עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לא בטוח שזה במקום: אני צריך שרת זול שיתן לי בסביבות ה100MB(הSVN שלי כרגע 3.4MB Smile ) ויתן לי גישה REMOTE דרך SSH/RDP/NX או כל דרך אחרת,כל מה שאני צריך זה שיהיה זול יהיה BANDWIDTH לא רע,אמין ושאני יוכל להריץ עליו SVNSERVE כדאי לספק לי ולחבר שלי גישה לSVN,כרגע הSVN הוא במחשב שמחובר לאינטרנט רגיל לכן לעשות CHECKOUT ממנו זה סיוט. אפילו לא צריך הרבה RAM או CPU(בUNITS או מה שזה יהיה) כי כל מה שזה יריץ זה SSH+SVNSERVE ועוד כמה שטויות בעתיד. למישהו יש פיתרון טוב יותר? חשבתי על SVN על GMAILFS אבל לא בטוח כמה טוב זה יעבוד. בבקשה אני זקוק לזה להמשך פרוייקט לא קטן שאני עושה. ראיתי אפילו HOSTING פעם לPYTHON ב1$ לחודש אבל לא נדמה לי שזה טוב. בבקשה תעזרו לי פה. תודה נ.ב.:השר…

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  2. Started by alergic,

מישהו יודע איך שמים ניקוד (סגול,צירה וכו) בWORD ?

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  3. Started by MrMale,

ישר לעניין! אני נכנסתי לאתר של הבגרויות כדי לבדוק עם בדקו את הבחינות (היסטוריה+לשון- כנראה עוד לא הגיעו התוצאות), האתר הוא- http://meyda.education.gov.il/tsiyuney%5Fbagrut/ עכשיו, כשאני הכנסתי את כל הנתונים הנכונים זה נכנס לחשבון אבל רושם לי את זה: "נתוניך אינם קיימים במאגר בדוק שנית את הפרטים שהזנת: ת.ז ות. לידה אם עדיין לא הגעת לנתונים, פנה לבית ספרך או לשלוחה האקסטרנית". WTF? מה זה אומר? שהציונים שלי עוד לא הגיעו או שאני לא רשום במסד נתונים שלהם (או משהו כזה )? אם זה קרה למישהו או למישהו שאתם מכירים והצלחתם לפתוא את זה, שתפו אותי...

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  4. Started by dvvon,

סתם שאלה שמעניינת אותי אני מקווה שזה לא SPAM

• 8 תגובות
    • 623 צפיות
  5. במסגרת הבגרות במחשבים אנו אמורים לבנות אתרי אינטרנט אני רוצה לבנות אבל אין לי שמץ של רעיון אסור שיהיו אתרים על מחשבים מוסיקה ספורט וכד' מישהו יכול להושיע ?!?!?!?!

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  6. Started by lion03,

אז ככה קבעו לי תאריך גיוס 9.8.06 אבל הפרופיל שלי הוא 45 בגלל משקל ואני בן יחיד ואני רוצה לשרת ביחידת שדה לא משנה מה לצורך העיניין על בעיה הראשונה אני עובד ושניה אני מתכוון לפתור על ידי חתימה אבל אני רוצה לדעת אם אני עדיין יכול לשנות את הדברים הנ"ל או שזהו אני אהיה תומך לחימה?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  7. Started by kinggil,

תגיבו כי זה חשוב.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  8. לכתבה בYנט: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3016062,00.html

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  9. Started by americium,

אהלן, כפי שכתוב בכותרת אני מחפש לוחות מכירה לרכב יד-שנייה ברשת שניתן לפרסם בהם מודעה חינם ושהם גם פעילים ויש להם הרבה קוראים [מניסיונכם כמובן]. בינתיים פרסמתי ב: www.carbay.co.il www.esell.co.il www.carboard.info אם אתם מכירים לוחות נוספים שהם פעילים יותר או אפילו מוצלחים יותר אשמח אם תרשמו את הכתובת שלהם כאן. תודה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  10. קיצור אני מחפש איפה אפשר להוריד צלצולים (פורט מידי 4 פולי ולא מונו זול וצורם לאוזן) ומשחקים לנוקיה 3510i כמובן שיהיה בחינם (יש כבל לחיבור למחשב) יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  11. Started by sna-E,

אבא שלי נוסע עוד כ-18 יום לתאילנד ובהזדמנות זו רציתי לרכוש לעצמי מחשב נייד. אשמח לקבל פרטים על המחירים באיזור (בנגקוק) ואולי גם אתרים של חנויות טובות RESPECT SNA-E

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  12. Started by iakovl,

ghost in the shell stand alone complex היא סדרת המשך לסרט המצוין לדעתי ghost in the shell (אחד מסרטי הANIME הטובים בכל הזמנים) אך הבעיה שלי היא שהדיבוב של הסרט הוא ביפנית, עם כתוביות אנגליות. השאלה שלי היא האם אפשר להשיג במקום כל שהוא דיבוב אנגלית פרקים הללו?

13. Started by ward,

מתי יתחיל טקס האוסקר יש לי YES מתי יתחיל בבקשה תגידו כי באתר של YES כתוב http://yes6.tapuz.co.il/ http://hot.msn.co.il/ ובאתר של ה HOT כתוב זמן אחר איך זה ?

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  14. למה אין באתר מערכת בדומה לזו וואלה ביי

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  15. שלום לכולם, אני צריך המלצה על מוסד לימודים לצורך לימוד תואר להנדסאי מכונות לא תואר ראשון למהנדס אני מצאתי את "הקריה ללימודי הנדסה וטכנולוגיה ת"א" האם מישהו מיכם מכיר את המקום או יש לו חברים/קרובים שלמדו שם ויכול להמליץ על הרמה שלהם? ואם אתם מכירים מקום אחר אשמח לישמוע! תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  16. Started by Tomerb1,

שלום לכולם בן דוד שלי לומד כרגע משהו בתחום השיווק. הוא קיבל עבודה להגשה שבטוח העבודה הוא צריך להשיג פרטים מסויימים על אתר, הוא בחר באתר "תקשוב" [של החברה תקשוב מן הסתם]. כמו הדרג המנהלי של החברה, שמות. הכנסות. ומכל מיני כאלה. וצריך גם לראות את העיצוב הישן. אם מישהו זוכר פרסמו פה פעם אתר שרושמים כותבת וזה מראה את האתר כמו שהוא נראה פעם. מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג את הפרטים השונים? מקורות מידע? [חוץ מלדבר איתם] תודה רבה וסוף שבוע נעים

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  17. Started by rockerr,

למישהו יש מושג למה הנורית ההצהובה מהבהבת כל הזמן כשהוא עובד? הוא גם לא מקרר משהו חדר קטן...יש קשר?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  18. מישהו יודע איך אני אמור להגיע הכי מהר מתחנת רכבת כלשהי בתל אביב למוזיאון ההגנה (שד' רוטשילד 23)? ואם יש לכם מושג כמה זמן לוקחת הנסיעה מהתחנת רכבת עד למוזיאון, אשמח גם לדעת את זה. תודה. עריכה: שכחתי לציין שאני צריך להיות שם עד 9 וחצי מחר.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  19. Started by pure perfection,

מה קורה?? ההתחייבות שלי עם אורנג הסתיימה , התקשרתי אליהם והם נתנו לי מחיר של 108 עם חודשיים חינם על מהירות 8 מגה זה יקר נכון ?? כי ראיתי פה מישהו שהציעו לו בבזק בינלאומי 39 מה אתם אומרים ?? דיברתי עם השימור גם זה מה שהם נתנו .

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  20. Started by kfirbep,

אני יודע שזה שונה ממדינה למדינה אבל מישהו יודע כמה עולה האיפון באירופה?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  21. Started by tzolerguy,

למישהו יש רעיון כלשהו למה חברת HP מוכרת מדפסות אשר אמורות להתחבר למחשב דרך חבויר USB ללא הכבל שאמור לחבר את המדפסת ... באמת שלא הבנתי למה זה ?? סתם לטרטר את הלקוח?? יש מצב שיום אחד נקנה מדפסת נפתח את הקופסא ונגלה שאין מדפסת?? או שפשוט יש להם דרך יותר טובה מכבל USB על מנת לחבר למחשב מדפסת USB??

22. Started by killer107,

מישהו יכול להמליץ לי ספר\ים לטכנאות מחשבים מבחינת תוכנה, חומרה, מערכות הפעלה, תיקון בעיות, תחזוקה והרכבת מחשב וגם ספר\ים לגבי רשתות מבחינת הקמה ותחזוקה תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  23. מעוניין לקנות כמה חלקים שם, שימו לב שהחנות לא קנדית אלא אמריקנית (נוח יותר אם היא תהיה ב NY).

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  24. Started by p11ma,

שלום, אני מעוניין להרוויח כמה ג'ובות על המחשב הישן ישן שלי... זה המפרט: מעבד INTEL Celeron 2.66 GHz (ליבה אחת) + המאוורר המקורי זיכרונות: 1x DDR400 512MB 1x DDR400 256MB CL 2.5 כונן קשיח: 80GB 7200 RPM (כונן חדש של WESTERN DIGITAL WD800JD עלה לי 200 שקל) כרטיס מסך: Nvidia Geforce MSI 5200FX 128MB ללא מאוורר - רק גוף קירור [ככה הוא הגיע) לוח אם: Gigabyte 8VM800M 775 http://www.tfdn.net/Upload/2006910122027947.jpg מארז: מארז של אייבורי שעבר התעללות כונן דיסקים: SAMSUNG RW 52-24-52 ספק כוח: MONO MODE ATX 400 כמה לדעתכם אני אמור לדרוש על מחשב כזה? הוא עובד כמו סוס רק לידיעתכם, והוא בן 3 או 4... כבר הפסקתי לספור. מכיוון שאין לי עוד מסך בשבילו, התקנתי עליו WINDOWS SERVER 2003 ו…

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  25. Started by Nonine_09,

ברצוני לקנות מחשב אך איני מעוניין בקניית מחשב קומפלט וגם לא בדרך שבו "מרכיבים" מפרט בחברות כמו אייבורי,KSP,אלוף המחשבים וכו'. אני רוצה לקבל קצת מידע לגבי הרכבת מחשב,אילו רכיבים צריכים להיות מתואמים ומסונכרנים אחד עם השני(איזה דברים צריך לקחת בחשבון,כיצד בוחרים כל רכיבלוח אם במהיריות שונות עם מעבדים ספציפיים,זכרונות מתאימים לעבודה וכו'). מי יכול לתת לי מענה/להפנות אותי לגורמים רלוונטיים?? תודה לכם חבר'ס

• 2 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.