כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,584 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, נתקלתי במקרה בו בחיבור הספק ללוח (חיבור ה-ATX) נוצרה חריכה משמעותית ונראית לעין. ספק הכח פישל ולקח איתו את לוח האם בכך שהתיך את חיבור החשמל של לוח האם. שני המוצרים באחריות. אז מי אשם? מה לעשות כשהיבואן של לוח האם רואה את החריכה ואומר זה לא בעיה של הלוח. כביכול הוא צודק, אבל מה אמור לעשות הלקוח? דעתכם ועצותיכם בבקשה. תודה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אמאזון השיקו באופן נסיוני, שירות חדש ומעניין. המטרה שלו היא לבנות מאגר של אנשים שמוכנים לעשות מטלות שלמחשב עדיין קשה לעשות באופן אוטומתי, ולהציג בפניהם כל מני מטלות בנושאים שונים (כמו זיהוי תמונות למאגר ה A9 YELLOW PAGES שלהם, חיפוש מידע באינטרנט על רכבים למאגר המכירות שלהם וכו'). על כל ביצוע של מטלה מסויימת, יש מחיר נקוב (כרגע לפי מה שראיתי די נמוך, פחות מדולר למטלה, למרות שרובם כרגע די מהירות). ברגע שמזמין המטלה מאשר את הביצוע שלה, אתה מקבל את הכסף לחשבון שלך באמאזון (שאתה גם יכול למשוך החוצה, לא בדקית את התנאים במפורט). מדובר בקונספט די מעניין, שנמצא כעת בשלבי ניסיון, ולא ראיתי שיושם עד כה ע"י חברה כו כגדולה באופן כלכך רחב, מעניין לראות מה יצא מזה. אם אתם משתתפים בז…
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום ... מהן הסיבות לצמיחה הגוברת של תאגידי תקשורת בישראל ובעולם לפי דעתכם ?? זאת שאלה שמעניינת אותי שכל אחד יציג את דעתו תודהה
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
או הייבואן של SILVERLINE !? אני מעוניין, לבצע רכישה גדולה שלי ושל חבר לקנייה מרוכזת של דיסקים.... ואני רציתי לשאול ישירות את הייבואנים לגבי מחירים.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אורנג' פשוט גנבים, אני סגרתי קו , וכשסגרתי שאלתי כמה בינתיים יש לי ,אמרו לי 16 ש"ח. עכשיו אני נכנס לחשבונית באינטרנט הוא מראה לי 493 ש"ח =SSS וכותב שדיברתי 45 דקות ליעדים בחו"ל .איך??!?!?! התקשרתי אליהם, הם אמרו שהם לא יכולים לראות, ואני צריך להתקשר אליהם ב9/8 . מה זה השטויות האלה?? עכשיו גם בסלקום היו לי סיפורים דומים...חשבתי שבאורנג' זה יהיה שונה.... קיצר לא יודע, צריך לנתק את הפלאפון וזהו... איך החברה "פלאפון" ?? למישהו יש ניסיון איתה?
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש את סרט מסויים שחיברו מעבד P4 לחנקן נוזלי והטמפרטורה הייתה משהו כמו -300 מעלות אני חושב שזה מ TOMHARDWARE אבל לא מצאתי את זה... מישהו יכול להביא לי קישור להורדת הסרט ?? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
לא יודע, זה לא ממש נראה לי קשור לפורום תמיכה טכנית, אז לא מצאתי שום פורום אחר. אני צריך המלצה למעבדה מקצועית, של תיקון מחשבים, בלי טכנאים מפגרים שאתה אומר להם "AMD" הם ישר קולטים "פנטיום 4, אנשים שמבינים, בערך כמו המשתמשים כאן, אפילו יותר. שמזהים בעין חדה בעיות במחשב, מחליפים, בודקים, מאבחנים בתוכנות כמו SUPER-PI, או 3DMark וכו', למה יש לי פה מחשב (מפרט בצד), שזוחל, ה LOG שהבאתי כאן נקי, דרייברים מותקנים, והכל. אבל לא נכנס לזה, כי זה לא הפורום. אני צריך המלצה למעבדה כזו.. אני חייב לשלוח את המחשב לתיקון בהקדם האפשרי, יש לי לעצב משהו ממש חשוב (מישהו פה יודע על מה אני מדבר..).
-
- 9 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מעניין אם מדובר על ברק או על אהוד. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3745498,00.html ועכשיו במעבר חד, אוהבים אנשים שמתו וזכו בפרס דארווין? תנו את הפייבוריט שלכם.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
תציקו לו עד שישתגע לא להתייאש אחרי הפעם הראשונה http://213.8.161.147/motyp.co.il/flash/Show.asp?Flash_id=28
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי הזדמנות להביא PS3 במחיר מציאה מצרפת השאלה היא, האם שיטת השידור שם היא PAL כמו בארץ ובכל אירופה?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
טוב אז אני משמ לא בעיניינים אולי מישהו יכול להגיד לי אם הם עוד שולחים לארץ ? כי עשיתי מהם הזמנה ובנתיים הם לא שלחו לי שום MAIL לגבי אם הם שולחים או לא. צריך לשלוח אליהם MAUL במיוחד או משהו כזה ? אני מנסה להזמין את ה SI 97 של ThermalRight, לא ראיתי שניתן להשיג אותו בארץ. כמו כן Frozen CPU עוד שולחים לארץ לא ? תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
הציעו לחבר שלי להיות דובר צה"ל והוא שאל אותי אם כדאי אבל אני לא מכיר את התפקיד הזה רק שמעתי עליו אז מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אז ככה יש אזה שיר יפה מאוד עם סקסופון ניסיתי כמה שיותר ליהיות סקסופון אז ככה זה הולך מקווה שתצליחו לזהות תשיר... שמעתי אותו פעם איפה שהוא לא זוכר. http://www.mytempdir.com/1100911 תיצחקו תחייכו קצת חח ;D רק תזהו תשיר. נישבר לי ממנו כל היום אני מנסה לחקות תסקסופון חח
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה ?! יש לי בעיה. יש ברשותי הרדיסק מדגם HITACHI 160GB שנקנה מדילר בארץ, הבעיה היא שהדיסק התפגר קצת ואני לא מצליח למצוא את הדילר הזה יותר (כנראה החליף פלאפון)... פחות או יותר יש לי גם בעיה דומה עם כרטיס מסך 6600GT של GYGABYTE. אז רציתי בצורה ידנית ללכת ליבואן ולנסות להחליף את הציוד הנ"ל, השאלה היא מי הם היבואנים של GIGABYTE ו HITACHI ?? תודה.
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
עכבר סקסי, סרטון אנימציה מצחיק על עכבר ששר שיר לגבינה: http://www.vch.co.il/video-396.html
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין חלקי מחשב מחו"ל דרך האינטרנט ולהרכיבם בארץ,ברצוני חוות דעת מאנשים שרכשו בדרך זו,המלצות על חנויות וכל פרט שיכול לעזור . תודה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי סקירה על אייפון בהשוואה לאנדרואיד ואשמח לשמוע מה אתם חושבים עליה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מישהו צופה בסדרה ? יכול לתת ביקורת בלי ספוילרים ?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
באילו שעות יש צורך לשים תווי חניה בערים הגדולות? האם בכולן השעות הן אותן שעות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
http://s1.amazon.com/exec/varzea/ts/exchange-glance/Y04Y4306902Y1972800/002-4734394-3105601#image
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
טוב המורה שלנו נתן לנו שאלה שמי שפותר אותה זה כאילו הוא עשה עוד מבחן והוציא בו 100 (מה שאומר שזה ממש שווה) ואני לא יודע כ"כ איך לפתור אותה, אז קיוותי שמישהו כאן יוכל לעזור לי בקשר אליה לפני שאני מציג את השאלה אני חייב להדגיש שאין להשתמש בטריגו' בשאלה הזאת בכלל טוב אז ככה, אני מעלה גם ציור מכוער שלי שציירתי (בצייר) בשביל להראות את זה שתוכלו לראות, אבל אני גם אסביר את זה, מעגל O1 (האות האנגלית "או",לא אפס) משיק בנקודה F, המעגל O2 משיק בנקודה E כמו כן הם שניהם משיקים להמשכי הצלעות AC וBC וAB וAC (תראו בציור העלוב שלי) את נקודות E ו-F חיברו והעבירו דרך EF ישר שחוצה את EF לשני חצאים שווים בנקודה T כמו כן הישר הזה (GK) חוצה את AC בנקודה K לשני חצאים שווים משמע, ET=FT וכן AK=KC.…
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מחפש חומר בישביל הבחינה של הטופס הנל אם מישהו יודע ומתכונן או למוד לקראת הבגרות של טופס 2 שיכתוב לי פה את חומר הלימוד
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אמא שלי מאוד אוהבת מחזור, אבל אני זה שצריך לזרוק את הנייר והבקבוקים למקומות המיועדים...
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-