כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
חום מה שיש לי ולרוב צבע מעפן מגעיל ומשעמם. כחול מהמם ירוק יפה לא פחות. האם אתם מייחסים לזה משהו או שזה סתם שטות ?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האים אפשר לשנות את צבע השיער בלי לצבוע אותו? ז''א לאכול משהו מסויים...רק בלי להשתמש בצבע. השיער שלי בצבע חום-הוא מתאפיין ברמות גבוהות מאוד של הפיגמנט השחור ורמות נמוכות יותר של הפגמנט הלבן. האם יש דרך "להיפטר"מהפגמט הלבן? תודה רבה לכל מי שעוזר.
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אהלן אני צריך את הצבעים שיש על בגדי מלחמה עדיף של חיל הים האמריקני אבל אפשר גם דוגמאות ירוקות,תודה.
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי כלוב מתכת שצבעתי לפני כארבעה ימים בצבע שחור של טמבור (לא ספריי, עם מברשת). ארבעה ימים שהוא בשמש, ולמרות שנראה כאילו התייבש, יש על הסורגים בועות צבע ובהם הצבע טרי (אם לוחצים עליהם זה מתפרץ החוצה). זה אמור להתייבש לבד או שפישלתי עם הצביעה? ואם יתייבש לבד, כמה זמן עוד יקח בערך?
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי לכולם, מקווה שתוכלו לעזור לי. צג דיגיטלי מכונת הכביסה באוקנכט השתבש. אפשר אמנם לבחור תוכנית (נעשה לא באמצעות הצג), אבל אין לי יכולת שליטה על טמפרטורה למשל, כי הצג לא מציג לי את הטמפרטורה או נתונים אחרים של התוכנית. זה לא מפריע לתיפקוד תקין של המכונה. ניתקתי אותה מהחשמל ושוב חיברתי וזה לא עזר. בבקשה אם למישהו יש איזה רעיון? תודה סיגל
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
צה"ל - צבא ההגנה לישראל. ההקדמה לצה"ל בויקיפדיה: בדיון של "קבע או צבא אמריקה?" התפתח(חלקית באשמתי, אני מודה) דיון על המהות של צה"ל, הצורך שלו בחיילים או/ו משאבים וההבדלים הטמונים במעבר(אם יתרחש...) מצבא חובה לצבא קבע/שכיר(או "צבא רשות" :> ). לדיון הנוכחי אין בדיוק מסגרת סדורה והוא פשוט המשך של הדיון שהתפתח באשכול ההוא, שכפי שציין כבר DAN79 - אינו בדיוק רלוונטי - לא מכבד את פותח הדיון שהדיון "נגנב לו" ולא מכבד את הדיון החשוב הזה שמתרחש בין כתלי דיון ילדותי. קישור לעמוד האחרון של הדיון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=477830.msg4089101;topicseen#new enjoy![br]פורסם בתאריך: 20.10.2010 בשעה 20:23:45 אתה צודק, זו לחלוטין סתם אסופה של ציטוטים - הוא פשוט רצה "…
-
- 30 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מכיווון שבפורום הזה יש הרבה ילדים בטווח גילאים של 16-18 רובם כבר חושבים על צהל, לכן לאיזה יחידות אתם מתכוונים להתגייס ? אני לדוגמה רוצה ממר'מ ולא יודע עליה יותר מידי (חוץ מזה שהיא יחידת המחשבים של צה'ל והיא טובה בכך ששולחים לקורסים וכו'), אם מישהו יכול להרחיב עליה טיפה יותר ....
-
- 121 תגובות
- 12.5k צפיות
-
-
בעידודו של אלכס - אני פותח דיון "המשך" לדיון הקודם שפתחתי על נושא השירות הצבאי שלי (למעוניינים להיזכר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=408313.0). אז העידכון הוא די פשוט ואני לא כ"כ יודע מה להרחיב: במהלך הזמן שחיכיתי לתשובה מנקח"ל/רופא תעסוקתי התחלתי כבר הליך אצל קב"ן וכיוון שראיתי שתשובה מבוששת לבוא ומצבי הבריאותי(בעיקר הפיזי) מדרדר - החללטתי לקצר תהליכים ולפנות שוב לקב"ן. בסופו של דבר הורידו לי פרופיל ל45 נפשי והוציאו אותי מהטכני. הביאו אותי לימ"מ(הבקום של חיל אוויר), שם הציעו לי תפקיד של מש"ק מחשוב בחיל. עברתי תחקיר לסיווג ביטחוני ואושרתי ראשונית(כלומר - האבחטת מידע של החיל אישרה אותי) לסיווג של סודי ביותר רק לאחר שעברתי "המשך תחקיר" = אבחון פסיכולוג…
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, התגייסתי באוקטובר '08, עברתי טירונות כלל צה"לית, ומשם עברתי קורס נהיגה עד 12 טון בבה"ד 6. לאחר שנת שירות כנה"ג בחיה"א, הורי הסכימו לחתום על אישור התנדבות ליח"ש, ועברתי לחש"ן, לעשות מסלול עם נוב' 09'. סיימתי מסלול, עשיתי מחזור במבצעית, ואמא שלי התחרטה. היר התכוונה "למשוך" את החתימה חזרה, וזה הגיע למג"ד, שהחליט שאין טעם ללכת עם הראש בקיר, ואישר להעביר אותי למפח"ט, ומשם בחרתי לעבור חזרה לבא"ח שריון, לשרת כסרס"פ (רק שבסוף, היא אפילו לא ביטלה את החתימה, כי השתכנע שאני כבר לא לוחם). בשלושה חודשים הראשונים שלי כסרס"פ בגדוד הפיקוד, הגדוד ההשכרתי-מבצעי בחטיבה 460, עדיין קיבלתי שכר לוחם, והייתי סבור שאני על תקן לוחם, ושכך יהיה עד שחרורי. כמו כן, הייתי בטוח שיהיו לי מספיק חוד…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע הרימו אלי צלצול מהלשכה ואמרו לי בנעימות (אחרי שלפני חודש שאלתי למה אני לא מקבל זימונים בכלל) והודיעו לי שאין דרישה לאנשים מהטיפוס שלי (82, בן יחיד, לא קרבי) ושהגל הנוכחי של הזימונים נגמר ושאני כלל צהלי לבוא לבקו"ם ולקבל את הגורל שנחרץ עלי מה לעזזל אני עושה?
-
- 39 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכם, הצבא כמו שכולנו יודעים מורכב מאנשים אשר באזרחות הם אפסים גמורים. ארגון שאין בו היגיון ,מושחת וכ"ו. אני משרת בצריפין כל יום בביית וסוחב איכשהו.אבל לתת רמה כמו שקרה השבוע לא האמנתי שאני יגיע. הייתה ביקורת אכ"א בבסיס למי שמבין היא נחשבת לביקרות קשה. קמתי באותו יום שחכתי להתגלח ויצאתי לבסיס כהשגעתי נזכרתי שלא התגלחתי ומצחו לי 2 וחצי שערות (אני מגלח רק את הפיאות כי רק שם גודל שיער) רצתי לספר אך הוא היה בגור הלכתי לשק"ם אבל נגמרו הסכיני גילוח . היגיע נגד משמעת של פעם עם שפם ורשם שאני לא מגולח ( 2 וחצי שערות אני מזכיר לכם) כעבור 2 דקות חזרתי אליו מגולח והוא מחק אותי חשבתי שזהו והתכוננתי נפשית לטיול לאית בסוף השבוע אותו תיכננתי הרבה לפניי. ביום רביעי שכולי קם בבוקר ביד…
-
- 26 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
אז ככה היום קיבלתי הודעה לפלא שהתאריך גיוס שלי נדחה מה10.8 ל11.8 ושאני משובץ בחיל התקשוב השאלות שלי הם : האם החיל הזה נחשב כחיל כללי ? האם חיל התקשוב זה נחשב למשהו טוב ? למישהו יש ניסיון ויודע לספר ולהרחיב כמה זמן טירונות ? זה 03 ?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי כבר חצי שנה בעיה מסויימת בפרק לסת הימני, יש לי קליקים קבוע כשאני פותח את הפה וסוגר, ובזמן האחרון לעיתים קרובות מאוד הלסת ננעלת פשוט ונתקעת, ואני לא יכול לפתוח את הפה עד הסוף אלא רק מעט מאוד, לזמן מסויים. זה קורה לי בזמן צחצוח שיניים ואז אני לא מצליח לצחצח ולהכניס את המברשת לפה, גם בזמן שאני אוכל, ואז אני לא מצליח להכניס לפה מאכלים. הרופא ביחידה שלח אותי לבלינסון, שם עשו בדיקה ומצאו שהכל תקין מבחינת הלסת ושיש בעיה בפרק לסת, ולכן צריך ללכת לרופא מומחה לפרקי לסת ולעשות פיזותרפיה, ושהטיפול עולה 1050 ש"ח + פגישה עם הרופאה לבדיקה עוד 255, רק מה, צה"ל לא ממן את זה ואני צריך לממן את הטיפול מהכיס הפרטי שלי. אני חושב שזאת חוצפה גדולה מכיוון שבאזרחות מכבי זהב הייתה מכסה לי את …
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני גר כחצי שעה מאשקלון לייד קריית מלאכי ועד פה שומעים את הפגזים של צה"ל הכל רועד... בעעע עוד מישהו מהאיזור שומע?
-
- 9 תגובות
- 564 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2890230,00.html אכן מדינה במשבר וקיצוצים בכל המקומות, קשה, קשה... אבל זה לא יפריע לכמה מפקדים להשתמש בעכברים אופטיים אלחוטיים שעולים 500 שקל, וכמובן שכל אחד מהם זקוק למחשב על עם DVD ומסך LCD בשביל להכנס לאתרי פורנו ולשחק סוליטר הדבר הטוב היחידי שאולי ייצא לי מזה זה שאם השדרוג הוא גם בלשכת הגיוס בחיפה בחיפה אני לא אצטרך לחוות את המסכים המרצדים בפסיכוטכני ששמעתי עליהם כה רבות
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=gPUQeti36bM&feature=player_embedded אהבתי תשיר..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זימנו אותי לא מזמן לפרוייקט הזה וגם למחקר מודיעין מישהו יכול להסביר לי פחות או יותר מה עושים שם? או סתם להמליץ תודה!
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
ערב טוב. לפני כמה שנים, כשהייתי בן כ-8, הלכתי לנוירולוג שקבע שאני סובל מ-ADHD. לאחר מכן, נשלחתי לטיפול אצל פסיכולוג. לא לקחתי ריטלין או כל דבר אחר. מעצם העובדה שאני מודע לבעיה שלי, אני מסוגל להיות מרוכז (יחסית) ורגוע, כי אני כל פעם 'עושה מעין REFRESH'. בשאלון שנשלח בצו הראשון ישנן שאלות, ובין השאר נשאל "האם אתה סובל ממחלות נוירולוגיות" והאם טופלת ע"י פסיכולוג? אם אני בוחר לשקר, ולענות "לא", האם הם בודקים את זה לעומק או מספיק להם מה שמסמנים? אגב, האם זה משפיע על הפרופיל? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צהל הפך להיות חברת הריסה בע"מ !!! מודיעים למחבלים שיצאו מהביית מפוצצים והורסים את הבית !!! ומה נותר למחבל שנישאר חסר בית ברוב יאושו- להתאבד !!!! ואז הוא עושה זאת אצלנו ולוקח עימו עוד כמה אנשים שלנו !!! צריך להפציץ מיבנים עים אנשים ולא רייקים !!!! מה אנחנו חברת הריסה !!!! שרון תצדיק את המוניטין.....או תפנה את הכסא לביבי. דן
-
זה המכתב שקיבלתי היום לפני שנה כשנסיתי להתקבל לעתודה קיבלתי מכתב שבו שלב א של הועדה דחתה אותי את המכתב הזה קיבלתי עוד פעם ועוד פעם ופעם רביעית אפילו היה כתוב עליו בכתב יד שהמכתב הזה מבטל כל מכתב קודם מדהים והיום שנה אחרי שאני עתודאי כבר סמסטר שני קיבלתי כזה דבר בדואר
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי הסיפור הולך ככה .. ( טיפה ארוך אבל שווה קריאה ) למי שלא מכיר , אני בן 16 וחצי ( עוד 3 חודשים 17 ) . עם עודף משקל ובעיות גב עקב זה ( טופל , צולם ואובחן בקופת חולים ) . וקיבלתי לפני כ-3 שבועות צו ראשון שמסביר לך בכלליות על הבדיקות הרפואיות שתעבור והטופס הרפואי שאתה צריך למלא .. אז היום הלכתי לרופאת משפחה בקופת חולים כדיי שהיא תמלא לי את הטופס ( בקטע שרופא המשפחה צריך למלא כמובן ) והיא ראתה במחשב שכתוב שיש לי בעיה כרונית בעמוד השידרה . ??? אין לי מושג מאיפה הרופא המטורלל הוציא את זה שיש לי בעיה כרונית כי זה כולה כאבים פעם ב.. ( שבועיים +- ) וזה לא ממש רציני , פשוט יש עומס על הגב בגלל עודף המשקל ( בקרוב מאוד אני אעשה דיאטה רצינית - וזה לא חרטה ) . אז היא רשמה בטופס…
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם. בקרוב מאד יהיה לי צו גיוס ראשון ורציתי לישאול אתכם כודם כל איך הלך לכם בצו הראשון? ושנית, אני לא מעוניין להיות קרבי בצבא, אני מאד מאד רוצה להיות במשהו שקשור למחשבים, לדעתי עדיף לצבא לנצל את הידע שלי בתחום. תוכלו לתת לי מכוונים על מה איך ועם מי לדבר בנושא? איך ליגרום למראיינת של הראיון האישי להמליץ\לשבץ אותי במשהו שקשור למחשבים ולא לקרבי, דברים שעלי להדגיש יותר ודברים שעלי להדגיש פחות וכו' ואם אפשר קצת מידע על כל העסק הזה, מה הולך להיות שם.. עד כמה זה חשוב לעתיד שלי בצבא וכו' Thank You!
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אתמול סיימתי טירונות בעובדה ח''א אני אחרי יג' אלק'... קיבלתי אתמול צו הצבה לטכני ליום ראשון הקרוב 20/6... רציתי לדעת מזה אומר? אני ישרת בטכני? או שאני רק יראה שם קצין מיון? זה אומר שאני יעשה קורס שהוא בטכני? כי שבוע ללפני הגיוס ראיתי בתל השומר במחשב את התיק שלי וכתוב לי שם שאני לא מתאימה ליחידות שטח ולא מתאימה לטכני... הינה הטופס שקיבלתי מצורף... ממש ממש דחוףף.. תוודה לעונים
-
- 15 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
היי אתמול קיבלתי צו הצבה לימ''ם בשדה דב להיום... היום הייתי בשדה דב נתנו לי צו סמיכות למחר לימ''ם.., רציתי לדעת מזה הצו סמיכות הזה ומה יעשו לי שם מחר? אין לי תפיקיד כי יצאתי מהטכני בגלל שהוצאתי פרופיל 45 נפשי... ויש מצב שאני ישאר בשדה דדב?? תודה לעונים =]]
-
- 3 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי קיבלתי צו ראשון אתמול. האם מישהו כאן התנסה בצו ראשון ויוכל לומר לי מה הוא מהלך העניינים שם? הבנתי שיערכו לי בחינה פסיכוטכנית, על מנת להתאים אותי לתפקידים ע"פ היכולת שלי, השאלה היא - האם כל הנושאים בבחינה הפסיכומטרית לא מצריכים ידע מקודם או שהם בוחנים בנושאים כמו אנגלית ושאלות מסויימות אחרות שמצריכות ידע (אם כן, אשמח אם תפרטו אלו) . עד כמה תהיה חשיבות לציון של בפסיכוטכני לגבי קביעת השירות שלי? אם אני אקבל ציון גבוה, הסיכויים שישבצו אותי בקרבי יהיו גבוהים יותר? (ז"א, האם זה כמו פרופיל, ככל שהוא יותר גבוה כך הסיכוי ללכת לקרבי גבוה יותר*) באופן כללי, יש עוד דברים שאני צריך לדעת לגבי מה מצפה לי שם? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-