כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
שלום מישהו מכיר מכשיר בשם BIG ? ויכול להגיד לי מה זה המכשיר הזה? לפי מה שהבנתי זה מכשיר אחסון שעובד ברשת, אך איך הוא מפעיל מחשב אם הוא סך הכל מכשיר אחסון? פשוט ראיתי את המכשיר הזה בכמה חברות ומשרדים ולא ראיתי מארז מחשב שמחובר לצג, אלא את המכשיר הזה. מישהו יכול להסביר לי כיצד הוא עובד? והאם הוא מתאים לתצורת חיבור ביתית? איך המכשיר מעלה וינדוס או שרת אם אין לו תוכנת הפעלה כמו ביוס(או שיש לו?) שקובעת לו איזו תוכנת הפעלה תעלה ואיך. או שזה כונן שהוא בכלל על גבי "ענן" ? כי ניסיתי לחפש בגוגל ולא מצאתי. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתרים\מאמרים שבהם ניתן לקרוא על תקלות נפוצות ובעיות נפוצות שאיתן מתמודדים טכנאיי PC בחיי היום יום? בעיקר בתחום התוכנה, אבל גם חומרה תתקבל בברכה תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מהר לפני שיגמר יש כמות מוגבלת נו מי אוהב אותכם? http://www.funnyjunk.com/pages/cupholder.htm/
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
ההורים שלי הביאו את הסרט אבל לא יצא להם לראות... בקיצור שווה לראות תסרט? אני לא מחפש עכשיו סרט על רמה, סתם סרט פעולה נחמד...
-
- 9 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מחפש אתר טוב לסיכומים בספרות לקראת הבגרות בספרות חומר של כיתה יא להלן שנושאים שירה בוש השיש , אשכים לבית השר ף לא זכיתי באור מן ההפקר , תפר שירי , איך שיר נולד סיפורים קצרים:רבי חיים בר ביסא , סובבתהו בכחש , העיורת,זיקית סיפורים : סיפור פשוט , אנה קרנינה , ומחזה ביקור הגברת הזקנה אם מישהו יכול למצוא לי סיכומים טובים לנושאים האלה או יש לו בבית שיצלם ויעלה לפה תודה
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
היי שני דברים בבקשה 1.באיזה שלב בא הסרט ? 2.איך הסידרה מומלצת (שווה להתחיל לראות)? תודה..
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
עכבר סקסי, סרטון אנימציה מצחיק על עכבר ששר שיר לגבינה: http://www.vch.co.il/video-396.html
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אם כן אז נגיד שנהרס, מה אני עושה עם זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי כ600 שקלים לבזבז ורציתי עזרה הנה מה שיש לי למחשב כרגע: מסך crt x530 mx518 logitech keyboard saiteck p2900 wireless pad ידית משחק canon a75 sandisk cruzer micro 4gb
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
תהנו אחים שלי. ת'אמת לא ציפיתי לדיסק כזה יפה מאחותה של ג'סיקה סימפסון... אחלה שירים. אני אהבתי את 2 5 6 11 הקול שלה מושלם לדעתי. מזכירה לי קצת את הסולנית של GARBAGE.
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שללוום, יש לי קיר ענקי בחדר והחלטתי לשים פוסטרים (כבר יש אחד של מטאליקה ) וחשבתי לשים עוד אחד\שניים של סטיב ואי וסטריאני. חיפוש ברשת לא העלה דבר חוץ מתמונות בגוגל ברזולוציה של 350X750 שלא מממש עוזרים לי (וזה עוד במקרה הטוב..) חיפשתי כל מילה אפשרית בגוגל כדי למצוא תמונת HD אחת ולא מצאתי דבר. אוליי פה למישהו יש תמונה של ואי\סאטריאני ? ואוליי למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא פוסטרים שלהם בהרצליה\תל אביב אשמח לשמוע ! תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני אמור לבנות מעגל אשר מקבל כקלט 8 סיביות ומוציא את גודל התבנית המחזורית המינימלית. למשל...: 00000000 נותן לנו 1 01010101 נותן לנו 2 11011101 נותן לנו 4 11111110 נותן לנו 8 לבנות את המעגל אין לי בעיה אחרי שאני אמלא את טבלאת האמת, אבל אין לי מושג איך צריכות להיראות שאר השורות בטבלאת האמת ?! אני יכול אולי לשער נניח ש01010101 מורכב מ-2 סיביות מחזוריות ולכן התוצאה 2. וגם 11011101 מורכב מ-1101 מחזורי שגודלו 4 סיביות ולכן התוצאה היא 4.. אבל למה 00000000 הוא 1? בגלל שיש את 0 שהוא בגודל סיבית אחת ? עכשיו.. נניח שהתיאוריה שלי נכונה... איך ייראה המוצא ? 4 סיביות ? כי יש מקסימום עד 1000 שזה 8? או שהם רוצים ייצוג אחר ? ובמוצא אני מממש פונקציה לכל סיבית מה-4 סיביות ואח"כ…
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
מוזר. פתאום זה לא הצליח לשלוח הודעה (תוך כדי שיחה) ומאז אני לא מצליח שהתוכנה תתחבר או להכנס לאתר שלהם... זה רק אצלי ? (עכשיו 2:30, זה התחיל לפני חצי שעה ככה...) *עידכון: 2:44 - זה מצליח להכנס לאתר, התוכנה עדיין לא מתחברת. :'(
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום אני מכיר מישהו שהוא בן 14 גם בנתיניה והוא רוצה לעבוד אז באיזה עבודות הוא יכול לעבוד ואיפה יש עבודות באזור נתניה הוא חיפש בעיתונים ולא מצא אולי מישהו יודע טלפון הוא משהו הוא מקום שהוא יוכל לעבוד תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מה קורה? בקיצור, נשרף לי הלוח, שלחתי לאחריות בדואר רשום לפני שבועיים, אני רואה שזה לא מגיע ובאינטרנט במעקב חבילות רשום שזה רק נמסר פה לשליחה.. (כמו ביום הראשון שאתה שולח) וזה לא השתנה אמרו לי למלא טופס חקירה וכל השטויות האלה מישהו יודע כמה זמן זה לוקח העניין של החקירה? בוא נגיד שמחר אני הולך למלות טופס כזה, לשלוח אותו לדוורית פה בעיר מה היא עושה עם זה? יתנו לי פיצויים? הכי חשוב, כמה זמן כל העסק לוקח.. מי שמבין תודה
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מישהו עבד עם WALLA PAY ? אני יכול להשתמש בזה באתרים אחרים? זאת אומרת, אני יכול לתת לאנשים למכור ולקנות אחד מהשני באתר שלי באמצעות WALLA PAY או שלא? קראתי איפה שהוא שניתן להשתמש בזה רק באתר של וואללה, זה נכון?! (אם כן, אז זה כל כך מטומטם מבחינת וואלה כי עד שבונים פה בארץ משהו כמו PAYPAL אז הם לא נותנים לאף אחד להשתמש בזה מחוץ לאתר שלהם) אני אודה לכל מי שיוכל לתת לי קצת פרטים....
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך זה?משהו מסובך?זה 24 שח לשעה? (תצפיתן במחסות פסי רכבת לזה התכוונתי)
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
היי , יש לי מתכונת מחר (5 יחידות כיתה י') , אשמח אם תוכלו לתת לפתור/לעזור לפתור את התרגיל: לפי מה שאני שעשיתי AOB דומה לDOC , לכן השטח של AOB הוא 9S , כי יחס הדימיון בין המשולשים הוא 1:3 , אבל אני לא מצליח למצוא את שטח של המשולשים ADC וDBC. תודה!
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
http://www.zefrank.com/gyro.html משחק נחמד, עם מלא פונקציות של דברים. לחצו למעלה על הCONTROL FANEL וSTART תהנו!
-
http://help.extreme-serv.co.il מקווה שהצלחתי לגייס לפחות תורם אחד
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
ספרו לי גם על החידושים שלא הזכרתי .
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מבל"ד ,רע"מ,תע"ל, אני לא מבין בוואלה חדשות אם אין להם כח לכתוב שלא יכתבו... מקור: http://news.walla.co.il/?w=//893507
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-