כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,584 דיונים בפורום זה
-
האם ניתן לקבל אזרחות כפולה בספרד לתושבי ישראל ? האם בטור אזרח ישראלי ניתן לפתוח שם עסק חוקי ולנהל אותו ? האם ניתן לקנות בית שם בטור אזרח ישראלי ,? אולי למשיהו יש מידע לגבי מחירי בתים וכו (מחירים כללים ),אני יודע שמשכורת ממוצעת שם היא 14 אלף דולר לשנה (יותר גבוהה מישראל ב 4000 אלף).
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
ראיתי במפרטים שלעיתים כתוב שהכרטיס למשל הוא retail, או רכיב אחר הוא in a box וכיוצ"ב. מכיוון שרכיב retail הוא זול יותר (למרות שאני מבין שאין הבדל בינו לבין מוצר זהה בקופסא), מה המשמעות מבחינתי כשאני לוקח את המפרט לחנות ומבקש להרכיב שם מחשב? מה, אני יכול לדרוש מהחנות שרכיב זה או אחר יתקינו לי ויתמחרו את התקנתו לפי retail כמו שהוצע במפרט? הרי החנות יכולה להגיד שהמוצר אצלה הוא לא retail ואז היא מתמחרת אותו במחיר גבוה יותר! ובכללת כיצד אתם מחליטים מתי להציע במפרט רכיב retail או את אותו רכיב בתצורה אחרת? האם יש כללים קבועים כאן?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי , יש לי מתכונת מחר (5 יחידות כיתה י') , אשמח אם תוכלו לתת לפתור/לעזור לפתור את התרגיל: לפי מה שאני שעשיתי AOB דומה לDOC , לכן השטח של AOB הוא 9S , כי יחס הדימיון בין המשולשים הוא 1:3 , אבל אני לא מצליח למצוא את שטח של המשולשים ADC וDBC. תודה!
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אתמול קניתי לעצמי סמסונג גלקסי אס ( מכשיר מדהים ) .. עכשיו ראיתי שכבל הטעינה שלו זה חיבור מיקרו USB וגם העכבר לוג'יטק שלי Performance MX נטען באמצעות כבל שמצד אחד הוא USB למחשב ומצד שניה מתחבר לעכבר מיקרו USB. עכשיו לפי כל הגיון בריא שבעולם זה מתאים ואני יכול לחבר את הכבל שמחבור למחשב לטלפון שלי . אני צודק נכון ?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
משהו יודע מתי יוצאת העונה השניה של אבודים,אם בכלל? משהו בכלל מכיר תסדרה?
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
האם אכרי שאני מוחק קובץ זה אפשרי להשיב אותו? ואם כן איך אני יכול למחוק קובץ לתימידות? אני מצטער עם זה לא הפורם המתאים תודה לכל העונים!
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
ואם כן כמה הוא עולה בערך?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
תשמעו השאלות נהיות יותר ויותר הזויות כל פעם(לא קשות, הזויות!) גם כשיש את התשובות אני בקושי מצליח להבין מה הייתה הכוונה לא פלא שרק 21 ענו נכון אגב התאריך אחרון לשלוח לא היה היום ב12 בצהריים? כי לפי התאריך הודעה( 16:51 ,09.10.2013) זה נרשם אתמול
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
למי שיש גליון כלכלה של היום תסתכלו במוסף המחשבים במדור העזרה לשואלים: ----- כותרת: משחק גנוב שאלה: הורדתי משחק מ"אמיול" עם סיומת MDF. אני לא מוצא תוכנה שיודעת להפעיל את הקובץ. המערכת: נסה את תוכנת הצריבה ALCOHOL 120% המשתמשת בקצבי MDF. את התוכנה אפשר להוריד מהאתר: WWW.ALCOHOL-SOFT.COM ברור שזה לא שידול ל WAREZ, אך זה בהחלט תרומה (עצם ההתייחסות לנושא, ועוד עזרה כשהם מכירים בזה שזה "גנוב).... מה גם מי עושה גיבויים עם התוכנה הזו לצרכים אישיים (וגם כדי להשתמש בה נראה לי שצריך "לגנוב" אותה גם ).
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מזל טוב ושתזכה למצוות ושתחייה עוד כמה שחייתה עד עכשיו ! ;D
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מישהו יודע איך קוראים לאלבום? בוויקיפדיה כתוב שיש אלבום שקוראים לו פרל ג'אם מ2006 אבל אח שלי טוען שהם הוציאו אלבום שהו חידוש של שירים ישנים שלהם השנה מישהו מכיר?
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מחפש משהו שפעם היה לו iPod, והוא קיבל אותו עם מטען שמחובר לחשמל, והיום הוא כבר לא משתמש במטען (מסיבות שונות), אבל מהטען נישאר אצלו. אם יש משהו כזה (באזור ירושלים), ולא איכפת לו לתת לי את המטען שלו, אני אשמח מאוד. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
whats up???? מישהו יודע במקרה איזה זן ספיציפי של פיטבול,זה הפיטבול שמופיע באחת מסצינות בסרט גוסט דוג(שהשחקן והכלב בוהים אחד בשני)????? אני יודע שיש איזה 5 זנים בתוך הגזע הזה. אם מישהו יודע בוודאות על מה מדובר ויעזור אני אשמח מאד , תודה
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
האם יש מצב למצוא אתר עולמי או איך שזה לא ניקרא.....לשלחת אס.אם.אס לחו''ל לכמה יעדי מדינות. אני צריכה את זה דחוף :s05:ראיתי בתחילת הפורום שילדה שאלה על אותו נושא. אם גם משלמים על זה או שיש הודעות אס.אם.אס חופשיות לחו''ל. מקווה שתעזרו לי שיהיה לכולם ערב נעים ומהנה......בתודה. מוזי
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני משתגע אבל יש את השיר של מדונה la isla bonita ששמים אותו כל הזמן במסיבות ברמיקס של היפ הופ..מישהו יודע למה אני מתכוון?
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הי אני עשיתי את הבחינה הראשונה על ווינדוס 7 שזה windows 7 configuration mcitp כל הכיתה עשתה את הבחינה במכללה. כנראה שם של מישהו אחר נקלט שעשיתי את הבחינה כולנו נרשמנו על אותו מחשב עכשיו שאני נכנס לאתר של מיקרוסופט יש את ההסמכה רק לא על שמי לא שמתי לב לזה עברו כבר חודשיים מאז מה אפשר לעשות? האימייל והרחוב שמצוין שם נכונים שלחתי להם הודעה לתמיכה מקווה שיהיה בסדר אם לא נעדכן
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
http://mygoldstar.ios.st/Front/Pages/pages.asp?id=123115 http://mygoldstar.ios.st/Front/Pages/pages.asp?id=123115 תהנוו
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
התקרה ברכב "הפאר" שלי, פיאט טיפו, גמורה. הרכב היה שנים רבות בידי העובדים של אבא שלי, שעישנו ברכב וגרמו להרס התקנה. צירפתי תמונות להמחשה. חשבתי לרכוש ספריי דבק (קיים כזה דבר?) ולעבור על התקרה לפחות כדי שהיא לא תתפורר עלי בזמן נהיגה. אחר כך אקנה צבע אפור מיוחד ואעשה צביעה. לדעתי יותר גרוע לא יהיה. מה דעתכם? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מנוי, אבל אני לא יודע כמה גבוהה תהיה איכות התמונה בהשוואה למנוי החינמי, אני לא יודע אם זה שווה, יש למישהו כאן מנוי על זה, שיוכל לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אין לי רישיון ואני צריך עבודה באיזור אשדוד שתתאים לי ללימודים (אחת הספקיות הגדולות או כל חברה פרטית). אני כרגע עובד באבטחה אבל אני רוצה להתחיל להיכנס לתחום המחשבים. אם מישהו מכיר, יכול לתת לי אימייל ליצור קשר זה יהיה נחמד. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם. המארז וחלקי המחשב שלי מעט מאובקים ואני רוצה לנקות אותם. יש לכם טיפים לתהליך? אני יודע שאסור להשתמש במברשות וכו כי זה יוצר חשמל סטטי, מתפחות למיניהם נדבקות לחלקים, ומים ממש לא באים בחשבון. רעיונות אחרים?
-
- 8 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הבנתי שיש/שיהיה נגן MP3 שיסדר/מסדר את המוסיקה בצורה של גלקסיה, שכל כוכב זה מצב רוח (שמח,עצוב,קצבי,עייף וכו') וככה אפשר לשמוע מוסיקה בכל מצב רוח שיש לך בלי להתחיל ליצור פלייליסטים. מישהו מכיר משהו כזה למחשב? תודה
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום רב האם מישהו יודע מיהם היבואנים - הרשמיים והלא-רשמיים של מוצרי החומרה בארץ ? לדוגמא : VISUAL של ASUS : אתר http://www.visualdg.co.il/home/default.aspx אני חושב שרצוי שכולם ידעו ברשימה מסודרת מיהם האמיתייים ומי מביא יבוא מקביל ולא טוב\אמין אודה לכולם על הגדלת הרשימה
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מהר לפני שיגמר יש כמות מוגבלת נו מי אוהב אותכם? http://www.funnyjunk.com/pages/cupholder.htm/
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-