עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by smack,

whats up???? מישהו יודע במקרה איזה זן ספיציפי של פיטבול,זה הפיטבול שמופיע באחת מסצינות בסרט גוסט דוג(שהשחקן והכלב בוהים אחד בשני)????? אני יודע שיש איזה 5 זנים בתוך הגזע הזה. אם מישהו יודע בוודאות על מה מדובר ויעזור אני אשמח מאד , תודה

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  2. עד היום קניתי רק מסוחרים. אני עומד לקנות בפעם הראשונה מאדם פרטי. האם אני מוגן במקרה שהמוכר שולח בדואר רשום אבנים במקום אוזניות? תודה

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  3. הפרסומת שבה ההורים לבד בבית, האב עם השפם, הילדים נכנסים והאם מורידה לבעלה את השפם המודבק.

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  4. אולי משהו כמו בסרט יורוטריפ שהוא אומר "יש לך מייל בן ז**ה"

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  5. כרגע יש לי פרופיל 97 , אך אני מסוגל להוציא פתור מנעלים צבאיות בכלל שיש לי בעיות של ציפורון חודרנית , משהו חרוני , ןאני חייב ללבוש נעלים איכותיות. ברגע שאני מוציא פתור מנעלים צבאיות זה אוטומטי מבטל את שרותי כחייל קרבי? כי מישהו אמר שלי שזה גם מביא פתור משמירות.

• 9 תגובות
    • 628 צפיות
  6. Started by BeNzZy-BoY,

היה די מזמן סיפור על נערה לא זוכר מאיפה שצלמים של נשיונל ג'יאגרפיק חיפשו בכל רכבי בעולם בגלל העיניים המדהימות שיש לה ראיתי את התמונה של הילד הזאת לפני מספר חודשים ואני מחפש אותה כבר די הרבה זמן ולא מוצא.. זו תמונה רק של הפרצוף שלה ומובלטות שם העיניים הירוקות שלה ויש לה נדמה לי כזו דמעה בעין.. אןם מישו יודע למה אני מתכוון שיתן לי בבקשה קישור לתמונה או משהו.. אגב תמונה מדהימה

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  7. Started by roadrunner,

אישתי עובדת במלון דיוויד אינטרקונטיננטל וכשביל גייטס היה שם השבוע לפחות 10-15 אנשים התקשרו למלון וביקשו את האימייל שלו כי הם רוצים לשלוח לו קורות חיים .

8. Started by Wood-Elf,

יש לי רמקולים - ATP3. הם אחלה רמקולים, באמת. רק חבל שיש לי רמקולים עם כבל דפוק שכל הזמן מתנתק. אז רציתי לשאול אתכם - אתם מכירים את זה שאם אתם משאירים את הרמקולים דלוקים, ונוגעים עם הכבל LP על משטח מוליך, זה עושה רעש מעצבן שעושה לך תחושה כאילו זה דופק לך תרמקולים? ובכן, אני אוהב לעשות את זה. ויש לי תחושה (אולי פסיכולוגית ואולי לא) שזה קצת הורס תרמקולים... אבל תכלס זה להעביר להם חשמל בדיוק כמו שהמחשב מעביר להם חשמל - לא? זה באמת הורס אותם?

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  9. תודה (:

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  10. קיבלתי תכרטיס הזה מסלקום וכמובן שחייבים לנצל.. אף פעם לא הייתי משכיר סרטים ככה שזה דיי חדש בשבילי..אבל זה נחמד כל יום שלישי 2 סרטים חינם מבלוקבסטר. בכל אופן אני צריך המלצות לסרטים טובים..לא איכפת לי איזה סגנון סרטים בסגנון של "ג'רולד וקומר הולכים לטירה הלבנה"[או משו כזה]...זה אחלה סרט וממש מצחיק ככה שסרטים בסגנון יתקבלו בברכה) עדיף סרטים שאפשר לראות עם חברים... תודה, תנצלו תמבצע!

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  11. אני מכיר מישהו שרוצה לבנות מערכת פורומים אתם יכולים להביא לי את המערכת המתורגמת שלכם? אני צריך את הקובץ hebrew.lng תודה. עם לא אז לא אני לא יתווכח איתכם

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  12. Started by demonshlomo,

SHAKAWKA של INFECTED MUSHROOM! משהו טוב!

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  13. Started by liav12,

אני משתגע אבל יש את השיר של מדונה la isla bonita ששמים אותו כל הזמן במסיבות ברמיקס של היפ הופ..מישהו יודע למה אני מתכוון?

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  14. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.planethalflife.com/features/articles/sigg04/index.shtm

• 13 תגובות
    • 628 צפיות
  15. Started by ccc,

מה קורה? בקיצור, נשרף לי הלוח, שלחתי לאחריות בדואר רשום לפני שבועיים, אני רואה שזה לא מגיע ובאינטרנט במעקב חבילות רשום שזה רק נמסר פה לשליחה.. (כמו ביום הראשון שאתה שולח) וזה לא השתנה אמרו לי למלא טופס חקירה וכל השטויות האלה מישהו יודע כמה זמן זה לוקח העניין של החקירה? בוא נגיד שמחר אני הולך למלות טופס כזה, לשלוח אותו לדוורית פה בעיר מה היא עושה עם זה? יתנו לי פיצויים? הכי חשוב, כמה זמן כל העסק לוקח.. מי שמבין תודה

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  16. אני חושב על להזמין מhttp://www.xoxide.com/ אבל אני לא יודע אם הם אמינים ואיך השירות שלהם.

17. Started by JAMOOS GADOL,

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=23358 משהו מוכן להסביר לי?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  18. Started by e-r-a-n,

האם מישהו יודע מה שמו של המחזה (מסביבות 1955~) שבו נאמר המשפט "העולם הפך אותי לזונה ואני אהפוך אותו לבית-בושת" ? תודה רבה לכל העונים..!

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  19. Started by HFDO5,

הגעתי ל 100 הודעות מזלטוב לי חחחח ;D

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  20. Started by Ewingum,

יש כל מיני שליחויות שאני שומע עליהן, חלקן מבתי הספר, כגון שליחות של בני נוער לאיטליה, או לגרמניה בחגים ועוד כל מיני. (אני מתכוון לשליחויות של מספר שבועות אם לא פחות, בד"כ בסוכות וכו' או בחופשת פסח וכאלה) השאלה שלי האם יש אתר שמרכז מידע על שליחויות כאלה ואיך להגיע אליהן?

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  21. האתר: www.jab-tech.com והתקציב בעיקרון 200 שקל אבל 20 דולר לשליחה ו24 לביזבוז. תודה לעונים. תגובות רציניות בלבד. מה שאני חשבתי: 1 כבל מעוגל לפלופי זוהר בחושך 1 כבל מעול להארד דיסק זוהר בחושך 3 מאוררים uv 80mm 1 מאורר 120 מ"מ צבעוני

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  22. Started by Milk-Inc,

תגידו לי את שמות הדמויות: 1) יורש העצר של גונדור , קוראים לו גם הצעדן. 2) אחייניתו של מלך רוהן, ומאוהבת בארגורן. 3) קוסם רב עוצמה, שנלחם בסאורון. 4) נושא הטבעת, וצריך להשמיד אותה. 5) אהובתו האלפית של ארגורן. 6) עוזר לסם ופרודו, אבל בעצם רוצה את הטבעת לעצמו תודה רבה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  23. Started by overload,

WWW.heavy.com אתר גדול! מלא בשטויות ודברים מצחיקים. יש גם מוזיקה טובה ברקע (תלחצו על POP UP RADIO בפינה למעלה) לא היה יפה מצדי לשמור אותו לעצמי. תחפשו את הקטעים על בוש יש שם שיר שנקרא GAY BAR, גדול! תהנו... אם יש לכם אתרים אחרים מצחיקים יותר שתפו אותי.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.