כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,571 דיונים בפורום זה
-
http://www.youtube.com/watch?v=gPUQeti36bM&feature=player_embedded אהבתי תשיר..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זימנו אותי לא מזמן לפרוייקט הזה וגם למחקר מודיעין מישהו יכול להסביר לי פחות או יותר מה עושים שם? או סתם להמליץ תודה!
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
ערב טוב. לפני כמה שנים, כשהייתי בן כ-8, הלכתי לנוירולוג שקבע שאני סובל מ-ADHD. לאחר מכן, נשלחתי לטיפול אצל פסיכולוג. לא לקחתי ריטלין או כל דבר אחר. מעצם העובדה שאני מודע לבעיה שלי, אני מסוגל להיות מרוכז (יחסית) ורגוע, כי אני כל פעם 'עושה מעין REFRESH'. בשאלון שנשלח בצו הראשון ישנן שאלות, ובין השאר נשאל "האם אתה סובל ממחלות נוירולוגיות" והאם טופלת ע"י פסיכולוג? אם אני בוחר לשקר, ולענות "לא", האם הם בודקים את זה לעומק או מספיק להם מה שמסמנים? אגב, האם זה משפיע על הפרופיל? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צהל הפך להיות חברת הריסה בע"מ !!! מודיעים למחבלים שיצאו מהביית מפוצצים והורסים את הבית !!! ומה נותר למחבל שנישאר חסר בית ברוב יאושו- להתאבד !!!! ואז הוא עושה זאת אצלנו ולוקח עימו עוד כמה אנשים שלנו !!! צריך להפציץ מיבנים עים אנשים ולא רייקים !!!! מה אנחנו חברת הריסה !!!! שרון תצדיק את המוניטין.....או תפנה את הכסא לביבי. דן
-
זה המכתב שקיבלתי היום לפני שנה כשנסיתי להתקבל לעתודה קיבלתי מכתב שבו שלב א של הועדה דחתה אותי את המכתב הזה קיבלתי עוד פעם ועוד פעם ופעם רביעית אפילו היה כתוב עליו בכתב יד שהמכתב הזה מבטל כל מכתב קודם מדהים והיום שנה אחרי שאני עתודאי כבר סמסטר שני קיבלתי כזה דבר בדואר
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי הסיפור הולך ככה .. ( טיפה ארוך אבל שווה קריאה ) למי שלא מכיר , אני בן 16 וחצי ( עוד 3 חודשים 17 ) . עם עודף משקל ובעיות גב עקב זה ( טופל , צולם ואובחן בקופת חולים ) . וקיבלתי לפני כ-3 שבועות צו ראשון שמסביר לך בכלליות על הבדיקות הרפואיות שתעבור והטופס הרפואי שאתה צריך למלא .. אז היום הלכתי לרופאת משפחה בקופת חולים כדיי שהיא תמלא לי את הטופס ( בקטע שרופא המשפחה צריך למלא כמובן ) והיא ראתה במחשב שכתוב שיש לי בעיה כרונית בעמוד השידרה . ??? אין לי מושג מאיפה הרופא המטורלל הוציא את זה שיש לי בעיה כרונית כי זה כולה כאבים פעם ב.. ( שבועיים +- ) וזה לא ממש רציני , פשוט יש עומס על הגב בגלל עודף המשקל ( בקרוב מאוד אני אעשה דיאטה רצינית - וזה לא חרטה ) . אז היא רשמה בטופס…
-
- 9 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם. בקרוב מאד יהיה לי צו גיוס ראשון ורציתי לישאול אתכם כודם כל איך הלך לכם בצו הראשון? ושנית, אני לא מעוניין להיות קרבי בצבא, אני מאד מאד רוצה להיות במשהו שקשור למחשבים, לדעתי עדיף לצבא לנצל את הידע שלי בתחום. תוכלו לתת לי מכוונים על מה איך ועם מי לדבר בנושא? איך ליגרום למראיינת של הראיון האישי להמליץ\לשבץ אותי במשהו שקשור למחשבים ולא לקרבי, דברים שעלי להדגיש יותר ודברים שעלי להדגיש פחות וכו' ואם אפשר קצת מידע על כל העסק הזה, מה הולך להיות שם.. עד כמה זה חשוב לעתיד שלי בצבא וכו' Thank You!
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אתמול סיימתי טירונות בעובדה ח''א אני אחרי יג' אלק'... קיבלתי אתמול צו הצבה לטכני ליום ראשון הקרוב 20/6... רציתי לדעת מזה אומר? אני ישרת בטכני? או שאני רק יראה שם קצין מיון? זה אומר שאני יעשה קורס שהוא בטכני? כי שבוע ללפני הגיוס ראיתי בתל השומר במחשב את התיק שלי וכתוב לי שם שאני לא מתאימה ליחידות שטח ולא מתאימה לטכני... הינה הטופס שקיבלתי מצורף... ממש ממש דחוףף.. תוודה לעונים
-
- 15 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
היי אתמול קיבלתי צו הצבה לימ''ם בשדה דב להיום... היום הייתי בשדה דב נתנו לי צו סמיכות למחר לימ''ם.., רציתי לדעת מזה הצו סמיכות הזה ומה יעשו לי שם מחר? אין לי תפיקיד כי יצאתי מהטכני בגלל שהוצאתי פרופיל 45 נפשי... ויש מצב שאני ישאר בשדה דדב?? תודה לעונים =]]
-
- 3 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי קיבלתי צו ראשון אתמול. האם מישהו כאן התנסה בצו ראשון ויוכל לומר לי מה הוא מהלך העניינים שם? הבנתי שיערכו לי בחינה פסיכוטכנית, על מנת להתאים אותי לתפקידים ע"פ היכולת שלי, השאלה היא - האם כל הנושאים בבחינה הפסיכומטרית לא מצריכים ידע מקודם או שהם בוחנים בנושאים כמו אנגלית ושאלות מסויימות אחרות שמצריכות ידע (אם כן, אשמח אם תפרטו אלו) . עד כמה תהיה חשיבות לציון של בפסיכוטכני לגבי קביעת השירות שלי? אם אני אקבל ציון גבוה, הסיכויים שישבצו אותי בקרבי יהיו גבוהים יותר? (ז"א, האם זה כמו פרופיל, ככל שהוא יותר גבוה כך הסיכוי ללכת לקרבי גבוה יותר*) באופן כללי, יש עוד דברים שאני צריך לדעת לגבי מה מצפה לי שם? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, הרגע קיבלתי צו ראשון בתאריך ההתיצבות שלי רשום ככה: 26/01+10.. זה אומר שאני צריך להתייצב בשני מועדים? גם בחודש העשירי וגם בראשון? או שיש לי שני מועדים ואני יכול לבחור? ועוד משהו.. כל הטופס מתפרק כזה חח, כאילו אפשר לחתוך אותו.. ויש לי שמה שוברי נסיעה. האם את השוברי נסיעה אני יכול לחתוך ולפרק את הדף לשני דפים ולשלוח? אני לא ישתמש בשוברים.
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
-
-
אז ככה, שבוע הבא יש לי צו ראשון - קראתי קצת בגוגל אבל אין כמו לשמוע ממקור ראשון. אני מניח שרובכם כבר עברתם את זה, ותוכלו לצ'פר אותי בכמה טיפים. כמה שאלות: 1. עשיתי בדיקת עיניים לפני כמה חודשים, והכל יצא תקין, משמע שאני לא צריך להביא איזשהו טופס שקשור לנושא נכון? (גם לא כזה שמוכיח שאין לי בעיה?) 2. אני משער שיהיה לי פרופיל קרבי - ואני יותר בקטע של מודיעין. מה אני צריך לעשות בשביל לקבל מודיעין למרות הפרופיל הגבוה?? :s05: זהו נראה לי.. יש מה להתכונן מראש?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בשעה טובה, קיבלתי צו ראשון. מסתבר, שזה לא ראשון שהם שלחו אליי, כנראה נעלם בדואר או משהו (מצוין עליו "התראה לפני מעצר :s05: ). בכל אופן, בתוך המכתב, הגיע רק צו ההתיצבות, בלי השאלון הרפואי מצאתי את הטופס, באיכות מגעילה ביותר, באתר של צה"ל: http://www.aka.idf.il/giyus/general/?CatID=23065 יש אולי משהו באיכות יותר טובה? כי זה די מעצבן לשבת ולמלא דבר כזה. לא לחוץ לי לקבל משהו אחר, מקסימום אני יסבול 3 דקות וימלא בזה, אבל יהיה נחמד למצוא משהו אחר. ולבסוף, מחיפוש קצר גיליתי שכבר חרשו על הנושא הזה פה, אבל בכל זאת, טיפים יתקבלו בברכה .
-
- 0 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
קבלתי אתמול צו ראשון, ויש לי כמה שאלות שאינן ברורות לי: 1. כתוב לי שאני צריך להביא איתי תעודות והכל, ואחת מהן היא תעודה של אישור על לימודים עיוניים ומקצועיים. מה זה התעודה הזו ? 2. רשום שלא תותר כניסת מלווים ללשכת הגיוס, אז איך אני אמור להגיע לשם בדיוק ? (ההורה יגיע איתי למשל, ולא יכנס, או מה ?). 3. המבחנים הפסיכוטנטי שאני יעבור שם, על מה הם ישפיעו ? 4. איזה סוג של בדיקות אני אעבור שם חוץ מראיה, לחץ דם בדיקה גופנית ומשקל ? 5. השאלון המצורף מאחורי הצו, ימולא רק על ידי ? או שצריך לעבור דרך רופא המשפחה ? תודה ..
-
- 189 תגובות
- 18k צפיות
-
-
יש פה מישו שהולך לצו ראשון בתאריך הזזה בבאר שבע?? ראיתי שהרבה פתחו נושאים כאלה אז פתחתי גם
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
קיבלתי צו גיוס למחר 26.11 איך אני מגיע ללשכת הגיוס ממרכזית המפרץ בחיפה ?? איזה אוטובוס לקחת ??
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום שלחו לי לפניי כשבוע צו ראשון . עלו לי מספר שאלות : 1:העם חובה תעודת זהות ליום בו הולכים ללשכה ,כי משום מה אני עוד לא עשיתי תעודת זהות (שילוב של עצלנות וחסור צורך ) . 2:בשאלון הרפואי רשום לי תאריך היתיצבות מוזר 20/10+9 ,מה זה אומר ? מתיי אני הולך . 3:בשאלון הרפואי יש 4 חלקים ,אחד שאתה עושה ,אחד שהרופא עושה ,אחד שרק ילדים שלא אמורים עדיין להיתגייס עושים (בקשת דחיית התיצבות ),ויש עוד חלק על ראייה ,אבל לא רשום שם מי צריך לעשות אותו ,אין לי משקפיים ולא קוצר ראייה ,אבל אני לא יודע איך למלא את הפרטים בחלק הזה ,ואני לא יודע עם אני בכלל צריך . 4: זה נורמאלי לקבל פעמיים את אותם טפסים (קבלתי את כל החבילה פעמיים ,ולא רק פעם אחת כמו כל מי שאני מכיר ) .
-
- 34 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז ככה קיבלתי את הצו הראשון מועד הצו הוא בחודש הבא ורציתי לשאול כמה וכמה דברים מה יש להביא ליום של הצו ( במכתב שקיבלתי לא שלחתי להם את הטופס הרפואי כי כתוב שמה שאפשר להביא אותו ביום הצו). אני לא מעונין בקרבי , אני רוצה לדעת מה אני צריך על מנת להתקבל לטכנאי מטוסים או מודיעין אבל מה שהכי מענין אותי זה מטוסים תנו לי מידע על קבא , פרופיל , רעיון אישי וכו.. יש לי בעיה אם הנשימה כאילו ככה נחיר אחד נושם והשני בקושי מין סתימה כזו שיש לעשות ניתוח על מנת לפתור אותה האם צהל יכול להכריח אותי לעשות את הניתוח הזה? וכמה פרופיל זה מוריד ? תודה רבה לכול העוזרים זה מידע ממש חשוב לי
-
- 99 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
-
קיבלתי צו ראשון לתאריך שהוא יום לפני הבגרות בהיסטוריה, יש אפשרות לדחות אותו?
-
- 14 תגובות
- 981 צפיות
-
-
-