כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,642 דיונים בפורום זה
-
-
שיר מפורסם, שהושמע היום בתוכנית המיטב של פספוסים עם זו שחולמת כביכול. מילים זכורות מהפזמון: dreams ... will/are aalways תודה.
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אני מחפש מקום זול באירופה לצעירים שהוא לא מלא ישראלים כמו איה נאפה...שמעתי שבכריתים לא רע אבל החיי לילהלא משהו יש הצעות ?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
תגובות בונות יתקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
היום תכננתי לקנות ראוטר.. צלצלתי לכמה חנויות באשדוד, רציתי לקנות במקום לא לזמין, לרוב לא היה או אמרו שאפשר להזמין וזה יהיה תוך כמה ימים והמחיר יהיה 300+ ולא 250.. כעיקרון אני יודע שחנות מומלצת בפורום היא IQPC שהיא באשדוד.. (ומשם קניתי את המחשב) ואני מניח שהיא מחזיקה ראוטרים במלאי אבל היא די רחוקה לי ממש מחוץ לעיר.. הלכתי למרכז כלניות, יש שם 3 חנויות מחשבים, אחת מהם היא ג'נרלס קומפיוטרס.. כבר קניתי מהם פעם גיים פאד שלא הצלחתי להשיג, בסוף הזמנתי מהאינטרנט והגיע לא נכון.. חיפשתי חנות שיש להם את מה שאני מחפש והיה להם את הגיים פאד האלחוטי הזה והוא עלה קצת פחות ממה שתכננתי לשלם מלכתחילה.. את הראוטר היה להם במלאי, שילמתי לקחתי הלכתי בלי יותר מדי סיבוכים.. נחמד שיש מקום שמחזי…
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
אני רוצה רק להגיד שלא ידעתי שסגרו שוב את סוגיות (חבשתי שסגרו ופתחו) כי לא הייתי הרבה זמן בבית אז לא ידעתי ואני מתנצל על היציא המפגרת הזאת!!!!!!!!!
-
לסקל יש בעיה באתר www.sakal.co.il זה רק אצלי או גם אצלכם?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
קריסטין ומישל בוואלה כמה תימטום יש בעולם?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
איך אני רואה סטטיסטיקות של קובץ שהעלאתי, כמה הורידו אותו וכל מיני?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום מישהו משתמש בGtalk? זה לא מסנג'ר זה בטוח... : יש שם איזה באג מעצבן. כשאתה מוחק מישהו, הוא נמחק, אבל כאשר הוא מתחבר אתה מקבל חלונית התראה על כך... אבל מחקת אותו כבר!!! אז נכון, אתה יכול לחסום אותו. אבל אני לא מעונין לחסום. אני מעונין למחוק ולהשאיר את הקשר איתו פתוח למקרה שהוא יחליט לכתוב לי בעתיד. במסנג'ר זה פועל איך שצריך. אתה יכול למחוק משתמש ולא לקבל התראות ממנו כאשר הוא נכנס... ואתה לא צריך לחסום אותו. ואם הוא רוצה הוא יכול לפנות אליך ואתה תקבל את המסר. השאלה איך עושים זאת בג'יטוק. זה נראה לי באג. אבל אשמח לטעות בנדון ;D
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות vf900-cu של זלמן (מאוורר לכ.מסך) ורציתי לדעת איזה חנויות יש שיש להם את זה באיזור רעננה... (לKSP אין, והם ממש ליד הבית שלי ... ) הדבר הכי קרוב שמצאתי זה http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=VF900-Cu&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=168 שבכפר סבא, אבל גם לא הכי טוב כי זה עולה 220 (זה אמור לעלות 175-200), הצעות מישהו? תודה לעוזרים! עריכה: גם חנויות באזור אשדוד זה בסדר...
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום. ברצוני להביא מחו"ל הגה Logitech G27 עם מישהו שנמצא שם. זאת אומרת להזמין נגיד באמזון, שישלחו את זה לכתובת מקומית בארה"ב ולהעלות את זה על המטוס לישראל איתו כשהוא יחזור לארץ. עכשיו יש לי כמה שאלות בנוגע לכך: 1. האם המוצר חייב במכס כלשהו או רק במע"מ? ניסיתי לחפש באתר של המכס אך לא הצלחתי לאתר את ההגדרה שתתאים הכי טוב למוצר כזה. 2. מה קורה בעצם כאשר יכנסו איתו לארץ ויכריזו עליו במסלול האדום? 3. במידה ויש בעיות עם המוצר, זאת אומרת משהו מתקלקל בזמן השימוש לאחר זמן כלשהו. האם ידוע למישהו אם אפשר לשלוח את המוצר ליבואן של Logitech בארץ כדי שיתקן אותו? (בתשלום כמובן) או בכלל לרכוש בשביל ההגה אחריות בארץ. כמו שיש חברות/מעבדות שמוכרות ומספקות שירות מורחב למצלמות דיגיטליות. 4…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
תראו איזה רומנטי הוא לעשות את זה בשידור חי :-* http://www.virob.com/virob/videos/840.html
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אני יודע שהלינק הזה ממש מוכר והוא אפילו הודפס וצורף לחלק ממקלדות\עכברי מיקרוסופט, אבל למען אלה שלא ראו או שזרקו ישר לפח: http://www.microsoft.com/hardware/hcg/default.html נראה קצת בולשיטי ומעט מאוד אנשים יתחילו להזיז דברים בשביל שיהיה כמו בתמונה, אבל לי אישית זה עזר ובאמת שאני מזיז טיפה דברים לפה ולשם בשביל שיהיה פחות או יותר כמו בשרטוט, לאורך שעות אני מרגיש שזה יותר נוח וזה קצת מחליש לי את הכאבים ביד ימין מהעכבר (למרות שהוא לוג'יטקי ). מקווה שזה יעזור פה למישהו. נ.ב, אני יודע שיש עוד הרבה מדריכים כאלה ומיקרוסופט לא המקור הכי אהוב כאן, אבל במקרה מצאתי את זה אז פרסמתי ;D
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אם יש אני ישמח מאוד מאוד ללניק! ואם אפשר גם חנות טובה ולא יקרה. ואולי גם אם למישהו יש מידע על איזה חנות שזה אמור להגיע עליה בקרוב שיש איזה pre order
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3090576,00.html וממש לפני שבוע השגתי שני יוזרים חדשים..
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
-
-
עוד חודש יוצאים כל הכרטיסי מסך החדשים ובקרוב גם יתחיל כל הPCI אקספרס או משהו כזה וDDR2 כדאי לחכות או לקנות עכשיו?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
עזרה אני לא יכול לראות את השאלה שרושמים שמישהו שואל שאלה ופותח דיון אני לא רואה את מה שהוא רשם אני יכול לראות רק את התגובות שהוא קיבל
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
-
* קניה בארה"ב - ללא מכס וללא משלוח. * זקוק להמלצה לשני אוהלים: 1. אוהל למשפחה של 5 נפשות (3 בנות בגילאי 4,7,10) לקמפינג מזדמן של יום-יומיים עם עמידות סבירה לגשם (לא חורף). אני מנח שאוהל ל-6 נפשות יהיה גבולי, אוהל ל-8 יהיה נוח אם כוללים ציוד ונוחות. רצוי מאוד אוהל שניתן לחלק לשניים או יותר. מחיר עד 250-300$ אבל עדיף פחות. 2. אוהל לשני מבוגרים לקמפינג מעט רציני יותר אבל לא משהו מקצועי ויקר. אוהל שמוגדר ל-4 נפשות או אוהל גדול יחסית ל-3 נפשות יהיה בסדר. משהו שיחזיק ויהיה מעט יותר עמיד - עד 150$ נאמר אבל עדיף לכיוון ה-100 אם ניתן. אם אפשר - שיהיה קומפקטי, קל ונוח להקמה (אבל לא צריך להיות קל ברמה של תרמילאים - יש רכב תמיד). * מעדיף לקנות באמאז…
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש כמה שמות של ספרים ממולצים שאוכל לקחת מהספריה , הרבה זמן כבר לא קראתי ספר שנהנתי ממנו. מתחשק לי להתחיל לקרוא ספרים כדוגמת "שר הטבעות" וגם אהבתי את "משחקי הכס" , משהו בסגנון הזה. גם אם יש ספרים בסגנון של הסרטים טרויה או 300- שממש אהבתי בתור סרטים אני אשמח לשמוע.
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
תודה רבה. ואני מצטער אם זה לא המקום המתאים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-