THE IRONS im reposting, cause i was there in orck 1 and seen it all, what bullshit. but as i said, maiden held there own and showed they were unstopable! OZZFEST.... Repost for Matt Body: From Blabbermouth.net...... The manager of a well-known heavy metal band (*NOT* IRON MAIDEN) who attended this past weekend's Ozzfest show at the Hyundai Pavillion in Devore, California has submitted the following first-hand account of …

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  11. כבר כמה פעמים שאני מנסה ליצור קשר במייל עם מוכר ולא עובד. מכמה מחשבים ודפדפנים. מישהו חווה את זה?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  12. http://music.yahoo.com/promos/howardstern

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  13. כמו רבים אחרים החלטתי שאני רוצה לתרום קצת מהמחשב שלי כדי לעזור לאחרים ולקבל הרגשה טובה בלב, יש לי כמה שאלות: התוכנה משתמשת בהרבה רוחב פס? כי ה1.5MBIT פה בקושי מספיק לי להורדת סרטים בFHD. היא משתמשת בהרבה כוח עיבוד יחסית (גם של הכ. מסך וראם.. בקיצור הכל)? כי בד"כ כשאני הולך לישון המחשב מקודד סרטים עם כתוביות. מה לגבי שימוש בהארד דיסק, הכל קבצים זמניים? אם לא הבנתם על מה אני מדבר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=307044.0 אם היא משתמש בהרבה רוחב פס וכוח עיבוד אני אוכל לתת לה לעבוד ל3-4 שעות ביום מקסימום, מה אתם אומרים, כדאי? דרך אגב, אם צריך זה המפרט שלי E6550 @2.3GHZ 4MB CHACE 2X1 667MHZ DDR2 Samsung 1GB Gigabyte gap35ds3l gainward 9600GT WD 320GB (אם זה משנה)…

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  14. אני שוקל לקנות מכשיר DVD שמקליט ורוצה לדעת שזה יהיה כדאי. האם קיימת האופציה הזו בממיר? האם לא, האם אפשר להתגבר על המגבלה הזו? תודה מראש.

15. Started by Black_eagle,

<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>שלום,</p><p>יש לי נוקיה 6100 הבעיה אצלו החלה היום הוא נדלק לשניה עד שאפשר להכניס את הקוד ואז נכבה, האם למישהו קרתה את הבעיה הזאת והוא יודע איך לפתור אותה?</p><p>ועוד שאלה איפה אני יכול להוריד תוכנה שיכולה לעשות FLASH למכשיר ומאיפה אני מוריד את גרסאת ב FIRMWARE?</p><p> תודה</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  16. מישהו יודע איך אני אמור להגיע הכי מהר מתחנת רכבת כלשהי בתל אביב למוזיאון ההגנה (שד' רוטשילד 23)? ואם יש לכם מושג כמה זמן לוקחת הנסיעה מהתחנת רכבת עד למוזיאון, אשמח גם לדעת את זה. תודה. עריכה: שכחתי לציין שאני צריך להיות שם עד 9 וחצי מחר.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  17. דיייייי אני לא מחפש שטוץ שצוץ מוץ ! מזה פה קיבוץ אנ'קצת לחוץ.. מחפש תירוץ להנכס ל פיפ! פיפ! הכל מצונזר פיפ! מזה פה מנזרררר כן כן לא כן לא אני מתחפן לא כן כן לא! כן כן הגענו לבית 2.. הכל פה מלא ערסים מתחילים להריד ידיים דיי כבר אלימות דיי כבר לך תמות קיבינימוט כן אני יודע יצא לי בעיוות כי אני מחפש תירוץ להכנס ל פיפ! פיפ! הכל מצונזר פיפ! מזה פה מנזר ? כןכן לא כן... ? כןכן לא כןן!?!?! כןכן הגענו לבית שלוש אני מתחיל לתת בראש כוסיות שמוסיות קונפות העיקר לכבוש.. הכל כבר מוכן אמצעי מניעה את העכוז מניעה אני מוכן לכניעה כי אני בסך הכל מחפש תירוץ להכנס ל פיפ! פיפ! הכל מצונזר ! מזה פה מנזר ? פיפ! פיפ! כן אני מתחרפן לא כן כן לא כן כן כן הגענו לבית הסופי הרפס בפי סימנים חשודים נראי…

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  18. Started by shon,

אהלן, אם משהו מכיר פורום בנושא טאבים או תווים, באנגלית או עברית לא משנה, אשמח מאוד לקבל קישור זקוק לזה דחוף תודה!!!!!

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by ngc224,

הי ! בעמוד של החדשות, בארכיון החדשות חסרה שנת 2011 יש 2012, ואז קפיצה ל 2010. http://hwzone.co.il/news/index.php כתבתי למנהלי האתר דרך "צור קשר" ולא קיבלתי תשובה וגם לא תוקן כלום...

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  20. Started by G.P.S,

g(x)=(1-2m)x-2 f(x)=mx^2+x+2m+1 לאילו ערכים של M ערכי הפונקציה g(x)<f(x) הגעתי ל- mx^2+2mx+2m+3>0 מה התנאים שעלי לבדוק עזרה בבקשה?

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  21. Started by navk2,

אתמול ראיתי מלא ניירות של זה בביצפר וניראה לי דווקא מגניב אבל לפי מה שהבנתי זה מלא סמים סיגריות ואלכוהול, ככה שאין לי הרבה מה לעשות שם... מישהו פה הלך לשם פעם ויוכל להגיד שגם אם אני לא מעשן/שותה אני יהנה שם ? ומה עושים שם בכלל ? ד"א : אין לי חברה.

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  22. איך אני מגדיר בOutLook את הGmail שלי?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  23. שלום לכולם, אני צריך המלצה על מוסד לימודים לצורך לימוד תואר להנדסאי מכונות לא תואר ראשון למהנדס אני מצאתי את "הקריה ללימודי הנדסה וטכנולוגיה ת"א" האם מישהו מיכם מכיר את המקום או יש לו חברים/קרובים שלמדו שם ויכול להמליץ על הרמה שלהם? ואם אתם מכירים מקום אחר אשמח לישמוע! תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  24. Started by KvodHagab,

אלה המפרטים של כל אחד DMS 3 http://www.mods4less.com/catalog/product_info.php/cPath/25_28/products_id/65 משיח 2 http://www.mods4less.com/catalog/product_info.php/cPath/25_28/products_id/66 תודה לעזורים!! ואם זה לא חוקי לדבר פה אז מצטער לא ידעתי ואם זה מקום לפורום אחר (פשוט לא ראיתי פה קונסולות) אז שיעבירו בבקשה

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  25. זימנו אותי לצבא ב6.7 [זה אחרי שהייתי בצו ראשון] אבל באותו תאריך יש לי יום עיון באוניברסיטה ואני חייב ללכת לאוניברסיטה!!! אני לא מתכוון ללכת... נראה אותם מכריחים אותי [שיגידו תודה בכלל שאני מתנדב] הקטע הוא שאמרו לי שאני חייב להגיע כי זה מאוד חשוב [רק פעם ב... בלה בלה בלה... קיצר חפירות] והסכמתי. זאת לפני שהתברר לי שבאותו תאריך יש לי את היום עיון באוניברסיטה. לאן אני אמור להתקשר להודיע? לא השאירו לי מספר טלפון, לא השאירו פרטים..[חוץ משעה] לא השאירו לי כלום! רק אמרו וניתקו. תודה מראש. :-*

• 6 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים