עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מתכנן כבר המון זמן על לקונת מחשב חדש ועכשיו שיוצאים מעבדי I5/I7 חדשים + כרטיסי מסך DIRCTX11 חדשים זה פחות או יותר אומר שהגיע הזמן מבחינתי. בכל מקרה ההורים טסים בסוף החודש לאיזה שבוע - שבועיים לארה"ב והשאלה , האם יש משהו שכדאי להביא משם ? מן הסתם את כל המחשב אני לא יזמין משם אבל מה לגבי חלק או שנים ? יש משהו שממש יהיה כדאי? תודה..

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  2. אז כל מי שלא ידע: "נוהג חדש שטרם מלאו לו 21 שנים וחלפה לגביו התקופה שבה חלה עליו חובת הליווי , לא יסיע ברכב מנועי יותר משני נוסעים עד שימלאו לו 21 שנים , אלא אם כן יושב לידו מי שכשיר להיות מלווה"... www.nahag.up.co.il כנסו זאת עצומה נגד החוק... תחתמו...

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  3. אני צריך להוציא את המתכון ופשוט לא מוצא כלום באינטרנט. היה משהו עם אנטריקוט, למון גראס, פלפל, מלח, קרמל נוזלי, אבל בתוכנית הוא לא אמר את הכמויות, יש למישהו מושג איפה אני יכול למצוא את המתכון?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  4. Started by PhP dUdE,

אהלן אני מחפש הרבה תמונות כמו בעיצוב הזה: שיהיו איכותיות. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  5. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

לנעול להגנה מפני מפגרים ונובים בפורום HWZ לנעול לנעול!! לפני שיגיבו עוד הומואים מפגרים :kopfpatsch:

• 11 תגובות
    • 661 צפיות
  6. שנה שעברה זה היה מור נכון? והשנה הזוכה הוא?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  7. Started by maormark,

שלום וברכה אני באתר הזה כמה שנים עדיין לא הבנתי איך עושים חיפוש לפי משתמש?? אני כותב את השם שלי בחיפוש לפי משתמש והוא לא מוצא לי שום הודעה שלי הוא רק כותב לי Did you forget to put something to search for?

8. Started by kinggil,

המלצות לשירים רגועים ;D תודה

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  9. Started by JohnnyBravo,

8) סוגר 33 חג שמח לכולם ושנה טובה

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  10. Started by itayshar,

ב 8 למרץ ישראל סגל (סופר ועיתונאי) נכנס לתאונה ואיבד את ההכרה שלו, היה לו דום לב במהלך הנסיעה ולכו נכנס לתאונה, דיברו על זה בימים הראשונים ומאז הפסיקו לדבר על זה- אפילו באינטרנת אני לא מוצא מידע על מצבו הנוכחי, אם מישהו יודע שמע על מצבו ויש לו איזה כתבה באינטרנת אז בקשה תכתבו פה .. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  11. הכוונה, קובץ pdf בעיברית או וורד עם מבנה עצמות של האדם!??? :s05:

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  12. Started by gollum,

הוביטים שמנים ומטומטמים !

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  13. Started by eladbu,

שלום כולם אני מחפש לקנות קונסולת נינטנדו WII חדשה או יד שניה רציתי לדעת היכן ניתן לקנות בארץ האם יש אחריות וכמובן מה המחיר???

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  14. Started by dj_horse,

שלום, אני סרקתי מסמך לקובץ PDF ואני מעוניין לערוך אותו. רציתי לשאול אם ניתן לערוך בדרך הזאת,ואם לא איך כן?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  15. Started by אורטל,

שלום, אני מעוניינת להתחיל ללמוד קורס במחשבים בנושאי רשתות ותקשורת, וביררתי בכמה מכללות והציעו לי כמה קורסים : MCITP , MCDST , MCSA\MCSE . רציתי לשאול אילו קורסים עדיפים יותר?...והאם הם כדאיים?... והבנתי שאת הקורס MCSA אפשר ללמוד לבד ולגשת לבחינות, האם זה אפשרי באמת ללמוד לבד?..והאם באמצעות הספר MS PRESS אני אוכל לדעת מספיק טוב כדי לגשת לבחינות? תודה.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  16. Started by MOFRA,

http://www.planetnana.co.il/snoop69/aline.swf

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  17. Started by Guarding angel,

לפתוח רמקולים ולסגור את האור בבקשה http://attach.walla.co.il/?w=/@attach&acode=UISAfffitalyheferrlam55cool&fid=-1000&id=6060582&aid=1&n=&save=1&filename=%63%61%72%5F%61%64%2E%77%6D%76 :errrr:

18. Started by עמיר שחר,

האם משהוא זוכר את שם הסרט הפרודיה על TOP GUN? משחק בו אותו שחקן ששיחק באקדח מת מצחיק. בתתודה מראש עמיר

19. Started by udist,

אני מחפש DVD, לא יקר, 700ש"ח מקסימום. לא משנה לי שהחברה לא תיהיה מוכרת, העיקר שיהיה בו מולטיזון, VCD וSVCD. שוטטתי במכרזים ברחבי האינטרנט וראיתי שיש בסדר המחירים גם DVD קורא MPEG4 ואני רוצה לשאול האם הם שווים משהו, אם הם לא שווים בבקשה כתבו דגמים מומלצים. שוב מקסימום 700 ש"ח. http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=2220871 הDVD הנ"ל נראה לי הכי טוב, אבל הוא לא מוכר, הוא שווה משהו?? ויש גם את: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=2062836 http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=1855041 מי מבין השלושה הכי טוב?? תודה לעוזרים! ואם תוכלו לענות מהר אני אשמח...!

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  20. Started by y_a_n_i_k,

הייתי רוצה לדעת אם אני יכול לקנות קטנוע 125 סמ"ק משומש בסביבות ה4K....

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  21. Started by rap_tr,

אני מאתמול מנסה להוריד קובץ מסויים(כולה 20 מ"ב) וכל הזמן רשום לי לנסות בעוד 2 דקות או לקנות משתמש, בשביל 20 מ"ב אני לא אקנה משתמש,אבל אולי מישהו יכול לתת לי ל-2 דקות? תודה מראש

22. קיבלתי תכרטיס הזה מסלקום וכמובן שחייבים לנצל.. אף פעם לא הייתי משכיר סרטים ככה שזה דיי חדש בשבילי..אבל זה נחמד כל יום שלישי 2 סרטים חינם מבלוקבסטר. בכל אופן אני צריך המלצות לסרטים טובים..לא איכפת לי איזה סגנון סרטים בסגנון של "ג'רולד וקומר הולכים לטירה הלבנה"[או משו כזה]...זה אחלה סרט וממש מצחיק ככה שסרטים בסגנון יתקבלו בברכה) עדיף סרטים שאפשר לראות עם חברים... תודה, תנצלו תמבצע!

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  23. Started by the king2006,

מישהו יודע באיזה שעה סוגרים במוקד של חברה ORANGE שבפ"ת ביום ראשון כי זה ערב יום כיפור אז מישהו יודע מתי סוגרים או שעובדים רגיל.??? תודהה

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  24. Started by manticore,

אני רוצה לקנות משהו באיביי אבל נתקל בבעיה בתשלום הוא מבקש ממני להכניס מספר טלפון ולא משנה איזה מספר אני כותב או איך אני כותב אותו הוא לא מקבל את זה מה עושים? ???

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  25. תשמעו השאלות נהיות יותר ויותר הזויות כל פעם(לא קשות, הזויות!) גם כשיש את התשובות אני בקושי מצליח להבין מה הייתה הכוונה לא פלא שרק 21 ענו נכון אגב התאריך אחרון לשלוח לא היה היום ב12 בצהריים? כי לפי התאריך הודעה( 16:51 ,09.10.2013) זה נרשם אתמול

• 0 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים