עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. האמת שכמעט לא נעשה בו שימוש והוא באמת במצב חדש כמעט ... המפרט הוא: מסך סמסונג 17 אינץ' LCD מדגם SYNCMASTER 740N מעבד:DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHZ לוח אם: Biostar 945P-A7A (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, LAN) זיכרון: 512 מגה כרטיס מסך: 3D Accelerator nVIDIA GeForce 6200 TurboCache הארדיסק: 80G של היטאצ'י CD: LITE-ON DVDRW מקלדת עכבר רמקולים ספר ומארז פשוטים תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  2. Started by nat64x,

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ToMeRv32,

לא ידעתי כלום! (ניחשתי אססין קריד) מישהו יכול להסביר קצת? (אשמח לשני ההסברים אם יש) 1. אל תשכחו אחד שלא התפוצץ עם להבה, שהפך למהיר ובלתי נדיף (4,6) 2. קלף חזק מסתנכרן עם לו בשביל מתנקש (4,5) ע"פ יהודה גרסטל 3. נגמר שירות משלוח ללא ראש ומסד (6) 4. לפני קום החמישית, שיחקו תפקידים ואסטרטגיה (4) 5. סבל בתחבושת בשביל ההגנה (6) ע"פ דוד בק 6. לות'ר נמצא באישור צבאי של חברת חומרה (7) 7. היימן מספיק עם משקה לקריאה בלבד (3,2,2) 1. זיכרון פלאש 2. אססין קריד 3. אינדקס 4. דוטה 5. פסוורד 6. פלקסטור 7. סי די רום

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  4. שמעתי איזו שהיא שמועה שיש אפשרות לקלוט בממיר DTT בלי האנטנה החיצונית שמקבלים עם הממיר (אצלי האנטנה הקטנה קולטת 95%) האם שמועה זו נכונה?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  5. Started by yoni1234,

תגידו למישהו יש איזה אתר או פורום שאפשר להציע למכור שם דברים שיש לך יד שניה וכדומה..??

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  6. Started by Red Sparowes,

Jewish Prank Call not kosher............................the right religion......................................................italian .................

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  7. זה נראה לכם חוקי????? http://www.oniton.com/license/

8. אני צריך כמה כרטיסי FW400 וגם FW800 בחיבור PCIe, חשוב מאוד שיהיו עם צ'יפסט TI ולא VIA או Agere. בKSP נגמר במלאי, במור-לוי אין בכלל ובסידי-לוג יש רק כרטיס 800 אבל במחיר מטורף. מישהו יודע במקרה איפה עוד ניתן להשיג כרטיסים כאלה, או איפה כדאי לחפש? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  9. Started by mgm90210,

איך אני מדביק למייל שאני כותב קטע מ pdf

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by DXT,

lolz aprilz foolz

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  11. Started by yanushka,

שיר מפורסם, שהושמע היום בתוכנית המיטב של פספוסים עם זו שחולמת כביכול. מילים זכורות מהפזמון: dreams ... will/are aalways תודה.

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  12. Started by zahav5289,

אני מחפש מקום זול באירופה לצעירים שהוא לא מלא ישראלים כמו איה נאפה...שמעתי שבכריתים לא רע אבל החיי לילהלא משהו יש הצעות ?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  13. תגובות בונות יתקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  14. היום תכננתי לקנות ראוטר.. צלצלתי לכמה חנויות באשדוד, רציתי לקנות במקום לא לזמין, לרוב לא היה או אמרו שאפשר להזמין וזה יהיה תוך כמה ימים והמחיר יהיה 300+ ולא 250.. כעיקרון אני יודע שחנות מומלצת בפורום היא IQPC שהיא באשדוד.. (ומשם קניתי את המחשב) ואני מניח שהיא מחזיקה ראוטרים במלאי אבל היא די רחוקה לי ממש מחוץ לעיר.. הלכתי למרכז כלניות, יש שם 3 חנויות מחשבים, אחת מהם היא ג'נרלס קומפיוטרס.. כבר קניתי מהם פעם גיים פאד שלא הצלחתי להשיג, בסוף הזמנתי מהאינטרנט והגיע לא נכון.. חיפשתי חנות שיש להם את מה שאני מחפש והיה להם את הגיים פאד האלחוטי הזה והוא עלה קצת פחות ממה שתכננתי לשלם מלכתחילה.. את הראוטר היה להם במלאי, שילמתי לקחתי הלכתי בלי יותר מדי סיבוכים.. נחמד שיש מקום שמחזי…

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  15. Started by or,

אני רוצה רק להגיד שלא ידעתי שסגרו שוב את סוגיות (חבשתי שסגרו ופתחו) כי לא הייתי הרבה זמן בבית אז לא ידעתי ואני מתנצל על היציא המפגרת הזאת!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  16. Started by Ghosthunter,

לסקל יש בעיה באתר www.sakal.co.il זה רק אצלי או גם אצלכם?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  17. Started by avivlevy,

קריסטין ומישל בוואלה כמה תימטום יש בעולם?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  18. Started by Dark Respect,

איך אני רואה סטטיסטיקות של קובץ שהעלאתי, כמה הורידו אותו וכל מיני?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  19. Started by NoamS,

שלום מישהו משתמש בGtalk? זה לא מסנג'ר זה בטוח... : יש שם איזה באג מעצבן. כשאתה מוחק מישהו, הוא נמחק, אבל כאשר הוא מתחבר אתה מקבל חלונית התראה על כך... אבל מחקת אותו כבר!!! אז נכון, אתה יכול לחסום אותו. אבל אני לא מעונין לחסום. אני מעונין למחוק ולהשאיר את הקשר איתו פתוח למקרה שהוא יחליט לכתוב לי בעתיד. במסנג'ר זה פועל איך שצריך. אתה יכול למחוק משתמש ולא לקבל התראות ממנו כאשר הוא נכנס... ואתה לא צריך לחסום אותו. ואם הוא רוצה הוא יכול לפנות אליך ואתה תקבל את המסר. השאלה איך עושים זאת בג'יטוק. זה נראה לי באג. אבל אשמח לטעות בנדון ;D

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  20. אני מעוניין לקנות vf900-cu של זלמן (מאוורר לכ.מסך) ורציתי לדעת איזה חנויות יש שיש להם את זה באיזור רעננה... (לKSP אין, והם ממש ליד הבית שלי ... ) הדבר הכי קרוב שמצאתי זה http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=VF900-Cu&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=168 שבכפר סבא, אבל גם לא הכי טוב כי זה עולה 220 (זה אמור לעלות 175-200), הצעות מישהו? תודה לעוזרים! עריכה: גם חנויות באזור אשדוד זה בסדר...

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  21. שלום. ברצוני להביא מחו"ל הגה Logitech G27 עם מישהו שנמצא שם. זאת אומרת להזמין נגיד באמזון, שישלחו את זה לכתובת מקומית בארה"ב ולהעלות את זה על המטוס לישראל איתו כשהוא יחזור לארץ. עכשיו יש לי כמה שאלות בנוגע לכך: 1. האם המוצר חייב במכס כלשהו או רק במע"מ? ניסיתי לחפש באתר של המכס אך לא הצלחתי לאתר את ההגדרה שתתאים הכי טוב למוצר כזה. 2. מה קורה בעצם כאשר יכנסו איתו לארץ ויכריזו עליו במסלול האדום? 3. במידה ויש בעיות עם המוצר, זאת אומרת משהו מתקלקל בזמן השימוש לאחר זמן כלשהו. האם ידוע למישהו אם אפשר לשלוח את המוצר ליבואן של Logitech בארץ כדי שיתקן אותו? (בתשלום כמובן) או בכלל לרכוש בשביל ההגה אחריות בארץ. כמו שיש חברות/מעבדות שמוכרות ומספקות שירות מורחב למצלמות דיגיטליות. 4…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. Started by MOFRA,

תראו איזה רומנטי הוא לעשות את זה בשידור חי :-* http://www.virob.com/virob/videos/840.html

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  23. אני יודע שהלינק הזה ממש מוכר והוא אפילו הודפס וצורף לחלק ממקלדות\עכברי מיקרוסופט, אבל למען אלה שלא ראו או שזרקו ישר לפח: http://www.microsoft.com/hardware/hcg/default.html נראה קצת בולשיטי ומעט מאוד אנשים יתחילו להזיז דברים בשביל שיהיה כמו בתמונה, אבל לי אישית זה עזר ובאמת שאני מזיז טיפה דברים לפה ולשם בשביל שיהיה פחות או יותר כמו בשרטוט, לאורך שעות אני מרגיש שזה יותר נוח וזה קצת מחליש לי את הכאבים ביד ימין מהעכבר (למרות שהוא לוג'יטקי ). מקווה שזה יעזור פה למישהו. נ.ב, אני יודע שיש עוד הרבה מדריכים כאלה ומיקרוסופט לא המקור הכי אהוב כאן, אבל במקרה מצאתי את זה אז פרסמתי ;D

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  24. אם יש אני ישמח מאוד מאוד ללניק! ואם אפשר גם חנות טובה ולא יקרה. ואולי גם אם למישהו יש מידע על איזה חנות שזה אמור להגיע עליה בקרוב שיש איזה pre order

25. Started by nadaw,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3090576,00.html וממש לפני שבוע השגתי שני יוזרים חדשים..

דיונים חדשים בפורומים