כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
תגידו אם אני לא הולך לתחרות סתם נרשם בחינם כאילו שאני בא רק להסתכל, אז מה אני רק מסתכל על אנשים משחקים או שיהיו משחקים גם למי שלא בתחרות כאילו אקסבוקס וכאלו כמו שהיה לפני כמה שנים בתערוכת גיימר
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני אוסף כסף וכבר בעוד חודש קונה לי פג'ו 405 שנת 92 במצב מעולה אם כל התוספות מה דעתכם על הרכב? אולי עדיף לי לנסר GLX שנת 90-92 ?? תודה לעוזרים!!
-
- 9 תגובות
- 666 צפיות
-
-
חבר שלי פתח פורומים חדשים בכל מיני נושאים... פורומים נחמדים אבל צריך יותר אנשים ויותר הצבעות כדי שיהיה כסף לשרת נורמאלי+ לפתוח FTP עם כל מיני דברים נחמדים לאנשים שיהיו פעילים... אז תכנסו ותצביעו ותיהיו פעילים:
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_237_291&products_id=2790 תראו את המוצר הבאה
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מישהו יודע מה השם של השחקנית הזאת ? אני כבר שעות מחפש :-\ מי שעוזר לי מלך !!! אם זה עוזר, התמונה מפה: http://peb.pl/horror-thriller/112724-rapidshare-grindhouse-death-proof-planet-terror.html תודה רבה מראש ! :]
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
http://meyda.education.gov.il/mikudim/62008/externi/jews/MATH.pdf זה האתר עם המיקוד אבל אני לא מבין מה כן יכלל בבחינה רשום שם מה לא יכלל מישהו יכול לעזור בבקשה
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
http://s1.amazon.com/exec/varzea/ts/exchange-glance/Y04Y4306902Y1972800/002-4734394-3105601#image
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
טוב המורה שלנו נתן לנו שאלה שמי שפותר אותה זה כאילו הוא עשה עוד מבחן והוציא בו 100 (מה שאומר שזה ממש שווה) ואני לא יודע כ"כ איך לפתור אותה, אז קיוותי שמישהו כאן יוכל לעזור לי בקשר אליה לפני שאני מציג את השאלה אני חייב להדגיש שאין להשתמש בטריגו' בשאלה הזאת בכלל טוב אז ככה, אני מעלה גם ציור מכוער שלי שציירתי (בצייר) בשביל להראות את זה שתוכלו לראות, אבל אני גם אסביר את זה, מעגל O1 (האות האנגלית "או",לא אפס) משיק בנקודה F, המעגל O2 משיק בנקודה E כמו כן הם שניהם משיקים להמשכי הצלעות AC וBC וAB וAC (תראו בציור העלוב שלי) את נקודות E ו-F חיברו והעבירו דרך EF ישר שחוצה את EF לשני חצאים שווים בנקודה T כמו כן הישר הזה (GK) חוצה את AC בנקודה K לשני חצאים שווים משמע, ET=FT וכן AK=KC.…
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש את כל השירים מכל הסרטים של מהיר ועצבני (כל ה3). מישהו יכול להביא לי לינק להורדה של הדיסקים או השיריים ? או לפחות את השמות תודה רבה לכולם
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לחבריי HWzone ברצוני ליידע אתכם על פתיחת אתר מחשבים חדש - OnTopic.co.il. האתר מצטרף לחברה טובה של מספר קהילות מחשבים בתקווה שנוכל לתרום לתחום המחשבים בארץ, לפחות כמו האתרים הקיימים. האתר כרגע בשלבי פיתוח, ופועל במתכונת מצומצמת של מערכת פורומים, וחדשות. כמובן שהתוכניות לעתיד גדולות בהרבה. אנו מקווים ליצור אתר שוקק חיים וגדוש מידע, ובעל קהילה גדולה ומגובשת. בינתיים אנחנו מחפשים משתמשים שמעוניינים להיות חלק מהקהילה, לעזור ולהיעזר, ואולי אף להשתלב בצוות האתר. נשמח אם תבקרו באתר ותקחו בו חלק, אם כמבקרים מזדמנים ואם כחברי קהילה קבועים, כמובן שנשמח לקבל כל פידבק, חיובי או שלילי. שיהיה לכולם ערב טוב, jogogold צוות OnTopic
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לפתוח עסק משלי (מחירת מחשבים), עכשיו מה התהליך שאני צריך לעשות בשביל לפתוח עסק? אני בן 17 ואני יודע שאם אני מתחת לגיל 18 אני לא משלם מיסים... אז אני וחבר שלי רוצים לפתוח עסק מחשבים (אנחנו יודעים לאיזה יבואן לפנות) אנחנו כעיקרון עובדים כבר עם יבואן אבל בעסק אחר ולא שלנו. מה עלי לעשות בשביל לפתוח עסק?
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=/127/631237 - מה אתם אומרים, ישתנה משהו ?
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם אתם חייבים לעזור אני מחפש תמונה של דבר מסויים שנראה כך אין לי מושג איך זה נקרא בעיברית או אנגלית אתם יכולים לתת לי את השם של זה אני רוצה למצוא את התמונה ושהיא זזה מה שאני יודע שזה מין דוגמא למע' עצבים משהו כזה
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
עבר עלי שבוע קשה. לא, אף אחד לא מת לי חלילה, לא הפסדתי הון ענק, וזה גם לא המצב הבטחוני. השבוע נאלצתי להתמודד עם ההתמכרות הקשה שלי: החידון של הזון. שבוע שלם בלי צל צילו של חידון, ללכת לישון ללא שום משמעות לחיים, לקום ללא סיבה, למען כלום. והנה, שבוע עבר חלף לו, ואני קם אל בוקר יפיפה, צלול ושטוף שמש. זהו הבוקר! חשבתי לעצמי. בציפיה מתוחה חיכיתי לבוא הערב המיוחל, להטיל את העוגן על משבצות החידון הכחלחלות והמרגיעות, המוכרות כל כך, כמעט אמהיות! אך הנה ספינתי בוששה לבוא, ומצאתי עצמי בערב אפל ורע, בליבה של הרשת, ללא חידון. אני קורא אליכם, כותבי החידון! הבו לנו חידון נוסף! לא צריך פרסים ולא צריך דבר נוסף, רק את החידון, אלוהים, את החידון! אל תתנו לעשרות אומללים כמוני לסבול עוד שבוע …
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
קראו ותחתמו!! http://www.planetnana.co.il/anti_g//index.html
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, יש לי קטע וידאו קצר (2 דקות) שצרוב על DVD ואני רוצה להמיר אותו לגודל ופורמט שיתאימו לאימייל. ניסיתי לעבוד לפי מדריך אבל טבעתי בים של תוכנות והגדרות. היות ומדובר במשהו קטן, חד פעמי ודחוף, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי עוד הלילה. אני לא רוצה הסברים או משהו כזה, רק לשלוח למישהו פה את הקובץ ב-mpeg2 ולקבל בחזרה קובץ קטן ב-Xvid. יש לי שליחה מהירה, אז לא תהיה בעיה. אודה מאוד אם תוכלו לעזור, עדי.
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום בעוד שבועיים בערך אני מתחיל קורס של פסיכומטרי בחברת יואל גבע. בעת ההרשמה קיבלתי מילון בעברית ובאנגלית. למדתי את המילון לימוד ראשוני, אני אמשיך לעשות חזרות תוך כדי הקורס עד הבחינה. עשיתי פסיכומטרי במהלך התיכון ועדיין יש לי את הספרים של קידום שעשיתי בזמנו. חלק אומרים לי שמספיק לעשות את המבואות שיש במתמטיקה באתר של יואל גבע ( כי שיטת הלימוד של קידום יכולה להטעות) וחלק אומרים "תלמד כמה שאתה יכול מהחומר שיש לך עד הקורס". פשוט יש המון תרגילים שלא פתרתי בספר של קידום והתחלתי כבר לפתור את התרגילים בשביל החזרה והיום שמעתי עצה שונה לגמרי.. אשמח לקבל תגובה ממישהו שכבר עשה קורס ויודע פחות או יותר מה מומלץ. תודה
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני ראיתי באתר את זה שהמקלדת המיוחדת הזאת לגיימרים תתחיל להימכר בארץ בפעם הראשונה בתערוכת ה הx cite במחיר מיוחד. אז אני רוצה לדעת מה עוד יש בתערוכה הזאת, בתערוכת ה x cite? ואיפה היא תתקיים? תודה
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
כל החלקים בני שנה וחצי עם אחריות מ-IQPC. ימכרו באריזה המקורית. מעבד: Intel E2160 + קירור מאד איכותי של Zalman לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3P - מאד איכותי, יסופק עם כל הכבלים + אריזה מקורית זיכרון: G.SKILL 2GB 800MHZ, תיזמונים 4.4.3.5 (גרסה נדירה) + אריזה מקורית כמובן יש גם אחריות. כמה אפשר לבקש?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
כרגע נרשמתי (אני מכיר את האתר דיי מזמן...) יש לי ידע לא רע בחומרה ובכללי ואני אנסה להשתלב פה... קוראים לי: רמי גיל: 16 עם למישהו יש שאלות אז בכיף... רמי
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יעזור למצוא פרטים על המהממת הזאת [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני עושה לפחות 10 מתח הפוך (= הכוונה עם העורף אני עולה למעלה ) ורציתי לדעת מה זה בדיוק עושה\מחזק בגוף... ועשו טובה, מי שלא רוצה לתת תגובה נורמלית שלא יגיב
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
בתערוכת CES 2016 נפל דבר: שירות ה-VOD הפופולרי ביותר בעולם הגיע לישראל. איך זה נראה, והאם זה באמת שווה את זה? רשמים ראשוניים נטפליקס, שירות הזרמת המדיה המוכר ביותר בעולם הכולל מספר עצום של סדרות וסרטים מגיע גם לישראל, יחד עם עוד 130 מדינות נוספות – כך התבשרנו אתמול בתערוכת CES 2016. מדובר בפצצה, שכן הביקוש לשירות גם בארץ היה גבוה מזה שנים, והנה, הוא הניב תוצאות. חברת יס, הוט וסלקום משדרות מגוון רחב של סדרות האמנם, אך הוא מחסיר הרבה מאוד סדרות מבוקשות ואהובות ברחבי העולם מאידך. הצופים פונים לפתרון פיראטי, דוגמת טורנטים, צפיה ישירה באתרים או דרך מקורות בקודי, לכן הגעתה של נטפליקס, שירות שבו תמורת תשלום חודשי סמלי ניתן לצפות בכל אלו הוא חדשה מרעישה. נטפל…
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
במסגרת התחרות על סדרות חדשות בין HOT ל YES, נתפח אתמול ערוץ 5 בממיר הדיגיטלי, שבו יהיו כל מני סדרות כמו DEAD LIKE ME ועוד... אני יודע שמרבית אלו שמתעניינים בדברים האלו מורידים אותם לרוב מהאינטרנט, אבל עדיין, הנה כל הפרטים: http://www.tve.co.il/story.asp?id=2523
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-