עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by fire15,

שלום לכולם חזרתי.... אני לא בטוח שהרבה אנשים מכירים אותי אבל הייתי חבר פעיל מאוד בפורום ולפני כחצי שנה הייתי צריך לעזוב את הפורום עקב עומס של הבית ספר ועבודה ובחופש הגדול הלכתי לעבוד בארצות הברית כדי לחסוך למכונית ולכל ההוצעות שלה .... ולאחר חצי שנה יותר נכון 7 חודשיים סוף סוף קניתי את המכונית החלומית שלי GOLF VR6 לאחר הקניה המנוע שופר משמעותית! הוחלף כל הצנרת מהדאון פייפ ועד הדוד(כל הצנרת בנויה מנירוסטה),נוסף גם ציפ ופילטר פתוח, הוגדלו המזרקים, קפיצי הנמכה 40 מ"מ, הריפוד הוחלף לריפוד עור, הוחלפו הבלמים וכמובן גלגלי מגנזיום 16 אניטצ' של BBS מנוע 2.8 VR6 אשר מפיק 170 כ"ס במקור אך לאחר כל השיפורים המנוע מפיק קצת יותר מ 215 כ"ס(נימדד במוסך) בתכלס לאחר כל השיפורים מה …

• 135 תגובות
    • 9.9k צפיות
  2. Started by hichkock,

מה ההבדל בין שני המכשירים הבאים: sony ericsson s700 sony ericsson s700i ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  3. Started by shoeyal,

שלום זה ממש OFF TOPIC אבל למישהו יש איזה המלצה מניסיון אישי על ספה לסלון(עדיף שנפתחת למיטה) הדרישות: קודם כל נוחות אחר כך מחיר ואז אמינות ושירות. תעשו מאמץ ותחשבו אם הייתם ממליצים על הספה שלכם לחבר ואם כן .. אז תמליצו.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  4. והאם זה עולה כסף ? תודה.

• 16 תגובות
    • 37k צפיות
  5. Started by waizman,

מזל טוב לוובמאסטר והמנהל הראשי שלנו שבלעדיו היינו משועממים בבית :-* עוד 99 אביבים To Go! כמיטב המסורת: :alcoholic: :jump1: O0 :anim-jjd: :bigglasses: :biggthumpup: :clown: :gorgeous: :ylsuper: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: ואחד לשנה הבאה: :bunny:

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Bessmertniy,

חחחח אז הבן של הבת דודה שלי רוצה לקנות מחשב... הוא יודע על AMD והכל ואפילו המוכר המליץ לו AMD ועכשיו אני עוזר לו בלהרכיב מפרט ואני שואל אותו , מה דעתך לקחת אינטל אז הוא שואל אותי "מה זה?" :lol: :lol: הנה עוד תגובות שלו לאחר שהסברתי לו מה זה אינטל. "מה אני צריך אני רוצה AMD 64!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" "A-M-D 6-4 !-!-!" :lol: הוא בן 14 .

7. שלום לכולם. אני מחפש אתרים שבהם יהיו סירטונים ומשחקים שמדגימים את חוקי הפיזיקה, לדוגמה האתר הזה: http://meqon.com/downloadarea/downloadarea.php תורידו את שני הקבצים הראשונים ותתחילו לשחק.. אני אשמח מאד אם תביאו כמה שיותר אתרים עם סירטונים ומשחקונים שמדגימים את הפיזיקה שלנו. נ.ב יש איזה סירטון שבו מוצג מין קיר (ממודל ומרונדר בתוכנת מידול מסויימת) שזורקים לעברו כדור וכל פעם משנים לקיר הזה את תוכנו, כלומר פעם הוא מעץ פעם הוא מנייר ופעם הוא מפלסטיק וכו" (זה נעשה אם אנני טועה עם שפת תיכנות מסויימת) שגם אותו אני מחפש זה זמן מה, אודה למי שימצא אותו ואת המקור שלו. *אני ראיתי את הסירטון הזה לרישונה ב- TechTV שם הציגו את ההדגמות עם הסירטון בשידור חיי (אם זה עוזר למישהו להיז…

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  8. Started by orlupo,

ראיתי ידיעה בוואלה שהם מאיימים בשביתה ממחר זה נכון או לא? למה אבא שלי אמור ביום ראשון לחזור מספרד עם מכונת קפה!!! :silly:

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  9. Started by b-or,

מה אפשר לעשות איתו? חשבתי על HTPC או שרת - פיירוול עם 98 או לינוקס או משהו בסגנון אבל הבנתי שהוא לא יסתדר עם אינטרנט מהיר (המחשב)... המחשב הוא עם 1GB בערך של WD ורוב הכרטיסים האפשריים שהיו באותה תקופה... > יותר מזה אני לא בדקתי לעומק (כ. רשת אין מן הסתם...) אני מדבר על שימוש בחלקים הפנימיים שלו... כרגע מודינג וכו' לא רלוונטי... יש לכם הצעות לשימוש בו? איזה מע' הפעלה תתאים? יש לציין שאני ואבא שלי לא בורים ואני מאמין שנוכל להסתדר עם התקנה של לינוקס (דבר שלא מוכר לנו...), חיבורים, התקנות חומרה, ואלקטרוניקה... תודה רבה b-or נ.ב. אני לא יודע לאיזה פורום הנושא מתאים... אז מנהל יקר - תעביר אם יש צורך...

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by YinnoN,

היי אני צריך אתר עם טיוונר לגיטרה קלאסית, אני לא יודע לכוון אותה והתחלתי ללמוד לפני חודשיים הקטע זה שהגיטרה ישנה מאוד (10 שנים) והחלפנו מיתרים לפני שבועיים~ עדין הגיטרה יוצאת מכיוון. בקיצר אני צריך אתר עם טיוונר מכוון בשביל לכוון. תודה

• 9 תגובות
    • 906 צפיות
  11. www.arik555.com/auto/eurocar.wmv לא יודע מה איתכם אבל אני התגלגלתי מצחוק שכל האנשים יורדים לשוליים כי הם לא יודעים מה נסגר עם המכונית. :lol: :lol: :lol: :lol:

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  12. אני אתן לתמונה לעשות את העבודה : [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 63 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. כמו שמצויין כאן הפורומים ליד כלל שם משתמש? (מה שאני כן יודע, שצבע כחול לזכר וורוד לנקבה, זו המצאה של בעלי האתר כאן... )

• 20 תגובות
    • 13.1k צפיות
  14. Started by Ido.G,

היי.... אני רוצה לבנות קטלוג (אם זה חשוב- לתכשיטים). בעקרון אני רוצה שיהיו thumbnails שיהיו מקושרים לדף פריט מפורט יותר או תמונה גדולה וכדומה.... יש תוכנות יעודיות טובות? איך אפשר לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  15. היי חברה, אני צריך עזרה. אני מחפש אתר ששם אני יכול לתלות מודעת מכירה של כמה דברים שאני רוצה למכור(מכונית,מולטיטריינר ועוד..) איפה אני יכול להשים מודעה של מכירת רכב??ואיפה של הדבר השני שפירטתי?? אהה כן, אני צריך שזה יהיה בחינם. תודה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by hichkock,

היה פה קישור לא מזמן למלא תמונות של נתב"ג 2000... אני זוכר שצחקו על זה כי מישהו אמר שחבל שלא רשמו "nutbag" או משהו כזה... מישהו מוכן להביא לי את הקישור? תודה מראש.

• 25 תגובות
    • 5.3k צפיות
  17. Started by WarMachine,

היום קיבלתי מנילה, לא קרבית ויש שם כל מני תפקידים שאין לי מושג מה אומרים אז אם מישהו יוכל להאיר את עיניי זה יהיה נחמד ביותר.. אז ככה בקד"צ אני יכול לבחור את התכניתן/מפעיל מערכות מחשב, שני אלה אני יודע מה אומרים (ממר"ם)ככה שלא צריך להרחיב שאר התפקידים שלא מצריכים קד"צ הם: מפעיל תקשוב מבצעי מפעיל תקשורת נתונים והצפנה מפעיל קש"ב טקטי מש"ק מערך בלונאי מודיעין מפעיל מערכות מודיעין אלקטרוני מוטס מישהו יודע מה כדאי מה לא, מה עושים ואיפה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by FARKASH7,

נכנסתי במקרה לYNET ובמקרה נתקלתי בכתבה "איזה מעבד לקנות" חשבתי שכרגיל ידברו שם שטויות אופיניות אבל די הופתעתי לטובה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2999074,00.html

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  19. Started by The-Devil,

הידעתם? המילה הארוכה בעולם היא: pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis ופירושה מחלת ריאות שנגרמת משאיפת גרגרי אבק מיקרוסקופיים הנפלטים בשעת התפרצות הר-געש או הסנפת סיליקון . : מרתק!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by desert,

זה היה גיבוש מאוד קשה של 4 יום ,באמת שונה משאר גיבושים , יותר מנטלית , לא שהוא לא היה פיזי , הו כן היה ,מאוד אפילו , היה לנו מסע ביום שני של איזה 15 ק"מ שבספופ היה אלונקות , היה קטע סודי שעליו אני לא יכול לספר , ובסה"כ היה ממש קשה , הדבר הכי קשה שעשעית בחיים שלי מבחינה פיזית. היינו צריכים לפרק ולהרכיב בחזרה נשקים ,ללמוד משהו על מכניקה ואז היה לנו עליו מבחן. לצערי לא התקבלתי ,לא יודע למה , אבל יום ראשון יאמרו לחי אם אני זכאי לראיון אגוז , אם לא צנחנים בדצמבר! בתקווה לדובדבן.

• 34 תגובות
    • 4.1k צפיות
  21. Started by patrick,

שלום חברים יש לי פורד פוקוס 4 דלתות 2003 לאחרונה ראיתי בסניף של אוטו-דיפו כיסוי לאגזוז מעוצב יפה עם להבות כזה.. משהו יפה במיוחד שכולל גם תאורה. עכשיו למבינים שבינכם , יש למישהו מושג איפה יכולים להתקין לי את הכיסוי וכמובן לארגן אותו לחיבור החשמלי , כמובן כמה זה יעלה ורצוי שיהיה באזור ראשל"צ והמרכז. עריכה: מוסך אוטו-דיפו מסרבים להתקין אותו. תודה!

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by 1immortal,

ערב טוב הייתכן שיש כאן מישהו שיש לו שאטל , ויש לו פאנל של כונן 1.44 פנוי למסירה , או אפילו מכירה ? אני לא מוצא בשום מקום בעולם חנות או כל דבר אחר שמוכרים את הדברים האלה , ואני דיי נואש כבר . אם יש משהו למישהו , לינק , מקום שמוכר , כל דבר שיכול לעזור , אשמח לקצת עזרה . השאטל הוא שאטל סטנדרטי , פרונט כסוף .

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  23. Started by Aviram,

קניתי לא מזמן NOKIA 3100 (אחלה של מכשיר) של orange. תמיד איפה ששמים את תמונת ה"טפט", כתוב IL ORANGE ועוד כתובית מסוימת, או משהו כזה (ואי אפשר לשנות את זה). עכשיו למי שמכיר אפשר לשים "לוגו מפעיל" שאז מבטל את מה שכתוב עם ה-IL ORANGE וזה שם תמונה קטנטנה אחרת. ראיתי אצל מישהו שגם יש לו NOKIA 3100 שאין לו את הכתוביות הללו (של ה-IL ORANGE כמובן), ובמקום שבו אמור להיות ה"לוגו המפעיל", אין כלום, פשוט ריק. בדקתי, וראיתי שאפשרות הלוגו המפעיל שלו מופעלת, זאת אומרת שהלוגו המפעיל שלו הוא סתם משהו שקוף שלא רואים. כשביטלתי אצלו את הלוגו המפעיל, הופיעו הכתוביות. אז כבר הייתי בטוח. לא הזדמן לי לשאול אותו איך הוא עשה את זה. אם אין תמונת אייקון קטנה כזאת בפלאפון, אז אין אפשרות להפעיל את ה"ל…

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  24. היי ;D אני: מחפש מידע בנוגע למפעיל מערכות מחשב בצבא מה הוא הידע הדרוש לסוג של שירות כזה בצבא ואייזה מבדקים ואייזה רמה של מבדקים יש שם בצבא בקשר לזה אייזה חומר יש במבדקים לזה בתודה מראש לעוזרים אוהד!

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  25. Started by Moooshe,

היי, יש סיכוי שאני אעבור לגור למשך שנה בארה"ב (NYC), ויש כמה דברים שאני יודע שאני אצטרך שם, כמו מצלמה דיגיטלית, מחשב (לא נראה לי אפשרי לקחת את כל המפלצת שלי מפה, אז אני כנראה אצטרך להסתפק בלאפטופ) וכו'. אני מאמין שאת רוב הדברים שאני אצטרך בתחום הזה אני אעדיף לקנות שם (תקנו אותי אם אני טועה, אבל ציוד אלקטרוני ומחשבים יותר זולים בארה"ב). השאלה היא האם אני אוכל להכניס אותם לארץ בלי בעיות בדרך חזרה? מצלמה זו בטח לא בעיה כי בטח כל בנאדם שני שעובר בשדה"ת נושא איתו אחת, אבל מה לגבי מחשב? מה עושים אנשי עסקים שנוסעים בעולם עם מחשב נייד? ומה עם נגן MP3 נייד ודברים דומים? האם במכס מתייחסים אותו דבר למי שחוזר מטיול ולמי שחוזר משהות ארוכה לצורך עבודה? אם יש למישהו הורים/ אחים שנוסעים …

• 3 תגובות
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים