כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני רוצה לעשות טיול לאפריקה כנראה לקניה יש מישו שהיה ויכול לתת קצת מידע?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על תיק גב למחשב נייד 15" שהתיק יתאים לבית ספר שיהיה אפשר להכניס בו ספרים מחברות וכדומה..!! תווווווודה..מראש
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך להעביר הרצאה של שעה על תקפיד התקשורת בעימות הצבאי, וחשבתי על להראות 2 סרטונים שמציגים את הצבא, אחד באור שלישי ואחד בחיובי, ניסיתי לחפש משהו ביוטיוב אבל לא מצאתי משהו מעניין. מישהו מכיר אולי איזה סרטון ? ובכלל אם למישהו יש רעיונות אז שתפו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אורנג' פשוט גנבים, אני סגרתי קו , וכשסגרתי שאלתי כמה בינתיים יש לי ,אמרו לי 16 ש"ח. עכשיו אני נכנס לחשבונית באינטרנט הוא מראה לי 493 ש"ח =SSS וכותב שדיברתי 45 דקות ליעדים בחו"ל .איך??!?!?! התקשרתי אליהם, הם אמרו שהם לא יכולים לראות, ואני צריך להתקשר אליהם ב9/8 . מה זה השטויות האלה?? עכשיו גם בסלקום היו לי סיפורים דומים...חשבתי שבאורנג' זה יהיה שונה.... קיצר לא יודע, צריך לנתק את הפלאפון וזהו... איך החברה "פלאפון" ?? למישהו יש ניסיון איתה?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר מכשיר בשם BIG ? ויכול להגיד לי מה זה המכשיר הזה? לפי מה שהבנתי זה מכשיר אחסון שעובד ברשת, אך איך הוא מפעיל מחשב אם הוא סך הכל מכשיר אחסון? פשוט ראיתי את המכשיר הזה בכמה חברות ומשרדים ולא ראיתי מארז מחשב שמחובר לצג, אלא את המכשיר הזה. מישהו יכול להסביר לי כיצד הוא עובד? והאם הוא מתאים לתצורת חיבור ביתית? איך המכשיר מעלה וינדוס או שרת אם אין לו תוכנת הפעלה כמו ביוס(או שיש לו?) שקובעת לו איזו תוכנת הפעלה תעלה ואיך. או שזה כונן שהוא בכלל על גבי "ענן" ? כי ניסיתי לחפש בגוגל ולא מצאתי. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני צריך שרת שאפשר להעלאות בו קובץ של 220 מגבייט ואני לא יודע איפה ... אודה לכם אם תעזרו לי בעיניין. תודה.
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
איפה אני מוצא דילים לבתי מלון באילת? הכוונה רק חמישה כוכבים [קלאב הוטל וכאלה] ואיפה אני מוצא גם טיסות זולות לאילת? תודה מראש וחופשה נעימה. נ.ב. באיזה תאריך יש את העיר האדומה השנה?
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור בפתירת התרגיל , תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
לנעול להגנה מפני מפגרים ונובים בפורום HWZ לנעול לנעול!! לפני שיגיבו עוד הומואים מפגרים :kopfpatsch:
-
- 11 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=23358 משהו מוכן להסביר לי?
-
אם כן אז נגיד שנהרס, מה אני עושה עם זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
תהנו אחים שלי. ת'אמת לא ציפיתי לדיסק כזה יפה מאחותה של ג'סיקה סימפסון... אחלה שירים. אני אהבתי את 2 5 6 11 הקול שלה מושלם לדעתי. מזכירה לי קצת את הסולנית של GARBAGE.
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
באילו שעות יש צורך לשים תווי חניה בערים הגדולות? האם בכולן השעות הן אותן שעות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
ברשותי השאלה המצורפת הבאה... אשמח אם תוכלו לצרף פתרון מפורט כי לא הבנתי מה רוצים מהחיים שלי בשאלה הזו + דרך פתרון? תודה אנשים ! (ובמיוחד תודה ל- MR_K שמקדיש את מיטב זמנו ) [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני רוצה להצטרף לרשת של הבית ספר שלי בפייסבוק ואני צריך מישהו שכבר נמצא ברשת ויאשר אותי. יש לי כמה חברים שברשת אבל הם לא יודעים איך לאשר מי ששלח בקשה להצטרף, מישהו יודע איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
טוב המורה שלנו נתן לנו שאלה שמי שפותר אותה זה כאילו הוא עשה עוד מבחן והוציא בו 100 (מה שאומר שזה ממש שווה) ואני לא יודע כ"כ איך לפתור אותה, אז קיוותי שמישהו כאן יוכל לעזור לי בקשר אליה לפני שאני מציג את השאלה אני חייב להדגיש שאין להשתמש בטריגו' בשאלה הזאת בכלל טוב אז ככה, אני מעלה גם ציור מכוער שלי שציירתי (בצייר) בשביל להראות את זה שתוכלו לראות, אבל אני גם אסביר את זה, מעגל O1 (האות האנגלית "או",לא אפס) משיק בנקודה F, המעגל O2 משיק בנקודה E כמו כן הם שניהם משיקים להמשכי הצלעות AC וBC וAB וAC (תראו בציור העלוב שלי) את נקודות E ו-F חיברו והעבירו דרך EF ישר שחוצה את EF לשני חצאים שווים בנקודה T כמו כן הישר הזה (GK) חוצה את AC בנקודה K לשני חצאים שווים משמע, ET=FT וכן AK=KC.…
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
קניתי היום עדשות מגע, האופטימטריס הסביר לי מה לעשות והצלחתי בחנות משקפיים לעשות את זה כמו שצריך ואז הורדתי אותם אחרי כשלוש שעות... עכשיו בבית אני מנסה כבר קרוב לשעתיים רק להכניס את העדשה לעין ימין ולא מצליח לי!!! העפעף העליון כל הזמן ממצמץ על העדשה והיא בורחת לי החוצה!! יש לכם איזה פטנט איך לעשות את זה נכון לפני שכל הרהיטים בבית אצלי יתחילו לזוז מעצבים?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אוקיי, אז לא בניתי אתר מאז שהייתי בן 14 (כמעת 10 שנים), כך שאני זקוק למעט מידע עד שהכל יסתדר לי בראש. אז ככה: קניתי דומיין מאתר LiveDNS. יש לי שרת בחו"ל כבר די הרבה זמן שאני משתמש בו לדברים כמו העברת קבצים דרך FTP וSeedBox. עכשיו, לפי הממשק של אתר LiveDNS, האופציה היחידה להפנות דף מהשרת לדומיין כדי להוות Main Page, כרוך בתשלום של 170 ש"ח.. אני כבר מתחיל לחשוב שעשיתי טעות שלא הלכתי על Box.co.il כי נראה לי שLiveDNS רודפי בצע (תתקנו אותי אם אני סתם משמיץ). מכאן אני תקוע. אני בעצם רוצה לחבר חלק מהשרת לדומיין בצורה שהעמודים באתר יהיו בתקן mysite.co.il/main/main.html ולא קישור למקום אחר (אם זה לא מובן מאליו), וגם כמובן ליצור חשבון אימייל תחת הדומיין החדש. אני לא מאמין שזה אמור…
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
-
בהמשך למה שכתבתי פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=181564.msg1574352#msg1574352 (ואני מצטט) אתמול התקשרתי לכבלים לראות מה הקטע, הרי הם אמרו שביום שני הם יחברו אותי. אחרי כמה דקות של בירורים קיבלתי תשובה ש"לפחות בשבועיים הקרובים מחברים רק לקוחות של 012 למבצע הזה" ואז החוצפנית הוסיפה "תתקשר בעוד שבועיים שלושה ותראה אם נחבר אותך" מישהו שמחובר לברק 013 הצליח לעבור לחיבור של 1.5/256 או 1.5/512 ?? אם כן, אנא רשמו זאת פה. זה פשוט פאקינג בזיון. הם אמרו לי במפורש (פעמיים) כאשר התקשרתי אליהם לפני שבוע שתוך 4 שעות הם מחברים אותי במהירות החדשה. הם עוד לא מחייבים אותי על המהירות החדשה, אבל נשבר לי! אם אתם מנויים של חברה אחרת - לא 012 - ועברתם לחיבור הזה, א…
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
חג שמח לכל בית ישראל. הכנתי קטע חדש וניסיתי להכין משהו מקפיץ פחות או יותר .. יענו למועדונים - הקטע נתון תחת חוות תעדכם http://rapidshare.de/files/21968936/KOBrA_-_To_Rush.mp3.html (כדי להוריד יש ללחוץ על מקש ה"FREE" ולאחר מכן לחכות עוד 24 שניות -->להקיש את הקוד שבתמונה ולחיצה על הורדה) שם הקטע כפי שאתם בטח רואים הוא KOBrA - To Rush אבל זו היא גרסא ראשונית ככה שתנו לי חוות דעת כדי שאוכל לשנות אותו בהתאם .. בנוסף לא מזמן פירסמתי כאן רמיקס שעשיתי בסגנון מוסיקה שחורה והנה הלינק למי ששמע ולמי שלא : http://stage.co.il/media/yakovhahiasvilli568837.mp3 KOBrA !
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
לפני כמה שנים נרשמתי לפייל פאל ואני לא זוכר את החשבון שלי. אם אני עושה חשבון חדש עם אותם פרטים זה יהיה בסדר? המ.. משהו יודע אם אני יכול לפתוח חשבון באיביי ולמכור או לקנות דברים והכול דרך פייל פאל?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים, אני מחפש "איש מחשבים" בקיא ובעל ניסיון רב בהרכבת רכיבי מחשב. אני מצוי בתהליך רכישה של מפרט למחשב חדש וזקוק לבעל ידע בתחום ההרכבה. בנוסף, אני מעוניין לפרמט מחשב קיים ולערוך בו שינויים קלים. אני תושב גבעת שמואל ולכן רצוי מישהו מאיזור בקעת אונו . תודה מיכאל
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-