כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,557 דיונים בפורום זה
-
-
robert gitelman- club99 29.6.2007 + 22.6.2207 robert gitelman- club99 29.6.2007 tracklist: 01. mark norman- ventura (atb mix) 02. paul van dyk feat jessica sutta- white lies (berlin mix) 03. mike koglin vs. energy dai- reloaded arcane (science remix) 04. ryan- symphonious (firestorm mix) 05. viator- rangiroa (octagen remix) 06. ferry tayle and tonks- vol de nuit (terry bones remix) 07. john marks vs. the moon- blow the speakers 2007 08. global warming- surender (second turn remix) 09. c rouge- groong 10. pascal feliz- from inside the speaker DOWNLOAD: 1) robert gitelman- club99 29.6.2007: http://www.sendspace.com/file/0f3l1h 2) robert gitelman- club99 22.6.2007: http://ww…
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
http://fishki.net/comment.php?id=23683 איזה מגניב זה.. אפשר לשים 4 מחשבים ככה במכונית אחת..
-
- 8 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אמא שלי שלחה לי IPOD NANO מארה"ב, אני כמעט בטוח שמכס יגלו ויתנו לי לשלם מס על המכשיר. אני רוצה לדעת כמה דברים, לפי מה שהבנתי אתה משלם את המס לפי כמה שהמוצר עולה בישראל, רק שאני לא יודע כמה אחוזים :s05: ברגע שאני מקבל הודעה שהמכשיר הגיע לארץ ואני אצטרך לשלם מס, המכשיר עדין יגיע לסניף הדואר ומשם אני יכול לאסוף אותו + לשלם מס (אם צריך)? או שאני צריך לנסוע לשלם קודם ואז רק לקבל את המכשיר בדואר?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם אני יכול לקנות קטנוע 125 סמ"ק משומש בסביבות ה4K....
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני צריך לאולפן בייתי... מן הסתם אפשר לקנות בחלילית וכלי זמר אבל אני מחפש מקום קצת יותר משתלם...
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
הפזמון הולך ככה... I Feeling for you boy to touch me all over my body when the DJ slow this party down just hold me don't let go oh baby you should know i want you when the dj slow this party down... ת'אמת יש לי את השיר אבל לא בפורמט שאני צריך ואין לי איך להמיר... מישהו יודע איך קוראים לשיר? בת שרה את הפזמון אבל גם בן שר בבתים
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני צריך שרת שאפשר להעלאות בו קובץ של 220 מגבייט ואני לא יודע איפה ... אודה לכם אם תעזרו לי בעיניין. תודה.
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אהלן חברים; האם מישהו יודע היכן אפשר בארץ....ובעיקר במרכז (ת"א וסביבתה) ובדרום (ב"ש) לקנות ספריי אומנות, כגון הספר הנ"ל של האמנית הצרפתייה ויקטוריה פראנסס: http://www.transgalaxis.de/pics/artikel/nor_frances_angelwings_gross.jpg תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מEbayמעבד כפול ליבה לסוקט 939. המחירים שם די ברצפה. מה שעלה לי בעין זה: http://tinyurl.com/2nq7m6 נרשמתי והכל. הבנתי שצריך שהמוכר יהיה בעל פידבק גבוה. איך המוכר של המעבד שבחרתי? האם הדגם טוב? הכל יוצא 93 דולר. 380 ש''ח בערך. די שווה. בעיה אחת, אין לי חשבון PayPal. מה אני עושה? המלצות נוספות לדגמים שיש שם לסוקט 939 כפול ליבה במחיר די דומה אשמח לקבל. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
g(x)=(1-2m)x-2 f(x)=mx^2+x+2m+1 לאילו ערכים של M ערכי הפונקציה g(x)<f(x) הגעתי ל- mx^2+2mx+2m+3>0 מה התנאים שעלי לבדוק עזרה בבקשה?
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש כאן מנהלים, שלפי דעתי, לא עושים את העבודה שלהם כמו שהעבודה צריכה להתבצע. למשל בפורום משחקים: רציתי לפתוח דיון ראשי על משחק חדש ולא כל כך פופלארי (ולכן לא היה לו פוסט) קראתי את החוקים לפתיחת דיון ראשי וויתרתי על הרעיון. פשוט חבל שצריך לעשות כל כך הרבה בשביל בסך בכל לפתוח דיון על משחק שמרוכז בפוסט אחד. אבל מילא, לי אין זמן להשקיע כל כך בפוסט. העצוב הוא שיש אנשים שמוכנים להשקיע ומתרגמים את הביקורות, שמים תמונות, לינקים, סרטונים וכו' וכו'. אבל, אז בא המנהל וסוגר את הפוסט בגלל שהם לא התייחסו לאיזה סעיף בחוקים. או, בגלל שהם לא נצמדו לפורום 24 שעות וענו לשאלות שהיו לקוראי הפוסט. שוב, חבל. חבל שבהנהלה פשוט מדכאים את הרצון של חברי הפורום (תהיה דרגתם אשר תהיה) להוסיף ולהרחיב את …
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
באיזה שעה הבגרות מחר במתמטיקה עבור שאלון 05 ?
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני יוצא 8) אני הולך ליהיות מד"צ, מד"ח סתם גרוע.. למי שלא מכיר : זה קורס הדרכה שמלמד אותך איך להדריך ( ), אורכו 10 ימים ונמצאים בקבוצות מעורבבות עם נערים מכיתות ט' מכל הארץ. הקורס של התנועה של בני המושבים, זה כמו הצופים כזה...
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מישהו צופה בסדרה ? יכול לתת ביקורת בלי ספוילרים ?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
צריך ידע מוקדם כגי להירשם לקורסים? חייב תעודת בגרות? והשאלה הכי חשובה אם אני מתחת לגיל 18 אפשר להירשם לשם?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
יש לי חבר בכיתה י"א כרגע. הוא יודע C# ברמה די טובה יחסית למישהו שיודע שפה אחת במשך זמן זה שהוא יודע אותה.(מספר) עכשיו כמובן שהוא רוצה לעשות 5 יח'(ואולי גם טכ"ם). הוא עשה שנה שעברה 3 יח'(פסקל בלי פרויקט מאגר מידע) אבל... בתיכון שהוא לומד בו אין בבסיסו מגמת מחשבים, יש הצעה להקים אחת, אבל זה יהיה כרוך בתשלום נוסף. אם הוא ינסה ללכת למגמה, זה יצור על משפחתו עומס כספי נוסף ולא נעים, שאולי הוא מיותר. אז השאלה היא, האם הוא צריך ללכת לשיעורים ב5 יח' כדי להצליח בבגרות(הצלחה=שואף למאה). אני לא מדבר מבחינה חוקית אלא האם הוא ידע מספיק כדי להצליח?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב STICK כמו הINTEL COMPUTE STICK, אבל יש לי דרישה מיוחדת... אני רוצה שיהיה ניתן לכבל את אספקת החשמל מPORT של USB (2 נראה לי) כלומר בלי שניי שצריך להתחבר לשקע בקיר. הFIRE TV STICK הוא בדיוק כזה, הבעיה שהוא של AMAZON והחנות שלו הרבה יותר מוגבלת ובכלל הוא לא מחשב PC לכל דבר כמו כל מכשיר שתומך בWINDOWS 10. אז האם יש משהו בסיגנון הFIRE TV STICK רק עם WINDOWS 10 (או 8.1 שאפשר לשרגד ל10?) הבעיה שלי עם האספקת חשמל שיש מקומות שלא נוח להכניס עוד תקע כי לפעמים אין מספיק שקעים פנויים או שהטלווזיה ממוקמת ככה שזה מסובך יותר... אפשרי גם STICK שיש בו ANDROID אבל לא AMAZON, כלומר שיש לו GOOGLE PLAY ששם יש מבחר יותר גדול של אפלקציות. היה עדיף משהו עם יותר כח מFIRE STICK TV שהוא…
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
-
lightroom אינני מכיר כלל ועם photoshop יש לי הכרות בסיסית מאוד. מחפש מדריכים/ספרים אשר דרכם אוכל ללמוד להשתמש בתוכנה (לרמה הבסיסית ביותר). מחיפוש ברשת מצאתי בעיקר מדריכים ספציפים מאוד, כיצד לעשות אפקטים זניחים או מדריכים בתשלום שאינני יודע את טיבם. יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
חברים אני לא יסבך את המוח ,אבל חבר שלי קנה אוזניות חדשות והוא רוצה לבדוק את האיכות שלהם ,כרגע אין אף דיסק מקורי בהשג ידינו לכן אנחנו מחפשים איזה קובץ מהרשת . יש להדגיש ,אנחנו לא מחפשים משהוא פיראטי ,אלה משהוא חוקי להורדה ,שיהיה אפילו כמה שניות של מוזיקה אבל בקובץ איכותי . תודה
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד אותו?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-