עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by roniok,

שלום אני רוצה לבנות לוח ארקייד. רציתי לדעת מהן המידות לחורים לג'ויסטיקים ולכפתורים נ.ב רציתי לדעת מה ההבדל בין ה j-stik לבין ה t-stik לבין הt-stik plus של ultimarc ?? ומה המושג spring pressure אומר?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  2. חבר שלי פתח פורומים חדשים בכל מיני נושאים... פורומים נחמדים אבל צריך יותר אנשים ויותר הצבעות כדי שיהיה כסף לשרת נורמאלי+ לפתוח FTP עם כל מיני דברים נחמדים לאנשים שיהיו פעילים... אז תכנסו ותצביעו ותיהיו פעילים:

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  3. דפקתי את הכפתורים של המסך - אלו ששולטים בגאמה ובקונטראסט וכל אילו. (Don't ask.) האם יש דרך לשנות את הברייטנס בצורה משמעותית ללא שימוש בכפתורים שעל המסך, או, לחילופין להחליף את ההגדרות של המסך לברירת המחדל? מדובר במסך 17" של Newron, וכרטיס מסך AGP Geforce 4 MX 440

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  4. Started by aldema,

מצטער על הכותרת הכללית.. רציתי לדעת איזה יחידות בצבא של מחשבים יש שלא צריך שום ידע מוקדם ושהיחידה עצמה תעזור מאוד באזרחות.. יחידה כמו שתיארתי זה ממר"ם לדוגמא נכון?? מלמדים אותך הכל שם לפי מיטב הבנתי .. אם יש לי פרופיל קרבי אז אני עדיין יכול ללכת לממ"רם או ליחידות מחשבים אחרות?? מי שהולך לקד"צ של ממר"ם זה רק אנשים עם ידע מוקדם?? אשמח גם אם תפרטו על יחידות 8200 ,שחקים ול"א.. תודה וסליחה על חוסר הידע.

5. Started by RTTW,

היי אנשים קיבלתי פלאפון חדש... מדובר בחברה לא מוכרת בארץ מסין... מדובר בפלאפון בעל מערכת הפעלה וינדוז XP מוביל... רק לא ידוע לי מה הגירסה... וזאת גירסה מסורסת של מערכת ההפעלה קיצר המכשיר של חברת LEADY דגם GT6107 המכשיר בעל מצלמה 2 מגה פיקסל, שני מקומות לשני סים קארדים, מסך גדול QVGA, חריץ הרכבה, מסך מגע, רמקולים שפשוט אין חזקים בטירוף, המכשיר שקיבלתי תומך בשלוש שפות סינית-אנגלית-ערבית אגב תגידו שכחתי להוסיף את השאלות חח מה אפשר להתקין על פלאפון שכזה? תוכנות-משחקים וכו... מאיפה? איך אפשר לדעת מה המפרט שלו כי אין אליו כלום באנגלית... ואני לא מכיר אתר שמתרגם סינית לאנגלית

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  6. היי אני זוכר שהיתה חברה ישראלית אשר פיתחה מוצרי קירור למחשב, קירור רגיל ואם אני לא טועה גם קירור מים. אני מעוניין לדעת האם הם עדיין קיימים, ואם כן, מה האתר והטלפון שלהם. בתודה.

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  7. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

איך קוראים למנגינה שמתנגנת ב-hot3? זה לא זז לי מהראש, חברים שלי חושבים שאני משוגע מרוב שאני מזמזם את המנגינה..[ יש אותה בפרסומות של hot3 כשהם כותבים אילו תוכניות יהיו אחר-כך.. משהו בסגנון vocal...

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  8. http://nl1.2nd.basicbeats.net:8000 למאותגרים, Winamp -> Ctrl + L ותתקעו את הכתובת שם. אויישש, איזה קצב.

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  9. לא רוצה להתעסק עם תוכנה. תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  10. יש עוד כמה אתרים שנושאים את הבאג או "כשל" הזה .. כנסו לדוגמא ל Skypc , תוסיפי את אחד המוצרים לעגלה שנו את הערך למינוס ותעדכנו.. מעניין אם אתה מזמין במקרה כזה איך החברה מתייחסת לזה... אולי נותנת לך זיכוי.. עריכה: ב skypc כרגע זה לא עובד, יתכן מאוד שהם סידרו זאת בעקבות מייל ששלחתי להם .. אפשר עדיין לראות את זה באתרים אחרים

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  11. אני צריך שרת בשביל להקים אתר, לא משהו רציני - אני רק צריך לעשות עמוד בסיסי, תמיכה בPHP חובה! אחרי זה אני אקבל שרת רציני לעבוד עליו אני צריך שלא יהיו בו פרסומות חיפשתי בפורום ומצאתי קישור אחד לאתר שדורש שיהיה לך אתר בן 3 חודשים לפחות, ואין לי כזה תודה איל אגב, אם למישהו יש במקרה מדריך טוב לפיתוח אפליקציה בפייסבוק, זה יתקבל בברכה

12. Started by eegg,

יש לי כ600 שקלים לבזבז ורציתי עזרה הנה מה שיש לי למחשב כרגע: מסך crt x530 mx518 logitech keyboard saiteck p2900 wireless pad ידית משחק canon a75 sandisk cruzer micro 4gb

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  13. Started by Kazuma,

רציתי לדעת אם מישהו קנה ב Gamers Labs : http://glabs.co.il/ האם החנות אמינה בבקשה. יש שם מחיר אטרקטיבי מ-א-ו-ד לזכרונות OCZ. עדכון: לא משנה הם כנראה טעו במחיר, הם עדכנו.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  14. הכוונה, קובץ pdf בעיברית או וורד עם מבנה עצמות של האדם!??? :s05:

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  15. Started by Culandur,

שיר ממש חביב ולאלה שמתקשים עם המילים הנה הליריקס No milk today, my love has gone away The bottle stands forlorn, a symbol of the dawn No milk today, it seems a common sight But people passing by don't know the reason why How could they know just what this message means The end of my hopes, the end of all my dreams How could they know the palace there had been Behind the door where my love reigned as queen No milk today, it wasn't always so The company was gay, we'd turn night into day But all that's left is a place dark and lonely A terraced house in a mean street back of town Becomes a shrine when I think of you only Just two up two down No milk today, it wasn't always s…

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  16. Started by Jabberwock,

מעבדים בעייתיים: Ryzen 3300X i5-8600k

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  17. Started by Alexkmr,

כותרת

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  18. Started by DLFire,

תקופת הדרקונים-עין הדרקון לקרוא לכנס לאתר הרשמי לקרוא עד פרקים לתגובת רק באתר פרק 1-הלימודים מתחילים השעה הייתה כבר מאוד מאוחרת עבורי, 9 וחצי. קמתי מהר מהמיטה, לבשתי את הבגדים, ירדתי למטבח, אכלתי פרוסת לחם עם חמאה , לקחתי בקבוק מים ויצאתי מהר מהבית.רצתי מהר לאוטובוס והגעתי מספר שניות לאחר שהאוטובוס יצא.ישבתי וחשבתי אני שוב אאחר לבית הספר. לאחר שעתיים - שלוש עליתי על האוטובוס ונסעתי להתחיל את השנה השנייה. הגעתי מספר שניות לפני הקראת שמות התלמידים. ישבתי על הכיס שבצד, היחיד שנותר ריק, לאחר מספר דקות של שקט נכנסו לחדר מספר מורים ופקיד. הם החלו להקריא שמות. שם, שם עד הרגע שקראו בשמי, דני ברק. היה מספר דקות של שקט ולא הבנתי למה. לאחר מכן הפקיד אמר: אתה, גש למורה שעומד בפינת…

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  19. Started by idan233,

שלום וערב טוב לכולם, החלטתי לעשות רענון ולהחליף את כל המחשב אשמח אם תוכלו לעזור לי לגבי תמחור החומרה ספק כח ANTEC NEO HE 500 מארז ANTEC P182 מעבד : Q6600 לוח אם ABIT IP35 PRO זיכרון 1X4 GEIL תודה מראש לכולם

20. פורסמה כתבה ב-Ynet על אתרים המאפשרים צפייה בערוצי טלוויזיה, סדרות וסרטים ישירות דרך האינטרנט באופן חוקי. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3446706,00.html נגיד האתר ThinkMovieDownload מסוגל להחליף את Yes? http://www.thinkmoviedownloads.com/index.html

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  21. Started by nineball,

אי אפשר שלא לאהוב את היום הזה, במיוחד בזכות האינטרנט: Thinkgeek העלו מגוון שלם של מוצרי 1 באפריל מזויפים, אבל חלק מהמצחיקים ביותר שראיתי אי פעם. www.thinkgeek.com המוצר האהוב עלי מהמבחר שם: http://www.thinkgeek.com/stuff/41/usb-pet-rock.html Isohunt העלו לדף הראשי סרטון בנושא תוכן פיראטי: www.isohunt.com אם תישהו נתקל בעוד משהו מוצלח, שיתן פה לינק

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  22. Started by ChrisBrown,

תפרסמו תמונות שלכם שנראה אחד את השני אני פירסמתי את שלי כאן: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=1938219 מה אתם אומרים ?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  23. השאלה בכותרת.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  24. Started by hedva,

מבוקש סוטה חתימות, שעושה לינץ בפרופילים אישיים ומעלים חתימות נדירות :lol:

• 2 תגובות
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.