עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by djelectric,

היי, לפני שעות בודדות כשנכנסתי ליו טיוב עלה לי דף עם שגיאה 500 וזה מה שרשום שמה: Sorry, something went wrong. A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation. Please report this incident to customer service. מאוד ברור לי שמישהו עומד מאחורי זה, וכרגע לאחר שמחקתי את העוגיות ואני נכנס בתור אורח הכל בסדר מישהו חווה משהו דומה, או מכיר את הבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by sariti,

אין לכם מה לעשות! כל היום בפורום המשעמם הזה??????????? יש לכם אתר עם קודים לפלאפונים????????????

3. Started by yuvalri1,

שלום אני מקווה שזה הפורום הנכון... בכל מקרה - מה הGUIDE LINES כאשר פותחים את המחשב? האם מומלץ לעבוד על הרצפה (ללא שטיח)? על השולחן? יחף? ערום?? במה לגעת\לא לגעת לפני העבודה? תודה!

• 16 תגובות
    • 4.2k צפיות
  4. Started by benor,

חלק מהאנשים בפורום, אומרים שצריך לגעת בחלק מסויים במחשב מתכת בשביל לפרוק חשמל סטטי לפני שיגעו ברכיב מסויים. שאלתי את זה את אבא שלי הוא דיי מבין בחשמל, והוא אמר לי שזה לא יכול לפרוק ככה מטען. אם רוצים לפרוק, אז צריכים לחבר חוטים להארקה ולגעת בהם. עדכון: אם המחשב כבוי, והוא מחובר לשקע החשמל. אז רק אז הגוף של המארז יוכל לשמש כהארקה ואבא שלי אמר שלא כדאי לעשות את זה ככה...

• 10 תגובות
    • 4.5k צפיות
  5. Started by nir_ofer,

חבר שלי פרק לפני כמה ימים את הכתף בחופשת סקי. רציתי לדעת כמה זה יוריד לו מהפרופיל אם זאת הפעם הראשונה שהוא פורק תודה מראש ניר

• 17 תגובות
    • 10.1k צפיות
  6. דבר ראשון ספר נהדר אחד הטובים שיצא לי לקרוא אם לא הטוב ביותר ! רק משו קטן מטריד אותי בסוף של הספר הבנתי שלאחר השיחה של אדם עם ג'וק וג'ודית בפנטהאוז שבה שיכנעו אותו להמשיף בטריון הוא לא לקח את ההצעה כי רשום שלאחר מכן הוא יוצא מהבניין של טריון עם קופסא ובה כל החפצים שהיו במשרד שלו, אבל מה זו הפגישה המוזרה בינו לבין אלאנה אחר כך כשהיא עוברת במכונית האדומה?? הוא כועס עליה שהיא שיתפה פעולה "נגדו" ועל זה שהיא לא באמת אהבה אותו אבל מה באמת הולך שם לא הבנתי בדיוק.. אם מישו יוכל טיפה להסביר לי אני אודה לו מאוד !

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  7. Started by HumanFly,

נערך לטובה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Kurt,

סוף סוף מכל הזבל שיש בטלויזיה יוצא סדרה איכותית כזאת עם עלילה עם דמויות והכי חשוב עם ישראליות. אחרי 2 פרקים אני יכול בוודאות לומר שזו לא עוד סתם סדרת דרמה אלא משהו ברמה. מה שמעניין שבגיל 50+ ההורמונים של פרנקו עדיין משתוללים ;D

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by RazorJunior,

באינטרנט ישנו אתר הנקרא: "DARVIN AWARDS". הפרסים הללו ניתנו לאנשים הכי מטומטמים בעולם . הטקסט הבא הינו תרגום מאנגלית של מאמר אשר כותרתו "פרסים לאידיוטים של שנת 2003 אידיוט מס' 1 ... סטודנט לרפואה אשר למד טוקסיקולוגיה (תורת הרעלים) היה בתורנות במרכז החירום להרעלות. יום אחד התקשרה גברת די מבוהלת בגלל שהיא תפסה את בתה הקטנה אוכלת נמלים. הסטודנט הרגיע את הגברת שהנמלים אינן מזיקות ואינן רעילות, ולפיכך לא יגרמו לנזק והיא לא צריכה להחיש את בתה לבית החולים. הגברת נרגעה, וכבדרך אגב הזכירה בסוף השיחה, כי נתנה לבתה רעל נמלים במטרה להרוג את הנמלים היא הופנתה מייד לבית החולים הקרוב לביצוע שטיפת קיבה לבתה. הנה הפרס שלך גבירתי. ענדי אותו בגאווה. אידיוט מס' 2 ... מתברר שלפני כמה שנים ה…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. משהו מוזר ששלחו לי ב email אם דבר כזה היה קורה בארץ אז הייתי יכול עוד להבין (דגם חדש של קסאם ? : זילזל ? ??? ) אבל בחו"ל ? למישהו יש מושג איך זה קרה ?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אז כמה מילים לפני שמי אור אני בן כמעט חוקי לגמרי ואני מעלה ליוטיוב וולוגים וגם מנסה להצחיק (לא ממש הולך לי...) טוב אז זה טריילר שהכנתי ושמו הוא "גם אני אוהב להצטלם מול המראה" הקול והכל שלי חוץ מהמוזיקה שזה בן דוד שלי עשה ומקווה תאהבו את זה [= ואם אהבתם ותרצו לראות עוד תעשו גם SUBSCRIBE על הדרך [= http://www.youtube.com/watch?v=sDmqGm030gk http://www.youtube.com/watch?v=sDmqGm030gk

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. קאבר שלי לשיר שבת בחלון - הראל מויאל (קאבר)

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  13. תהנו, אשמח לתגובות

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  14. אורח kobi3290
    Started by אורח kobi3290,

בלה בלה בלה לא נראה לי

15. http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/548540.html http://www.knesset.gov.il/mk/heb/mkexpenses_list.asp?yr=2004 המנצח הגדול הוא (תופים....): עסאם מח`ולף, ואחריו עמרם מצנע שהוציא 1,989 שקלים על וילון ללשכה.

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  16. Started by chris_u16,

http://gifs.msn.co.il/msnads/kingstone/Kingstone.htm מי מפרסם את זה?! MSN??? יש גם באנרים של זה "הזכרון שלך אוגר כל כך הרבה פרטים ברגע נתון" ??? ??? זה כ"כ הולם את ישראל לפרסם מוצר שכולם מכירים את שמו.

• 10 תגובות
    • 845 צפיות
  17. לידיעות אחרונות של אתמול צורף עיתון בשם "SEND" שנושאיו הם סלולר, מחשבים ואינטרנט. כמו כל גולשי האתר(כן, כן, גם אתה שמכחיש שם בפינה) נושאים אלו מדברים אלי ולכן פתחתי את העיתון כדי לקרוא מה חדש. מראש ידעתי שהעיתון לא מחדש הרבה לאנשים שעוקבים אחרי התחום (אבל עדיין, אפילו מעריב לנוער כתבו על Bluetooth לפני חודשיים) אבל ממש הופתעתי לגלות התייחסות מוגזמת מאוד לניורון ב2 כתבות. את אחת מהן צירפתי כאן: עמ' ראשון עמ' שני (שם הכתבה והקציר כאן) לאורך כל קריאת הכתבה הייתה לי הרגשה חשדנית ביותר, אפילו ככתבה שעוסקת במוצריה של ניורון כל האינפורמציה בה היא פרסומית. ההתייחסות לניורון כמביאה בשורה חדשה וטכנולוגיה חדשנית לארץ כאשר זהו בסך הכל מחשב קטן. לא הסתקפו בכך והדגישו שם את "היכולות …

• 11 תגובות
    • 968 צפיות
  18. Started by cellular777,

פרסום עולה כסף.

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  19. Started by eegg,

רציתי לדעת מתי מתפרסמים ציוני הבגרות האחרים חוץ מאנגלית ומתמטיקה שבהם קיבלתי 96 ו :smile1:100

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by iem,

מישהו יודע מתי מפרסמים ציוני בחינות טכנאים והנדסאים שהיו במרץ ? והאם ניתן לצפות בהם דרך אתר מ. החינוך כמו בבגרויות ?

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  21. התפרסמו ציוני הבגרות באנגלית ומתמטיקה שלי מצורפים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  22. Started by asiofjiojqwr,

אני אפתח בהצהרה שאין לי שום ידע בשיווק ושום ידע בפרסום, עם זאת אני מעוניין לקבל רעיונות מהחבר'ה פה בפורום על פרסום ויצירת קשר עם לקוחות פוטנציאלים דרך האינטרנט. עכשיו ללב הנושא - אבא שלי הוא קבלן עצמאי, והוא ומחשבים לא הולכים ביחד (בלשון המעטה), אז לקחתי על עצמי פרוייקט קטן לעזור לו לפרסם את העסק באינטרנט ולהגיע ללקוחות פוטנציאלים ומכרזים שונים. עצות?

23. Started by galh_5,

לא מצאתי פה פורום מוזיקה... זמן הסט: 54:34.איכות:192 ביט גודל:74 מגה בייט פלייליסט: OFFER NISSIM FEAT MAYA-BE MY BOYFRIEND(ADI PEREZ 2009 REMIX) MILKOV-BULGARIA(PAZ YENNI REMIX) CIDINIHO?DOCA-RAP DAS ARMS(LUCANA CLUB REMIX) LINKIN PARK-WHAT I HAVE DONE(DOR W) INNA-HOT(PRO REMIX 2009) FLO-RIGA -RIGHT ROUND(3 BAD ELECTRO REMIX) NICOLA-BRAZIL STREET PITBULL-I KNOW YOU WANT ME Pitbull - Room Service (Latin Club - DjSk-Mon Ft Explow Kaiowas Drums Mix) Enrique Iglasias & Ciara - Taking Back My Love(RNR Remix Yinon_Yahel_-_Dramatic_Beatz__Original_Mix Yinon_Yahel_feat._Maya_-_Bringing_You_Home__Radio_Edit_ Shoam & Gavriel-Inside You (GrooveshakerZ Remix) david guetta- se…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מעניין איך היה נראה פורום "טכנולוגיית מידע - IT" בFXP...

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  25. סרט המשך ל"מבצע סבתא" **שווה צפייה** חלק א' חלק ב' תגובות בבקשה

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.