כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
התפקיד נקרא "מערך מקצועות תקשוב", אני צריך קצת מידע לגבי התפקיד הזה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
A Matter of Life and Death אחלה אלבום לאלו שאוהבים את מיידן (ויש פה כמה כאלו) ומטאל בכלל, ממש מומלץ! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
איך אפשר לבדוק אם יש לי מעבד 64 bit? אני לא ידעתי באיזה פורום לשים...אז בנתיים שמתי פה
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות סוללות נטענות (+ מטען) חדשות. אני מחפש משהו שלוקח סביבות השעתיים להטען (לא רוצה את אלה שנטענות מהר מידי כי הן לא חיות הרבה זמן, ולא רוצה לקנות מטען שלוקח לו יומיים להטעין..) עכשו, אני יודע שיש שני סוגים- כאלה שמאבדים את הטעינה עם הזמן גם ללא שימוש, וכאלה ששומרים על הטעינה כל עוד לא משתמשים בהם. מה ההבדלים בינייהם חוץ מזה, ואיזה דגמים\ חברות יש מהסוג שלא מאבד את הטעינה? (אני צריך את הסוללות בשביל מצלמה, ואני משתמש בה פעם בחודש בערך- והסוללות שיש לי עכשו לא מחזיקות את הטעינה חודש, ככה שאני צריך להטעין אותן לפני כל שימוש ) תקציב- סביביות ה100 ש"ח- גמיש...
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מבוקש סוטה חתימות, שעושה לינץ בפרופילים אישיים ומעלים חתימות נדירות :lol:
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב, היא מפורטת כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=373901.0 בכל מקרה, אני לא רוצה להתעסק יותר מדי בדברים שאני לא מבין. אני צריך המלצה על מעבדה טובה, זולה ושיודעים מה עושים שם. מעבדה שיתקנו ויבדקו את המחשב מהר, ושלא יהרסו אותו יותר. אודה לכם אם מישהו ימליץ לי על מעבדה באזור המרכז. עדיפות למעבדה בכפר סבא/רעננה ובסביבתן.[br]פורסם בתאריך: 30.11.2008 בשעה 17:20:26 אף אחד לא יכול להמליץ לי על מעבדה?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
חחחחח :lol: :lol: http://tom.madoka.be/stuff/funstuff/movies/mac.wmv זה כמו באתר של ה APPLE עם ה אנשים שאומרים משהו על מק . אבל כאן זה הפוך
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
כל תלמידי י' נבחנים בבגרות ביום חמישי בהיסטוריה א' הבגרות מתחילה ב2 וחצי... תיהיו בבית הספר ב2 ככה אל תלמדו באותו יום שלא תתחרפנו... בהצלחה לכולם! בקרוב אני יוסיף המון קישורים לסיכומים בבקשה: אספתי המון המון סיכומים מכל האינטרנט = Enjoy http://www.speedyshare.com/605138797.html
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
מה זה חיישן מהירות שמעתי שייש דבר כזה במאורר או במארז לא זוכר.. משהו יכול להסביר לי..?
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
נדפק לי הוידיאו, ראו כאלה פסים וכששמים קלטת לא רואים נקי וזה קופץ, ניסיתי הכל, ניקוי ראש, לשנות כפתורים וכלום לא עזר אז שלחתי אותו לטלמקס אמרו שיש כמה חלקים שנדפקו והכל 220 שקל, מה אתם מציעים לי לעשות? לתת להם לתקן לי אותו למרות שאני בטוח שזה שווה פחות :-\
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מה קרה לפורום הזה יש פה ת'ראדים כל כך מפגרים(*הסקר להמחשה בלבד)
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
היי אנשים. במזל טוב (או משהו כזה) החלטתי להתמקם בחדר אחר גדול יותר ואני צריך את עזרתכם בארגון ובסידור שלו. יש לי כמה רעיונות באופן כללי אבל אף אחד מהם לא מוצא חן בעיניי עד הסוף- כמובן שיש לי עוד הרבה זמן לחשוב על זה עד שאצטרך לעבור. בעיקרון יש לי להכניס לחדר מיטה, שולחן מחשב די גדול, ארון (שחייב ליהיות מקובע באזור אחד של החדר מסיבות שלא אכנס אליהן כאן כרגע) וספה עם שולחן נמוך שהשגתי. מתישהו בהמשך אצטרך\אוכל לקנות טלווזית LCD חדשה שגם תשמש למשחקים (חיבור למחשב) ולתלות אותה על הקיר, לכן אני צריך לסדר את החדר בצורה שאוכל לשחק מולה בצורה נוחה. הספה והשולחן יצטרכו ליהיות מולה גם כן. (הספה והשולחן הם אמנם רעיון יחסית מוזר לחדר, אבל בהתחשב בזה שיש מספיק מקום באמצע ואני לא רו…
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אהלן חברים, כשהייתי בהודו שמעתי איזה שיר הודי שמשמיעה איזה בובה של גנש עם כל מיני לדים צבעוניים שמקשטים אותה, שבוע שעבר שמעתי את זה שוב בכניסה למסעדה "24 רופי" בת"א. ושוב, אותה בובה של גנש... מישהו יכול לעזור לי עם השם של השיר הזה? מישהו יודע איפה אני יכול למצוא אותו? חיפשתי ב youtube מנטרות של גנש אבל שום דבר ממה ששמעתי לא היה מה שאני מחפש. תודה לכל מי שיוכל לעזור...
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
העונה החמישית התחילה השבוע ויש לי שאלה: לא ראיתי אף אחד מהעונות הקודמות, אני יכול להתחיל לראות את הסדרה מהעונה החדשה? או שחובה לראות את העונות הקודמות כדי להבין מה קורה וכדי להנות מהעונה החדשה?
-
- 12 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
עפ"י מחקר פיני שנערך לאחרונה, רקמות המוח לא מתחממות מהקרינה ברמה שאמורה להדאיג אותנו. http://www.theinquirer.net/?article=21398
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
איך עושים רטט?? אני עושה הפעלה לרטט אבל בכל פעם שמתקשרים אין רטט...
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
-
שבוע שעבר עשיתי טעום ובמקום ללכת למסע בין כוכבים הלכתי לפרש הבודד. (סתם סרט. חבל על הכסף) היום בבוקר בדקתי וראיתי הסירו את מסע בין כוכבים מיס פלאנט וסינימה סיטי. איפה עדיין אפשר לראות את הסרט?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
כזה נמר מזנק, פשוט רגיל כזה, רק בגודל יחסית גדול
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-