עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by e.s,

אם המעסיק שלי הבטיח לי שאני יקבל סכום של כסף לשעה ובסוף כשאני עומד לעזוב הוא מוריד לי את השכר... מה אני יכול לעשות? לתבוע אותו??

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  2. Started by MYST,

http://s1.amazon.com/exec/varzea/ts/exchange-glance/Y04Y4306902Y1972800/002-4734394-3105601#image

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  3. אני מדבר על הסרט הישראלי מטאליק בלוז

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  4. אמאזון השיקו באופן נסיוני, שירות חדש ומעניין. המטרה שלו היא לבנות מאגר של אנשים שמוכנים לעשות מטלות שלמחשב עדיין קשה לעשות באופן אוטומתי, ולהציג בפניהם כל מני מטלות בנושאים שונים (כמו זיהוי תמונות למאגר ה A9 YELLOW PAGES שלהם, חיפוש מידע באינטרנט על רכבים למאגר המכירות שלהם וכו'). על כל ביצוע של מטלה מסויימת, יש מחיר נקוב (כרגע לפי מה שראיתי די נמוך, פחות מדולר למטלה, למרות שרובם כרגע די מהירות). ברגע שמזמין המטלה מאשר את הביצוע שלה, אתה מקבל את הכסף לחשבון שלך באמאזון (שאתה גם יכול למשוך החוצה, לא בדקית את התנאים במפורט). מדובר בקונספט די מעניין, שנמצא כעת בשלבי ניסיון, ולא ראיתי שיושם עד כה ע"י חברה כו כגדולה באופן כלכך רחב, מעניין לראות מה יצא מזה. אם אתם משתתפים בז…

5. Started by Mr Gadget,

אתר שטוען שהוא שולח דברים בחינם כגון Ipod,Notebook,psp וכדומה... אל תיפלו בפח אם תראו אתר שמציע דברים בחינם כי הדבר הזה למטרת Spam בלבד!!! למי שמועניין האתר הינו: http://www.gustonetwork.com/ והדברים שהוא מציע: http://notebook.gustonetwork.com/ http://psp.gustonetwork.com/

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  6. תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  7. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך את כתובת ה STREAM שלהם כדאי להקליט כמה שירים,אבל לרדיו אפשר להיכנס רק דרך האינטרנט ולא דרך הווינאמפ...

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  8. טוב, יש לי אפשרות לקנות אחד משלושת הדברים הבאים, כעיקרון אני לא קונה אותם בארץ וגם אני קונה אותם בהנחה בחו"ל אז רק תעזרו לי לבחור. Mac Mini or Xbox 360 or G.Card G.Card - כ.מסך שיהיה הכי גבוה לאותו זמן.(בנתיים יש לי 6200 עם פתיחת צינורות וOC וטפו טפו טפו הכל עובד מצויין...) אם לכם הייתה את האופציה מה אתם בוחרים ? כי אני באמת לא יודע מה לבחור. תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  9. Started by amisha,

לאחרונה ראיתי כאן ת'רד על השקעות במניות ....... וראיתי שיש קורסים שנקראים " קורסים לניתום טכני" מה אתם אומרים עליהם והאם מישהו כאן עשה קורס כזה ?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  10. לא העלו את זה או שאני לא מעודכן?!?! מיהם הזוכים המאושרים??

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  11. Started by mafisto00,

שלום לכולם. אני מחפש לקנות מחשב כף יד, בעיקר לעבודה משרדית, כלומר עבודה על תוכנות אופיס. מה שכן רציתי לדעת מזה בדיוק מחשב כף יד. נשמע טיפשי אבל אני באמת רוצה לדעת מה בדיוק הולך שם.. מערכת הפעלה רגילה של וינדוס? מי מתקין ואיך? מה קורה אם יש בעיות? יכול להכנס וירוס? מה עם פירמוטים? יש בכלל פירמוטים לדבר כזה? איזה תוכנות רצות על מחשב כף יד? GPS וכדומה? וורד? אקסל? יש אימייל? אנטרנט? כל הדברים הנלווים שקשורים למזה מחשב כף יד , אני רוצה לדעת הכל מהכל. אני אשמח יש יש קישורים למאמרים על מחשבי כף יד כדי לקבל אנדיקציה מה כדאי לי לקנות מכל השוק הענק תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  12. Started by kinggil,

המלצות לשירים רגועים ;D תודה

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  13. אני צריך שרת בשביל להקים אתר, לא משהו רציני - אני רק צריך לעשות עמוד בסיסי, תמיכה בPHP חובה! אחרי זה אני אקבל שרת רציני לעבוד עליו אני צריך שלא יהיו בו פרסומות חיפשתי בפורום ומצאתי קישור אחד לאתר שדורש שיהיה לך אתר בן 3 חודשים לפחות, ואין לי כזה תודה איל אגב, אם למישהו יש במקרה מדריך טוב לפיתוח אפליקציה בפייסבוק, זה יתקבל בברכה

14. שלום, יש איזה כתובת שמסרבת להימחק. יש אפשרות להוריד מרשימת התפוצה באופן ידני דרך האימייל של גוגל?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  15. Started by eyarit,

בשעה טובה רכשתי השבוע מחשב חדש ע"פ המלצה של חברי הפורום ובאמת ע"פ כל הבדיקות קיבלתי בדיוק את המפרט ע"פ הצרכים המדוייקים שלי ואני מאוד מרוצה מכל אותם חברים שהמליצו מכל הלב. למרות היותי בתחום המחשבים לא הייתי מגיע לקנייה כזו אילולא נעזרתי בכם ועל כן אני רוצה להודות לכולכם על העזרה גם שהתמורה לא ממש בצידה. תמשיכו כך כי הרבה אנשים זקוקים לעצות ללא משוא פנים. תודה רבה. אייל מרטיני

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  16. Started by shem86,

מעניין אם מדובר על ברק או על אהוד. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3745498,00.html ועכשיו במעבר חד, אוהבים אנשים שמתו וזכו בפרס דארווין? תנו את הפייבוריט שלכם.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  17. סרטון שקצת פותח את העיניים לגבי צרכנות וכל התהליך של יצור מוצרים והרדיפה אחר הדבר החדש הבא.. http://dotsub.com/films/thestory_2/index.php?autostart=true&language_setting=iw_2597

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  18. שלום לכולם! נרשמתי לחבילה של 3 חודשים היום וחוץ מאתר ישראלי בשם I-DOWN אני לא מוצא שום אתר נורמאלי שמספק לינקים ל RAPIDSHARE עם תכני DVDRIP. (חס וחלילה לא מדובר על ווארז) בקיצור - כל מי שיש לו חשבון אני אשמח אם ישתף אותי באתרים הקבועים שהוא נעזר בהם כי האתר הישראלי צולע בלשון המעטה... תודה רבה לכל מי שיעזור!!! נועם

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  19. ידוע שהוא עבד על אטארי וזהו בערך... אשמח לעזרה אם תצליחו [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  20. Started by RTTW,

היי אנשים קיבלתי פלאפון חדש... מדובר בחברה לא מוכרת בארץ מסין... מדובר בפלאפון בעל מערכת הפעלה וינדוז XP מוביל... רק לא ידוע לי מה הגירסה... וזאת גירסה מסורסת של מערכת ההפעלה קיצר המכשיר של חברת LEADY דגם GT6107 המכשיר בעל מצלמה 2 מגה פיקסל, שני מקומות לשני סים קארדים, מסך גדול QVGA, חריץ הרכבה, מסך מגע, רמקולים שפשוט אין חזקים בטירוף, המכשיר שקיבלתי תומך בשלוש שפות סינית-אנגלית-ערבית אגב תגידו שכחתי להוסיף את השאלות חח מה אפשר להתקין על פלאפון שכזה? תוכנות-משחקים וכו... מאיפה? איך אפשר לדעת מה המפרט שלו כי אין אליו כלום באנגלית... ואני לא מכיר אתר שמתרגם סינית לאנגלית

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  21. כמו רבים אחרים החלטתי שאני רוצה לתרום קצת מהמחשב שלי כדי לעזור לאחרים ולקבל הרגשה טובה בלב, יש לי כמה שאלות: התוכנה משתמשת בהרבה רוחב פס? כי ה1.5MBIT פה בקושי מספיק לי להורדת סרטים בFHD. היא משתמשת בהרבה כוח עיבוד יחסית (גם של הכ. מסך וראם.. בקיצור הכל)? כי בד"כ כשאני הולך לישון המחשב מקודד סרטים עם כתוביות. מה לגבי שימוש בהארד דיסק, הכל קבצים זמניים? אם לא הבנתם על מה אני מדבר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=307044.0 אם היא משתמש בהרבה רוחב פס וכוח עיבוד אני אוכל לתת לה לעבוד ל3-4 שעות ביום מקסימום, מה אתם אומרים, כדאי? דרך אגב, אם צריך זה המפרט שלי E6550 @2.3GHZ 4MB CHACE 2X1 667MHZ DDR2 Samsung 1GB Gigabyte gap35ds3l gainward 9600GT WD 320GB (אם זה משנה)…

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  22. Started by pringles,

החלטתי לשפר את הציון שלי אני כבר לא לומד אני רוצה לעשות את הבגרות חורף שתיהיה אין לי ממי לנדב מידע על איזה נושאים נילמדים ואיזה ספרים משתמשים עם יש פה מישו שיכול אני אשמח תודה

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  23. לכל נשות הפורום (ואני מקווה שיש כאלה) ברצוני לאחל לכן חג שמח! הרבה בריאות, אושר ואהבה. וכל מה שאשא צריכה. ממני מקס ;D אגב פרחים עלי אני אשלח בהודעה פרטית למי שרוצה

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  24. ניסיתי למצוא בלוח דרושים ולא מצאתי.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  25. האם ניתן לקבל אזרחות כפולה בספרד לתושבי ישראל ? האם בטור אזרח ישראלי ניתן לפתוח שם עסק חוקי ולנהל אותו ? האם ניתן לקנות בית שם בטור אזרח ישראלי ,? אולי למשיהו יש מידע לגבי מחירי בתים וכו (מחירים כללים ),אני יודע שמשכורת ממוצעת שם היא 14 אלף דולר לשנה (יותר גבוהה מישראל ב 4000 אלף).

• 1 תגובה
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.