עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Chevy,

המון הצלחה בלימודים, בחיים ובכל התחומים הרבה בריאות אושר וכושר :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: תהנה !

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש לי ציוד.. קצת יותר מידי אם שואלים אותי.. אבל לא משנה... כמה מקסימום אני יכול להעלות לתא מטען וכמה מקסימום עליי? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Mortar,

למי נמאס מזה הכי בעולם ??? נמאס מהשיר של ארכדי דוכין, אוהבים אותו והכל אבל כמה אפשר לשים סינגל אחד מזדיין ברדיו ?!!?!?!?!?!?!?!?!?! כל יום, כל היום בכל תוכנית אפשרית, גם בטלוויזיה, גם בגרסה האקוסטית גם בגרסה עם מיכה שיטרית ועם מליון פעם ככה בשביל הכיף. אני מקווה שאני לא היחידי שחושב ככה

4. Started by waizman,

לא'דע בן כמה אתה כי האייסי שלי מושבת כרגע, אז אני ישים לך סתם כמה אנימציות ;D :-* :anim-jjd: :auto: :biggthumpup: :clown: :cwm39: :DJsmile: :gorgeous: :ylsuper: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: מזל טוב איש! :-*

• 13 תגובות
    • 776 צפיות
  5. אורח Si-Nom

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 802 צפיות
  6. Started by The_overclocker,

ישנתי אתמול אצל חבר ומצאנו אצלו בגינה עכביש, בגודל של בערך 3 ס"מ, לקחתי אותו הביתה לנסות ולבדוק איך הוא נראה תחת המיקרוסקופ. אבל לא יכלתי להיות רע להקריב אותו למען המדע אז שמרתי אותו בתוך תיבת פלסטיק עגולה בקוטר של 20 ס"מ ושמתי שם אדמה של עציצים שחורה כזאת עם כלמיני חארטות לבנות כאלה.. Anyway.. חשבתי לעצמי "ממ אתה אלרגי לחתולים ולכלבים ולכל דבר שיש לו פרווה, למה לא לאמץ עכבישון ??" Well, אז הוא יושב שםומטפס והולך עוד קצת ויושב לו, לא כמו כלב אבל חפיף ;D אז חשבתי לעצמי " איציק בטח רעב אני אביא לו אוכל !" (איציק זה השם שלו - לפי השיר חחח ) אז ישבתי לי במטבח וצדתי לאיציק ג'וק עסיסי ! הכנסתי אותו לקופסא השקופה מפלסטיק כדי שאיציק יאכל .. אבל הוא לא אכל אותו :'( אז שמתי …

• 62 תגובות
    • 5.3k צפיות
  7. Started by Internal,

קבלו את הרכב של בטמן האמיתי עם כל הפרטים

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  8. Started by m0sh,

טוב חברה, אז מחר אני מתגייס יש לי פרופיל 45 רפואי ככה שהרבה אני לא יעשה ואני מאמין שתוך חודש-חודשיים אני כבר יחזור יומיות אז לא ממש נורא אבל יש מצב גדול שאני נתקע עכשיו חודש בבקו"ם. העיקר כבר להתגייס כי נשבר לי ומיציתי את עצמי (איביזה+אמסטרדם) בקיצור שמרו על עצמך ונתראה מתישהו! יום טוב

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  9. מישהו יודע את המספר של התוכנית של האסף הראל לאנשים שרוצים להיות בקהל

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  10. Started by hellyeahmofo,

סליחה על הבורות , פשוט יש לי פלאפון ישן תמונה שצולמה ע"י פלאפון ונשלחה ל MMS מה זה? לאיפה זה מגיע?

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  11. Started by Computertalk,

שלום התחום שבו אני מתעסק קשור למחשבים - רציתי לדעת איזה קורסים כדאי לי לקחת על מנת להוסיף קצת ידע ושזה יראה טוב בקורות חיים, חשבתי בכיוון MCSE.. מה אתם אומרים? יש אלטרנטיבות? אולי להתחיל עם A+? אני לא חושב על זה כקריירה אבל קצת רקע טכני בהחלט לא יזיק... מחכה לתשובה...

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  12. מה הכתובת של האתר של היבואן של PWORCOLOR? אני צריך את האתר של היבואן של(PWORCOLR (TUL האתר של ישראל ..

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  13. Started by big-boss,

תשמעו חברים אני רואה שיש כאן אחלה קהילה.. בואו תכירו את הפרום שלי אני לא בא להתחרות בכם אלא רק להציג בפניכם את הפורום שלי גם אנחנו לא על אותו כיוון אתם פורום מסוג אחר פשוט עכשיו החזרתי את הפורום ואני צריך מלא אנשים אחלה פורום נשבע לכם! כנסו תראו עם בעל הפורום שלכם מעונייין נעשה איחוד כזה ותכנסו לרשת האתרים שלנו דבר שיתן לשתינו פירסום.. כנסו כנסו

14. שלום. היו כמה שירים בסרט "יחצ'ן המסיבות" שמאד אהבתי רציתי לישאול אם מישהו יכול להביא לי את רשימת שמות השירים שהיו בסרט *במיוחד השיר בו הגיבור (Van) רץ כדי להגיע לבחינה האחרונה בזמן, וגם השיר בסיום ליפני הכתוביות שVan פוגש את הבחורה בסוף, במסיבה, השיר מתחיל במילים "Helo helo..." Thanks ועם אנחנו כבר כאן, אז אולי גם תוכלו להמליץ לי על סרט בסיגנון דומה שאהבתם (קומדיה כמובן)

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום, חזרתי היום - לפני כמה שעות - מטיול שנתי באילת קודם כל היה נחמד והמורות קצת השתלטו אבל לא נורא עכשיו קניתי שם 4 דיסקים אני תמיד מעדיף לקנות דיסקים של האמנים שאני הכי אוהב ומעריך חלק מהאנשים באו אליי ואמרו לי שאני פרייאר שיכלתי להוריד תמוזיקה חינם מהאינטרנט מה אתם חושבים לגבי זה? צריך לקנות מוזיקה? לא לקנות? אני אישית חושב שאם אתה אוהב את האמן ואוהב את ממש את היצירה שלו ויש לך את הכסף לקנות - תקנה את הדיסק וכן מותר לפני כן לדגום את הדיסק בתקופה בלתי מוגבלת של זמן עד להחלטה לקנות את הדיסק - זאת חובה לשמוע זכות לקנות האמנים מרוויחים תכסף הגדול במסיבות - רובם מקווה שזה ישנה משהו באנשים שאומרים לי יש לך את זה על המחשב יא דפוק

• 48 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מאיפה אני משיג גינסים של אמינים. רצוי שיהיה תמונות של האלבומים שלו! [הזה של אנקור של האקדח הוא יורה ויוצר כזה BANG,וגם אמינם SHOW,וקודמיו,אני מתכוון בגודל טוב של מטר על חצי או מטר על מטר וכדומה...] אא אני גר ליד אשדוד,אז כול מקום שהוא אשדוד,רחובות,וכדומה יהיה לי מאוד נוח! תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

mushroom mushroom http://www.weebls-stuff.com/toons/21/ England England http://www.weebls-stuff.com/toons/35/ WTF? ??? http://www.weebls-stuff.com/toons/26/

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  18. http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4950 Gigaybyte :lol: :lol: חחחחחחחחח

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  19. http://www.3dgameman.com/vr/3gm_special/500th_video_review/video_review_03.html תהנו

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. אני צריך את זה כדי להירשם למשחק אינטרנטי RPG שפתחו אותו רק לאנשי קוריאה להשיג ID = מספר תעודת זהות זה קל...אבל אני צריך גם תשם שמתאים לאותו המספר מחפש בנרות :-\

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Mortar,

תראו מה קורה לפורום !!!! :alcoholic:

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  22. Started by tom123,

אני רוצה לקנות אני יעשה רישיון לטרקטור.. אבל באיזה דרכים מותר לנסוע?

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. Started by ofer_shm,

לינק לסירטון : ;D ;D ;D http://www.g4techtv.com/flashpop.aspx?video_key=8874 _____________________________________

24. Started by who_Cares,

אני מנסה להשיג את מני כבר כמה חודשים ולא מצליח... הוא חייב לי כסף כבר איזה שנה והוא לא עונה על אי-מיילים, טלפונים, וכו'... הצלחתי לתפוס אותו באי-מייל לפני חודשיים והוא הבטיח שיחזיר לי את הכסף, אבל מאז לא שמעתי ממנו... מישהו יודע מה אני יכול לעשות? איך אני יכול להשיג אותו? בתודה מראש, Who_Cares

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  25. Started by gshhar,

???

• 3 תגובות
    • 14.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים